Gaash

Jag håller fan seriöst på somna här ja sitter å av nån dum anledning går jag inte å lägger mig ? Men snart ska jag fan pallra mig i säng. Skulle ju vara skönt om dom slutade med sina jävla smällare å raketer nån gång så man får sova ifred iaf. Troja hon bara sover å sover å hör dom inte ens... Lilla älsklingen, Hon är en så modig och stabil  hund. Det är fan en särskild känsla man har med sin hund.. Det är verkligen sådär att man kan lita på dem aaaalltid, Skön bra känsla att alltid veta vart man har nån å att dom aldrig någonsin skulle göra en något ont.

Imorn skulle man kanske försöka sig på en promenad innan man far till Ängesbyn.. Men vi får ju se hur det blir med den saken, Jag är inte så bra på såntdär.

Hursomhelst har jag saknat Emil jättemkt idag.. Sådär jobbigt mycket så man nästan blir lessen för att man inte är med varann. Älskar dig oändligt gubben... <3

Tusans Tusingar

Jag tror att jag har fått Halsfluss :(... För ni vet när jag var i Ume sist så hade ju Emil så ont att han knappt kunde dricka å skitont i öronen å feber å allt sånt. Jag trodde inte att jag blev smittad av det mer än lite snuvig men nu kände jag att de var som svullet i halsen så ja kikade i spegeln och mina halsmandlar var alldeles vitprickiga... Ringde Emil då å sa att de säkert var halsfluss han hade å jag med har det nu så han måste gå till doktor å få pencillin eftersom han isåfall har haft de flera veckor nu.. Jag ska oxå till vårdcentralen på Fredag typ.

Det konstiga är att jag verkligen inte har särskilt ont, Typ lite sådär som när man håller på bli förkyld. Hoppas det förblir så för det är veeerkligen smärtsamt med halsfuss. Kommer ihåg sist ja hade de då alla lymfkörtlar i halsen var så jävla uppsvällda att hela utsidan av halsen var knölig :p. Man brukar ju få ont i nacken oxå av det å som jag skrev igår hade jag ju så förbannat ont i nacken... Ja jo de måste var de ja har.


Har varit ut kvällspromenaden nu med Troja å hon gick så fint, Skönt att hon inte är rädd alls för raketer. Ides inte gå nå långt för de var så mkt studentfyllon överallt å stank brandrök. Nu ska jag dricka en hjortroncider och äta en lyxmuffin :)


image298
Hahah uuuh, De är så roligt att söka på google på sjukdomar typ för de kommer alltid upp så jävla äckliga extrema bilder. Ofta det ens kan bli såhär i en hals ? Bluäh

Tid

Nu ni ska jag skriva ett klagoinlägg... Idag handlar det om att passa tider.

Det spelar lixom ingen roll vad jag ska göra, Med vem, När, Hur, Var.
Personen i fråga kan aldrig passatiden. Ska man på nåt möte får man alltid sitta å vänta, Samma hos tandläkarna och så även hos frisören. Ska man möta någon på stan får man alltid ett samtal att dom kommer på en liten stund. Ska man bli hämtad en viss tid står man där som ett fån å undrar varför dom aldrig kommer då ?.

ALLTID ALLTID ALLTID måste jag vänta.. Å Vetni jag HATAR att vänta.


Sen kommer jag själv alltid för tidigt oxå så jag får vänta ännu mer.


image297

Onsdag, Valborgs och tillåme Kungens födelsedag

Idag har jag varit på praktiken som vanligt.. Det var inte så jättejobbigt för jag fick sluta kl15 åsså var vi ute å grillade på deras uteplats helt länge. Ja åt en korvskiva ;d..... MEN Tilde var inte på praktiken idag heller så hon suger, Jag var tuvngen att gå till Bergviksskolan och äta helt själv och det hemskaste var att de inte var några ungar kvar där.. Jag fick sitta helt själv i en hel matsal å äta fortfort för jag var så rädd å ville därifrån.

När jag fått sluta stressade jag hem för att hinna duscha och träffa Emil innan jag hade frisörtid.. Emil blev lite senare än väntat så jag var tvungen att fara till frisören för att inte missa min tid. MEN när jag kommer fram dit så har hon just börjat klippa en å ännu en sitter i kö.. HALLÅ JAG HADE TID DÅ ! Jag blev sur å bokade ny tid å rinde fort som fan till Emil å sa att han skulle vänta hos mig å att jag kommer på 10 minuter. Så snabbade jag hem å han träffa honom typ 3 Minuter åsen hade han så bråttom å fara så.

Vi pussades lite å sen gick jag till affären å köpte cider, 2 åt mig å 2 åt min mamma. Vi ska äta smördegsinbaktfläskfile me nå gogegg, sallad å potatisgratäng. Det ska bli gott :)

Ikväll är det valborgs å man ska väl egentligen redan ha börjat öla i det fina vädret men inte jag inte.. Ikväll ska jag vara med min hund som är så mkt bättre än all alkohol i världen. Först ska hon få ett bad åsen ska vi bara gosas hela kvällen :) Emmeli ringde å fråga om ja skulle komma dit.. Dom skulle grilla å förmodligen dricka men jag stog över. Okey ska sanningen fram är jag faktiskt ganska så drickasugen.. Men vad gör man :)


image296

Tusan

Har ju suttit hära nu å håll på somna ihjäl mig sen ja kom hem å nu när de blev helt sent börjar jag bli piggare.. Fast jag skulle nog kunna somna om jag bara gick å la mig. Knäppt ändå hur mkt tröttare man blir av att ha praktik än å gå i skola, När man har skola kan man typ  gå å lägga sig mitt i natten å de gör inge men efter en praktikdag är man lika trött som ens gammla föräldrar typ. De slöaste är ändå när ja jobbar på Mattias jobb.. Då går ja å lägger mig vid 03 å börjar jobba 8.. Fast då äre iofs sommar å världens ojobbigaste jobb (med gratis kaffemaskin)


Tänkte berätta om min dag nu.. Jag började ju praktiken 13.30.. Satt å väntade på min handledare helt länge innan ja gick å frågade en annan om hon kommit än.. Då ba "Nää hon börjar ju k:l15 idag, Du ska vara med mig tills dess men nu ska jag på rast så du får vara med en annan tills ja kommer tillbaka"
Så gick jag till henne.. Å hon sa "Ja du kan ju sitta å vänta här jag ska göra lite grejer" ... Så då satt jag å hade jääätteroligt å höll på somna i mer än en timme.


Sen ääntligen fick jag lära mig lite saker.. Min reservhandledare berättade massor om olika demenssjukdomar å deras skillnader, Hur man använde desinfektionsmaskinen, Visade runt mig överallt åsånt. Så idag har faktiskt dagen gått fort eftersom jag för en gångs skull fått göra nånting.

GONATT

Finally !

Nu är jag äntligen hemma från praktiken.. Fick sluta tidigare och det var ju väldigt skönt !
känner verkligen inte att jag ids börja skriva nåt (Kan bero på att jag inte har nåt att skriva).

Ska göra the å nå ätbart istället... Öh nämde jag att jag är dödstrött ? Jag börjar kl08 imorn.


Å dom här vill ja ha !
image295




 

Tisdag

Denna dag börjar inte bra.

* Har OLIDLIGT ont i nacken och varken stretch, Panodil eller massage hjälper.
* Mamma glömde köpa tonfisk igår så nu vet jag inte vad jag ska ha med mig för mat till praktiken.
* Jag vet inte vad jag ska äta till lunch före praktiken.


Jag får sluta vara så kräsen å bara ta nåt ur kylen till lunch. Köpa middag på kvantum och jag tog nyss en somadril så snart slutar det göra ont. Men faktum kvarstår ändå, Jag måste till praktiken och vara där hela dan och kvällen.. Å Tilde är inte ens där ! :( Ingen måtta  på hur synd det är om mig egentligen... Men imorn har jag frisörtid och Troja kommer hit så det är iaf bra.

image294
Sandra gillar att äta på Max

Dagens

Dagens frukost: The, 2 Fiberrost med smör, kalkon och ost.
Dagens händelse: Bokat teori och tattootid

Dagens planer: Hade inga särskilda men han med en massa ändå. Nu är min enda plan att sova.

Dagens vill ha: Pengar, Körkort och Emil här hos mig.

Dagens saknad: Emil såklart.. Å ÄlsklingsTroja

Dagens drog: Eh.. snus kanske räknas

Dagens tråkigaste: Måste vart skola

Dagens finaste: Jadu de vet ja inte

Dagens önskan: Om man säger slår de ju inte in. Den enda som vet alla mina önsknigar är Önskeminuten.

Dagens måste: Äta mat... å pissa piss.

Dagens dricka: Wiener Melange, The ,Frosh, Vatten,Pepsi..

Dagens köp: Wiener Melange och bikini

Dagens mat: Nudelwookgrejs

Dagens kärlek: Emil idag och alla andra dagar.

Dagens mående: Nå de har väl varit bra.

Du har på dig: Allt ja har  på mig är fanimig rosa.. Utom sockarna.
Du blev glad när: Vet iiint

Du längtar efter: Men pengar, Emil körkort.. Önskan, Längtan å saknad.Allt är ju samma

Dagens låt: Siw Malmkvist - Mamma är lik sin mamma

Dagens frisyr: Uppsatt lugg, svart vanligt smårisigt hår.

Dagens smink: Mascara

Nu är jag förbannat trött, Inte blev jag nå piggare av den där PK:n.. Åt nyss 2 polarkakor med kalkon å smält ost. Till det drack jag vatten. Ska bara sitta här tills efter 22 nångång.. Kan inte gå å lägga mig tidigare än så fast jag är megatrött. Ska drömma trevliga drömmar inatt å vakna utvilad som fan imorn hade jag tänkt :)

På Onsdag (Valborg) kommer Troja å ska vara hos oss..Skönt, Då får jag vara med henne en hel dag å gosas å behöver inte alls ha nån ångest att jag måste hitta på nåt bara för att de är Valborgs, De skiter väl jag i. Vi har iaf köpt hem Fläskfile så de blir då å äta gomat iaf å de är väl ändå de bästa :) Emil ska upp till byn då så ja hoppas han hinner kika förbi en sväng å ge mig en kyss ;D

Jo juste

När vi var på Aeon idag kom de in en hel hög kineser som inte ens kunde svenska å  ville bli tatuerade.. Sen när dom fattade att det var väntetid tills i augusti ville dom köpa deras tatueringsmaskin. Mongon.

Nu ska jag snart övningsköra hem Emmeli till hertsön och sen ska jag börja skriva av en gammal filmanalys som jag skrivit i 9an.. Orkar som inte börja göra nån ny.


Å idag äre föresten våran 7månadersdag.. Tilde tycker ja är töntig som kommer ihåg sånt men hon är bara avis ;D

Uppdaterat några timmar senare.. Nu har jag övningskört til hertsön, willys, tankat å kört hem. Sen gjort en läxa å satt mig här... Undrar varför Tilde aldrig uppdaterar men hon är ju på Bio kom ja på. Imorn börjar jag 13.30 så de är skönt.. Mindre skönt är att tvingas vara där hela dan å kvällen utan att få nåt för det. FY

Måndag

Ny vecka och jag har redan avklarat en massa saker idag... Hade Nationellt prov i Engelska som sagt å jag är så kass på komma på saker att skriva men jag fick ihop litegrann iaf å det är väl huvudsaken. Hade Samhälls och Svenska, Sen var dagen slut.

Gick och köpte bikinin som jag kikat ut på lindex och missade bussen hem så jag följde Sandra & Tilde på Aeon, Sandra skulle tatuera sig och jag bokade en tid.. Så 31/7 smäller det ;D Hihi

Mamma skulle boka teoriprov åt mig idag så vilket datum det blir får jag höra när hon kommer hem :)



Nu ska jag kika lite bloggar och såntdär innan jag ska värma mig lite kycklingwook med nudlar å grönsaker osv till middag.... Heippa :)

Plötsligt händer det

Stina: Jag är döpt på Henriks födelsedag
Emil: Jaha hur kommer du ihåg det ?
Stina: Ja men de står på mitt dopljus å då såg vi att de var samma datum
Emil: Jaja.. Men då man är döpt.. Är det då man har namnsdag ?

Haha :D

Hej kära läsare

Ni har minskat mycket i antal dom senaste dagarna.. Kanske för jag är så tråkig :p

Nu hade jag iaf tänkt skriva ett inlägg till bara för att skriva av mig lite eller ha nåt att göra. Emil for nyss hem så jag har ingen att vara med. Det spöregnade som fan i typ en timme för ett tag sen men nu har det slutat, Det luktade sådär gott ute som regn luktar och varmt var det :)... Nu försvinner nog all snö så vi får sommar :D

Jag måste gå å duscha nu, Hade tänkt göra det imorgon när vi har sovmorgon.. Men då kom jag på att vi har inte ens det, Vi har Nationella Prov i Engelska B så jag börjar redan 08:15. Bajs.


Nu ska jag som sagt duscha och sen borde jag verkligen göra nån läxa som jag är så duktig på att försöka slippa undan. Nä nu duschen.. Sen pizza å pepsi till kvällsmat.. Mmm :D

Grattis till Mig

image293

Ja idag fyller jag 18 år, Den där dagen man längtat efter.. Nu är det väl bara boka Tattootid, Ta körkort å allt sånt ;p

Idag har vi varit runt överallt å åkt.. Bla storheden åsånt. Köpte pizza som födelsedagsmiddag haha.. Nä men det var gott :) Om en timme ska Emil tyvärr åka hem å de blir inge kul :(

Lördag

Idag skulle vi gå ut med Troja men jag mådde så dåligt på morgonen så det blev inget av det... For sen å gav mat åt Emmelis katter och till gammelstan för att hämta nyckeln till garaget... Hem å laga Middag å äta innan Skinnet & Stina kom å hämtade oss.

For till Boden men självklart hade jag dum som jag är glömt att ta med mig nyckeln så inte kunde vi kolla på nån bil. Bajs

Kom hem och for på Willys där vi köpte bullens å bröd... GOTT :D




Ja... De finns inge å göraaa.

Party

Jo, Det blev att fara till Boden å dricka igår typ direkt Emil kom fram hit.. Satt först hos Martin länge åsen ut å åka lite. Kom hem inatt vid 04 kanske? Känner mig helt skakig å klen nu men är iaf inte särskilt mkt mer bakis än så å de är skööönt :D

Ska alldeles strax fara å gå ut med Troja en liten sväng och mata Emmelis katter.. Sen till Mattias å hämta nycklen till garaget i boden, Sen ska vi dit och kika på bilen.. Usch va jobbigt att göra massa saker jag skulle bara vilja lata mig hela dan.

Igår fick jag ett silverhjärta av Emil med två st E ingraverade... Emil & Elina :)

Tänkte Visa

Jag kikade ju på bikinis idag å jag hittade på lindex.. Finns ju flera snygga på H&M men dom ser som så klena ut med typ smala snören man ska knyta överallt å skitsmå trekanter av tunt tyg så brösten säkert ramlar ut när man badar så man får skämmas... Haha

Såhär såg dom ut iaf som ja hitta på lindex:
image291

image292

Dom hörinte ihop men ja tyckte dom var snygga så.. :)



Nu har jag iaf gjort en till Fas på datorn.. Har bara gjort 4 försök hittils å ändå fått 65 på dom två senaste så jag anser mig som färdig med A nu å ska göra F alldeles strax.. :) Sen har ja Dammsugit, Duschat, Vattnat blommor, Skurat badkaret osv. Hade ju tänkt göra Tacopaj idag men det blir Tacos istället..

Jag blir så less

Hade ju engelska nu på morronen å då började min lärare idiota sig å säga att jag måste ändra min attityd å inställning för min egen skull i livet å blabla att jag är så negativ å inte tycker nåt är bra. Ja tack det visste jag redan.. Å ingen jävel ska säga åt mig hur jag ska vara och göra. Så jag sa åt henne att min inställning är upp till mig och ingen annan. Sen gick jag.

Träffade Emmeli utanför Åhlens så vi gick å kikade lite bikinis, Jag hittade en rätt fin på Lindex som jag ska prova nån dag jag är på bättre humör. Sen gick jag med Cissi en liten stund i nåra affärer åsen for jag hem. Gick på affären å köpte mjölk å en energidryck så nu ska jag äta gröt å lösa korsord.. Sen blir det att läsa lite teori och duscha åsånt.


Åsså fick jag ett kort idag av Örjan & Barbro (Mattias föräldrar) Där det stog grattis å att dem önskade mig allt gott å att jag skulle komma å hälsa på för jag alltid var välkommen. Kanske jag måste vara förbi dit nångång. Hursomhelst fick jag 200kr oxå så det var ju bra.

Nu eta :D.... Å längta tills Emil kommer :)

Fredag

Imorse vid 06 har jag vaknat å varit helt orolig i sömnen.. Sen sov jag tills nu 08.05 å drömde om alla senilon på min praktik.. USCH. Jag är med dem hela dagarna, Är helt slut i hjärnan av dem när jag kommer hem åsen får jag itne ens vara ifred från dem på nätterna. Fy.

Jag har typ ont i magen nu, Känns som nervösontimagen ? Men varför skulle jag vara nervös.. Vet inte men de känns så. Hursomhelst är jag inte sugen på nån frukost och det är då verkligen konstigt när det gäller mig.
Har skola nu idag, En lektion på morgonen åsen måste jag snabbkika i stan igen efter en bikini.


Vill ju ha en sånhär going

image290

Haha töntar

De är värsta modegrejjen nu i bloggvärlden att skriva vad man har ätit idag

Typ
Frukost: Yogurt (0,5%fett) med müsli (Helt sockerfri)
Lunch Vatten (Inga kolhydrater) och ett torrt hårdbröd.


Därför ska ja å göra sån matdagbok hahah

Idag har jag ätit

Frukost: 2 Fiberrost med smör,kalkon och ost, Ryvita med nå laxgrejs,Proviva mango och the med honung och grädde. Ett glas vatten med linfrön och en kopp the igen nån timme senare.
Lunch: Smoothie med banan,havremjölk,linfrön,kakao och kanel. Ett polarbröd med philadelphia och kalkon. The igen. Saft och tårta på praktiken.
Middag: Micromat, Japansk kyckling med vildris, grönsaker och teriyakisås.
Kvällsmat: 2 Fiberrost en med smör,kalkon och ost. En med hemmagjord guacamole.

Jag är hungrig... Ska iaf skriva sån matdagbok nån dag. ba för å se :p

MEN ÅÅÅÅÅÅH

Jag hade nyss skrivit ett helt jävla inlägg  så försvann de... Drar om det i en jävligt förkortad version.

Dagen har varit seeg å tråkig på praktiken, Jag har inget där att göra dom låter mig inte ens slava med skitjobb.
Jag fick sluta tidigare och han precis med en buss så jag slapp vänta.
Nu är jag skittrött å jättehungrig. Skönt med sovmorgon imorn.
Ska boka teoriprov för nu gäller det.
Imorn har jag bara en lektion, Sen hem och städa å gör aTacopaj till middag för det gillar Emil så mkt.
Duscha ska jag oxå så jag blir en fräsching.


Nu äta innan jag dör.

ÄLSKAR DIG !

Snart så

Är det dags att åka iväg till praktiken.. Mattias ska skjussa mig vid 20 i så nu måste jag börja göra mig klar och äta lunch.. Vettefan vad jag ska ta med mig dit att äta till middag alltså ?... Kanske går på kvantum och köper nåt så slipper jag sitta där en hel timme å ha tråkigt oxå.

Idag har jag hunnit träna teori å göra en fas på datorn, Fick 65/70 den här gången så jag är nöjd :) Sen har jag tagit ut å vädrat mina sängkläder å nyss satt på nya örngott åsådär. Jag har även nött datorn å tömt disk å lite såntdär. Ska gå å äta nu å om jag hinner ska jag dammsuga innan jag far.



Puss så länge.

Torsdag 24/4

Idag fyller min kära Far år, Grattis Pappa :)
Skulle egentligen dit på kalas på lördag för att fira oss båda men då var det 2 begravningar tyvärr så det blir nån gång till veckan.

Och om 3 dar fyller jag själv år men jag fick alla mina paket igår.. Tänkte berätta för er vad jag fick :)

Sängkläder
Diorshow Mascara
500 kr till min resekonto
Bok - Historien om Mercedes Benz
50-Tals grytunderlägg
Bakform
Ny Datamus
Och sen har jag fått bestick i förskott.

Tack Mamma å Mattias... Ja ska få sen av Pappa ådom, Mormor, Moster å Emmeli.. Ska bli kul å se vad det är då :)
Jag blev dock lite besviken att jag inte fick nån massagemaskin som jag önskat så mkt å som min nacke verkligen behöver. Men jag får väl köpa en sån själv vid tillfälle.



Igår var en jättejobbig kväll å jag höll på dö av lessenhet.. Men kanske kom det något bra ur det iaf ? Jag ska verkligen försöka nu, Jag ska anstränga mig så mycket mer än förut.. Å De hoppas ja du me kommer göra.

Imorn kommer Emil iaf å det ska bli skönt.. Vi ska till Boden som jag skrivit tidigare åsså kanske vi äter nån god mat när jag fyller år.

Nu är det jättefint väder ute å riktigt varmt fast det är så tidigt på dan.. Jag ska ta å klippa mina naglar nu som växer som ogräs åsen måse jag försöka hitta på vad jag ska ha med mig för mat att äta på praktiken.. Ska vara där från 13 till  21 ikväll :(

Nuså

Ska jag göra ett försök att berätta lite om min dag.. Började kl 07 å har "jobbat" till 15... Har inte fått göra ett skit.. Jo tömt diskamaskinen å hämtat en pärm. Sen har min handledare bett mig sitta å prata med en tant HELA TIDEN... Det var ganska tärande eftersom hon hade glömt bort hela sitt ordförråd typ å egentligen inte sa någnting annat än "Hur är de har dom kommit än", "Har du sett än om dom har kommit", "Men när kommer dom?".... Det var ju såklart ingen som skulle komma å hon visste inte vem hon väntade på.. Så jag fick artigt sitta å svara miljoner gånger "nää, jag vet inte, jag ha ringen aning nää vetu jag har inte sett nån kommahit" blabla

Sen har jag haft ont i huvet idag, ryggen, fötterna, benen.. Axlarna, nacken. Mina ögon har svidit hela dan så jag fått sitta å kisa med dom å fått mer ont i huvet. Ja det har varit vääärldens långsammaste dag !


Sen har jag fått tänka på en jobbig grej hela dan.. Jag har faktiskt inte kunnat komma fram till någonting. Det är.. Ja det är.. Jag antar att hur det än blir så lär det bli jobbigt att ta sig igenom. Men nu ikväll hoppas jag på att få endel saker lösta.. Eller lite mer klargjorda iaf.

Praktik dag Nr:2

Typ tråååååkigaste dagen i mitt liv. Orkar inte skriva nu... Ska ta en ipren å äta mat. My head aches.

Onsdag

Idag börjar jag klockan 07 så de gäller att var uppe med tuppen, Skulle egentligen åka buss nu 06.30 men kom på att Mamma kan ju skjussa mig så slipper jag gå en massa ute, De är ju kallt såhär tidigt på morronen.
Inatt har jag som tur var sovit väldigt gott och somnade fort igårkväll.. Sen vaknade jag imorse just i en dröm jag ville fortsätta med. Nåväl... Jag ser inte fram emot praktikdag nummer 2 men jag antar att jag inte har annat val än att stå ut.. Lär ju iaf somna ihjäl mig för jag är trött !


Sen idag kommer Emmeli, Daniel, Markus å Mattias hit så... Ja ska väl ta en powernap när jag kommer hem, Längtaaa :D


This feeling aint right...

One

Is it getting better
Or do you feel the same?
Will it make it easier on you
Now you got someone to blame

You say
One love
One life
When its one need
In the night
Its one love
We get to share it
It leaves you baby
If you dont care for it

Did I disappoint you?
Or leave a bad taste in your mouth?
You act like you never had love
And you want me to go without

Well its too late
Tonight
To drag tha past out
Into the light
Were one
But were not the same
We get to carry each other
Carry each other
One

Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now its all I got
Were one
But were not the same
We hurt each other
Then we do it again

You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love the higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I cant be holding on
To what you got
When all you got is hurt

One life
But were not the same
We get to carry each other
Carry each other

Praktikdag Nummer: 1

Öh dagen har varit sjukt låååång å seeeeg. Min handledare var snäll å trevlig åsådär men jag fick inte göra nånting idag bara titta på så de blev ju rätt tråkigt i längden, Inte för att jag hellre vill typ torka skit men jag hade ju kunnat städa å fixa mat å ge kaffe åsånt istället för att bara tråkas ihjäl.

Imorron börjar jag redan klockan 07 och slutar 15 så jag lär ju vara trött vilket jag veerkligen är nu oxå. Skittrött.

Sen kom jag hem å blev jävligt less för att jag fått ett Mail från min sommarvikariatschef att min lön kommer vara 85kr/h, Av vad Mamma kollat upp på facket skulle jag tjäna 103 så jag ska kolla upp både med facket och min mentor vad jag ska tjäna för inte en jävla chans att jag ska jobba för nån skitlön.. No way.

Hujja ja är så trött å irriterad nu.. Så hade jag lovat Josse att komma till hon å Magda tyckte jag skulle komma å kolla på hunden nån dag å jag har tusen läxor å jag måste laga mat å. BLÄÄÄÄH JAG ORKAR INTE.

Hahaha

Kommentar av "Sophie": Men hur snygg e du själv?

Svar: Inte särskilt, Och ingen har påstått annat.

Idioter överallt... Nåväl, Jag sitter å äter frukost vid datorn nu och om en halvtimme går bussen så ja ska kanske fundera på att göra mig klar. Ska möta Tilde vid järnvägen breve kvantum men ja tror de är ganska långt å gå därifrån till Midskogen B för jag var där å körde å kika igår.. Nåväl då får man väl lite välbehövlig motion.


Ska nog slå på stort idag å ta på ett par jeans som inte är förlåga, uppvikta och söndertrampade längst ner å fulla med lervattensrester från igår huh.. Näfan ja tar nog ett par skönare byxor.. Adidas :)


Ja gott folk de var väl allt ja hade å säga.. Åsså tar ni å skriver riktigt mycket idag såjag har nåt att läsa sen :)

Idag ska jag btw till Josse på therep... Inte kafferep alltså utan therep.

Hmm

Nu är det kväll å jag ska upp tidigt imorn TYVÄRR... Ja vill fan inte ha nån äcklig jävla praktik på nå jävla tråkställe i 100 dar. B A J S

Va ska ja mer gnälla på.. Att jag hatar alla.. alla är fula å äckliga. Ja man blir äcklad av alla.. FY


Dessutom sjunker besökarantalet på min blogg.. Tycker ni inte det jag skriver är intressant å roligt ? wöouh de skulle int ja heller tycka om ja var ni.


Deklaration

Ja nu har jag nyss deklarerat över internet, Var ju inte så avancerat eftersom de varken skulle dras eller betalas tillbaka någon skatt åt mig. Nu måste jag bara söka skattejämkning inför sommarens löner.

image289


Har nyss lagat middag och ätit.. Det blev broccoligratäng med bacon och kornris som är någon ny nyttighet som Mamma köpt hem, Man blev helt mätt av det å de smakade typ ingenting så ja... Jag är iaf sugen på nå efterrätt men jag ska försöka hålla mig. Ikväll ska jag ut och övningsköra en sväng... Och dessutom har dom gjort om pixbox helt dåligt, Ja gillar inte när dom håller på å ändrar saker som var så bra så från början.

Åsså har jag bestämt att jag inte har tid med nåt kalas å inga släktingar får komma hit å vara jobbiga. På onsdag ska jag bjuda Markus, Mattias, Emmeli å Daniel på tårta å fika iaf. I helgen är jag upptagen med att vara med Emil, Vi ska å kika på min fina bil som han inte har sett ännu.. Sen tänkte vi hälsa på Skinkan å Stina i deras nya lägenhet som vi inte heller sett än åsen vet ja inte va mer vi ska... Kanske låna Troja en stund :)

Finally Home

Vilken seg skoldag... Bara babbellektioner hela dagen och Cissi var inte i skolan så jag var själv på engelskan. Jag köpte gott kaffe å en äcklig bulle idag oxå för onödighetens skull.. Äcklig mat vare idag oxå. Å på lunchen var Jag, Tilde å Sandra i stan en sväng.

Ja.. Sen tog dagen slut och jag åkte hem. Har nyss kikat igenom ett berg med reklam å nu ska jag läsa tidningen samt laga middag. Mer vet jag inte ? Börja avverka min hög med läxor kanske.. Eller kanske en annan dag. JAg är så latmaskig.


Puss :)

Måndag

Jag sitter här å funderar på om jag ska orka fara till skolan idag... Har nå jäävulskt ont i nacken å mår illa, känner mig allmänt hängig. Men man får ju lika mkt frånvaro om man är sjuk så de är väl bara pallra sig dit å hoppas att de blir bättre under dagen.

Igår var jag och Emil ut till flarken för att hämta fiaten, Så bytte han däck å lastade den osv så for vi hem.. Det tog några timmar. Sen hem å äta å ta de lungt åsådär innan jag skulle åka hem. Ingen satt breve mig på  bussen så jag låg ner över båda sätena å sov i stort sett heeela resan, Skönt... Men som sagt inte så skönt i nacken idag.


Men nu ska jag äta frukost och göra mig klar för skolan. Imorn äre dax för praktik och jag längtar inte !

Söndag

Hej hej och god morgon :)

Nu har vi vaknat för ungefär en timme sen och nyss stigit upp, Ska ta och äta något och sen ska vi till Emma & Ville för att mata deras katt och fiskar för det glömde Emil att göra både i Fredas och igår ;p huhu
Sen måste vi till Flarken oxå för att hämta en bil han ska sälja på Måndag.. Så ja vi har väl nåt att göra idag iaf :)
Å jag ska köpa en Cornetto Citron för dom har kommit tillbaka nu.. Ska bli gott :)

Nuu ska jag nog äta gröt men inge gott utan mjölk :( Ja är då såå less på korv nu iaf ;p höhö

Saturday Night

Jag försöker sova men det går inte för att sängen är så hård.. Jag har redan ont i rygg, höfter, ben osv. Jobbigt.
Emil ser nån film nu.. Nu ska jag bestämma att vi ska vika ihop filtar å sätta under madrassen så det blir mjukare.

Vi har inte gjort så mycket idag.. Emil är sjuk å jag ides inte gå till stan själv. Men jag har diskat å lagat mat åsså har vi sett tv å nån film å jag har löst korsord.. Åsså har vi mysat å ätit lite mer.. Druckit en massa the har vi oxå.

Ja.. nu ska ja bygga om här i sängen samt gå å pissa.

Lördag

Såja nu är man pigg å utvilad tror jag. Jag sov inge bra inatt för att Emil inte var hemma.. Å när han väl kom hem vid halv 3 var jag typ pigg å otrött.. Han hade så tusans ont i halsen så jag steg upp å gjorde the åt oss å en macka åt mig. .Sen gick sov vi vid 04 eller nåt.. Men jag har vaknat typ all the time.

Nåväl.. Emil var jäätegullig inatt när han kom hem å nu i morse har vi lega å myst länge innan vi steg upp.. Jag älskar min man :D

Skitkul

Nu for Emil å alla hans vänner ut.. skitkul å sitta å dricka öl i flera timmar å sen far alla å själv sitter man kvar, känns ju jävla värt. ska fan gå å sova.

Fredag

Emil är hemma å är sjuk idag så jag har inte behövt vara själv nå än men ikväll ska han ju ut så. Idag låg vi läänge å latade oss på morronen men efter de har jag dammsugit å diskat. Nu har vi nyss käkat mat från Frasses helt flottigt + Att vi har köpt godis.

Nåväl, Här är det så varmt så man dör i bilen å kan ha bara t-shirt ute.. Vääärsta :D

boring

Men gash jag har tråkigt.. Kan tiden gå lite snabbare ?

Jag åt nyss krögarpytt å de var äckligt sen åt ja en kaka ja börja må illa av för de blev så sött.
Nu är jag trött men jag vill inte sova nu så jag blir pigg å måste vara vaken på bussen. Bluh 4 timmar buss längs världens tråkigaste jävla sträcka,.. Luleå - Umeå = Skog skog skog skog !
Nu ska ja lyssna lite mjuuusic iaf.




And I cant forget.. No matter what I do.

Oj så ansträngande

Har redan slutat skolan för idag, Fick sluta vid 09.30 så dagen blev ju inte särskilt lång ;p
Ska ta å laga mig nån lunch åsen ringa Mattias å säga att han skjussar mig till bussen.. Men den går ju itne förrän 13.50 så vad jag ska göra tills dess det vet jag inte.



Ja men ni får ha en bra helg allihop för det hade jag tänkt ha.. Säkert kommer det vara helt fint väder osv :)

Hehe

TJEJTESTET 2008 - DU ÄR FEG OM DU INTE GÖR DET!


1. Vilken BH har du på dig just nu?
Mörklila å Ljuslila spets

2. Vilka trosor har du på dig just nu?
Som hör till bhn

3. Är du nöjd med dina bröst?
Hm jadå, Lite större kan dom ju få bli men annars duger dom åt mig.

4. Är du nöjd med din rumpa?
Nja den kunde ju vart mindre.

5. Uppsatt eller utsläppt hår?
Mitt eget har jag helst utsläppt men uppsatt är ju fint. Skulle nog ha det mycket oftare om jag dög till att göra frisyrer.

6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om?
Emil haha.. Ganska speciell, Egen av sig.. Lite svår att ha å göra med. Men ja älskar han mest :)

7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet?
Typ vad dom har för stil.. Skulle aldrig kolla på en modebög eller sportis.

8. Vad är din åsikt om homosexuella killar?
Ingen särskild faktiskt.. Jag hatar inte bögar eller så. Men lebbar är förjävla äckliga.

9. Vart vill du helst bli kysst?
Munnen?

10. Och om inte där?
De är mysigt när vi ska sova å Emil ligger bakom mig å pussar i nacken. Fast magen är bra oxå.

11. Har du några snygga killkompisar?
Jag känner väl både fula och mindre fula.

12. Har du kysst ngn av samma kön?
Nää.

13. Vad är ett plus på motsatta könet?
Förjävla bra i sängen.. höh nä men Omtänksam å att man har roligt tsm :)

14. Vad är ett minus?
Oförstående

15. Är du en hejjare på att kyssas?
Ingen aning ;p

Bajs

Fan va kassa ni är allihopa.. Som inte ens kan skriva blogg ordentligt. Om jag fick bestämma skulle alla typ 30 bloggar jag följer inte göra nåååt annat än att blogga.. Då skulle jag alltid ha intressanta saker att läsa å ha så kul så ! :)  Det är erat fel att ja kanske måste gå till kiosken å tröstköpa godis.

Emil: Har jag blivit fetare ?
Jag: JAA
Emil: Meh.. hurdå ?
Jag: Ja men på magen !
Emil: Men åh du kan ju inte säga sådär :(
Jag: Ja men asså du har de !

Haha tänk vilket liv det hade blivit om en kille sa så till sin tjej ;p

 *Tilde säger:

Mamma har gäster här, Och för ett tag sen skulle jag rapa tyst, Så blev det vääärsta rapen och Mamma skrek nerifrån "MEN RAPAAAAAAA INTE SÅ DÄÄÄR"

Huh

Fort tiden gick idag ändå.. Redan är det dags att laga middag, Snart iaf. Här sitter jag å är alldeles nyduschad å luktar gott å känner mig fresch ;D.. Ska göraköttfärssås å spagetti idag.. Å snart ska jag ringa Emil å säga att Volvo söker lastvagnsmekaniker i både lule och kalix ;)

Iaf så börja jag tänka på att fyfan va de kommer gå pengar i sommar.. Hyran i Ökx går ju på 2200, Tatueringer på x antal tusen vet inte exakt men några blir det då iaf, Rättvikresan och Bulgarien. GASH.. Mina pengar som tycker så mkt mer om att ligga å gotta sig på banken ist för att slösas bort. Buhu

Eh ja... Laga mat var de jag skulle göra.
Smellyalater

Onsdag

Igårkväll gick jag å la mig jättetidigt för att jag var så trött å hade olidligt ont i huvet å nacken.. Det hade ännu inte gått över imorse när jag vaknade utan bara bytt från ont i vänstra sidan till ont i högra sidan.. Konstigt nog försvann det helt när jag varit i skolan en stund :p

Skoldagen var jätteonödig eftersom vi typ inte hade lektion utan bara lyssnade på babbel.. Slutade 10:30 å då gick jag för att ringa min Praktikhandledare, Som inte var där. .Så jag har ingen aning om när jag ska hinna få tag i henne så jag vet när jag ska komma dit första dan.

Sen gick jag till stan, Åke till skurholmen, gick till Malin och hämtade Troja för att ta en promenad med henne.. Hon gick jättefint och var så duktig ! Det var jättefint väder oxå men alldeles för varmt när jag hade värsta vinterjackan. Efter våran promenad gick jag till Coop på Örnäset å åkte hem.. Jag behöver fan inte ta nån promenad ikväll så mkt som jag gått idag ;p

Nu är jag sjuukt hungrig så jag ska äta lunch och sen vet jag inte ? Packa, Duscha, Laga mat, Fixa naglarna.. Å inget mer vad jag vet. Ska iaf försöka så gott jag kan att inte sitta alls vid datorn för man känner redan i nacken att den inte vill sitta här mer.. Dumma dator.

image287

Latmask

Jag är så laaat, Har suttit nu nån eller nåra timmar å tänkt göra den där smoothin men ja kan inte förrän Mamma har kommit hem å diskat den där burken man mixar i.. SÅ LAT är jag.
Nå, De är inte bara Mamma ja väntar på utan även att min buspojke ska ringa.. Dom var tuvngen jobba över så efter 20 nångång skulle han ringa.. De är nog snart.

Iaf så har jag typ hela helgen planerad nu.

På Torsdag ska ja komma fram till Ume å mysa me Emil.
På Fredag ska jag roa mig med nåt när han jobbar + När han ska ut på kvällen.
På Lördag förmiddag när han säkert ska sova tänkte jag gå på stan.
På Söndag gör vi aldrig nåt vettigt å på kvällen åker jag hem.

Men det viktigaste av allt.. Ja ska köpa mig årets första mjukglass me saltlakrisströssel. På den där Frasseglassbaren hade ja tänkt. Första helgen ja var hos Emil då satt vi i solen där å åt glass :)

Havre

image286

Havre
*Sänker dåliga blodfetter (Kolesterol)
*Ger en jämnare blodsockerhalt
*Innehåller mer antioxidanter än andra spannmål
*Har en proteinsammansättning som passar människans behov
*Innehåller mycket B-Vitamin
*Innehåller polära lipider som skyddar båda mage och tarm.

Läst i Maten som botar av Per Ove Lind

Nu ska jag göra en smoothie av Havremjölk, Havre, Banan och kakao.
I vanliga fall hatar jag havremjölk men nu smakar det bara chokladbanan. Gott :)

Funka inte

Kände hur jag började få mer å mer å mer ont i huvet å nacken så jag tänkte att om jag tar en ipren å går på en promenad blir det nog bättre.   Det blev det inte.

Fick väl lite motion iaf.. På vägen hem såg jag ett barn som grät å drog på en stor påse som såg tung ut.. Nu har jag världens ångest för att jag bara gick förbi.

Oj så seegt

Värsta sega dagen..
Känns som om den aldrig tar slut när man kommer hem sådär tidigt från skolan å inte har nått att göra.. Men lite har jag faktiskt fått gjort, Jag har: Dammsugit, Tömt disk, Hämtat posten, Läst en tidning, Ätit, Duschat, Nördat dator och försökt sortera bland mina byxor så ja skulle kunna he bort nåra å de gick ju.. Inte så bra, Hittade 1 par av 18 som jag inte ska ha kvar.. Å ett par som jag kanske inte ska ha. Inte blev de så mkt mer plats i den garderoben kan jag tala om. Det är så roligt att jag har blivit mycket smalare nu på senaste tiden :)

Har suttit å läst i recept idag å funderat å funderat på vad man ska ordna för middag.. Men så läste jag ens blogg som skrev att hon hade gjort sallad. Å de ska då ja me göra. Tonfisk sallad med isbergs,gurka, tomat och tonfisk såklart :) Kanske avokado vid sidan om.. smarr =)

Till lunch idag blev det föresten Rostbiff, Ris och sås :)

image285

Redan slut

Idag var skoldagen jävligt kort.. Hade ett prov först och sen en liten redovisning.. Så vid 09.30 slutade vi å de var väl skönt. Sjukt fint väder är det idag oxå å jag är dödshungrig.. Ska ta å kirra nån mat åsså ska jag duscha å packa lite. Det är dagens planer so far... Skull egentligen följa Sandra & Tilde till rutvik men då ändrade jag mig och for hem istället..


Wii om två dar får jag vara med min man igen..

Kul

Ja det är lika jävla kul varje gång.. Vi bestämmer saker vi ska göra tillsammans som jag ser så mycket fram emot.. Åsen väljs det bara bort.. Ställs in pga viktigare saker.

Men jag ids inte säga nånting, Jag ids inte dra upp det igen. För det är bara jag som är gnällig och inte låter dig göra nånting, Visst är det så ?

Dumt av mig att förvänta sig att man kommer göra det man bestämt.

Måndag kväll

Idag hann jag vara hemma ett tag å göra ingenting så kom Emmeli hit sen.. Varför vet jag inte men hon hade väl lite att görs å kände för att komma hit å terrorisera mig. Sen kom Mamma å Markus hem å inte så länge efter det for vi till Malin för att hälsa på lilla älsklingen, Skulle egentligen övningsköra dit men då kom jag på att vi har ju tappat skylten. IGEN. Nåväl... Det var såå roligt att träffa Troja å hon var så söt å snäll å mysig å kelig å gosig.. Som vanligt. Håh så jag saknar henne... Ska dit iaf på Onsdag hade jag tänkt, Både Malin & Micke sover då på dan för att jobba natt så jag tänkte att ja kunde smyga in å låna lilltjejen en sväng.. Har ju ändå bara halv dag då.

Pratade med Emil en sväng å bestämde att jag skulle komma dit på Torsdag.. Mamma ska jobba hela helgen å jag tycker inte om att sitta själv i en tyst ensam lägenhet så att vara med Älsklingen låtersom ett klart bättre alternativ.. Han ska ju ut på nån slags koncert på Fredag så då tror jag att de blir nån läxa eller teori för mig :)


PUSS

Måndag

Idag var en bra dag i skolan, Vi behövde inte göra nånting å vi hade rätt kul Jag, Tilde å Cissi. Sen var det dags för Muntilga Nationella i Engelska å då spelade lärarn in då vi prata så de var inge kul men ja antar väl att de gick bra hon sa då det iaf, Å om det inte gick bra så är de inget jag bryr mig det minsta om. Åkte hem å när jag gick nu uppför trappan å kom in kände jag bara att det är ingen liten hund där inne som blir överlycklig nu när jag kommer hem... Jobbigt. Undrar om jag nånsin kommer vänja mig...


Vad jag ska roa mig med idag vet jag inte.. Ska äta mat snart iaf för ja är väldigt hungrig. Emils present kom idag iaf så ja ska öppna å kika innan ja slår in den ;)

Min lillebror har föresten kvalificerat sig till nån shacktävling i globen, Jakob alltså. Hanär fan helt otrolig som är så jävla bra på allt i hela världen. Mystiskt.


Börjar fan snart tro att ni gör det för att jävlas.. Nu har jag fått 3 till skitkommentarer "Lät som en bra dag","Ha det bra" Jag skiter i vad ni tycker om min dag.

Måndag

Somnade inte förrän vid 01 nångång igår så jag var helt trött då klockan ringde imorse.. Skitkallt var de i mitt rum så ja  gick direkt å gjorde e kopp the, Satte ner thesilen i muggen å gick iväg.. Så när jag kom tillbaka var vattnet ännu helt genomskinligt.. Så hade jag satt ner en tom thesil..Att man är virrig ibland :p

Å ute där är vädret oxå  virrigt.. Har väl kommit typ 15 cm snö nu igen :/. Jag drömde knäppa drömmar inatt och nu är jag garnhungrig.. Måste äta och läsa tidningen. Sen är det dags för skola.. Samhälls, Svenska och Engelska.. Hoppas de är nå gott till lunch iaf ;D


image284

Ännu ett inlägg

Men det sista för idag, Tänkte mest bara påpeka att ja fått typ 3 kommentarer senaste 2 dagarna här i bloggen att jag är så jävla negativ å pessimistisk.. Av helt okända människor som sitter där nere i södra Sverige å läser min blogg å bestämmer att ja är en hemsk negativ männsika.. Å VETNIVAAA.. Ni har aldeles jävla rätt.. Försök hitta nån mer negativ än mig å ni ska få en kaka. Men nu är det ju så att det här är ingen jävla optimistkonsult blogg så läs då förfaan nån annans om ni vill höra att Vädret är fint, Att dagen har varit trevligt, Att moderaterna får vårat samhälle att blomma, Att livet att roligt och rättvist och att skolan är lärorik och spännande.
Suckers.


Heh, Nä ja är inte så arg egentligen.. Har varit lessen hela dan att Troja inte är här å för att jag saknar Emil så mkt. Men imorn är det skola och det ska faktiskt bara bli skönt.. Att träffa tjejerna, skvallra å hata folk å skratta.. Vi har alltid så roligt. Nå skönt att få nåt att sysselsätta sig med å inte tänka på allt tråkigt hela tiden. Nationella prov har jag imorn oxå.. Muntliga Nationella.


Hoppas du har det bra lillgumman... Ska fara å hälsa på henne nån dag i veckan.

Jag saknar er

Jag saknar Josse å Magda, Jag saknar Lilla Maja å jag saknar Frida. Och jag saknar alla i Överkalix. Jag saknar att umgås med Cissi å jag saknar att bara ha nån att vara med.. Man behöver inte göra så mycket men bara umgås.

Mättis

Ja jag satt å gjorde en uppgift i Engelska.. Satt å kollade runt på Mcdonalds, Max och Burger kings hemsidor på deras menyer för att se hur mkt som var på engelska osv.. Ni tror inte man blev lite sugen då kanske ? Svar jo.. Så jag köpte ett storjävla Deluxe mål.. Å det var fan rejält, Jag blev sjukligt mätt ! :) En hamburgare med dubbla burgare, massa bacon åsså såklart sallad,lök,tomat,dressing å allt.. Sen typ dubbelt så mkt strips å en hallivet cola :D

Sen blev jag dödstrött å gick å la mig en stund.. Vaknade 40 min senare och ba "oj ja skulle ju inte sova" så efter 5 minuter hade jag gått å somnat igen.. 40minuter senare vaknade jag nästa gång av att jag bara tänkte på the hela tiden i sömnen så jag var tvungen stiga upp å göra mig en gokopp :)

Nu snöar det som fan å jag undrar vadfan det ska betyda.. Ska det aldrig bli sommar ? Tycker det har varit aprilväder sen i november nu.


image283
Älskar, Älskar inte ?

Fyfaan

Ja jag säger då det, Fyfaaan va tråkig jävla dag.. Jag har absolut ingenting att göra. Ingen är på msn jag har ingen att ringa till, ingen att vara med, inget kul att göra på datorn, ingen bok att läsa, ingen film att se. Tänkte göra läxor men jag blir förbannad bara ja läser frågorna tillsamhällsprovet så nu har jag slängt de å tänker inte göra det alls. Engelskaläxan om att skriva en bokrecension tänker ja inte heller göra. Jag önskar bara att skolan kunde ta slut nångång jag är så less på att sitta fast här.. Man kan inte åka bort eller göra nånting för att man bara är ledig 2 ynka pissdar i veckan. Hoppas praktiken blir slö som fan iaf annars D Ö R jag. Emil kommer inte förrän nästnästa helg, allt suger å jag har tråkigt.

Saknar dig :(

image282

Det är ingen här som kommer och knuffar upp dörren 100 gånger om dan, Ingen som piper om att få komma upp i knät. Ingen som alltid är ivägen och ingen som alltid ska vara med överallt och se vad man gör.
Det är så tomt.

MEN SNÄLLLLLLAA

Alltså snälla... Alla jävla idioter som envisas med att kommentera viktiga saker som
"Hoppas du haft en bra dag idag"  "sov gott blabla"... Jag kommer INTE gå och läsa eran blogg så eran reklam är förgäves. Anledningen till att bloggar får många besökare är att dom är bra och intressanta att läsa.. Inte hur många personer man önskat god natt. Seriöst.. Skaffa ett liv.


Så då har jag fått ur mig det, Vaknade ganska nyss och satt mig direkt vid datorn.. Det är inge roligt att äta frukost på Söndagar då man inte får nån tidning att läsa men min lilla mage skriker efter mat så strax måste jag nog gå å äta ändå. Jag hade ju tänkte se Pulp Fiction igår kl 00... Men 23:53 gick jag å la mig så jag antar att jag somnade ganska exakt då den började.. Men inte fick man sova ifred.. Vaknade av nåt gasande ljud typ Bil, Skoter, Mc.. Ja jag vet inte vad det var men illa lät det.. Sen kom det typ en hel arme av fulla människor som skrattade å skrek.. Bilar som körde in å ut på gården.. Jävligt hög musik osv. Åsen kom Mamma hem och tillslut blev det tyst så jag kunde sova.


Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Söndagar har ju en förmåga att vara gaaanska så tråkiga. Och jag känner redan att så är fallet även idag.

Go kvällsmat ;p

Fixade lite blandat.. Hemmagjord rostbiff, advokado, såna långa minimajsar, gurka och rostat bröd.. De var gottit :p

Men jag är nog fortfarande lite avis på Emils frassesmat å Mamma som är på sydstatsbuffé.. Gott säkert :) I love food

Lördag kväll

Känns typ som om det är Fredag på nåt sätt... Vet inte varför.

Ikväll har jag fått vara både arg, besviken å lessen men jag pratade med Emil nästan två timmar nyss å nu känns det bättre. Mamma å hons vänner for nyss å lämnade lite vin å en breezer åt mig så de var ju snällt.. Mindre snällt var att hon själv drack upp vattenmelonisarna så jag fick nöja mig med en sån gul annanassmakande ;D

Plockade nyss undan lite i köket åsådär.. Jag är väldigt hungrig och sugen på nå goojävlamat.. Emil for nyss å skulla käka skrov på Frasses så man blev ju gaaanska så sugen ! Ska gå å kika nu om det finns nåt gott jag kan kirra så kan jag dricka den där breezern sen, Emil skulle ringa mig senare så ja inte skulle behöva vara så ensam... Åsså är det Pulp Ficiton på tv inatt, Ska se den om ja orkar vara vaken :)

image280

image281

Trååkdag

Jag har inte nåt att göra.. Seg lördag. Hittils har jag nördat dator, Dammsugit, Ätit och läst i körkortsboken. Pratat med Amanda har jag oxå men ja glömde ju säga det roligast skvallret jag hade på lager.. Tusans, Måste meddela henne sen om det ;p


Sen ikväll ska Mammas tantkompisar komma hit å dricka å prata å skratta högt innan dom far ut.. Fan va jag hatar kärringar som dricker, pratar i mun på varann å skriker när dom skrattar. Huja



Jag bliiiiir så förbannad !

image279

Lördag Idag

Och första dagen utan Troja, Går bra än så länge men det är lite jobbigt att de är så tomt å tyst.. Inatt när jag klev upp å skulle ta ett glas vatten tänkte jag "Måste vara tyst nu så inte Troja vaknar å tror de är morron" Så kom jag på. Nåväl det är väl bara att försöka vänja sig.

På tal om inatt, Igår hade jag så förbannat ont i nacken så jag tog en Somadril å gick å la mig.. Å fyfaaan va bra jag har sovit.. Varenda liten muskel måsta ha slappnat av för vid 03 vaknade jag å var helt jävla utvilad.. Pigg som en mört å inte alls sugen på att sova. Visst det var ju jobbigt att vakna sådär men det var skönt att bara ha somnat å sovit sådär djup å inte vaknat en enda gång... Iaf så ringde jag Emil då å vi pratade tills klockan nästan var 04 men då ville han sova tillsut.. Jag låg å vred mig för att de var så varmt å för att kuddarna var osköna men tillslut somnade jag.. Har vaknat några gånger men steg upp nu vid 09.. Gick å hämtade tidningen å läste den till the å mackor. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra... Jag hade tänkt följa Nina å träna men faktiskt så orkar jag inte.. Duscha ska jag då göra.



"Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus, Men ändå lyser det upp mer i ett hem. - Theo Lingen"

Åtgärdsplan

Ja, Jag har som vanligt förjävla ont i nacken och jag är så less på denna ständiga värk. Jag måste vidta åtgärder snarast !... Typ basta å få massage varenda dag så musklerna blir riktigt mjuka.. Stretcha en massa varje dag och framför allt sitta väldigt mycket mindre vid datorn men det är inte så enkelt när jag inte har nåt annat att göra. Gjorde iaf ett försök att flytta datamusen till vänster sida om tangentbordet men då blev det ju helt skevtatt styra å klicka så det gick inte.

Måste försöka orka fara å träna imorn.. Men det är så jobbigt att ta sig för att göra nåt när man känner sig nere å lessen. Även om det är just det man behöver göra.. Sysselsätta sig med något. Tror jag ska gå å lägga mig snart.

Nu kväll

Troja for för lite mer än en timme sen, Det var jobbigt. Nu är jag ensam och har inget sällskap alls.. Alla ska ut å festa å ingen är på msn. Bara jag som sitter här.. Å samma blir det imorn, Då ska tillåmed Mamma ut...Då får jag sitta här å vara rädd för att det låter som om det går folk på balkongen hela tiden å klampar i trapphuset.. Ingen hund har jag då som morrar och skäller vid dörren.

Förutom att jag är lessen över troja så mår jag illa, har ont i huvet, ont i nacken och mitt hår är flottigt å fullt med hårspray. Orkar inte tvätta det ikväll så jag måste sova med blött hår. Emil skulle iaf ringa sen.. Det blir väl antagligen när han kommit hemfrån krogen så jag hinner nog sova ett tag före.. Men innan dess måste jag göra nåt det är så tidigt än.. Kanske be Mamma om massage nu åsen vet ja inte. bluh mår illa

Sorg

Jag är så ledsen att jag kan dö.. För att min älskade hund flyttar idag. Vem ska nu vänta utanför min dörr varje morron, Vem ska möta mig i hallen alldeles överlycklig varje gång jag kommer hem... Vem ska alltid vara hemma med mig ?, Med vem ska jag vara tvungen att gå ut när det spöregnar, i -30, + 30, I snöstorm eller i slask.. För vems skull ska jag stiga upp när jag egentligen vill sova, Till vem ska jag stressa hem varje dag efter skolan ?
Med vem ska jag kela och mysa, Vem ska ligga i mitt knä... Och efter vem ska jag behöva städa hela dagarna.

Vad ska jag ens göra varenda dag ? Vad ska ta upp min tid och vem ska jag vara med.
Även om jag gör det här endast för hennes skull, För hennes bästa.. För att hon ska ha det bra.. Så känns det bara som om jag sviker henne.


Jag måste försöka hitta sätt att ha nåt att göra så jag inte bara blir sittande och tänker på henne hela dagarna.. Jag gick till gymmet idag men jag orkade inte..Var där typ 10 minuter men jag hade ingen energi, Ingen ork och ingen lust. Jag gick hem igen och bara satt på golvet med Troja.. Jag grät och hon bara låg i min famn och tittade på mig med dom där gulliga ögonen. Världens bästa hund.


image278

IdiotModerater

Tänkte jag skulle berätta att jag är så jävla förbannad på dethär med frånvaroreglerna i skolan

Alltså, Om man bara är hemma från skolan får man ju såklart ogiltig frånvaro och tillslut kanske man inte får något studiebidrag eftersom man inte räknas som heltidsstuderande. Därför har det ju varit så jävla viktigt hittils enligt lärarna att man måste sjukanmäla sig varje dag man är sjuk för just den anledningen; Att inte få ogiltig frånvaro.

MEN NU, Då spelar det ingen roll om man bara skiter i skolan eller om man faktiskt är sjuk på riktigt, Det spelar ingen roll för de gånger man verkligen varit sjuk och sjukanmäld räknas oxå in i den ogiltiga frånvaroprocenten och studiebidraget dras in. Och jag kan G A R A N T E R A ! Att det är moderaterna som bestämt detta..  Vad är det för jävla idioti förmodligen blir alla i hela världen Förkylda, Får feber, Magsjuka osv några gånger om året.. Men nu måste man gå till skolan ändå... För annars får man inga pengar.


Dumma jävla moderater...

image277

Friday

Det blir ingen träning nu på morronen, Nina skickade nämligen ett sms igårkväll att vi ska träna idag kl 14 ist, Mycket roligare med sällskap :)

Såg nu på morronen att Mamma hade bytt sängkläder å hängt ut på vädring osv, Blev lite inspirerad så det ska jag oxå göra.. Sen blir det Psykologiläxa. Har nyss läst tidningen och druckit the.. Tömde diskstället gjorde jag oxå.. Åh va skönt det ska bli att få göra lite nytta idag istället för att bara sitta i skolan och sega bort sin dag. Måste föresten komma ihåg att ta ut pengar idag.. 550 kr hejdåå.


image276

YES !

Jag vann auktionen.. Är som alltid helt nervöst där sista minuten men jäklar nu är presenterna till karln fixade.. Bara vänta på att han ska fylla år nån gång då.. Ganska exakt en månad kvar :) Å om 2v är de min tur ;p


Nåå.. Ja är redo för sängen nu så ja ska väl börja stänga av å gå sova... Har planer på att gå å träna imorn på morronen, Får se om jag är stark nog att genomföra det ! =)


GONATT PÅ ER ALLA

Men hej igen

Jag har inget att göra, Jag är trött och jag är hungrig.
Men jag måste vara vaken till 23.05 minst för då går en auktion ut på Tradera.. Har hittat nånting som jag tror Emil skulle bli glad om han fick så jag ska se om jag kan försöka vinna dem och hoppas på att de inte blir alltför dyra :) Tills dess får jag väl försöka hitta något att snoka på samt göra något gott till kvällsmat.. Ska ta å kolla nu om Hm's sida funkar som den ska, Det stog att den skulle börja göra det kl 21 så :)

Imorgon ska vi till G-stad å käka Tacos.. Och sen är det en väldigt väldigt tråkig dag. Troja flyttar imorgon. För dem som inte redan hört/läst det så ska Malin vara fodervärd åt henne åtminstone tills skolan är slut så får vi se sen hur det blir efter det. Det är iaf väldigt tråkigt att det var tvunget att bli så.. Att tiden och aktiveringen inte räckte till, Att Jag inte räckte till.. Nä jag förmodar att den här helgen kommer vara väldigt ledsam. Det är otroligt hur mycket jag tycker om det där lilla vildjuret.. Mitt lilla barn, Min älskling.

Torsdag = Helg

Ja ni läste rätt, Nu har jag helg... Ledig imorn wii :)

Ja oj va jag är glad jag ska ha så roligt hela helgen.. Jag har uppgifter både i Psykologi, Engelska och Samhälls som ska göras, Ja helgen är räddad ;D. Men vad som känns jäkla skönt de är att nästa vecka är sista veckan.. Sen har vi praktik tills just före vi slutar typ.. Å då lär vi ju knappast påbörja nåt nytt i skolan. SKÖNT :)

Nåväl.. Idag var väl ganska bra dag i skolan, Nu svälter jag snart ihjäl så jag ska ta och gå ut med Troja och sen äta maaat :)



Jo vi satt å prata idag om vad det finns för olika namn på tjejkönet å de är ganska många vill ja lova..Men anledningen till att jag skriver detta nu är för att vi inte kom på vad Tilde sa att hennes Mamma kallade det för när vi var små.. Så Tilde när du läser detta hör av dig ! ;D

En till lista

Haha jo så mkt till liv har jag att ja sitter å googlar på blogg + lista haha.. Men de här blir den sista idag.

Stava ditt namn utan några A:
Elin :)

Msn?
Förmodligen !

Vad är ditt favoritnummer?
Jag har som aldrig haft nåt lyckonummer sådär.

Favoritfärg/färger?
Svart å vitt å rosa.

Hatad färg/färger?
Typ.. Lila, Gult, Orange åsåna färger är fula.

Vad lyssnar du på?
Just nu är det relativt tyst förutom dom nya jävla indiska grannarna som springer i mitt trapphus som jävla elefanter.

Är du nöjd med ditt liv just nu?
Ja.. Eller visst finns det Måånga saker jag skulle ändra om jag kunde men..

Vad är ditt favoritämne i skolan?
Nåt sånt har jag väl inte.. Men lektioner vi har Ulla i är bra.

Shoppar du på Abercrombie?
Nej därifrån äger jag inte ett enda plagg. Men jag tänkte köpa en jacka en gång

Vart önskar du att du var nu?
Jaa.. Jag trivs ju bra hemma men hos Emil kanske.

Vad borde du göra just nu?
Laga mat, Jag har tänkt det ett tag nu.

Kan du blåsa bubblor?
Jadå men ja tuggar inte tuggumi nå ofta. Störande ljud oxå.. Folk som smäller bubblorna.

Kan du nå dina fötter med raka ben?
Heh, Så vig var jag nog inte

Kan du vifta på öronen?
Neej tyvärr inte, Jag har försökt lära mig

Kan du skruva tungan?
Rulla ihop den eller ? Det kan jag iaf

Har du någonsin velat bli läkare?
Nä, Så jävla lång utbildning sen mår jag så illa av blod oxå hah

Tror du på Gud?
Verkligen inte

Vill du bli en brandman?
Naae fy så hemskt

Vad drack du senast?
The

Vad tittade du på senast på TV?
Haha Sunes Sommar faktiskt.. Emil satt å skrattade, Jag undrade bara vad som var kul.

Vem pratade du senast telefon med?
Med Amanda som vanligt

Vem ringde dig senast?
De var Amanda de me före ja ringde hon.

Vem sms:ade dig senast?
Emil

Har du några tatueringar?
Nej men snart så :D

Har du rakt eller lockigt hår?
Rakt som tur var

Är du glad?
Mja.. sådär :)

Är du piercad någonstanns?
Ögonbrynet

Vad har du för planer för ikväll?
Inga alls.. Ja tänkte väl gå ut me min hund å sova.

Hatar du folk som ljuger?
JAAAAA... Ärlighet är det ENDA som håller i längen.

Föredrar du "mjuka" eller "tuffa" killar?
Dom ska ju va tuffa mot andra men mjuka mot mig. Inte mesiga men.. Gulliga :)

Föredrar du blonda killar eller brunhåriga?
Brunt hår på killar tack..

Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Nej jag förlåter ALLTID mig själv :)

Vad vill du bli när du blir äldre?
Lycklig å nöjd med mitt liv å allt sånt :)

Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
Kanske några gånger.

Har du någonsin varit helt förkrossad?
Joodå många gånger.

Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen?
Ja det har jag väl

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
Ja.. Nu är de väl rätt bra.

Tycker du om ditt liv?
Vadå fick ja inte nyss den frågan eller var det i listan före ?

Vad är din favoriträtt?
Oj.. Det är ju den svåraste frågan för ett matvrak som mig.

Vad är din favorit kärleksfilm?
The notebook :)

Vad tycker du mest om i ditt utseende?
Mest.. Att jag inte är tjock :)

Förlåter du eller glömmer du?
Glömmer gör jag väl aldrig, Men man kan ju iaf försöka förlåta litegrann för ingen vill bli dömd för evigt av nåt misstag dom gjort.

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?
Tjejer

Har du någonsin masserat någon?
Bara på massagelektionerna.. Jag vill bara att andra ska massera mig. =)

Vad är du rädd för?
Att nån nära mig ska dö, Att förlora såna jag älskar, Att få cancer eller nån annan hemsk sjukdom, Att få barn som är utvecklingsstört, Att inte få nåt jobb och många många saker.

Har någon försvunnit ur ditt liv?
Ingen närstående som tur var

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
MÅNGA gånger, När jag väl börjar tänka på nåt blir jag besatt.

Önskar du att du var kändis?
Neeeij

Önskar du att du var en kille?
Ja de hade nog varit kul.. Men dom har så liten hjärna så kanske inte.

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
Ja typ när man förlorat eller saknar nån.

Tycker du att killar borde krama tjejer bakifrån oväntat?
Haha ja om det är nån man vill bli kramad av :)

Listing Fisting

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag vet inte riktigt
Vad gjorde du kl 08 imorse: Hade nog ganska nyss kommit till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt här typ
Det sista du sa högt: Sa nåt i telefon till Amanda men då bröt det.
Det senaste någon sa till dig: Se ovan
Vad har du druckit idag: The, Varm choklad och vatten
Vad var det senaste du åt: Macka, drack the å åt lite banan
Vad var det senaste du köpte: Typ godis och en froosh
Vad är det för färg på din ytterdörr: Svart
Vad är det för väder hos dig nu: 0-gradigt och snö
Godaste glassmaken: Jaa..Svårt. Mjukglass med saltlakrisströssel
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jo det gör jag
Sover du tungt: Nej, skitlättväckt
Drömmer du mardrömmar: Jo, Lite då och då
Trivs du med ditt jobb: Går skola, Inte så särskitl kul men rätt slött.
Favoritklädsel: Jeans å nån tröja bara.
Favoritlåt just nu: Hm..Vet inte vad jag ska välja för nån.
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg
Vad gör dig glad just nu: Mja vet inte.. Mitt humör är rätt neutralt just nu.
Vad ska du göra härnäst: Laga mat.. Krögarpytt
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite seg å har ont i huvet.
Favoritgodis: Lakris
Kläder just nu: Mysisar
Sommarplaner: Bulgarien, Jobba massor, Rättvik.
Hur många kuddar sover du med: 3
Spelar du något instrument: Nix tyvärr inte
Morgon eller nattmänniska: Både och !
Vad är viktigast för dig: Att vara frisk och lycklig.
Är du kittlig: Mycket
Snarkar du: Haha ja ibland vid pinsamma tilfällen.
Stjärntecken: Oxe
Äckligaste insekten: ALLA !! fy
Stökigt eller välstädat: städat städat städat.. Helst varje dag.
Längtar du mest efter just nu: Emil såklart... Och ett körkort. Och sommarlönen.

Huur ?

Alltså jag har konstaterat att om man sover på dan, Då blir man trött... Sover man inte på dan, Ja då blir man trött. Hur ska man göra för att hålla sig vaken utan problem ?

Jag å Troja gick på en långpromenad till kårhuset bla å hämtade massa läppsyl åt mig på Mattias jobb, Sen gick vi hem igen å stundvis var hon en jobbig hund som bara drog. Sen hittade hon nån gammal vante ute oxå som hon var helt vild med.. Mitt söta söta vilddjur. Så sov vi ett tag sen och jag vaknade i en dräggelpöl som vanligt..


Här sitter iaf jag å känner mig kärleksfull, Hade min karl bara varit här hade ja varit såå romantisk såå. Men de är han  inte.. Så istället sitter jag å funderar på vad jag ska laga till middag.

Onsdag = Slapp skoldag

Har redan slutat för dagen, Skönt ! :)
Vi fixade med Praktikplatserna idag och både Jag & Tilde fick på det nybyggda äldeboendet Midskogen på deras speciella Demensavdelning.. Jag antar att man kommer lära sig väldigt mycket där så det känns bra, Särskilt att få vara på samma ställe som Tilde :)

Sen drack vi kaffe å varm choklad å pratade om våran Bulgarienresa innan vi käkade en kycklingbaguette å for hem.. Det var jordens snöstorm och busschaufförjäveln körde förbi min hållplats fast jag plingade i god tid, Jag tänkte faan inte gå ända från centrum så jag gick fram å sa åt hon... Hon suckade å stannade.. Idioter som inte kan sköta sitt jobb !


Hittils är mina planer för idag att klippa naglarna och gå ut med Troja.. Nästan så man blir utbränd av all aktivitet :)

image273


Bye Bye DSU

Ja.. Nu efter att Emil frågat några gånger gick jag med på att han skulle få köpa DSU:n av mig.. Lite ångestfyllt är det ju men vad ska jag med den till ? Får se när det blir då.. Han skulle ju komma upp nästa helg men då var det nåt band i Ume som han ville se så det blir väl sen.. Ska sakna han mkt.. Min älskling. (Emil alltså).. Bilen oxå :)


image272

Tisdag = Trött

Gash im so tired.. Men nu får jag inte sova för det ska jag göra inatt. Sen jag kom hem har jag vattnat alla Mammas blommor hon fick när hon fyllde år och alla vanliga i blomkrukor, Lagat mat och Dammsugit. Pratat med Amanda och med Emil. Mer har nog inte hänt faktiskt... Eller ja jag har gjort lite korsord å en körkortsfas på datorn å lite sånt..

Hm.. Ja som ni märker har jag ju inte så jättemkt att tillägga... Bara skola till lunch imorn iaf så de ska ju bli skönt, Måste verkligen höra med nån lärare nu hur fan dom har tänkt att vi ska göra med våra praktikplatser.. Det är ju som inte så jävla länge kvar. Nåå.... Ja är då hungrig å ska väl på nåt tag göra mig the å mackor eller nån annan bra kvällsmat :)



Älskar Emil mestast ;)

Tisdag

Imorse när jag vaknade tänkte jag att ååh va skönt att de redan är Torsdag.. Men så var visst inte fallet. Hade en lektion på morronen när vi såg bajsfilm.. En sång för Martin. Lunch och sen utv-samtal.. Skulle egentligen haft Samhälls oxå men vi fick sluta eftersom vi var klara så då for jag hem.

Hade fått mitt schema, arbetstider till i sommar nu.. Jag var typ ledig massor men såklart inte till Pajala Marknad, Ooooosis.. Jag å Tilde som skulle på krogen då tusans :(
Nåväl.. Måste ta å hitta nån praktikplats nu.. STRESSAD. Sen måste jag på Introduktion på TG. Så mkt som ska göras hela tiden.. Hur  ska man orka och hinna med allt ?



Jaja.. Jag blir alltid så trött så fort jag sätter mig vid datorn.. Måste göra nåt vettigare.

MAT !

Åååh va jag är sugen på nå gomackor.. Typ varma mackor, Rostade mackor med hemmagjord skagen, Macka med keso, Mackjärnsmacka.. Mmmm :)

Ska äta kvällis lite senare och imorn blir det nog kyckling och harricot verts till middag.. Ska nog bli gott :) Marinerad kycklingfile, harricots, broccoli och så hembakt bröd till det.. OJ så gott !! :D



Nu dammsög jag nyss medans Mamma var ute med Troja, Det kommer ju in så jäävla mkt sand å grus i det här vädret... Men nu är det rent.. Renare iaf =)

Cissis Dikt

Du sitter där med ditt blåa hårband, När jag tänker på dig så pirrar det i min framtand.
Du är så fin och underbar, Tilde tycker oxå att du är rar =)






Written by:
image269

SJUKT TRÖTT

Trots att jag sovit så mkt senaste dygnet var jag sjukt trött när jag kom hem från skolan.. Småstädade, Var ute med Troja, Lagade mat och sådant.. Tog en 45 minuters powernap och vaknade nu, Helt sjukt galet megatrött.. Dessutom sådär allmänt irriterad på allt.. Känns som om jag inte ids jobba sådär mkt i sommar, ovärt ? mkt pengar ? Ja man kan hålla på å väga för och emot hur länge som helst... Det kan nog vara ett bra sätt att känna om vården verkligen är nåt för en.. Och isåf då börja fundera på vad man ska göra av sitt liv ist efter skolan.

Nå, Att jag alltid ska börja fundera på livets stora frågor när jag är trött och irriterad.. Man kommer som inte fram till så mkt då.
Jag ska tänka på nåt annat nu, tex tårtbiten som står å väntar på mig i köket, Egentligen är jag inte alls sigen en jag tog fram den ändå.. Varför vet jag inte. Jag bara äter massa onyttigt utan att vara sugen så jag börjar må illa.. Jag är så knäpp.



PUSS PÅ EMIL.

Smart Tilde

Sandra: Man blir då bara äldre å äldre
Tilde: Ja man blir ju inte gamlare direkt.. Ehh yngre menar jag !

Monday

Slö dag, På samhälls gjorde vi ingenting... På svenskan såg vi film..Jag lyssnade på musik och kollade lite vad jag ska ta för individuellt val nu när jag inte fick Plåt&Svets :( Det lutar åt Historia och Livskunskap.

Nåväl.. Ingen Engelska idag så jag snabbade mig hem till lilltjejen :) Har plockat lite här tömt soporna och sånt å nu smaskade jag nyss en god muffins å drack en froosh.. Haha nu ringer Milla å berättar att nån gubbe backat in i 124an haha stackarn :p


Undra när detta år jag skulle ta tag i mitt hemprov... Kanske en annan dag :)


Nånå nu ska ja pissa åsen göra nå nytta

HejHej

Har ni saknat mig ? Ja jag tänkte väl det :)

Ska berätta lite om helgen då, På fredag åkte jag dit och bussresan var helt okey eller ja, Mindre jobbig än annars.. Några timmar efter jag kommit fram for vi på droskan där Emil bokat bord åt oss och så åt vi huur mkt som helst...Åkte hem å låg i matkoma ett tag, Kikade lite tv å myste massor. På lördag var vi i lite affärer på förmiddan och sen städades det.. Emil försöker lura sina vänner att det ser st'dat ut hemma hos honom ;p Nåväl.. Vi var å handlade och satt sen å var oss själva för en stund... Åt gravat renkött å drack öl.. Mmm det var så salt å gott dedär kötttet :) Sen kom iaf alla andra å vi satt å drack där 2 timmar kanske innan vi for ut.. Det tog inte så länge innan de flesta skulle på krogen så då åkte vi hem å åt litegrann å myste åsånt, Sen sov vi... Dagen efter var ag väldigt bakis och mådde inte alls så bra.. Det gick över på eftermiddan så som tur var behövde jag inte sitta å må illa på bussen... Sov i stort sett hela dan, Hela bussresan och när jag väl kom hem hoppade jag direkt i säng..Skööönt.
Ändå var jag jävligt trött nu när jag vaknade.. Har egentligen sovmorgon men steg upp tidigt för att hinna Packa upp å Duscha å allt sånt..


Nu blev det här en ganska lång å kanske inte så intressant text men iaf :)

Öööööl

Jo nu har vi druckit nåra öl... Tommy, Janne, John, Roland och Larsson är här.. Nu pratar dom bara folkrace så jag gick till datorn en stund, Kände som inte att jag hade så mkt att säga hahah... haha nä jamen nu ska jag nog gå å kramapå emil lite åsså blir de väl att fara ut på stan ett tag :)

Umeåå

Ja nu är jag här hos Emil, Bussresa nigår var inte alltför jobbig :)
Vi for och åt Tacobuffé igår å jag åt tills ja sprack Nästan :)

Idag ska vi på stan... På ett tag, Sen systemet åsså skulle vi dricka ikväll... Undra vad jag ska köpa för alkohol.. Emil är iaf skyldig mig 6 öl så jag behöver inte betala nåt :)

Fredag Morgon

Har sovit bra inatt förutom att jag vaknade vid 02 med världens ont i huvet å nacken.. Somnade om rätt fort efter det som tur var. Steg upp vid halv 7 och har hittils hunnit med att tömma disk,duscha,äta,läsa tidnig,packat klart,pratat med Amanda,målat naglarna.. Å inget mer vad jag vet :) Ska fara till skolan på ca40 minuter.. Hade bestämt att ta skinnjackan idag för att de är för varmt med vinterjacka.. Så var det bara 0.5+ idag men.. Jag får lov att inte frysa ihjäl :)


Nåväl... Då far jag sen då och kommer hem igen Söndag natt.

Kneept

Nu när jag har hållit på dö av trötthet hela dan och ändå kämpat på med allt möjligt så tänkte jag göra tidig kväll.. Har fått massag av Mamma så jag borde inte sitta vid datorn nu å göra nacken dålig igen.. Men då är jag ju såklart inte särskilt trött nu då.

Jag har bakat bröd, Småfranskor och så satte jag riven ost där på som fick bli sådär god å bubblig i ugnen :)
Ska ta med dom till ume imorn å hoppas att dom är goda och att Emil gillar dem.. Han har varit så snäll nu å diskat å burit ut sopor å skurat spisen å allt för att det ska vara fint när jag kommer dit.. Underbaring :)


Imorn blir det att stiga upp tidigt... Måste duscha å göra mig klar, Byta musik i mobilen och kommihåg att ta med dom sista sakerna. Fara till skolan och ha Engelska.. Sen kommer Mattias till busstationen med min packning så far jag.. Imorn i stan måste jag komma ihåg att ta ut pengartill bussen och att köpa nåt ätbart till färdkost :p



Ja, Gonatt på ett tag då =)

Trött !

Huuuh va jag är trött.. Jag har inte vilat en endaste sekund idag faktiskt !
Däremot har jag gjort läxa både om Eu och en om Vård av demenssjuka.

Så har jag fixat middag och ätit åsådär.. Nu vet jag inte vad jag ska orka göra, Ska väl ut med Troja på en timme ungefär iaf. Tror jag ska ta en portion Tobleroneglass nu, smarr :)

image268

Torsdag

Äntligen börjar det närma sig Fredag.. Idag som egentligen brukar vara en jäävligt jobbig skoldag blev rätt slapp. Psykologilärarn var sjuk så vi flyttade eftermiddagslektionen å hade den på morronen.. Seegt var det men vi fick iaf sluta vid 11 så det var skönt.. Jag kikade i några affärer innan jag for hem och sen dess har jag väl inte fått så hemskt mkt gjort.. Suttit här vid datorn lite, Lyssnat Hurriganes, Tömt diskstället, Dammsugit och packat typ.

Troja kom då nyss hem och nu har jag ingen aning om vad vi ska sysselsätta oss med hela dan, Jag är då både trött och hungrig så att.. Kanske man tar nåt ätbart åsen en liten Powernap.

Imorn ska jag stiga upp tidigt och duscha å packa det sista innan jag far till skolan och sen Ume kl 11:50, Eller framme är jag ju vid 16 så :p

Såja

Nu har jag färgat håret, Eller ja tonat.. Hursomhelst utväxten är borta :)
Övningskörde till Hertsön å tillbaka för att Mamma skulle hämta nån skiva hos Emmeli.. Var ut med Troja å nu ska jag snart fixa mig nån kvällsmat, Hungriiig !

Mamma har ringt idag å hört om boenden i Ökx å de verkar bra så jag har mailat nu att jag gärna kommer å jobbar men att jag inte kan till den 30:e fööööööör den 26 eller 27 åker jag ner till Rättvik Classic Car Week !!! :D WOHO ! De blir att åka ner med en 55's Pontiac om  jag ids åka bil annars tar jag tåg.. Det blir iaf tåg hem den 30e som det är planerat nu.. Lite väl kul ! :)

Nå hade ja nå mer roligt å berätta ?.. Jag vet inte.. mihih im so happy.


image266

image267

Käära läsare

Nu ska jag berätta för er som är intresserade om min dag.. Jag hade en lektion på förmiddan då vi bara lyssnade om Alzheimers och såg en film om det.. Fick en uppgift och slutade före 11, Då gick jag direkt till stan och åkte hem för att ta en promenad med Troja.. Fick väärsta mjälthugget på vägen hem som gjorde så ont så. När vi kom in igen satt jag lite vid datorn, Åt mat och sov en stund.. Vaknade i en massa dreggel som vanligt haha och for sen till stan.. Bad Mattias skjussa mig så då sa han i bilen att dom skulle komma till oss sen idag å prata om lite semesterplaner.. Lutar åt att ja följer med dom ner til Rättvik :D Wii

Å det löste sig med alla mailadresser å telefonnummer eftersom chefen där var en smart kvinna och skickade mig ett sms :)

Nåväl... Ja är fan hungrig å vi har bara ätit soppor senaste tiden känns de som så idag ska ja laga mig nån riktig goomat ! När Mamma kommer hem blir det att färga håret så nu ska jag skölja ur hårspray åsånt..


Den här snyggingen köpte jag idag
image265

Streesigt

Igårkväll vart jag så tressad så jag inte kunde somna för att jag kom på att jag nog råkat ge fel mailadress till chefen på TG, Så då tänkte jag att ja måst ju ringa å ge rätt... Men jag visste inte vad hon hette i eftenamn eller vad hon hade för mail och telefonnummer eftersom det var dom uppgifterna hon skullle skicka i mailet... Så då var jag tvungen be Amanda fråga sin Mamma åsen ringde jag till Milla å surra på... Så låg jag vaken några tag till och somnade sen tillslut äntligen. Åsså har vi ju ingen jävla hemtelefon nu så då måste jag väl ringa Mattias när jag kommer hem så jag kan fara till hans jobb å ringa.. Förhoppningsvis hr han tid att skjussa mig till stan sen så får jag mina ärenden fort avklarade och kan åka em till Trojsko igen.

Mamma skulle köpa hårfärg på vägen hem och sen färga det på mig iaf..


Ja det var väl allt för nu, Måste gå å klä på mig klart å fixa mig å blabla.

Påminelselista

Måste bara skriva upp lite saker så jag kommer ihåg lite bättre vad jag måste göra innan Fredag

Imorron måste jag på skolan å direkt hem efter den å ut me hundis, Så tillbaka till stan å kolla det jag skulle där å när Mamma kommer hem blir de väl att fara å köpa hårfärg + färga.

På Torsdag har jag lång dag i skolan å måste hem sen direkt å packa mina saker till Ume åså det vanliga då gå ut med Troja osv.

På Fredag har jag ännu inte bestämt med vilken buss jag ska åka men jag funderar på att testa 13:50 å se om de är nå mindre folk på den men den är väl lika äckelfull som dom alltid är.. Nåväl jag ska duscha då på morronen, skola, hem å ta mina grejer å tillbaka till stan å fara.

Sen miljarders läxor såklart. Men jag tror nog att jag ska göra samhällsprovet och Engelska bokrecensionen nästa vecka.

Todaay

Ja jag tänkte väl skriva nu lite om vad som hänt idag... Skolan var ju rätt kul för att vi bara svammlade på som vanligt, Fick sluta tidigare så det var oxå bra. Då gick vi till stan å kikade lite på Åhlens, Hm och Gina.. Såklart hittade jag 108 miljarders saker jag ville ha.. Ja kanske inte men skitmkt fint hade dom på hm iaf så dit ska jag ta mig en tur imorn eftersom vi slutar redan till lunch :)

For hem och berättade för Mamma att dom ringt å gett mig jobb så då började vi leta lite vart man hyr rum åsånt så imorn ska hon ringa å höra.. Isåf tar jag ju det direkt.. Ska bli kul att jobba där å få en massa pengar.. Särskilt kul känns de att chefen ringer å ber en jobba så man inte ens behöver söka eller nå själv :)

Ja å efter det skrev jag om Eu - Fredsprojektet, Nästan en hel sida.. Ska fylla på lite mer imorn så har vi nog allt sen.. Så ni vet Tilde & Sandra behöver ni inte göra nåt men Cissi du måste slava å rita framsida :)
så har jag gjort klart mitt häfte med vägmärkestest samt varit ute och övningskört i värsta stadstrafiken i 100 rondeller å 28 trafikljus minst.. Det gick bra och jag kände mig stressad ;p Så kom jag iaf hem och satt mig här.. Nu är jag hungrig och ska ätaaa nå gomackor eller nåt :)


Jaja, De var väl allt.

Smart Me

Så på nästa lektion pratar vi om vård i livets slutskede och lärarn frågar nåt om vilka infektioner man ka få blabla... Jag lyssnar inte riktigt men svarar ändå: "Svamp!".. Eftersom jag tänkte det får ju alla gamlingar när dom bara ligger där... Å Läraren svarar: Njaa, Lunginflamation..

Gay Cissi

Vi sitter på lektion å pratar om döden, Lärarn frågar vilka olika uttryck det finns som betyder samma sak som Att dö
så räknar vi upp uttryck som Avlida, Gå bort, Kastat in handuken osv

Så säger Cissi: Kommit ut ur garderoben

Old Tilde

tilde säger (18:47):

men duuu, imorn blir det 7+ ute. onsdag 5+ och fredag 2+

Die Mf säger (18:48):

nyss sa du ju 2 minus

 tilde säger (18:48):

va?

Die Mf säger (18:48):

tilde säger:

imorn 2 minus

 tilde säger (18:49):

men jag såg fel har inga briller hahah

Die Mf säger (18:49):

hahaha

 tilde säger (18:49):

men sen när jag gick nära såg jag 7

Die Mf säger (18:49):

hahahaha

Die Mf säger (18:49):

gamling !

Äntligen

Funkar blogg igen !!

Idag har dom ringt från Tallviksgården och erbjudit mig jobb från 30 Juni till 1 Augusti, Sen finns det möjlighet till mer jobb och kanske längre.. Jag tycker ju verkligen om att vara där, Men inte vet jag, Jag har ju ingenstans att bo, Det är långt bort då kommer ja inte kunna vara med Emil nå mkt säkert och dessutom hade jag inte tänkt jobba hela sommaren.

Så jag får se.. jag vet verkligen inte... Och jag vet inte vart jag ska ha praktik heller så. Bläh
RSS 2.0