Fredaaag

Fredag kväll vilken härlig kväll.. Nåväl det är en härlig dag iaf, Helt fint väder... Soligt men inte så varmt. Skönt.
Har kommit hem från skolan för en timme sen ungefär... Hunnit Dammsuga, Diska, Laga mat, Äta och Varit ute med Troja. Nu har jag som inget att göra tills senare idag då jag ska duscha åsen bara vänta på att fara :D

image110

Godmorgon Godmorgon ! :)

Igårkväll hade jag stoora problem med att somna.. Låg väl å försökte i 2 timmar ungefär.. Sen steg jag upp å åt en Macka, Drack vatten å läste ut en bok. Sen somnade jag men inte har jag då sovit bra... Hoppas ikväll funkar bättre ;p... Iaf så har jag sovmorgon idag å tänkte inte stiga upp förrän kl08... Men självklart vaknade jag av gammal vana 06:43.. Så jag var riktigt duktig.. Steg upp och gjorde min engelskaläxa å tillåme hunnit städa undan lite har jag hunnit göra.. Ska ta resten sen när jag kommer hem från skolan. Kommer hem före 12 nångång å då blire att Städa, Laga mat, Ut med Troja och Packa vilka saker jag ska ha med till Pajala... Åker ikväll :)


Nu är jag ganska trött å hungrig så jag ska väl gå å äta tänkte jag :)


image109
0-gradigt imorse :O

Laaalalal

Alltså, Det är sjukt va bra humör jag är på... Konstant glad !
Känns härligt minst sagt :D


image108

Torsdag

Idag har jag haft sovmorgon och varit på Soc-Möte innan skolan, Det gick väl bra eller nåt tror jag.. Fick lite nya tider så jag ska själv dit å prata nästa Måndag,Torsdag å Fredan veckan efter så får vi väl se hur det går.. Jäva va jag kommer va tvungen å gnälla :D.. Tihi. Ja sen var det dags för skola och en lektion då, Vi fick använda gummiarmar med inbyggda blodådror å sticka med kanyler å fylla såna rör med blod.. De var rätt kul faktiskt :)

For hem efter det, Har kännt lugnet och fixat marinad som vi hade sen till kalkonen vi åt idag, Det var grymt gott !! :D

Nu ikväll har jag varit till Emmeli & Danne för att hämta min platta öl, Hade ju först  Danish Pilsner 4,7 som är skitgoooa som dom drack upp så nu skulle jag få en ny... Det blev Björne Brygg 7,5... Starkare så jag tjänade ju på det men dom är inte alls lika goa ju. Jaja.. Imorn är det Fredag iaf... Som jag har längtat !!!


PUSS !

Tisdag

Jag är skitatrött, Ska till skolan sen å ha 3timmars massagelektion.. Segt. På torsdag har vi Socmöte å jag vet fan inte hur jag ska kunna sitta där å skrika om vilket helvete allt är när jag feelar så jävla good nowadays :D Sen har dom 4 månader på sig att bestämma hur det blir.. Lite vänta kanske ;D


Hihihi jaja, Im so happy :)

Dålig Uppdate

Har det varit på senaste men det ska de väl kanske bli lite ändring på, Jag har nämligen inte användt dator så flitigt under helgen.

Jaja, Idag började ny vecka med att jag fick en Csn-Varning hem i brevlådan.. Jag blev lite skraj å tänkte att jag måste nog skärpa mig litegrann... For till skolan och hade Svenska + Engelska. Ja nu har jag egentligen inte mkt mer att skriva faktiskt... Jag ska va duktig flicka i skolan denna vecka, Jag är ledig på Torsdag å då har jag även Socmöte, Nervöst. Sen på Fredag far vi till Pajala. De blir kul.

Jahaa

Vad har hänt idag då ?

Jo vi fick lyssna på prat om sprutor åsånt å sen fick vi änvända kanyler å prova hur man gjorde osv.. Sandra stack sig på en nål å börja blöda.. Hihi :D Efter vi hade slutat gick Jag & Cissi å åt på Ban Thai å de var gott minsann ;)... Kom hem dammsög, Gick ut med Troja.. Har kollat i nya H&m katalogen å hittat endel saker som jag faktiskt tror att jag ska beställa. Kanske.. Jag brukar ju vara lite snål av mig. Hursomhelst stinker jag kärringparfym för att jag å Cissi var å luktade på en massa å nu har nån äcklig lukt fastnat på mig. Illa... Hursomhelst så ska jag  nu alldeles strax fara på handledarutbildningen dära på körskolan.. Bajsa Bajs.. Lär ju vara givande att sitta där 4 timmar. Bleh.

Torsdag

Asså inatt har jag drömt massa hemska stressande drömmar igen.. Typ att värsta polisstyrkan, Nivet såna med helsvarta kläder höll på jaga mig och min familj i värsta stora lagerlokalerna å sen var vi i nån typ italiensk by å dom sköt alla utom mig å jag var värsta stressad tills jag vaknade..  Ja anyway.. Jag steg upp kl09, Har duschat åsen tänkte jag att jag skulle äta nåt matliknande till frukost eftersom jag inte hinner äta lunch varken hemma elelr i skolan idag... Såå, Jag åt en macka och sen chokladpudding.. Bra val av mig. Kanske inte så värst.. Menmen. Måste göra mig klar nu snart åsen gå ut med Troja innan jag far till skolan... Funderar på om jag skulle be Mattias köra mig eller om jag ska ta 11.13, Den känns lite väl tidig men 11.43 blir iaf försen. Jaja... Jag slutar kl 14 och sen har jag körskolhandledarkursblabla från typ 17-21 INTE KUL.

Listis

1. Vilken tidning läste du senast?
Nsd eller kuriren
2. Vad står det i ditt äldsta sms?
"Jag älskar dig, Glöm aldrig det"... Från 2004
3. Vad står det i ditt nyaste sms?
Ett recept, Orkar inte skriva upp hela
4. Vilken är din favoritparfym?
Escada Magnetism !
5. Vad har du på dig nu?
Ljusrosa mjukisbyxor och en mörkare rosa tröja haha
6. Har du IG i något ämne?
Ja... I typ 3 st
7. Är du beroende av något?
Njae.
8. Vad är ditt favoritgodis?
Lakris !
9. Vad har du haft för djur?
Hamstrar, Kaniner, Katter, Hund
10. Vilken bok läste du senast?
Andra Boken om Kirre
11. Vad såg du på tv/film senast?
Lite av Maffiabröder.
12. Hur många par skor har du?
8 Tror jag
13. Vad ser du om du tittar uppåt?
Vägg å Tak.

Hemmafru Hemmafru

Nu idag har jag hunnit med att vara i skolan, Kolla lite snabbt på stan, Fara hem å sova en stund, Köpa smör, Baka, Laga mat, Ätit, Smörjt in min jacka med skinnbalsam å nu sitter jag här. Några duktighetspoäng borde jag iaf ha skrapat ihop :D



Pöss

image107

Me waant

Jag vill ha flera hundar.. Inte för att jag har Tid, Plats eller Pengar men de  skulle va lite kul =)
Typ en

BostonTerrier
image105
Eller en...

Dogo Argentino
image106

Eller typ en.. Amerikansk Bulldog eller en Fransk Bulldog
Eller kanske typ nån liten Pinscher eller.. Ååh.. Alla är så söta ;D

Heeemskt

Asså fyfan... Vilka jävla mardrömmar jag har drömt nu i morse, Väldigt skumma oxå.. Som tur var vaknade jag annars hade jag nog dött i sömnen av en hjärtattack eller liknande... Hoff. Nä idag är jag ledig.. Har inte bestämt än om jag ska göra några vettiga saker eller tvärtom.. Göra ingenting.

image104

Hmm hmm hmm

Undra vilka det är som läser min blogg varje dag, Kan ni inte berätta :P ?

SkitVäder

Nu har det verkligen spöregnat precis hela dan.. Blåser gör de å kallt är de.. Dessutom har dom börjat gräva upp typ hela gården här så det är ganska så mkt lera. Jag längtar inte tills nästa gång det är dax att gå ut med Troja. Dessutom har Mamma börjat jobba vintertid å slutar kl17, Jag har alltså inget annat val än att gå ut med Trojisen själv. Jobbigt ju, Jag har inga kläder eller skor som tål regn å nu är min skinnjacka genomblöt !

HejHej

Godmorgon osv !.

Vaknade en timme tidigare än väntat idag för att Amanda ringde, Pratade med henne nåra tag å satt mig här sen. Ska gå ut med troja (I REGNET) ! Sen äta nåt frukost/lunch liknande innan jag far till skolan med 11.43-bussen. Har Svenska och Engelska, Inget jobbigt som tur var :)

image103

Dwight Yoakam - Two doors down

Two doors down there's a jukebox
That plays all night long
Real sad songs
All about me and you
Two doors down there's a barmaid
That serves 'em real strong
Here lately
That's how I make it through
Two doors down there's a heartache
That once was my friend
Two doors down there's a memory
That won't ever end

Two doors down there's a barstool
That knows me by name
And we sit there together
And wait for you
Two doors down there's a bottle
Where I take out my shame
And hold it up
For the whole world to view
Two doors down there's a pay phone
But no calls come in
Two doors down there's a memory
That won't ever end

From the hotel to the barroom
Is just a stumble and a fall
And sometimes when it gets bad
I've been known to crawl
Freedom from sorrow
Is just two doors away
I'll escape for a short time
But I know I can't stay

Two doors down is where they'll find me
When you're finally through
Taking what's left of my life
Two doors down is where they'll leave me
When payment comes due
For the hours I've spent there each night
Two doors down I'll be forgotten
But until then
Two doors down there's a memory
That won't ever end.

Yey, Söndag

Ja igår var jag ju som sagt sjukt jävla bakis hela dan men jag var som ändå tvungen att dricka sen på kvällen.. Var i Boden åsådär å de var kul. Idag har jag mått mkt fint :) Ska väl inte göra mkt ikväll.. Duscha är de enda jag har planerat, Känner mig en liten liten aning sliten :)

Död.

Huuuh, Helt död har jag varit hela dan å är de ännu.. Sjukt bakis. Nu har jag iaf nyss försökt få i mig nå mat.. Macka å Te.. Te´et var skitagott. Var planerat att dricka idag oxå men nä seriöst jag pallar inte... Man börjar bli gammal ;D

Så egentligen kunde jag ha varit påväg till pite nu med Emmeli & Danne och deras kompisar för att bo i stuga å dricka å bada på söndan osv. Men nej.. i do not ids.

Fredag

Idag är det Fredag å jag är hemma idag.. Ides inte fara på Engelskan eftersom Cissi är sjuk å ingen annan jag känner har det. Skönt iaf att vara hemma.. Jag har hittils hunnit med att Äta 2 ggr, Varit ute med Troja, Dammsugit, Plockat Disk, Tömt sopor, Slängt Tidningar, Tvättat lite.. Så jag är verkligen effektiv ;).. Ska duscha sen nån gång å förhoppningsvis dricka öl ikväll.. Så jag måste till Hertsön å hämta ölen oxå. Hmm.. Ja sen har jag vä inte så mkt mer att berätta.. Såg att dom hade värsta Poliskontrollen här nere vid min parkering.. Det är väl den där Veckan nu när dom har kontroller över hela Sverige.

Kanske jag skulle ta å läsa ut min bok jag har här å kanske tillåme göra nåra läxor.. Eller ta bort färg från grillen.. Jag vet inte.

Djup Suck

Alltså, Man blir bara mer å mer förbannad för varje dag som går med Moderat regering.
Det dom har pratat mest om är ju att "Det ska löna sig att arbeta", Visst.. Självklart ska det göra det. Men deras metoder är ju så jävla sjuka att de finns inte.
Nu har dom alltså bestämt att sänka sjukpenningen med några % för att folk ska vilja jobba istället för att vara sjuka (Som om folk är sjuka avsikligt)
Men även att när man har varit sjukskriven i mer än ett år ska man inte få nån sjukpenning alls. Nä om man får Cancer, Hjärnblödning, Hjärtattack eller nån annan härlig sjukdom så får man skylla sig själv å får inte ett öre att leva på.

Jag blir så förbannad.. Och jag hoppas att alla som varit idiotiska nog att rösta fram dom ångrar sig innerligt.. Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så jävla dum i huvet, Nej jag fattar inte. Det går åt helvete för Sverige.


Eller har jag fel ? Det kanske är jätteroligt med höjda a-kasseavgifter,Höjda böterssummor,Höjda trafik å bensinskatte, Sänkta bidrag, Sänkt sjukpenning.. Och framför allt Sänkt förmögenhetsskatt som hela Sveriges befolkning har sååå stor nytta av.
Ja yipee.. kul !

Torsdag

Var skittrött imorse å ville inteee stiga upp... Gjorde det iaf å for till skolan, Lika bra för vi fick ändå sluta redan vid 9 :) Skönt. Gick  på Mcdonalds med Tilde & Sandra, Hade inte tänkt äta nåt men kunde inte motstå en cheese. Åkte hem sen iaf.. Har varit ut med Troja, Dammsugit, Plockat i ordning lite och ätit lunch. Har ingen aning om vad jag ska göra nu, Väntar på att Emmeli kommer hem från sin skola så jag kan åka dit.

Från å med nu kommer jag börja kl 12 på Torsdagar å sluta 14.15 eller nåt sånt.. Så jävla skönt. Då hinner jag dessutom ut med Troja innan jag börjar.. Så bra =D
JAG ÄLSKAR MITT SCHEMA!

Babe...

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
Nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor alla körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, Alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
Var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du.

12 September

Idag för 4 år sen dog en av mina absoluta favoriter.

Johnny Cash

image101

image102

La Bamba

Jag har nyss sett La Bamba... Filmen om Ritchie Valens.
Den var helt okey, Bra.. Men inte wooooooow va bra.

image100

Onsdag

Hej Kära Läsare.

Som man kan läsa har nedanför så började ju min dag inte särskilt bra.. Sov till vid 10 och sen for jag in till stan, Kikade lite på indiska å hittade många saker jag ville ha.. Typ fina temuggar å kuddar å glas å ljus å massa möjligt onödigt men fint. Köpte iaf inte Chaiteét där som jag hade tänkt utan jag gick till Théshoppen och gjorde det för jag tänkte att de är ju säkert mkt färskare å smakligare där än på en typ klädaffär ?... Jaja jag köpte ett halvt hekto iaf för 16 kr så det var billigt.. Tror jag ?. Var på Apoteket oxå och sen gick jag till Hemtex, Där jag faktiskt köpte en ny kudde, Det var halva priset på alla å jag behöver ju verkligen nya så jag passade på. Hoppas den är skön å får min nacke att göra mindre ont.

När jag kom hem gick jag ut med Troja, Dammsög och åt gröt. Nu sitter jag här med hemsk smärta i nacken, Ska massera med lite Ormsalva nu.

Bad Day

Redan igår var jag småsugen på att stanna hemma igår.. Men jag kämpade mig upp imorse trots min enorma trötthet.. Gjorde mig klar gick till bussen.. Och Missade den !. Ringde Mattias å bad han skjussa mig till skolan... Kom till stan å fick ett sms..  Att vi började kl 11.

Hey, Hur kommer det sig att jag aldrig upfattar eller hör nåt sånt här. Nu är jag faktiskt irriterad å har till råga på det hemskt ont i nacken å är trött. Jag tänker mest troligt inte fara till skolan och lyssna på babbel om olika lagar i 3 timmar. Men det är en som ska komma hit å gå ut med Troja idag (Eftersom jag skulle vara i skolan vid lunch) Så jag ska nog passa på att fara en sväng till stan då. Yes... Jag ska sova en stund nu tror jag, Fara till stan sen, Gå på apoteket och sen fara hem igen. Måste försöka massera nacken lite oxå eller helt enkelt ta en somadril. Pallar ej ha ont all the time. Jaja, Måste försöka hålla mig från datorn !!! STUPID ME, Jag får skylla mig själv att min nacke pajjar.

BÖGA MIG LITE JÄVLA MER

Alltså seriöst, Ska jag behöva ta livet av mig eller vad.... Jag lämnade ju då in min mobil på lagning för 100 år sen eftersom den inte kände av minneskortet.. Nu då efter all väntat så hör dom av sig med ett jävla kvitto att jag ska betala 1125 kronor för att displayen är trasig å att det är mitt fel. JAMEN TACK Elgiganten för att ni gör mig medveten om det. Men jag vet faktiskt om att det är jag som har hett sönder den men nu var det så att jag ville ha minneskortet fixat, Idiotjävlar.

Såååå jag har dom roliga alternativen att antingen få tillbaka en trasig mobil eller betala 1125 jävla kronor (nypris för en w300i) för att få tillbaka en lagad men gammal mobil. Så jävla kul.

Till råga på det då så har tandläkarna plåga ihjäl mig och det går inte att ringa eller skicka sms.
WHAT A WONDERFUL WORLD !

Ledig Tisdag.

Har inte alls sovit bra imorse utan vaknat mest hela tiden, Vid 8 insåg jag att jag inte skulle kunna sova längre och steg upp. Åt vaniljyogurt med axas jättenyttiga müsli i.. Och märkte sen att yogurten jag ätit var en vecka gammal haha.. Jaja det märktes inte på smaken iaf å jag tror säkert jag överlever :)

Har inga planer alls för idag men samtidigt massor jag måste göra.. Skrapa grillen, Se 2 filmer jag har haft hemma länge nu å måste lämna tillbaka, Tandläkarn.. Å egentligen stan oxå men jag orkar inte. Sen det gamla vanliga städa städa städa... Som jag redan hunnit göra lite. Fattar inte hur allt kan bli i o-ordning så fort. Helt crazy.


Jaja, Tandläkarn kl 15.50.... Massor av tid tills dess måste jag fylla ut tiden med nåt viktigt. Inte min starkaste sida :)

Lista numero... nånting

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Svart skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Svarta och vita DC
3. Favoritfärg på kläder? Svaaart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull =).
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Skulle vela ha en snygg Juicy Tracksuit
6. Favoritaffärer? Har nog ingen.
7. Favoritmärke? Fornarina @ Jeans iaf.


GREJER
vad har du för:
2. Plånbok?
En med Marilyn Monroe på, Använder typ ej.
3. Smycken? Ögonbrynsstav, Tjocka earrings, Mercahalsband
4. Solglasögon? Lite olika, Gillar mest nåra från H&M av dom jag har.
5. Nagellack? Rött på en nagel
6. Mp3? Veet ej, Använder inte
7. Mobil? Just nu en Nokia 8310 i brist på SE w300i.

BLANDAT
1. Vad har du i din:

a) Jackficka just nu? Bankkort, Leg, Busskort, Nycklar
b) handväska eller liknande just nu? Börs, Bricanyl,Tamponger,Iprener, Icke fungerande tändare, Gammal kvitto.
2. Vad är du beroende av?  Inget egentligen.
3. vilken sorts lipsyl använder du?  Ett man får gratis på Akademiska Hus. Världens bästa ! Har samlat på mig ett helt lager
4. Vad tror du på? Murphys lag !!
5. Vad köpte du senast? Typ.. eh... Kanske franks, Godis å Hundgrejer på Dollar
6. Har du nåt husdjur? Ja Troja.
7. Vad bor du i? Lägenhet.

Im an audi

Ja jag gjorde ett biltest igår.. Å jag blev eeeeeeen
*Trumvirvel*

image98

You're not the fastest, Nor the most nimble, But you're cute and you have style.  You're not intensely competitive, But when you pass by, Everyone turns to look

One More Lista

Ärligt stulen av Angelica1987.blogg.se
Som för övrigt är min favoritblogg typ.. Men det har jag nog redan sagt.


1. Om du var tvungen att byta förnamn i dag, Vilket namn skulle du välja ?

Svar: Jag tycker faktiskt Elin är ett fint namn.. Inte för att det är likt mitt, Utan för att de helt enkelt är fint.

2. Har du minskat på inköp av flaskvatten typ Loka sedan debatten om det blåste upp eller fortsätter du köpa men med lite dåligt samvete?

Svar: Jag köper bara Loka Päron när jag vandrar hem från diverse sovplatser riktigt bakis nån varm helgmorron så jag anser mig inte som nån stor bov i dramat. 

3. Om du födde en son i eftermiddag, Vad skulle han få heta ?

Svar: Jimmy

4. Vad åt du till frukost ?

Svar: Värsta specialaren. Havregrynsgröt med Kanel,Kokos,Hallon och Banan i. Gott var de

5. Har någon du känner sagt upp kontakten med dig eller blivit förbannad på riktigt pga något i bloggen ?

Svar: Hahaha nej det har aldrig hänt. Ingen kan dessutom bli arg på en så harmlös oförargelig människa som mig ;)

6. I dag är det Måndag, vilken dag föredrar du ?

Svar: Lördag.. För då vet man att man hade lite helg igår å man har det även idag och dagen efter.

7. Nu är det September, vilken årstid föredrar du ?

Svar: Sommaren för att det händer så mkt kul då. MEN Sensommaren älskar jag mest för de är så.. Skönt typ. 

8. Drömmer du i färg eller svartvitt ?

Svar: Alltid i färg vad jag vet

9. Snusar du ?

Svar: Väldigt gärna.

10. Hur mår du ?

Svar: Idag.. Inge vidare. Jag är en bitter människa full av krämpor och tom på framtidstro.

Less is my name.

Jag är less på att alltid vara trött, Att alltid ha ont i hela jävla kroppen å känna sig som 90+. Jag är less på denna eviga jävla väntan på bättre tider som tamefan aldrig kommer.

Måndag

Jag var riktigt effektiv imorse..Var ute med Troja,Dammsög,Tömde Diskstället,Vek lite tvätt och Duschade. Duktigt av mig ;D

image97

For till skolan då iaf och var där, Hade 2 lektioner... Seeeega å tråkiga. Dessutom hade jag ont i huvet som bara blev värre. Slutade 15.20 iaf.. Gick till stan å for hem. Efter det har jag bara hunnit ut med Troja, Ätit middag och handlat på kvantum :P


Söndagsjävlajävel

Olyckor kan man uthärda. Men att lida för sina egna felstegs skull, Det är vad som verkligen känns i livet.
 











Sunday Morning Coming Down.

Jahaa, Här sitter jag å har vaknat för en liten stund sen.. Mamma, Markus å  Troja är å plockar lingon. Skönt för mig med en skön tyst morgon :) Jag är faktiskt galet hungrig å ska alldeles strax gå å äta frukost... Tänkte bara berätta något JätteOviktigt.. Att typ alla mina naglar blev helt förstörda igår.. Helt smutsiga å repiga å avgågna å allt sånt hemskt. Ska alltså ta å klippa av dom nu.. Allihopa, Helt korta. Det är sååååå oskönt med korta naglar men dom blir fräschare när dom växer ut :)

Sen idag har jag faktiskt bestämt att vi ska till Vita Duvan, Gamla fängelse i stan alltså.. Det är typ Öppet Hus eller vad man ska kalla det för så man får kolla runt överallt där inne i cellerna osv. Kul :)

image96

Grym Jävla Film

Gangs Of New York
image95

Har sett denhär filmen 5 gånger minst, Den är lång.. Lite väl lång. Men så jävla grym från början till slut.
Och Bill...Bill The Butcher. Gaash han är så cool. I just love him.
Man sitter hela filmen å blir imponerad över hur iskall han är. Jag önskar jag vore lika grym som han.
Se den !

Kära Dagbok

Idag har jag hunnit med förvånansvärt mkt, På förmiddan var det de gamla vanliga.. Ut med Troja, Städa lite, Dammsuga.. Fixa mat osv. Vid 14tiden for jag till Ängesbyn med Emmeli för att fixa i bilen. Till en början gick det riktigt riktigt dåligt eftersom Pappa inte var hemma, Garaget var låst å vi hade typ en polygrip och en skiftnyckel till vårt förfogande. Sen när vi hade lite mer användbara vertyg tog vi lös grillen å Stolarna + Baksäte. Drog lös Golvmattan + Isoleringen.. Blev rik, Hittade hela 13 kronor där på golvet. Borrade även sönder hela låset till bagaget så det ÄNTLIGEN gick att få upp.. Härligt ! :) Nu är det bara resten kvar... En hel del alltså huhu :)... Jaja men jag är nöjd med dagen å att ha fått gjort bort lite saker å iaf påbörjat det hela. Jag är skittrött nu å ska ta å laga mig nå mat eftersom att jag levt på kanelbullar mest hela eftermiddan :)


Bra dag !

Tidsfördriv 4

(PERSONLIGHET) JAG ÄR;
Blyg;
Beror på. Ganska ofta. Ibland inte alls.
Smart; Oftast
Långsam; Kan hända
Stressad; Ofta
Tålmodig; .Ganska
Djup; Tror det
Öppen; Nej.
Ärlig; Alltid
Positiv; Aldrig
Rolig; Folk skrattar när jag inte skämtar
Ansvarsfull; Oftast

(VÄNSKAP) JAG HAR;
Svikit en kompis; Ja.
Förlorat en bästa vän; Ja.
Sagt att jag älskar en kompis; Nej
Sovit med en killkompis; Joo
Sovit med en tjejkompis; Jo.
Pussat en av samma kön;  Japp
Slagit en kompis; Aah
En kompis som vet allt; Ja det mesta iaf.
Berättat hemligheter; Joo

(KÄRLEK) JAG HAR;
Blivit sårad;
Många gånger
Haft stadigt förhållande; Haha stadigt och stadigt.
Krossat någons hjärta; Inte vad jag vet iaf.
Gett någon ditt hjärta; Jaa.
Playat; Nje inte direkt
Sagt att jag älskar någon och menat det; Absolut.
Sagt att jag älskar någon, och ljugit; Nej !
Varit otrogen; Ja typ

(FAVORITER) FAVORIT;
Låt just nu; Hillbilly rock hillbilly roll kanske.
Pryl; Datorn
Film; Kan inte välja.
Bok; Inte som andra döttrar och Populärmusik från Vittula.
Lärare i skolan; Typ.. Mona
Plats; Ökx
Frukt; Cítron

(ÖVRIGT) JAG HAR;
Sytt:
Jaadå
Opererat mig; Aldrig
Cyklat omkull; Många gåner
Sjungit i duschen; Joo.
Hoppat bungyjump; Nej.
Fobi för något; Har ingen.
Sett någon dö; Nej
Varit på begravning; Nej.. Jag går aldrig
Sagt att jag hatar någon; Masssor av gånger.

LIVET;
Svart eller vitt; Svart.
Rött eller blått; Blått.
Skriva eller tala; Båda.
Vatten eller Cola; Vatten.
Nagelbitare; Nej.
Mobil eller mp3; Mobil.
Snygg eller charmig; Vad jag är ?
Lösgodis eller choklad; Lösgodis.
Frukt eller grönsak; Frukt.
Film eller serie; Film.
Festa eller softa; Festa
Sommar eller vinter; Sommar
Fredag eller lördag; Fredag.
Ljus eller lampa; Lampa
Övervikt eller undernärd; Inget av de
Kärlek eller vänskap; Kärlek.
Bio eller hemmakväll; Hemma.

HAR DU...
Haft samlag med mer än 10 st? Nix
Tagit smärtstillande någon gång? Jaaa
Brytit ett ben? Nej.
Haft sex ute? Jaa.
Haft mer än 10 sexställningar? Har ej räknat, men det är möjligt
Bitit någon i tån? Inte vad jag vet
Gjort ett sugmärke på ngn? Nej.
Supit tills du har däckat? Ja
Älskat någon så du gråtit? Hmm..
Ätit papper? Joo
Kysst en 30 åring? Inte riktigt
Haft sex med ngn du knappt känner?  Mjaa
Kört klädpoker? Ja.
Tatuerat dig? Nej, jag längtar
Piercat dig? Jo
Bitit dig själv i handen? Japp
Pussat en groda? Tror de
Hånglat med en av samma kön? Nej
Hånglat med ngn annans kille? Joo
Hånglat med din kompis kille? Nae
Svikit en vän? Ja.
Testat ecstasy? Nej
Hashat? Neej.
Sniffat? No
Tagit ngn form av morfin? Morfinhostmedicin
Amfetamin? Nix
Ätit antidepressiva medel? Ja
Tagit sömnmedel? Ja
Varit på soc? Inte än.
Bott hos fosterfamilj? Nej
En kontaktperson? Nej
Varit otrogen? Ja lite
Slagit någon du älskat? Ja
Spytt på ngn? Inte vid medvetande
Haft maginfluensa? Säkert nångång
Varit med barn? Njae
Lyssnat på håkan? Hellström ? Ja

Tidsfördriv 3

JAG ÄR

[x] flicka
[] pojke

[ ] homo
[x] hetero
[ ] bi

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[ ] mamma
[ ] pappa
[x] kusin
[x] småkusin
[ ] lycklig
[ ] ledsen

JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[x] yoghurt
[x] andra mjölkprodukter


JAG DRICKER

[ ] kaffe
[x] te
[x] O'boy
[x] mjölk
[ ] saft
[x] kranvatten
[ ] limsa ?
[x] vatten i flaska (SÄLLAN)

JAG VILL HA

[x] pengar
[x] godis
[ ] choklad
[x] jobb

JAG HAR

[x] släktingar
[x] bröder
[x] systrar
[x] mamma
[x] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[ ] fobier
[x] inget
[ ] allt

[x ] kort hår
[x] långt hår
[x] brunt hår
[x] blont hår
[ ] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[x] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x] varit i ett höghus
[x] borstat en katt
[x] suttit kvarsittning
[x] slagit en kompis
[ ] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[x] tvättat wc:n
[x] ljugit för min mamma
[x] varit vaken hela natten
[x] söndrat ett fönster

[x] sovit med kläderna på
[x] ätit torkade bananer
[x] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[ ] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik

[x] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[ ] gråtit utan orsak
[ ] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[x] ordnat ett disco
[x] städat upp spyor
[x] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[x] varit rädd för spindlar
[x] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[ ] gillat (The) Rasmus
[x] varit hos en läkare

[ ] varit underviktig
[x] använt bikini
[ ] druckit hyla-mjölk ?
[ ] använt hängslen
[x] andats in helium
[x] använt mascara
[ ] inte vaknat av väckarklockan
[x] stigit på fel buss eller tåg
[x] sett samma film två gånger efter varandra
[x] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[x] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[x] läst bibeln (barnbibeln)
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i lotteri
[ ] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[x] förlorat en nära vän
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam

[x] stickat vantar (1)
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[ ] ordnat en överraskningsfest
[x] ätit pizza till frukost
[x] varit i en ambulans
[x] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[x] sjungit solo

[x] kört bil
[x] kört moped
[xxxx] somnat i skolan under en lektion
[x] läst någon annans dagbok i smyg
[x] varit på datorn över 5 timmar i sträck
[x] målat en tavla
[x] smakat på bläckfisk
[x] glömt en bra väns födelsedag
[x] fuskat i ett prov
[ ] blivit stucken av en geting

[ ] brutit nåt ben
[x] gett pengar till en gatu-spelare
[x] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[x] tappat bort en biblioteksbok
[ ] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[ ] varit med om en trafikolycka
[x] beställt nånting jag inte har nytta av
[x] rökt tobak
[x] varit i Lappland
[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[x] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[x] ätit någonting inom senaste timmen
[ ] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] brutit något ben senaste året
[x] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året

LördagsLista

Tio Första
Första bästa kompis:
Evelina
Första bil: Mercedes Benz 240d Lang !
Första kärlek: Hmm.. kommer inte ihåg faktiskt
Första husdjur: Hamstrar å kaniner åsånt.
Första semester: Vet inte, Kommer ihåg Gbg å Liseberg iaf.
Första Jobb: Har inte haft nåt än.
Första köpta skiva: Kan ha varit Magnus Uggla - Kung för en dag
Första riktiga kärlek: Markus
Första konsert: Vet ej.
Första piercing: Ögonbrynet

Nio Senaste
Senaste alkoholdrycken:
 Måste ha vart nån äcklig grogg.
Senaste bilfärd: Skolan - Hem
Senaste filmen du såg: Little miss sunshine kanske.
Senaste kyss: Hmm, Typ länge sen.. nåra veckor.
Senast spelade cd: Hurriganes i bilen.
Senaste bubbelbadet: Måste vara 100 år sen.
Senaste gången du grät: Länge sen de me.
Senaste måltiden: 2 Havreknäcke med ost.

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: JA
Blivit arresterad: Inte direkt
Fått ditt hjärta krossat: Ohja
Fastnat med blicken i nåns urringning: Nej
Haft ett one night stand: Ja
Busringt till någon: Ja många gånger.

Sju saker du har på dig
1.
Underkläder Nr 1
2. Underkläder Nr 2
3. Byxor
4. Linne
5. Tröja
6.
7.

Sex saker du har gjort idag
1.
Vaknat
2. Klätt på mig
3. Läst tidningen
3. Ätit frukost
5. Klappat Troja 
6. Satt mig vid datorn

Fem favoritsaker utan rangordning
1.
Pussar
2. Parrty
3. Bilar
4. Datorn
5. Mat

Fyra personer du kan berätta allt för
1.
Amanda
2.
3.
4.

Tre val
Blått eller rött:
Blått
Sommar eller vinter: Sommar
Chips eller choklad: Chips

Två saker du ska göra innan du dör.
1.
Skaffa barn
2. Äga 108.

En sak jag ångrar
Skulle kunna skriva en flera meter lång lista.

Tidsfördriv 2

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Nåra goda
Vad åt du senast?
2 mackor + energydrink
Har du fått någon komplimang idag?
aah
Har du varit med i en rättegång?
Bara tittat på
Är du polare med grannarna?
Nej
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och engelska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Läppen, Har ej kvar
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Förra söndan kanske.
Gay?
Varje dag, Varje dag
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Antagligen !
Har du något husdjur?
Ja min hund Troja
Har du täckt någons hus med toapapper?
Nix, inte de
Har du varit på stranden?
Jorå
Minns du dina/din musiklärares namn?
Ja, Jan på porsön.. Anders på Björx
Hur bra är din syn?
Jag ser som en örn ;D
Har du varit på ett party?
Ja, de är de bästa.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
NOWAY
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Vilken av dom :P ?
Har du varit utomlands?
Ínte mkt
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har varit på 2, Dom sög
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Tror jag inte.
Var är dina syskon just nu?
Dom är väl hemma hos sig, Markus är här.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Den jag drömde inatt... :)
Vem ringde dig senast?
Emil
Vilken tid gick du upp imorse?
07.45
Vad ska du göra i helgen?
Fixa lite bil.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Varning !! Väsen från yttre rymdenär påväg och ska föra bort alla som är attraktiva och sexiga..Jag vill bara säga farväl och trevlig helg innan jag åker !"
När var du riktigt sjuk senast?
Har varit förkyld ett bra tag :P
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Hmm.. Jerry Williams Lk ?
Vad finns i din bakficka?
Inget
Har du färglinser?
Jag har rosa som jag inte använder
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov.
Vad är det första du gör på morgonen?
Klär på mig.
Vad ska du göra efter det här?
Sova om en stund.

Tidsfördriv 1

Vem skrev du med senast på msn: Jocke
Vem pratade du med senast i din mobil: Emil
Vem vill du helst slå just nu: Ett jävla äckel jag har hatat rätt länge :)
Vem får dig att le: Jag ler väl åt det mesta, Av nån anledning
Vem får dig att känna dig ful: Vet inte nån särskild
Vem skickade du sms till senast: Tobbe
Vem fick du sms av för några timmar sen: Ingen tror jag
Vem tycker du väldigt mkt om: Många
Vem slår du oftast: Ingen
Vem skrattar du åt oftast: Cissi, Tilde, Amanda
Vem är du: Mig själv alltid
Vem är världens bloggnörd: Jag kanske
Vem är din idol: E. Meduza maybe
Vem fick dig att fälla en tår senast: Oskar
Vem är väldigt irriterande: Alla i min klass
Vem ska du träffa imorgon: Padre å la familia
Vem vill du helst träffa nu: Hemliz
Vem är sådär riktigt rolig: Euh... Cissi

Fredagslista

1. Har du ett förhållande?
Nej..Men skulle nog vilja ha. Eller jag vet inte förhållanden är inte min grej.
2. Hatar du mer än 3 personer?
Nja.. ogillar
3. Hur många hus har du bott i?
2 + 5 lghter
4. Vilken är din favoritglass?
Svårt..
5. Vilka är dina favoritskor?
Jag gillar mina DC rätt mkt.

6. Vilket var det värsta ämnet denna termin?
Gillar inte nåt av våra omvårdnadsämnen.

7. Vilket var ditt favorit ämne denna termin?
Engelska typ.
8. Äger du en Britney Spears CD?
Jo faktiskt
9. Har du någonsin spytt bland folk?
Jadå
10. Säg något du alltid tänker på?
Vet inget jag alltid tänker på.
11. Vilken musik tycker du mest om?
Jaa.. Typ gammal musikl. Country å rocknroll åsånt.
12. Vilket stjärntecken är du?
Oxee
13. Vilken tid föddes du?
Typ 22 eller 23
14. Vem var den senaste du kysste?
Det skriver jag inte här ju ;)
15. Har du haft telefonsex?
Nä, Fattar inte vad man ska få ut av det.
16. Vilken är den pinsammaste CD'n du äger?
Ingen ?
17. Är du sarkastisk?
Oftast
18. Vilka är dina favorit färger?
Svart.
19. Sommar eller vinter?
Sensommar
20. Vår eller höst?
Båda
21. Vilken färg gillar du att ha på dig?
Svart
22. Sprite eller pepsi?
Sprite
23. Var är ditt andra hem?
Borde väl säga hos Pappa. Men så är det inte. Hos Milla.
24. Har du någonsin örfilat nån?
Jadå det har hänt några gånger.
25 Har du dåliga betyg?
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag fick för betyg i 1an. Borde kanske ta reda på det.
26 Skriv något:
Wäää
27 Spelar utseendet någon roll?
Jaa ?.
28. Favoriträtt?
Torkat renkött ;D ?
29. Är du förlåtande?
Ja
32. Hur många barn vill du ha?
Två.
33. Vilken är din favoritfrukost?
Mackor !
34. Äger du ett vapen?
Neej
35. Har du någonsin trott att du varit kär?
Trott  ? Ja jag har nog trott det mer gånger än det varit så.
37. Vad gjorde du igår kväll?
Kollade idol
38. Vart reste du senast?
Jag reser inte.
39. Vad är dina smeknamn?
Har väl typ inga.
40. Har du varit i Asien?
Nej

41. Tänker du på någon just nu?
Ja, vad jag ska svara på dessa frågor.
42. Har du kallat någon för älskling?
Johoodå
43. Röker du?
Aldrig
44. Äger du en diamant ring?
Nej, jag använder inte sånt.
45. Är du nöjd med ditt liv?
Det kan jag inte påstå, Nej
46. Färgar du ditt hår?
Det händer några gånger eller flera.
47. Donken eller Max?
Max FFS !
48. Gillar du dig själv?
Finns ingen jag gillar så mkt som mig själv ;D
49. Vem står du närmast, mamma eller pappa?
Asså... Ingen
50. Favoritegenskaper hos det motsatta könet?
Charmig !
51. Favoritdelar hos det motsatta könet?
Jag gillar händerna =)
52. Är du mörkrädd?
Nej
53. Har du någonsin ätit lim?
Jo :D
54. Har du en webcam?
Nej, då är man gay.
55. Har du någonsin strippat?
Nej =)
56. Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
eeehm ;)
57. Har du nån fetisch?
Nej
58. Ska du på nån festival i sommar?
Sommaren är slut.
59. Tatuering eller piercings?
Tatueringar, Har redan de piercings jag behöver.

Baka Baka Kaka

Jag har nyss bakat sega chokladrutor... Typ en slags tunn kladdkaka som man skär i rutor sen alltså. Men inte nog med det, Jag satte även en massa små marshmallows på den, Det kommer säkert bli sååå gott :)

Idiot

Dagens idiotförklaring ska idag få gå till ingen mer än www.blondinbella.se


-Mjukis är aldrig snyggt!! aldrig aldrig aldrig! trashigt trashigt och trashigt! jag föraktar människor som väljer att ha de i skolan. Antingen har de inte råd till riktiga kläder eller så har dem ingen smak alls.. fy
Mina föräldrar skulle aldrig tillåta mig ha de..



K O R K A D



Å vem fan låter sina föräldrar bestämma över ens klädval... haha skrattretande

Idag Idag

Är det Fredag även om det inte känns som det alls.. Hade sovmorron idag iaf å slutade 11 typ så det var en skön skoldag.. Engelska B är ganska kul faktiskt, Eller kul å kul.. Men engelska är ju iaf mitt favoritämne å om det är såhär lätt hela tiden så kan jag ju inte vara annat än nöjd :) Vi har iaf gjort nån uppgift idag åsen spelat memory ;)

For hem för att gå ut med Troja åsså har jag dammsugit å ätit Lunch. Vet ikket vad jag ska göra idag, Se La Bamba iaf.




I kiss them and I love them cause to me they're all the same.

Torsdag

Hade som sagt bara en lektion, Den var dock väldigt väldigt seg.. Tråkigt att sitta å lyssna om hjärtsvikt, Dess symtom och orsaker i 2 timmar. Kommer nog inte ihåg många ord som sas. Sen ska förstås alla sitta å skriva av precis allt så det tar ännu längre tid å man får aldrig sluta. Kl 10 fick jag iaf nog å gick. Hämtade ut mitt pass som var fruktansvärt. For hem å gick ut med Troja åsså åt vi lunch innan vi gick till Björx för att vara ute med Malin och Ferdinand. Troja fick springa av sig lite å var helt galen, Badade lite gjorde hon oxå så nu stinker hon äckligt vatten.. Måste duscha sen. Nu är jag iaf sjuuukligt trött å ska gå å vila nån timme.  När jag vaknar ska jag väl antingen se en film eller träna lite trafikmärken eller liknande.

image94

Cheese Doodles

Smaski Smaski

image93
H
ade vart gott me Cola till ju men nåsånt har jag inte. Nu är jag sjukligt sjukligt trött fast jag tillåme har sovit nåra timmar idag efter skolan, Fattar inte vart all trötthet kommer ifrån.
Hursomhelst har jag gjort en uppgift till skolan, Kollat Idol å varit ute med Troja. Nu ska jag dricka te och sen göra mig klar för sängen. Skönt

Slutar 11.15 imorn så då ska jag allt försöka komma ihåg kvittot så jag kan hämta ut mitt pass, Skulle kanske ta å sätta det i jackan nu på en gång.

Jaja, Gonatt på er.

Onsdag

Egentligen hade jag bestämt mig för att hata Onsdagar eftersom vi har 2 st 3timmarslektioner idag. Men den här dagen har varit ganska bra ändå..Vi har varit ganska duktiga å gjort alla uppgifter vi fått. Var till Örnen,Lärkan och Hackspetten i jakt på mackor men hamnade tillslut på gluggen en sväng  för att Tilde, Sandra å Cissi skulle äta kycklingbaugette.. Jag åt en Filmrulle, Damsugare.. Ja younameit.  Å dessutom.. Idag så kastade jag en penna på Cissi för att hon irriterade mig å då kastade hon tillbaka den, Å den träffade mitt huvud som värsta spjutet så de började blöda tillåme å gjorde ont, Stackars mig :)

Jaja anyway, Jag gjorde ju fotbad igår å de var helt bra.. Värsta babyfeetsen fick jag :) Undar vad jag ska hitta på för mysigt idag =)

.

I desperat jakt på nån
kan jag förnedras om och om igen
Jag skänker mer än nån kan ta
för en sekund av nånting bra

Kan någon ge mig vad jag vill ha
Vill någon se vad jag har sett
Kommer jag nånsin hitta rätt
och få tillbaka det jag gett

Ny kurs.

Idag började en av våra nya kurser, Massage.

V
i fick lyssna på lite genomgång idag, Meditera och prova Taktil-Massage.
Just nu är jag mkt mkt mkt sugen på massage.. Riktig massage. Har helt ont i nacken.
Ska faktiskt ta å göra fotbad nu med mandelolja å lite sånt.


image90


image92

Förvirrat

Ja allt är bara en aning förvirrat... Jag vill så mkt å inget blir av.. Jag har så stora planer för bilen, Vill ha allting gjort nu men inget blir gjort. Jag vill ha en pojkvän men jag vill samtidigt bara vara ensam. Jag vill flytta hemifrån men jag vill inte vara ensam. Jag vill bara fara iväg nånstans å känna lugnet men jag vill sköta skolan oxå. Jag vill köpa massa nya saker till både mig själv å bilen men jag vill bara spara. Jag  vill allt men jag vill ingenting. Inget känns riktigt bra å jag tycks aldrig kunna vara nöjd. Finns inte riktigt nåt att glädjas åt. Vilke tjorv alltså.

Idag har jag vaknat i Jockfall trött å frysande, For till Bränna och åkte buss med Amanda som klev av i Töre, Sov endel innan jag var framme.. Hem ut med troja äta och göra sig klar till skolan. Ha svenska och engelska innan vi slutade. Snabbade mig hem igen till en olydig troja som bitit i mina skor + mattan. Åt lite mat och sen kom Malin som är ute med Troja nu, Hoppas hon får lite ordning på henne. Iaf så måste jag ta å testa köpa ett stryphalsband.

Jag ska läsa ut min bok "Andra boken om Kirre" , Sen blir det körkortsboken för hela slanten.
RSS 2.0