Ordning och reda !

Oooh så skönt, Äntligen böjar vi får ordning här hemma !

Har packat upp allting och fått det mesta på sina platser, kopplat i tv/hemmabio, våra datorer osv. Så nu är de flesta rummen i det närmaste klara.. Mest en massa finlir som kvarstår :) :) Tjohoo

Imorgon har Emil sin första dag på nya jobbet och jag är ledig om det inte dyker upp något jobb vill säga. Jag ska försöka få ännu mer gjort då för under veckan lär man väl inte orka/hinna med så mycket när man kommer hem typ kl17 och ska börja laga mat & diska typ.


Nä, Nu ska jag kika runt lite och sen göra nåt till kvällis :)

Kaoos

Haha ja asså.. Inflytten igår vart ju lite kaotisk. Emils bil hade gått sönder.. Eller ja pumpen hade gett upp så om han stängde av den skulle den inte gå att få igång igen, utöver detta sprutade den ut sanslösa mängder oförbrända avgaser så hela gården vart ju typ vit och det stank i hela lägenheten.

Vi sprang som galningar med alla grejer hit in så det stog lådor ööverallt ! Började lite smått igår men eftersom han inte kom förrän vid 22 så hann vi inte med så mycket igårkväll.. Packade upp badrums och kökslådor typ.

Tack vare att Emil har packat med sig en massa saker vi inte ska ha kvar istället för att slänga dem direkt och typ tagit med sig en massa smutstvätt så blev det ju då lite extra jobb för mig *morr*. Har slängt endel grejer imorse innan vi for på Bildelsmarknad, Handlade på Öb & Willys. Emil är på Bosses nu och skriver på papper åsånt å jag har nyss satt igång en tvättmaskin.


Jaja.. Jag bör väl fortsätta så vi får någon ordning här :)

Thank god it's Friday

Thank god it's friday, Exakt så tänkte jag imorse när Johnny Cash som vanligt spelade I walk the line i min mobil. Sjukt trött var jag och ville såå gärna stanna i den varma sköna sängen.. Men ikket. Det var bara att pallra sig upp och iväg till bussen. Har jobbat mellan 8-16 men hade ett uppehåll på 2 timmar pga att en kund avbokat.. Då passade jag på att skotta fram min bil och sätta i värmaren så jag skulle kunna köra hem den idag.

Var ju typ -25 och ändå startade gullebilen på en endast gång, Så stolt jag blev :D Jaja.. Jag for hem och så fixade vi lite innan vi for till gammelstan och åt Tacos till middag.. Å fyfan vad gott det var, Sådär ovanligt gott som det bara är ibland. Mums ! :) Åt tills jag blev proppmätt och pratade med Emil typ 1,5 timme i telefon, såg vem vet mest och sen åkte vi hem. Mamma packade med sig lite saker och sa sedan hejdå...

Från och med nu bor inte hon här längre, Utan nu är det jag som bor här helt ensammen - I ungefär en timme till för då flyttar baby in !! :D Fattar ni det ?? Att jag ska bli sambo.. Haha vem faan skulle tro att Jag & Emil för det första skulle blir kära.. Än mindre bli tsm och dessutom vara tillsammans i 2 år och 4 månader (Hittils) och flytta ihop ? Haha inte då jag iaf :D


Nä herregudars.. Här kan jag inte sitta ! Har massor att förbereda med tanke på att det alldeles strax kommer ett flyttlass som ska in ! :D

Torsdag

Idag vart inte riktigt som alla andra dagar på jobbet. En tjej var sjuk så jag skulle ta hennes abonnemang oxå men eftersom jag redan hade dagen fylld med egna abonnemang så fick jag ha en tjej med mig så vi skulle hinna klart allt dubbelt så fort. Om ni fattar hur jag menar ? Hursomhelst så har jag jobbat mellan 08.40 och 17.10 och när Mamma frågade om vi skulle äta junk-food idag tackade jag glatt ja ! Ingen av oss hade tid att laga nåt och gud så skönt med färdig mat när man slutar sent. Gott var det såklart oxå.. Åt ett kycklingmål som är sjukt gott på just Korvgubben :)

Nåväl.. Var ju hemma ganska sent så jag har väl inte gjort dess mer sedan dess.. Plockat å småstädat som vanligt och sen sett Vem vet mest & Halv åtta hos mig... Nu väntar jag på att Kniven mot strupen ska börja åsså måste jag hitta på nåt lunch-liknande till imorgon.. Vad nu det skulle vara ?


Gääääsp, Fyfaan vad jag är trött alltså.. Ska bli såå skönt att sova :)

Jag ser det snöar !

Hojj vilket jävla väder det här drog ihop sig till ! Rena rama snökaoset ;) Haha.. Lyssnade på radio i bilen idag och så ringde det in folk och berättade om hur "Stormen" var där dom bodde..

Inringare Nr 1: Jaa jag kommer från Uppsala och här är det alldeles vitt på marken !!

Inringare Nr 2: Jag bor i Vadstena och här har oxå stormen slagit till rejält, Det är väldigt halkigt ute på vägarna.


HA HA HA säger jag åt er era jävla fjantar och ha ha säger jag åt alla (Främst tjejer) som inte vågar sig ut i trafiken bara för att det snöar och blåser. Oh no ! Jag har full förståelse för dem som kör väldigt slöa & gamla eller väldigt låga bilar för då går det ju helt enkelt inte men med en ny bil ? Come on ! Ska jag ge er ett tips ? GASA, Det är när man tvekar och börjar stanna man fastnar direkt. Så sluta upp med det så ska ni se att det går bra.

Hursomhelst så ska jag ta bort sängkläderna nu från min säng så det bara är att bädda med nya i dubbelsängen sen. Undrans vad det blir för gott till middag föresten ?

My good !

Herreguud vad det blåser och snöar ! Helt sinnes.. Jag skulle bra gärna velat stanna i sängen imorse men jag har såklart varit och jobbat. Idag är min sista Onsdag med ett såntdär jobbigt uppehåll mitt på dagen så då var jag på kontoret ett tag och fyllde i lite papper, hängde upp tvätt och sådant men sen for jag hem å bytte skor (Smart av mig att ta dem med lågt skaft när jag har med högt just den dan det ska driva enorma snöhögar överallt) Så nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags att åka till nästa kund, Den sista för dagen.


När jag kommer hem igen ska vi ta tag i sängfixandet så att Sovrum & Gästrum kan bli färdiga.

Älskade du..

Min älskade gubbe, min andra hälft.

Jag skulle vilja skrika ut över hela världen så alla kunde höra hur mycket jag älskar dig för den underbara person du är och hur överlycklig jag är över att vi håller ihop du och jag.. För varje månad som går känns det som att "såhär bra har vi aldrig haft det förut".. Det blir bara bättre hela tiden och jag kan inte föreställa mig ett liv utan dig.


Jag älskar dig, Över allt annat.

Tisdag

Hejhej !

Idag har jag jobbat, Men inte så länge... Har haft möten med 2 nya kunder och städat i 3 timmar hos en. Slutade alltså vid 14 och åkte hem direkt för att vi skulle slinga mitt hår. Sitter nu och ser snygg ut i slingmössan :D Slingorna blir föresten blonda HOPPAS JAG ! Jag litar snart inte längre på blonderingar.. Dem måste ha tagit bort nåt förbjudet starkt ämne ur dem för dem är fan så jävla svaga nowadays.

Jaja.. Ska äta nu. Återkommer om resultatet ;)


Håret blev okey.. Man kan inte vänta sig så mycket supersnyggt resultat av lite blonda slingor men förhoppningsvis ger det hela håret ett ljusare intryck åsså slipper ja känna mig som en råtta i dedär hel-ljusbruna. Dock är det lite blött ännu så jag har inte riktigt fått se det slutliga resultatet.

Jag hällde just i mig en kopp sur-glögg å åt lite mandlar, hasselnötter å russin till.. De var gött ;) Vad mer då ? Ja jag har ätit middag, pratat med baby, duschat och plockat undan lite.. Ser ut som ett bomnedslag här med sängar överallt och flyttkartonger i varenda vrå. Jag börjar känna mig jävligt nervös !! Men det är normalt va ? En jävligt stor förändring i mitt liv ska ju till att ske alldeles strax !

Very trevligt

Hellu !

Det vart inget jobb idag så då har jag hunnit med lite annat som att städa och diska, rengöra kökslådor gå ut med sopor och sådant. Anledningen till att jag städade och diskade var för att Emma skulle komma hit men då började hennes bil koka en massa så de vart inget av det... Men då fick jag tummen ur röven att göra det lite fint här iaf :)

Hursomhelst for jag till henne då istället och hälsade på vilket var väldigt trevligt.. Surrade en massa, drack kaffe, åt kaka och fick träffa lilla Neo som hade blivit en stor hund ! Eftersom dom bodde jättenära Troja så tänkte jag kika in hos dem en sväng efteråt men dem var inte hemma så de vart inget med det :p

Kom nyss hem och nu håller jag på med middagen, Köttbullar & makaroner - Bra mat när man inte alls har lust att laga nåt :D Ikväll blir det då tv-kväll för mig eftersom det är Halv åtta hos mig & Familjen annorlunda. Synd att outsiders är samtidigt för det hade jag oxå velat se :D

Nåväl.. Tillbaka till spisen !

Måndag Morgon

Goodmorning Sweden !

Jag har just stigit upp och ätit lite frukost samtidigt som jag läste tidningen, Har känt mig så orolig å nervös hela morgonen typ att jag ska jobba idag fast jag har glömt bort det eller att dem ska ringa å fråga om jag kan komma å jobba så jag måste stressa typ haha :D....

Menmen.. Igår strök jag gardiner och hängde upp, Tvättade jobbtröjan, Sorterade lite grejer åsånt samt såg ett program på tv om tonårsmammor som var så jäävla värdelösa... En matade sitt barn med kakor och godis, en tyckte typ att sin 10månaders baby var lat för att han inte gjorde nåt själv och en ides inte mata sitt barn för att hans mat såg äcklig ut. Helt tröga...


Jaja.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ? Typ gå ut med sopor och sen sortera i kökslådorna vad som är mitt och vad som är mammas åsen torka ur dem åså. Men jag ska nog ta det lite lungt en stund först :)

Snyggvene lampan

Nu hörrni ska ni få se på skönhet !





Den här lampan bjudade jag just hem från Tradera, Den ska vi ha i köket ! :) Lite dyr tyckte jag allt att den blev, 325 kronor men det är nog inte så dyrt egentligen ? Snygg var den ju och eftersom vi ska betala halva var svider det inte så hemskt... Bara lite ! :)

Shopping

Idag har jag varit på en liten shoppingtur till Dollarstore & Elgiganten. På dollarstore köpte jag bakplåtspapper, aluminiumfolie och en såndär korg man har på hatthyllan till vantar & mössor osv. Precis en sån jag letat efter :)

Såhär ser den ut:



Efter det for jag vidare till Elgiganten för att köpa en Ladyshave, En rosa :D

Detta vill jag ha idag

Jag slår vad om att jag skulle laga ännu godare mat i detta, Disken skulle bli dubbelt så ren och kakorna skulle dofta godare ! :D

Det är såklart detta ljuvliga förkläde jag pratar om !




Sen vill jag ha dessa fina burkar oxå.. Jättefina att ha te i men visst skulle dem göra sig i ett badrum oxå med tex bomull, tops och diverse i :) ?



Båda kommer från www.inreda.com

Lax i vitlökssås - Recept


Inte den bästa bilden men jag kom på att ta ett kort först när vi ätit färdigt ;)

Lax i vitlökssås:
Laxfilé
2 vitlöksklyftor
2 msk creme fraiche
1,5 dl grädde
Salt
Peppar
Citron
1-2 msk Sweet chili sauce

Till att börja med så filear vi ju våran lax själva så jag kan inte säga riktigt hur mycket såsen räcker till om man använder sig av sådana färdiga bitar på affäern. Men den filébit vi använde oss av var ungefär lika stor som 3 st såna... Men ni får prova er fram :)

1. Ta bort skinnet från laxen och skär upp i mindre bitar, Salta och pressa lite citronsaft över dem. Lägg i ugnsfast form.

2. Blanda grädde, creme fraiche, salt, peppar, pressade vitlöksklyftor och sweet chili. Fler kryddor kan man absolut tillsätta.

3. Häll detta över fisken och ställ in i ugnen. Grader och minuter varierar efter storleken på fiskbitarna.

4. Servera med ris och grönsaker. Vi hade harricot verts och ruccola.

Feel free att variera er.. Den här såsen går ju att smaksätta hur som helst.

Göttans !

Karra i mängder


Uh, Nu har ja snarrat så mycket snarra att jag har ont i både tänder och huvud. Måste fått en sockerchock eller nåt så det skulle verkligen va gott med nåt salt nu :D

Idagens har jag faktiskt fått lite nytta gjort, Bla:

- Dammsugit och skurat hela lghten
- Vattnat blommor
- Tvättat bhar
- Bytt mattor i kök & hall å hängt ut dem gamla
- Lagat mat, receptet skall jag strax lägga in här
- Betalt en räkning och postat ett brev
- Köpt godis och ätit mig till sockerkoma

Godmorgon Lördag !

Det blir ju aldrig att sova så länge som jag tänkt på helgerna.. Det är helt enkelt inte min dygnsrytm.

Vid 9 steg jag upp iaf och åt frukost samt läste tidningen i lugn och ro (Det bästa med helgerna måste vara att slippa ha bråttom nånstans) men jag har för den skull inte tänkt lata mig hela dagen utan måste såklart försöka få så mycket som möjligt gjort inför flytten, Kan ni fatta det ?! Att om exakt en vecka bor min älskling här med mig ! Varenda jävla dag kommer jag att få träffa honom istället för ett par dagar i månaden... Det är verkligen a dream come true :)

Vet dock inte hur mycket jag kommer kunna göra under helgen för att sakerna hänger lixom på varandra.. Vissa grejer måste bort härifrån innan jag kan ta hem dubbelsängen och då måset jag flytta min säng till ett annat rum och möblera om här inne och ja ni fattar ?

Men hursomhelst ska jag börja göra lite nytta nu direkt innan man fastnar vid datorn... Ska tvätta bhar nu och sen ska jag gå och posta ett brev bla.

En lista

Vilken svordom använder du mest? Jävla använder jag i varje mening, även som fan. Men i svordomssyfte är det kanske mest men vafan, va i helvete, förbannat osv
Äger du en iPod? Nej
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? INGEN det är ju lördag imorn ! :D
Hur många resväskor äger du? Ingen
Använder du flip-flops? Nix Nei
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Typ inget, booring.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror ju på hur mycket jag vann såklart. Men en tvättmaskin och några bilar.
Har någon någonsin kallat dig lat? Hehe ja
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej men skulle kanske behöva för att hålla mig vaken :D
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Tror inte det.
Vad åt du till middag senast? Soppa
Använder du huvtröjor? Yes, the best
Vem var den senaste som ringde dig? Puuh, Vet inte.. Min chef kanske.
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Breakdande !
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja men givetvis det är ju så heemskt att säga nåt till personen det gäller.
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0920 
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Ja inte vet jag kvadrat men Smedjan/shopping size
Hur många syskon har du? 6 stycken
Är du blyg inför det motsatta könet? Nee
När flög du senast? Förra sommaren
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fem
Läser du för skojs skull? Nej jag har inte tid och är för trött
Pratar du några andra språk? Engelska och lite spanska
Diskar du din egen disk? Än så länge gör Mamma det men nu är det bara en vecka kvar.
Har du gråtit offentligt? Offentligt och offentligt ? Kanske bland några enstaka personer.
Har du en stationär dator eller en bärbar? Stationär ofc!
Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja i love it
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Ja jag går ju och dör av längtan efter mitt skepp, pinuppa och ankare. 3 olika alltså
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Äh, asså jag är ingen såndär fjantig datetjej.. Vad ska han bjuda på det är väl inte som att man går på bio & resturang ?
Kan du kasta macka? Njä.. Typ 2 hopp högst.
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej tyvärr
Vem var din favoritlärare och varför? Genom alla år ?  Ja vem fan ska det vara då.. Jag vet inte, Flera har ju vart bra.
Har du dejtat någon av en annan religion? No sir
Vad har du för väder? KALLT
Har du en blogg? Haha men ja

Fredag

Aaaah, Den efterlängtade helgen är här ! Fyfan så skönt att få vila upp sig lite

Jobbade till 16:15 idag och när jag kom tillbaka till kontoret hade motorvärmarstolpen givetvis inte slagit på, Så glad man blir. Bad Mamma komma och hämta mig åsså åkte vi direkt till storheden för att jag skulle handla lite billig mat från Willys och sen körde hon tillbaka mig till jobbet då direktstarten på värmaren hunnit gå ett tag iaf.

Tankade på vägen hem oxå då det började sina i tanken, sen jag har kommit hem har jag plockat iordning lite, tömt disk, ätit middag, suttit här och nu dricker jag en go-powerking.. Köpte en x-ray idag och fyfan så äckliga dem är Usch !

Är som vanligt inget bra på tv ikväll så jag inte vad jag ska sysselsätta mig med som är jävligt slappt.. Efter en hel jobbvecka är man ju något slut så allra helst hade jag velat ha typ ett varmt bad och massage ! :D

Nightmares

Här kommer min lista på en Yrkesstäderskas mardrömmar:

Barn - Do i need to say more ? Lego på hela golvet, leksaker överallt, smulor i sofforna, kiss på utsidan av toan, kladdiga fingeravtryck exakt överallt och en krigszon runt deras matplats.

Katter - Förutom att katter är päckliga djur så släpper dem HÅR, HÅR, HÅR och dem sprider sand sand sand överallt.

Rostfritt - Let's face it.. Vitvaror är inte längre vita. De är rostfria.. Rostfria där varenda fläck, fingeravtryck eller vattendroppe syns och tro inte att de går att få rena i första eller andra taget.

Duschkabiner - Skrubba med svamp, torka med trasa, putsa med microfiber. Fortfarande inte shining ? Nähä. Bara att fortsätta då.

Dåliga dammsugare - Förklaring överflödiga. De ska suga upp skräpen right ?

Sprutlackerade toaletter - Jag syftar på bajs.



Torsdag

Fuuuck vad trött jag är ! Ska bli så sjukt jävla skönt imorn med heeeelg... Bara vila upp sig och slippa ha svinont i fötterna, böjd rygg och torra händer.. Yey ! :D

Hiahahö, Nä men i helgen ska jag slipa och måla vårat köksbord åsså borde jag ta hit dubbelsängen och flytta min säng till gästrummet.

Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg... Kan berätta om dagen som varit. Jag har jobbat 9-17 och när jag kom tillbaka till kontoret så var såklart min bil helt jävla iskall och jag börjar bli less NANTING på dem där jävla stolparna som fan aldrig funkar. Fucking scheisse. Så jag bad Mamma hämta upp mig.

Sen kom jag hem och åt Tomat/svampsoppa till middag = Skitgott och sen våfflor. Nivet våfflor är ju så sött så man bara orkar äta typ 3 åsen blir man hungrig igen efter en timme så därför gjorde vi så å de var smarre :)


Nu måste jag ta en kopp kaffe eller nåt så jag inte somnar !

Onsdag

Tjalåå

Idag har jag såklart jobbat och slitit.. Glömde ta med mig nåt att äta så när jag äntligen kom hem var svälten ett faktum. Som tur var hade jag varit smart och kokat pottis redan igår så jag bara behövde steka fiskpinnarna idag så det gick ju fort och gott var det oxå :)

Nu har jag alldeles nyss kollat på halv åtta hos mig... Det är väl ungefär det enda jag gjort ikväll oxå vad jag kan komma på ? Eller ja.. Duschat, suttit vid datorn och städat på toan men det är ju inte så intressant.



Ska koka mig en kopp te nu och sedan fundera på vad jag ska hitta på för smarrigt till kvällsmat :)

Onsdag

Aaah, Skönt med sovmorgon :)

Nu har jag nyss ätit en god omelett med Pepparsalami och Chevré i, en tallrik med mjölk & müsli och sen en banan. Förhoppningsvis håller jag mig mätt på det tills jag kommer hem vid 17. Antagligen inte.. Måste ta med mig nån frukt oxå.


Äh.. Nu måste jag skynda mig till bussen !

Bilder från vårt hem - Toaletten

Vår toa ska ju ha temat Kitsch, Jag bestämde och Emil gick med på det :D

Än så länge har jag inte kommit så långt på den fronten.. Behöver framför allt ett duschdraperi & papperskorg.

Men hittils har jag hängt upp 2 tavlor och satt en Simpsonsmugg som tandborst-Mugg :)

Tavlorna har jag fått av Emmeli, Det är hon som ritat dem :)







Fina va ? :D

Tisdag

Okey, Jag är inte så bra på att koka kaffe tydligen för det vart ganska starkt och jag tror nästan att tungan skrynklade ihop sig. Men jag blir nog piggare iaf och det var ju syftet :)

Jag har jobbat mellan 9-15.30 idag och det var ovanligt jobbigt eftersom det var första städningen hos båda mina nya kunder och då är det ju alltid som smutsigast... Hos dem man städat varje/varannan vecka länge är det ju liksom rent på djupet och man behöver bara ta det ytliga som kommit sen man var där sist men nu fick jag som sagt göra allt from scratch.

Det gick bra iaf men när jag slutat för dan och skulle tillbaka till kontoret gick det inte att starta bilen, Nyckeln gick inte att vrida om. Jaha tänkte jag och fick efter 10000 försök ringa efter hjälp. Men sen på det kanske 1200 försöket gick det och jag kom mig tillbaka :) Det hade tydligen hänt med den där bilen förut så jag vet inte vad som hände riktigt.

Nåväl... Jag var dödshungrig när jag kom hem och stekte 9 kötbullar + kokade en stor hög makaroner så nu är jag då mätt ! :D

Anyhooo... Det var allt jag hade att berätta.

Ledig men ändå inte

Dem dagarna man är ledig brukar ju oftast vara dem dagar man måste passa på att få så mycket som möjligt gjort. Ungefär en sån dag har jag haft idag..


- Dagen började med en dusch och sen iväg för en timmes jobb.
- Åkte in till stan för att lämna in alla papper om hyresbyte på Lulebo
- Kikade i affärer när jag ändå var i stan men köpte inget
- Har suttit i telefonkö för att komma fram till A-kassan
- Tagit fram de intyg jag ska kopiera och skicka in
- Lämnat mina person och kontouppgifter till jobbet inför löneutbetalningen
- Fört över pengar till Emil
- Vädrat sängkläder, Dammsugit hela lägenheten, slängt grejer, tömt sopor osv


NU
ska jag dock ta det lungt resten av kvällen... Alldeles strax börjar nämligen Halv åtta hos mig följt av Familjen annorlunda. Måste bara hitta fram något gott att knapra på till det :)

Det dåliga med mitt jobb

En dålig grej med mitt jobb är att jag aldrig kan ha nagellack på mig.. Eller ja, kan kan jag väl men hur snyggt skulle det vara efter 1 timmes jobb ? Ja då skulle jag se ut som en dagisunge med hälften avskalat.


Jag vill ju måla naglarna !

Bilder från vårt hem - Vardagsrum

Här får ni se den fina soffan jag fyndade för 75 kronor på Röda Korset. Den ser absolut oanvänd ut och är i såå fint skick :)


(Mattan på golvet är av plast från 50/60-talet. Den har jag fått av Mamma)

Här är våran Prydnads-tv som min Morfar köpte för 49 år sedan :)



Vi ska dock inte ha den stående på samma ställe som på bilden.

Måndag

Godmorgon Godmorgon !

Idag vaknade jag med en jävla huvudvärk - För typ tredje dagen i rad. Jag la mig på spikmattan en stund, masserade med en såndär bläckfisk, tog en bamyl och sen hoppade jag i duschen. Mirakulöst nog verkar någon av mina åtgärder ha fungerat för nu gör inte huvudet ont längre.

Alldeles alldeles strax måste jag börja åka till jobbet.. Lägligt nog har det blivit nåt jävla snöväder nu. Skitvinter. Nåväl.. Jag ska till Lulebo's huvudkontor direkt jag slutat jobbet och sen tänkte jag kika i några affärer på stan när jag ändå är där :)


Lite fler bilder från lägenheten kommer sen :)

Bilder från vårat hem

Här får ni se lite av det som hänt idag.. (Bortse från stök och flyttkartonger runt omkring :D)

I hallen utanför toaletten har vi fått upp Emils hallmöbel + spegel med tillbehör så som askkopp, lampa och kobra :) Möbelsettet köpte han på blocket för ca 1 år sedan, kobran räddade han från elektroniksoporna på sitt jobb och askkoppen från en nedlagd verkstad :)



Och i hallen vid ytterdörren har vi satt upp min spegel och telefonhylla med en dialog på :)
Spegeln har jag fått/räddat av personer som tänkte slänga den, hyllan fyndad för 20 kronor och telefonen fick jag av Mormor i julklapp :)

Home Sweet Home

Hej på er !

Idag har vi fixat massor här hemma ! Vi har satt upp en hallbyrå, telefonhylla & speglar, Flyttat min garderob till ett annat rum, Strukit & hängt upp gardiner åsså har Mamma tapetserat färdigt det som kommer blir vårat data/gästrum. Allting blev hur snyggt som helst och jag kommer såklart att ta bilder och visa er :)

Till middag åt vi Palt vilket såklart var gott :) Baby har åkt hem nu för ett tag sen och jag hällde just i mig en mugg te, Är så jävla trött så hoff.

Imorgon jobbar jag bara en sväng vid kl:10 då jag ska hem till ännu ett par nya kunder. Sen ska jag till Lulebo med Mamma så vi kan skriva över lägenheten på mig.




Mumsmumsig middag ! :)

Lördag

Jaha.. Som vanligt blir det en snabb uppdate under helgen. Har som inte tid eller lust att sitta här hela dagarna då så.

Igår var jag sjuuukt jävla trött, Har ju varit det hela veckan + massa förkyld så när jag hade sista kunden på eftermiddagen kände jag bara "Jag vill heeeeeem" - Kom till kontoret och där stod min bil med en motorvärmare som inte hade startat. Great... Slog på den medans jag fyllde i papper, tömde tjänstebilen, gick på colorama osv.

Tillslut kom jag mig då hem trött som fan och ont i hela kroppen.. Lagade en jävligt god kycklingcurry gryta som även baby älskade. Till kvällen vart det att se Heat, äta chips med dipp och dricka äppelcider - Göttans :)


Idag, Har vi varit på Colorama och köpt färg, roller och tapeter. Sen storheden och äta på max samt köpa bra å ha grejer på ÖB. Nyss har vi sovit middag och jag vill ha en energydrink.

Torsdag

Såhäääär trött är jag nu och önskar att det vore fredag ! Känns som det eftersom bubbis kommer idag.. Men ikket, En dags jobb kvar innan helg.

Och på tal om helg så är det jävligt mycket som ska hinnas med.. Massa flyttgrejs, ids inte skriva är så jävla trött. Nu ska jag gå å göra plats i sängkläds-skåpet och lägga fram en matta i badrummet. Me so fucking tired.

En lång dag som egentligen var ganska kort

Gudars vad den här dagen har känts lång.. Det kan bero på att jag haft typ 2 timmars dötid mitt på dagen så man blev alldelens rastlös förstår ni.

Nu är jag hemma en sväng och ska duscha och laga middag. Pepparstek med klyftpottis och grönpepparsås ska det bli, Lagom festligt på en Onsdag men fort måste det gå för jag ska hinna på Personalmöte kl 18.


Det är dagens planer det.. Jag har föresten fått en till ny kund idag så från och med nu har jag Tisdagarna oxå fulla med jobb. Great. En till sak som är great är att baby kommer imorn.. Tjoho ! :D

The förkylning continues

God damnit vad skönt det var att bara jobba en liten stund idag, Mitt huvud har fullt upp med att försöka spränga sig själv så det hade varit ganska jobbigt att städa en massa under tidspress.

Jag var bara hem till mina nya kunder och dem var jättetrevliga och visste hur dem ville ha det samt hade ett lättstädat men stort hus så det blir nog bara bulla :)

Nu ska jag ta ännu en huvudvärkstablett och knapra lite marianne medans jag skriver en ny kundlista.


Och här ska ni få se världens sötaste Te-kulor :), Jag hittade dem på någon inredningssida för ett tag sen och nu vill jag ha dem men kan inte minnas vart det var.



 

Fucking förkylning !

Åh nu är jag bara ännu mer sjuk !.. Jävla förkylning.

Tur att jag bara har jobb en snabbis idag så jag kan vila upp mig före och efter det. Imorn dock har jag fullt upp och på Torsdag har jag alla mina jobbigaste städnings-hem. Uuh


Nu måste jag kurera mig.. Men med vad ? Inget lär hjälpa.

Buhu, Synd om mig

Huh, Nu är jag ännu mer förkyld ! Så lägligt när jag absolut inte har tid med det.. Skönt när jag kommer hem iaf och kan ta nässpray, slemlösande, echinaegard, dricka massa te med honung osv :) Just nu får jag försöka med varm choklad haha :) Går inte att vila heller för näsan är helt stocked och inte går att andas genom :S

Nu ska jag strax ut och sätta i motorvärmarn. Sen ska jag börja med middagen... Jag åker hem kl 18.15 idag och förhoppningsvis går det bättre att sova på bussen.

Söndag

HejHej !

Idag har vi allt varit duktiga !, Kl 07 steg vi upp och började med tvätten.. Gardiner, Sängkläder, Mattor och vanliga kläder. Har pantat burkar och handlat åsså har jag diskat och dammsugit (Svinnoga i varenda vrå, golvlister osv) Nu står baby och diskar ur lite grytor så ska jag laga middag sen.

Sen har det blivit ändrat så jag ska åka hem imorgonkväll redan för att jag har fått ett nytt abonnemang (Nya kunder att städa hos) som börjar på Tisdag så då ska jag hem till dem och göra en planering om hur dom vill ha det och hur ofta. Very good för då får jag mer jobb%.. Har ju tidigare varit ledig Måndag & Tisdag.


Det var nog allt för mig just nu.. Tror vi ska en sväng till garaget efter middagen :)

Godnattis

Hej igen ! Här kommer en snabb uppdatering... Vi har packat lite grejer, slängt endel och sådant. Sen for vi till Emma & Ville och hälsade på en sväng, åt muffins och lämnade tillbaka nå gardiner åså.

Sen har vi kommit hem, bytt sängkläder, ätit ostbågar & druckit cola... Nu ser vi bäck. Eller ja det är mest baby som ser och jag börjar väl bli lite trött :) Imorn blir det att tvätta gardiner, mattor och kläder.



Godnatt på er !

Umeå

Hej !

Nu är jag i Umeå.. Kom fram hit idag vid 14 men vi har då ändå inte hunnit göra något vettigt pga att Återvinningen hade stängt på Lördagar och just när vi kom fram till Röda korset stängde dem med.. Och imorn är det ju såklart oxå stängt.

Nu har jag då ont i huvet och vi funderar vad vi ska hitta på.. Bluuh. Jaja det var allt.

Tomatpaj + Recept

Idag till middag lagade jag något jag aldrig smakat förr, Tomatpaj
Och det var faktiskt gott !, Givetvis gjorde jag lite förändringar i receptet så att det skulle falla mig mer i smaken, Här får ni min version :)

3 portioner
Pajskal:
75 g Smör
1,75 dl Mjöl
1-2 msk Vatten

1. Knåda till en deg.
2. Häll lite olivolja i en 25 cm i diameter stor pajform, Tryck ut degen och förgrädda ca 10 min.

Fyllning:
3 Tomater
1,5 msk tomatpuré
0,5 hackad lök
1 klyfta vitlök
1,5 dl riven Ost (västerbottensost)
2-3 msk Creme fraiche
Olivolja
Socker
Oregano, Basilka
Salt, Svartpeppar, Vitpeppar, Chili

1. Hacka tomaterna, löken och vitlöken.
2. Koka upp tillsammans med olja och kryddor efter smak och tycke.
3. Strö hälften av den rivna osten på pajskalet, häll över fyllningen, klicka ut creme fraiche och strö sedan resten av ostan ovanpå.
4. Grädda ca 15 minuter.



Servera med en god sallad.

Gröna Växter

Igår läste jag i tidningen att dem hade 50% på alla gröna växter på Blomsterlandet, Jag gillar ju bara såna och inte blom-blommor så jag for dit och shoppade lite. Dom hade huur mycket fina som helst men jag har bara några få blomkrukor att sätta dem i så jag kunde bara köpa 3 stycken.. Men det får väl lov att räcka så länge. Emil har ju oxå 4 st och Mamma skulle lämna någon kvar här så.

Köpte en Benjamin fikus



En schefflera (Som är mycket finare än på bilden)



Och en sånhär Palm-blomma som jag inte vet namnet på.

Fyyyfan

Nu ska jag berätta för er om det vidrigaste jag nånsin varit med om !

Bara som information för dem som inte känner mig så är jag sviinkänslig på blod och håller typ alltid på att svimma av det, Visst har jag blivit mycket bättre men just näsblod kommer jag aldrig tåla att se !

Jag låg och sov helt skönt inatt och så kittlade det till lite i näsan som när man är snorig, så andades jag in och kände hur det for upp i näsan, Men gud tänkte jag inte var jag snorig innan jag gick och la mig - Och en sekund senare bara forsar det så jag flyger upp och försöker hålla handen under men det bara rinner och far på golvet och i hela ansiktet och på mig samtidigt som handen blir fullare och fullare. Springer till toan och ser mig själv i spegeln helt jävla nerblodad så jag börjar skölja bort det och hela handfatet blir rött.

Och sen kommer det värsta, Jag vet inte om nån av er vet hur det känns när man håller på att svimma men håller sig från att göra det ? Det blir svart och vitt samtidigt och man kan inte riktigt se nåt, Man hyperventilerar och skakar, Sen börjar man må svinilla och vill spy, Tappar känseln i kroppen, Man är iskall och varm samtidigt och ja.. Det är verkligen en sjukt äcklig känsla. Hojja

Sen slutade det ju aldrig heller så jag fick lägga mig på rygg, och då rann det givetvis ner bakom näsan i svalget och sen fick jag en stor jävla klump levrat blod upp i munnen fyfaaan.. Tänk er typ som mens i munnen. Vidrigt nanting.

Efter ett tag slutade det lyckligtvis och jag kunde gå och lägga mig igen.. Vilken pärs alltså. Jag är hemma från jobbet idag för att hela jag verkar ha gett upp... Har svullna lymfkörtlar, trött, frusen, ont i halsen, blöder näsblod osv så jag ska ta det lungt idag.

Hoppas att detta aldrig händer mig igen !! :D

Du fattas mig

Oh vad den här veckan har gått fort ! Eller hur ?
Och så jätteskönt att den är slut snart för på Lördag morgon åker jag till Umeå och min älskling. Vi ska nog börja packa lite smått och tvätta gardiner och mattor osv. Man vill ju inte packa ner saker smutsiga heller.

Vi ska även vara på Myrorna, Röda korset och Återvinningen för att leta en taklampa och ett vardagsrumsbord. Men mest av allt längtar jag såklart efter att bara få vara nära min älskade :)


Nu har jag förberett både min frukost till imorn och lunchen jag ska ta med mig så det inte blir så mycket att göra på morgonen. Tror jag ska försöka sova tidigt ikväll för imorse var jag fan trött !


Nu skriver jag inget mer idag, Så godnatt !

Freeesin'

28 jävla minus ! Det visade termometern imorse och då visar ändå våran någon grad för lite alltid. Jag förstod igår att det skulle bli såhär kallt och därför sket jag i att ens fundera på att ta bilen. Säkert skulle den starta men jag hatar att köra bil när dem är helt ihopfrusna. Så mycket skönare att sätta sig på en varm buss :)

Har jobbat till 14.15 idag och sen åkt hem. Tog mig en banan och en kopp te å nu väntar jag på middag.. Hoppas mamma lagar nåt gott. Har väl inte så mycket mer att säga än att jag är jääkligt trött :)



Och till den person som önskade fler bilder på mitt hem kan jag säga att det kommer.. Just nu är det dock inte så mycket att se bland alla flyttkartonger och oredor :)

Bästiskaka + Recept

Jag har ingen aning om vad denna kaka egentligen heter men på Jenny's Kalasgott där jag tog receptet kallade hon dem för Bästiskaka så då får dem heta det här med.

Jag har dock modifierat receptet en aning genom att minska mängden socker och sirap i både smeten och glasyren. Jag tycker helt enkelt inte det är gott när det är alldeles för sött och jag tycker även att kan man dra ner på sockret utan att smaken försämras skall man absolut göra det ! :)



Smeten:

200g Smör
4 Ägg
4 dl Strösocker
1 msk Vaniljsocker
2 krm Salt
1 1/4 dl Kakao
3 dl Vetemjöl

1. Smält smöret
2. Vispa ägg och socker fluffigt.
3. Rör ner resterande ingredienser och rör till sist ned smöret.
4. Grädda i en 30 x 40 cm stor form (antingen smord eller med bakplåtspapper) på 200 grader i ca 15-20 minuter (Tills kakan är klar, testa med sticka om du är osäker. Det gör dock inget om kakan är lite kladdig).

"Fyllningen":

100 g Smör
2,5 dl Grädde
1,5 dl Socker
1,5 dl ljus Sirap
350 g Kokosflingor

1. Smält smöret
2. Blanda i de andra ingredienserna och låt sjuda några minuter under omrörning, Bred ut på den ny-uttagna kakan och sätt sedan in i ugnen igen och grädda ca 15 minuter eller tills den fått fin färg

Underbart i sin enkelhet

Idag åt jag en UNDERBAR middag.. Nivet en sån när man efter varje tugga tänker "Fyfaan vad gott, Mmm, Åååh, Gud va gott!"

Hemmagjorda köttbullar med sås på stekskyn och spagetti till.
Delicious !

Jag tycker verkligen att ni ska prova mitt recept på Köttbullar, Det är dem godaste jag ätit !




Köttbullar & Spagetti i ett hav av sås ! :)

Skräpomaner

Det är inte lätt för mig ska jag säga er !

Överallt i min närhet vill alla ta till Skräpmat så fort man har lite brist på energi, inspiration eller någon ingrediens. På senaste år har Mamma tappat hemmafrukänslan och vill föreslå Korvgubben i tid och otid och Emil då, Han är nästan ännu värre på att tycka att Pizza är det enda alternativet... Men nejnejnej säger jag och finner på råd.

Nu blir det att ta upp mina hemmagjorda köttbullar ur frysen och koka makkisar till, Jag har kvar sås i kylen och sen får Mamma steka vårrullar när hon kommer hem.


Men fan, Nog hade det vart gott med nå svål :)

Onsdag

Fyfaan vad trött jag är ! Helt sjukt.. Tror det är för att jag inte är riktigt frisk, Min förkylning verkar inte vilja ge med sig alls :(


Hade ju tänkt baka idag men nu har jag ingen baklust what so ever så jag får se om det eventuellt blir något av det senare. Jag har iaf pratat med baby, rensat i en låda, gått ut med sopor och nu nyss ätit lunch. Måste nog ta lite kaffe och någon tryffel så man piggnar till lite :D



Har nååågon något tips på vad jag kan baka ?

Det är nånting jag vill säga dig,

Det är något jag känt länge att jag borde berätta för er..


Olw's bearnaisechips är alldeles för salta för att vara goda och dessutom hade dem gjort sig så mycket bättre i lövtunna.

Nutrilett

Idag vill jag tipsa om en måltidsersättning !
Varför då ?  -Jo för att den var så jävla god !

Eftersom att jag knappt hinner äta lunch på mitt jobb och om jag hinner det måste det vara sånt jag kan äta kallt och helst samtidigt som jag kör bil. Inte så jävla enkelt hör ni så det brukar bli mest mackor & frukt typ.

Nu har jag även börjat ta med mig måltidsersättningar ibland för att slippa dö av hunger och åtminstone få i sig lite energi. Jag personligen tycker att dem oftast är jävligt äckliga och Nutriletts Shakes (Pulverpåsarna man blandar ut i vatten) är vidriga men nu har jag hittat den här !



Jag drack den med tropisk smak idag som var svingod och mättande, Den med bärsmak har jag inte hunnit smaka ännu :)

Lediig

Oh så skönt det ska bli att vara ledig imorn :) Att jobba är inte så jobbigt men däremot att gå ut i kylan varje morgon, Brrrr !

Jag har då som sagt jobbat idag från 8 -15 och sen hämtade jag ut mitt paket på DHL som var ett draperi jag köpt hit hem. Till vardagsrummet har vi en dubbel glasdörr men den smala dörren har man ju aldrig öppen så där ska det få hänga. Just nu hänger det ett sviiinsnyggt tjockt lyxigt 50-tals tyg där i rött, svart och guld men det dör nog mamma hellre än lämnar ifrån sig :D


Hade stora planer på att baka idag men nu är jag såååå trött och åt en äcklig kaka och drack för starkt kaffe så jag blev osugen. Får göra det imorn ist :)



Såhär ser draperiet ut !

En liten resumé

Idag har jag haft otursdag åtminstone första halvan av dagen.. Det började med att jag sopade av bilen noga som fan eftersom det snöat mycket.. Sen när jag började ha bråttom till jobbet gick inte nyckeln att vrida om, Hade inte tid att bråka med det då så jag sprang upp och bad mamma skjussa mig.
Kom fram till jobbet, hetspackade bilen (dessutom var alla blå trasor slut och utan dem klarar man sig fan inte), när jag har sopat av den bilen och ska köra iväg ser jag att hela jävla rutan är full med is så man inte ser nånting och ingen skrapa fanns det heller, blir less och tar en annan bil och kommer mig äntligen iväg.

Städade hos en jag aldrig vart hos förr så jag hade ingen aning om vad som skulle göras och de hade världens sämsta dammsugare. Sen hade jag inge mer otur förutom att jag fick tjorva som fan för att få upp tanklocket på bilen.

Har piskat och dammsugit nya soffan, lagt fram min matta och ställt dit mitt bord som var alldeles för litet. Måste hitta nåt nytt.

Hittat hos Blondinbella

Hittade en låång lista hos Blondinbella.. Ska se om jag orkar fylla i hela ;)


Namn: Elina Nordström

Piercingar: Ett hål (5mm) i varje öra.

Tatueringar: Hittils luffarprickarna och en svala + körsbärsblommor

Längd: 1.55

Skostorlek: 35

Hårfärg: Ljusbrunt

Fräknar: Yes

Motto: Har inget

Kär? Mycket ! Jag har världens bästa pojkvän

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej just nu kan det inte bli bättre.. Senare i livet vill jag såklart bo i hus.

Tycker du att du är attraktiv? Tycker att jag duger.

Dricker du? Sällan

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Helst head and shoulders eftersom det håller håret rent & fluffigt så länge.

Vilken parfym använder du? Använder det jättesällan men Escada Magnetism oftast.

Vad är du rädd för? Just nu kan jag inte komma på något.

Gillar du att tvätta? Ja.. Men inte i äckliga tvättstugor.

Gillar du berg- och dalbanor? Har aldrig provat.

Senaste…

Filmen du hyrde? Sex and the city filmen & Changeling

Filmen du köpte? Köper inte filmer.

Låten du hörde: Hmm.. Nån på radion i bilen på väg hem. Minns inte vilken.

Låten du laddade ner? Det minns jag inte heller.

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? En som köpt ett par grejer av mig på Tradera.

TV-program du såg? Family Guy med Emil.

Person du tänkte på? Baby

Favorit…

Låt: Dire Straits - Walk of life.

Sak att göra: Skratta kanske.. Nivet när nåt är sådär sjukt kul.

Sport: Yoga, Pilates och såna.

Dryck: Vatten, Te och proviva.

Kläder: Jeans och hoodies.

Film: Kan inte välja en.

Bil: w108 kanske..

Serie: Har nog ingen favvis.

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja självklart

Gråtit över en flicka? Nja det vet jag inte..

Ljugit för någon? Väldigt sällan

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nix

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? 3-4

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? Inget tror jag.

Tjejer du kysst? Min mamma ! :D haha nä men ingen

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Oj.. Ingen just nu typ.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Någon enstaka.

Senaste…

Boken du läste? Mannen som dog som en lax.

Personen du fick e-mail av? En från Tradera

Personen du fick brev av? En annan från Tradera

Personen du fick sms av? Mamma

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Har aldrig hänt.

Saken du köpte? En duk.

Vad har du gjort idag? Jag har jobbat och sen kommit hem och ätit middag.

Brukar du svära mycket? Ganska.. Men jag tror att jag blivit bättre.

När stiger du upp på morgonen? Alltid en timme innan jag ska åka iväg.

Vad har du på dig? sockar, tofflor, jeans, underkläder, linne och velourhoodie.

Vad ska du göra ikväll? Piska dynorna till min nya soffa och sen sätta dem på plats.

Vad är du allergisk mot? Linser, bönor, ärtor, mjölkprotein (Men det känner jag inte av längre) och lite annat.

Var har du ont? Ingenstans just nu men ögonen svider

Använder du hårspray? Ibland om några hårstrån är envisa.

Kan du stå på händer? Knappast.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan

Salt eller socker? Båda !

Gillar du ketchup? Ja.. Till strips, schnitzel och bullens pilsner.

Är du glad nu? Ja, Är inte på dåligt humör iaf.

Var du glad igår? Jo fast det var tråkigt att älskling åkte hem.

Vad dansar du till? Inget typ.

Kan du sjunga? Ja det låter väl inte sååå hemskt.

Spaghetti eller makaroner? Beror på till vad man ska äta det.

Land du vill besöka? Många ! Men helst vill ja va i Sverige :)

Års-Redovisning

Här kommer min sammanfattning av året 2009 som jag nästan måste säga varit mitt bästa år, Jag har åtminstone presterat bra, uppnått alla mina mål och fått dela livet med den jag älskar mest. Jag hoppas att 2010 skall bli minst lika bra !


December: Min praktik övergick till en anställning & Emil fick också jobb här i luleå, Granne med mitt jobb och förberedelserna inför flytten påbörjades. Firade jul & nyår såklart.

November:
Jag hade 3 veckors praktik som utbildning på mitt nuvarande jobb, Köpte julklappar, Spenderade massor av tid i köket med bak & matlagning, Umgicks väldigt mycket med älskling.

Oktober:
Sprang på arbetsförmedlingen, Var på Arcus loppis, Köpte ny dator, Var ner till Karlskoga för att köpa en hund som det visade sig att ägarna ljugit om ungefär allt – Kom hem utan hund, Jobbade på Öb i Luleå.

September:
Jobbade på Öb i Piteå & Skellefteå, Firade 2 år med älskling, Åkte ut till en stuga vid havet med Emil, Troja & Ferdinand, Sökte hur många jobb som helst.

Augusti:
Jobbade sista månaden på Baldersgården, Blev arbetslös, Hade surströmmingsmiddag med Amanda, Sålde HOB:en, Var på tärendöholmen, Var med baby i fällan.

Juli:
Jobbade och plågades i värmen, Missade allt kul pga av allt helgjobb, Köpte Volvo, Var med baby i fällan & Erkheikki.

Juni:
Jobbade på Akademiska hus, Tog studenten utan att ”gå på studenten”, Blev brunett igen efter meningslösa försök att bli blond, Var i Jockfall, Röstade på SD i Eu-valet.

Maj:
Var på Bildels-Loppis i Umeå, Festade på Vårmönstringen, Sista rycket i skolan, Förstörde mitt hår med massa blonderingar, Var på Arcus-Loppis, Hade kombinerat födelsedagskalas/Surströmmingsmiddag i Ängesbyn.

April:
Fyllde 19 år, Köpte en dammsugare, Var endel chaufför i DSU, Fick en underbar lägenhet jag inte kunde ta.

Mars:
Tog körkort, Köpte en systemkamera som jag lämnade tillbaka en dag senare, Hade praktik i Umeå, Blev kallad till en arbetsintervju som jag sket i att gå på, Troja fyllde 2 år.

Februari:
Hade praktik i Umeå, Kuggade på första uppkörningen, Sålde DSU till Emil, Såg filmer och läste många böcker.

Januari:
Övningskörde som fan, Var mycket förkyld, Gjorde min andra tatuering, Läste en kurs på komvux & gick skola som vanligt, Spelade en hel del yatzy.

Söndag

Hejhopp, Idag steg jag upp och gick raka vägen till köket och lagade Amerikanska Pannkakor, Snacka om tasty frukost ! :)

Sen har jag diskat och varit trött och sorterat i det tråkigaste som finns - Dvs min pärm med anstbevis, lönespecer, a-kassepapper, hemförsäkringar, bilförsäkringar, bankpapper, försäkringskassepapper och annat superkul. Nu är baby ute och sopar bilen och jag har fått leta fram en tom skiva att bränna annars skulle han aldrig ta sig till Umeå... Konstigt, Jag minns inte att jag någonsin hört talas om någon bil som har musik som drivmedel.

Jag är fortfarande supertrött men har många saker att ta itu med.. Ska bara bestämma mig i vilken ände jag ska börja. Kanske i kaffe & kaka änden ?






Lördag kväll

Nu ska vi gå och sova, Jag är då så tjöttis :)

Förmiddagen spenderade vi som sagt i lite affärer och sen har jag försökt göra lite nytta som att tömma sopor, diska, laga lunch & middag, vattna blommor osv. 3 timmar har även spenderats framför Harry Potter och den flammande bägaren. Sen har vi spelat lite Skip-Bo :)


Godnatt !


Shopping

Idag har vi vart på Dollarstore och ÖB för att handla grejer hit hem..



Vi köpte såpa, wettextrasor, microfibertrasa, skursvampar, fönsterputs, plåster, tandkräm, tandborstar, tops, bomullsrondeller och kanske något mer jag inte kommer ihåg men allt detta fick vi iaf för 114 kronor så det var billigt och bra :)

Har ätit lunch nu och tittat lite på tv.. Vet inte vad vi ska hitta på nu, Jag vill baka men kan inte bestämma mig för vad :)

Fredag

Fan vad skönt att det bara är Fredag idag, Känns verkligen som Lördag men ikket :)

Kan berätta lite snabbt om att vi hade en lugn & mysig nyårskväll igår med god mat, gott vin, spelade lite spel och kollade såklart på fyrverkerierna.

Idag har vi sett första filmen i Gudfadern-Triologin, packat upp en låda från förrådet och rensat lite och sen på kvällen har vi varit och hälsat på Sara där vi oxå såg en film, The Game hette den och var fan lite sjuk.


Ja och vad mer då ?.... Vi håller på och planerar för fullt om hur vi ska ha det möblerat å hur fint det kommer bli :) Har ätit kvällis för en stund sen och nu ska vi hoppa i säng... Imorn är det Hushålls-Shopping som gäller :)


Det var en snabb uppdate det, Nu godnatt :)
RSS 2.0