Ökx

För att göra en lång historia kort.

- Jobbet suger
- Det är silverfiskar i mitt sovrum
- Det har varit somrigt och varmt
- Jag har saknat Emil väldigt väldigt mkt
- Ska och prata med chefen imorn, Säger mest troligt upp mig och lägenheten.
- Är med Amanda nu
- Ska till Pajala med Emil i helg.

In the early morning rain

Okey det regnar inte men det är en bra låt som Foggy Mountain Rockers har gjort :)

Vaknade av mig själv klockan 07 fast jag ställt klockan på 08, Väldigt typiskt mig alltså. Hungrig och pissnödig var jag så de var  bara att stiga upp. Gjorde Fiberrostmackor med Avocado och Citronpeppar åsså drack jag the. Ska duscha om några tag för man fryser ihjäl om man duschar när man är nyvaken.


Ja jag återkommer när jag gjort lite mer vettigt :)


Jaha, Då är väl allt i stort sett klart då.. Bestämde att ta med DVD:n så man har nå att roa sig med iaf åsså brände jag en skiva för hur skulle jag överleva utan musik ? Ja.. Allt är som sagt packat och nu ska jag äta nånting mer innan vi börjar fara.


Så tycker jag alla kan vara lite sociala med mig och ringa eller skicka nåt sms då och då, Jag har gratis nu så jag kommer faktiskt att svara :D Heh


Hejdå :(

Dåså

Kära vänner, Nu är det snart dags för mig. Att resa ifrån min älskade dator :(

Självklart kommer jag skriva ett farväl-inlägg imorn men ändå.. Jag måste skriva av mig för att jag är så stressad.


Det är Pajala marknad nästa helg och givetvis ska jag dit. Alltså måste min Mamma på bolaget åt mig imorn och jag har redan kollat upp busstider, Enda bussen som går efter jag slutat jobbet nästa fredag är framme i Pajala vid 21, Surt. Men det är smällar man får ta.. Jag och Emil började dock prata om att man kanske inte måste dricka på Fredan för då orkar man inte kolla Marknaden på Lördag som vi båda vill göra. Så kanske att man jobbar hela fredan, åker till stugan och känner lugnet efter det.. Sover ut och sen börjar man med att kika marknad och svettas ihjäl i solen och sen kommer väl det där traditionsenliga regnet. Men börjar dricka de gör man ändå.. Och sen vet jag inte förrän det är Söndag för då åker alla hem, Jag till Ökx å på måndag är det dags att jobba igen.


Hujj nivet det där med att leva för dagen ?.. Det suger jag på :)

Ohja

Haha jag kommer på mig själv med fula tankar ibland, Stog i köket å fixade värsta seriösa mackorna så började jag tänka att Den där tjejen och killen i Teliareklamen har fan varit tillsammans rätt länge nu. Hahah

Svårt

Gud vad jag hatar att packa !, Jag vet aldrig vad jag ska ta med mig, Hur många saker man egentligen behöver och kommer använda. Okey jag vet att det är så "Bättre för mkt än för lite" För vad gör det om man tar med saker som man sen inte använder.. Man min jävla hjärna fattar inte det. Nja njä det kanske jag inte behöver, Är det verkligen nödvändigt osv osv. Knäppa knäppa jag. Skönt att det nästan är färdigt nu iaf.. Ska koka nudels nu :)




Kl 17.10

Jag är galet mongotrött, Fast jag sovit 2 ggr idag. Jag har ingen matlust för tillfället så jag åt jordgubbar med lite socker och grädde. Det var gott en jag är sugen på nåt salt.. Men för trött för att idas äta. Bluh.. Får väl göra en kopp the. Eller nä jag ska äta mat. Sen packa ner ris och tvättmedel. Vi åker 10:30 imorn... Så blir det väl att packa upp, Göra sig lite hemmastadd där å kanske vara med Milla ?

Ringde å skvallrade med Emil för en stund sen, Det är så roligt.. Vi skvallrar med varann nästan lite så som man gör med en tjejkompis :)


Kom Ihåg Idag
- Fylla på Mobil
- Byta musik i mobil

Tihi

 


Kände bara för att lägga in en låt eller två.

Surt

Jaha mycket sömn man fick inatt då, Vaknade kl07 å blev less så jag ides inte ens försöka somna om. Steg upp och drack the men har inte ätit nån frukost än å det känns för magen skriker !

Har försökt leta igenom våra böcker för att kunna ta med nån och läsa före/efter jobbet och lediga dagar för att driva lite tid men alla är tråkiga eller så handlar dem om mord, Vem vill sitta ensam i mörkret på kvällarna och läsa om mord då blir man ju rädd. Ringde iaf Emmeli å bad henne kolla om hon har några, Annars går det väl att låna i Ökx, Kan nån ge nåt tips på bra böcker ? Helst verklighetsbaserade och självbiografier.

Idag ska jag fortsätta mina försök att bli frisk, Hur vet jag dock inte. Jag vet då iaf att jag måste äta och packa, Klippa naglarna och dammsuga. Ska ringa Emil oxå när han har lunch.






Ååååh :( :(

Nu kan jag inte sova bara för att jag är så jävla lessen över allt.

- Jag vill skrota DSU & KUX för att slippa tänka på dem men det kostar 3000 kr. Kul inte !
- Jag saknar Emil FÖR mkt, Jättemkt på ett jobbigt sätt. Det är tomt, kallt och ensamt i sängen. Ingen ligger brevid och myser, ingen snarkar eller tar täcket.
- Jag vill inte till Ökx. Jag kommer sitta där ensam varje dag efter jag slutat och stirra i väggen och bara vara ENSAM. Jag vill inte. Jag ångrar att jag tog jobbet och jag vill bara stanna hemma.

Jag har ingen att ringa och ingen att prata med, Alla sover. Och jag känner mig så ensam så ensam.

Fyfaan

Jag är som sagt väldigt förkyld och försöker bli frisk, Läste en massa huskurer och gjorde någon blandning av flera olika.
Kokt vatten med; Ingefära, Cayenne, Citron och honung. Det var V I D R I G T ! Och frisk blev jag då inte, Har gjort såntdär ångbad oxå eller vad det heter och det hjälpte en liten stund. Sen har jag packat i stort sett alla kläder och jag blir bara nervösare och nervösare. Jag vet inte ens hur det ser ut där jag ska bo jag vill inte vara ensam jag vill inte vara så långt hemifrån så länge jag vill inte vara utan dator och internet och ja hujjjjj. Det är verkligen hemskt.. Det värsta är ju att jag är ledig så mkt oxå å vad ska jag göra alla dom dagarna ?.. Borde ta med mig 100 böcker typ.

Nä alltså jag ska försöka att inte oroa mig så mycket i onödan, Jag menar.. Inte får jag roligare för att jag sitter här och har ångest nu. Imorn blir det att packa resterande saker och på Fredag morgon duscha och fara. ååååh tänk att sova där helt ensam oxå... FY ! :(

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, Mitt rum var helt kallt eftersom jag inte varit hemma sen i Torsdas men nu är datorn igång igen och kan börja värma upp stället :) Mamma hämtade mig från bussen och så for vi direkt för att handla det sista, Ska ta med endel mat hemifrån oxå men nu har jag nog allt som behövs. Ska kanske börja packa lite smått idag, Annars får det bli imorgon. Jag är lite nervös faktiskt.. Lixom hur det ska gå med allt å om jag kommer vara mkt ensam eller ha mkt tråkigt ?.. Det återstår att se helt enkelt.

Jag har iaf skrivit av mitt schema åt Emil och Milla som båda är lediga när jag jobbar och då vet dem precis vilka tider och dagar de kan vara med mig :) Menmen.. Jag måste verkligen försöka bli frisk nu, Men huur ? Jag hatar nässpray så det vill jag inte ta men jag är såå täppt i näsan och jag vill ju verkligen inte få Öroninflammation, Får väl göra ett ångbad typ.



Och en grej till, Det känns så jääävla jävla jävla skönt att kunna säga att man verkligen är lycklig, För hur ofta känner man så ? Men nu gör jag verkligen det, Jag har ALLT.. Precis allt jag behöver. Bara för att jag har Emil som är de bästa som någonsin hänt mig.

Typiskt

Jag gick å la mig ett tag efter 8 men hade ganska svårt att somna, Vaknade av väckaren som jag ställt till kl 10 men sen dum som jag är tänkte jag att "Jag sover 10 minuter till" "Bara nån minut till" "Snart ska jag stiga upp"
Kl 11 vaknade jag å nu känns allting väldigt mkt mer stressigt än vad jg hade planerat.

Iofs är jag klar å har ätit å packat ner allt men jag gillar att ta det lungt ett tag innan, Å när fan ska jag börja gå ? Strax efter halv kanske.. Håh jobbigt. Menmen..

Huh fortfarande sjuk

Har inte sovit så bra inatt pga att min näsa är igenstockad med 1000 kilo snor så jag inte kan andas, slem i halsen och en jävligt störande hosta.. Hoppas Hoppas att jag blir frisk till helgen för på Lördag börjar jag, Mitt nya jobb huhu.
Den andra anledningen till att jag sovit dåligt är att jag varit tvungen å tänka massor på allt jag måste fara och handla idag, I vanliga fall skulle jag gått upp direkt och skrivit en lista men jag ville inte väcka Emil så jag fick ligga å försöka komma ihåg allt hela tiden.. Haha, Nu har jag iaf skrivit upp det och känner mig nöjd :)

Det blev ingen särskild middag igår utan när vi for och handlade blev vi sugna på Bullens så det fick bli det, Med bröd och det var gott såklart, Det finns en kvar till mig som jag ska äta sen :) Steg upp med bubbis nu i morse och drack the, C-vitamin och åt mackor. Det var tråkigt när han for till jobbet å igårkväll kände jag mig helt lessen att jag skulle åka härifrån, Vi har varit med varann nu så mkt på senaste att det blir jobbigt när man är ensam.. Menmen det är bara 8-9 dar tills vi ska vara med varann en helg igen, Sköönt ! Och sen när jag bor i Ökx kommer Emil att hälsa på mig och jag kommer åka till han åsånt så ja det ska nog gå bra.

Jag åker hem med en buss 12.15 så jag ska gå i god tid eftersom det är en bit dit, Kommer fram till Lule 16.15 och då hade jag tänkt fara direkt och handla. Sen kan jag berätta att jag har fått ENORMA myggbett på fotleden, Först var dom små och vanliga som alla andra men nu har dom svällt upp som faan och växt ihop med varandra, Fotleden är lika tjock som högre upp på benet och helt röd !! Hoppas det försvinner snart, Ser ut som jag fått nån äcklig sjukdom. Sen kan jag skryta om att jag var så duktig igår och skurade ur kylen och diskade alla hyllor osv :) Idag ska jag bara sitta vid datorn tills jag blir trött och ska sova ett tag, Diska, Äta lunch och sen åka hem.

Sleepy ?

Jag tror min bajsiga förkylning har en nedtröttande effekt på mig, Jag och Emil kom ju som sagt hem vid 7 och gick å la oss.. Jag vaknade när han for vid 12 men efter det har jag bara sovit sovit sovit fram tills klockan nästan var 15. Jag har med andra ord sovit väldigt länge och hur det går att somna inatt återstår att se, Vi får väl bada eller ta en promenad eller nåt som man blir lite trött av.

Nu när jag bloggat färdigt ska jag gå och ta en macka och en kopp the eftersom jag inte hunnit äta nåt idag ännu, Sen är det bara en timme kvar tills Emil kommer från jobbet, Då far vi och handlar.. Vi ska äta nånting gott.. Lite för att fira vår 9månadersdag som är nu i helgen och då är vi ju inte med varandra. Emil är inte så mkt för efterrätter men jag tycker det är de viktigaste av allt så nåt gott ska jag nog tjata till mig Hihi :).. Jordgubbar kanske.. Eller nåt annat smarrigt. Synd att det inte finns ingredientser å formar osv här isåf hade jag ju bakat direkt :)




All Kärlek Till Min Gubbe <3

Jobbigt ?

Nu tycker jag faktiskt synd om Emil, Natten till Måndag sov vi 4 timmar kanske åsså var han tvungen att jobb 15,5 timmar.. Kom hem, åt och gick å la oss.. Han somnade 01.30 och kl 04 ringde Jouren igen så då var det bara att fara ut. Jag följde med då så han inte skulle somna när han körde och vi var inte framme igen förrän 07. Så då gick vi å la oss å nu for han nyss till jobbet igen... Jag är hur förkyld som helst och vet då inte vad jag ska göra idag är så slö. Hoppas då verkligen att det inte ringer nåt idag... Åker hem imorn.

Uppdate

Tänkte uppdatera er lite om min intressanta dag, Emil ringde ju som sagt och skulle bli senare.. Jag började bli hungrig och ides fan inte äta korv eller köttbullar igen igen igen så jag tog upp en stek ur frysen, köpte strips och bearnaisesås :) Det regnade när jag skulle till affären men var iaf inte så kallt.. Köttet är helt tinat nu eftersom jag la det i kokhett vatten. Ska skära det i skivor nu och krydda dem så det hinner dra in lite smak.  Sen är det väl bara att vänta på att en viss herre kommer hem så vi kan eeta =)


Uppdate igeeen: Emil har fortfarande inte kommit hem och jag HATAR hans jobb, Seriöst.. När nån annan har Jour ringer inte en enda på typ 2 veckor, För Emil ringer det alltid.. Mitt i natten och på kvällen och särskilt när jag är här. Gash
Jag hade ju planerat att vi skulle äta tillsammans god mat å allt men jag som inte ätit annat än mackor idag blev så hungrig att min plan sket sig.. Jag åt då å de var gott, Köttet var jättefint och smaskigt.


Äh, Jag är less nu på att vänta. Det enda positiva är att han nog får väldigt bra lön idag när han jobbat från 07 till 22 eller mer.

hååh IGEN

Gud hatar mig verkligen. Nu ringer Emil och det går skitdåligt på jobbet så jag får vänta flera timmar till.

Håh

Gud hatar mig, Nu ringde Emil just och han hade fått en utryckning från Jouren.. Iofs skulle han inte ha slutat förrän än 45 minuter och det var inte ett så avancerat fel så jag hoppas det inte dröjer allt för länge :)

Nu har jag nyss vikt in en massa tvätt och städat till i Garderoberna så det ska vara snyggt där. Men nu ska jag faktiskt ägna lite tid åt mig själv och klippa mina naglar, Innan jag börjar dammtorka vill säga ;D

Jaa..

Då var det inte så länge kvar tills Emil är klar på jobbet, Men den sista timmens väntande är alltid segast + Att efter han slutat ska han ju duscha å idag tanka å byta bil tror jag så jag får nog vara ensam en stund till, Sen blir det väl att fara och handla åsånt.

Har egentligen sovit största delen av idag men det är bra så jag kanske blir frisk från min jävla förkylning jag fick nu i helgen, Helt ont i halsen å igensvälld är den åsså snorig å allmänt hängig i huvet. Jaja hursomhelst har jag sovit mkt idag men jag har ändå hunnit med lite nytta.

- Diskat, Torkat bänkar
- Dammsugit
- Ätit
- Sovit
- Duschat
- Städat badrummet., Skurat badkar, toa, tvättställ.
- Vikt tvätt
- Lagat Middag
- Dammat Sängkläder

Spisen står och är jätteskitig men det är nåt jag verkligen inte gillar, Skura spisen.. Så det sparar jag alltid åt Emil ;p
Ska ta och fortsätta lite med mitt städande nu och kika om det slutat regna, Jag vill ha frisk luft och röra på mig lite.

Berättelsen om helgen

Eftersom jag inte haft nån dator i närheten ska jag berätta allt om helgen nu, Allt jag kommer ihåg alltså. Känns som att helgen har haft fler dar än den haft, Kanske för vi åkte upp på Torsdag jag vet inte.

Nåväl, På Torsdag kom vi fram till Korpis.. Väntade på att Skinkan skulle komma och sen gick vi och la oss.
Steg upp tidigt tidigt på Fredag morgon för att åka till Gällivare där vi blev fast rätt länge för att få med oss 1/2 bilar hem. Köpte en hamburgare i Ullati på vägen hem och det var dagens räddning för mig som inte ens ätit frukost.

Kom fram till korpis och då for dom och skruvade Buick medans jag la mig och sov.. Trött och med vääärldens huudvärk. Så kommer Emil hem å stressväcker mig "kom nu kom nu vi ska fara kom nu" Så jag stressade upp och gjorde mig lite snyggare så for vi mot Pajala.. Då på vägen dit med bra musik å allt sånt kom drickasuget så allting löste sig :) Drack lite i Emils stuga innan vi for upp på backen där jag träffade Josse, Ida och Cissi det var kuligt :) For med dom till Pajala sen för att fortsätta dricka, Virrade runt överallt innan vi hittade fram till Kim, Jag var inte där så läne eftersom jag ändrade mig och ville sova med min man ist för i Pajala.

Åkte tillbaka till backen där vi var nån timme till innan vi for hem, Då skulle det bastas.. Som jag HATAR men jag tänkte att de är ju 100 år sen sist så jag kan väl testa. Hojja de sög och var äckelvarmt första minuten så jag blev less å gick å sov.. Klockan var ändå kring 04 så det var på tiden.


Sov bort typ hela Lördan och for till Korpis efter det, Emil fick stressskruva Buick som fan å sen var vi framme med den i Pajala vid 22-23, Det regnade var kallt och jag hade suttit även hela denna dag å kollat på skruvande så jag var inte direkt drickasugen, Myggen förstörde lusten att vara ute oxå :P Jag for hem och sov och Emil var där uppe ett tag.. Sen.. Ja sen pratade vi väl i 100 timmar innan vi sov. På Söndag gjorde vi egentligen inget annat än packade och åkte. Jag följde med hit till Ume, Jag är jätteförkyld och har nyss vaknat.. Ska börja städa och sånt nu :)

Som extrainformation kan jag berätta att det regnar här, Jag har 100 myggbett och att de är slut toapapper.
Jag åker hem på Onsdag och sen måste jag stresshandla å packa allt för på Fredag morgon går bile mot Ökx.

Öh less ?

Kom fram och gick å la oss vid 01 nån gång igår.. Säkert lite senare, Var tvungen att stiga upp kl7 för att vi skulle till Gällivare och bara hämta två bilar (Trodde jag). Tydligen gick ingen av dem så det skulle  skruvas i en massa timmar.. Jag hade inte ätit något på dan så jag blev hunrig, less, uttråkad och fick ont i huvet samt röven av allt bilsittande. Nu har vi äntligen kommit tillbaka till korpis å här finns inte en enda smula att äta eftersom dom är i stugan allihop.. Det var väl tänkt att vi oxå skulle dit å äta men nu ska Emil & Skinkan å skruva i Buicken så jag vet inte när de blir.

Är väl tänkt att de ska va nå party ivkäll men jag är sjukt less efter att ha suttit i bilen mellan 08-16 idag å masssa ont i huvet så jag vet inte. Största problemet är ändå att ja inte har nå groggvirke å inget i Pajala är väl öppet.

Hååh

Jag hatar att vänta.

Emil skulle ju vara i lule kl 20, Alltså om en timme så jag har stressat me hårfärgning och duschning, Hunnit äta och sova.. Nu började jag däremot bli väldigt uttråkad så jag ringde å hörde hur långt dom kommit.. Bara 10 mil och så hade dom hunnit få böter + Att hela vägen var full av släp å husvagnar å allt söleri. Så nu är dom väl inte här förrän vid 21.. Segt och tråkigt.

Jag hatar att vänta.


Och jag har tråkigt som fan.. Vet inte vafan man ska roa sig med ? Finns ju inte ett skit att göra.

Mitt Stjärntecken

Stjärntecken: Oxen
Datum: 20/4 - 20/5
Bra Egenskaper: Lugn, Trygg, Öm och Lojal
Dåliga Egenskaper: Kontrollbehov, Svartsjuk, Envis och Konservativ.

Har en lugn, Ansvarskännande läggning och står stadigt med båda fötterna på jorden. En tålmodig, omtänksam personlighet, Som noggrant överväger sina handlingar. Ett stort behov av såväl ekonomisk som känslomässig säkerhet är kännetecknande, Varför Oxen gärna planerar långsiktigt för en tryggad framtid. Envishet och viljestyrka är Oxens främsta egenskaper. Oxen behöver få agera i sin egen takt, Varför det inte är någon idé att försöka stressa eller påverka denna fridsamma men bestämda natur. Oxen älskar allt som är vackert och njutbart; God mat och dryck, Konst och Musik, Blommor, Dofter, Erotik, Komfort och Skönhet i alla dess former. Det utpräglade trygghetsbehovet kan resultera i svårigheter med att bryta upp och påbörja något nytt. Oxen vill inte gärna ta några risker utan är i regel förnöjsam som det är. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och vara väl genomtänkta. Humöret är följaktligen lugnt och välbalanserat. Om inte Oxen blir tillräckligt retad vill säga.

Oxen har stora lustar och är mycket sensuell, deras sexuella aptit är enorm. Oxen som älskare är dock långsam att få tänd och den tar sin egen tid med allt. Du kan inte stressa dem till sex, men de är mycket förföriska. Oxar är både sensuella och maskulina, som kvinna är hon lika sensuell som mannen. Oxar älskar god mat och bra sex. Oxar söker både efter stabilitet och trygghet och de är mycket seriösa och dedikerade i sin kärleksrelation. Oxar blir stimulerade av ömma och stadiga handsmekningar tillika fysisk kontakt.

Såja

Nu har jag jobbat färdigt på Akademiska Hus för i år, Då kan jag kryssa i det på min lunar-lista åsså är det bara att invänta lönen :) Heh.. Nåväl vi blev som sagt bjudna på Waldorf och det var väldigt gott, Jag tog Chop Suey som sist jag åt där och det är alltså Kyckling,Grönsaker,God sås och Ris.

Var på jobbet en stund efter det innan jag fick sluta.. Snabbade mig hem å har sköljt ur allt hårspray ur håret nyss så ska jag färga det sen när Mamma kommer hem, Eller ja.. En svart toning blir det. Jag vill ha långt svart plattångat hår :) Visst är blondt hår förjävla fint men jag orkar faktiskt inte förstöra håret nu när det äntligen är helt mjuk å fint å bra :)

Såå.. Då när jag färgat det ska jag duscha å göra mig klar å allt sånt. Ta på mig de kläder jag valt ut och packa ner de jag ska ta med. Sen blire väl att käka nå dinner å nörda lite dator innan det är dags att fara =)


Hih.. Pöss

Heej

Vet ni vaaad ? Idag är det ett företag som ska bjuda oss på jobbet på Waldorf :) Thats nice !
Det var 11.30 så då antar jag att vi slutar direkt efter det. Då ska jag duscha, packa, äta middag och sen bara vänta på att bli hämtad. Emil & Ville kommer vid 20, Då ska vi till Boden och hämta en båt så vi är nog ganska sent framme i korpis.


Jag kommer väl inte ha så mkt tillgång till dator i helg så det är tråkigt ;p

Test

Jag kikade runt lite å gjorde ett sånt där test man skriver in sitt eget och sin partners namn för att se hur ens framtida barn kommer se ut..

Mitt & Emils barn kommer vara minst såhär sött :)


Sen gjorde jag ett test man skulle skriva in sitt För och Efternamn för att se "What beast you are in bed"

Elina Nordström, In bed you are a kitten

Sweet, Cuddly, Playful and Unsatisfiable

Salmon & Potatoes


Min Mat Idag

Gravad lax som jag stekte i tunna skivor en kort kort stund (Mer behövs ju inte eftersom de redan är tillagade)
Kryddade dem bara med citronpeppar.
Kokt Färskpotatis med Smör, pressad citron, flingsalt och rödlök på. Lite Avokado till det så har man en smarrig somrig maträtt :)

Åsiktslista eller nåt

Utseende:
Vad tycker du är snyggt på en kille ?
Typ att de ser manliga ut, Vanliga muskler och typ ja. Manlighet. Olja på händerna är väl inte helt fel huhu ;)

Och vad är not hot på en kille ? Stora rövar !! Och typ fula gymmuskler, Gaykläder och Gayfrisyrer.

Vad är snyggt på en tjej ? Ja det vet jag inte, Typ att tjejer har finare kroppar egentligen och inte är så håriga haha

Och vad är mindre hot ? Fläsk, Hängbröst.. Och ja fläsk. Feta tjejer är bleh

Blå eller Bruna ögon ? Blå helt klart !

Blondin eller brunett: Blondt tycker jag själv är det finaste. Fast killar ska ha brunt hår.
Solbränna ? Eh ja de är väl fint men Solariekärrings svartbrun ser hemskt ut.
Vad tycker du är viktigast att ta hand om på kroppen ? För mig är håret viktigast. Annars typ att ha fräsch hud och att inte bli fet.
Hur ska ett par snygga ögonbryn se ut ? Ja inte buskiga och inte fjortissmala.. Naturliga fast plockade i en fin form.

Musik:
Vilka favoritlåtar hade du som liten ?
Svenne Rubins - En gammal Amazon och Carlene Carter - Every litte thing
Och vilka är dina favoriter nu ? Nu har man ju hört endel mer så de är svårt att välja en favorit men har väl rätt lik smak.
Vilka artsister har du lyssnat på längst ? Ebba Grön och Nationalteatern har hängt med jävligt länge men dom lyssnar jag ganska sällan numer.
Vilken musik vill du höra när du festar ? Eddie Meduza, Hurriganes, Creedence och sånt.
Har du samma musiksmak som dina föräldrar ? Mja, mkt av det jag lyssnar på har jag ju hört hemma.
Har du samma musiksmak som din pojk/flickvän ? Ja vi har väldigt väldigt lika smak där.
Vilken låt lyssnar du på just nu ? Var tvungen att slå på Every little thing

Mobilt:
Vad har du för ringsignal på mobilen ?
Hurriganes - Oh yeah
Vad står det i ditt senaste sms ? "Ok puss älskar dig"
Vad står det i ditt senaste skickade sms ? "Vaknade nyss så jag blir lite sen"
Vem ringde dig senast ? Malin
Vad pratade ni om ? Troja osv
Vem ringde du senast ? Milla för att hon ringde mig när jag pratade med Malin men där var dett upptaget
Vem ringde ditt senaste missade samtal ? Pappa, ska ringa upp han oxå

Random:
Vad är din favoritöl ?
Budweiser eller Crocodiler
Vem av dina syskon är du mest lik ? Ingen tror jag faktiskt
Vilken fisk är godast ? Ja.. Svårt. Bäckforell kanske.
Hur ofta diskar du ? Bara hos Emil
Läser du nån dagstidning ? Ja jättegärna om jag har tillgång till någon.

Gooottt :)

Har just suttit å kikat runt på Tasteline.se, Typ världens bästa receptsida.. Nästan :)

Satt iaf och försökte få lite ideer om vad jag skulle laga för Middag idag, Kom fram till att jag ska steka tunna skivor gravad lax som jag äter med Färskpotatis och smält smör med Gräslök... Eller skulle man kanske göra en liten blandning av Creme Fraige med Lime och Vitlök :)? Mmm

Sen på tal om Gravat kom jag på igår att jag ska göra gravat kött, Har hittat recept nu och ska göra det så fort tillfälle ges, Fast såklart när jag är med Emil så han oxå får smaska. Till det måste jag köpa något passande kött, Tex innanlår =)
För dem som inte smakat det är det jättesalt kött, Som torkat renkött fast det är mjukt.. Galet gott iaf :)

Gud jag blir så hungrig när jag sitter å tänker :)

Håhåjaja

Lika jävla trött idag igen, Imorse försov jag mig tillåmed.. Olikt mig.

Nåväl.. Har nyss fikat å läst tidningen iaf så vi skaväl börja jobba snart kanske. Ska till Biltema idag å då ska jag nog kika på H&M samtidigt :) Mamma är i Sthlm nu å ska snart va me i dedär Tv-Programmet så jag hoppas det ska gå bra för henne :)


Jo jag läste föresten i tidningen idag en artikel om vad dom som jobbar på SJ har för krav.. Man skulle ha håret färgat i en naturell färg, Dölja sina tatueringar och piercingar Man fick inte äta eller tugga tuggummi så passagerarna såg och om man skulle ha hårklämmor skulle dom vara svarta eller silvriga å en massa mer mongoregler. Seriöst.. Innan man skulle jobba på ett ställe där dom bestämmer allt om ens utseende... Orka :p

Hmm

Alltså jag börjar faktiskt bli nervös.. Över Midsommarhelgen, Inte så farligt men ändå sådär lite småorolig. För som dom som känner mig vet ju att jag inte är nån Familjemänniska, Jag umgås ju inte ens med min egen. Å nu ska vi ju vara i Emil å doms stuga i Erkheikki: Jag&Emil,Ingemar&Kristina,Emma&Ville,Falco&Susy,Sara,Ida&Roger + Sterren en natt... Asså förstår ni hur många människor det är i en stuga ? Jag kommer ju bli helt skrajj.

Dessutom vet jag inte hur vanliga familjer firar Midsommar, Typ grillar och sitter ute å äter, Spelar kubb och dansar förhoppningsvis inte runt en Midsommarstång.. Haha nä hujja jag är definitivt orolig :p

Hos oss brukar vi ju bara äta nått gott somrigt till lunch och sen far vi alla iväg på egna äventyr. Jaja nu ska jag inte yra upp mig om detta.. Får väl se hur det blir.

Matvrak

Jag är verkligen inne i en Mat-Period igen, Här senaste veckorna har jag ju varit som Osugen på att äta men nu är jag konstant hungrig och sugen på allt..  Åt värsta storportionen med Bacon, Sås, Spagetti och riven ost till middag och till efterrätt blev det Mangosorbet och färsk Mango.. Gott :) Men nog var jag lika hungrig å sugen för de nån timme efteråt.. Tur de snart är kväll så man får äta kvällis :)

Har även varit sugen på dricka en Slush hela kvällen men jag tänkte att de är väl inte så smart om man ska övningsköra men nu verkar det inte bli nåt sånt för det blev så sent innan Mattias kunde komma å fixa bilen, Hehe oj när man talar om trollen nu kom han men det blev nog lite sent kanske ändå ? Eller.. Fan jag vill ju dricka en nu ;p

Aha vi ska visst inte handla idag men nu är jag inte sugen på en slush nåmer.. Ja vill typ ha Grillat kött, Gravat renkött, Pizza, Hamburgare, Strips, Kebabrulle.. ALLT. MAAAT


Seriööööst

Alltså nu har jag läst i två helt olika bloggar om att personen som skriver ska gå och köpa nya underkläder för att de inte kan/ids tvätta ?... Seriöst, Hur handlingsförlamade är människor egentligen ?

Hola Amigos !

Nu är man hemma och fortfarande trötto för ovanlighetens skull. Mina skor hade kommit idag så de var bra =)
Var på Dollarstore å köpte Tandkräm och det var väl det mest intressanta som hänt idag.. Eller ja jag åt ju Tårta oxå så jag började må illa å tänkte för miljonte gången att varför tar jag ens tårta varenda gång när jag vet hur äckligt de blir efter 2 tuggor.

Ska dammsuga nu för de är en jävla massa skräp på golvet och sen ska jag plocka i ordning här lite i mitt rum. Hoppas Mamma kommer hem snart, Me want food å jag vet inte vad som ska lagas idag. Bacon är framtaget iaf så de blir väl nå sånt iaf.. Bacon är gott :)



Eh, Cola Light med Baconsmak ? Bara jag som tycker de  låter lite småäckligt ;) ?

Tröööttt

Alltså jag tror snart "Trött" börjar bli min standardrubrik.. Men seriöst imorse, Vääldigt Trött!

Gick och la mig vid 23 igår och ändå somnade jag inte förrän vid 00.30, Så vaknade jag vid 04 och sen var jag dödstrött när det var dags att stiga upp kl 07. Pallrade mig iväg till jobbet iaf och hittils har vi kikat i nåt elskåp vad som var fel och sen lassat mer lysrör som vi ska med till Sunderbytippen där vi även var igår. Ska förbi på Storheden efter vi varit där så ska jag köpa lite Ökxgrejer, Typ Tandkräm och flingor. Hade nyss fika så då åt jag en halv banan och en macka med ost å en macka med smält ost ;p Drack en cacao creme till det så nu är jag lite mer mätt i magen :)

Sen ska vi på Ahlsells å kolla om mina skor kommit och mer vet jag inte. Måste väl börja packa lite till på Torsdag.


Pöss

UTTRÅKAD

Ja.. Usch va less jag blev nu. Typ tråkigast i världen på msn.. Inget att göra nån annanstans. Har såndär oroligontimagen fast jag vet inte vad det är jag oroar mig över den här gången heller.. Typ en miljon olika grejer.

Så skulle Emil sova nu just när jag hade tänkt  fråga om vi skulle prata ett tag.. Åsså ska man upp å jobba imorron oxå. Inget känns speciellt kul och sen finns det ju vissa grejer som knappast bidrar till ett bättre humör. Om ett visst äckel bara kunde försvinna och sluta göra sig påmind vore jag så glad så glad.

Hoppas mina skor har kommit imorn iaf men med min tur passar dom väl ändå inte.

Dagens

Dagens kläder: AdidasByxor och Svart Tröja, Svart linne.

Dagens frukost: Sunt&Gott med Cream Cheese och kalkon. The till det

Dagens lunch: Kött, potatis, sås och grönsaker
Dagens middag: Potatissallad, Lax och rökor. Sen 2 plättar med grädde och sylt. Nu nudlar
Dagens dricka: The, Vatten, Cider, Wiener Melange, Cacao Creme, Loka citron

Dagens sms: Fick nåt från Halebop
Dagens köp: Nada
Dagens mående: Nå.. Har varit jävligt jävligt trött men annars bara bra.

Dagens måste: Har inget kvar idag jag måste göra.
Dagens finaste: Emil, ALLTID

Dagens längtan: Helg och vara med Emil
Dagens planer: Några planer för ikväll har jag inte annat än att gå å lägga mig sen ;p
Dagens vill ha: Hmm.. Jag kommer inte på nåt.

hejhej

Nu är jag äntligen hemma och har hittils överlevt dagen, Skönt. Maten vi blev bjudna på var fan inget att hänga i granen.. Nån äcklig buffe och sen höll jag på somna vid bordet av allt tråkigt babbel. Menmen.

Nu är jag gaaalet trött och vet inte vad jag ska göra först, Duscha eller sova ? Egentligen borde jag ju inte sova alls men det är så svårt att låta bli. Har hursomhelst skrivit på lite lönepapper och min timlön i år blev 88 kronor så det var trevligt :)

Måste typ dammsuga och laga mat.. Hur ska man orka?


Måndag

My god vad trött jag är, Har hållit på somna ståendes hela dan. Trodde aldrig jag skulle orka upp när jag vaknade imorse men det gjorde jag. Tänkte att de skulle bli så jävla skönt att komma hem och lata sig på lunchen men då är det tydligen nåt företag som ska bjuda oss på lunch på Kulturens Hus så då är det väl bara att tacka och ta emot. Gratis är väl aldrig fel ?

När jag kommer hem måste jag posta ett brev så det hinner fram till imorn. Födelsedagskort åt Farfar :)


Nåväl... Har väl inget mer att säga för stunden.

Trötto

Vart fan försvann den här dagen ? Klockan är redan halv elva och snart måste man sova för att orka upp imorn.. Hujj inte vill jag jobba. Hursomhelst åt jag lite pizza för ett tag sen å ska nog äta dom 2 sista bitarna nu och så kan man ju ta sig ett glas Äppelcider till det.. :)

Tidigare ikväll skulle jag iaf bara lägga mig på sängen en stund åsså råkade jag sova över en timme så jag får se hur jag kommer kunna somna ikväll.. Så trött å slut som jag känner mig borde det inte bli några problem.




My love for you is forever..

Härligt

Ja ni vet väl hur fresch man känner sig när man varit ute och supit hela natten och sen legat bakis i sängen hela dan?
Just så mysig känner jag mig nu, Åsså är varmvattnet avstängt till imorn !! My god...


Emil har åkt hem för en stund sen så nu är jag ensammen, Men bara tills på Torsdag för då åker vi upp till byn över Midsommar... Nä hujj. Jag är trööööttt

Slitex

Huuuh... Har sovit till 14 idag å det behövdes då ! Sen har vi inte stigit upp förrän 15.30... Gick och köpte pizza men som vanligt kan jag inte äta när jag är bakis så jag har halva kvar till ikväll.. Good

Igår var faktiskt jävligt kul, Hurriganes var helt jävla värdelösa.. Jag hörde inte en enda låt vilken de var utan man fick anstränga sig i refrängerna för att höra vad det var, Så visst är man besviken. Vi kom hem vid 04 iaf. Det finns bilder från igår iaf så dom kommer jag lägga in sen.. På pixbox.

HURRIGANES ;D

Nu börjar vi snart åka mot Boden och Farmen.. Bra skit :)

Hurriganes <3

Lördag

Har hållit på vakna 100 gånger sen vid 5 imorse, Steg upp nu vid 10 men Emil sover fortfarande... Jag har nyss skurit upp och marinerat vpr fläskfile och nu håller jag på kokar potatis som jag ska göra en pottissallad av :) Kommer väl nåt recept och bilder sen om jag kommer ihåg..

Smakade på slushen igår och den var faan smaskig, Smakade Solero Shots om ni kommer ihåg den glassen ;p ?
Sen såg  vi Walk The Line, Var ute på en lång promenad och sen gjorde vi såndär Ansiktsrengöring :)
Lagade som sagt Tacopaj till middag igår å de finns lite kvar att äta till lunch idag :)


Nä nu måste jag kika till Potatisarna och plocka undan lite i köket, Mamma och Emmeli kommer snart hem med massa Rabarber de ska koka saft av så. Nu ska jag hoppas på att Emil vaknar snart jag måste till nåra affärer. Ska köpa ett Grattiskort åt Farfar och skicka åsen behöver jag både Gräddfil och Creme Fraige till salladen.


Hejs

ROLIG ÖVERASKNING !!

Jag har ju hela tiden gått å trott att Pajala Marknad skulle vara 2a helgen i Juli och eftersom jag jobbar då skulle jag missat den. MEN nu såg jag i tidningen att den var redan 4-6 Juli i år och den helgen är jag ledig så nu blev jag väldigt glad :D :D

Wii :), Nu är jag hemma på lunch men Emil hade redan hunnit fara å fixa med allt så jag ska berätta det åt han sen. Jag borde äta nu men jag har ingen matlust och är inte hungrig heller så... Antingen tvingar jag i mig nåt eller så skiter jag i det ? Hmm

Aktivt värre

Sen jag kom till jobbet i morse har vi druckit morgonkaffe och sen haft fikarast.. Så ja inte så mkt alltså. Jag har ätit mackor, druckit choklad och läst tidningar :) Nu har dom AP-Möte så jag sitter här en stund. Skönt att det bara är 1,5 timme till lunch :)

Taunusen började gå dåligt igår som sagt så Emil måste fixa med den idag å jag hoppas det går bra så han kan ta sig iväg och söka jobb och byta ett däck. + Att vi ju måste ta oss till Farmen imorn. Jaja jag hoppas det går bra iaf och att det inte är något jobbigt fel !

Öh ja... Då hade ja väl inge mer att tillägga. Jag känner mig ännu lite sjuk.. Typ trött,hängig, ont i halsen och huvet samt snorig. Got to be frisk !

Crying Waiting Hoping

Lalalaaa :)

Emil har fortfarande inte kommit, Hans bil började tjorva på vägen. Det är Fredag den 13:e. Hoppas verkligen att han kommer snart  !

Jag har nyss bakat en äppelpaj och har fortfarande ont i huvet. När Emil kommer ska jag laga mat åt honom och sen är det dags för Troja att få sin kvällspromenad.


Och Troja är sööötig <3

Älskade

Nu är hon här min Älskade Älskade Troja... Som är världens bästa hund. Först när hon kom hit tyckte jag hon var jätteolik sig för hon var så himla lugn. Lugn på ett sätt hon inte brukar vara.. Jag antar att hon är tillfredsställd, Hon får all motion och aktivitet hon behöver nu å då har hon blivit en lugn avslappnad hund..

Vi gick ut på en promenad i det fina vädret och man märkte ju såklart jättestor skillnad på hur hon gick i kopplet.. Vi lekte lite med pinnar och sen satt vi ute på balkongen en stund. Då kom det upp en man i vårat trapphus, Jag bad Troja stanna och hon stog stilla och viftade på svansen å ville så gärna springa fram och hälsa.. Men hon gjorde det inte. Hon stannade kvar på våran sida av balkongen.. och jag blev så stolt över henne !

Nu väntar vi bara på att Emil ska komma, Det är väl ungefär 2 timmar tills dess och vi längtar båda två. Jag vet inte om Troja vet att han är påväg men jag har iaf berättat det åt henne å även om hon inte förstod det kommer hon bli såå glad över att träffa honom.. Lika glad som mig :) Och Emil kommer bli glad att träffa henne oxå för det var han som tjatade att vi skulle ha henne nån dag... Tänk att jag har världens bästa älsklingar :)

Jaja, Nu är det bara att vänta som gäller och sen ska vi gå på en promenad ikväll.. Just nu ska jag ta en huvudvärkstablett och äta ett äpple.

    

Långtråkig seg dag

Jaa alltså det händer ju inte så mkt idag.. Hittils har jag inte fått mkt gjort. Sovit 2 timmar, Dammsugit, Ätit, Lyssnat musik och snokat runt = Trist.

Jag är jeeetetrött och känner mig för slö för att duscha och jag har ingen aning om vad jag ska laga för middag fast jag funderar och funderar.

Några alternativ är:

Köttbullar me spaggisar eller maggisar
Tonfiskgegga me pasta
Räkgegga på bröd
Spenatsoppa


Jag är egentligen sugen på Köttbullar, potatis å brunsås. Men vi har inge brunsås
Sen är ja sugen på spagetti å köttfärssås men köttfärsen ska jag göra tacopaj av imorn.

Någon som lagt märke till att ja äter mkt Taco ? Tacos, Tacolasagne, Tacopaj. De är för att Emil gillar de.. Kräso :)

Uuh

Idag vaknade jag inte förrän väckarn ringde vilket är väldigt ovanligt för å vara jag.. Var så jäävla trött fast jag somnade skittidigt igår. Steg upp ändå men kände att Nä fan jag stannar hemma idag. Har ont i kroppen å huvet å är helt snorig å krasslig. Det blåser som fan å är skitkallt ute så idag ska jag bara vara hemma. Vila, Ta det lungt och dricka en massa the. Hoppas på att sjukligheten bara går åt rätt håll... Jag ska faan inte vara sjuk i helg.. Då vet du det gud :)



Heh, Jag kommer kanske med ett intressantare inlägg sen.. Just nu ska jag snoka runt i lite bloggar åsen äta frukost, Vila, Duscha å allt sånt.

Vad borde jag föresten skriva om... Asså vad av det jag skriver är intressantast att läsa om :P ?


En av mina Absoluta Favoriter, Alla kategorier !

Love is in the air

Sitter och ser Finalen på Frusna män, Ganska romantiskt är de ändå :)
Varje gång jag ser det blir jag alldeles lycklig inombords för jag vet att jag har det där alla vill ha, Som alla längtar efter, Som är den typ största lyckan som finns...

Att ha någon att älska, Som älskar en tillbaka.
Nån som älskar en för den man är, Allt man är - Inte bara dom bra sidorna.



Jag älskar dig över allt annat...

Nå då

Har faktiskt fått endel grejer gjort idag :)

*Beställt Arbetsskor
*Handlat
*Övningskört
*Städat i Datorn
*Gjort Slush

Har även ringt Malin och bestämt med henne att Troja ska vara hos oss från imorgon till på Fredag.. Så imorn har jag båda mina älsklingar här.. Emil & Troja :) Bättre blir det nog inte.

Kan ju berätta att jag ätit kycklingmål från korvgubben idag de var gott :) Och angående stegen.. I min ålder är det kring 6000 man ska gå och jag kom upp i 9700 :) Yeey

At Work

HejHej, Nu sitter jag här vid datorn en stund för Mattias har något Energimöte och det är väl inte så underhållande kan jag tro :). Jag har på mig en stegräknare idag oxå och hittils har jag gått 1787 steg.. Tror min dagliga stegdos bör vara kring 6000 steg eller nåt så vi får se om jag uppnår det.. Sen cyklar jag ju hit 2 gånger, Och hem 2 gånger om dan så nog blir det bra ;p

Vad är dagens planer då ? Jo jag ska jobba då förstås, Sen hem och laga en Italiensk Pastasallad och när Mamma kommer hem ska vi och handla grejer till Slushen och endel saker till Ökx som tex Schampo, Tvättmedel, Konserver och pasta .. Resten får man köpa senare. Tror jag ska övningsköra dit åde för de är förbannat länge sen sist.

Å inatt drömde jag att jag hittade en liiten liiiten hundvalp i snön, Den var så liten att den knappt hade nå päls å var typ rosa, Helt nyfödd.. Å där låg den ensam långt under snön så jag var tvungen att ta hand om den så den inte skulle dö. Så skulle jag lämna den till ägaren men då vaknade jag. Det är ofta jag drömmer om små hjälplösa hundvalpar jag måste hjälpa. Å nu när jag cyklade hit såg jag en liiiten liiiten död fågelunge.. Synd om den.

Slush !

Yey, Jag har suttit å kikat en massa på www.Cocktailguiden.com Lite vääääl sugen man blev på allt som såg så smarrigt ut att man ville köpa hem hela bolaget å dricka drinkar hela dan :) Huhu nä men jag har bestämt att jag ska dricka Slush i helg å när jag berättade det åt Mamma blev hon så sugen så hon sa att om jag gjorde åt henne oxå så skulle hon stå för spriten.. Men självklart Mamma får du oxå :D mihih.. Jag ska betala de övriga ingredienserna iaf..

Det blir en Slush med Blodapelsinjuice och Ananaskoncentrat å lite vanilj. Sen är det ju sockerlag i oxå. Och faktiskt the tro det eller ej men fytusan de är sååå gott.. Åsså sätter man upp det fruset i höga glas med drinkpinnar och sen häller man Sockerdricka över det.. Mjaaammmm :)

      

Räkmackor My Way



2 Fiberrost (Rostade)

Geggan:
Creme Fraige
Räkor
Finhackad gul lök
Flingsalt
Grovmalen Svartpeppar

Jag använder räkor i saltlag som jag sköljer av för att få bort lite av den smaken, Delar dem i mindre bitar. Rör om alltihop med den smått smått hackade löken och sen är det klarrt :)
Till det hade jag Ruccolasallad och Körsbärstomater

Man kan göra denhär geggan med lite vad man vill i förstås =)

Tisdag

Hallåw, Nu är jag hemma efter en slitig dag på jobbet... Vi har varit till garaget i boden, Biltema och Öb. Bytt lite lampor och lås.. Och typ inge mer. Jag satt vid datorn ett tag och kikade bilar så hittade jag en annons som jag skrev att Emil skulle kika...  Jag hittade precis dom delarna han har letat efter jättelänge å inte hittat.. Im good ! ;) Så ja, Nu kan vi åka Buick på midsommar.. Det blir trevligt och jag ska dricka en öl eller två :)

Nu ska jag börja fixa med middagen, Det är tidigt i know men jag är hungrig så vad gör man ?
Det som står på menyn idag är en gegga med Creme fraige, Räkor, Lök, Salt & Peppar. Det ska jag äta på rostat bröd och så en liten sallad till det.. Smarrrrr !

Dagens Visa

Dagens kläder: Svarta arbetsbyxor och Eddie Meduza munkjacka

Dagens frukost: 2 polarbröd med cream chese och kalkon + Grönt The

Dagens lunch: Yogurt med flingor + En nektarin
Dagens middag: Ska äta rostat bröd med räkgrejs på
Dagens dricka: Vatten, Wiener melange och Cacao Creme

Dagens sms: "Det är bra att ha en flickvän som du puss"
Dagens köp: Inget alls
Dagens mående: Sådär.. Trött och seg. Känner mig lite nere men inte så farligt.

Dagens måste: Jobba typ
Dagens finaste: Emil, Igår idag och imorgon

Dagens längtan: Typ löning ?
Dagens planer: Ja... Ska väl jobba färdigt och sen hem å laga middag åsånt.
Dagens vill ha: Vet inte.. Varmare väder ?

Lista

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Jag gör mitt bästa :)
HUR RAGGAR DU: Jag raggar inte
VAD HETER DU: Elina
KALLAS: Elina för det mesta
VARFÖR: Haha men för att jag heter det ?
VAD HAR DU GJORT IDAG: Jobbat och Duschat
VAD SKA DU GÖRA IDAG: Äta först och främst
VAD VILL DU HELST HA NU: Körkort typ å en massa pengar
VAR ÄR DU NU: I  mitt rum
SAKNAR DU NÅGON NU: Njae, Saknar inte Emil så mkt eftersom vi var med varann igår och han kommer på Torsdag
RÖKER DU: Nej aldrig
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: När jag fyllde år
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Vi ska grilla, Se Hurriganes på farmen och mer vet jag inte än :)
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU: Svarta trosor blå bh
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG: Näe de kan jag väl inte påstå
VEM PRATADE DU MED SENAST: Mamma
VAD PRATADE NI OM: Sa åt henne vad jag ville ha till middag
VAD GÖR DU JUST NU: Kanske kanske är det så att jag sitter vid datorn och skriver en lista
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN: Nog har det väl hänt men jag tror inte jag är så himla pinsam iaf
ÄR DU BLYG: Näe asså ja har blivit väldigt oblyg på senaste, Fast jag kanske upfattas blyg eller tillåmed dryg för att jag inte säger nåt
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 07.00 fast jag ställt klockan på 07.15
NÄR KRÄKTES DU SENAST: Det var när jag fyllde år
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ: Nån Jerry Williams skiva i bilen
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Ja.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT: Nej
HAR DU GLASÖGON: Nej
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ: Eh Luleå
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG: Nej
ÄR DU HOMOSEXUELL: Nejdå
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT: Ja det är mkt. Insekter, Äckliga lukter å massa mer
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: Den Gröna Milen
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET: Malin skrev om Troja
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG: Ja
HUR SVARAR DU I TELEFON: Hallå, Ja, Hej
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN: Inte så många.. Göra kul saker.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Ha sex haha
HAR DU DVD-SPELARE? Ja.
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Att vara ensam och obehövd
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja det tycker jag att jag har
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Manlighet.. Asså sånadär manliga saker.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Faktiskt ingenstans
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nej ;p eller ja lite nu när jagbörjade tänka på det
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Lila, Orange, Korall
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? Mi första när jag gick i 2an
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Har inte hunnit se nån snygging
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Naturgodis, Torkad Jordgubbe.. God
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Spanar in.. Kollar va de har för stil. Det är viktigast.
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Nja, Plackers men de är ju samma sak fast bättre typ
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? 2 som slutade vara kär i mig medans jag fortsatte.
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? 2004 var kul
VAD KÖPTE DU SENAST? Bussbiljett hem
BRUKAR DU KOMMA I TID? ALLTID !
HUR KÄNNER DU DIG NU? Neutral
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Svart som Johnny Cash.
KAN DU LAGA MAT? Javisst kan jag det
VAD PLUGGAR DU? Omvårdnad
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Mja jag är väl där nästan varje dag iaf
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Nja jag satt på bussen så de var väl inte skitkul direkt :)
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Sommarjobb

Måndag

Ny vecka som sagt, Å skitkallt är det... Läste att det snöat 8cm i Kiruna HAHA. Här är det bara kallt, Hade foppatofflor på mig när jag for till jobbet imorse å då höll jag fan på frysa av mig fötterna så ska ta vanliga skor nu när jag far tillbaka efte lunchen tror jag.

För övrigt har jag hållit på somna 100 gånger idag fast jag inte ens sovit lite.. Åsså har jag helt ont i magen nivet sådär som när man är jättenervös och orolig över nånting.. Det var så igår och inatt oxå. Att jag oroar mig så jag får ont i magen är ju verkligen inget ovanligt men nu är grejen att jag verkligen inte oroar mig över nånting och ändå känns det så. Varför ? Ja de vette fåglarna... Jag är inte ens minsta hungrig eller matlustig så jag får se vad jag ska tvinga i mig till lunch.

Sen har jag tänkt köpa blommor till min Mamma bara för att hon har blivit så snäll och normal och en vanlig snäll Mamma som hon var för typ 2 år sen. Som mina närmsta vet har hon ju varit gaaanska så knäpp senaste året men nu är hon sitt vanliga jag igen och det är jag väldigt tacksam över.. Att den enda föräldern man har är dum i huvet å skiter i allt är inte så roligt. Det är väl hennes mediciner som börjat hjälpa och det är jag som sagt väldigt glad för.

Å när jag kommer hem för dagen sen ska jag veerkligen duscha jag känner mig helt äcklig i håret. uscha. Ja haha men nu vet ni allt om min dag.

Hejhej

Hårfärg ?

Jag håller föresten på fundera om jag skulle bli lite blond... Asså inte Vitblond som tidigare utan typ bara ljust ? Har en så jävla ljus utväxt nu så å jag tror inte jag ids göra svart en gång till även om de är snyggt.. De är ju alltid såhär, Så fort de blir sommar vill jag ha ljust hår :p... Men grejen är ju det att de sliter så jävla mkt.. Men kanske om man skulle göra en massa massa ljusa slingor ? Tror det får bli så.... Att jag gör massa slingor i flera omgångar å låter det vanliga håret växa ut så det blir lite likt min orginalfärg


Typ såhär fast lite mörkare

At Home

Äntligen hemma, Eller inte äntligen att åka från Ume men att äntligen är bussresan över.. Men den var faktiskt inte alls jobbig idag.. Fick sitta själv hela vägen och dom visade nån film jag såg på, Har varken sovit eller lyssnat på musik å ändå har det gått bra :) Kom hem nu rätt nyss å har packat upp mina grejer å nu sitter jag å äter smördegsinbakt fläskfile, ris och sås.. Smarrr

Imorgon är det ny vecka och jobb igen, Men jag klagar inte.. Tycker de är skönt att inte sitta hemma å ha tråkigt för att inte tala om hur mkt motion jag får där.. Ska ta med stegräknare imorn och se hur mkt man går på en dag egentligen :)

Bara 5 dar kvar till helg, Emil kommer ,Det ska grillas ölas och ses på Hurriganes.. Livet leker :)

Fredag

Grattis bästa Sverige på din dag :)

Ja idag är det Fredag och hittils har vi hunnit vara iväg till Emils jobb för jouren ringde, Sen var vi och handlade så vi kan laga Tacolasagne ikväll :) Åt nyss Hickoryrökt kassler till lunch å de var smarrigt. Ska ta tag i städandet nu iaf.. Det är jävligt varmt och de är nå fel på mig, Känner mig helt sjuk å hängig å har ont i hela kroppen. Lets hope it går över..



Tänkte bara uppdatera en sväng.. Idag har vi varit ut till Holsmsund ,Handlat, Städat, Sett film och badat badkar och lagat god middag. Jag håller på ser en film nu oxå och Emil for å köpte Energydrink för jag var så sugen å de var ju snällt :) Ska snart tillbaka till El Televisor när reklamen är slut :P

Blöh

Ja vad ska man säga ?... Du äcklar mig


Idag har jag dammsugit och diskat som jag skrev tidigare, Åt gröt till sen frukost och gick mot stan sen.. Det var VARMT ! Och jag tackade gud för att jag var smart nog att för en gångs skull inte ta jacka på mig. Hade leggings och långt linne å tillåme det var för mkt kläder. Kikade runt i affärer men hittade inget som var så fint att jag ides köpa. Traskade hemmåt igen och började bli mkt trött i benen och fötterna. Det är faktiskt en ganska lång väg hit :P

Nåväl.. Har duschat och vilat lite sen jag kom hem, Finns ju inte ett skit att göra.

Torsdag

Jaha då var man i Ume igen, Emil tyckte det kändes konstigt att det bara är 3 dagar sen vi sist var med varann eftersom det brukar vara minst en vecka mellan alltid ;p... Hursomhelst ringde Pappa nu vid 07:30 så då pratade jag på litegrann med hanoch steg sen upp och började städa.. Har plockat ihop lite grejer, Dammsugit och tömt soporna. Ska diska och torka bänkarna i köket, Äta lunch och sen gå till stan och kika i lite affärer. Det säger jag ju varje gång jag är här och ännu på 8 månader har jag aldrig gjort det.. Men idag SKA jag ! Det är säkert väärsta varma fina vädret ute oxå så.. Bara hoppas på att det inte är så mkt insekter ;p


Nä nu svamlar jag bara, Ska läsa några bloggar innan jag fortsätter med mitt arbete :)

Stressad

Är lite stressad nu, Håller på packa en massa... Åker till Ume idag efter jobbet :) Pihih... Måste sätta lite fart nu så man hinner dit i tid oxå :)


Sitter på jobbet nu och har strax fikarast.. Hann packa det mesta imorse och sen kollar jag så jag inte glömt något på lunchen, Mattias ska skjussa mig till bussen som går 13.50 så jag slipper ta en buss som tar lång tid och inte gick förrän 18:55 så det var sköönt :) Ska skriva till Älskie nu så han vet vilken tid jag kommer :)


Me Happy =)

Lite seriösare Lista

Utsida

Är du nöjd med din nuvarande vikt?
Javisst, Vikten är inte det viktiga utan hur ens kropp ser ut. Men jag är nöjd med min vikt ja

Om inte, skulle du vilja gå upp eller ned i vikt?
Jag skulle både vilja ha och behöva muskler, Och det går man ju upp i vikt av så upp isåf.

När tycker du själv att du är snyggast, med eller utan smink?
Jag sminkar mig ju typ aldrig men visst tycker jag att jag blir snyggare när jag bättrar på utseendet lite :)

Hur många timmar om dagen spenderar du framför spegeln?
10 min max..

Anser du dig själv ha bra eller dåligt självförtroende? Motivera

Jag antar att frågan gäller självförtroende om ens utseende och det har jag nog rätt bra, Det finns miljoners tjejer som är snyggare än mig men inte ids jag gå runt och känna mig ful hela dagarna bara för det. Jag ser ju ut som jag gör å de går inte att göra så mkt åt.

Vilken del av din kropp tycker du är finast?

Hm.. Det vet jag faktiskt inte.

Vilken del av din kropp tror du andra tycker är finast?
Andra.. Det har jag ingen aning om. Men iaf från motsatta könet får jag mest komplimanger för bröst och mage men Boys will be boys.. Haha


Insida

Vad anser du vara din bästa egenskap?
Att jag är ärlig eftersom det är nåt jag tycker är viktigt och att jag står för mig själv, vem jag är, vad jag tycker osv. Man kommer ingen vart genom att försöka vara någon man inte är för att göra andra nöjda.

Vad tror du andra tycker är din bästa egenskap?
Jaa, Det är ju inte så jäkla lätt att veta vad andra tycker. Mamma sa Självständig och Emil sa Jordnära. Emmeli sa pålitlig på så sätt att man alltid vet hur jag kommer agera och reagera.

Vilken är din sämsta egenskap?
Tror jag ska säga ärlig och självständig där med. Ibland kör jag över andra och är elak pga av att jag är för ärlig och aldrig kan ge med mig utan står för mkt fast vid mina egna åsikter. Sen att jag är så Oflexibel.

Finns det något du ångrar att du gjort/sagt?
Nej jag tror faktiskt inte det, Jag har sagt och gjort mkt dumt men jag ångrar ingenting. Allt har sin orsak och ja.. Nä det som händer det händer.

Vad tycker du folk borde bli bättre på?
Tycker alla människor ska bli mindre egoistiska.

Finns det något du tycker att DU borde bli bättre på?
Ökad acceptans, respekt och förståelse för andra. Alla är INTE likadana. Alla är på sitt sätt och jag måste fatta nån gång att det är så.

Tror du på karma?
Jag skulle vilja göra det, Men NEJ det spelar ingen roll hur jävla mkt man än anstränger sig för man får det aldrig tillbaka. Sorligt men det är verkligen så.

Nice

Tänkte berätta lite kul å bra saker...

*Nu har jag betalat tillbaka Mamma de 1000 kronor jag var skyldig henne å ändå har jag över 16.000 kvar å det var en väldigt trevlig överaskning eftersom jag hade typ 14 sist och har köpt massa saker sen dess.

*Mamma har beställt mina Arbetsskor idag som hon även ska betala åt mig.

*Ska få pengar av henne oxå så jag kan köpa lite nya kläder, Snällt tänkt av henne :)

*Mamma var nyss å köpte gotta åt oss på affärn, Väldigt snäll Mami idag :)

*Har nyss lagt in bilder från Mobilen så nu har jag för första gången verkligen kunnat se dem eftersom min display har varit trasig ganska exakt ett år nu :) (Finns endel på pixbox)


Och Tilde (Om du läser där borta)
Jag har inte sagt att du "inte fick åka" men antagligen blir jag besviken när vi bestämt så länge, planerat å pratat om det hur mkt som helst och iaf jag har längtat som fan efter att fara och nu blir det inget, Inte den här gången heller.

Tihi

Idag har varit en slapp "Arbetsdag" vi for iväg till boden vid 10 då som jag skrev tidigare. Kom fram till Rödbergsfortet där vi skulle få en 90 minuter lång guidad tur inne i berget... Det är helt sjukt när man ser allt, Hur jävla stort det är och att allt är byggt för hand på 1800-talet... 4000 kvadratmeter inne i berget är uthugget till gångar, rum, stora salar osv... Det fanns tandläkare, doktorer, sovsalar, kök och allt sånt där nere för att man skulle kunna vara instängda där minst 2 månader om det blev krig osv. Kanonerna där vägde typ 100 ton styck, Det fanns 200 av dem när man fortfarande använde fortet och allt det drog man dit med hästar.. Helt svårt att tänka sig !

Utsikten var iaf den bästa... Man såg seriöst från Boden till Järnverket i Luleå.. galet ! :)
Såklaaart kass som jag är tog jag inte med kameran fast jag tagit med den till jobbet på morronen och det ångrade jag verkligen när jag såg allt där...

Dessutom så förvarades hela Sveriges guldreserv där fram till på 90talet ;p

Nåväl.. När vi var klara där for vi till den 4stjärniga resturangen Kyrkbyns kök och matsalar för att äta lunch, Vi fick välja mellan Dagens kött, Dagens fisk och Dagens vilt... Jag tog Dagens Kött som var detta: Lågtempererad ekologisk kalventrecote med fransk potatisgratäng, rödlökssirap samt en grönpepparbuljong.
Översatt till Svenska: Rått kött med potatisgratäng och äcklig sås. Haha nä alltså nog gick det ner men man blir så irriterad på såna där fiiina resturanger för dom försöker använda helt avancerade ord åsså är det ändå bara helt jävla vanlig mat.. Hade vart godare med en pizza =) heh... Sen fick man en liten boll av choklad, 20 kr kostade den och var typ 3 cm stor. Tur man inte betalade det själv :)

Nu är jag rätt så trött men ska slänga mig i duschen nu innan jag gör nåt annat iaf.

image324

At Work

Finns som inte nånting att göra nu medans vi väntar på att nån buss ska hämta oss till Boden.. Får hoppas att det inte blir olidligt varmt idag när vi ska va ute en massa men det där vi ska kolla på är typ inne i ett berg så där lär de väl va svalt iaf :)

Igår var Emil en jävla surjävel å la på utan att säga hejdå för att jag inte sa gonatt.. Buhu. Jag är trött, Uttråkad, Less och på dåligt humör så jag vill gå hem. På Torsdag och Fredag är jag ledig så de är synd att Emil har jour annars hade vi ju fått vara med varann 4 dar ist för en pluttig 2-dagarshelg. Men men nu ringer Emil så jag ska prata med han :)

Bad day

Den här dagen som har varit relativt bra tills jag kom hem har nu blivit sämre.. Jag är uttråkad, hungrig och ensammast i världen. Om det bara fanns något att göra skulle jag bli så glad.. Jag är sugen på chips men det tänker jag inte köpa och bli fet. Nixpix..  Och jag saknar Emil så mkt... De är inge kul att alltid vara så långt ifrån varann... Nästa helg ska han iaf å söka jobb här uppe å jag ska hoppas på det bästa.

Imorn ska jag iaf med jobbet till Boden å gå på nån tur i Rödbergsfortet åsen ska vi å äta på 4-stjärnig resturang :)

Besviken ? Nä inte alls..

För ca ett och ett halvt år sen bestämde Jag, Tilde, Sandra och Cissi oss för att åka till Bulgarien veckan före skolavslutningen.. Då blev det inget av det för att Tilde inte skött skolan och varken Cissi eller Sandra hade råd då. Då vi skulle ta det till hösten, Varför det inte blev nånting då kommer jag inte ens ihåg... Nu skulle vi ha åkt detta år oxå men då hade inte Tilde råd så vi åkte inte.... Men nu när det är jag som för en enda jävla gångs skull inte kan åka eftersom jag jobbar... Är det nån som väntar på mig ? ... Då är det inte så jävla noga va. Det är bara att åka.. Skitsamma om man planerat över ett år eller ?


Nä asså jag fattar inte varför jag ens orkar bli besviken.. Det är samma gammla visa.. När det är mig det gäller då är det inte så noga. Det är så jävla dålig stil att jag inte fattar varför jag bryr mig överhuvudtaget. Men det är väl bara att vänja sig antar jag.

Måndag

Och nu är halva första jobbdan avklarat :D Heh... Har bytt nån låskista idag och borrat fast en sanitetshållare på en toavägg ;p Sen nu efter lunch ska vi fara på lite privata uppdrag, Ta nån sky-lift till Gammelstan och köpa nån ventilkåpspackning eller nåt.. Nu åt jag nyss en hårdbrömacka och två bullenskorvar men jag kände att jag inte blev så mätt av det så jag ska ta något mer att äta... Föresten finns det gratis Wiener Melange i kaffemaskinen på jobbet så det ska jag nog dricka ihjäl mig på :D

När jag kommer hem sen igen måste jag plocka till lite i köket, De ser för tääskigt ut och förmodligen dammsuga eftersom jag nyss gick runt å smulade överallt med mitt hårdbröd... Laga linssoppa ska jag oxå :)

Men nu ska jag gå å äta en morot innan jag ska tillbaka to work.

Listing

namn: Elina
hemstad: Luleå, Här är jag född och uppvuxen :)
ögonfärg: Ja dom är väl blå idag oxå
hårfärg: blond
längd: 155
höger/Vänsterhänt: Höger
värsta vana: Gnälla på allt
stjärntecken: Oxe
sko stlk: 35
är dina föräldrar skilda: Yes
kär? Absolut !
skor idag: Samma skor som alla andra dar, Svartavita DC
din svaghet: Att jag undviker allt jag inte är bra på eller kan, Tror man hindrar sig själv rätt mkt från att utveklas då.
dina rädslor: Faktiskt är nog min största rädsla att inte ha några pengar. Förutom självklara saker som att bli ensam och så.
mål för det här året: Jobba, Gå skola och fortsätta vara tillsammans med min älskade.
mest använda fras på msn: "haha" kanske
det första du tänker på när du vaknar: Att kolla vad klockan är
dina bästa kännetecken: Bästa kännetecken ?
när går du & lägger dig: Oftast lite för sent.
mest saknade minne: Säkert många men nu kommer jag inte på någon särskilt.


vänner och livet
vad vill du bli när du blir stor: Lycklig, Nöjd med mitt liv och allt sånt :)
hur vill du dö: Oj det har jag aldrig tänkt på, Utan lidande förstås. Bara somna in.
vem av dina vänner är mest lik dig: Emil och jag är jävligt lika varann faktiskt
vad är den bästa känslan i världen: Typ som nu, Att älska och veta att man är älskad. När man kan lita på nån fullt ut, Alltid kunna vara sig själv och bli omtyckt för det :)
värsta: Tvärt om det som står ovanför då, Att bli sviken och lämnad.
vart vill du bo i framtiden: Platsen är inte det viktigaste utan att man trivs, har det fint och bor med nån bra :) Men lämnar Norrland de gör jag fan ALDRIG !!
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: PÅ mig själv, absolut mina tänder.
hur länge tror du att du kommer leva: 79 kanske..


har du någonsin:

varit kär: Jadå
blivit dissad: Ja
rymt hemifrån: Nej
föreställt dig ditt ragg naken: Föreställt sig och föreställt sig haha
skolkat: Säkert
sovit utomhus: Ja
gråtit i skolan: Ja en gång när Jim slog ut en tand på mig ;D
spytt i skolan: Nej fyfan
velat bli modell: Nix
gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Nej jag har svårt att skratta åt mig själv jag bara skäms.
sett en död människa: Nej inte än men det lär jag väl få se många
druckit: Öh ja
varit på scen: Mja de har ja väl
snattat: Jadå
varit full: Ah
retats: Inte så mkt
blivit nerslagen: Nix


du?
svär: För mkt ja
sjunger bra: Inte direkt men de finns sämre oxå de har jag sett på Idol
kommer överens med dina föräldrar: Så länge dom inte säger emot mig
gillar åska: Nej då måste man ju slå av datorn
spelar något instrument: Nej tyvärr är jag inte så musikalisk
äger en ipod: Nej
sover med gosedjur: Haha nej
för dagbok: Nå de är väl bloggen de
dansar i regn: Nej de är ju rätt kul men de är många år sen
sjunger i duschen: Faktiskt väldigt sällan


vem var den senaste personen:
du nuddade: Emil
du pratade i tfn med: Milla
smsade med: Ja.. De kommer jag inte ens ihåg måste vart Emil.
du kramade: Emil
du skällde på: Emil
sportade med: Mig själv promenerandes


senast du:
skrattade: Nåra timmar sen
grät: Nåra veckor sen typ
filmen du såg: Nån sata skit James Bond
tuggade tuggumi: Förra veckan kanske
drog ett skämt: Drar inte skämt så ofta men säkert var de idag
sång du sjöng: Sjöng me i Curly Sue för en stund sen.. Fin bit dedär

HelHelgssammanfattning

Har ju bllivit rätt dåligt bloggande från min sida i helg men när jag är med Emil har jag ju inte direkt tid att sitta vid datorn, Eller tid har jag väl men man prioriterar ju knappast dator före pojkvän. Nä inte ens datanörden jag skulle göra det :) Huhu

Nåväl, Har ju skrivit lite varje dag om vad vi gjort iaf så :) Just nu är jag förjävla hungrig.. Åt lövbiff, strips och bearnaisessås till middag och sen har vi varit jävligt enformiga vad gäller maten denna helg.. Emil köpte en stor köttbit som han grillade både igår och på Fredag å då har jag ätit bullens båda dagarna haha :p..

Håller på byta sängkläder nu, Eller dom är ute på vädring så jag ska väl äta när jag blivit klar med bytet and then har jag ingen aning om vad som ska ske.. Det är väl snart dags att gå och lägga sig ändå, Har blivit rätt sent hela helgen å stiga upp tidigt på mornarna + Att jag börjar jobba imorn.. Money Money Money :)

Söndag

Idag steg vi upp tidigt för att Emil skulle tatuera sig, Vi for dit då och sen satt jag å kollade på å allt sånt.. Även jag fick tatuera mig så nu har jag provat på det :) Gjorde bara en liten, Luffarprickarna så det gick på en hundring nu när jag gjorde samtidigt som Emil, Annars är grundpriset 450 så de var bra.. Dessutom fick ja den av Emil så :)

Sen hälsade vi på Martin och for å tömde Emils båt på vatten, Till storheden för att köpa lite grejer å nu ska jag laga lövbiff och strips åt oss :), Smarr

RSS 2.0