Znark

ZzzZzz.. Här sitter jag och försöker hålla ögonen öppna, Förhoppningsvis piggnar jag till snart.. Brukar alltid vara som tröttast vid den här tiden på eftermiddagen.

Jag har som sagt varit iväg och jobbat en kort sväng efter lunch idag hos en av mina favoritkunder och då hade hon stickat ett par yllesockar åt mig i rätt storlek och även i min favoritfärg knallrosa ! Så jävla snällt och gulligt att det gjorde hela min dag !

Kom hem vid 15.30 och började laga middag och sen har jag varit ute med Oden på en lite längre promenad och börjat tvätta.. Ska byta sängkläder ikväll oxå så jag har ju det jag sysselsätter mig med. Blä


Nu ska jag fortsätta med att kolla runt lite och försöka hålla mig vaken, Det är ju Ensam mamma söker ikväll :D

Lax med Spenatbulgur - Recept

Dagens Middag vart riktigt god, Och väldigt nyttig !

Jag gjorde lax i ugnen med spenatbulgur till :)



Krydda laxfilé med salt, lökpulver och citronpeppar.

Rör sedan ihop en sås på:
Creme fraiche
Grädde
Sweetchilisås
Sambal Oelek
Pressad citron
Och lite harissa

Bre det över laxen, strö över riven ost och in i ugnen på 175-200 grader tills det är klart.

Fräs upp spenat med salt, peppar och pressad vitlök.
Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet och rör sedan ihop med spenaten.



Klart :)

Måndag

Jahapp, Då hade vi ny vecka igen.. Mjukstartar på jobbfronten med ett Abb på 2h vid 13tiden idag :) Lika bra det så Oden hinner bli helt hemmastadd innan jag lämnar honom själv allt för länge.

Vaknade med huvudvärken from hell idag som hållit i sig sedan i lördags.. Har smort in nacken med tigerbalsam, haft halsduk på, masserat och spolat med riktigt varmt vatten när jag duschade så nu verkar nacken ha mjuknat och huvudvärken nästan släppt helt. Borde lägga mig en stund på spikmattan oxå..

Nu ska jag snart koka ihop någon lunch innan det är dags för promenad med Herr Odén och jobb efter det för min del.

Måste komma ihåg att boka en tvättid och att ta upp lax ur frysen.. Jag tänkte göra lax med vitlöks och spenat bulgur med sparris till middag idag :)

Godnatt

Nä, Nu ger jag och Oden upp vi är alldeles för trötta.. Det får man vara när klockan passerat 21 =) En liten promenad först så hoppar vi i säng sen !

Söndag

Så har Söndag eftermiddag kommit och jag hann verkligen inte med i svängarna vars denna helg tog vägen ? Eller jo alltså, Jag förstår ju att jag inte hann märka av den eftersom jag städade som en galning hela Fredag kväll och igår från 6 på morgonen till 22 på kvällen gick åt i en rasande fart med att köra en jäkla massa bil vara i fällan, komma hem, umgås med Emil & Oden osv.

Idag har däremot varit en ganska lång dag, Säkert känns det extra mycket så för att man ställde tillbaka klockan en timme.. Emil åkte ju tidigt imorse, Efter det kände jag mig så förvirrad så jag bad Mamma komma hit och lyssna lite på mitt prat.. Har varit ute med Oden på hans promenader, surrat med Milla i telefon och sen kom Sandra hit och så for vi till Bergviken och köpte Goopizza till lunch som intogs till en massa surr och skvaller innan hon begav sig hemåt.

Efter allt besök vart jag så trött och sov på soffan en timme men nu när jag druckit upp mitt kaffe ska Jag & Oden gå ut på middagspromenad så han kan få sin mat sen.. För mig blir det resterna av Pizzan till middag och sen kanske jag slår på en film eller nåt ?


Kluven

Alltså fyfaan.. Kärlek är ett enda jävla lidande. Varför kan inte allt bara bli som förut ?


På ett sätt vill jag skriva av mig om allt för att få det ur mig och samtidigt vill jag bara lägga in allt under en matta och låssas att det inte finns.

Det är så att.. Jag har ju klarat mig rätt bra på senaste, jag går inte runt och är ledsen på dagarna utan vardagen flyter på och jag klarar mig själv helt enkelt. Ibland känns det nästan som om jag kommit över Emil men så fort jag träffar honom är allt som förut.. Jag älskar honom lika fruktansvärt mycket som alltid.. Bara det att jag vänjer mig vid att han inte finns dem veckorna jag inte ser honom. Saken blir inte bättre av att vi har det så förbannat bra när vi träffas.. Vi har roligt, vi pratar konstant i mun på varann första halvtimmen för att vi har så mycket att berätta, vi skrattar och skojar och har det bara allmänt så jävla bra. Som om ingenting har hänt, som att det fortfarande är vi. Och varför ska man inte vara tillsammans med den personen man känner så med ? Är inte det tecken nog ?

Om man är varandras bästa vänner, om man alltid har roligt tillsammans och kan prata om allt trots att man gått igenom nåt så jävligt som en isärflytt och gjort slut, om det fortfarande finns massor av fysisk attraktion från båda. Varför ska man då inte vara tillsammans ? Jo det är den där förbannde kärleken som saknas från hans sida.. Det är vad han säger, men varför känner jag alltid det motsatta då.. Varför känns det som om det finns nåt mellan oss. Är jag så dum att jag luras av mina egna känslor och tror att bara för att jag känner så, känner han automatiskt likadant ?

Fan för det här. Om han bara kunde komma på att han visst älskar mig...

God Morgon !!

Heheh, ja vad sa jag igårkväll då ??

Kl 06.01 slog jag upp ögonen ;D


Nu är jag bokstavligt talat vrålhungrig så jag ska göra mig frukost, ta en kopp kaffe, klä på mig och göra mig klar åsen är de väl egentligen bara att börja fara när det ljusnat lite.. Jävla mörker !









Gnight

Godnatt mina vänner !

Nu är jag jävlart helslut efter att ha jobbat hela veckan och sen jag kommit hem idag har jag ju verkligen gått på som en duracellkanin nonstop.. Hela hemmet är sanerat å klart !

Så.. Nu efter en goo varm macka ska jag mysa ner mig i sängen och sova så gott så gott.. Om jag känner mig själv rätt kommer jag studsa ur sängen vid 06snåret och varit omåttligt ivrig att få hämta hem hjärtat !! :D


Helg !

Yeey, Då var den efterlängtade helgen äntligen här ! :) Men ni ska inte tro att det blir någon vila bara för det.. Jag fortsätter städandet här hemma så allt är färdigt ikväll.. Jag har hittils lagat mat och ätit innan jag satte igång att damma mattor + sängkläder, vattnat blommor, dammsugit och skurat hela lägenheten. Tror jag sörplar i mig en Powerking innan jag sätter igång och dammtorkar.. Jag hatar verkligen att dammtorka.

Sen ska jag springa ut med soporna och packa klart bilen inför färden imorgon OCH så ska jag svänga ihop en lasagne såhär på kvällskvisten, Är man inte effektiv så säg ?

Övriga punkter på min lista som ska bockas av är:
Diska
Duscha
Fixa naglar på händer och fötter och så hade jag planer på att färga ogonbrynen då mina egna bleknat bort sen sist.

Pjuh, Jag sover då alldeles säkert gott inatt :)

Torsdag

Hej !!

Nyligt hemkommen från jobbet, Har nyss ätit en antingen väldigt sen lunch eller tidig middag välj själva och nu ska jag sörpla i mig en gookaffekopp !

Jag har haft sånt himla flyt idag ska ni tro.. För det första har allt gått bra på jobbet, Sen kom Mattias hit med en massa pengar som blev över efter hela bromskivehistorien. För det första är jag ju jävligt nöjd över att överhuvudtaget ha fått tag på dem och fått dem bytta, Sen såg vi ju att ena redan var typ ny så då fick vi lämna tillbaka den andra jag köpt trots att dem säljs i 2pack och sen behövde jag bara betala inköppris oxå vilket vart 300 kronor billigare ! Hjullagret och bromsbeläggen var då inte heller nå dyra så de vart en trevlig affär :)

SEN då, Ännu en bra grej.. Jag brukar ju låna Jettan när jag far upp till byn och så för att den går mycket snabbare och billigare än Mercan å nu skulle ja få den tankad oxå tur å retur för att Mattias hade en massa urslangad bensin från när dem hade problem med tanken på Cadillacen å de vill dem väl inte hälla i nån av sina nybilar så då får jag köra upp det.. Hur Snällt ?!

Så nu ska jag lite snabbt försöka få nå gjort här hemma innan ja drar iväg ut mot Gammelstan.. Ska handla mat oxå på vägen hem och tänkte försöka hinna städa färdigt allt idag och imorgon så jag inte behöver hålla på med det i helgen när hjärtat kommer å jag baaaara bara ska lägga min tid på honom. Undrar föresten hur bortskämda mina ungar skulle vara om jag hade några ? :D Haha..

Onsdag

Onsdag idag, Men känns som Fredag minst ! Är så sjukt morgontrött nuförtiden så de är en kamp varenda morgon.. Inte blir det bättre av att de är kolsvart ute heller men det lär de ju vara i ett halvår till nu så de är bara att vänja sig ;D

Arbetsdagen idag har väl gått bra till hälften typ.. Innan jag fick nå jävulskt ont i ryggen ! Vet inte om jag åkt på nå ryggskott eller om jag lyfte något galet eller sträckte mig, Märkte inte när det hände men sen vart det bara värre ! Nivet som.. Typ varje gång man böjer sig eller lyfter nåt hugger det till i nedre delen av ryggen. Blä

Som tur var jobbar jag ju då på världens bästa jobb där man hjälper varandra så imorn och på fredag jobbar jag tillsammans med en tjej och får lite avlastning :) Får se hur de känns imorn, om det har blivit bättre kan jag ju kanske jobba själv på Fredag !

Nånå.. Jag är då sjuuukt trött nu så ja funderar på om ja ska falla för trycket och ta en Powernap i soffan eller om jag ska strunta i tröttheten och göra lite nytta istället ? Man brukar ju ändå piggna till sen.. Skulle behöva duscha, diska och gå ut med lite sopor åtminstone.

För övrigt börjar jag längta galet mycket till helgen.. Åååh så kul det ska bli att få hem min Gosse ! Som jag har saknat honom :) :)

Assaahhh

Idag är jag faktiskt jävligt irriterad.. Asså som småirriterad har jag varit hela dan ! Morrr !

Jag tycker lixom att om man har sagt en sak.. Då kan man hålla sig till det eller erkänna att man har ändrat sig och kanske haft fel. Däremot är det INTE OK att stå fast vid det man sagt från början men att hela tiden ändå ge hintar, inviter och småbevis på att man kanske inte tycker så ändå. Antingen tycker man bu eller så tycker man bä.. Det finns inga mellanting. Svart eller vitt, ja eller nej. De är bara bestämma sig.. Jag orkar inte me nå jävla svammel.

Åh hojja.. Jag är jävligt trött oxå. Har nyss kommit hem från jobbet och ska koka ihop lite Korvstroganoff och Ris till middag innan jag ska tillbaka till jobbet igen ! Vi har nämligen Personalmöte idag kl 18 och det håller väl säkert på i en timme iaf.

Sen ikväll blir de å se Ensam Mamma Söker-avsnittet från igår på tv3play :)

Måndag

Hej !

Ny vecka igen då, denna vecka är min "Mycket-jobb-vecka" och även "Hämta-hem-Oden-vecka" Yihoo som jag längtar efter lillpalten :)

Idag har jag jobbat tsm med Sandra så vi skulle hinna ta lunchrast och fara på Baan Thai :D Gott var det som vanligt och jag åt alldeles för mycket i vanlig ordning ;) Slutade för dagen vid 15tiden och då var jag såå trött så trött att jag var tvungen att tacka nej till Paltmiddagen jag var bjuden på.. Surt men jag hade nog ändå inte orkat äta så mycket :D

Så jag har duschat, diskat, spelat en massa frågesport på Oxie.com och allmänt bara tagit det lungt.. Ska fortsätta med det ett tag till innan det är dags för Ensam Mamma Söker :D



Se bara vilken dödsgullig bild jag hittade på en Staff-sida på Facebook, Den röda hanen på bilden är Odens Pappa :)

Slut på helgen

Nu håller jag på att avslutar den här helgen med att äta lite kvällsmat innan jag ska hoppa i snarklådan, vilket ska bli förjäkla skönt, är så trött så !

Den här helgen har varit en riktigt bra helg faktiskt.. På Fredag var ju favvistjejerna här på fika och på Lördag förmiddag var jag med Sandra och shoppade lite på Storheden och på kvällen hade jag ju Emma på kvällsbesök med lite drinkas osv:)

Tidigare idag har Sandra varit här och hälsat på, har bakat och ätit kladdkaksmuffins, tvättat kläder och det bästa av allt ! - Min bil har äntligen blivit fixad så nu har jag nybytt bromskivorna och båda hjullager fram och vintersulor på ! Nya bromsbelägg har jag liggande men dem behövde inte bytas ännu :)



Nu ska jag hoppa i säng, Imorn blir det lite jobb och lunchbuffé på Baan Thai.. Mums ;)

Söndag

Haha ååh.. Läs mitt senaste inlägg och sen gissar ni vad ?

Joo jag är stört jävla mongo mega sugen på Pizza haha ! Ååh, Fail.

Men, Jag ska inte falla för frestelsen minnsann även om det vore sjukt skönt att gosa ner sig i soffan med snugrugen framför en film med lite Pizza till, Mums ! Istället får det blir köttbullar och makaroner dränkta i sås, Det verkar oxå jäkligt gött och om jag ids skulle jag vilja laga lasagne till middag men det är kanske lite väl ambitiöst ;p


----
Förövrigt är JOE och får sig lite omvårdnad nu och jag har inte fått några samtal ännu om att skivorna inte passar så jag hoppas att det ska gå ! Ska få belägg & hjullager bytta oxå samt att vinterdäcken ska på.. Lite tidigt kanske men de är ju lika när man väl har lös hjulen :)

Ska bli härligt att kunna börja använda den som vanligt igen, Den är så sjuukt skön att köra så ni vet inte :D

Mitt Nya Liv

Jajaaa det börjar blit tjatigt, Jag ska alltid börja med mina nya nyttiga liv och de blir alltid samma sak.. Går några dar åsen är de socker i mängder som gäller igen.

MEN, Nu ska jag på riktigt skärpa till mig för ända sen Emil gjorde slut, Och det är ändå snart 2 månader sen så har jag levt på bokstavligt talat skit.. Första veckorna åt jag inget, sen började jag käka mycket färdigmat å skräpmat å på restaurang osv för att iaf äta nåt även om jag inte orkade laga mat till mig själv.

Å vad leder de till då när man bara äter typ en onyttig skitmåltid om dan å är hungrig resten, Jo man "nödäter" hela tiden istället för å hålla energin uppe.. Har nog aldrig druckit så mycket kaffe som nu, ätit chips varenda vecka, massa godis & kakor och när jag pantade burkar igår såg jag att min Energidryckskonsumtion inte kan vara hälsosam, Har druckit 6st bara denna vecka - Inte ok.

SÅ NU ska jag helt enkelt börja äta riktig mat ! Jag ska laga ordentlig mat och inte köpa hem en massa skit. Det borde ju inte vara så svårt förutom att det är det jävla värsta jag vet att äta ensam, Det är 100 gånger värre än att sova ensam.

Det börjar bra iaf, Frukosten blev en vitaminspäckad Smoothie på Havremjölk, Banan, Blåbär & Hallon :) Gött !

Mitt "nya" kök

Jag lovade ju bilder på "makeovern" i köket som jag gjorde här för nån vecka sen..

Skulle kanske behövt några Före-bilder men förut hade jag iaf ett ljust matbord i björkmasur som stod längs med köket ist för ut från fönstret som jag har det nya teakbordet. Plastmattan som tidigare låg i vardagsrummet flyttade jag in i köket och bytte gardiner från grå/gröna till guldbruna :) Nya bordstabletter i svart skinn är ett måste då bordet blir förstört direkt av vatten osv.








Dem jättefina gardinerna har några år på nacken, Dem har tillhört min Mammas Farmor :)

Lördag

Godmorgon !

Eller hmm njaa, Nån vidare God morgon tycker jag inte det blev idag för kl 05 vaknade jag av en sprängande killer-huvudvärk. Jättekul med tanke på att jag haft ont i huvet nu varje dag denna vecka ! Suck..

Jaja, Jag steg upp och tog en tablett, smörjde in nacken med Aloevera, tog på mig en halsduk och gick å la mig igen, Senare på morgonen vid 8tiden la jag mig på spikmattan och nu känns det faktiskt bättre :)

Har hunnit äta frukost etc så nu ska jag hoppa i duschen och sen styra kosan mot Storheden och Systemet, Jag och Emma ska ha surr&drick kväll ikväll och jag tror bestämt det blir Kentucky Derby för hela slanten för min del ;) Ska snabbt in på Willys å köpa nå smågrejer oxå :)


------
Igår då, Fredag.. Var jag först och jobbade till strax efter 13 och sen åkte jag hem å tog fram fika, kokade kaffe osv för att mina tjejer Tilde, Ida och Cissi skulle komma hit och det var då så trevligt så ! Jag fick tillochmed en present och hur gulligt var inte det då :D ?



Ett mint/chokladkaffe och en badbomd från Lush som det kommer ut små hjärtan från och hela vattnet bilr rosa ! :)

Bruwden med koll

Alltså.. Ni kanske läste här för nåt tag sen när jag var och handlade och hade glömt korten i bilen och när jag kom till bilen hade jag tappat bort bilnyckeln osv ?

Idag skulle jag åka och handla påvägen hem från Gammelstan.. Jag hade tagit med mig handlingslista, pant som skulle pantas osv men när jag ska fara till Willys kommer jag på att FAAN jag har ju glömt korten hemma igen, Så jag lånade kontanter av Mattias. Till saken hör att jag älskar att på Torsdag kväll ta mig ett glas vin eller en cider eller nånting för att lixom "Aah nu är det snart helg, bara imorn kvar". Så jag var VÄLDIGT inställd på ett systembesök !

Så kom jag på sen då att man får ju kanske inte handla så mycket på Systemet utan leg. Jävla skiiit ! Så nu dricker jag Saffransglögg som var det enda jag hade hemma haha.. Nåja, dem har ju börjat sälja julpynt i affärerna så då måste väl jag få dricka lite glögg eller  ?

Nå, Jag har då jobbat idag.. Sen åkt till Gammelstan och ätit Tacos å nån god österikisk kaka till efterrätt + en kopp kaffe.

Nu håller jag på å plockar å städar lite, Ska dammsuga och diska sen :)

Godnatt Godnatt

Gäääsp, Nu tror jag bestämt att jag ska bege mig mot sängen.. Är så trött så trött så ! :)



Eftermiddagen och kvällen har gått i lugnets tecken.. Jag har badat badkar och haft lite hemmaspa, ätit våfflor, kollat på tv och bara myyst ! Skönt för nu har värken i mitt huvud, nacke och knä gått över :)

Imorn blir det jobb 9-15 !


Godnatt :)

Onsdag

Det här får bli ett sånthär Flerdagarsinlägg...

I Måndags var det Vc och Jobb på morgonen, åkte hem en sväng och bytte kläder osv innan jag mötte upp Emma i stan.. Hon letade efter en födelsedagspresent och jag köpte en present åt Tildes lille bebis som snart ska komma till världen :) Sen passade jag på att göra bort ärenden som att lämna tillbaka film, bok och vara på apoteket.

På Tisdag, Alltså igår hade jag en riktig killerdag på jobbet med 3 riiiiktiga pedantkunder som dessutom är riktigt tungstädade och ont om tid. Inte en minut rast och full rulle hela tiden. Tillråga på det hade jag huvudvärken from hell ! Tog det väldigt lungt på kvällen och gjorde inte ett skit =)

Idag Onsdag har jag oxå haft en dryg jävla huvudvärk.. Tröttsamt. Den har dock lättat nu som tur var :) Har jobbat lite över 7h idag och sen kommit hem och ätit och druckit kaffe bara.. Kvällen blir väldigt lugn idag oxå - Det är väl Bonde söker fru ikväll ? Får inte missas :D


Just nu är jag gaaaalet sugen på nåt gott, inte så konstigt kanske med tanke på att jag äter typ chips, godis osv varenda dag nästan. Eller nä så farligt är det ändå inte.. Men jag har helt klart fått sämre matvanor det kan jag erkäna.. FAST jag har faktiskt ätit vegetarisk mat nu 2 dagar i rad och ätit 3 frukter bara idag så nog borde jag ha förtjänat lite glass eller nåt annat smarrigt till ikväll :)

ZzzZnark !

ZzzZzZz.. Åh vad jag skulle vilja krypa ner i sängen igen ! Var verkligen en kamp att ta sig upp imorse men hade tid på VC för att förnya ett recept så det var bara att pallra sig upp. 07:58 vart jag inropad och 08:08 var jag hemma igen så lite onödigt kan det ju tyckas att behöva komma dit varenda gång när dem ändå inte vill nåt viktigt.

Nu ska jag äta någon ordentligare frukost innan jag beger mig mot jobbet, Har bara en kund på 2,5h idag som jag kan komma till när som helst under dagen eftersom dem ändå är på sina jobb men det känns ju lika bra att göra bort det nu på morgonen även om jag som sagt väldigt gärna hade gosat ner mig i sängen igen.

Måste även vara på Apoteket idag, lämna tillbaka en film på hemmakväll och eventuellt om jag skulle idas vara en sväng till biblioteket på Kulturens hus oxå men det tror jag då minsann inte att jag ids.



Nej det blir nog ännu en kopp kaffe nu så man vaknar till liv !

Bra Dag

Denna söndag har faktiskt i motsats till vad söndagar brukar vara, Varit ganska händelserik.

På morgonen har jag städat här hemma, Ätit majskolvar med salt & smör till lunch och sedan tagit vara på det varma, fina och soliga vädret genom att gå på en promenad med Sandra. Sen åkte vi till Kvantum för att inhandla chips & dipp, till Godishuset för godis och till Hemmakväll för att hyra en film.

Var hem däremellan för att duscha och göra varma mackor till middag innan jag cyklade iväg till henne och såg filmen Flyga Drake eller Kite Runner som orginaltiteln är. Den var förstås bra men för mig som alldeles nyss läst ut boken kände man att filmen inte riktigt levde upp till förväntningarna efter den. Många viktiga detaljer var utelämnade och man fick inte alls samma känsla.. Menmen den var helt klart sevärd iaf.

Sen spelade vi spel och surrade ihjäl oss. Nu har jag nyss kommit hem - Trött och proppmätt efter allt snask.


Ska snart hoppa i säng, imorn blir det bara ett kort jobbpass :)

Söndag

Godmorgon Godmorgon hör fåglar sjunga glatt..

Idag har ja fått sova lite längre och sen tog jag direkt och slängde ut täcket, filtarna från soffan och mattorna på vädring. Har kokat mig kaffe och ätit rostade mackor med marmelad på till frukost.. Vilket jag inte gjort på ja säkert tusen år men det var gott fast väääldigt sött.

Nu är planen att jag ska dammsuga och om jag ids kanske dammtorka och lite annat, Finns egentligen hur mycket som helst som skulle behöva göras men jag känner mig lite slö :D



<3

Åh.. Idag är en såndär dag när jag saknar Emil så det gör ont. Det var inte såhär det skulle bli, Det är inte såhär det ska vara.

Long ago and far away
In my ol' common labor shoes
I turned the world all which a way
Just because you asked me to

Like unto no other
Feel simple love is simple true
There's no end to what I'd do
Just because you asked me to

Let the world call me a fool
But if things are right with me and you
That's all that matters
And I'll do anything you asked me to

Knowing how much I love you
And after all that I've been through
I'd turn and walk away from you
Just because you asked me to.
(Lord. I hope you'll never do.)

Let the world call me a fool
But if things are right with me and you
That's all that matters
And I'll do anything you asked me to

Bra koll

Haha alltså åh, Jag måste bara berätta vad som hände sist jag var och handlade.Det är sån jävla bra koll på mig alltså..

Jag gick där i godan ro och fyllde vagnen, kom fram mot kassan och.. Kunde inte ta fram mitt kortetui för det var borta ! Vafaan då tänkte jag, Jag satte ju det i jackfickan just innan jag for !.. Lämnade min vagn och gick ut till bilen för att kolla om det var där.. Påväg till bilen börjar jag leta efter bilnyckeln MEN den var oxå borta !

Vafaaandå tänkte jag nu ännu mer och började få lite panik. Eftersom jag har en väldigt stor ovana av att lämna bilen olåst med nyckeln i tändningslåset så tänkte jag att den säkert är där.. Kom till bilen där kortetuiet mycket riktigt låg men nyckeln var inte där - Den var ingenstans (Till saken hör då att jag hade en lånad bil och hade haft nyckeln ensam lös, väldigt smart ja) Jaha vad fan ska jag göra nudå, hur ska jag ta mig härifrån och hur ska jag hitta nyckeln ?

Det var svart och regnigt ute så den var ju inte så lätt att hitta direkt.. Nåja tänkte jag jag får väl gå runt i hela affären och se om den ligger på golvet nånstans, betala för maten och sen leta igenom parkeringen. Gick in mot affären och just vid kundvagnarna kollade jag ner på marken och där låg nyckeln alldeles vid mina fötter. TACK GUD !

Det var då första och sista gången jag planerar att tappa bort både kort och bilnyckel inom loppet av en handling. Pust.

Grattis

Grattis på födelsedagen min kära lilla Farmor uppe i himlen <3


Godmorgon !

Jamen Godmorgon ! Kan ni gissa vilken tid jag vaknade idag.. Ja men det är ju Lördag så kl 06.01 såklart ! Gaah jag blir galen...

Tänkte att det är väl lika bra jag går ner i tvättstugan då och tar 07-bokningen. Den är alltid ledig på lördagmorgon eftersom folk brukar sova då.. Morr. Nåja.. En jävla idiot här på gården har som vanligt tvättat sin jävla hund i maskinen så det var bara att börja sanera.. Ska det vara så jävla svårt att slå på en extra sköljning när man är klar så nästa person slipper få hela pälsen i sina kläder ?! Det gör då alltid jag efter att jag tvättat Odens grejer !

Ska bara tvätta två maskiner, En med kläder och en med sängkläder. Har nyss bytt dem och har täcken och kuddar ute på vädring. Ska ta och fixa mig nån frukost nu för magen är hungrig och sen kanske man går och sover en sväng igen eller nåt ? Är då jävligt trött..


Fredag

Yiihaw, Äntligen Fredag och Helg !! Inte nu för att jag har nåt roligt och spännande som jag ska göra under helgen men det ska ändå bli sjukt skönt att tex slippa stiga upp tidigt på mornarna, få lite gjort här hemma och framför allt få vila upp gammelkroppen lite.. Har ont i fötterna, händerna, ryggen, mellan skuldrorna och så höger arm, axel, nacke. Min hållning är oxå som typ en gammal hösäck.. Eller som Quasimodo, Det var en mer exakt beskrivning ! :)


Nu ska jag gå och laga till en smarrig middag.. Först har jag marinerat en laxfilé i teriyaki, pepparrot, sambal oelek, citron, salt & peppar. Den ska jag steka, koka couscous och sparris till och så gör jag en kall sås på creme fraiche med en massa gosaker i :) De blir nog gött ska ni se !


Torsdag

Alltså ni skulle bara veta.. Jag har inte haft nåt internet sen imorse ! Ingen telefon heller för den delen (hemtelefon alltså) För att nån jävla klåpare i Stockholm grävt av min precious internetkabel ! Det skulle ta minst 2 timmar att laga men till min stora sorg tog det hela 10 timmar Buhu.

Såå jag har då varit jättehandikappad och inte kunnat söka efter recept, kolla tvtablån, snoka på facebook, skriva med folk, läsa bloggar.. Ja många viktiga saker förstår ni.

Nå förutom denna jobbiga händelse då så har jag jobbat idag men första kunden på morgonen hade glömt att lägga ut nyckel.. Irriterande när man tänker på att man fortfarande hade kunnat ligga hemma och sova. Kunde som tur vad komma tidigare till eftermiddagskunden så jag slutade vid 14 idag.

Har inte direkt gjort så mycket här hemma ikväll.. Sett lite på tv, diskat, duschat, ätit, läst.. Ja tagit det lungt :)


Nu ska jag ta igen min förlorade datatid och sedan äta lite kvällis och hoppa i säng. Äntligen helg imorn.. Efter en lång arbetsdag vill säga.

Onsdag

Hej barra vad tiden flyger iväg, Imorn är det ju redan Torsdag så snart vankas de helg !

Idag har jag haft ont i huvet heeeela dan, Det började redan innan jag vaknat på morronen, Eller jag vaknade för tidigt av huvudvärken vill säga men kunde som tur var somna om. Töpiskt att det inte gått över ännu dock trots att jag tagit både Bamyl och Panodil.

Jag har då jobbat idag, 8-14 och fick köra en av nybilarna på jobbet.. En Peugot 407 men jag fördrar då småsprättfiestorna ! Fick inte alls nån känsla med den där bilen.. Den kändes typ bara stor och klumpig och ja.. Jag gillade den inte riktigt helt enkelt.

Har åkt buss till och från jobbet idag så jag fick mig en liten promenad hem från Porsö C. Har småplockat å fixat lite här hemma och ätit middag för en stund sen så nu väntar jag bara på att "Hemfrånjobbet-trafiken" så avta så ska ja fara å handla sen :) De börjar saknas lite grejer i kylen så det ska bli gött.


Oooch kvällens höjdpunkt är såklart - Bonde söker fru :D

Like a book

Desperado, why don't you come to your senses?
You been out ridin' fences for so long now.
Oh, you're a hard one,
But I know that you've got your reasons.
These things that are pleasin' you,
Can hurt you somehow.

Don't you draw the queen of diamonds, boy,
She'll beat you if she's able.
Know the queen of hearts is always your best bet.
Now it seems to me, some fine things,
Have been laid upon your table.
But you only want the things that you can't get.

Desperado, oh, you ain't gettin' no younger:
Your pain and your hunger, they're drivin' you home.
And freedom, oh freedom,
Well, that's just some people talkin'
Your prison is walking,
Through this world all alone.

And don't your feet get cold in the winter time?
The sky won't snow, the sun won't shine
It's hard to tell the night time from the day
You're loosin' all your highs and lows
Ain't it funny how the feeling,
Goes away?

Desperado, why don't you come to your senses?
Come down from your fences, and open the gate
It may be rainin', but there's a rainbow above you,
You better let somebody love you,
You better let somebody love you,
You better let somebody love you,
Before it's too late.

Slut på helgen

Ja, då börjar helgen närma sig sitt slut och jag är då nöjd med vad jag fått gjort :) Idag blev fönstrena och gardinuppsättningen färdig i vardagsrummet så nu väntas bara några nya kuddfodral så är det klart förutom om jag hittar några fina fönsterlampor.

Har varit ute med Oden i det jättefina höstvädret som varit idag och vid 15-tiden kom Emil hit och jag kan verkligen konstatera att oavsett om det är som vän eller som pojkvän så ger den där karln mig en sån jävla glädje.. Nu när han nyss åkt härifrån känns det som nån gett mig en välmåendeinjektion. Det känns bara så jävla roligt att trots allt så kan han komma hit.. Ta det han vill ha ur kylen, sätta sig vid bordet och vi skrattar och pratar och skvallrar och berättar precis så som när man inte träffat sin bästa kompis på länge för att catcha up och få höra allt som hänt sen sist.

Han var så förkyld så han har legat i soffan nerbäddad och jag har som jag såå behöver haft någon att ta hand om. Jag har servat med te, halstabletter och alvedon. Och sen bara suttit och pratat och pratat.. Hur många Ex kan ha det så egentligen, att sitta alldeles intill varandra och bara vara som den naturligaste sak i världen ? Det är guld värt för mig iaf !

Sen har vi slipat Odens klor, packat lite grejer även om det bara blev typ ytterkläder och skor denna gång. Givetvis känns det tungt nu, Som vanligt när dem åker.. Både att Oden blir borta från mig i 3 veckor nu och jag blir helt ensammen igen, Att Emil åker härifrån än en gång som min föredetta pojkvän istället för pojkvän. Jag önskar ju så innerligt att det bara ska bli som vanligt men om det aldrig kommer bli så.. Så är jag ju väldigt tacksam över att vi kan ha det så himla trevligt tillsammans ändå. Jag menar.. Han hade inte behövt vara här i 5 timmar eller hur ? Han hade bara kunnat ta med sig Oden & sina grejer och åka härifrån men det gjorde han inte. Han stannade här och vi hade en jättetrevlig stund tillsammans och det är viktigt för mig.

Söndag

Brrr vad kallt det är ute idag, Var 0-gradigt nu när vi var ute på morgonprommisen men det var riktigt fint höstväder med kall klar luft, frost i gräset och sol ! Och det bästa av allt var att ängarna här nere hade frusit ihop undet natten så Oden äntligen kunde få vara lös och springa runt lite (Tidigare har dem bara varit som en enda stor myr av allt regn).

Nu hoppas jag då att solen ska börja värma lite så jag kan putsa klart fönstrena, Det känns liite för kallt nu tycker jag :D Detsamma gäller för omplanteringen av mina blommor som jag helst gör ute på balkongen för att slippa en massa jord och smuts på golvet inne. Så.. Det är bara vänta på värmen innan jag kan sätta igång.

I övrigt så ska Oden mitt lilla älsklingshjärta åka hem/bort idag vilket är jättetråkigt men till veckan har jag mycket jobb så det är inte så mycket att göra åt tyvärr. Jag har ingen aning om när Emil kommer och hämtar honom, han var på nån fest igår så jag antar att det blir sent.. Dessutom vet man ju aldrig med honom. Säger han att han ska komma kl 17 så kommer han kl 21 typ så vi får se om det hinns packas nå grejer.. Det viktigaste är ändå att hinna slipa ner Odens klor för dem är verkligen jättelånga nu !

SlutförarN

Jag inser (varje gång) jag påbörjar nåt projekt att.. Det här med projekt nog inte är nåt för mig. För varenda gång så ska allt helst vara klart innan jag börjat, någon annan ska helst göra det åt mig och sen står jag där med 20 halvfärdiga grejer.

Just nu: Är 2 av 4 fönster i vardagsrummet putsade, båda i köket är putsade men bara på insidan. En gardin i vardagsrummet är struken och upphängd, den andra ligger skrynklig på strykbrädan som står ivägen mitt i hallen. Blommorna från vardagsrummet står duschade i badrummet men krukorna står kvar och väntar på att bli fyllda med ny jord.

Haha jamen typ så, Jag börjar i alla ändar samtidigt och så blir varje grej tråkig på en sekund så jag börjar med ytterligare något och så är karusellen igång.. Imorn SKA jag iaf slutföra allt.. Inte så tokigt att jag hunnit med allt detta ändå.. Och mina nya möbler har jag fått på plats oxå, Bilder kommer imorn :)

Anyhoo så har jag kommit hem från Gstad för ett tag sen, När Mattias kom hit med mitt nya köksbord så åkte jag med hem till dem där det vankades fläskfilégryta och inte mindre än två smarriga efterrätter ;)



Nu är min största fundering om jag ska ta en kopp kaffe, te eller en öl. Lutar nästan åt te, Jag är ännu så jävla krasslig i halsen :(

Lördag

Godmorgon !

Jag har redan varit vaken i 3,5 timme eftersom jag som vanligt vaknar svintidigt och inte kan somna om varenda varenda helg medans jag på vardagarna verkligen får kämpa mig upp kl 8. Surt  !

Nåja.. Jag har varit ute 40 min med Oden, Han hade jättemycket överskottsenergi så först fick han vara lös och kuta runt på en äng och så kastade jag lite pinne med honom innan vi gick iväg och gjorde lite andra övningar som att hoppa upp och balansera på murar, gå på betonggrisar och gå över från en till en annan.. Ja en massa sånt. Och så en promenad hem då.

Nu har jag nyss kommit ur duschen och ska strax gå ner i tvättstugan och hänga upp det sista. Sen ska Mamma & Markus komma och hämta mig så vi kan åka på Storheden å jag äntligen kan köpa min nya fina matta (Jag har bestämt mig för den bruna med guldaktiga trådar i så kan jag ju matcha det med ljusrosa detaljer - Jag tycker iaf det är jättefint med brun/ljusrosa) :D Ska även kolla om jag hittar några fina kuddfodral :)


Resten av dagen - Vet ej men antagligen fortsätta fixa här hemma om jag inte följer med till Gammelstan. Blir jag hemma ville Sandra ha med mig på ett Fik om jag har tid så nåt hittar jag säkert på, Sen ska ju Oden förstås aktiveras som vanligt oxå :)

Extreme Homemakeover

Som ni förstår håller jag på och gör om lite här hemma.. Det känns på nåt sätt som att, Ja för det första så har jag inte idats pyssla med nåt sånt på senaste eftersom jag har trott att jag ändå ska flytta häifrån men nu när jag blir kvar och dessutom blir kvar själv ja då är de väl inte mer än rätt att jag sätter igång och inreder precis som JAG vill ha det.. Ska inte för ens en sekund tänka på nå karlar som tycker rosa är fult osv nu är det här MITT place :) Jag är absolut ingen fena på färg & form och att matcha men jag vet ju vad jag tycker är fint iaf och det här blir ju första gången som jag bor själv och därmed inreder själv oxå.

Det är dock jävligt trist att det ska ta sån tid, Jag vill ha hit min nya matta NU, jag vill ha hit mitt nya köksbord NU jag vill att Emil ska ta härifrån sina grejer NU så jag vet vad som blir kvar och vad jag behöver skaffa nytt. Jag vill ha pengar NU till att köpa en massa fina attiraljer och ja ni vet.. När man har bestämt sig för nå vill man ju ha förändringen helst nyss egentligen ! :D


Jag håller då på så gott jag kan iaf och idag har jag putsat insidan av fönstrena i köket och dammtorkat där inne, satt blommorna i duschen och diskat alla blomfat så nu väntar jag egentligen bara på att blommorna ska torka så jag kan ställa tillbaka dem och börja med samma procedur i vardagsrummet :)


För övrigt sitter jag just nu och äter en såndär svingod fryst Thaimat, hothot :) Märkte nu idag att jag ska äta stark middag, har köpt chilichips, chilichoklad och turkisk peppar haha.. Tror jag är inne i en het period :D

Yeey

Sådärja, Nu har jag varit och handlat.. Det var verkligen ett måste för ja hade slut grädde hemma så ja har inte fått mig nå kaffe på hel dan !! I-landsproblem javisst ;)

Nej men jag behövde handla så det har jag gjort åsen kikade ja in på Rusta eftersom ja funderar på att köpa en sån stor rya som alla har till vardagsrummet.. Funderar på den turkosa som jag tycker är riktigt snygg men kanske svårt att matcha ? Om ja inte hittar nå fina bruna gardiner då som smälter in i de andra eller några fina gardiner med nå detaljer i samma turkos som mattan ? Dem hade även en jättefin likadan som var mörkbrun med invävt lixom guldiga trådar.. Kanske den vore nåt jag älskar ju brunt men för er som varit hemma hos mig vet ni ju att alla tapeter å möbler redan är bruna Haha :D



Har då bytt till ett par guldaktiga jättefina gardiner i köket iaf och sen nu snart ska ja byta ut köksbordet till ett i teak å då samtidigt möblera om där inne å sätta dit en ny duk och andra ljusstakar.. Tror de kommer bli skitfint :)


Nu sitter jag då och dricker en sån färdig drink på burk iaf, Bacardi Razz & Up. Tycker den var god ! Lite besk i smaken men annars bra å ja gillar ju dem här småburkarna :D Köpte en till oxå som var vodka å äppeljuice å den tror ja kommer va go för i London köpte ja ju en burk med Smirnoff och äppeljuice som smaka smaskens :)


7% drinkblandning av bacardi razz och 7up (antar jag) kostar 24 kronor på systemet och finns på hyllan fär färdigblandade grejer :)

.

Remember those walls I built
Well, baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make up a sound

I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again


Fuck... Ibland inbillar jag mig tillochmed att jag klarar mig själv, att jag överlever, att jag kan gå vidare. Att jag kan glömma. Att ha haft Oden här den här veckan har gjort allt så himla mycket lättare.. Jag har inte varit ensam, någon har väntat på mig här hemma, nån som inte vill något hellre i världen än att vara med mig. Lägger sitt huvud i mitt knä, piper om jag inte klappar honom och buffar på mig så fort jag slutar. <3

Nu ringde jag bara Emil en snabbis, enda gången på en vecka för att höra om hur det blir i helgen när Oden ska åka tillbaka till honom och mina murar raseras helt. Kan inte höra hans röst, kan inte prata med honom, kan inte ens tänka på honom utan att allt rasar. Vänds upp och ner..

Torsdag

Heej !

Jag är hemma idag IGEN känns det som.. Var ju hemma här nån dag förra veckan oxå eller om de var förrförra. Jag har ju då som bekant en jäkligt segdragen förkylning som inte vill ge med sig och samtidigt som jag vill stanna hemma tills jag är helt frisk har jag ju varken lust eller råd med det så imorn blir det att jobba igen (har en ganska lätt dag då) och sen vila för hela slanten under helgen.

Nu hoppas jag mest på att min huvudvärk ska gå över och så sitter jag och väntar på bättre tider typ. Nä men jag har fixat lite med mina garderober.. Min egen har varit så full så nu har jag tagit över Emils gamla och satt alla koftor och den typen av tröjor dit och gjort en låda för underkläder samt hängt in en massa jackor jag inte använder för tillfället.. Ska väl fortsätta ordna med det när orken finns. Har en massa annat som oxå ska göras - Eller som jag VILL göra (Inte idag men i framtiden). Ska snabbt bara "fuskputsa" fönstrena så dem klarar sig till våren, samtidigt duscha av alla blommor i badkaret och byta till höstgardiner. I köket åker ett par mörklila upp och i vardagsrummet blir det mörkgröna i siden så det blir nog fint :) Då ska det såklart fram lite nya dukar och ljuslyktor oxå :)


ZzzZzzZz

Aaaah.. Sjukt vad man kan vara trött helahela tiden. Såhär är det alltid för mig på hösten och vintern, Jag kan verkligen sova hur mycket som helst !

Jag och Oden har tidigare ikväll varit på våran långa promenadrunda som i raskt tempo tar ungefär en timme så nu blir det bara en kort kissrunda och sen får jag äntligen hoppa ner i min ljuuvligt sköna underbara säng :D


Annars har det inte hänt så mycket.. Jag har diskat, gått med sopor och sedan suttit och kollat runt på lite olika sidor efter lite inredningsprylar.. Jag har tänkt köpa nya gardiner och kuddöverdrag till soffan. Sen funderar jag på om jag kanske skulle skaffa några lampor att hänga i fönstrena ? Även dem till vardagsrummet då men jag har lite svårt att bestämma vad för färger jag ska ha så det matchar bra med varann men ändå ger en liten färgklick för just nu är allt där inne brunt & grått typ.



Godnaaatttt :)

Onsdag

Ojojoj vad dagarna springer iväg, Nu har Oden redan vart här i 5 dar så snart åker han igen :(

Nåväl.. Jag har jobbat idag, Nästan full dag - 7 timmar åtminstone. Har just kopplat av efter jobbet lite med en kopp kaffe och lite choklad till det men ska ta och äta lite middag nu så blir det en promenad med djuret sen.. Är ju faktiskt ganska fint väder idag :)





Tisdag

Idag har jag jobbat till 12.30 och sen när jag skulle tillbaka till jobbet en sväng tog jag Oden med mig och så promenerade vi hela vägen hem ! Lite jobbigt dock då jag var tvungen att leda cykeln samtidigt men det blev då en ordentlig lunchprommis iaf :)

Sen har vi bara tagit det lilla lugna diskat och bara allmänt småplockat lite.. Jag har lagat god middag idag, Italienska köttfärsbiffar med sås och pasta till. Har varit en snabbsväng till affärn och köpt lite fika till ikväll.. Det är ju Kanelbullens dag så jag bjöd hit Sandra och JA jag köpte färdiga bullar det är så jäävla tråkigt och omständigt att baka :D Det slank med två chokladwienerbröd och en mörk chokladkaka med chilismak oxå - Min favorit :) Mums !

Så nu har jag nyss kommit ur duschen och väntar bara på att få börja smaska gofika ;)


Sötost

Jag har vääärldens finaste hund, Fast det visste ni väl redan ?





...

Nej nu ska vi bege oss ut på kvällspromenad och sen blir det Godnatt, Är såå trött så det ska bli skönt :)

Jag insåg till min stora glädje att Comhem inte tagit kanalerna av mig ännu trots att utgångsdatumet passerat så jag fick se Ensam Mamma Söker iaf :) Har varit jättesur hela dagen för att jag trodde jag skulle missa det haha !

Imorn blir det iaf jobb på förmiddagen åsen hem å vara med lillhjärtat <3




Godnatt !

I don't believe you..

I don’t mind it
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set
And I’m the kid that falls
It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?

No I don’t believe you
When you say don’t come around here no more
I won’t remind you
You said we wouldn’t be apart
No I don’t believe you
When you say you don’t need me anymore
So don’t pretend to
Not love me at all

I don’t mind it
I still don’t mind at all
It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
It’s like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
Because I just know
You’ll come around
Right?

I don’t believe you


Jag fattar inte varför jag gör såhär mot mig själv, Jag vägrar inse och acceptera att han har lämnat mig - För att han helt enkelt inte vill vara med mig längre. Jag fortsätter att hoppas.. Helahelahela tiden varenda sekund, dygnet runt tänker jag bara på att kanske, kanske kommer han tillbaka. Han måste ju komma tillbaka ? Right ?

Vad är jag för en självgod typ som tror mig vara så speciell, Varför har jag hela tiden den här känslan av att nä, han kan inte lämna mig, han kan bara inte göra det. Det är nån tillfällig förvirring men snart kommer han inse hur mycket han älskar mig. Det är ju patetiskt.

Och jag kommer på mig själv med att längta efter dem tillfällen när han måste träffa mig.. Jag vill att han ska komma hit och hämta sina grejer.. Inte för att jag vill bli av med dem eller för att jag ser fram emot att packa ner oss i lådor som sedan åker härifrån som ännu en trasig bit av mig. Men för att jag vill träffa honom, se honom, ha honom nära oavsett anledningen och trots att jag vet hur plågsamt det blir. Jag vill bara få ha honom hos mig.. En endaste liten sekund.

Varför måste jag älska honom så fruktansvärt mycket, så ovillkorligt, oändligt, plågsamt mycket när han inte älskar mig.

Uppe med Tuppen

Den har dagen känns väldigt lååång.. Speciellt kanske då jag har stigit upp 05.30 redan ! Tog på mig lite extrajobb eftersom ja annars skulle ha varit ledig hela dan å att lämna Oden hemma bara 3,5 timme som de blev idag är ju inga problem !

Så jag kom hem efter jobbet då jag annars kanske skulle ha ätit frukost eller nåt :D Vi har varit ute på en promenad såklart och sen bara känt degen.. Egentligen skulle ja ha vela göra nå men vet inte riktigt vad ? De blir ju så långtråkigt å bara sitta men snart är de ju hursomhelst dags för promenad igen.

Jag har just druckit en kopp kaffe och före de åt ja Champinjonsoppa som jag lagat och nu är jag sugen på nå goofika men har inge alls hemma !


Och värst av allt då ! Jag har ju sagt upp tvkanalerna för å spara in lite pengar nu då ja är ensam MEEEEN det betyder att jag inte kan se Ensam Mamma Söker nå mer skandaal ! Kan man se de på tv3's hemsida mån tro ?

Skit

Ååh, Nu är jag så jävla irriterad. Visst det är säkert bara en liten skitgrej men det var så jävla omoget och töntigt och onödigt och jaaa allt så nu är jag sur !

Har överlag varit på ganska dåligt humör under eftermiddagen, Säkert för att jag är jävligt trött men förmiddan har varit lite bättre.

Har varit och städat i Mormors hus, sen åkte jag hem en sväng och så for vi lite senare och beställde Pizza som vi tog med till Gammelstan och åt. Har varit där sen dess då och bara tagit det lungt och läst lite.. Har varit och handlat lite mat oxå på vägen hem och nu borde jag verkligen hoppa i duschen. Egentligen ids jag absolut inte och vill skjuta på det till imorn då jag ändå är ledig men OM det skulle dyka upp nåt jobb jag blir tillfrågad om så vill jag ju vara duschad och klar på morgonen så jag kan ta det. Såå.. Det är nog bara att masa sig i duschen. BLÄ !


Over and out, har inget mer att tillägga.

Söndag

Godmorgon !


Här har vi varit uppe med tuppen, Tyvärr för nu är jag redan supertrött ! Must have more coffee...

Var på en 40mins morgonpromenad och sen har jag kört igång en maskin kläder och ätit frukost (Och såklart spelat lite Gardens of time på Fejjan ;)). Ska gå ner i tvättstugan nu och hänga på tork så de är färdigt när det är dags att åka och städa.

Har skrivit upp en liten lista på saker oxå som jag ska göra.. Smågrejer som att diska, skriva handlingslista osv. Tänkte nästan fråga Mamma om vi inte ska äta Pizza till middag idag, Känner mig sugen på det :) Så då kanske jag äter det hos dem och far å tankar bilen + handlar på vägen hem så har jag fått det mesta gjort idag som jag borde.




Have a nice Sunday !

Gonatttis !

Nej nu skulle man kanske börja bege sig mot sängen ? Har haft Mamma på besök här ikväll åsen varit ute med Oden nu på kvällsprommisen men han ligger redan å snarkar sött här i fåtöljen brevid :)

Är lite hungrig dock så jag borde nog äta nå kvällis innan.. Jag fick med mig nå Thai-nudlar av Milla idag som hon har tjatat om är så goda men draaaa åt helvete vad starka dom var å då tycker ja ändå inte att ja är sådär superkänslig på starkt ? Det var två kryddpåsar, en med själva smaken och så den andra med nå chili i så nästa gång tar jag INTE hela chilipåsen :D


Imorn ska jag åka å hjälpa till å städa ur Mormors hus eftersom köparna flyttar in redan nästa vecka och jag har ju ändå inget annat för mig samt att jag gärna tjänar en lillslant :) Sen följer jag nog med dem hem och kanske äter middag där eller så :)




Godnatt på er !

Min Dag, Mer objektivt.

Min dag lite mer i stora drag.

Efter att jag hade hämtat Oden var nästa stop Överkalix för att hälsa på Milla, Vi gick på marknaden en sväng och så fick Oden sig samtidigt en ganska lång promenad bland massa folk, hundar, nya platser och lukter  så det tror jag var jättenyttigt för honom efter att ha gått efter samma grusväg i en månad nu.

Sen åkte vi en sväng till Farmors grav och tände ett ljus innan jag skulle börja åka hemmåt. Trots att jag druckit kaffe imorse och 2 PK under förmiddagen var det jäääääävligt och då menar jag jäääävligt svårt att hålla ögonen öppna mellan Råneå och Luleå typ. I sånadär tillfällen borde man ju egentligen stanna och slumra till en stund men samtidigt vill man ju bara hem så fort som möjligt så man gör ju dock inte det..

Har packat ur bilen och bara slappnat av över att vara hemma.. Var lite nervös först för att Oden skulle vara orolig nu under kvällen när han ska "byta hem" och kanske inte riktigt är trygg med vart han ska vara men det har gått jättebra, Jag har burit in hans fåtölj hit in i datarummet så han kan vara nära mig.. Så nu sover han då tungt och verkar vara väldigt avslappnad :) Skönt, Slipper jag oroa mig över det.

Lördag

HejHej !

Nu är det dags att skriva av sig igen, Som alltid när det blir för fullt i mitt lilla hjärnkontor.

Jag vaknade tidigt idag trots att jag somnade sent, Tjohoo jag skulle ju åka och hämta Oden ! Det har ju varit superfint och soligt väder idag så jag styrde kosan norrut med musik på i bilen och kände mig glad.. Som alltid är ju den där sträckan bara förknippad med glädje för mig - För att jag hela mitt liv alltid bara åkt den för att ha roligt och för att hälsa på människor jag tycker så mycket om. All den vackra naturen och den där känslan som sprider sig i kroppen när man börjar närma sig Överkalix - Att komma HEM.

Ju närmare jag kom Korpis började ju dock dem här känslorna avta.. När det blev tydligare och tydligare att just den här resan, för första gången faktiskt inte bara var positiv. Visst jag skulle hämta hem Oden men allt det andra.. Komma "hem" till huset & gården som inte är eller kommer bli mitt hem längre, till den person jag älskar över allt annat men som inte älskar mig... För att återigen packa ihop alla grejer jag tagit dit, för att ta med dem till Luleå igen.

Emil hade besök där så de vart inte att prata om "nåt sånt" men det var så trevlig och avslappnad stämning, vi pratade, skrattade och skojade. Åt lunch tillsammans och hjälptes åt att packa bilen. Det var trevligt, det var det verkligen men samtidigt ville jag bara lägga mig ner och gråta. Över att vara där med honom och veta att allt det här underbara har jag förlorat och gått miste om - Det här är inte mitt längre, jag kan bara titta på.

Så jag gick en sista runda i huset, mitt drömhus som var så perfekt för oss på alla sätt och vis. Tänkte på allt vi planerat och besämt, våran framtid som aldrig blir av. På att jag aldrig mer kommer få sitta där på altanen i morgonsolen, inte andas in den friska luften, aldrig mer få somna i det där sovrummet. Fick hålla mig från att visa hur ledsen jag var, satte mig i bilen och sa hejdå. This is pure pain.
RSS 2.0