ZzzZzZzz

Godnatt Godnatt Godnatt !
 
Nu ska jag ge min lilla vovve kvällsmat, gå och klänga lite på min gubbe samt ge han några pussar, göra mig klar och slutligen hoppa i säng. Börjar tidigt imorn och morgontrött utan dess like som jag blivit på gamla dar brukar det kännas mycket tungt.

60 Frågor

Jag hittade den här listan hos Niotillfem, Den hade många roliga och ovanliga frågor så jag tog den. Jag gillar ju sånahär listor.. Man får lixom fundera lite på om hur man själv är :)
 
1. Hur gammal är du? Jag fyller 23 år om månader. Galet !

2. Hur gammal känner du dig? Mitt "Galet" i frågan ovan avslöjar kanske att jag inte känner mig som 23 iaf. Eller alltså - Jag bor i hus, har ett förhållande sedan 5 år tillbaka, har min egna bil, ett fast jobb.. Löser korsord och pratar om matlagning med min arbetskamrater så jag beter mig kanske inte som dem 17 jag känner mig som.

3. Vad har du gjort i dag? Tagit sovmorgon, varit på personalmöte, hälsat på Emils jobb, promenerat med hunden, städat osv.

4. Vilken film såg du senast? Yrrol alldeles nyss :)

5. Vem ringde du senast? Säkert Emil.

6. Är du besatt av någonting? Besatt är väl ett ganska starkt ord men jag har extremt svårt att låta bli gosaker.

7. Är du rädd för blod? Jag svimmar när jag får näsblod så, JA i fucking hate blod !

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?  Sitter hemma i vårt hus, I gästrummet där jag har min dator.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Alltså jag såg ju vad personen innan hade skrivit så det blev lite fusk men jag hade säkert kunna nämna 3-4 iaf.

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? :)

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Svart och rosa.. Fast det har börjat smyga in endel mintgrönt och knallblått oxå. Jag har börjat älska mintgrön !

12. När vaknade du i dag? Jag sover alltid när jag är ledig eller jobbar kväll till 10-11, mycket skönt !

13. Vilken är din favorithögtid? Är inte så mycket för högtider kärringen mot strömmen som man är gillar jag inte att fira bara för att man "ska" det. Men säger Julen.

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag längtar tills vi är i London men jag trivs ganska bra där jag är nu.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Jag har inte varit på någon plats som jag vantrivts på så men ett ställe jag blev besviken på är Seskarö, jag hade föreställt mig någon slags idyll och där fanns bara brustna drömmar och förfall av något som en gång hade varit fint ungefär.

16. Hur vill du tillbringa din pension? Åh, Jag vägrar vägrar vägrar inse att Oden inte kommer finnas för alltid. Jag ser framför mig oss 3 mysa och ha det gött precis som nu :)

17. Vad lyssnar du på just nu? Det är ganska tyst..

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej jag har aldrig ens fått ett djupt sår. Jag passar mig noga för allt som kan vara farligt !

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  Smör, ägg, grädde, creme fraiche och citron.

20. Vem är din favoritkändis? Jag har nog ingen sån direkt.

21. Vad är du på för humör just nu? Hungrig..

22. Vilka världsdelar har du varit i? Bara Europa.

23. Snarkar du? Nej, Kanske lite tyst nån gång. Vad vet jag :)

24. Vilka yrken har du provat på? Jag har jobbat som städerska och undersköterska. Haft praktik på affärer, storkök, dagiskök, arbetsterapi, korttidsboenden och lite sånt.

25. Hur går du helst klädd? Hemma i myskläder. Borta i jeans, någon tröja, sneakers och skinnjacka.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Oxen och allt som står om det stjärntecknet stämmer in sjukt mycket på mig.

27. Vilket är ditt favoritgodis? Saltlakrits, sura godisar, såna som smakar vattenmelon.

28. Vad sa du senast? Ett äcklat: Åh Fyfan !

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Geografi och Engelska. Kanske lite Historia och Samhällskunskap.

30. Vad har du på dig just nu? En svart morgonrock med rosa prickar.

31. Vilken är din favoritaffär? Jag vet inte om jag har någon. Det beror ju så mycket på vad man är ute efter.

32. Vad har du för storlek i kläder? Oftast XS.

33. Vad har du i dina fickor? Kortetui, hemnyckel, bilnyckel, läppsyl och mobil.

34. Vad köpte du senast? Tankade bilen.

35. Hur många gånger har du flyttat? Har bott med Mamma & Pappa på bergnäset, sedan i varsin lägenhet med dem fortfarande på bergnäset, Sen på Porsön forskarvägen 115 & Ängesbyn 688, Hus på Rutviksreveln, Forskarv 49, Forskarv 53, Fällan och nu slutligen Lahdenpää 51.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? En båt eller så.

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Alltså, Varken eller.. Lite av varje kanske. 

38. Senaste filmen du såg på bio? Ehm.. Det är nog ca 10 år sen så jag minns inte !

39. Har du blivit sydd någon gång? Ja, I pannan. Trillade in i ett gammalt element.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Kanske när jag var riktigt liten.

41. Vad åt du till frukost?  Rostat bröd med jordnötssmör. Ska äta detsamma till kvällis :D

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då skulle jag snart fylla 13.. Jag minns verkligen inte nåt specifikt. Antar att jag hade eller skulle börja 7an.. Att jag umgicks mycket med Maja, Cissi, Josse & Frida ?

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej :)

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Minns inte..Säkert Emil som gjorde någon gullig grej eller att min syster kom hit för att måla våran trapp åt oss.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? I en toffla på golvet nedanför sängen så den inte ska vibrera så högt mot golvet. Har alltid på ljudlöst.

46. Vad var det sista du åt?  Åt ganska äckig middag vid 17.. Eller nej jag åt godis och drak en pk !

47. Vem är världens vackraste kvinna?  Jayne Mansfield !

48. Är du blyg? Jag brukade vara det men nej, Det har lixom växt bort.

49. Vilken var den sista konserten du var på? Minns inte !

50. Vad heter du i andra namn? Jag heter Amy Elina Isabell.

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja, säkerligen en hel massa.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Yoga, Pilates, Qi gong och sånt :)

54. Har du några husdjur? Jooo världens bästa lillvovve och förhoppningsvis har vi en till lillpalt till slutet av sommaren.

55. Vill du gifta dig? Nja, Vi pratade om det här för någon dag sen men vi är inte så noga om det. Som ett stort bevis på kärleken javisst men alla papper och juridik och besvär som följer med vet jag inte.

56. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i Luleå, Hon är född på Porsön. Pappa i Jockfall, Tror han flyttade till Luleå som 16åring.

57. Har du någon gång ringt polisen? Ja en gång mitt i natten när någon som fan försökte komma in i lägenheten. Hujjjam det tog aaaslägne att sluta vara rädd efter det.

58. Har du svenskt ursprung? Ja :)

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Nej, jag får fan aldrig några smeknamn.

60. Vilka är dina största svagheter? Hela mitt liv.. På dagis, lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, på arbetsplatser, i förhållanden.. Alltid får jag höra att jag ja vad ska man säga.. Är för rak på sak, säger för mycket vad jag tycker, låter arg & bestämd. Folk tar lixom illa upp av saker jag inte menat som nåt dumt pga av sättet jag säger det på förmodar jag.

Soffbekymmer

 
Våran soffa är alldeles för liten för att man ska kunna ligga 2 i den, Det är mer tänkt att man ska sitta rakt upp och ner i den så ja.. Vi vill ha en ny. Eller jag har tjatat om en ny ett tag och nu har Emil gått med på det så då måste vi ju hitta den vi vill ha. Jättebra just i såna fall att vi båda ska vara envisa som fan och båda vill såklart bestämma mest. Kanske är det jag som vill bestämmer lite mer oxå..
 
Nåja. Ingen av oss gillar ju såna moderna fyrkantiga klumpar med fyrkantiga ben, fyrkantiga kuddar, fyrkantiga armstöd etc. Platsen för soffan i vrummet är inte så stor så soffan kan inte heller vara större än en 3sits. Emil tycker att det måste vara en divan så då måste det väl det då.
 
Allra helst vill jag ha denna rosa Ektorp från Ikea men det rosa mjuka velourliknande tyget finns inte på divansofforna utan bara i beige och blå. Då vill såklart Emil ha det blå tyget och jag vill inte ha en blå soffa :) Jag vill ha en brun eller beige.. Som jag vill ha på allt annat då. Rosa, brun eller beige :D
 
Nåja.. Här är alternativen.
Rosa jättefin helt perfekt soffa förutom att den ej har någon divan.
 
Samma soffa, nu helt fulländad..Skön, fin, billig och med divan. Men i färgen blå ! =/
 
Här i en finare färg som passar bättre in hemma hos oss men då är den klädseln i ett hårdare tyg.
 
Har oxå tittat lite på denna Kivik fast då är den ju lite mer sådär fyrrkantig i formen. Hmm.. Vi måste nog åka till Ikea snart så man får titta lite bättre i verkligheten-
 

Tisdag !

Hejhej !
 
Nu var det ett tag sen jag var in här men dagarna rullar på som vanligt, Jag har varit ledig igår och idag fast vi hade personalmöte idag så jag var ändå till jobbet en sväng :)
 
Jag och Emil han just börja se på en film nu ikväll så ringde någon som hade blivit stående med bil och släp efter vägen så han skulle åka och hjälpa till med det så då gick Jag och Oden ut på en promenad istället. Nu ska jag dra en sväng om med dammsugaren och så ska vi väl duscha sen innan man hoppar i säng. Jag jobbar kväll imorn och sen har jag bara två korta förmiddagar så åker vi till Luleå sen ♥ Tjoho som jag har längtat !
 
Ska storhandla massor av mat, hundmat och annat smågrejs som man inte kan köpa här :)
 
Idag kom föresten 2 nya jobbplagg hem till mig, Dem satt bra och var jättefina så nu får man lite omväxling i sin "Jobbgarderob"
 
 

Grattis till mig !

Idag fick jag beskedet att jag har fått en fast tjänst på det stället jag jobbat sen i Juni. Man kan verkligen säga att jag gled in på ett bananskal i vårdyrket som annars brukar kännetecknas av osäkra och lååånga perioder av springvickande. Jag däremot fick ett vikariat utan att ha sökt det, hade turen att trivas som fisken i vattnet och komma så lägligt att jag gått på en fast rad i 8 månader, Ska jobba på den Februari ut och sen går jag över på min alldeles egna fasta tjänst. Känns gött !
 
Det är en 50% tjänst med ungefär världens bästa schema. Nämligen 7/7. Jobbar varannan vecka och är ledig varannan. Då kan man ju jobba extra på sina lediga veckor antingen på samma jobb eller ett annat, plugga eller bara leka hemmafru. Under sommaren kommer jag mest troligt jobba mer iaf under semestertiderna.
 
Schemat ser ut sådär:
Måndag kl: 16-20
Tisdag kl: 16-20
Onsdag kl: 16-20
Torsdag kl: 16-20
Fredag kl: 16-20
Lördag kl: 7-12 och sen 16.30-20
Söndag kl: 7-12 och sen 16.30-20
 
Ledig en vecka och så fortsätter det :)

Chapati - Recept

Till köttgrytan idag tänkte jag att det kunde vara gott med ett enkelt bröd att doppa i såsen. Det var det oxå, gott alltså :)
 
Jag gjorde Chapati som verkligen är jätteenkelt och går fort.
 
Till 6 bröd, ca 12 cm i diameter behöver du:
2 dl rågsikt (Det går även bra med vetemjöl)
2 msk matolja
Lite salt
0,75 dl ljummet vatten
 
1. Blanda oljan med mjöl och salt.
 
2. Tillsätt sedan vattnet lite i taget samtidigt som du knådar degen smidig.
 
3. Dela degen i 6 lika delar, kavla ut till runda "pannkakor" som du steker i en torr het stekpanna eller ev i lite olja.
 
Servera direkt :) !
 
 
 

Etiopisk Köttgryta - Recept

Idag har jag lagat en riktigt god köttgryta som vi åt med ris, gurka, nystekt Chapatibröd och en klick gräddfil :)
 
Ursäkta den dåliga bilden.
 
Receptet på grytan är följande:
600g grytbitar av nöt
200g röd lök
3 vitlöksklyftor
3 stora tomater
ca 100g smör
1 msk Berberekrydda (Röd ganska stark kryddblandning)
1-2 tsk salt
2 msk tomatpuré
Ev mer kryddor beroende på smak.
 
1. Hacka löken och tomaterna grovt, det behöver inte vara några fina bitar då dem ändå kommer att koka sönder och bilda själva såsen.
 
2. Fräs löken i rejält med smör, Ca 100g. I med köttet, tomaterna, tomatpurén, berbere & salt.
 
3. Låt puttra försiktigt under lock i ca 3 timmar.Häll på nån dl vatten så det inte blir för torrt. Smaka av under tiden och tillsätt ev lite mer kryddor. Jag hade i lite socker, spiskummin, paprika & lökpulver. Ta mer berbere om du gillar stark mat.

Wussies

Helvette vad folk är känsliga, Här har man fått lära sig att man alltid ska vara ärlig och stå för vad man tycker åså blir de ändå bara jävla grin å gnäll sen för att ingen tål kritik.
 
 

HELG !

Äntligen är det helg ! :)
 
Känner mig lite irriterad dock på att.. Ja ni vet, På varje arbetsplats finns det alltid några latmaskar. Slöa jävlar som bara drar fötterna efter sig och inte gör ett skit mer än det absolut mest grundläggande - Om ens det. Sen är det så att inom vården har man ofta individuella löner, Dvs olika löner på alla baserat på vad man har för utbildning och hur lång arbetslivserfarenhet man har och det kan göra mig galen när man vet att nån korkad jöns som inte har en aning om vad dem pysslar med, skiter i sitt jobb och lämnar allt åt andra sen dessutom får mer pengar för det än såna som verkligen anstränger sig för att hinna med allt och lite till. Såna som tar sitt ansvar och ser vad som behöver göras utan att försöka smita undan.
 
Hoff, Nåja. Jag har då kommit hem för ett tag sen och tror jag ska lägga mig å vila en stund innan man sätter igång igen. Jag ska laga middag, diska, dammsuga, skura, damma mattorna och städa toan. SÅ egentligen har jag ju inte alls tid med nån vila, Man blir så lat då och sover alltid längre än vad man tänkt ;D
 
 
 

Torsdag !

Nu är det slut på ledigheten och dags för jobb idag och imorn, Sen är det ledighet igen ! God i love 2-dagarsvecka ;)
 
Nåja.. Jag har fortfarande massa besvär med min förkylning men nu tror jag faktiskt det är mest astmatiskt som bråkar, Då drar ju luftrören ihop sig och det bildas en massa segt slem vilket är precis vad det känns som. Som att jag får alldeles för lite luft och slemmet går ej att hosta upp. Tids nog ger det väl med sig men det går sakta.
 
Jag ska då nu gå en liten sväng ut med Oden, Elda i bastun så man kan ta sig en dusch och sen får vi se vad mer jag hittar på. Skulle behöva byta dem sista gardinerna i vardagsrummet, diska, tvätta och hänga tvätt men man vill ju inte köra slut på sig helt när man ska jobba kvällen ännu ;)
 
 

Kryddor i mängder och längder

Hej ! Matnörden här ;)
 
Jag har beställt lite kryddor igår, Det är inget skämt att det här på ica finns ungefär grillkrydda och peppar.
 
Så nu väntar jag på att dessa goingar ska komma hem så man kan laga nå go mat, Jag verkligen hatar mat som inte smakar nånting !
 
Berberepeppar (Etiopisk röd kryddblandning)
Milt Chilipulver
Mald Chipotlechili
Orientalisk Curry
Harissa (Nordafrikansk röd kryddblandning)
Rökt Paprikapulver
Grovmalen Svartpeppar
Och så Torkade Havtorn, Ingen krydda visserligen men gott ändå :)
 

Tisdag

Idag har jag varit ledig och trots huvudvärk med en styrka på ca 7/10 har jag fått endel nytta gjort :)
 
Har vikt, hängt och tvättat kläder. Bytt sängkläder, vädrat kuddar & täcken samt dammsugit bäddmadrasserna. Bytt gardiner i 2 av 3 rum. Lagat middag, bakat bröd och lite sådant.
 
Kan alltså somna med relativt gott samvete - Men först, Avnjuta det nybakta brödet och en kopp te ! <3 <3
 
Jag är ledig även imorgon så först ska jag fara å handla lite mat, lämna in grejer på secondhand, slänga sorteringssopor och påbörja middagen i mycket god tid ! Jag ska nämligen göra Pulled Pork och det skall tillagas i ca 7 timmar !! :D
 
Nåja, Vi hörs imorgon !

Måndag !

HEJ !
 
Alltså egentligen borde jag inte skriva något här just för tillfället, Är nämligen på jävligt irriterat humör och då tenderar ju allt som kommer ur en att vara jävligt bittert och negativt men får göra ett försök att vara liiite gladare !
 
Nåja, Sen sist jag knåpade ihop något här har jag blivit lite friskare men har fortfarande jävligt tungt att andas och mycket rethosta. Frisk nog att jobba iaf och har gjort det hela helgen...Trodde att jag skulle vara ledig idag, ha sovmorgon, storstäda etc men 06:40 ringer min chef och undrar om jag kan jobba förmiddag dvs börja 06:45 haha så jag sa att det kan jag väl men att jag nog blir några min sen ! :p
 
Fick skynda mig så jag hann åka med Emil dit då min egen bil inte var i värmaren åsså har han fått skjutsa hem mig när jag slutade oxå, Skönt med lite service ;)
 
Mina skor har kommit hem igår och dem satt som en smäck ! Jag ska strax gå å kolla posten ifall jag kanske har fått hem mina böcker.. Är såå lässugen :)
 
Vad mer då ? Ja jag har nyss diskat ett berg och plockat undan lite i kaoset som råder här hemma. Är dock alldelens för trött för att dra igång nå större projekt förrän jag fått mig en PN på soffan !
 
 

Asååååh

Med risk för att låta gnällig nu men PLEASE FUCKING GOD KAN JAG FÅ BLI FRISK NU ?!
 
Typ aldrig nånsin i mitt liv att jag har varit förkyld såhär länge. Idag är 4e ! Dagen jag är hemma från jobbet. Det ger ju inte så jävla mycket pengar om man säger så.. Eller vem bryr sig om pengar, det jag tänker på mest är att jag inte vill att folk ska tycka jag är en latmask. Och att det är jävligt jobbigt att fan inte ens kunna göra något så trivialt som att andas. Nej men det där med att kunna andas är ju överskattat... Not
 
Jaja men tillbaka till verkligheten, I dag skulle jag verkligen jobba, det hade jag tänkt men allt eftersom morgontimmarna gick kände jag bara att Nä, Jag kommer inte att orka. Men imorn då jävlar, Då ska jag faktiskt jobba.
 
Det börjar oxå bli lite tråkigt att sitta här hemma hela dagarna utan något att roa sig med. Nu ska jag iaf gå ut så Oden får kissa lite innan vi ska se på Hem till gården.

Bokmal

Jag är inte bara inne i en period med mycket shopping utan jag har oxå ett stort begär efter att läsa böcker. I normala fall, hade väl en normal människa gått på biblioteket men allvarligt talat är jag ganska så skeptisk (Och fördomsfull, det kan jag erkänna) Och känner att ett besök på Korpilombolos Bibliotek nog inte skulle ge mig så mycket.
 
Adlibris har billiga böcker och gratis frakt, Så dessa 2 är nu påväg hem till mig !
 
Dagboken, Jag sökte dig och fann mitt hjärta.
 
Och Hinsehäxan

Åååh

Irritationen när man vaknar kl 05:25 den dagen man är sjuk, ledig och Emil ska ta Odens morgonpromenad. Syrt !
 
Så jag steg upp och tänkte bota allt det som gjorde så jag inte kunde sova. Drack te, tog slemlösande, en massa vitaminer och nässpray. Men nej, det går inte att sova med en näsa som inte kan andas och en hals som börjar kittla och hosta så fort den får kontakt med luft. Disturbing.
 
Nåja.. Jag har iaf ägnat morgonen åt att skriva en jobbansökan till samma ställe som jag jobbar nu, Vore ju gött att få en fast anställning lixom. Har dock aldrig varit med om att söka ett jobb som man redan jobbat på i 8 månader. Typ Hej jag heter Elina och jag - Nä juste det vet ni redan. Ehm.. Jag är si och så som person. Eller ja, ni vet säkert redan mer hur jag är som person än vad jag själv kan beskriva men öh. Ja ni fattar. Men det slutade med att jag fokuserade på varför jag så gärna vill stanna där och varför jag passar för jobbet !
 
Sen så himla typiskt mig då.. Om jag har 10 saker att göra så börjar jag alltid med det som är minst brådskande. Så nu skulle jag skriva en ansökan som ska vara inne imorn och en som ska vara inne om 2 veckor. Ni kan ju gissa vilken som är klar. ;)
 
Den som ska vara inne imorn är till ett boende för ensamkommande flyktingbarn som ska öppna här i Korpis. Där söker dem 6 handledare. Jag har ju ingen pedagogisk ubildning och vill hellre jobba kvar på Tallgården men jag ska söka det ändå, Man vet ju aldrig :)
 
Nu ska jag iaf äta en apelsin och dricka kaffe. I love my new kapselmaskin, måste köpa typ allla smaker till den :D
 

Shoppingdags ?

Alltså.... Jag verkar helt klart ha hamnat i nån slags av shoppingsyra !
 
Det beställs bildelar för stora summor, londonresa är bokad, min gamla externa hårddisk har gett upp, jag vill ha kläder, skor, klippa mig etc. Ska nog ta och lugna mig med inköpen ett tag.
 
Det här har jag iaf klickat hem idag:
 
 
 
 
 
 
 
Ytterligare 2 saker finns med i paketet men det är presenter och man vill ju inte förstöra överaskningen för den som ska få dem :) Sen har jag ju beställt böcker oxå men dem kan jag visa en annan gång !
 
 

Adidas

Tog och beställde ett par nya skor :)
 

En bild säger mer än tusen ord

Sådär i efterhand kommer jag alltid på att man skulle kanske ha tagit en före/efter bild på allt vi gör om här i huset..
Tänk bara som hallen + trapp + övre hall, Först var väggarna både uppe och nere knallknallknallgula, trappen var mörkbrun och ljusbrun. Nu är väggarna ljusgrå och trappen är snart vit med petrolblå detaljer.
 
Toaletten var orange/korall med brunt golv - Nu babyrosa med svartvitrutigt golv.
 
Sovrummet.. äcklig bubblig, lös ful blå tapet som nu är en helslät underbar ljusrosa..
 
Ja.. Sakta men säkert går det framåt och fint blir det.. Vem vet, en vacker dag blir vi kanske färdiga :)

1 Januari, 2013

Hej och Gott nytt år på er !
 
 
Vårat firande igår blev av det lugnare slaget, Först hade vi bestämt att bara vara hemma men efter att vi ätit god middag och jag tagit några vinglas kändes det ändå som att nånting ville man ju göra så vi åkte till Tove & Knalli och umgicks med dem fram till tolvslaget då vi gick ut och tittade på fyrverkerierna och sen begav vi oss hemåt eftersom Tove skulle upp och jobba förmiddag idag :)
 
På dagen var vi i Pajala på lite affärer, käkade Pizza etc så det var ju kul för ovanlighetens skull att vi kunde åka tillsammans nånstans, Annars blir det oftast så att jag åker själv på veckorna då jag är ledig.
 
Idag då, Har det inte hänt så mycket speciellt, Vi har haft besök av Emils syster med familj så då blev det lite kaffe och fika.
 
Nu ska vi gå ut på en promenad och sen blir det en tidig kväll, Skönt :) Jag har en låång jobbdag imorn så då är det skönt att vara utvilad.
 
 
GODNATT !
RSS 2.0