Buenos Dias !

Min dag började inte så jävla bra idag.. Jag steg upp för att gå på toa och när jag kommit fram till toan började jag Må dödsilla, Svettades som fan, Blev knallvit i ansiktet tillåmed läpparna var vita, Det blev iskallt i öronen och jag tappade balansen helt. Asså usch, Det var så hemskt... Kändes precis som att jag skulle svimma så det var ju ingen ny känsla men det är ändå lika obehagligt.. Så jag fick sätta mig ner ett tag innan jag kunde se nåt eller gå nånstans.. Hujj. Gick tillbaka till sängen och vilade ett tag iaf och sen blev det mycket bättre.. Känner mig ändå lite hängig fortfarande men ska gå och äta frukost nu och sen Diska, Dammsuga och Duscha.



Ska bli jättetråkigt att åka hem idag !

Uppdate av Lördag

Tänkte berätta lite vad vi gjort idag.. Vi for iväg till strömpilen och jag hittade en halsduk jag köpte på H&M. Efter det for vi till Ville och såg en film som var rätt bra, Tror den hette The Cleaner eller nåt sånt. Jaa och sen for vi å köpte riven ost så vi kunde laga lasagne... Och det gjorde vi, Och åt. Sen har vi lyssnat musik å druckit lite öl åsådära.. Ska väl ut å åka Buick nu typ.

Lördag !

Såå nu är det lördag, Har nyss ätit frukost.. Vaniljyogurt och chokladflingor och lingongrova med skinka. Nu ska vi göra oss klara och sen fara till stan eller ut till strömpilen för jag måste köpa en halsduk.. Från H&M tänkte jag. Ikväll skulle vi väl dricka.. Och ja. Ja jag skulle bara berätta det haha :D



I'm thunder on the highway looking bad bad bad

And I'm like, He's better than yours

Idag skulle vi bada badkar.. Och när jag kom in i badrummet hade Emil tänt en massa ljus överallt, Såå romantiskt ! :) Det var mycket mysigt.. Både med ljusen och badet :)

Tidigare idag har vi varit och handlat en massa mat, Ätit och sett film.


Nuu eta lite vaniljyogurt med chokladflingor kanske :)

Huuah

Jag håller på frysa ihjäl, Nästan. Det är iaf skitkallt här..

Jag har rengjort  toan och handfatet, dammsugit och diskat samt torkat diskbänken åde. Och det BEHÖVDES. Tänkte skura ur badkaret oxå men jag fick inte ens igång vattnet.. Har alltid problem med det här för att kranen är så jävla trög + att jag aldrig kommer ihåg åt vilket håll det egentligen är man ska vrida så nu har jag säkert stängt igen den ännu hårdare oxå. Kikat på tv har jag oxå men där var inget värt så jag stängde av lika fort.

Ska nog mysa med täcket nu och kanske vila en sväng. Känner att jag börjar få lite ont i huvet.

Överaskningen !

Jepp, Jag snabbade mig att blir helt klar igår och for iväg till Umeå (Med en buss som  tog 5 timmar). Det satt en pundare brevid mig på bussen som på allvar satt och sniffade i sig sitt amfetamin på borden man fäller ner från ryggstödet, Jag var rädd och inte blev det bättre när han tappade sin haschbit bakom en list som jag var tvungen att lirka upp för att jag hade små händer. Kan ni gissa hur mycket jag ville komma fram nån gång ?

När resan efter 100 år äntligen var slut var jag tvungen att hela vägen hem till Emil (Jag kunde ju inte be honom hämta mig så överaskningen blev förstörd) Så jag gick å gick å gick så fort jag bara kunde, Och jag svettades. En kärringjävel var en centimeter från att köra in i mig bakifrån fast hela trottoaren var ledig. Men tillslut var jag äntligen framme och kunde pirrigt plinga på :D Efter ett tag kom han och öppnade och OJ vad han blev förvånad ! :D Hih min överaskning funkade ;D

Vi gosades en massa innan det var dags att sova och jag har sovit mycket bra inatt och imorse.

Och föresten, Emil ringde ju mig igår när jag satt på bussen

Emil: Hej vad gör du?
Elina: Eh.. Nä inte så mkt ska fara och övningsköra nu.
Emil: Så du kommer inte idag ?
Elina: Nä alla bussar tog så lång tid
Emil: Okey bra, Jag måste verkligen städa innan du kommer.
Elina: Mm :p

Hihi, Tji fick han för de hann han inte.. Eller tji fick jag mest kanske som måste göra det istället. Tusan ;D

Jaha

Det blev tydligen för stressigt att åka förbi Umeå.. Så nu blev det inget av min överaskningsplan. Kollade om det gick nån buss jag kunde ta då men den sista snabba gick nu kl 13:50 så den hinner jag ju knappast med. Det går ju fler men dom tar 4 timmar och 5 minuter... Alltså 5 timmar på en oskön buss. Vem fan ids

Maybe Baby

Sandra och hennes pojkvän Markus ska till Umeå idag för att kolla på/eventuellt köpa en dvärgpinscher.. Det var då Cissi kom på den briljanta idén att jag skulle följa och överaska Emil :)... Så jag ska höra med Sandra sen på msn hur det blir, Det blir en liten omväg för dem men förhoppningsvis ska det gå bra.. Och JA jag är dålig som inte ens är hela första veckan i skolan men vi har ändå bara 2 lektioner imorn och hade jag åkt med bussen imorn hade jag bara varit på halva sista lektionen så.. Det är ju egentligen bara 1,5 lektion jag missar.


Jag har packat färdigt å allt sånt... Så jag ska väl bara duscha och sen vänta och höra hur det blir med alltihop.


Och om jag ska berätta lite snabbt om dagen: Jag höll på dö av trötthet imorse och började överväga att stanna hemma och sova istället men jag pallrade mig till skolan för att höra att läraren inte var där och vi hade inga lektioner. Vi gick till kulturens hus där jag köpte en latte som smakade skit, Bortkastade pengar !. Sen kollade vi en massa affärer och jag åkte hem.

...

Egentligen... Jag har alltid tyckt att såna som flyr verkligheten är fega.
Men när jag tänker efter finns det inget jag själv hellre skulle göra.

Lalalaaa

Hemma från skolan nu, Vi fick sluta tidigare och sen gick jag en sväng på stan med Tilde medans hon väntade på Sara.. Hon köpte lite kläder och jag letade bra halsdukar, Hittade några potentiella men köpte ingen idag iaf.


Vi har börjat med planeringen av vårat projektarbete i skolan nu och vi ska (Om det praktiskt går att ordna) samla massor av grejer och skicka till ett ryskt barnhem. Då måste vi bara ta kontakt med någon som vet hur man gör, hitta lastbil,chaufför, ett barnhem och sponsorer... Får hoppas att det går vägen för det skulle ju verkligen vara roligt och kännas värt att göra nånting som verkligen behövs.

Å på stan såg jag en massa äckel dessutom.. Kan alla försvinnaa ?

Å jo föresten... Nu ska jag tydligen på nåt mer möte med Syon uti mitt idrottsbetyg.. Å jag fattar inte varför dom aldrig slutar tjata, Jag har inte varit där hittils, Jag tänker inte gå dit.. Och nu är dessutom kursen avslutad och jag har ett streck som betyg.. Vad hjälper det då att dom fortsätter påpeka det when i already know. Helt tröga

Alltså

Jag har egentligen inte tid att gå skola för nu söker dom en som ska jobba på Blå Gåsen, Jag har ALLTID vela jobba i en glass bar !!...


Men nu går jag skola och kan inte söka nåra jobb å måste vara fattig. Ska fara iväg till skolan på 1 timme å äta lunch där innan vi börjar våra två Projektarbetes-lektioner. Då måste vi väl börja komma på nåt vettigt att göra.. 100 poäng. Jag gillar inte när man ska jobba självständigt för att Jag, Cissi, Tilde och Sandra är latmaskar som aldrig kommer igång med nånting åsså blir det inget av nåt och ja... Vi är inte så bra på dedär ;D


Mattias skulle komma hit nu snart så ska jag skriva på nåt anställningsbevis sen i somras åsså ska ja väl äta nån liten frukost å byta kläder.


So long !

Åååååh, Jag vill knaarkaaaa

Tilde: Asså jag vill ha efedrin, Man går ner helt mkt i vikt av det.
Jag: Haha men Tilde, Efedrin är det gamla namnet på Amfetamin
Tilde: VA ? oj !
Jag: Haha ja, Så det var nog inget bra bantingsknep

Äh

Ja ids inte skriva ner nå recept åde, Alla vet väl ändå hur man gör pizza. Det blev gott men ganska salt.. Jag åt mig jättemätt och har jag faktiskt inte gjort mkt alls sen dess.. Finns ju verkligen ingenting att roa sig med och jag kan inte hålla mig från datorn fast jag verkligen behöver.. Har jätteont i huvud och nacke idag men har fått massage av Mami för ett tag sen iaf så jag hoppas att de ska lätta litegrann.. Drack en kopp te åsen var Markus & Mattias hit en sväng.

Har spelat lite spel på min nya mobil och pratat med Emil....Har typ helt ont i ögonen nu oxå så ja ska se om de blir nå bättre me lite ögondroppar.


Sådärja

Hade en lektion idag då, Etik och livsfrågor.. Gjorde en uppgift och fick sluta lite tidigare.. Mest babblade vi väl på om annat :p Sen åkte jag hem och började fundera på vad jag skulle kirra för middag.. Pizza fick det bli, Hemgjord alltså. Har gjort degen och tomatsåsen klart samt plockat fram lite grejer att ha på.. Nu väntar jag på att Mamma ska komma hem å baka ut degen för det orkar inte jag.... Men det ska bli gott som tusan att äta sen :D


Kommer med recept, beskrivning och kanske en bild sen. Jag har ont i huvet och är trött.. Skönt att vi inte börjar förrän 11.50 imorn :)


Tisdag och Andra skoldagen

Hur gick det med min sovmorron idag då ? Jo lite bättre än igår iaf, Har bara vaknat vid 06 och 08.. Fast kunnat somna om iaf. Duschade direkt jag vaknade å nu ska jag väl gå å smörja in ansikte och fötter innan det är dags för frukost.

Måste lägga in musik i mobilen oxå så jag kan ha ringsignaler som inte låter hemskt.. Kl 11:49 går min buss till stan som Cissi oxå skulle ta så då ska jag se om lunchen i skolan går att äta innan vi har våran enda lektion för dagen, Projektarbete, Vette fan va man ska jobba med.. Kanske om Mat&Hälsa eller nåt ?



Nå, Vi hörs väl när jag kommer hem.. Puss så länge ;D

Freeesin'

Hallåååå finns de nå värme här i huset eller ? Slog fan på elementet imorse för att de var så kallt å nu när ja höll på frysa ihjäl igen kände ja att elementet var lika iskallt som imorse.. Höjde tempen å får se om de ska ge nån effekt, Får hoppas det.. Jag blir ju fan mer förkyld av att sitta här god damit

Jag har hunnit prata en kort stund med Amanda och en låång stund med Emil, Ätit middag, Snokat runt lite åså sen jag kom hem.. Jag är uttråkad å vill göra nå. Kanske man klär sig lite varmare å tar en promenad sen. Men helst vill jag att mobilen ska ladda klart nu så ja får prova den.




Kika föresten in www.bluebox.se dom har en massa kul ;D

Skoldag 1 - Avklarad

Och första skoldagen innebar inte mkt annat än att samlas och få ett schema samt den chockerande informationen att vi börjar med lektioner imorron !! Whaat... Man ska ha minst en veckas lugn o ro för att vänja in sig med att skolan börjat igen.. Nåväl, Jag pratade med Maj oxå å tyvärr blir det väl så att jag måste göra om min missade praktik på höstlovet och det suger. Efter skolan gick vi på stan lite, Satt på Roasters och skvallrade.. Dom andra drack kaffe latte, Jag var för snål för att lägga pengar på det men köpte ändå en stor öl som var 16 kronor dyrare. Öl är iofs godare än kaffe och man fick värsta coola glaset å dricka ur, De var mest därför ja köpte..  :) Kikade lite mer affärer och sen for jag hem, Hämtade ut min telefon som jag hade glömt bort fram tills nu när jag skrev det, Ska gå å öppna paketet alldeles strax =) Niceee

Jaja, Jag är typ dödstrött efter den ansträngande dagen och ska gå å kolla igenom reklamen.. Eller typ ta en powernap eller dricka the eller äta eller vad som helst.

I Vanlig Ordning

Bra det gick med min sovmorgon då, Vaknade först 06:30 och sen 08.. Typiskt Typiskt.


Drömde lite roliga å fula drömmar inatt iaf men det var ju inte så ovanligt ;p.. Tömde disken nu när jag steg upp å ska väl fixa nåt att äta sen + Duschen om det nu är nån ide att tvätta å fixa håret när det regnar ute. We'll see.. Snart är klockan 9 å då får man leva om hur mkt man vill utan att störa grannarna så då ska jag lyssna en massa musik.. Jag tycker typ mest om att göra det på mornarna innan jag far till skolan av alla timmar på dygnet.. It's Nice :)


Och det ska bli sååå kul att få träffa mina tjejer.. Dom är för goa ändå =)

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man är Bäst !

Jag: Är de nå fel på oss som hatar alla ?
Amanda: Nä de är ju dom vi hatar de är fel på

En ny lista.

Gillar:
1. Favoritartist, kvinnlig
Fan va svårt å komma på nån alls.. Dolly Parton sjunger bra :)
2. Favoritartist, manlig
Johnny Cash och Eddie Meduza bland många.
3. Motiv på din musmatta
Den är bara grå men jag hittade en snygg idag på bluebox.se ja vill ha,
4. Vilken startsida har du?
Lunarstorm.se
5. Gillar du musik på hemsidor?
Nä det är faktiskt jävligt irriterande.

Sant eller falskt?
1. Jag är alltid välorganiserad

Ja ganska mycket tror jag.
2. Jag gör en budget för hushållsutgifterna och lyckas för det mesta hålla den
Nej tänker väl mer "Jag ska inte slösa pengar på nånting"
3. Jag har gott lokalsinne
Jo faktiskt.
4. Jag älskar måndagar
Eh nej.. En hel vecka framför sig.
5. Jag ljuger aldrig, inte ens en s.k. "vit lögn"
Mja typ för lärare å föräldrar kanske de händer nångång men de är fan inte ofta de heller.

Läsvanor:
1. Läser du mycket?
Njä, Det kan jag inte påstå.
2. Nämn tre av dina favoritböcker
Inte som andra döttrar, Populärmusik från vittula och hmm...En komikers uppväxt kanske.
3. Har du någon gång funderat på att skriva själv?
Nej aldrig.
4. Är du med i någon bokcirkel/bokklubb?
Nej
5. Köper du oftast pocket eller inbundet?
Jag köper aldrig böcker,  Varför när man kan låna ? Och om jag gör det så pocket, De är ju billigast.

Just nu...
1. Är det något speciellt du längtar efter just nu?
Emil.. Mycket
2. Hur är vädret hos dig just nu?
Mörkt men inte så kallt.
3. Vilken hemsida kommer du att besöka härnäst?
bloggkoll.se
4. Önskar du att du vore någon annanstans just nu?
Jo.. Hos Emil.
5. Skulle du vilja vara nån annan? I så fall vem?
Nej

Favoritplatser:
1. Vilken är din favoritplats i din stad?

Lule.. Finns de nå bra platser här ?
2. I ditt hemland?
Jockfall !
3. I hemmet?
Mitt rum
4. I världen?
Sverige !
5. I fantasin?
Haha eh

Vanor och ovanor:
1. Innan jag går hemifrån kollar jag att ....

Mitt hår inte är ruffsigt
2. Det spelar ingen roll hur jag än försöker, jag kan ändå inte ....
Få vissa människor att försvinna, Glömma saker som stör mig, Sluta störa mig på saker.
3. Jag äter för mycket ....
Inget, jag äter aldrig för mkt ! :P
4. Jag brukar alltid ....
Ha skitsvårt att somna.
5. Jag har svårt att ....
Inte säga vad jag tycker.

Dagligen:
1. Hur många timmar sover du per natt och är det tillräckligt för dig?
7 kanske.. Och det räcker.
2. Har du lätt att bli arg eller upprörd?
Japp väldigt mycket och ofta.
3. Dricker du mycket kaffe, kanske för mycket?
Nä knappast
4. Har du mobiltelefon och isåfall, använder du den mycket?
Japp, Tycker inte ja använder den så överdrivet mkt.
5. Hur många timmar tillbringar du vid datorn varje dag?
ALLDELES för många.

Smaskens

Mmm vilka smarriga mackor ja åt nyss.. Ett wasa sport + med ost, tomat och örtsalt och ett mjut bröd av nå märke med philadelphia, kalkon och isbergssallad. Å te till det såklart... Yummii =)


Och vad har jag gjort idag ? Inte ett skit. Inte promenad, Inte impregnerat skinnjackan, Inte tvättat skor eller nåt annat som jag planerat.. Helt hopplös har jag varit. Men jag har iaf dammsugit och ätit ;D


Anyhow, Ja ska åka me Cissi imorn till stan å de är ju skönt att slippa buss så...Sen ska vi tjejer gå lite på stan innan det är dags för skola som nog inte kommer vara mkt mer än att få schema typ.


Kanske skulle gå å fixa jackan nu så är de bortgjort.. Sen ska man väl sitta här tills man tröttnar och kan gå å lägga sig. Skönt me sovmorron imorn iaf.

Euuh

Jag har ätit mig dödsmätt... Varför fortsätter man äta när man redan ätit för mkt. Man får alltid ångra det sen nä magen håller på sprängas. Jag sitter fortfarande och letar presenter åt Emil men de är ju så svårt.. Ja hittar bara saker åt mig själv Haha !.. Nä det är inte så illa men Emil är så svår.. Jag kan hitta tusen grejer man skulle kunna ge men man vet ju inte om dom är tråkiga att få eller typ.. Bajsdåliga presenter ?

Jag ska ta en snus nu åsen fortsätta hosta ihjäl mig.



Mest givande inlägget på länge ? Jag har btw skapat en ny kategori här på bloggen.. Den heter inköp/kläder och innehåller just såna inlägg.. Som handlar om inköp och kläder. Logiskt right :D ?

Hello Sunday !

Inatt har jag för en gångs skull sovit helt skönt.. Hade jordens ont i huvet när jag somnade så vid 07 steg jag upp å tog en till panodil å de gick över så jag kunde sova några timmar till :) Har stigit upp nu för en halvtimme sen och ätit 2 passionsfrukter till frukost, Nu dricker jag en kopp te Green Mango.

Kan fortfarande inte fatta att skolan börjar imorn ?! Helt sjukt... Jag vet inte om jag ska tycka att lovet har gått fort eller sakta.. Men en sak är då säker att det har varit jävligt långt med tanke på att jag inte vart i skolan nå sen Maj. Jag klagar inte på vädret som alla andra för ja tycker de har varit skönt, Jag har hunnit med det mesta om inte allt jag planerat och haft mkt kul.

Ja men nog om sommarbabblet, Jag behöver hjälp med vad man köper åt sin karl på 1-årsdagen och vad man ska hitta på för nåt ? Emil lär ju inte komma på nåt han önskar sig iaf så jag får nog fundera ut det själv. Det finns ju iaf lite olika saker man kan göra.. Antingen kan vi vara i Pajala å festa på römppä exakt som vi gjorde den dagen vi blv tsm, Eller så kan man gå på resturang, Eller laga mat hemma åsen bada me ljus å allt å sen massage å grejer. Beror ju på om man ska ha det roligt eller romantiskt haha :D

Får väl ringa å spekulera lite med honom , Senare.. Nu är han väl bakis å blir arg om nån väcker han ;D

Hm..

Nu kanske jag snart ska gå å sova.. Jag har ont i huvet och det är varmt. Hungrig är jag oxå föresten men vet inte om ja ids äta. Imorgon är sista dagen av sommarlovet.. Hemskt. Hemskast i världen att bara kunna vara med Emil på helger å lov.. Snälla gud ge honom jobb häär :(

Assåå

Idag bara suger.... Först ringde nåra å frågade om ja skulle följa till pite.. Nää tänkte jag de ids ja inte. Sen fråga nåra andra å då tänkte jag joo jo men de gör jag.. Men nu ids jag ändå inte de heller bara för att allt suger så jävla mkt ändå å garanterat är de skittråkigt där precis som överallt annars. Om de bara kunde bli kväll nu nån gång så jag fick gå sova.


Alla är idioter och jag längtar efter emil

Mhmm

Nu har jag varit iväg på lite missions.. Först Myrorna för att leta ett rött tant halsband men dom hade ju ingenting där.. Bara alla märkesjeans i för stora storlekar. In på H&M för att köpa hårklämmor och bara hårklämmor.. Precis som alla andra gånger jag är in på H&M kommer jag ut med en Bh.. Jag är en helt hopplös underwear-Maniac !.. Men dom är ju så söööta, Så svåra att motstå ;D Kan föresten lägga in en bild på den sen, Dom har alltid så jävla mycket fina underkläder på storheden.. Såna som inte finns varken i katalogen, i stan eller på internet. Kneppt.. Men bra.


Sen var det dags att övnigsköra och det var backning och parkering som stog på schemat idag. Och allvarligt.. Rondeller, fyrvägskorsningar, Multi me trafik, Filbyten.. Allt det tillsammans är en skitsak jämfört med backning, Det är hittils det svåraste jag gjort i en bil !

Anyhow.. Jag ska käka lite cheeseballs å känna lugnet nån timme nu, Vid 18-tiden kommer Mamma, Markus å Mattias hem hit å vi ska äta kräftor.. Jag vill inte äta ensam.. Men ja vill heller inte dela med mig av mina kräftor.. Jag är så snål att jag har paxat att få äta mest.



Dagens Köp

Ojdå

Jag råkade visst somna några timmar (A)

Steg upp ganska nyss å kom på att ja ska ju fan äta kräftor idag å har inte tagit upp dem på tining.. Attans, Men nog hinns det ;).. Det ska bli såå jobbigt att rensa dem å jag kommer ha mycket ont i fingrarna sen för att man bara skär å sticker sig på skalet hela tiden. Jag skulle verkligen behöva kräftbestick.. Är fan inte spec hajj på de där med att rensa dem.


Nåväl, Om Mamma kunde komma hem nån gång så vi kunde fara på Storheden !


Lördag

Vet ni hur det är när man ska somna men det går inte för man är så jävla rastlös i kroppen ? Känns typ som om hela benen håller på spänner sig å man kan absolut inte slappna av varken i hjärnan eller kroppen. Så var det igår när jag skulle sova, Eller så har det varit sen jag kom hem. Tillslut somnade jag iaf men imorse var det samma sak igen.. Vaknade vid 7 och sen dess har jag försökt somna om.. Utan resultat. Har bara snurrat å vänt mig, Vaknat var 5e minut ungefär osv.. I hate it !


Nu ska jag hoppa i duschen och sen är det frukost som gäller och förhoppningsvis en liten tupplur innan man far iväg nånstans ;D.. Btw är jaf fortfarande helt förkyld. How to get frisk ?

Fredag Kväll

Klockan är snart 22 och jag börjar bli trött, Kanske skulle jag sova tidigt ikväll ? Är nog lika bra med tanke på hur lite det finns att göra vaken. Imorn ska jag nog följa med Mamma & Marcus på lite ärenden.. Typ låna nån bok och kika efter ett halsband. Ska ringa Mattias oxå å höra om vi ska övningsköra lite..

Och nåt som ska få sig en rejäl omgång de är mina fötter.. Jag hatar fötter som inte är lena och fina, Därför ska mina få ett fotbad med alla tillbehör imorn ;D.


Å ja, Jag såg som sagt Gilbert Grape å den var mycket segare än vad jag kom ihåg.. Ringde Emil å pratade med honom en timme kanske å nu ska ja väl snart ta mig en kopp te eller nåt.

Ehm..

Ha kul med mina tjejer ihelg? Det blev det inte så mkt av.. Tilde har varken pengar eller dricka, Sandra ids ej dricka och Cissi ? Ingen aning. Om jag kunde fatta nån gång att inte ställa in mig på nånting..

Så.. Nu har jag återigen inga planer för helgen.. Ska kolla om vi har nån såndär man kan stänga flaskor med efter man öppnat dem. Isåf ska jag dricka mitt vin, Äta mina ostbollar och slå på en bra film. Ska se om det är nån på tv, Annars har jag Gilbert Grape här som det är länge sen jag sett.. Och den är ju mkt bra.


Jag har börjat med en grej, Ska ha på mig stegräknare varje dag och gå minst 6000 steg, Jag tog på mig den vid 17 idag och efter min promenad har jag kommit upp i 4000 steg.. Hinner nog inte bli så mkt mer idag men det är en bra början.

Dagens Rätt

Världens Godaste Potatissallad:
Koka 400 gram potatis som du sedan låter kallna, Skala och skär i små bitar.
1 Paket Gräddfil blandar du ner i en skål med några matskedar Creme Fraige.
Hacka en halv eller hel röd lök mkt smått och sen rör du ner allt försiktigt så det blandas väl.
Salta och peppra !

Egentligen ska det vara paprika och advokado i denhär salladen men jag gör den såhär enkel och det blir Jävligt Gott kan jag lova :)

Till det serveras det stekt lax idag och det är väl inte svårare än att man steker den med salt och citronpeppar.

Machesallad till det av samma recept som igår

Stan ?

Jag och Tilde skulle vakna kl09 idag,  Jag ställde såklart inget alarm eftersom jag aldrig vaknar senare än så.. Typ alltid kl07. Men näää nu vaknade jag kl10 och var helt förkyld å jag tänkte att ja skippar stan.. Är ju lite jobbigt att gå omkring där å snora å hosta.


Såå, Nu ska jag ta det lungt idag å dricka en massa the å äta citron så får vi se om de hjälper ;D



Åååh, Jag är uttråkaaad ! Det är jobbigt att inte göra nånting.. Jag har nyss dammsugit och ätit lunch å kanske en godis eller två. Kanske skulle jag dra fram strykbrädan å fixa nå dukar å handdukar snygga :)

Å vad har jag mer gjort ? Suttit å kikat lite på ams.se och bara annars snokat runt. Föresten ska Jag å Tilde börja skriva ner igen va vi äter på dagarna för de är kul.. Tycker vi :D

Detta åt jag igår:

Frukost: Lingongrova med kalkon och cream cheese, en halv banan och the med honung och grädde

Lunch: Ris med sås och Machesallad

Godis

Middag: OstTortellini med Machesallad, Vatten

Cherry Coke

Kvällis Nr1: Pressad lime och citron, polarkaka med kalkon och ost

Kvällis Nr2: 2 wasa sport+ med ost och tomat, grönt the

Inge kul

Allt är så jävla jobbigt å upfuckat just nu.. Åsså börjar skolan, Åsså är de typ 10 dar minst tills jag får vara med älsko igen. Jag saknar honom verkligen så det gör ont.. Känns förjävligt nu när vi vart me varann i stort sett hela sommaren att skolan ska börja så man bara umgås på helgerna.. Usch ! Vill inte ens tänka på det för jag blir så lessen.


Får bara försöka hålla mig så sysselsatt som möjligt så brukar de gå bra !, Stan med Tilde imorn åsen hem å laga gomiddag, Dricka med tjejerna på Lördag, Om inte Cissi&Sandra ids så bli de Jag å Tilde iaf  :) Sen är de skola för hela slanten å övningsköra måste jag då fan göra oxå.. Ne nu fixa sig nå gokvällis å smaka på mitt nya Te som jag köpt idag.



All kärlek i världen till min Prins, Alltid !

How to get a life ?

Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett liv men hur gör man då ?

- Jag tänkte börja på en kurs i Thailändsk Matlagning men de var så dyrt.
- Jag hittar inga extrajobb i Luleå
- Jag kan inte ha hund


Hur ska jag skaffa ett liv ?, Jag behöver bara ett liv under veckorna eftersom jag har mitt hjärta på helgerna. Alltså det jag behöver är väl i stort sett ett intresse eller en hobby. Och jag vågar inte träna på gym själv, Promenader är inte så himla kul å alla kurser jag ville gå var som sagt dyra.

Jag rådfrågade Tilde som tyckte jag fick ett liv om ja följde henne på stan och jag antar att det duger som fredagssyssla :) Vi brukar ha skojsigt



Saknar Älskling.

Dagens Rätt

Till mat idag blev det både gott och enkelt

Ostfyllda Tortellinis


Med MacheSallad


T
ortellinisen är ju inte svårare att tillaga än att man kokar dem men för att slippa den lite trista smaken dom har gör jag alltid ett kryddsmör som sen får smälta över dem och det blir mkt godare. I smöret hade jag idag salt, peppar, chili och grillkrydda.

Receptet till Salladen är detta:
Machesallad
Pinjenötter
Valnötter
Lite pressad citron
Olivolja
Örtsalt
Peppar

Rör bara ihop det och det blev väldigt smarrigt :)

Pooo

DIG SJÄLV
Hur lång är du:
Typ 155
Vad vill du bli när du bli stor: Bara ha ett bra jobb som inte är äckligt och suger.
Vad pluggar du: Omvårdnadsprogrammet, Why ? I dont know
Har du långt hår: Jag antar det
Vilken hårfärg har du: Mörkbrunt med blond utväxt
Sminkar du dig: Händer väldigt sällan
Har du haft sex senaste månaden: Javisst
Hur många personer bevakar du på bdb: Ingen alls
Vilken deo använder du: Nivea ofc

FAMILJEN
Bor dina föräldrar ihop: Nej
Vem är bäst, mamma eller pappa: Båda på olika sätt
Hur många syskon har du: 3 systrar 3 bröder
Vad är det senaste du sa till din mamma: typ hejdå ?
Vilken mat lagade din pappa senast: Öh.... Det är nog ett par år sen så jag har ingen aning. Plättar kanske ?
Hur många ställen har du bott på: 6 lägenheter och 2 hus om jag räknat rätt
Vem i din familj stör du dig mest på: Beror väl på vad dem gör å vilket humör man är på.
Vilken familjemedlem är snällast: Hm.. Vet inte.
Hur gammal är din mamma: 46 kommer jag fram till efter en stunds funderande

KOMPISAR:
Bästa vän/vänners namn: Amanda & Emil
När var du senast med nån kompis: Förra veckan var jag på stan med mina vänner.
Vem sov du hos senast av dina kompisar: Öh oj.. Det är inte nåt jag gör så ofta. Milla eller Amanda måste det ju vara.
Har du kysst nån kompis: Eh nej eller ja nåra killkompisar kanske haha
Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med: Nix, Så funkar det ju inte riktigt
Vem har du varit kompis med längst: Milla
Vem känner dig bäst: Ingen aning
Längsta tid du varit osams med en kompis: Säkert länge
Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det: Kanske hade sagt att den var ful bara :p
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar: Njae det kan jag väl inte påstå.

KLÄDER:
Vad har du på dig idag: Svarta mjukisar å Eddie Meduza hoodie
Har du bytt om idag: Japp, Först hade jag rosa mjukisar men bytte innan ja gick ut :D
Favorittröja: Hm, Svårt.. Den jag har på mig kanske ?
Sexigaste klädesplagget på andra könet: Naket ;D
Har du gett bort kläder nån gång: Japp
Har du ångrat ett klädköp nån gång: Ja många många gånger, Men oftast skoköp. Jag hatar skor dom är alltid osköna å dåliga
Har du handlat kläder genom internet: Ja, Det är de bästa
Fulaste plagget andra könet kan ha: Polotröja, Pikeskjorta, Tighta jeans osv
Vad använder du för skor: Svartvita DC

RANDOM:
Vet du vem FATO är: Eh nej ?
När tuggade du tuggummi senast: Ganska länge sen, Det är inget jag gör ofta alls.
När var du på semester senast: Ja, Rättvik resan för snart en månad sen kan man väl räkna som semester.
Vilken färg är det på din tandborste: Vit å lila

Åååh

Nu har nån idiot snott min cykel oxå, Min bästiga cykel som var så himla bra.. En såndär typisk gammal tantcykel som var så himla skön att cykla med. Så jävla surt... Hoppas snön kommer nu fort så jag inte behöver sakna den alla gånger jag skulle ha behövt den. Nu är jag helt handikappad utan både cykel och körkort.. Att det går bussar hela tiden ids ja inte tänka på, Jag gillar inte buss.


Det har regnat hela dan idag och när jag skulle gå till affärn för å se om cykeln var kvar så var det sådär äckligt fullt med maskar över hela marken. Uuuh

Jag vill ha ett jobb och ett körkort och gå ut skolan NU. Efter det vill jag ha en lägenhet och snygga skinnsoffor.


Men ja ska börja med att ringa Mamma för hon måste gå på systemet, Jag ska nämligen ha det trevligt med mina tjejer på Lördag å det ska bli så trevligt så ! :) Sen ska jag ringa Emil oxå å klaga om cykeln å säga att ja saknar han.. Älski <3

Good Morning Raindrops

Det är verkligen verkligen höst nu, Kallt och regningt hela tiden.. Det får det gärna vara dom dagar man inte ska ut :P Men när skolan börjar får det gärna sluta regna. Jag var hursomhelst tvungen att stiga upp tidigt idag så jag har nån chans att försöka få lite rätsida på dygnet men det ska nog inte vara så svårt med tanke på att jag inte vänt på det ens i närheten av så mkt som jag brukar :)


Nu har jag suttit å kikat runt lite efter nån bra halsduk men inte beställt någon, Finns säkert i stan bara man ids kolla. Och snart kommer både min nya jacka och min nya mobil hem, Kuul ;D



Och nu när jag har kommit hem börjar mitt nyttiga liv igen... Nu är det dags för frukost och korsord.

I hate this

Jag hatar att komma hem... Senast igår satt ja å pratade med Emil å sa att de är så jävla skönt å vara här för de är bara vi å de finns inget annat. Men nu, Så fort jag kommer hem kommer allt ikapp en...  All jävla skit bara kommer från alla håll och man är inte så jävla stark längre.


Jag skulle aldrig ha åkt hem.. Skulle stannat i Ume å inte haft nåt annat å tänka på än bara Mig & Emil. Det är de bästa.




Å det värsta är att känna sig så jävla hjälplös.. Vad fan ska man göra ?

Fan fan fan

Det tar lixom aldrig slut, Det är alltid nåntingt och ingenting kan nånsin få vara bra.



Denna gång är det Emmeli, Min älskade syster..... Lämna inte mig. Försvinn inte


Jag skulle så gärna vilja hjälpa.. Men vad ska jag göra ? Det är inte mitt liv och jag kan inte förändra nånting. Om du bara själv kunde inse att du förstör dig själv och hela ditt liv

Jaja

Ah men vafan jag skriver väl då, Och det är inte för att jag tycker om det utan för att ni stackare som klickar er in här om å om igen måste bli hemskt lessna å besvikna när ni ser att här fanns ingen smaskig information alls om mitt spännande liv. Jag lovar det är därför.. Och som sagt inte för att jag råkar gilla att blogga.


Ja men vi börjar väl som vanligt då ? Idag har jag vaknat med Emil på morronen och ätit frukost, Vi avskedskysste varandra och sen ringde jag Amanda.. Vi pratade ganska länge och vi skrattade å skrattade åt mina skämt. Sen blev mina ögon trötta och jag behövde sova igen.. Från 08-12 denna gång. Jag vaknade upp med samma ont i nacken som de senaste dagarna plågat mig. Hur ska jag orka sitta på bussen 4 timmar ? Hur ska jag orka vara utan Emil massa dagar ?


Jag lägger in en dagens:
Dagens humör: Neutralt typ
Dagens väder: Har inte kikat ut än men genom gardinerna syns det att det är soligt iaf.
Dagens frisyr: Har inte ens kammat håret än men slarvigt uppsatt är väl en frisyr
Dagens klädsel: Emils skjorta och mina trosor.
Dagens smycken: Örhängen och Ögonbrynsstav, Självklart halsbandet från Emil.
Dagens mående: Inte så jättebra med tanke på nacken.
Dagens längtan: Tills min nya mobil kommer hem, Sova i min säng (Skönare säng men mer ensamt)
Dagens fundering: Hur fan jag ska kunna gå skola till 16.10 varje Fredag, Det har jag absolut inte tid med.
Dagens beroende: Emil, Läppsyl
Dagens tråkigaste: Att åka från Älskling.
Dagens roligaste: Att jag ska beställa ny mobil när jag kommer hem kanske.
Dagens låt: Ingen typ
Dagens borde: Borde INTE sitta här å få mer ont i nacken, Ta ut pengar
Dagens naglar: All natural och nyklippta.
Dagens önskan: Att Emil ska få jobbet i Boden så vi kan bo med varann.
Dagens mat: Te och macka först, Nyss mjölk å chokladflingor.
Dagens köp: Bussbiljett ? Kanske nån godis.. mihih :)
Dagens personer: Emil, Alltid Emil.

Lägligt Värre

Lägligt nog har min mobilladdare börjat ge upp.. Glappar mer än faan men det gör inte så mkt, Inte så jättemkt iaf för imorn ska jag beställa en ny.. En ny telefon alltså. Amanda beställde nyss sin å jag ska köpa en likadan, Nivet sådär som bästisar gör, Sen ska vi gå runt med våra likadana telefoner å vara så coola så. Skämt åsido hon ska köpa en röd me nå blommor, Jag ska köpa en svart. Och jag ska inte kasta den i väggen en endaste gång.. Dagens telefoner håller ju ingenting.


Och vad har jag gjort idag ? Inte ett skit, Sovit till 12, pratat med Amanda och duschat... Disken ligger kvar där den ligger, lika skitig som igår.. Men vem orkar bry sig egentligen en dag som denna.. Jag är ju nästan sjuk.


Och föresten, Jag känner ingen i Piteå och har aldrig gjort det heller. Ändå är det typ lika många som läser därifrån som de bodensnokare som tar sig tid att läsa 25 gånger om dan. Jag funderar på att sluta blogga.. Orka. Typ 90% av alla läsare är såna som själva skriver in bloggadressen och jag tror knappast knappast det är för att det är så intressant att läsa om jag har dammsugit eller inte idag.. Vad jag har ätit till mat eller om jag är sugen på nåt gott.

Empty

There's a hundred thousand things I'd like to say.....But I don't.

Trötto

Jag vaknar varenda morgon med Emil, Sen sitter jag här å är jättetrött men det är bara bra att jag vänjer mig vid att stiga upp tidigt så man orkar med skitskolan om en vecka.. Fyfan. Skillnaden är ju bara att här går jag och lägger mig igen när jag vart vaken en timme och det kan jag väl inte riktigt göra när skolan börjar.

Hursomhelst förutspår jag att det här kommer bli en tråkig dag.. Jag har inget att göra. Inget ens som behövs göras =/



Men jag ska börja med att äta och sova... Det är en bra start på dagen å gott ska de bli eftersom vi handlade så mkt igår :D Mmm

Måndag Kväll

Idag har det faktiskt hänt väldigt lite att berätta om.. Jag sov och latade mig om vart annat fram till klockan 14 då jag började diska och dammsuga.. Tog de sista gamla juicepaketen med mig och gick för att slänga dem och köpa mjölk. Jag gjorde klimp till middag lagomt tills då Emil kom hem åsså myste vi lite å såg på tv osv.

Sen blev det kväll och vi for förbi garaget och var å handlade... Så åt vi kvällis å såg My name is Earl. Nu sova :)

Evil Inside

Du är 44% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.se


The Ballad of Jack and Rose


Vi såg The ballad of jack and rose här för nån dag sen och den var väl inte riktigt vad jag väntat mig, Typ mest skum. Fast ändå inte dålig... Men inte bra. Haha

Nåväl den handlar om Jack och hans dotter Rose som bor i ett gammalt kollektiv avskilda från världen och dem enda de har är varandra tills Jack's nya flickvän och hennes 2 söner flyttar in.. Rose blir helt knäpp och resten återstår väl att se :)

Måndag

Och jag hade världens hemskaste dröm inatt, Fyfan.. Var så jävla arg när jag vaknade där vid 3-4 tiden. Det är så jobbigt när man inte är riktigt vaken och inbillar sig att det kanske hänt på riktigt. Uscha... Och tillråga på det har jag blivit förkyld nu oxå, Kände igår att det började svullna och klia i halsen.. Inatt blev jag täppt i näsan och halsen blev värre... Vilke skit.

Men promenaden igår var jeetemysig, Vi gick ganska långt och vägen hem längs älven var mkt fin när himlen å vattnet var alldeles rosarött :) Men det bästa av allt var ju när vi kom in och Tillsammans hade laddat klart så vi kunde se den... Så sjukt jävla rolig å bra film, Alldeles för länge sen jag sett den sist :).. Så har ni inte redan sett den, Gör det !


Av nån anledning steg jag upp med Emil idag så nu när han farit till jobbet sitter jag här å känner mig lite trög som steg upp kl06 när jag inte har nåt att göra på hela dan.. Får väl hitta på nåt helt enkelt. Eller gå å sova.. Lutar mot det senare ;)

Tihio

Nu är jag på bättre humör, Ví har varit ute å åkt Buick idag å tänkte slänga en gammal tv, video osv men det var såklart stängt så vi for hem och såg en film istället :) Och vad vi gjorde efter det de är en hemliz ;D


Så rullade iaf dagen på och det var dags att laga middag..  Vi bestämde oss för plättar men mjölken var slut så vi var tvugna att köpa varsin kebabrulle istället.. Kanske hade det blivit både billigare och nyttigare att köpa en mjölkliter ? :)


Det är redan Söndag och helgen har gått sjukt fort.. Tråkigt för då måste Emil jobba imorn.
Ja men nä nu vet jag inget annat att berätta annat än att du är skrattretande... Och att vi ska gå på promenad nu.

Ba-ajs

Idag är jag på jävligt jävligt dåligt humör. Och nu har vi nyss kommit hem å ska se film. Egentligen vill jag sova 874834 år.

Heeij Bloggen

Nu har vi varit ut på stan å sett lite konstiga folk, Det är inte klokt hur folk ser ut här. Så åkte vi lite Buick såklart och det var trevligt. Jag hade redan innan bestämt mig att jag skulle äta på Mcdonalds som jag inte gjort sen dom stängde i stan och det är ju 100 år sen.. Det fick bli 2 cheese och förmodligen fick jag ketchup som fan på ena fast ja ba skule ha ost.

Efter det for vi iaf å köpte dricka.. Powerking, Ramlösa och en Äppelcider, gotti :)


Kom hem och satte igång en maskin... Nu kollar Emil på Crap Heap Challenge som är världens värdelösaste program ;D


Lördag

Nu är det lördag och klockan är 12, Om 2 timmar börjar våran tvätttid, Egentligen är jag jävligt trött och inte på så värst bra humör meeeen de är väl bara att rycka upp sig. Emil diskar nu åsså ska vi laga lunch sen, Jag är egentligen inte sugen på mat heller.. Eller jo våfflor eller plättar me sylt å grädde. Men det finns ingen sylt eller grädde här.. Och ingen elvisp heller för den delen.

Det är iaf fint väder idag.. Väldigt fint väder.



Jag är sugen på nå gott.. Kakor å godis å våfflor å massa snarra.

Assååå

Jag blir lite irriterad av att ha den där bloggläsaravslöjargrejen... För nu när jag med all säkerhet vet att vissa läser flera gånger om dan blir jag irriterad. Personer jag inte gillar å egentligen inte vill att de ska läsa.. Menmen nu är blogg en publik tjänst för alla och då får man ta det oxå men det stör mig ändå.. Ganska mkt.


På tal om nåt annat då så var vi ju iväg på jourutryckning och det tog läääänge. Har kommit hem nu å bara hunnit äta så ett par timmar tog det ju. Nu ska vi mysa ihjäl oss och pussa på varann innan vi ska sova.




<3

Lalalaa

Detta hem är svårstädat nå jävulskt.. Grejer precis överallt. Det gör mig så irriterad... När jag ska städa skitnoga åsså går det inte.

Hursomhelst så ringde Emil nu och ist för att jobba över på själva jobbet ska han på jourutryckning å byta nån grej till kopplingen och jag ska följa med. Håller på å gör mackor åt honom nu eftersom han inte hann äta nån middag :)




Nu kom han hem min oljiga karl, Han är arg.. Det han skulle laga satt visst på en sopbil. Stackarn.






Hittar du nåt intressant eller ?

Suck

Ååh, Nu blev jag less... Emil ringde å sa att det mest troligt måste göras ett turbobyte så det blir att jobba över idag. Jag hatar hans jobb !

Hursomhelst så har jag nyss varit iväg till affärn å slängt alla gamla kartongförpackningar å nu ska jag göra en slängapåse dit all reklam ska. Men ska först ringa Amanda å berätta om min fula dröm.


Nu är iaf köket sanerat: Spisen är ren, Alla skåpluckor och kaklet torkat, Kylen städad, Nydiskat och dammsuget. Nog fan är man duktig ibland ;D

Har även hunnit med att skvallras lite i telefon med Amanda och pappsen har ja oxå pratat med.. Men de är väl bara fortsätta me städandet antar ja ? Eller finns de nå annat man kan roa sig med ?. Till middag ska ja steka kassler me ris å beasås :)

The 40 year old virgin



Här är filmen vi såg igår, The 40 year old virgin.
Finns väl inte så mycket mer att säga än att den var riktigt kass, Inte det minsta rolig och waaaay to long.
Vem fan gör en simpel väredlös komedi 2,5 timme lång ?

Fredaag !

Yes så skönt med helg och att få vara med älskis hela dagarna :)


Idag ska jag nu först och främst fixa mig nå käk och sen ska jag gå iväg med soporna för det blev aldrig riktigt av igår ;D, Dammsugas måste det då oxå och disken från middan igår är kvar.



Puss på alla söta.



Ps, Det har kommit in en fluga här som studsar å flyger omkring i fönstret.. Huh det är ljudet är så äckligt.

Blogg

Nu har vi varit å handlat.. Jag hade såklart beslutsångest på affärn å virrade omkring å kom hem med typ..Det jag inte skulle köpa. Mjölken var slut !! Kan ni fatta.. Ingen mjölk !.. Ja dom hade ju ekologisk lättmjölk som ja inte ville ha. Men ja köpte Chokladflingor, Nudlar, Äpplen, Lite godis och sen var det nog inge mer. Har eetit godis å sett Simpsons.. Nu väntar jag på att the 40 year old virgin ska börja.. Family guy är ju så värdelöst.




PUSS på älskling !

YES !

Nu är det inte länge kvar tills Emil kommer hem från jobbe,t Äntligen ! Jag har haft väldigt tråkigt idag så det ska bli extra roligt nu när han kommer hem och jag har planerat massor av roliga aktiviteter åt oss ;) Bland annat ska vi fara och slänga massa gammla kartongförpackningar och handla :D haha


Men först och främst ska jag göra mig lite snyggare i håret, Klä på mig och börja med middagen :)


Om det är nån som undrar vad jag har gjort idag så har jag städat i toan dvs skurat toa och handfat samt dammtorkat lite. Diskat, Plattat ihop alla gamla mjölk och juicepaket, Plockat ihop gamla konservburkar. Nu är det tomt och fint i sopskåpet :D !


Vad mer dagen har att bjude på vet jag inte än ? Kanske blir en film eller liknande ikväll..

Me Hungry

Jag är så tusans hungrig..  Vi borde fara å handla idag så jag kan köpa nåt att äta till lunch typ nå mjölk å flingor eller havregryn så jag kan koka gröt. Å kanske lite frukt.. Typ nåt äpple å nån banan.


Om ni undrar varför jag skriver upp vad jag borde handla så är det för att det inte finns en chans i världen att jag kommer ihåg det tills sen :)

Karlar Alltså

Idag skulle jag tvätta så jag bad Emil lämna nycklarna hemma, Tvättstugenyckeln och hemnyckeln eftersom dörren låser sig när man stänger den. Men då lämnade han bara 2 st nycklar till tvättstugan så nu kan jag inte gå ut nåt på hela dan och får tvätta imorn ist :) Haha.. Jag får väl roa mig med nåt annat.. Typ diska behövs och sen finns de nå böcker jag kan läsa eller hålla på i min korsordstidnig. Sen kan man ju alltid läsa lite bloggar :)

Umeeåå

Jag fick ju jordens infall idag och for med en buss 13:50 ist för den där sena.. Så jag avbeställde frisörtiden och fick stressa som fan för å hinan in till stanmed buss eftersom jag kom på att ja skulle åka kl 13.. Så 50 minuter på mig hade jag att packa klart och ta mig till stan.


När jag nästan var framme ringde Emil å sa att han hade dammsugit, bytt sängkläder, diskat och skurat spisen för att jag skulle komma så de var gulligt :) Åsså fick ja en present, En Parfym.. Ni vet den där tjejkroppen från jean paul gaultier :D

Så for vi på bilträff efter vi ätit middag och sen hem och se From Hell, Den slutar snart men jag tog en liten paus.. Har ändå sett den flera gånger tidigare.

Haiir


Såhär ser jag ut i håret före frisering.. Långt och lite olika färger och nyanser ;D
Senare idag kommer det vara lite fräschare, Lite kortare och om jag hinner och ids lite mer Svart.

Dock är jag lite tveksam om ja ska orka, Ni vet ju hur hopplöst det är att få bort allt när man ska skölja ur det + Att jag redan har duschat idag och det blir ju jobbigt att göra det igen.. Kanske färgar när jag kommer hem istället ?


Nu måste jag hursomhelst gå och fixa mig någon lunch.

Dagens braiga bit ur en låt:
 Every gambler knows that the secret to survivin
Is knowing what to throw away and knowing what to keep.
Cause every hand's a winner and every hand's a loser.
Arly Karlsen - The gambler

Hrmphf

Och jag kan inte sova som vanligt.. Jag har börjat vakna varenda morron när Mamma far och det har jag typ aldrig gjort förut.. Och om jag har råka göra det somnar jag alltid om igen. Otur Otur... Idag är hursomhelst ingen vanlig dag för det är min åkatillemil-Dag.. Väldigt kul =) Förutom att sitta på bussen 4h&5min.. Ja  förutom det ska det blir jättekul ;D


Idag ska jag
*Duscha
*Ladda mobil och kamerabatterier
*Packa klart
*Äta några gånger
*Fa till frisörn
*Färga håret


Weel, Nu frukost och sen får vi väl se hur dagen fortlöper.

<3

If you had not have fallen
Then I would not have found you
Angel flying too close to the ground
And I patched up your broken wing
And hung around a while
Tried to keep your spirits up
And your fever down
I knew someday that you would fly away
For love's the greatest healer to be found
So leave me if you need to
I will still remember
Angel flying too close to the ground
Fly on, fly on past the speed of sound
I'd rather see you up
Than see you down
Leave me if you need to
I will still remember
Angel flying too close to the ground


Just nu är jag väldigt ledsen... För att jag saknar Troja.
Ägarbytespapprena kom idag, Och dom betalade henne i Torsdas...
Hon är inte min längre.. Jag sålde henne till dem för att hon skulle få det bättre än hon hade det här. Jag kunde inte ge henne det hon behövde och det är jobbigt att inse.. För ingen kommer ändå nånsin att älska henne så mycket som jag gör. Jag vet att vi får träffa och låna henne hur ofta vi vill och hon bor inte ens en mil bort. Men jag saknar henne ändå.

Queen of my heart



Den mest romantiska låt jag hört på länge !
Love it

Kukaarrrss

Självklart har Emil jour nu i veckan bara för att de inte blev nån kurs... Men bara så ni vet det alla Lastbilschaffisar att ring fan inte å gnäll om att era bilar är trasiga för min man har inte tid, Han ska va me mig ;D


Å alltså, Jag for ju till affärn för att köpa en påse chips. Jag tog bara med mig 25 kronor så jag inte skulle börja köpa nån dricka oxå.. Självklart måste jag ha en Energydrink när jag väl är där.. Så började jag kika på billiga chipsmärken men då kostade dom ju lika mkt som dyra så då blev jag snål.. Så stog jag där å velade ett bra tag innan jag gick och köpte en ölkorv istället som jag inte ens var sugen på + En energydrink som jag bestämt redan innan att ja inte skulle köpa. Jag är fan hopplös i affärer.. Så här sitter jag utan chipsen jag for för att köpa.. Jävla knäppjag.

Som den där gången jag ville ha aioli i Ume, Den kostade 30 kronor vilket jag tyckte var för dyrt.. Så jag köpte godis för 30 kr istället som jag inte ens ville ha ?


Nu har jag hursomhelst ett bröd i ugnen som strax borde vara klart, Ska gå och kika till det.. De luktar faan gott :)

MY PRECIOUS !

Alltså.. Jag åt nyss middag, Linsgryta och makaroner... När jag satt där och åt kände jag hur jag blev mer och mer sugen på MAT, Jag blev inte mer mätt när jag åt utan jag kände bara ett otroligt sug efter KÖTT ! Jag tror inte jag ätit kött eller fläsk ända sen i Fredas alltså 4 dagar sen. I need real food..

Jag åt som sagt en stor jävla portion men jag är inte ett dugg mätt.. Jag vill ha chips. Jag är verkligen jättesugen på chips !... Undra om man skulle ta en sväng till affären.. Mmmm


MEN då är det ju det där jävla MEN:et.. Att det är onyttigt och kostar pengar.. God damit.


Mmm Sovaa :)

Alltså, Jag gick och la mig för flera timmar sen.. Tror inte klockan hade blivit 11 än iaf och sen har jag bara sovit sovit sovit ! Jag har drömt tusen drömmar och sovit så jäävla skönt ! Det behövdes för jag har sovit kasst väligt länge på nätterna nu. Så jag antar att nu är ja utvilad ! Hann bara vara vaken 5 minuter så ringde Mattias... Vi ska ut och övnigsköra nu så jag ska klä på mig, kamma håret och dricka vatten typ.





Öh jo jag har föresten hittat en höstjacka som jag tror duger åt mig, Så jobbigt dedär när man ändå måste köpa en vinterjacka oxå.. Det är helt enkelt för kallt här där vi bor. Huuh jag vill dö bara jag tänker på att gå genom hela stan till skolan på mornarna i lules konstanta storm :S
Det blev lite mer än 1,5 timmes övningskörning idag :), Yeey.. Känns lika skönt varje gång för man vet att man kommer närmare och närmare sitt mål.. Extra bra känns det att jag har bokat halkbanan nu oxå :) Hursomhelst körde jag Via bensbyn till persön, Hela vägen till storheden, Genom gäddvik ut förbi kallax till lulhällan och Sen bergnäset och genom hela stan, Örnäset och sen hem :)
Körde bakom en annan övningskörare i kallax som började vända utan att kolla bakom sig och var vääääldigt nära att backa in i oss.. När vi varit ute på Lulhällan var dem framför oss igen, Stannade just framför en korsning å började backa å vända där med.. Å tjejen kollar inte ens ut om det kommer bilar bakom henne ?! Hojja va man kan störa sig på folk i trafiken.

Höstjacka Please ?

Finns det nånstans i världen där dom säljer normala höstjackor som inte är multi mode typ korta kavajer i filttyg men konstiga kragar å stora knappar, En sån dör jag nämligen hellre än tar på mig.

Nä, Men jag letar efter en kort svart jacka som inte ska vara stor å pluffsig så man ser ut som en köttbulle.. Hellre får den se lite sportig ut då än modern. Den ska helst ha en luva oxå





Nåt liknande den ungefär... Kort, svart och inte så tjock är det viktigaste !
Och hur kunde jag glömma... BILLIG ! Den ska va billig !

Stressad i Onödan

Imorse just innan jag vaknade drömde jag att bussen till Emil skulle gå om 5 minuter å DÅ kom jag  på att jag inte hade packat en endaste liten sak så jag blev förfärligt stressad och sprang omkring å packade, Det värsta var att de bara fanns fula tröjor i min garderob så jag kunde knappt ta medmig nå kläder ! Som tur var vaknade jag och sen tog det en stund innan stressen försvunnit.


Idag ska jag låssas vara jätteupptagen å att jag har massa saker att göra för jag känner jag att jag börjar få lite ont i datornacken, Jag kan ju tex äta frukost, vattna blommor, tvätta bhar och klippa mina naglar.. Jag känner på mig att det kommer bli en rolig dag !


Förestenså är det jordens höstväder ute :(... Jag måste verkligen hitta en höstjacka OCH en vinterjacka. Dyyrt
Harrington-jackan jag köpte förra året passade mig ju inte alls så den ska tradera få eller nåt.

Gash

Jag är O L I D L I G T trött nu och har ingen aning alls om hur jag ska lyckas hålla mig vaken tills det är sovdags ! :S

Imorn ska jag väl börja packa lite smått så det inte är så mkt att göra.. På Onsdag ska jag klippa mig, färga hår, duscha, baka, packa färdgt och 18.55 rullar jag mot Umeå och min älskade man :)


Btw, Jag hatar särskrivningar ! Hittade en kul lista på hur fel det kan bli ;D


5-årsjubileum (jubileum när något fyller fem år)
5 års jubileum (jubileum som varar i fem år)

Barncyklar (cyklar avsedda för barn)
Barn cyklar (barn som cyklar)

Hästskjuts (till häst kopplad vagn som transporterar varor eller människor)
Häst skjuts (häst avlivas)

Brunhårig sjuksyster (en sjuksyster som har brunt hår)
Brun hårig sjuk syster (en syster som är sjuk, brun och hårig)

Kassamedarbetare (personal i en kassa)
Kassa medarbetare (dåliga medarbetare)

Rakapparat (apparat avsedd för avlägsning av hårstrån på kinden)
Rak apparat (en icke böjd apparat)

Stekt kycklinglever (stekt lever från kyckling)
Stekt kyckling lever (den stekta kycklingen lever)

Sexfilmer (filmer med pornografiskt innehåll)
Sex filmer (6 stycken filmer)

Rökfritt (tobaksrökning förbjuden)
Rök fritt (rök obegränsat)

Extraknäck (extra arbetsdagar)
Extra knäck (mer än vanligt mycket knäck)

Vi tillverkar kassaapparater
Vi tillverkar kassa apparater (vi tillverkar dåliga apparater)

Supersnyggt (mycket snyggt)
Super snyggt (dricker alkoholdryck snyggt)

Stekspaden (matlagningsredskap)
Stek spaden (spaden ska bli stekt)

Småföretagare (personer som driver mindre företag)
Små företagare (kortväxta företagare)

Stentvättade Levisjeans (stentvättade jeans av märket Levis)
Sten tvättade Levis jeans (Sten tvättade jeansen som ägs av Levi)

Tjänstledig (ledig från arbete)
Tjänst ledig (ledigt arbetstillfälle)

Omvända roller

Jag: Mamma jag blir stressad när du slänger maten på tallriken sådär å typ kastar i dig den
Mamma: Men jag vill hinna se på tv !

Stan !

Nu är det typ en kvart tills min buss går men jag är redan klar så.. Får vänta en liten stund ;p

Ida skulle oxå med så det blir systrarna Nygård och Jag :)


Uppdt när jag kommer hem ifall jag blir tuvngen att köpa nåt ! ;)


Nu är jag hemma efter en mucho bueno stund på stan, Det var roligt å trevligt.. Å ja väldigt kul helt enkelt. Cissi kom oxå dit sen å de var länge sen man träffat henne oxå :) Först gick jag och löste in min check på 4000 och Tilde åt på Dagoberts, Jag köpte 2 linnen på H&M ett vitt och ett mörkmörkgrått.. Sen drack vi coffee på Roasters, Tilde bjöd mig på en Vaniljlatte som var god :) Efter det hittade jag äntligen en bra stor väska.. Svart, Snygg och rymmlig. Det är bra när jag ska åka till Ume bara över en helg så man slipper ta en för stor väska och klarar sig bra med den där :)

På vägen hem ringde jag Emil som är påväg hem nu med flyget, Å han var inne på Taxfreeshoppen å köpte present åt mig.. Wii spännande :D

NU måste jag gå och laga middag !

Dagens !

Dagens humör: Fin Fint !
Dagens mående: Fin fint de med :)
Dagens borde: Dammsuga och diska.
Dagens klädsel: Har inte bestämt än vad jag ska ta på mig :)
Dagens smycken: Piercingsgrejs och Hjärtat av Emil
Dagens planer: Göra mig klar och åka till stan, Komma hem och dammsuga samt laga middag.
Dagens fundering: Vad vissa personers problem är
Dagens roligaste: Att Emil kommer hem tidigare från Malmö och att träffa Tilde..
Dagens tråkigaste: Inget än så länge. Kanske att åka buss till stan och hem + Att gå på banken.
Dagens låt: Dave Edmunds - Feel so right, Min favoritlåt alla kategorier
Dagens program: Inget alls
Dagens naglar: Natural
Dagens hemsida: www.bloggkoll.se
Dagens mat: Jag hade tänkt göra hummus å äta med grönsaker å nån mer dipp å grejjer i Tortillabröd

MEN YES !

Nu efter 100 år har jag lärt mig hur man sätter in en bakgrundsbild på bloggen och det var ju inte ens svårt när man väl gjorde rätt !! Logiskt eller hur :) ? Nåväl.. Jag har någon typ av tapetbild nu som får duga tills jag hittat något bättre.. Men jag tyckte det blev ganska snyggt ändå =)

Idag har jag vaknat före fan som vanligt men om ca 40 minuter ska jag ringa och väcka Tilde, Sen vid 13 när hon äntligen fixat sig klart ska vi mötas i stan och det ska bli trevligt =)



Och jag tog föresten bort den där besöksgrejen igår, Jag tycker blogg ska vara anonymt... Och jag han se det jag ville se

Hmm

Jag tror nog jag stannar hemma faktiskt.. 2000 kronor räcker till en sistaminutenresa, Och jag kommer ju faktiskt inte ha så kul ensam på ett hotell hela dagarna. Och mest troligt skulle jag virra bort mig på Arlanda och om jag tog mig hela vägen fram till Malmö skulle jag ju aldrig ta mig till hotellet som jag för övrigt inte har nån aning om vart det ligger eller hur man åker dit.. Det verkar alldeles för svårt och komplicerat ! Men jag känner mig såklart dum, Nu när han ber mig att följa och allt.. Min stackars pojke som ska vara helt ensammen längst bort i Sverige ! :(


Om jag skulle ta och berätta om min dag ? Det är ju trots allt det jag oftast skriver om i min intressanta blogg :)
Idag har jag ätit Gootomatsoppa till Lunch och Lax till middag. Efter det övningskörde jag till Willys och hem igen.. På Willys köpte vi flingor, tvättmedel, chili, curry och kaffe. Till mig handlades det nudlar och powerking... All a man needs, All a girl needs menar jag förstås :)


Jag åt middag för något tag sen men vet ni vad? Jag är hungrig igen.. Ska eeta något litet, tex en frukt eller macka.

Malmö ?

Emil började skriva sms att jag skulle följa honom till Malmö att jag får ju bo gratis osv.. Jag började direkt kolla efter resor och det går ju ett flyg dit imorn.. Men hallå, Jag kan väl inte åka flyg ensam dit ner och slösa 2000 spänn för att han inte ska behöva vara ensam på kvällarna när kurserna är slut.. Eller kan jag det?

Jag hoppas att han inte menade det så jätteallvarlig för isåf känner jag mig ju dum.. Men jag vågar faktiskt inte :D

Buenos Dias !

Imorse vaknade jag ur en dödsjobbig dröm som typ aldrig tog slut.. Men när ja vaknade så äntligen.. Pjuh ! Tur att de bara var  en dröm. Hursomhelst så sov jag så länge nu att de nog inte är nån ide att börja äta frukost, De är ju ändå lunch snart så jag väntar typ en halvtimme å äter mat istället.. Men först och främst måste jag ta en kopp te annars går det inte.

Emil åker ju ner på kurs till Malmö idag och måste tydligen vara där ända till Torsdag kväll (Vi trodde Onsdag förmiddag) så jag kan inte åka dit förrän ännu senare på Torsdaskvällen eller Fredag å det var trååkigt. Nu är det ännu fler dagar den här veckan jag måste sitta ensam hemma å dö.

Men lite planer har jag iaf: På Måndag ska jag på stan med SötoTilde
Tisdag ska jag försöka få en klipptid, Ska färga håret hemma, Baka bröd och packa.

Ja det är bara hoppas att jag håller mig sysselsatt annars blir de så olidligt tråkigt att vänta.

Lördag

Efter att ha läst den där boken kommer jag nog vara nogrannare med min städning.. Inte bli mer städgalen utan bara göra det nogrannare :) Idag har jag iaf dammtorkat mitt rum och det var länge sen kan jag lova, Fytusan så dammigt ! Sen slog jag på stort och diskade/skurade spisfläkten och filtret.. Ni ska veta hur äckligt det är med allt flott som fastnar där.. Å svårt är det att få rent oxå så se till att göra det nån gång då och då så slipper det blir så mkt äckel  :)


Jag börjar bli ganska trött nu och i vanlig ordning är det bara skit på tv.. Ska gå och fixa lite med mina nya boots och sen ta en kopp the. Det blir kanske nudlar eller rester från middagen till kvällis idag.. Vi åt soppa och det håller man sig ju inte mätt på så jävla länge.. Iaf inte jag :)





Städa !



Boken jag lånat och läst ut idag: Städa ! av Estrid Bengtsdotter och Lotta Kühlhorn

Intressant, Inspirerande och Motiverande bok om städning.. Kanske inte en bok för alla men om man som mig tycker om att ha rent omkring sig, Nästan njuter av att städa och kanske är en smula pedantisk så är den bra :) Man får många goda tips och råd om hur man enklast och mest effektift håller sitt hem rent. Vissa saker gör man redan medans man inser att man kanske gör andra saker alldeles för sällan.

Cleaning

Idag har jag varit till stan och köpt bilder/kort som man gör tavlor av...  Såhär såg några av dem ut, Köpte 7 st olika. Den med Amazonen på ska jag ge till Emil.

       

Sen en sväng in på Kulturens Hus där jag lånade en bok om städning.. Intressant faktiskt, Har läst en bit i den och kommer väl skriva upp lite tips från den här i bloggen :) Visste ni till exempel att varje år bir 250.000 svenskar magsjuka pga ohygieniska kök - Ostädade kylskåp, smutsiga skärbrädor och gammla äckliga disktrasor.

Nåväl, Efter stan for vi och handlade mat. Efter det hem och äta våfflor med vispgrädde och hjortronsylt till lunch. På affärn köpte jag föresten Majsmjöl för att jag ska prova baka Majsbröd som dom sjunger om i alla Countrylåtar och äter i alla Westernfilmer :)

FÖRBANNADES IDIOTER !

Jag är så gudförbannat less på alla Patetiska bloggare vars högsta mål i livet är att få många läsare eller komma in på Bloggtoppen pga av att de skrivit 25 meningslösa skitinlägg på en dag. Så sitter ni där och kommenterar till hela världen

"Läs gärna min blogg"
"Tävla om det och det blabla"
"God Morgon"
"Jag önskar dig en trevlig dag"
"Nu säger jag godnatt, Tycker du oxå ska gå och sova"


Jag har sagt det förut och jag säger det igen !, Hade eran blogg varit värd att läsa hade folk gjort det utan era patetiska kommentarer i hopp om att nån kanske kanske ska klicka sig in på just eran sida. Jag vill inte tävla om nå fula jävla grejer eller samla poäng på olika reklamsidor. OCH jag skiter fullständigt i om ni önskar mig en god morgon, god dag eller god natt.


Far åt helvete jävla offer.

Tilde

 tilde säger:

haha min lista jag snodde av dig var jag helt korkad på

 tilde säger:

jag vet inte ens om jag tillhör nån religion?

Die Mf säger:

haha nä ja såg de

Die Mf säger:

kristendomen hör du till om du är döpt och inte har gått ur svenska kyrkan

 tilde säger:

hahah jaha..

 tilde säger:

äh :b

 tilde säger:

jag är döpt i pajala, det räknas som finland.. alltså är jag inget

 tilde säger:

delad typ

 tilde säger:

inget alls

 tilde säger:

jag är ateist

Die Mf säger:

Hahaha för det första räknas väl inte pajala till finland.. och även om du vore döpt i finland är du fortfarande kristen eftersom dom är det där med

Die Mf säger:

om du säger nåt mer korkat nu lägger jag in det i min blogg

 tilde säger:

hahah lägg in det där

En lista till om boys

Drömkillen/Drömtjejen


Utsidan
1. Ska han/hon ha långt eller kort hår? - Kort men inte jättekort typ rakat.
2. Fixa frillan - Ja, Ovårdat hår är ju inte snyggt
3. Klä sig snyggt? - Ja det är klart :)
4. Snobb, punkare eller hiphopare? - Inget av det
5. Lång eller kort? - Längre än mig måste han va, Vilket inte är så svårt :p
6. Ögonfärg? - Blå, blågröna elelr blågrå
7. Hårfärg? - Ljusbrunt
8. Ska han/hon ha muskler? - Ja muskler som det syns att han fått av arbete, Inte fula gymmuskler.
9. Ska han/hon sminka sig? - NEEJ !
10. Ha någon piercing? - Nej
11. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår osv? - Helheten

Insidan
1. Ska han/hon vara blyg eller social? - Killen ska vara mer framåt, Med mig iaf :D
2. Ska han/hon vara romantisk? - Jadå de är trevligt =)
3. Ska han/hon vara lätt att prata med? - Ja, Det är skitviktigt
4. Ska han/hon vara rolig? - Ohja
5. Ska han/hon vara omtänksam? - Ja absolut
6. Kontrollfreak? - Nej
7. Ska han/hon bestämma allt? - Naae
8. Ska han/hon beskydda dig? - Mm :)
9. Ska han/hon kunna lyssna bra? - Ja väldig gärna
10. Ska han/hon lita på dig? - Helst :)

Övrigt
1. Hur stor får åldersskillnaden vara? - Han ska vara några år äldre
2. Pluggis eller inte? - Inte !
3. Spelnörd? - Haha näe
4. Röka eller snusa? - Valfritt men helst snusa då
5. Ska han/hon festa mycket? - Ja men inte hela tiden
6. Ska han/hon bry sig om vad sina vänner tycker? - Nä det är oviktigt
7. Vilket land ska han/hon komma ifrån? - Sverige ofc
8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? - Personligheten, Gillar man den blir personen söt.
9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? - Helst inte, blir ju svårt att lita på honom då.
10. Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex? - Det är ju något man ogärna gör men.. Kärleken är blind.





...

The Refreshments - One hour from now

Kan inte låta bli att tycka texten är hemskt sorglig

Sådärja

Nu är rummet både dammsuget och skurat, Sängen är fixad och jag har druckit mitt Te ! :)

Har suttit å kikat igenom en filmlista oxå och skrivit upp några jag ska be Mamma låna hem av en på hennes jobb, Ska ta med nåra stycken till Umeå som Jag & Emil pratat om att se. Sen har jag gjort en jävligt jobbig blogglista som syns här nedan.

Får se om de blir nå stan imorn, Tilde och Jag har iaf bestämt att gå på Måndag så det ska bli mycket roligt :)


Åsså måste jag ju berätta att det typ snöade i Torsdas, Snöblandat regn för att vara korrekt.. Men snöflingor i massor var det då.. Nån annan än jag som såg det, Det är ju åt helskotta när det tillåmed snöar i Augusti ! :D


Nej, Nu måste jag äta nå gookvällis ! ;D

Bilddagbokslista

Denna lista är väl egentligen mest lämpad för biddagboken.se men eftersom jag inte har nån sån provar jag här bara för att jag inte gjort nån liknande lista förut :)

Du för omkring ett år sedan



Du och en bästa vän



Du som oseriös




Du som fotograf




En dag du minns




En bild som väcker känslor



En plats du saknar



Någon du litar på



Någon du saknar




Någon du älskar




Någon som betyder mycket



Någon du tycker är snäll



Något du vill ha




Något som är viktigt för dig

Finally

Äntligen kom mitt paket från H&M idag.. Koftan och underkläderna passade men den tunna rosa tröjan var hur stor som helst, Det var en S och ändå kunde Mamma ha den så hon köpte den av mig. Skönt, Då slapp jag börja skicka tillbaka å tjorva.

Emil har farit hem nu å de är så jävla tråkigt och ensamt. Att jag älskar den där karln alltså, Helt sjukt mycket.

Iaf så åt jag nyss god mat.. Stekt lax med sås och sparris, Ris och spenatgegga med creme fraige och vitlök till. Till efterrätt tog jag gammaldags vaniljglass med hjortronsylt... Håller på somna nu här jag sitter så jag ska hänga ut sängkläderna på vädring, Sopa av lakanet, Dammsuga och koka mig te så man håller igång nåra timmar till :)


En kopp Chaithe :)

Fredag

Ich bin laden haden, Nä jag kan inte tyska men vi har vaknat och stigit upp för en stund sen, Emil ligger i sängen å läser en bok jag lånat åt honom och jag snokar runt lite. Snart är det dags för lunch, Eller inte riktigt än eftersom vi vaknat så nyligt.. Hursomhelst blir det lövbiff, strips och bea-sås :)

Sen idag är det en tråkig dag för att Emil ska åka hem, Hoppas jag överlever =)... Men det blir inte så länge utan varann eftersom jag ändå ska till honom om några dagar.


I helgen hade jag tänkt kika runt på stan lite om nån är sugen på följa ? :)

Emil 2

Emil: Vet du hur mycket jag älskar dig ?
Jag: Nä :) ?
Emil: Alltså hur mycket som helst!... Ja... Jag älskar dig mer än mina bilar !!
Jag: Haha är det sant ?
Emil: Ja, Jag är ju med dig alltid på helgerna istället för att hålla på med dem
Jag: Ja men ingen umgås väl med bilar hellre än en flickvän ?
Emil: Haha tro mig, Det har hänt förut... Mer än en gång... Många gånger

Emil 1

Vi står och väntar på att få tanka, Husbilen före oss sölar som fan

Emil: Men va är det för jävla Norrmän
Emil: Eller nä, Det är ju Dansmän..
Emil: Nä vafan heter dom...
Jag: Danskar

Torsdag


Jaja, Då har man sysselsatt sig lite denna dag oxå. Det började med att jag steg upp och duschade och försökte göra mig lite snygg dvs plattade håret och kladdade på lite Mascara..Och snygg det blev jag.

Sen for vi in till stan för att äta lunch på Baan Thai, Dom hade inte alls mina favoriträtter idag på buffén och dom smakade inte som dom brukar, Men det dög ändå och jag åt mkt. Det gjorde Emil med.

Lagomt tills vi ätit klart försvann solen och himlen blev svart och regning.. Vi for ändå och hämtade Sara för vi skulle på Hägnan. Vi kikade runt där, fikade och babblade.. Sen hade klockan hunnit bli  15.30 och vi skulle hem och laga Middag.. Köttfärssås och Spagetti gjorde jag idag och nu är vi nyätna.




Om du och ditt fula apface bara kunde dö.

Onsdag

Hej kära vänner och ovänner.


Idag var jag som sagt inte på jobbet så jag var med Emil hemma istället.. Vi åt Hammis å strips till lunch, Hemmagjort alltså och sen var vi till stan å lämnade igen hyrfilmen, Hälsade på hos Filip och köpte glass... Sen hem och äta middag och fara på bilträff. Kikade bara där en stund och sen gick vi ner på hängnan, Emil ville inte alls åka hem ännu så vi snurrade runt överallt och sen for vi för att hälsa på Sara och var där en stund.

Nu har vi varit hemma lite mer än en timme kanske och babblat och druckit the.. Skulle bara kika datorn en sväng och sen blir det sängen. Sitter å diskuterar lite med Tilde nu om Bulgarienresa.. Går billiga både 27/8 och 2/9

Bajs ?

Som vanligt blev jag på skitdåligt humör igår när det var dags att sova, Fattar inte varför jag varenda jävla kväll måste börja tänka på allt skit... Det är hopplöst att ens försöka somna då. Jag steg upp och surade för mig själv en stund och sen kunde jag äntligen somna, Alldeles försent.

Sket i jobbet idag oxå.. Orka


Nu är jag dödshungrig och känner för att tvätta håret. Ska göra nåt åt dem sakerna när jag ids.. Sen när Emil vaknar ska jag höra om vi inte kan äta på Baan Thai idag.. Det hade varit såå gott ! Och idag bara måste mitt HM paket komma..Jag kan inte vänta längre ;D

Håhåjaja

Vad jag hatar en viss person.. Orka bete sig som 13 när man är 18.


Jag fick iaf sluta vid 13 idag och har hunnit övningsköra lite oxå men jag hatar å köra på storheden i 100 rondeller med tusen folk. For hem å myste med Emil, duschade och lagade mat.. Sen har vi slöat lite innan vi for och hyrde film å köpte lite lite gotta.. Har sett gullefilmen The Notebook nu och ska gå ut på en promenad när Emil har sett färdigt på Family Guy.




Me Tired

Nu sitter jag at work.. Har varit såhääär nära på att gå hem flera gånger för jag varit så trött.. Men jag gick in på gymmet å köpte en Powerking som verkar ha gett effekt.. Då när jag var in på gymmet fick jag lust att träna hörochhäpna.. Så jag ringde Emil å hörde om jag skulle ta med ett till Gymkort när jag kom hem så vi kunde träna tsm men nä han hade inga andra kläder än jeans typ så det sket sig.


Föresten så gick det skitbra för mig att inte sitta vid datorn igår.. Sammanlagt satt jag nog inte ens 1,5 timme.. Å inge ont i huvet eller nacken på hela dan. Skönt minst sagt !


Nåvääl.. Fikarast nu, Sen ska jag övningsköra till storheden å köpa köttfärs å ett cykeldäck med slang.. Sen hoppas jag på att få sluta tidigt så jag kan fa hem å pussa på karln.. Kanske vi hyr The Notebook idag :) ?

Datafri

Idag börjar min Datafria vecka, Har tänkt att inte sitta mer än 1 timme per dag.. Får se hur det går, Är faktiskt jävligt svårt men med tanke på att jag jobbar Mån-Ons och att Emil kommer idag så borde det gå ganska bra.. Ska hitta på lite grejer vi kan göra istället =)

Me Hapiiiii

Emil ringde mig för ett tag sen så jag passade på att fråga när han skulle komma till mig.. Och det skulle han göra redam imorgon :D Wii.. Mucho Happy


Förutom de är den här dan skitdålig. Jag har ont i huvet å inget å göra å jag är trött men jag kan ju inte sova nå mer idag för då kan jag inte somna inatt å då är jag jättetrött imorn på jobbet. Och till råga på det är det fläskkotletter och potatis till middag. Blääh



Uppdt
Maten gick att äta, Jag dog inte och såsen var god. Sen kläckte jag ur mig att jag var sugen på rabarberpaj. Mamma började direkt baka för att göra sin lilla prinsessa nöjd.. Egentligen mår jag illa men en liten bit kan jag nog pressa i mig.

Jag har hängt upp en affisch.. En Ed Hardy affisch som jag fått av Emil. När jag drog undan databordet såg jag MYCKET damm. Jag sköt tillbaka det och tänkte... En annan dag.

Boken om Johnny Cash



Hello Sweden, I'm Johnny Cash
Allt om The man in black och alla hans Sverigebesök.


Detta är boken jag har läst senaste dagarna och faktiskt är den väldigt bra, Titeln säger väl egentligen vad den handlar om men på baksidan står det såhär.

Johnny Cash var alltid en välkommen gäst i Sverige. Från det första besöket -71 då han satte publikrekord i Scandinavium - Till den sista bejublade turnén -97, När han märkt av sjukdom erövrade en ny ungdomlig publik.

Boken handlar om hans nära vänskap med svenska fans, Alla hans svenska konserter, Hans aptit på Janssons frestelse, Hans shower på Hamburger Börs, Hans oväntade besök i Pingstkyrkan och inte minst hans unika
framträdande för fångarna på Österåkeranstalten

I boken kommer vi Johnny Cash nära in på livet genom massor av nygjorda intervjuer, Tidstypiska citat, Konsertminnen, Personliga upplevelser och inte minst genom alla bilder.

Författarna Börje och Lasse är två svenska fans som kom att blir riktigt goda vänner med Johnny. Lasse fanns med där ingen annan hade tillträde, Backstge, På turnér och Hemma hos familjen Cash.

Och vad mer ska jag säga ? Det är en bra och väldigt intressant bok om man gillar Johnny Cash helt enkelt :)

Sunday Morning Coming Down

Sunday morning coming down.... En jävligt bra låt av Mr Johnny Cash.


Jag missade Cry-Baby igår.. Eller missade och missade. Jag gick å la mig i sängen å filosoferade en stund istället och sen somnade jag. Hade fått ett dödssött sms av Emil när jag vaknade imorse så det var en bra start på dagen =) Ställde klockan på 8.15, steg upp och gav bebben frukost och sen var det dags för morgonpromenaden.. Skönt väder var det ute.

Sen var det dags för mig att äta frukost och nu sitter jag här, Har ingen aning om vad jag ska göra ? Mamma sover ju så jag kan inte leva om så mkt i köket. Kanske jag läser ut min bok så kan jag skriva om den sen här på bloggen i min Filmochbokkategori

      ♥

Lördagkväll

Nu har vi legat i soffan å myst, Jag och Troja :) Såg film, gick ut på en promenad och sen tillbaka och se filmen. Troja fick springa runt lös på ängarna här nere och var jätteduktig förutom när hon fick syn på en hare och försvann på en halv sekund typ.. Som tur var kom hon tillbaka rätt fort.


Jag har väldigt ont i nacken, huvet å ena axeln nu men jag hade tänkt försöka hålla mig vaken ett tag till för 00.15 börjar Cry-Baby som jag vill se. Får se hur det går, Känner mig väldigt sovsugen ;D



Nä men om man skulle kirra lite kvällsmat kanske.. :)




Och som vanligt all kärlek till Emil, Min lycka.

Juli-Lista

Juli Månad

Du har fått nya kompisar. -  Njäe
Du har varit i ett annat land än Sverige. -  Nä men i Södra Sverige iaf ! :D
Du har bowlat. - Nä tusan
Du har skolkat. - Sommarlov
Du har fått bra betyg i skolan. -  Smmarlov fortfarande
Du har varit ledsen. - Ja det har jag
Du har varit glad. -  Och det har jag oxå varit mkt
Du har druckit alkohol. -  Jadå flera gånger
Du har blivit kär. -  Jag har varit dödskär i över 10 månader nu =)
Du har känt dig sviken. -  Japp det kan man nog säga
Du har känt att ingen har sett dig. -  Njae, Men inte förstådd kanske.
Du har suttit vid datorn mer än du brukar -  Nej faktiskt mindre
Du har solat solarium. -  Nej
Du har badat i havet. -  Nej men i Siljan som nog är Dalarnas största sjö :)
Du har rökt. -  Nej
Du har snusat. - Ja
Du har varit sjuk. -  Nej
Du har spytt mer än på fyllan. -  Bakfyllan haha
Du har bråkat med dina föräldrar. -  Nä det har jag väl inte gjort på läänge
Avslutat ditt medlemskap på lunar. -  Nääfan
Någon har sagt att du är snygg. - Såklart =)
Bråkat med din älskling. -  Ja det har vi väl oxå hunnit med ;D
Strulat med en främling. -  NEJ
Bråkat med en från samma kön. - Näe
Varit så full att du knappt minns något från den kvällen. -  Hm.. Nä inte så jag inte minns.
Gråtit för att ditt liv är misslyckat- Näe
Pratat i telefon i mer än 1 timme. - Jodå
Kramat någon av samma kön. -  Tror inte de
Kramat någon av motsatt kön. -  Ja älsklingen såklart
Köpt något till en vän. -  Hm njäe men åt Emil
Köpt något på ica. - Jo
Gjort illa dig. - Nej inte det minsta

Lördag

Såja, det gick till slut att somna igår. Vaknade väl nu efter 10 nångång... Det blev björnbärskräm med mjölk och en macka med smält ost till frukost idag men jag är ändå hungrig, Kanske borde ha ätit lunch ist klockan är ju ganska mkt. Menmen :)

Idag kommer som sagt Troja hit och det ska bli kul :) Ska strax ta och dammsuga och sen ska jag lägga fram filtar där hennes säng brukade stå och en skål med vatten.. Sen ikväll ska vi ligga och mysa i soffan :) Jag borde verkligen dammtorka idag oxå.. Men i hate it !


Måste läsa min Johnny Cash bok.. Den är så braaa.



N

u har jag varit iväg på en väldigt lång promenad, Skulle möta upp Malin och Troja. Dom gick från Örnäset och jag härifrån men jag mötte dem inte förrän vid Lulsundet så det blev en tur dit och tillbaka.. Troja fick sig ju en ordentlig promenad hon med så nu ska vi ta det lungt ett tag, äta middag och så blir det en kort kisspromenad och en lite längre ikväll. Jag börjar få ont i huvet så ska väl fixa nån mat här på nå tag...

Gash

Självklart kan jag inte sova... Jag måste sluta med dom där jävla Energidrinkarna, Man är trött men det går bara inte att sova. Vilke skit


Pratade iaf med Emil för typ 2 timmar sen, Han var jättefull och svammlig så jag fick inte så mkt vettigt ur honom :p Ska prata imorn igen för att höra lite bättre om vi ska upp något till byn hans sista semestervecka och ta med Troja. Om vi inte ska det åker jag ner till honom på Onsdag och då kan jag vara där jättelänge :D Wii. Men som sagt har vi ju planerat att ta med henne upp och det hade varit jättekul om det blev av =)

På tal om Troja så ska hon komma hit imorn, Mamma jobbar natt så hon får sova här med mig oxå.. Lilla älsklingen :)


Nu ska jag göra ett nytt försök att sova, Hoppas det går vägen.

Mm fredagssug

Jaja.. Lite ångest har jag väl för att jag inte är ute å super nu. Nog brukar man ju ha kul på lk även om de suger egentligen. Man inbillar sig att man inte är ett dugg drickasugen.. Men nog fan kommer suget när det närmar sig kväll en fredag mitt i sommaren.. Det är lixom oundvikligt. Nåväl.. Det blir inget sånt ikväll så det kan jag sluta fundera på.

Idag har som tidigare varit ganska händelselös.. Jag har:

* Dammsugit
* Duschat
* Läst lite bok
* Gått på promenad
* Och förstås suttit vid datorn.


Nu ska jag lyssna lite mjusic och springa på tossi.

SlappDag

Idag har inte ett skit hänt hittils och jag tror väl inte att så mkt mer kommer hända heller. Steg upp 8.30, åt frukost och gick å la mig igen. .Sov ändå till 12.30 och då var det dagsför lunch.. Ja man kan väl säga att det ända jag gjort idag är ätit och sovit. Menmen... Jag är ändå för slö för att idas göra nåt annat.. Me so tired


Ska väl hoppa i duschen nu fast jag egentligen inte ids...  bluh

G-night

Nä nu orkar jag verkligen inte vara vaken längre !



Godnatt allihop.
RSS 2.0