Sova sova

Oh vad skönt nu får man äntligen gå och sova.. Mitt liv kretsar endast runt att sova och att orka masa sig till jobbet just nu. Fattar inte vad felet är !

Anyhoo.. Dagen började jäkligt bra faktiskt med att det på stora anslagstavlan satt fast ett a4 med massa text och så stod det stort "ELINA" typ att lappen var åt mig.. Faaan vad har jag nudå gjort var min första tanke men där var inte mindre än ett utskrivet mail som en kund skickat åt min chef "Hej, Vi ville bara skriva och säga att vi är enormt enormt nöjda med Elinas jobb hos oss !! Det är så himla bra, perfekt och Elina är så positiv och superproffsig som ringer upp efteråt för att fråga så allt är bra ! Stor grattis till att ni på Maid har en sådan anställd och även åt oss som får hennes hjälp!"

Kan säga att det kändes jävligt bra efter att ha gått runt å varit som allmänt jävla less på allt senaste tiden ! Lyckan var dock inte långvarig då jag fick ett sms att vi tydligen inte får stå med våra privata bilar på våra parkeringar utanför jobbet ?! Det är ju jävligt bra.. Så då måste vi ställa oss på friparkeringarna utanför Coop arena.. Utan motorvärmare. Skitbra.. Så jag bad Mattias fara dit och ta hem bilen åt mig eftersom ja inte hade möjlighet att fara ifrån jobbet just då. Såå.. Det blir väl att åka buss då tills dem ordnat upp det med platserna. Crap !

Nåja.. Nu har jag nyss diskat och sett Bonde söker fru. Var ute på en prommis med Oden före det så nu blir det bara en liten kort kissrunda så vi får hoppa i säng nån gång :D Jobb hela långa dan imorn med.. BLÄH

Pellejöns


Minns ni för typ en månad sen när jag hade varit på Mat & Prat med Sandra och killen som jobbade där var en jävla idiot och avbröt mig när jag skulle beställa med att säga "Jaha, du har äntligen bestämt dig nu" och sedan kom och avbröt oss mitt i ett samtal när vi satt och åt för att fråga surt om det var nåt fel på maten.

Idag var jag där igen.. Av någon konstig anledning då jag tänkte sist att den där servicen får mig inte att komma tillbaka. Självklart står samma kille bakom disken och är en idiot mot hon framför mig i kön..

Hon: Hej jag skulle vilja beställa en Chailatte
Han: Jaha okey men då kommer jag att göra den på mitt egna lilla sätt om det är okey *ser allmänt sliskig och flörtig ut*
Hon: Eh jaha, vad innebär det då ?
Han: Jaadu det är inte riktigt som en vanlig chailatte utan förutom teet tillsätter jag även ett smaksatt chaipulver.
Hon: Ehm nä asså jag vill nog ha en vanlig tack
Han: Jaaa det tycker ju inte jag blir lika gott faktiskt... *ser stött ut* Menmen.. Du får ju göra precis som du vill absoluuut !

Haha helt störd alltså, Nu ska jag faktiskt inte gå dit igen. Synd att dem har så go mat ! Nåja.. Jag fick då ytterligare en julklapp inhandlad idag så ett steg närmare färdigt.. Mattias fyller ju år imorn oxå så att jag köpte en liten födelsedagspresent. Nu ska jag bara hitta nåt åt Markus, en liten extra grej till Emmeli och en sak till åt Mamma sen är alla klara =)

Lost in time

Alltså är det bara jag eller har ni oxå fastnat i tiden ?

Varje gång nån i min ålder ska ha barn förfasas jag av att "Barn, REDAN.. Vi är ju inte ens vuxna!".. Så kommer jag på att.. Vi kanske inte är 15 längre.

När någon är 92:a tänker jag automatiskt att dem är typ 16 år eller nåt.. Men, Dem är ju faktiskt bara 2 år yngre än mig och fyller snart 20.

Och när jag letar efter nån skattefri bil tänker jag att dem ska vara 75er och äldre fast det numer räcker med så nya som 82. Sjukt.


Vars tar tiden vägen ?!

Måndag

Idag har jag varit ledig hela långa dagen så oden har sluppit vara ensam och jag har fått lite nytta gjort :)

Började som vanligt dagen med en promenad och frukost.. Sedan har jag gjort lite allt möjligt som att sortera lönepapper, slå in julklappar, tvätta kläder, baka, diska, spela sims 3 och lite annat där emellan :) Ska nu snart ner i tvättstugan och hämta upp det sista så får det vara nog nytta gjort för idag åtminstone !

Måste dock påpeka att alla som påstår att Vita pepparkakor skulle vara gott borde få sig en snyting för nu har jag bakat dem helt i onödan.. För dem smakade ju... Ja... Ingenting ungefär och hur man kan kalla dem pepparkakor vet jag inte då dem snarare borde benämnas som Kex. Lika smaklösa som mariekex :p




Nåja.. Ner i tvättstugan var det och sen har vi en kvällspromenad att avverka innan vi får sova.. Är galet trött !

Söndag

Hej på er !

Nu är jag på lite bättre humör än sist ;) Dagen har varit väldigt lång & tråkig har det känts som men jag har ändå fått lite nytta gjort nu på eftermiddagen då jag åkte och handlade, tankade Jettan innan jag skulle lämna tillbaka den och 25 liter bensin på 38 mil eller vad jag nu kört anser jag som klart godkänd förbrukning :) Vidare mot Mamma och dem där det vankades adventsfika och gomiddag ! Slappade sen lite framför tvn och bara var innan vi styrde hemåt.

När humöret ordnat upp sig slog jag på julmusik och slog in lite julklappar och pyntade färdigt. Diskat har jag oxå gjort och lite sådant. På Onsdag ska jag på stan med Lillebror och förhoppningsvis bli nästan klar med julklappsinköpen !



Nu ska jag surra sönder telefonen lite innan det är dags för kvällspromenad och sömn för Mig & Oden :)

Baah

Idag är jag glad för allas skull som slipper träffa mig.. Jag är så jääävla sur och på dåligt humör så gaah jag skulle vilja slå sönder allt jag ser typ !!

För det första är jag som vanligt sjukt trött och det gör mig alltid grinig. Sen hade jag slut grädde till kaffet imorse, det regnar och är dimma och allmänt skitväder ute, jag skulle egentligen på kalas ikväll men orkar inte med nå jävla släktträff så jag skiter i det men måste ändå till Gammelstan för att hämta hem min bil så då ska jag handla på samma väg men då måste jag duscha först för att jag inte kan visa mig ute med smutsigt hår. La mig på soffan och skulle sova mig till ett bättre humör men som vanligt som vanligt ringer telefonen just i det ögonblick man börjat glida in i den sköna sömnen. Crap

Så skulle jag julpynta idag men det enda det resulterade i var ju att jag insåg hur lite pynt jag har och att julen som vanligt kommer suga men detta år dubbelt så mycket som tidigare. Tror knappast jag bryr mig om att sätta upp granen. Jävla skitjul.. Skitdag. Skitvärld.

Lördag

Hej !

Ikväll är jag på väldigt dåligt humör... Egentligen kanske jag överreagerar men jo jag är väldigt irriterad. Irriterad på en jävla massa saker.. Dessutom är jag sinnessjukt trött som vanligt trots att jag sover normalmycket.. Kanske mer än det oxå ? Och har idag druckit 1 energidryck och 3 koppar kaffe. Ändå höll jag som vanligt nuförtiden på att somna baki ratten och fick stanna och sova en kvart.. Hur normalt är det mitt på dagen ??

Och på tal om att köra bil... Snacka om jävla mardrömsföre igår ! Hela vägen till Ökx regnade det så det var ju lugnt och jag kunde köra ganska fort men efter Jockkorsningen var det över en decimeter tösnö på den oplogade vägen som var så jävla tung och klibbig att det som bara sög tag i bilen och kastade den åt alla jävla håll om man inte låg exakt i dem två enda spår som fanns (Som låg mitt på vägen) så så fort man fick möte eller nån ville köra om var det bara att försiktigt försiktigt försöka ta sig ut i djupsnön på sidorna. Skulle fan ha tagit Mercan den är jäävligt bra att köra i djup snö med då den är så tung och bred.. Jettan däremot for ju runt som en jävla vante så det var vääldigt obehagligt å möta lastbilar osv.

Idag hade dem som tur var plogat så det var ju trevligt !


Nu ska Jag och Oden återgå till att göra ingenting. Väldigt tråkigt har vi det !

Regn och bara regn



Jaani, Det fortsätter att regna och snart är vi inne i December. Tänk att det på allvar inte varit såhär varmt på över 100 år ! Ganska sjukt egentligen.. Sen när vi blir gamla kan vi sitta där och prata "Kommer ni ihåg den där vintern 2011 när snön inte kom förrän ..."

Haha nej men allvarligt.. Mig gör det absolut ingenting. Jag tycker bara det är skönt att slippa frysa, skrapa rutor, skotta snö, stå och vänta för att bilen ska bli varm osv. Jag har inte ens behövt ta fram nån vinterjacka ännu !

Negativt är ju dock att det är så mörkt, man får ingen julkänsla och en sak som oroar mig lite nu när jag ska köra norrut ikväll är att det är så sjuuukt halt där uppe när det regnar och är plusgrader på dagarna och fryser på under natten. Rena rama skridskobanan ska det vara enligt vad jag hört.. Nåja det blir att köra försiktigt men när man väl sitter där i bilen vill man ju bara komma fram nån gång :p

Fredag

Godmorgon !

Det här är ju min "tunga" jobbvecka och idag brukar vara den tyngsta dagen oxå men tur som man kan ha ibland hade ena kunden blivit sjuk och avbokade så nu har jag hela förmiddagen på mig att fixa här hemma, packa, äta ordentlig lunch osv istället för att jobba 9-16 snabbt hem och raffsa ihop lite grejer och kasta i sig nån macka till middag. Tyvärr vart det ingen efterlängtad sovmorgon då Mattias kom hit och lämnade sin bil innan jobbet.. Ska låna den eftersom dieseln är dyrare än bensinen nu och Jettan drar ungefär hälften av vad Mercan gör.

Jag ska ju åka uppåt den här helgen oxå.. Det är Odendags så han ska hämtas hem och så ska jag vara med den andra killen där uppe oxå ;D Tror vi åker hem redan imorn dock för Emil hade så mycket att göra med motorbyten osv denna helg. Dessutom måste jag julpynta !! =)


Så nu ska jag äta frukost, packa och bara allmänt fixa så allt är klart och jag bara kan hoppa i bilen när jag kommer hem från jobbet :)

Tjoff

Hum hum.. Undrar om jag bara är så sinnessjukt trött pga mörkret och det trista vädret eller om de beor på nå annat ? Är så skumt att jag knappt tar mig upp på mornarna när jag hela livet varit morgonpigg som tusan.

Nåja.. Igår for jag ju till Storheden och handlade mat å fick mig äntligen några julklappar avklarade men ännu återstår de flera saker. For en sväng till Mamma efteråt och fikade och sen var det hem, hopp i duschen och hopp i säng.

Nu har jag nyss kommit hem efter en lång jobbdag.. 9 timmar utan rast så det klirrar nog fint nästa månad =) Tänk i övermorgon får man lön igen oxå.. Livet är gött ;D

Ska ta mig en kopp kaffe nu och sen klä på mig Superman-dräkten för här hemma måste det diskas, dammsugas, dammas mattor, skuras ja you name it. Slutar sent både imorn och på fredag och sen ska jag ju hämta Oden till helgen å om jag kanske stannar där uppe nån dag så är de lika bra jag gör det idag när jag vet att jag har tid =)



Ingen tid att förspilla - Dags att sätta igång !!

Tisdag

Tisdag idag, viktigt att påpeka för mig själv då jag varit bombis hela dan på att det är Måndag.. Inte så konstigt med tanke på att jag haft långhelg och åkte hem från Fällan först igår och sen hade jag en kund från igår idag så jaa.. Jag är lite dagvild !

Inte bara dagvild utan sjukt trött oxå.. Kom mig knappt upp ur sängen i morse men efter en halvtimmes snoozande så ;D Har inte jobbat riktigt full dag idag så jag har kommit hem för kanske en timme sen och nyss ätit middag.. Tänkte ta en kopp kaffe nu och hoppas på att bli piggare för jag måste bege mig ut på Storheden sen.. Det är hög tid att börja inhandla julklappar för resten av veckan jobbar jag massor sen är Oden här från denna helg till nästa så det är lika bra att få nåt bortgjort nu !

Kanske att jag åker och hälsar på i Gammelstan efter det och får mig ännu en kopp kaffe och lite goofika.. Kanske kanske, Får se hur trött jag är.


Humm

Hmm.. Felet med min bil verkar vara mindre allvarligt än jag trodde för enligt Emil så har den gjort sådär typ 2 ggr när han hade den.. Att när den är riktigt varm och man stänger av och ska starta ganska snart igen så går det inte. Eller i typ 99% av fallen går det men ibland blir det nå vajsing och laddningsfelet var bara tändningsknappen som hade hamnat lite i fel läge.. Är så tjorvigt när allt är på knappar och inte på nyckeln som i vanliga fall.

Dessutom var jag nyss ner och provstartade den utan problem så nu funkar det iaf fast jag lär nog köpa ny generator och startmotor ändå då dem verkligen lever på sista hoppet nu !


Anyhoo.. Så ska jag fortsätta tvätta nu och sen tänkte jag baka en mjuk pepparkaka och kanske hämta upp julpyntslådan från förrådet så jag kan börja lite smått med det =)

Happyface

Gudaars vilken bra helg jag har haft, Den bästa på stört länge.

Det började med att jag satt hemma och hade dödstråkigt så då tänkte jag att eftersom Emil kommer hit och är här då och då när han känner för det kan ju jag testa fråga om jag får komma dit och jo se det fick jag ;D

Drog iväg vid 20tiden i Fredagskväll.. På första macken var det nåt fel så den inte tog kortet, åkte vidare till nästa där det som tur var funkade men dieseln tog slut efter 27 liter men det kom jag ju fram på. Strax norr om Ökx var det joooordens snöstorm så jag knappt såg vägen och fick köra väldans sakta men vid 23 var jag äntligen framme och sen har jag varit där tills idag :)

Vi har haft det jättekul och mysigt och ja bara världsbäst.. Har ätit god mat, varit hos hans föräldrar på middag, varit på Emils jobb där jag har städat och tjänat mig lite pengar, sett film, myst, varit ute med Oden... Ja allt möjligt :) Var lite kallt där dock.. Åkte ju härifrån med typ +5 och klädde mig därefter men där uppe har det varit -13 typ hela helgen ! Skönt att komma hem till värmen åtminstone =)

Såå... Helgen har varit sjukt bra. MEN vägen hem idag var inte fullt lika rolig.. Emil har hållit på och tjata hela helgen om att vi borde byta startmotor och generator i min bil för att dem snart kommer ge upp men jag har ju hittils inte haft några problem med det så det kändes väl inte så akut.. Bilen startade och gick som vanligt bra men i Ökx vart jag såååå jävla trött att jag höll på somna baki ratten så jag stannade på en P-ficka för att vila lite.. Det sjuka är att det sista jag tänkte innan jag stängde av bilen var "Jag borde nog egentligen inte stänga av man vet ju aldrig om den startar sen igen"

Konstaterade ganska fort att jag inte kommer kunna vila nåt i bilen så jag kände mig redo att fortsätta men.. INGET hände när jag försökte starta, absolut inget bara tyst. Till saken hör då att min mobil bara sa att det var sändingsfel.. Jag kunde varken ringa eller skicka några sms så där stod jag och undrade hur faaan jag skulle ta mig hem. Jaja tänkte jag, Inte mer att göra än att vinka in nån på hjälp.. Första bilen stannade och det var som tur var en äldre bilkunnig man i Mercedes som konstaterade att nåt var fel i startmotorn och så försöte han dra igång mig men det är ju en automat så det var ju lite svårt och bilfan vägrade starta. Jag lånade hans mobil och ringde Milla för att hämta mig och då skulle han bara dra in mig på en avfartsväg så jag kunde lämna bilen där åsså tänkte jag att vafan jag gör ett sista försök och då startade den !!

En positiv grej är dock att jag blev omkörd av en polisbil men dem brydde sig inte om mina avstängda lysen (stängde av allt för att den inte laddade).. Hade ju gått i taket om jag utöver allt detta dessutom fått böter.

skit

Jag fattar inte varför jag överhuvudtaget längtar efter helgen på veckorna ? Måste ju vara nån dum vana som sitter i för helgerna är fan bara lååånga tråååkiga och ensamma. På vardagarna har man ju åtminstone så fullt upp alltid att man inte bara blir sittande men när man sitter själv hemma en fredag kväll med absolut ingenting att fylla sin fritid med blir känslan av att man är ensam ganska påtaglig.



Saknar saknar saknar...

Sadface

Jaaaamen gud vad lägligt då, NU söker dem undersköterskor både till äldreboendet och hemtjänsten i Korpis ! Morr !!




ZzzZzz

Alltså nivet den här sjukt sköna känslan när man just kommit hem från jobbet typ "aaaah nu ska jag bara slöa resten av dagen".. Så känner jag nu, problemet är bara att jag inte hinner mer än slänga i mig lite mat så ska jag fara å jobba ett tag till. Buhu, Synd om mig !

SEN.. Har jag ett berg av disk som väntar på mig, ett berg av icke kollad post, måste duscha och en massa jobbigheter.. Om jag häller i mig en PK känns det nog bättre ! :)




Nåja.. Återkommer senare nu ska jag fara å göra lite nytta !

Gör om, Gör rätt

Fandå.. Var ju och handlade.. Och där på parkeringen i ljuset av alla lampor så såg jag ju hur förjääävlig bilen såg ut efter min "tvättning", Snarare som en slags camouflage av bilens orginala svarta färg med en hel del fält & rinningar av brunsvart smutssörja. Haha.. Får nog fara in extra tidigt imorgonbitti och göra om det i dagsljus :D



Loppis-Shopping

Gudars vad länge sen jag var och loppis-shoppade.. Inte för att jag hittade nåt av det jag skulle ha, men en massa annat som oxå var fint ;) Köpte lite småsaker bara och här får ni se vad:


En gammal 1 liters ölburk och en blomkruka, Tror det är en Steninge. 5 kronor stycket på Röda Korset.


En virkad duk, Det syns inte på bilden men den har även invävda guldiga trådar. 5 kronor på Kronans återvinning.


3 Glas från Vereco. Jag behöver absolut inte några glas men visst är dem för fina dem här ? Farmor & Farfar hade såna när vi var små och har fortfarande men jag minns att mjölken var så good så god i dem här glasen :D 1 krona styck på Kronans återvinning.


Ett fat som jag ska göra doftfat av, Dvs att jag ska ha ljus på och en massa juliga kryddor som kanel, nejlikor, stjärnanis osv som sprider god doft och stämning ;) 3 kronor på Kronans Återvinning.


Och så en sån här fin tomte ! Jag har redan 2 st men dem är ju så fiina :) 25 kronor kostade den på Kronans återvinning.

Måndag

Godmorgon !

Här sitter jag och äter en ordentlig frukost i form av Gröt, macka och kaffe ! Jag ska göra mig klar och sånt så ska jag sen iväg med Mamma på en Second Hand tur runt i stan och se om jag hittar något jag behöver.

Satt först imorse och väntade på att dem skulle ringa från jobbet men när jag inte hört nåt vid 9 bestämde jag med Mamma istället och typ 5 min efter ringde dem haha.. Åh, Nåja det var bara en kund så det var inte så mycket tid jag gick miste om men ändå typiskt ;D Imorn blev det iaf en jäkla massa extrajobb så det blir bra för lönen.


Godnatt !

Nä nu börjar jag bli tröttis, Har gått å lagt mig sent å stigit upp tidigt hela helgen så inte vart de då dessmer att vila upp sig.

Har nu sen Emil & Oden for börjat fixa lite här hemma.. I stort sett hela vardagsrumshyllan vart tom utan hans grejer så jag letade fram lite böcker och prydnader att fylla den med och så ska jag möblera om lite.

Vad jag vet är jag ledig imorn om jag inte blir tillfrågad om nå jobb så då tänkte jag kanske ta en Secondhand-tur och fara runt å kolla om jag hittar något bra & behövligt. Det blir nog bra dehär.. Jag behöver ju inte köpa allt samtidigt heller så jag blir ruinerad =)


Nej, Nu ska jag diska å sen blir de fan hopp i säng :)

Söndag

Jaa.. Helgen vart inte riktigt som jag tänkt mig för ovanlighetens skull (?). Jag hade tänkt att Emil kommer hit på Lördagmorgon och börjar packa så det är klart för dem att åka hem igen på kvällen, Då hade jag tänkt åka till Gammelstan och se en film.

Men se så blev det inte, Emil kom först vid 16 och hade då visst bestämt sig för att han skulle sova här och packa först idag. Så vi åkte och köpte en liten säck mat åt Oden så han skulle få sig nån frukost idag, handlade lite mat på willys och for hem och slängde oss i soffan. Kollade lite tvprogram, nån snutt av en film, packade lite och bara surrade osv.

Idag har det blivit packande och bärande av möbler för hela slanten.. Inte för mig då jag har mest tittat på medans han har slitit :p Men sen har jag gjort nytta som diskat, plockat, dammsugit, skurat, tvättat osv. Jag storstädade ju faktiskt alldeles nyligt men det var ju så jävla dammigt bakom alla möbler när man flyttade på dem och blev skitigt av allt spring in och ut med skor på så de va ba att gö om de ;D Har föresten varit en sväng till Storheden idag oxå men dem hade inte rätt termostat åt mig på Biltema =/

Nu ska jag ta och fräscha upp i soffan lite.. Har tvättat kuddfodralen så nu ska kuddarna ut på vädring och soffan ska dammsugas så får jag se vad jag tar tag i sen.. Först och främst måste jag koka kaffe !!!

Lördag

Ååh, Jag har vaknat med huvudvärken from hell för ovanlighetens skull ! Har gjort det nu åtminstone 3 dagar i rad.. Längre bak i tiden minns jag inte ;D Höhö

Nåja.. Har tagit en treo, druckit kaffe, käkat god frukost och varit ute i friska luften på promenad så nåt av det kanske hjälper ;p Nu ska jag hänga ut sängkläderna på vädring, diska och lite annat småfix så får ja väl se sen när Karlsloken kommer hit.. Han ska då vara å köpa ny termostat åt mig och byta ut den gamla så min bil slutar gå så jävla kall nån gång.


Annars då.. Ja det lär väl bli att packa hela dagen och sen ska man väl kanske laga till nån go mat däremellan. Ikväll tror jag jag ska hyra en film alternativt åka till Gammelstan och se en dem spelade in åt mig från tv här för ett tag sen. Vi får se helt enkelt !


Godnatt

Shit, Man börjar bli gammal när man verkligen kämpar för att hålla sig vaken till kl 22.. Jag vet ärligt talat inte varför jag är så sjukt trött ? Får börja äta lite nyttigare tror jag !

Emil kom hit och lämnade Oden strax efter 19 och sen har jag nyligt haft besök av Mamma, Mattias och Markus som jag bjöd på Lussebullar och Chokladglögg som var riktigt god faktiskt ! Egentligen kom dem hit för att Markus skulle provligga sängen i gästrummet och eventuellt ska dem väl köpa den av mig då.. Jag behöver som inte en dubbelsäng och en 120's.

Fan, Det kommer bli jävligt dyrt för mig med alla nya möbler jag måste köpa nu.. Det som jag vet är Emils och som jag måste skaffa nytt är Tv, nån slags bokhylla/byrå till sovrummet och en ny fåtölj åt Oden. Sen om jag säljer sängen från gästrummet måste jag fylla den platsen med nånting så rummet inte är helt tomt bortsett från en liten dator. Kanske jag kan göra nån myshörna med fåtölj, bord och lampa ?

Anyhoo.. Sen har vi ju endel saker tillsammans oxå och i möbelväg är det hela vardagsrumshyllan och vardagsrumsbordet så beroende på vem som får vad måste jag ju köpa nåt av det oxå. Sen är ju problemet att för mig går det inte riktigt att svänga förbi IKEA och köpa nåt fult billigt skit utan jag kommer ju behöva leta på blocket, loppisar osv. Jobbigt.

Nåja, Den dagen den sorgen. Så länge jag har dator och säng överlever jag ;D Nu ska jag och Oden bege oss ut på en kvällspromenad.

HELG

Aah, Fan vad skönt med helg ! Har just avverkat en full dag och dra åt härnösand vad jag har haft ont i axeln och nån muskel typ mellan skuldran och ryggraden. Behövligt med lite vila med andra ord !

Eftersom jag smart nog inte tagit fram eller förberett nått till middag svängde jag förbi Kvantum och köpte mig en kycklingbaguette & en påse Cheezballs ;) Dricker lite julmust nu men ska ta och hoppa i duschen istället och sen ta en vääldigt efterlängtad kopp kaffe !


Ikväll blir som sagt lugn med besök av bästaste Herr Odén :)

Love, Pain

Över 2 månader har gått och det känns lika förjävligt än. Där ett tag gick det riktigt bra.. Innan saker hände som fick mig att börja hoppas, förgäves. När vi inte hade någon direkt kontakt och jag var helt inställd på att det är slut nu, det är såhär det förblir. Innan allt blev en enda förvirrad sörja i mitt huvud.

Är det så jävla konstigt om man blir förvirrad.. Jag försöker att respektera hans beslut, Att han inte vill ha mig. Jag hör inte av mig om det inte är nåt särskilt jag undrar, jag tar inga initiativ till kontakt osv.

Men det gör han.. Han som säger att han inte vill ha mig, Han skickar sms flera gånger om dagen och även om jag inte svarar kommer det fler, skriver på msn, skickar mail, ringer mig och när jag ringer för att fråga något är det som om han aldrig vill sluta prata.

Jag märker hur han dröjer sig kvar varje gång han är här, han vill bli bjuden på mat, jag ser hur han tittar på mig och jag känner hur han rör vid mig. Jag känner ju för fan att det finns nåt där.. Jag ser det, jag känner det, jag märker det. Jag ser alla tecken och börjar hoppas, intalar mig att det kommer bli bra.

Men så fort jag för nåt av det på tal är det förnekelse och kalla handen; Jag menade ju inget med det där flörtiga jag sa, nä men jag skickade dem där smsen till alla i min telefonbok, jag stannade bara hos dig lite länge för att jag var så trött. Då har helt plötsligt inget haft nån baktanke eller nån mening. Hoppet grusas och jag är på ruta ett igen.

Och vad fan ska jag göra...Jag vill ju såå gärna ha den här fina vänskapen som vi har nu, jag vill att han ska ringa och skriva åt mig, jag vill att vi ska ha det roligt när vi ses, jag vill att vi ska kunna be varandra om hjälp. Men jag orkar inte med att hela tiden pendla mellan hopp och hopplöshet. Jag orkar inte vara glad och inbilla mig saker som aldrig kommer hända.

Jag orkar inte hoppas - Men jag vill inte ge upp.
Jag orkar inte med att han inte kan släppa mig helt, Medans jag bara vill ha mer.
Jag orkar inte med några fler jag tror det och jag vet inte.

Emil kommer hit med Oden imorgon, då ska han sova hos mig medans Emil ska åka bort och på Lördag kommer han tillbaka för att packa sina grejer härifrån. Jag tror att jag ska ställa ett ultimatum.

Antingen ger du oss en chans, låter bli att slänga bort allt vi har och så gör vi ett innerligt försök eller så får du här och nu se mig i ögonen och säga att det är slut nu på riktigt, allt vi hade är numer bara minnen, inget finns kvar, jag saknar inte dig, jag älskar inte dig och jag vill inte vara med dig.

Smärtsamt Ja, Men som sagt. Jag orkar inte hoppas nå mer.. Jag vill ha ett rakt svar

Död

Idag har jag jobbat från 07.45 till 16:45 och än en gång blivit påmind om varför jag inte jobbar heltid. Heltid sucks ;D

Nåja.. Det var ju duktigt av mig och det ger några slantar mer än bara halvdagar för imorn och på Fredag är det nästan lika långa dagar som gäller =p ! Nu har jag nyss ätit god pastagratäng till middag och jag ska alldeles nu strax hoppa på cykeln för att ta mig till affären och köpa GODIS ! Det har jag förtjänat ;)

Förhoppningsvis får man en liten kick av sockret och energidryckstarmen suger nå fruktansvärt så kanske blir de en sån oxå så man orkar diska och duscha innan det är dags för Bodne söker fru ! :D



Upp upp och iväääg !

<3


Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån
Låt dina växter får leva där de trivs
Lås inte in dina plantor i ett drivhus
Låt de få slippa ett onaturligt liv

Låt den du älskar få pröva sina vingar
En dag så flyger din älskade rätt






Tisdag

Hejhej !

Idag är jag som vanligt omåttligt trött och jag börjar bli trött på att alltid vara trött. Jag har jobbat halv dag idag och sedan passat på och städa här hemma eftersom jag kommer jobba till 16 resten av veckan och då inte direkt hinner eller orkar dra igång några projekt när jag kommer hem så idag har jag dammat mattor, dammsugit och skurat. Håller på och tvättar lite kläder nu och ska ta Oden's filtar sen så är jag färdig efter det =)


Har även lagat en god middag idag med en ingrediens jag inte användt förut nämligen Ajvar Relish. Har varit nyfiken på det ett tag men inte riktigt vetat vad jag ska göra av den. Det är en smakrik typ kräm eller som tomatpuré ungefär fast den är gjord på paprika, vitlök, aubergine osv.Man kan äta den både varm och kall, som tillbehör till tex kött & korv men också som smaksättare i såser, grytor och dressingar.

Jag stekte upp bacon med champinjoner och broccoli. Kryddade det med salt,peppar, lökpulver, oregano, lite chili & curry. Sen rörde jag ner en halv burk ajvar (den milda), creme fraiche och lite grädde så det vart som en såsig röra och så blandade jag om det med pastaskruvar, toppade med riven ost och in i ugnen. Det vart gott :)



Ajvar finns både som stark och mild, Jag använde den milda !

Måndag

HejHej !

Nu är jag hemma igen efter en lång dag på vift ! Först jobbade jag några timmar och sen vart det stan med Sandra.. Egentligen skulle jag väl börja leta lite efter julklappar men jag kan inte direkt påstå att jag hittade nåt, skulle låna böcket på bibblo men alla var typ utlånade så det enda vi gjorde var att kolla runt och äta !

Jag tog en italienskt pastarätt på Mat & Prat och killen som jobbade där var ju helt störd.. Vi gick fram till kassan å ba "Hej jag skulle vilja ha en" *blir avbruten* Han: "Jaha har ni äntligen bestämt er nu?"

Nåja vi fick beställa och efter ett tag kom han med maten, Min pasta för 75 kronor var en liiiiiiten jävla babyportion så jag blev lite putt men det var ju gott så jag tänkte att jag får väl vara nöjd. Nivet när man är ute med en kompis och äter så sitter man ju inte bara i tystnad och vräker i sig maten utan man man sitter ju som och pratar under tiden, äter lite, pratar lite mer osv. Och då kommer den där jävla stördkillen rakt fram till vårat bord, avbryter oss mitt i samtalet och säger åt mig "Är det nåt fel på maten eller?"

Ska fan aldrig mer gå dit jävla oartiga miffon.

Nåja.. Kikde runt ännu mer, drack en god Milkshake på Blå gåsen - fick ont i magen och sen åkte vi hem. Jag hoppade av vid jobbet och körde hem min bil och svängde förbi affären å köpte grädde.. Annars blir de kaos imorgonbitti till kaffet :D

NU ska jag diska och plocka undan lite innan det är dags för Ensam mamma söker :)

Ny vecka

Jahapps, Då startar vi en ny vecka idag då.. Jag låg och sussade så sött imorse, trodde att det var Söndag eftersom jag inte behövde stiga upp.. Men så hörde jag det där ljudet Bzz bzz bzz. Ett sms - Om jag kunde jobba.

Så det var bara att stiga upp då :D Har duschat och ätit frukost.. Drack nu en måltidsersättning till fusklunch och ska packa ner nån frukt & macka innan jag alldeles strax ska börja fara, Lär ju svälta ihjäl annars eftersom jag ska på stan direkt efter men om jag känner oss rätt blir det nog att äta ute idag.. Vet inte vad eller vart men jag känner det på mig ;p



Jag ska även låna lite böcker på Kulturens Hus tänkte jag, Jag har varit så himla lässugen på senaste och så är det ju så bra sysselsättning när man inte har nåt annat att göra eller inte orkar göra något :)


Nåja.. Nu ska jag göra mig klar, Har ett 3h abb längst ut i Sunderbyn så det blir lite restid innan jag är framme.

Godnatt

Ja då var helgen slut, Odenveckan likaså då dem nyss åkt och jag ska alldeles strax hopppa i säng.


Idag har min bil blivit lagad iaf, Det var som jag trodde en slang som spuckit eller jag hoppas att det bara var det iaf så det inte börjar läka nån mer stans :)

Sen har vi bara tagit det lungt och myst på hela dagen jag och min favviskille. Varit ute på promenader osv. Nu ikväll har jag sett lite på tv och sen kom Emil hit vid 20.30 så vi har suttit å surrat å han har ätit åsså var vi ut med Oden en sväng men när han skulle åka ja då startade inte bilen haha.. Så går det när man köper bilar från Skellefte ! Nu säger jag inte att alla där är så men alla gånger jag varit med Emil och kollat på nån bil eller alla bilar han köpt därifrån har jag kunnat dra den slutsatsen att dem har en liiiiite annorlunda syn på vad som är fräscht, rostfritt ,seriöst lagat osv.. Det brukar i mina ögon vara det motsatta och då är jag fan inte kräsen :D

Nåja.. 2 bytta glödstift senare startade den som tur var så dem tog sig hem.. Känner mig lite orolig dock då ena framdäcken var HEELT blankslitet och hade börjat spricka men dem lånade ett däck av mig och domkraft så punka ska dem väl överleva iaf men det lär ju vara halkigt oxå. Nåja, Nu ska jag sluta vara sån hönsmamma men jag oroar mig alltid när nån ska köra bil sent på kvällen i mörker och halka för man vet ju själv hur jävla svårt de är att hålla sig vaken när ögonen väl börjar bli tunga.

På tal om tunga ögon börjar mina oxå bli lite pömsiga så nu blire sängen =)

Guess What ?

Haha jamen gissa vad.. Emil har blivit försenad och kommer nog vid 9 ikväll haha.. Ja, Tur jag är förutseende och tur att jag känner honom så jag visste att det här skulle hända och for å köpte hundmaten själv för vid den tiden har Granngården stängt för länge sen och då hade Oden varit utan sin mat till veckan.

Shiiises vilken curlare jag är.. Ett curlingex. Undra vars det här ska sluta haha.. Nåja, Nu ska jag gå ut med lillbruschan så han får göra sina behov. Jag har nyss ätit middag som idag blev Chicken korma med ris och gött vare !

Imorn tror jag att jag är ledig.. Eller jag är ledig om jag inte blir frågad om att jobba - Då svarar jag såklart ja !


What bothers me most

Jag älskar Waylon Jennings, Han har skrivit så många bra låtar och jag känner så igen mig i många av dem.


I could lay aside my better judgement
I could turn my back on all the pain
Make believe you mean it when you touch me
And be fool enough to think you'd change.

I'm no fool and you're not changing
You know I'm telling the heartbreaking truth
You've gone wild and I'm going crazy
And what bothers me most is that it don't bother you.

Late at night you're such a great temptation
I'm too weak to fight you everytime
Lying in my bed of desperation
I want you lying in these arms of mine

I'm no fool and you're not changing...
Oh what bothers me most is that it don't bothers you.

SkitRusta

Nu ska jag säga er ett par sanningens ord om Rusta - Det är en jävla skitbutik !!

Såhär är det vareeenda jävla gång jag ska ha nåt därifrån.. Man läser deras reklamblad och ser nåt man vill ha så man åker dit och ska köpa det men aldrig aldrig jävlart aldrig så har dem ens hälften av grejerna i butiken vilket är något störande ! Och har dem det, ja då har dem inte alla färger inne och inte rätt modeller MEN vi har den här liknande som är dubbelt så dyr !

Såå.. Jag fick inte direkt med mig det jag skulle nä. Imorgon ska Jag och Sandra på shoppingtur i stan så då har jag kanske mer flyt.

Söndag !

Godmorgon på er !

Jag har just druckit en smoothie till frukost och nu tänkte jag fylla på kaffedepåerna :) Jag & Oden har som vanligt varit ute på morgonpromenad och nu ska Mattias snart komma hit och kolla upp felet på min bil.. Under tiden tänkte jag låna hans bil och fara en liten sväng till Storheden för att handla lite mat och lite braåha-grejer på Rusta :) Tror jag köper hundmat åt Oden oxå när jag ändå är där.. Egentligen har jag sagt åt Emil på skarpen att nu är de bara han börjar göra saker själv för ska inte vi vara tillsammans kommer inte jag att dalta och göra precis allt åt honom i fortsättningen.. Det tyckte han var synd för det hade ju varit det allra bästa. Haha jävla bortskämdokarl ! MEN.. Nu när jag ändå ska dit så är de väl lika bra !

Jag har ju även fått jordens jävla julkänslor nu och vill pynta, baka, tända ljus, slå in julklappar och hela baletten haha. Såhär är det varje år för mig.. Jag tycker inte om själva firandet på julafton men jag gillar alla dem här traditionella mysiga förberedelserna som att lyssna på julmusik, dricka glögg och stoppa nejlikor i apelsiner osv :D

Ska köpa lite julgrejer från Rusta faktiskt för snart får man ju sätta igång.. Det som däremot känns jävligt tråkigt är ju att jag kommer få göra allt det här själv i år.. Känns inte så stor idé att baka en massa julgodis etc när det inte finns nån här som kommer äta upp det.

Lördag

Men blu, Får man vara såhär trött ? Uppenbarligt.. Inte blir man då piggare av det här gråa tråkiga regnvädret som aldrig verkar ge med sig heller.. Inte för att jag direkt längtar efter snön men inte är det väl riktigt normalt med +7 i November ?

Jag är då fortfarande sur över att jag är handikappad utan bilen å inte tar mig nånstans.. Vill fara runt å shoppa grejer, börja köpa julklappar, hälsa på i Gammestan, Köpa chips och så vidare.

Istället har vi hittils varit ute på 2 promenader, jag har vädrat sängkläder & filtar, dammsugit och lite annat småfix. Måntro om jag skulle hoppa i duschen nu så man kan visa sig ute ifall jag får för mig att gå till affären här på Porsön eller nåt.

Äh, Jag kanske borde äta lunch nu.. Jag blir alltid jordens surbitch när jag är hungrig så det kanske är en av anledningarna ;D



Jag smakade föresten en ny Chipssort för ett tag sen, Enligt Estrella beskrivs dem såhär:
"Ibland ställs man inför smakupplevelser som man inte visste att man saknade. Detta är en sådan. Smaken är fyllig och intensiv med en väl avvägd sälta och perfekt balans mellan lökens skärpa och frisk sourcream. En överväldigande skapelse som levererar dubbelt så mycket smak per tugga. Det är så man blir tårögd"

Enligt mig så: Smakar dem LÖÖÖÖÖK, Alltså helt sjukt mycket barabara lök, nästan sådär beskt som när en lök är lite väl stark. Jag kände ingen sourcreamsmak utan som sagt - Dem smakar LÖK :D Ät inte dessa om du ska på date eller nåt för du lär ju lukta ur truten.

Jag kommer inte att köpa dem igen men jag åt ju upp hela påsen så dem får 2/5 poäng av mig.

Jävla skiiit

Asssååååå nu måste jag bara få skriva av mig för jag är på så gudsförbannat skitjävla skitdåligt humöör !!!!!

Inget finns de å göra och även om de fanns de skulle jag vara för sur å för trött för å orka göra det ! Jag ids inte göra nå vettigt, har 2 filmer att se men har absolut ingen jävla lust att sitta framför tvn å glo i flera timmar !

Är nå sjukt sugen på chips och dipp men ja ids fan inte gå till affären i de här regnvädret å bilen står ju på parkeringen och pissar ut mina surt slösade bränslepengar så den är väl inte heller att fundera på. Så nu är jag sur för att jag vill ha chips men inte ids köpa nåra, vill se film men inte utan chips och inte ensam men ändå inte med någon annan än Emil..

Jag vill helst av allt bara gå och sova för jag är så trött men går vi och lägger oss nu måste jag upp före fan på morgonprommisen imorn så de vill ja inte heller ! Dessutom mår jag illa av allt äckligt jävla godis jag ätit och min mage är fet som en ballong för att jag som den mjölkallergiker jag är har levt på fil till frukost, drickyogurt till lunch och mat med både grädde & creme fraiche i nu hela veckan så jag får väl skylla mig själv.


Jag vill sovaaaaaaaaa :(

damn

Uh.. Det är en tung kväll ikväll... Det är som att, Ju längre tiden går desto mer börjar jag förstå att tiden inte läker dem här såren, Att jag har förlorat för mycket för att kunna gå vidare, att jag verkligen älskar honom alldeles för mycket för att kunna vara utan honom. Och det värsta av allt.. Ju längre tiden går utan att han ändrar sig, utan att han kommer tillbaka desto mer börjar jag inse att det här är på riktigt. Han kommer inte tillbaka.


When will I see you again
You left with no goodbye
Not a single a word was said
No final kiss to seal anything
I had no idea of the state we were in

I know I have a fickle heart
And a bitterness and a wandering eye and a heaviness in my head

But don't you remember
Don't you remember
The reason you loved me before
Baby, please remember me once more

When was the last time
You thought of me
Or have you completely erased me from your memory
I often think about where I went wrong
The more I do the less I know

Gave you the space so you could breathe,
I kept my distance so you would be free,
And hope that you find the missing piece,
To bring you back to me,

Why don't you remember?
Don't your remember?
The reason you loved me before
Baby, please remember me once more

Fredag

Såja, Nu har jag helg. Och jag är inte ett dugg glad över det för att jag är på så jävla dåligt humör !

För det första.. Så är jag bara det, vaknade väl på fel sida eller nåt ! För det andra så hade jag typ tusen ärenden som jag skulle göra idag (och resten av helgen) när jag slutade tidigt men då är ju biljäveln trasig, Det är 2 månader sen det tog slut mellan mig och Emil idag och dessutom regnar det !

Oden verkar ha fått nå skit i ena ögat, kommer typ gult kladd ur det så jag ska vara noga nu och torka ur det flera gånger om dagen så blir det förhoppningsvis ingen ögoninflammation av det.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sen en promenad med Oden. Ska laga lunch åt mig när vi kommer in och sen tänkte jag göra lite nytta !


Ikväll blir det nog någon god middag på kyckling och filmkväll :)

Torsdag

Jaha, De bidde inge bloggande igår för då var jag på jäävligt dåligt humör, ledsen och besviken över en grej ! Som tur var lyckas jag ju ha jävligt gulliga snälla människor runt omkring mig så när jag satt som bäst och tyckte synd om mig själv plingade det på dörren och där stod Sandra med min favorit-Marabou och räddade kvällen.

Vaknade idag, trött som ett jävla as men ändå på hyffsat bra humör.. Det har gått bra på jobbet.. Ja allt flöt på. Tills jag inser vad jag anat ett tag - Min bil läker diesel, och så snackar vi stora fläckar och pölar. Fans jävla fanjävel.. Alltså är det inte lite komiskt.. När man bor ihop med en bilmekaniker och jobbar 5 meter ifrån den verkstad han jobbar på och har alla chanser i världen att få allt åtgärdat på stört.. Ja då funkar allt felfritt.

Men jävlart direkt vi gör slut och flyttar isär då ska ALLT jävlas bara så att jag ännu mer ska känna att fan, Nu skulle man haft Emil här. Nog hjälper han mig om jag ber honom, det vet jag att han gör men jag har ingen lust att tanka min bil och ge mig iväg på en 20 mils resa för att vattna vägarna med diesel.. Känns lite ovärt.


ÅÅÅH, ja ni fattar ju hur jävla synd det är om mig ?! Får bli bussen imorgon till jobbet helt enkelt.

Som vanligt då när man är trött och på dåligt humör ids man ju inte laga middag så det blev spagetti med smält ost och en Powerking till middag. Älska powerking <3 MEN jag måste ha kaffe oxå så jag ska koka mitt smarriga mintkaffe och hoppas att det får mig att bli gladare.. Nu ska jag iaf jag och Oden ut på promenad !
RSS 2.0