Sooo Tired !

Nu har Emil åkt efter att vi suttit och gäspat ikapp framför Vem Vet Mest, Det blev min smarriga korvstroganoff med makkisar till middag men givetvis är jag hungrig nu igen ! Det är så SKÖNT att ha tillbaka sin matlust.. Fatta att jag gått ner till 34kg.. Det är bara sinnessjukt och innan december är slut ska jag väga mina vanliga 41 kilo igen.

Som ni alla vet är det ju första advent idag och alltså den officiella julpyntardagen, Jag måste dock dammtorka först och det känns väl inte sådär jättelockande faktiskt med tanke på hur jävla trött jag är, Jag gjorde ett tappert försök tidigare idag men jag kom inte så långt tyvärr.


Euh... Jag ska ta en kopp te nu tror jag och gå ut och piska lite sängkläder så man får något vettigt gjort idag så man kan somna gott inatt.


Dramatisk Lördag + Söndag

Alltså... Denna vecka. Det finns nog inga ord som kan beskriva den. Helt sinnessjukt hur mycket som har hänt.

Igår kom Emil hit och vilade upp sig lite efter "olyckan", Jag lagade lövbiff och barbequecrisps åt oss och sen såg vi tv och en Film. När Emil hade somnat och jag ännu låg vaken i sängen hör jag hur en eller två personer kommr uppramlandes genom trappen.. En massa klampande och ramlande mot väggen mot mitt rum, Man hörde nån säga nånting nån enstaka gång och sen började dom dra i dörrhandtaget.. Och jag var livrädd !! Hur jävla länge som helst stog dom och röck i dörren.. Gick ner för trappen, Kom upp igen och fortsatte, Gick ner, Kom tillbaka osv. Tillslut ringde jag Polisen men givetvis var personerna redan försvunna då.. Ungefär 5 minuter efter att Poliserna farit kom dom tillbaka och började om.. Fyfan vilken natt.

Eftersom att vår sömn minst sagt blev lite störd tog vi sovmorgon idag, Jag steg upp tidigare än Emil och duschade + slog in paket och skrev rim på dem så han kan ta me dem upp till byn redan nu. Sen åt vi Bullens med ketchup och bröd till frukost/lunch och har sen kollat på lite hundprogram på tv... Emil ligger och sover och jag ska väl snart gå och väcka honom. Tänkte jag skulle börja göra julgodis idag och göra korvstroganoff åt oss till middag. När Emil åker idag ska jag börja städa och dammtorka så jag kan julpynta mitt rum.


Anyway, Det var allt jag hade på hjärtat nu. Jag kommer föresten lägga in recept och bilder i mitt julbakande ! :)

Dramatisk Fredag

Jag kom ju hem hit igår när Emil skulle ut och festa.. Men jag ångrade mig och åkte till Sävast med honom där Amanda hämtade mig, Jag hade tänkt umgås med henne och sova där men jag kände mig för lesen och att det skulle bli jobbigt att inte sova hemma då så jag åkte buss tillbaka till Luleå senare på kvällen och sov hemma. På natten vaknade jag mitt i allt och tänkte att jag måste kolla på telefonen.. Det gjorde jag och fick läsa att Emil var på Sunderby sjukhus för att det finns så förbannat mycket idioter i denna värld.. Tänker inte ta mer ingående vad som hände men jag kan iaf tala om att det kändes förjävligt att inte vara där med honom och samtidigt hur tur det var att jag inte var med och behövde se när det hände, Jag skulle ha dött av bara synen av att någon gjorde så mot min älskling.. Och allt blod ! Nä jag skulle dött.


Så om jag var orolig och nervös innan är jag det verkligen nu.. Hojja att folk är dumma i huvet. Och nu vill jag bara att Emil ska komma hit... Bra att han fick åka hem till Martin och sova iaf så kändes de mindre oroande.

Fredag

Ja, En liten snabb sammanfattning då om vad som hänt igår och idag. Emil kom hit igår, Vi åt middag och såg lite av en film innan vi gick och la oss.. Jag sov skitdåligt hela natten så jag var ganska så trött imorse men tvingade mig ändå till skolan vilket var väldigt nödvändigt eftersom vi hade typ en lektion bara tydligen. Jag & Cissi kikade i lite affärer innan Emil kom och hämtade mig.. Vi köpte mat som vi for hem och åt å kände lugnet vid tvn ett tag innan vi for till Boden. När vi kom dit såg vi att vi inte hade rätt verktyg med oss så det var bara luftfiltret som blev bytt idag. Vi skulle egentligen på middag idag men jag ides inte så Emil skjussade hem mig och har farit å ska vara med sina vänner nu.



Jag ska väl sitta här och fundera tills klockan blir lite mer så man får gå och sova nån gång.

Torsdag

Det blev ingen skola idag.. Jag orkar inte sitta bland folk och känna hur tårarna trängs bakom ögonlocken. 5.5 timmar kvar nu och jag är LIVRÄDD, Verkligen livrädd... Jag säger det igen, Jag förstår verkligen hur dom som väntar på sin dödsdom känner sig.

Tänk om jag oroat mig en massa i onödan ?.. Men det tror jag inte.. Det känns som att allt hopp är utom räckhåll och att det inte är nån ide att tänka goda tankar längre... För att jag inte orkar bli dubbelt så besviken sen. Jag har ingen anig om hur jag möjligtvis ska kunna gå vidare med mitt liv.

Onsdag

Alla som bor i Luleå vet väl hur vädret varit idag ? SNÖ SNÖ SNÖ ! Och i all denna snö och blåst var jag tvungen att fara till stan och gå till körskolan för att ha körlektion. Jag kände mig som barnen på frostmofjället där jag gick men körlektionen gick bra som tur var även om det var ett jävla jobb att se vart vägen gick under all snö.


Jag gick direkt till skolan efter det och hade utvsamtal, Om möjligt snöade det ännu mer då. Utvecklingssamtalet gick bra även om det var samma saker som sas... Tänk att jag gått skola i 12 år snart och fått höra sammmmma saker år efter år. Nåväl... Jag gick tillbaka till stan, Åkte 4an till Porsön och traskade sakta vägen hem. Hann ungefär uppför halva trappen innan alla tankar slängde sig över mig. Detta är utan tvekan det värsta jag varit med om.. Någonsin. Men vad hjälper det att jag säger det ? Inte ett jävla skit.. Jag kan fortfarande inte göra nånting annat än att vänta på ett uttalande. Om jag fortfarande duger eller om jag helt enkelt inte är mödan värd längre.

En helt ny lista !

Beskriv en riktigt bra kyss.
Personen man kysser ska ha bra andedräkt, mjuka läppar, inte vifta runt med tungan som en elvisp och inte sätta spott i munnen på en. Allra bäst blir det ju givetvis när det är med nån man tycker om.

Om en kändis fick bo hos dig en vecka, vem skulle det vara?

Oj...Ingen aning. Nån kul och normal ?

Vad vill du alltid ha i kylskåpet?
Pålägg av olika sorter eftersom mackor is the shit.

Är det okej att flörta över internet när man är i ett förhållande?
Absolut Absolut inte. I ett förhållande flörtar man inte med andra på ett endaste sätt.

Vilken egenskap skulle du vilja ha?
Positivare !

Vilka egenskaper är viktigast hos framtida partner, rangordna dom.
En med båda fötterna på jorden om ni fattar vad jag menar, alltså typ normal, intelligent, ordning på sitt liv. Sen givetvis rolig, snäll, omtänksam.

Vad är receptet på ett lyckat förhållande - nämn tre ingredienser.
Tillit, Vänskap och Kärlek.


När gjorde du senast bort dig?
Haha.. Ja jag vet inte. Tror inte det händer så ofta ?

Du står i baren. vad beställer du?
En öl, Drinkar är väl så dyra.

Du & din partner har varit ihop några veckor, och han börjar flytta in saker hos dig. hur reagerar du?
Om man bara varit tsm några veckor är det ju lite väl. Men det beror på hur man känner för varandra oxå. Det finns dom som gifter sig efter 1 månad.

Om du fick chansen att bli sveriges statsminister - skulle du ta den?
Haha nja, nog hade det ju varit kul att få ställa saker till rätta åså men man skulle väl bli utbränd efter en dag.

Beskriv en perfekt frukost.
Det är ju olika varje dag. Men te och nybakt bröd är väl aldrig fel.

Du är på kareokefest & måste sjunga, vilken låt sjunger du?
Det har jag ingen aning om.

Hade du försökt ta dig igenom din värsta rädsla om du fick 50.000?
Nä inte eftersom att min största rädsla är att bli ensam eller förlora nån jag älskar. Det är inga pengar i världen värt.


40-, 50-, 60-, 70-, 80- eller 90-tal ... på vilken tid hade du velat leva i?
50 och 60-talet givetviis

Finns det något du fejkar?
Hårfärgen :D ?.

Ger du ut ditt nummer till vem som helst över internet?
Haha eh nä

Vad är du bäst på?
Bäst på nåt är jag väl inte.

Vilken person var du under skoltiden? Ex. skolans snyggaste, plugghäst osv.
Haha jadu.. Inte vet jag. Var väl en av dom som gjorde lite mer saker som "man inte fick" men jag var ju för den skull inte nån värsting.

Vilken karaktär i sex and the city skulle du vilja ha som bästa vän?
Jag kollar ju inte på det så jag vet inte hur dom är som personer förutom att en har barn och en som knullar 24/7

Vad skulle du vilja ha allra mest just nu?
Emil här

Gå genom livet utan att ha några vänner, eller aldrig nånsin ha sex igen?
Aldrig mer ha sex.

Nånting Bra

Hej, Jag hade inte alls lust att fara på körskolan idag och jag var jättetrött när det var dags. När jag kom dit blev jag piggare, Jag fick köra med den nya killen som börjat jobba där och han är faktiskt mycket bättre än tanten. Jag tyckte hela lektionen gick jättebra och det tyckte han med så det var ju roligt men det bästa är ändå att jag fått min efterlängtade halkbana inbokad nu. (Jag längtar inte efter att få göra den, Men efter att ha den bortgjord) Då är det nämligen bara uppkörningen kvar eftersom jag gjort teoriprovet för 100 år sen :)

Nåväl... Jag har ju ingen matlust alls så jag följde inte med ut och åt lunch men jag köpte en Powerking på Willys. Ska väl dricka den sen nån gång. Tror jag ska vila en stund nu för ja e så trött :P

Hejhej

Tänkte berätta lite om vad jag gjort under denna långa tråkiga dag. Jag har sovit till kl14 och sen bara segat på, Jag har inte ätit något på hela dan så jag är lite hungrig men samtidigt mår jag illa.. Har iaf ätit lite chips nyss. Jag for och övningskörde med Mamma och det gick jättebra fast det var massor av snö på vägarna, halkigt och blåsigt som tusan. Vi for först till Ica Maxi, Sen hämtade vi upp Emmeli i Gammelstan och sen for vi till kvantum för att hon oxå ville ha chips.


Har nyss pratat med Emil över en timme och grejerna vi beställt till min bil hade kommit så det var ju bra, Ännu en bra sak är att han kunde fixa ett bättre begagnat batteri eftersom mitt mest troligt frusit sönder. Några fler bra saker är att jag har körlektion imorn.. Mamma skjussar och hämtar mig dit och sen ska Mami, Emmeli och Jag ut å äta lunch antingen på Exotic eller Baan Thai.



Å vetni en grej... Jag och Min Mamma har varit så jävla mycket ovänner senaste året men en sak är säker och det är att hon alltid alltid gör sitt yttersta för mig. Hon kan vara världens snällaste, rättvisaste mest omtänksamma och det bästa av allt är att hon visar det vid dom få tillfällen man verkligen behöver det. Lav U Mami

Don't leave me hangning

De är så fruktansvärt hemskt att bara vänta... Jag har absolut ingen aning. Mitt livs öde ligger i någon annas händer. Jag kan inte göra nånting och det känns som om det ska ta död på mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till.






Jag älskar dig över allt annat Emil.

<3



You know I love you, And I can't live whitout you.

Söndag

Idag tog jag mig en lång Sovmorron till 11:30 och det var då lika bra eftersom att jag ändå är så irriterad å less så jag hellre sover bort dagen än är vaken. Sen dess har jag inte gjort ett skit utan bara pratat med Amanda vilket jag fortfarande gör...


Ska väl fixa nåt frukostliknande snart dvs en kopp te... Jag hålles dessutom på att bli förkyld och det stör mig.


Ho Ho Ho

Nu har jag slagit in alla julkappar jag hittils köpt.

1 åt Pappa
2 åt Emil (Har en oinslagen kvar)
2 åt Mamma
1 åt Emmeli.

Har ännu endel att köpa men när man börjar i god tid behöver man ju inte stressa ! :)

Fick en påse Ahlgrens bilar sursockrade idag när Markus & Mattias kom hit.. Dom var goda med det där sura men jag åt typ 2 nävar och sen blev jag less för det blev så sött.



Och jag har inte ett endaste dugg att göra ? What to do what to do

Hallååw

Nu ni kära vänner har jag varit på Dollarstore där jag köpte en present åt Emil, En åt Mamma och En åt Pappa. Ska slå in dem idag och jag har kommit på rim till 2 av dem :) Sen for vi och handlade på Kvantum och jag köpte en Saffransnurra eller vad dem hette.. Typ en bulla med saffranssmak och nåt gott där i så jag ska äta den och dricka glögg snart :) Köpte föresten en Tatueringstidning oxå som jag ska kika i.


Ja vad har jag mer att berätta ? Det var ju jag som körde överallt idag och det gick jättebra nu igen, Skönt ! :)




Jaja.. Ska väl slå in nåt paket nu :)

Tjoho !

Igårkväll var det -12 när jag gick å la mig så nu är då verkligen vintern här..  Kul på ett sätt men mest kallt.


Nu ska jag hitta mig nåt ätbart eftersom min mage skriker efter mat och sen ska jag tvinga med mig Mamma på Dollarstore så jag får övningsköra och köpa det jag hittade där sist vi var dit, Vi måste dessutom handla oxå. Ska ba duscha först.. ;D


Och jag är ännu på bra humör över att jag snart äntligen har min fina tatuering !! :D

Yey ! :)

Nu har vi fått tatueringstid, Emil har nästa Lördag kl18 och jag har Söndag kl17 om tatueraren inte hinner med mig oxå på Lördan ! :) Känns iaf kul eftersom jag har väntat så länge nu och är helt säker på tatueringen jag ska göra.. Det kommer bli så snyggt ! Emils blir oxå svinsnygg.. Skulle lätt kunna tänka mig att ha en sån oxå.


Ja det var väl bara det jag skulle berätta ;D Pratade nyss med Emil ett tag men nu har jag inget att göra igen.. Funderar på vad jag ska äta till kvällis och sen blir det nog en tidig kväll, Känner mig trött.




 

Tänker inte avslöja för allmänheten hur min tatuering kommer se ut men jag kan ju iaf berätta att den kommer vara i riktigt gammal klassisk stil, Ett snyggt old school motiv.. Enkelt och med bleka färger ! :) Wiie, Detta blir min julklapp till mig själv :D




 

Meeen

aAsså idag har jag varit drickasugen hela dan.. Av nån konstig anledning. Nu har jag suttit helt länge å kollat på alla gamla festbilder och tänkt på hur jävla kul man har haft allllllla gånger. Typ förra året när Jag & Cissi drack med varann typ varenda helg i Boden å Luleå å hade så kul.. Å åren före det när jag var i Boden en massa oxå på  en massa kul fester. Å alla gånger vi lillgänget supit i Ökx genom åren... I Pajala har det oxå varit svinkul de flesta gångerna. Ja fyfan.. Man har gjort så mycket kul genom åren... Å nu är det aldrig så kul nåmer ? Kanske stämmer det att det är roligare att festa som singel :p

Nu har alla värsta fasta förhållandena, Det är helt många som man inte ens känner längre.. Massa folk man aldrig träffar. Tråkigt.


Hursomhelst satt jag här och kollade alla bilder och lyssnade så bra partymusik att jag var tuvngen att ta en öl.. Nu blir jag bara mer drickasugen.


Bjuder på några bilder som framkallar måånga minnen



























Fredag

Nu är det äntligen helg, Ska bli skönt eftersom jag vart så skolless den här veckan ! Det var bara Jag & Sandra i skolan  idag oxå.. Börjar bli mer regel än undantag. Vi hade hursomhelst Historia och började på ett nytt kapitel, På samhälls pratade vi bara och åt Smörgåstårta som inte var så god.. Gjorde inte spec mycket på Näringsläran heller eftersom att vi blev klara så fort.. Ska börja med näringsberäkning nästa vecka och det verkade lite jobbigt.


Planer för helgen ? Typ inga alls... Är nog helt säker på att jag inte vill följa på krogen iaf så det enda jag vet hittils är att jag ska köpa och slå in julklappar. Kanske passar på att göra bort ännu mer på Projektarbetet och mitt arbete om UNICEF.
 

Sleep Tight

Nä fan, Nu kastar jag in handuken... Är så stöööört  jävla trött och klockan är inte ens 22. Illa.. Men fan va skönt att sova. Godnatt.



P.s Emil är bäst och vi är bäst tillsammans.

Mmmm.. Mat ! :)

Jag gjorde nyss middagen till imorgon, Mamma ska på julfest så jag ska äta goomat on my own... Marinerade först färsk rostbiff i Hickorygrillolja, Cayenne, Chili, Paprikapulver, Grillkrydda, Curry, Soya och Olivolja. Sen stekte jag dem och gjorde en gräddsås på skyn... Ska göra sån barbequepotatis som man gör i ugnen till och ciabatta... Fyfan va gott det kommer bli. Jag blev helt hungrig nu ! :)

Ska göra mig nån kvällsmat lagomt tills Höök börjar, Det är sista avsnittet ikväll så jag ska väl se om de är nå värt, Annars blir det att läsa lite.


Nä... Nu ska jag ta mig nån god frukt.. Har både Granatäpple och Mango ! :)

Slingning

Hola Amigos !

Nu har Amanda ganska nyss åkt hem, Eller tillbaka till Boden. Vi färgade hennes hår och det tog ju sin lilla tid med att få ut alla slingor ur hättan och sen färga + vänta... Hade i färgen 1 timme och 20 min haha :) Bara för att Amanda envisades med att använda Poly Blonde fast JaneHellens Mood är det absolut bästa i blonderingsväg.. I should know ;)

Nåväl Nåväl.. Ska äta mat nu alldeles strax och det är en jävla tur för jag håller på svälta ihjäl !!, Sen har jag inga mer planer för idag förutom att jag ska skriva ut mitt arbete så jag kan redovisa imorn. Måste läsa ut Johnny Cash boken oxå.. Den skulle vart inlämnad igår.

Kom på att jag glömde skriva 3 bra saker jag gjorde igår men eftersom jag inte gjorde nåt bra spelar det väl inte så stor roll, Gör ett nytt försök ikväll istället.


= Dålig



= Bäst

Torsdag

Imorse när jag vaknade var jag så jääävla trött och tänkte nästan stanna hemma men tänkte att Folkhälsan är ju så viktig och vi gör alltid uppgifter på lektionerna som måste vara inlämnade för att ens få G i kursen. Så jag kämpade mig till skolan i -8 svinkalla grader.... För att inte göra ett jävla piss, Nån tråååkig tant kom dit och sa sånt som man ALDRIG hört förut som.. "Om man börjar dricka alkohol tidigt är risken större att man blir beroende", "Om man har en kompis som använder droger ska man försöka prata med dem" blaaablaaa.. Så läraren blev sur när vi satt och svammlade istället för att lyssna.

Sen slutade vi och jag åkte hem.. Amanda skulle komma kl12 men då ringde hon och hade nyss vaknat så hårfärgningen blir lite fördröjd men hon borde vara här snart.  Har hunnit prata en stund med Gullepojken oxå som ringde på sin lunchrast och sen har jag druckit en smoothie. Just nu är jag svinjävla trött och ska ta mig en kopp te.



Wanna sleep :)

Bara en till

Om nån undrar så har jag kommit in i en list-period igen ! :)

Vad brukar du använda på läpparn?
Läppsyl, Gratis med reklam för Akademiska hus, Skitbra !


När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?

Nä, Typ om man är ute så brukar man ju pissa tsm.. Typ bakom varsitt hörn eller nåt

Hur många kuddar sover du med?
3, Men bara på en åt gången då ;)

Är du utseendefixerad?
Nej

Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Normallång typ 170-180, Naturliga muskler, Inte tjock och inte smal.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Några fler piercingar blir det inte.. Kanske man tillåmed tar bort dem nångång ? Min framtida tatuering tänker jag på hela tiden och nu är det inte länge kvar.

Tror du på den stora kärleken?
JA ! Kärleken är det största och starkaste av allt !

Vilken är din favoritmånad?
Augusti

Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Bar men egentligen ingen av dem.

Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Helst tar jag ingen alls men om man måste så håller man ju reda på den. Om man inte blir för full

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Elina passar mig

Har du någon gång bott utomlands? Isåfall vilket land?
Hah nej

Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Det är ganska tråkigt.. Men jag är ju överlag tråkig så jo jag är nöjd.

Vilken är din favoritmöbel?
Sängen :), Jag hade gärna haft en skön snygg soffa

Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Jag har både rullgardin och persienner nerdragna nu så

Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Kristendomen om rätt ska vara rätt

Vad tycker du mest om? Salsa eller guacamole?
Guacamole.. gott med salsa till :D

Klipper du håret regelbundet?
Ja var tredje månad ungefär.. börjar kanske vara dags nu ?

Blyg eller framåt?
Jag har alltid ansett mig som blyg.. Men när jag tänker efter stämmer det inte.

:)





Jul jul strålande jul

Mmmmm va det är gott med glögg !! Men det saknas definitivt en varm lussebulle till... Vi har inga kakor alls hemma och jag har varit sugen nu i flera dar :(

Hursomhelst har jag tjuvstartat paket-inslagningen för i år :) Har slagit in ett åt Emil och ett åt Emmeli. Har även kommit på några fler julklappar jag ska köpa (Hade egentligen tänkt göra det idag men latmasken kidnappade mig).

Har pratat med både Amanda & Emil ganska länge idag och Amanda tycker jag ska med på krogen i helg.. Jag tycker att jag är rädd för krogen. Imorn ska jag föresten vara med Amanda och slinga hennes hår :)



Nåvääl... Eh... Jag har inget att göra. Ska ta å skriva ut mit historiearbete nu och sen kanske ta en promenad eller nå ? Jag saknar att Emil inte är på msn.


Onsdag

Nåt troll måste ha varit och bytt ut min dator inatt för den är sig inte alls lik idag... Den segar ihjäl sig (Och mig) och öppnar en jävla massa reklamsidor hela tiden. I hate that shit !


Jag är ledg idag och det firade jag med att sova till klockan 10 och vakna med huvudvärk. Jag drack grönt te och åt fiberrost med avokado till  frukost. Brödet var torrt och det var inte så smaskigt. Nu har jag nyss duschat och det svider i ögonen.

Dagens höjdpunkt lär väl vara när Emil ringer mig efter in kurs så jag sk bara vänta å vänta på det.. Egentligen borde jag ringa och höraom jobb på jul, läsa ut en bok, lämna tillbaka den i stan och fara på Dollarstore och köpa några grejer jag hittade igår.



Jag känner inte riktigt för att göra nåt av allt jag borde.

En lista innan godnatt

Smeknamn: Kallas mest bara Elina.. Emil brukar väl kalla mig snuttan och sådant.
Boende: Lägenhet på Porsön
Uppvuxen i: På bergnäset först och sedan Porsön/Ängesbyn
Din kärlek: Emil Wanhatalo <3
Stjärntecken: Oxe
Motto: Jag vet inte, Finns många bra men jag har inget särskilt.
Frisyr: Halvlångt svart
Ögonfärg: Blågrå
Längd: 155
Skostorlek: 35
Radioprogram: Lyssnar aldrig men Rix Morronzoo är ju kul.
Tv-program: Vem vet mest !
Skrattar åt: Ironi, Sarkasm, Skadeglädje, Fula skämt
Sällskapsspel: Trivial Pursuit !
Årstid: Sommaren.. Ljusa nätter, Värme och ledighet.. M m m
Fest: Bra drag, Bra stämning och många kul folk
Mumsig mat: Allt som är gott !! Vill inte börja tänka på mat blir så hungrig
Äckel mat: Köttsoppa, Pannkaka, Potatisbullar, Fläskkorv
Örongodis exempel: Örongodis... Hurriganes :) ?

Fritidssysselsättningar: Leka hemmafru, Mysas och hitta på roliga saker med älskling.
Värsta ovana: Kan inte hålla käft om saker.. Tycker jag nåt eller vill jag nåt.. Så hoppar det ur munnen på gott & ont.
Jag skulle vilja kyssa: Emiiil...
Åker mest med buss nr:  5an
Sover helst: I min egen säng med Emil om jag får somna först. HATAR när den jag sover med somnar före.
På parties dricker jag helst: Nåt gott.. Även om jag aldrig gör det.
När jag var liten brukade jag säga: "Såhär behandlar man inte sina barn !!" Om mamma blev arg när jag gjorde nåt jag inte fick.
Vill bli bättre på: Att kunna släppa saker och skita i att älta sånt jag bara mår dåligt av, Bli mindre orolig, Mindre osäker och mer impulsiv.
vilket är ditt livsmål?: Att få vara lycklig
vad har du för puder?: Har ett från H&M
har du använt någon hårprodukt idag?: Ja Spray
hur många speglar finns i det rum du är i nu? Ingen
var är du nu? I mitt rum
har du bråkat med någon idag?: Nej
var det allvarligt?: Som sagt, Har inte bråkat med nån
saknar du någon nu?: Mm, Massor !
vad köpte du senast?: Godis
har du åkt fast för snatteri någon gång?: Nä men nog har de varit nära.
när var du i en affär senast?: Idag
mötte du någon du kände då?: Nej, Å skönt var väl det. Gömmer mig alltid bakom hyllor för att slippa säga hej.
tycker du om dina grannar?: Har faktiskt ingen aning om vad de är för personer
anväder du icq eller msn?: Msn givetvis
vilket färgtema går ditt rum i?: Beige typ.. Ljusa trämöbler och rött som kontrast.
hur många datorer finns i ditt hus?: I min lägenhet 2
när fick du senast en present?: Hmm... Var väl en parfym av Emil.. Eller jag fick en liten present av honom i helgen oxå, En Mercedes Benz dekal :) Åsså fick jag ju nya underkläder av honom i veckan.  Gullepojken <3
vad drack du senast?: Vatten
umgås du med dina klasskamrater efter skoltid?: Inte ofta alls faktiskt, Lite tråkigt. Vad säger ni om julfika ? :D
har du några högklackade skor?: jo 3 par faktiskt 
vilken är din favoritfärg?: Svart
brukar du se tv3's sommarnattbio?
har du blivit hotad via telefon? Haha ja inte var det då nåt jag tog på allvar iaf.
av vem?: En flottig fjortis med stort huve... Haha ;D
finesse eller wella?: Inget av dem
absolut dance eller absolut music?: Music då
vad har du för planer till helgen?: Inga alls, Emil har jour så jag blir hemma i helg.
har du en hårborste i din väska?: Nej,.. Men det var en bra ide faktiskt.
har du stadigt sällskap?: Mhmm :) Lycka "
varför är alltid tak vita?: För att ljuset ska reflekteras och lysa upp hela rummet.
vill du ha barn?: Jo men jag vill inte spricka och få en igensydd muffla helst.
hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord? Snäll hoppas jag :D ?
är det många som alltid läser din dagbok på internet? Inte så värst..
vad tycker du om sex and the city? F J A N T I G T.
din nästa födelsedag? 27 April, Fyller 19
brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Never
har du rakat dina ben någon gång? Haha ja det har nog hänt.
finska, danska eller norska? Finska
vilka språk kan du prata? Svenska, engelska, lite spanska
skulle du kunna ha silikonbröst? Det vore väl onödigt
vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20 är nog  rätt lagom
cigaretter då? 18
borde man få röka på pubar? Nej, rökförbudet är bra !
när fikade du senast? För länge sen.. ME LOVE COOKIES
50 cent bra? Nej
har du kvar dina barndomsskivor? Jadå :)
hur många hål har du i öronen? 1 i varje
brukar du bada i sjöar om somrarna? Njäe


GODNATT

Åååh

Gud vad jag har tråkigt nudå !!

Dessutom saknar jag Emil galet mycket, Han sitter på Arlanda nu och är påväg å ha kurs i Malmö.. Konstigt att det verkligen känns att han är 100 mil bort, Ja menar... Han hade ju lika gärna kunnat vara i Umeå. Men nä, Det känns att vi är jättelångt ifrån varandra så nu måste jag sakna honom jättemycket !! Hoppas iaf för hans skull att det ska gå jättebra där borta.. Kan inte tro att det är roligt att åka alldeles ensam längst bort i Sverige för att gå på en kurs man skiter i.  Stackars Älskling !


Jag har som sagt absolut ingenting att göra nu... Skrev ju klart mitt Historiearbete imorse, Har för tillfället faktiskt inga läxor tro det eller ej ! :O Eller jo... Till nästa vecka ska vi varje dag skriva ner 3 bra saker vi gjort under dagen. Så

3 saker jag gjort bra idag:

*
Tog tag i mig själv och fixade färdigt arbetet jag segat med.
* Övningskörde och det gick riktigt bra.
* Har planerat in en helg när jag ska hjälpa Amanda att baka till jul.


Och föresten... Nu snart framöver ska jag baka eget hårdbröd. Alltså... Ibland blir jag nästan imponerad av mig själv :)

Ömklingar

Mamma: Jag har då ont precis överallt
Jag: Jaha, Inte jag.... Jag har bara ont i knäna, höfterna, nacken å handleden.

UschUschUsch

Jag känner verkligen inte för att fara till skolan idag.. Jag är på dåligt humör, har ont i magen, är trött, fryser och det är kallt ute. Vi har dessutom skittråkig Etik-lektion där vi aldrig gör nåt annat än diskuterar.



Jag vill bara gå och lägga mig igen.




Uppdt: Det var verkligen tröttsamt att vara i skolan, Jag ville bara sova och lektionen var tråkig, Men det var ju itne så oväntat. Jag kikade ju runt i stan innan vi började men jag hittade då inga kuddfodral som inte kostade skjortan så det var lite synd.


Sen jag kom hem har jag ätit en macka och lite godis, druckit te och pratat med Amanda 1,5 timme och suttit vid datorn lite.  Om det ändå fanns nåt vettigt att göra nångång ??


Ska börja förbereda middagen åsånt.

Haha åh

I Love This !!

Tisdag

Idag har jag sovmorgon så jag har sovit lite längre än vanligt, Var dock tvungen att stiga upp för att jag har en massa saker att göra... Måste skriva mitt Historiearbete och ringa en Enhetschef å fråga om dom behöver nån som jobbar julafton och juldan.. Och jag är så jääävla nervös ! Jag hatar att ringa till praktikplatser och såntdär.. Hojja vad hemskt det är.


Börjar ju12:30 men ska in till stan lite tidigare än det för att se om jag hittar några fina kuddfodral till såna kuddar man har i soffor osv. Dom brukar ju vara så dyra alltid så jag ska se vad jag hittar.



Nåväl... Jag kanske borde sätta igång med nåt vettigt nu.

Måndag

Idag var det -6,3 ute ! Very cold....

Skolan sög som faan i vanlig ordning.. Jag börjar bli riktigt less nu... Vi har haft skitmycket småläxor, större jobb, redovisningar och projektarbeten på senaste och det verkar aldrig ta slut. Sen blir det inte bättre i en idiotklass med idiotlärare.


Jag har faktiskt ingen aning om vad jag gjort hela dan sen jag kommit hem ? Typ läst lite, suttit vid datorn, ätit, Emmeli har varit här, pratat med Amanda och sen har jag övningskört.  For till Ica Maxi först och sen till Gammelstan och lämnade Emmeli, Sen Rutviksvägen hem.. Det var faan halkigt idag och snöade en hel massa men det gick verkligen skitbra hela vägen ! :)


Kom hem och kikade lite tv och åt god mango... Ska väl äta nån mer kvällsmat på ett tag och ringa Älsklings Emil å prata en stund :)

Assså guuuud

Haha... Alltså det finns verkligen ingen gräns för människors feghet.. När man är 18 år ska man väl ändå kunna ha egna åsikter och stå för dem. Men nä.. Man kan ju gå och skvallra till fröken som snorungar. Seriöst, Nog fan vet jag att ni alla tycker jag är sååå duuum men hur mycket bryr jag mig om det ? Inte ett jävla piss


Väljer folk att ta åt sig av vad jag tycker så är det ju upp till var och en. Men tycker man nåt om nån annan så kan man väl förfan stå för det och säga det själv istället för att vänta i 3 år, Sen vänta till en dag jag inte är i skolan för att ta upp med helt andra personer vad man tycker om mig ?...


Skaffa lite jävla ryggrad och stå för era egna åsikter.

Bamyl Koffein



Som de flesta kanske märkt är jag ju en riktig riktig huvudvärksmänniska.
Jag får ont om jag ätit för lite, Inte druckit tillräckligt. Om jag sovit för lite eller för mycket. Om det är varmt, Om jag anstränger mig, Av starka lukter och ljus, Om jag är spänd eller stel i nacken.. Ja listan är lång.

Väldigt få värktabletter hjälper, Kanske har jag blivit resistent ?

Anyway.. Några på min Mammas jobb tipsade om dessa och idag när jag kom hem hade jag ont i hela huvudet och nacken, Jag tog en sånhär tablett och det tog verkligen inte länge innan det onda var puts väck.

Såhär skriver Apoteket om den:
Hur verkar Bamyl koffein?
Bamyl koffein innehåller acetylsalicylsyra som har smärtstillande, inflammationshämmande och febernedsättande egenskaper. Koffein förstärker den smärtstillande effekten av acetylsalicylsyra. Koffein har även en smärtstillande effekt genom sin sammandragande verkan på utvidgade blodkärl i hjärnan t.ex. vid migrän. Koffein har även en uppiggande effekt. Bamyl koffein är en brustablett och därför tas acetylsalicylsyran snabbt upp av kroppen. Bamyl koffein brustabletter ger med vatten en klar lösning som är skonsammare mot magen än vanliga fasta tabletter med acetylsalicylsyra. Tabletten börjar vanligen verka inom cirka 30 minuter. Effekten är som störst efter 1-2 timmar.

HallåHallå

Nu är jag hemma i Luleå igen och jag tyckte fan det kändes kallt här jämfört med i Umeå där det ändå var 4-5 minus idag. Nåväl.. Bussen var överfull, 2 säten bakom mig satt en Mamma med sina barn 4år & 5månader och jag behöver inte säga mer va? Dom var INTE tysta... Särskilt inte när jag försökte läsa lite.


Ja, Jag kom iaf fram tillslut och skönt var väl det. Jag har gjort iordning nåra Tradera-Paket som jag ska skicka iväg och ska ta mig nå Middag/kvällsmat när jag ids.




Ska föresten tipsa er om en jättebra huvudvärkstablett.. När jag hittat nån bild osv ! :)

Söndag

Vi har varit till Vännäs idag och köpt en bil, Efter det åt vi lunch på Max.. Jag smakade den nya Garlicburgaren som var god förutom friscobrödet som bara är gult och segt. Sen kom vi hem och myste farväl... Jag ska nämligen åka hem tidigt idag.. Med en buss som går 14:15 ist för den vid 20... Måste hinna göra lite historia och sånt så jag har inte tid att komma hem mitt i natten.


Nåväl... Nu ska vi börja fara till busstationen, Ska ta ut lite pengar åde. Känns som vanligt tråkigt att åka hem från min Älskade. <3

Lördag

Vilken trååkig dag ! Vi har inte haft nåt kul alls att göra på hela långa dan och det har varit så segt !. Jag har tvättat 4 maskiner, hängt upp allt, plockat ner, vikt in i garderober och diskat. Emil fixade med bilen eftersom en kille kom hit och köpte den.. Synd, Det var en bra bil.


Sen såg vi Borat, Jag somnade - Vaknade seg illamående och med ont i huvet. Lagade middag som bestod av hickorymarinerad kassler, Klyftpottis och beasås. Gott !


Det var meningen att vi skulle och kika på en ny bil men säljargubben hade inte tid.. Därför ska vi ut med Buicken istället, Mitt i vintern å allt :) okey inte riktigt men det är typ 5 cm snö här. Jag vill så himla gärna köpa 2 cheese på McDonken. Gott

Tvätt-Lördag !

Inatt har jag drömt en jättehemsk dröm så jag var tvungen att väcka Emil och be honom hålla om mig haha :) Somnade ganska sent igår så jag var ganska så trött när jag vaknade kl08 och insåg att vi har tvätttid.. Den första maskinen är snart klar så då ka jag gå ner och fortsätta, Ska tvätta 4 maskiner.


Sen idag vet jag inte vad vi ska göra resten av dagen ?

:)

Gotttttii... Vi har varit och köpt 2 påsar chips, godis och dricka :) Vi råkade även låsa ut oss (med nyckeln i lägenhet).

Nyss såg vi vem vet mest och jag visste mest ;D hihu

pihi

Jag kommer från: Luleå

jag är just nu: Nyduschad

hur gammal är du: 18


tycker du om någon just nu: Mmm :)


om sex månader är jag: Vääldigt nära studenten

Jag samlar på:  Typ inget.. Förutom pengar dårå.

 gröna eller röda äpplen: Äter bara gröna äpplen.


 vem ringer du när du är arg/ledsen:
Beror på vad de handlar om men oftast Amanda.


gillar du golf: Njae.. Minigolf isåf ;D


vilken tid gick du upp idag: 06:30 först sen 11.50


har du sovit i din egna säng inatt: Nee, I Emils skitsäng som är mycket sämre än min.


har du strumpor på dig nu: Nej


 
hur svarar du i telefon: Typ Hej, Hallå eller Ja


är du ensam nu: Jo.. nån timme till


vad ska du göra ikväll: Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra ?


Vad gör du imorgon: Vet inte vad  vi ska göra då heller faktiskt :P


var vill du bo när du blir stor: Lule eller nå


är det okej att gråta: Ja när man är ensam


när grät du senast: Kommer inte ihåg men jag höll på att börja gråta en dag för att en läxa var jobbig haha.


vilken årstid tycker du bäst om: Sommaren


laddar du ner musik och film från Internet: Bara musik.


vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa ett hus.


bär du glasögon eller linser: Nej, Inget av de.


tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej men det är inte riktigt okey att köpa kläder på typ Ica Maxi ?


När går du upp ur sängen på en helgmorgon: Ja lite olika men vid 9 oftast


har du piercing:  Ögonrbynet och öronen om man ska räkna dem.


vill du gifta dig: Har inga planer på det nej

vill du ha barn:  Ja senare


solar du ofta: Aldrig

är du bra på att laga mat: Jo, det tycker jag


gillar du att dansa: Näe


är du flygrädd: Lite


hur vig är du: Haha, Inte så värst


vad dricker du helst när du är törstig: Vatten ofc !


vilken är din favoritglass: Den nya Calippo ananas/citron, Twister, Mjukglass med saltlakriströssel

tror du på ett liv efter döden: Nja.. Isåf att man föds till nåt annat fast i samma värld.


tycker du om sushi: Jo :D

vad äter du helst när du ser på film: Ostbollar ! Godis, Chips, Popcorn och annat snarra är oxå okey.


lever dina föräldrar tillsammans: Nixpix


vad heter du i mellan namn: Amy isabelle


är du morgon eller kvällsmänniska: Både och.. Pigg på morgonen och svårt att somna på nätterna.


vilken ögonfärg har du: Grå/Blå


vilken hårfärg har du natuligt: Blond


vilka hårfärger har du haft: Vanlig blond, Vitblond, Rosa, Brunt, Svart, Blått underhår. Sen lite slingor åsånt.

har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja


biter du på naglarna: Nej, FY !

är du beroende av något: Läppsyl.. Kanske te oxå


hur ofta tränar/motionerar du: Never :S ! Shame on me


Senaste låt du hörde: Kommer inte alls ihåg.


vad gör du på helgerna: Typ... Jag vet inte


brukar du bädda sängen: Ibland om jag är seriös


Hur många timmar sover du om nätterna: 7-8


senaste bok: Cash - Själviografin


har du kysst någon under den senaste veckan: Jaavisst, Senast Emil innan han for till jobbet


vad var det senaste du sa: ah hejdå... pusspuss


önskar du att du bodde någon annanstans: Nä det kan jag faktiskt inte påstå


vem kramade du senaste: Emil


saknar du någon nu: Ja Troja


hur många lampor har du i ditt rum: 2


vem ringde dig senast: Emil


gillar du att slåss: Make love, Not war


vad är du allergisk mot: Stupidness


var du glad igår: Njäh, Inte så värst när allt bara jävlades med mig.


vad är din favoritfärg: Svart


sminkar du dig: Sällan

Fredag

Fan redan Fredag ? Man får ju ångest att helgen ska ta slut !

Jag steg upp före fan idag (06:30) för att gå ner och boka tvättid.. Det var ledigt hela dan men tråkigt nog hade Emil glömt att lämna nyckeln till själva dom där bokningsgrejerna så det gick inte och tvätthögen är stor. Förhoppningsvis är det ledigt ikväll :)

Sen slog jag på datorn och då behagade inte internet att funka så jag stängde av och gick och la mig igen. Jag sov till typ nyss, Vaknade strax före 11 nån gång.. Nu funkar internet så jag kikade lite på Ikea's hemsida.. Mamma & Mattias är där så jag passade på att beställa nå små saker jag kan ge till Emil i julklapp :)


Nuu ska jag äta, dammsuga, duscha... Och sånt.

Köttfärslimp-Jävel !


Denna bild beskriver rätt bra min känsla just nu.

För det första fanns det inget ströbröd så jag fick mosa hrådbröd, Det flög msulor och bitar i hela köket.

Emil hade fryst in ett helt svinstort paket med köttfärs så efter flera timmars tinande var det fortfarande stelfruset, Självklart rymdes det inte i mikron så jag fick tina det på svag värme i ugnen och skrapa av allt eftersom det tinade.

Efter att jag bränt mina små händer på värmespiralerna i ugnen x antal gånger och en timme senare var det äntligen klart. Då ska jag börja göra själva smeten.. Tacokryddan tar slut.

Utöver detta har jag ont i huvet och mina händer svider av småsår och brännblåsor.


Maten är iaf redo att börja ugnas,stekas och kokas.

Jag kokar pottis till och sen ska jag steka bacon och lägga på köttfärslimpan.. Det blir väl gott ?

En liten uppdatering

Hejhej.. Dagen går saaakta när man sitter ensam och väntar !!. Ändå har jag försökt sysselsätta mig ganska mycket med att dammtorka badrummet, skura handfat och toa osv. Sen har jag plockat ihop all reklam och tidningar i en stor påse, Plockat till bland pantflaskorna, Diskat, Torkat lite i köket och sen börjat förbereda middagen :) Det blir köttfärslimpa och potatis idag, Vi har inget ströbröd så jag har stått och mosat hårdbröd (Det var liite tråkigt) blandat det med kryddor åså.. Nu är de bara vänta på att köttfärsen ska tina så man kan börja kladda ihop allt och ställa det i kylen.

Ska försöka ta mig en tupplurmedans jag väntar.. Känner att jag börjar få huvudvärk.

Torsdag

Nu har jag nyss vaknat.. Sov dåligt inatt å har vaknat hela tiden men när Emil for till jobbet somnade jag äntligen bra.. Av nån anledning är det alltid så hah :) Men jag tror iaf att jag ska sova ett tag till på en stund.. Finns ju inte så mycket att roa sig med här om dagarna. Bara en massa städande och det känner jag inte för idag.. Eller inte nu iaf.


Ikväll ska vi iaf på Fika hos Emma & Ville.. Hoppas det är gott :)

Onsdag

Bussresan gick bra, Det åker ju inge många en sånhär dag. Det tog inte alltför länge och Emil hade överaskat och slutat tidigare så jag slapp sitta och vänta på busstationen. Vi for och handlade åsen hem å laga mat + äta. Har bara myst på åsådär.. Vi åt nyss mitt bakta bröd och Emil tyckte mycket om det fast det var så nyttigt :) Bra de.. Och bra att det var så himla lätt att göra :)

Nu ser karlnpå tv och jag sitter här.. Tror inte det är så jättelänge tills vi går och lägger oss. Jag är trött.

Mamma Försöker

Mamma: Elina kom å se hur det blev med dom nya fönsterlamporna
Jag: Varför ska jag göra det ?
Mamma: Men se hur snyggt det blev
Jag: Jag bryr mig väl inte om fönsterlampor ?
Mamma: Nä men du kan väl låssas iaf !


Mamma: Elina, Vill inte du ha gardiner till ditt rum ? (1000e gången hon frågar)
Jag: Nä det ryms inte
Mamma: Vadå ryms inte, Klart det ryms
Jag: Nä det är ett hörn på ena sidan och en hylla på andra
Mamma: Ja men vi kan köpa panelgardiner
Jag: Men nä
Mamma: Jo men kom å se här
Jag: Det ryms inte !

Onsdag = Umeå

Hejhej, Nu är den efterlängtade dagen här ! Jag tar låånghelg och åker ner till Umeå för att vara med älskling en hel massa ! :)

Steg upp 07:45 efter en svettig natt med typ 150 olika drömmar.. Jag har blivit jagad av björnar bland annat. Nu har jag iaf duschat, smörjt in mig och allt det där. Ska äta och packa ner det sista innan jag åker till stan med en buss 10:13, Bussen till Umeå går som sagt 11:05. Jag har tagit med mig en korsordstidning, en bok och musik för att fördriva tiden men det bästa är om man kan sova bort bussresan :)


Nej, Nu måste jag fortsätta här så jag inte missar någon buss, Det vore ju för hemskt.


Oj, Jag har visst sett fel.. Bussen till Umeå går 11:50 inte 11:05 så nu har jag ganska mycket tid jag inte vet vad jag ska göra av.

Smellya later

Jag: Uuh de stinker här
Markus: De är från avloppet
Mamma: Nä de är Emmeli
Jag: Ja de är Emmeli !



Emmeli luktar alltså rök, rökelser, doftoljor osv

Jobba Jobba

Så... Nu har jag faktiskt fått lite gjort idag både på Projektarbetet och Vikingatåg.. Inte mycket alls visserligen men alltid något. Har skrivit om mat som ökar förbränningen, varför färgstak mat är bra och på Historieuppgiften har jag fortsatt med kartan.. Färglagt och märkt ut lite viktiga städer och sånt.

Har även fått hem 2 paket från Tradera idag så det var nice :), Har dukat, Ätit macka, Druckit glögg och börjat packa lite smått oxå. Jag är very tired men ja vet inte om ja ska sova eller inte sova.. Det är frågan. Tror egentligen det är vettigast att hålla sig vaken. Är ju bara bra om jag är trött imorn på bussen.




Tisdag !

Hoooowdy ! ;)

Idag börjar jag kl 12.30 och ska därför så sakteliga börja göra mig redo för skolan genom att Klä på mig, Äta frukost och liknande. Jag ska även kika runt lite på internet på saker jag behöver ta reda på.. Tex ams.se, Tradera.se osv :)

Har bara en lektion idag och efter den ska jag hem och börja packa, Åker ju till Umeå imorn tidigt på förmiddan :) Ska bli kul kul kul att få vara med älskling hela 5 dagar ist för en sketen helg.


Läste i Sandras blogg att hon trodde vi Svenskar i genomsnitt åt 15 bananer per person och år.. Det måste jag kolla upp tänkte jag och det gjorde jag: I Sverige äter vi 17 kilo bananer per person/år och det gör oss till det land som äter mest förutom dem länder som själva odlar bananer. Men hur många bananer är då 17 kilo ? Jo det måste jag kolla upp tänkte jag, Och det gjorde jag: En medelstor banan väger ca 200g.. Så alltså äter vi i genomsnitt 85 bananer varje år !

Ganska mycket va med tanke på att bananer inte ens är spec gott. Undra hur mycket typ.. Jordgubbar vi äter :D
Och nä... Jag har inte alldeles för lite att göra/tänka på ;D

Alla goda ting är tre

Denna lista hittade jag hos Angelica1987.blogg.se


Tre saker som skrämmer mig:
    * Att bli ensam, arbetslös och värdelös
    * Vart världen är påväg
    * När jag måste gå på nån i min familjs begravning

Tre personer som får mig att skratta:
    * Fredrik & Philip
    * Jag själv
    * Hjärnstillestånd

Tre saker jag älskar:
    * God Mat

    * Mitt Bankkonto
    * Och datorn då... Fast det är lite hatkärlek

Tre saker jag hatar:
    * Korkade Människor
    * Folk som snyter sig nära mig
    * Lögner


Tre saker jag inte förstår:
    * Människan, Vem fan har uppfunnit oss med alla Celler , Dna, Nervtrådar osv och sen fått oss att funka.
    * Vad som händer när man dör
    * Och varför vi lever.. Vad är syftet med hela universum och oss ?


Tre saker som finns på mitt skrivbord:

    * Temugg
    * Vattenflaska
    * Läppsyl


Tre saker jag gör just nu:

    * Skriver en lista
    * Känner mig stressad och nervös
    * Vill äta frukost


Tre saker jag vill göra innan jag dör:

    * Leva
    * Ett lyckligt
    * Liv


Tre saker jag kan göra:
    * Bli arg lätt
    * Bli glad fort igen
    * Gnälla fort, högt och mycket


Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
   * Dig själv
   * Goda råd
   * Och såna som vet bättre än dig

Tre saker jag skulle vilja lära mig:

    * Vifta på öronen
    * Busvissla
    * Kontrollera mitt humör och samtidigt bli mindre kontrollfreak


Tre favoriträtter:
    * Torkat Renkött
    * Rökt hjärta
    * Knäck

Godnatt

Nä hörrni nu ska jag göra mig redo för sängen och sen ringa Emil.. Jag har varit jättetrött hela dan så det ska bli extra skönt att gå och lägga sig tidigt + Sovmorgon imorn :)

Jag har nyss ätit kvällsmat bestående av en smoothie och en macka. Till middag blev det Spenatsoppa, Knaperstekt Bacon och fetaoströra + nybakt bröd.. Mycket gott !! :)

Har även kommit igång med min del av Historiearbetet, Har suttit och ritat en Europakarta nu ikväll.


Menmen.. Nu godnatt.

Listaa

Hur många kuddar sover du med?
3

Är du utseendefixerad?


Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Normal... Inte fläskig eller spinkig. Inte biffig heller

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Ja

Tror du på den stora kärleken?

Ja Absolut !

Vilken är din favoritmånad?
Augusti

Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Eh.. Bar

Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Hoppas att jag inte ska bli för full för att komma ihåg den

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Vet inte.. Är väl rätt nöjd.

Har du någon gång bott utomlands? Isåfall vilket land?
Neeej

Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Ja.. Ganska

Vilken är din favoritmöbel?
Sängen kanske

Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Lägenhetshus

Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Kristendom

Vad tycker du mest om? Salsa eller guacamole?
Guacamole

Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Haha.. ingen aning


Vad föredrar du, knappar eller rosetter?

Knappar

Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Näfan

Vilken bil skulle du vilja ha?
Massa olika.. En 57's Olds helst kanske


Vad använder du för shampoo?

Olika... H&S just nu

Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
Tonårsrum ? Haha då had ejag nog slutat med "Idoler på väggarna" för ett BRA tag sen

Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Beror på

Klipper du håret regelbundet?
Ja.. Ca 3-4 månaders mellanrum.

Blyg eller framåt?
Lite lagomt av båda

Vilket var ditt bästa och sämsta ämne på högstadiet ?
Bästa  typ geografi, hemkunskap & engelska.. Sämsta musik, bild å idrott.

Jag utmanar:
Alla som vill

FrukostBröd med Havre



Till 16 st behöver du:
5 dl
Havregryn
2 dl grovt rågmjöl
1 dl Rågkross
1 dl Linfrön
2 tsk Salt
7 dl Vatten eller Mjölk
2 msk Olja
50g Färsk jäst
ca 8 dl Vetemjöl

1. Smula ner jästen i en bunke och värm vätskan till 37 grader. Blanda dem till  jästen lösts upp och häll sedan i Havregryn, Rågmjöl, Rågkross, Linfrön, Salt och olja.

2. Tillsätt vetemjölet och arbeta degen i 5 minuter. Låt jäsa under bakduk i 30 min.

3. Olja ett bakplåtspapper och tryck ut degen. Skåra 16 rutor och nagga degen. Pensla med vatten och strö på havregryn. Låt jäsa 30 min under bakduk. Sätt ugnen på 225 grader.

4. Grädda mitt i ugnen 20-25 minuter.

5. Låt bröden svalna under bakduk och bryt dem sedan i rutor.

Personligen bytte jag ut rågmjölet mot vetemjöl, Gjorde bara en halv sats och strödde över flingsalt istället för havregryn.

Måndag

Idag var inte heller en speciellt värd skoldag, Vi hade ingen Samhälls och på Svenskan lyssnade vi bara på redovisningar samt  såg en heeemskt tråkig film om Voltaire & Rousseau... Booring

Slutade tidigare och for hem. Sen dess har jag kollat igenom reklamen och druckit en kopp Te, Fortsatt kämpa med mitt hemprov, Pratat med Amanda och bakat ett bröd som alldeles snart jäst klart och ska få åka in i ugnen.. Kan komma med recept och betyg sen :)




Nåväl.. Jag ska inte skriva dessmer nu utan jag ska gå och laga Middag.. Idag blir det spenatsoppa med stekt bacon till :) Mums

Tröttsamt

Nu har jag haft så jävla ont i huvet och nacken Hela dan igår, Hela natten och hela dan idag oxå. Jag är less !

Nästa vecka när jag kommer hem från Umeå ska jag iaf boka tid till sjukgymnast och tandläkare för ja jag håller på få ett hål. Då ska jag passa på å fråga om jag har spända käkar ifall det är så att jag biter ihop dem på nätterna, Det kan ju oxå vara en orsak till huvudvärk.


Drack en smoothie nyss med en fryst bärmix som hette "Exotiska frukter och bär" Den innehöll mango, ananas, physalis, hallon och vindruvor så det blev rätt gott. Ska äta en macka nu och sen typ gå och lägga mig.. Kanske läsa lite bok eller nåt. Är så jävla less på att vara vaken när man ändå bara har ont.

Cap

Idag har jag äntligen fyndat på Tradera.. En fin gammal plåtburk från Cap. Har försökt få tag i en sån ett tag nu men antingen har dem blivit dyra eller så har jag missat auktionen.


En sånhär blev min idag för 30 kr


Söndag

Nu har jag varit och Övningskört & Handlat. Köpte jäst så jag kan baka bröd, Nudlar, Bär till smothies, En massa ingredienser till kommande julbak och det bästa av allt... Glögg !! <3

Det gick bra att övningsköra iaf och när jag kom hem drack jag glögg med mandel och russin i innan jag började med mitt Samhällsprov igen... Har svarat 2 frågor och fyllt 2 hela a4 med text till svaren.. Så ni kan ju tro att det är ett jobbigt hemprov. Har iaf tagit en välförtjänt paus nu.. Ska dricka lite Te :)

GodMorgon !

Jag: Halåå
Emil: Hej vad gör du
Jag: Soooveer
Emil: VA ? Sover du ??

Jaa, Jag sover ibland jag med.. Så började min dag iaf och sen pratade vi med varann lite över en timme. Nu har jag nyss stigit upp och ätit frukost. En kopp grönt te, Surdegsbröd med färskost & isbergssallad och en kiwi. Det var gott och kändes mycket nyttigt ;)

Idag är planen att sitta så lite som möjligt vid datorn eftersom jag har haft ont i huvet/nacken hela natten. Ska istället Duscha, Göra klart mitt prov, Övningsköra och kanske baka matbröd som jag ska ta med till Emil.. Fryser in det så håller det sig färskt :)


Have a nice day :)

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig.. Har inte gjort så mycket vettigt ikväll.. Handtvättade några bhar, Poppade popcorn och sen såg jag 2 filmer. Hade vart mycket roligare om Emil var här för jag gjorde alldeles för mycket popcorn och det var precis såna filmer som jag vet att han gillar på tv :)


Men jag ska som sagt gå och lägga mig nu för jag är jättetrött och det finns absolut inget annat att göra.



G-night

Hej

Tänkte berätta lite om min dag.. Jag hade först tänkt be Troja komma hit så hon kan vakta mig från allt hemskt som kan  tänkas finnas. Mamma ska ju jobba natt såå jag tänkte de hade vart kul me lite sällskap. Men jag ångrade mig sen, Det är för dåligt väder för promenader & utelek och jag har för mycket läxor för att egentligen ha tid all sällskapa med henne så det blir nog bättre en annan dag.

Det blev inget av mitt inplanerade övningskörande heller för att jag blev sur och trött, När jag vaknade efter min sovstund var jag ännu mer sur och hade ont i huvet.

Jag har inte orkat börja med några läxor än heller men efter middagen ska jag göra färdigt mitt hemprov. Till middag blir det föresten Laxburgare med fiberbröd, Isbergssallad, Skivade Tomater och hemmagjord jättegod guacamole :)



Jag har suttit och kikat lite på hm iaf och hittat 2 saker ja tror jag ska köpa.. En röd kofta och ett rött linne som jag kan ha till min vita kofta. Jag äger verkligen inga röda kläder.. Så det är på tiden.

Utmattande

Jag impulsbestämde mig för att åka in till stan och köpa underkläderna jag suktat efter ett tag nu. Tänke de är ju lika innan dom tar slut och jag ska ju ändå få dem av Emil så :)

Hursomhelst, Jag gjorde mig klar och lagomt tills jag skulle till bussen hade det hunnit börja spöregna, Mysigt. När jag kom till Kulturens Hus för att låna om en bok hade jag visst redan fått krav på den så det kostade mig minsann 12 kr.

Sen kikade jag runt lite  och det var väääldigt mycket folk på stan kan jag lova. Det är skönt att vara hemma igen.



Jag ska göra en smoothie nu. Sen grönt te.. Kanske en macka tillåme. Det rimmade... ha    ha


<3

Lalla Hansson - Sin egen väg


V
ärldens bästa låt, Alltid

Mystiskt

Jag tror jag börjar bli gammal... This is how the story goes

Jag vaknade och steg upp för en halvtimme sen, När jag kom till köket blev jag glatt överaskad av en skål ostbollar som stog där och väntade på mig. Jag hällde upp dem igårkväll för att dem skulle hinna bli sega till idag (Det hade dom inte blivit) Men anyway.. Jag bestämde mig såklart för att äta dem till fruost men nu efter bara halva skålen mår jag illa ! Vad har hänt ?

:D

Hahaha, Såå nostalgi ;)

 


Börja kolla denna 1.30 in i filmen.

Wihii

Jag gör väl en lista då i brist på annat.. Har säkert fyllt i den förut men man tappar ju räkningen ;D


FÖRSTA
Riktiga
jobb:Har inte haft nåt än men 5 sommrar på Akademiska och ett kort vikariat på TG.
Egenköpta CD: Magnus Uggla - Kung för en dag. Singeln alltså. Älskade den låten ;D
Piercing/tatuering: Ögonbrynet.. Och luffarprickarna
Riktiga kärlek: Markus
Fiende: Min första riktiga fiende.. Haha ingen aning.


SENASTE

Biltur: Det var nog med Emil i Söndas, Har bara åkt buss sen dess.
Kyss: Söndag kväll innan Emil åkte hem.
Låne-bok: Johnny Cash självbiografi, Karaokekungen och Forrest Gump
Film sedd: The Unforgiven
Dryck förtärd: Vatten
Mat äten: Makkisar å Tonfisk
Telefonsamtal: Emil igårkväll
Skiva spelad: Lyssnar inte på skivor. Men musik i datorn. Dwight Yoakam - She wore red dresses
Irritation: Kommer inte ihåg.. Eller jo allt folk på stan idag som bara var ivägen.

Vill: Att jag och alla jag älskar ska få ett långt & lyckigt liv.
Har: En pojkvän jag älskar över allt annat och en fräsch compakt.
Önskar: Se ovan på "vill"
Hatar: När saker går dåligt
Är rädd för: Att nåt ska hända mina nära och kära. Att inte få nått jobb.
Hör: Alan Jackson - Blue blooded woman
Undrar: Om jag skulle hitta mig nån go frukt i kylen
Ångrar: Kan inte komma på nåt specifikt faktiskt. Det mesta jag gör är väl genomtänkt
Älskar: Emil
Sjunger: Just nu ja till George Thorogood - No particular place to go
Gråter: När jag blir jättearg, känenr mig maktlös eller sårad/besviken


JA ELLER NEJ

Jag har en dagbok: En blogg
Jag gillar att laga mat: Ofta men inte alltid. Skönt om nån gör det åt en.
Jag har en hemlighet jag inte delat med någon: Njäe.. Är inte så hemlig av mig.


FAVORIT

Nummer: Sex ;) Haha nä ja vet inte
Färg: Svart
Dag: Lördag
Månad: Augusti.. Småmörkt och lagom varmt.
Drycker: Te


FÖREDRAR:

Gos eller hångel:
Gos.
Te eller kaffe: Te !
Mörkt eller ljust öl: Ljust !
Rött eller vitt vin: Vitt!


INOM DET SENASTE DYGNET HAR JAG

Gråtit? Nej
Hjälpt någon? Vet inte?
Köpt något? Ja en Powerking
Gått på bio? Haha nä
Sagt ‘jag älskar dig'? Ja skrev de i ett sms :)
Saknat ett ex? Verkligen inte
Skrivit i en dagbok? Bloggen ja
Haft ett seriöst samtal? Nä.. Eller ja i skolan med Sandra isåf
Saknat någon? Jadå Emil är ju inte här så.
Kramat någon? Nä.. Ja vill krama Trojisen.

Bra Skit

Johnny Cash - I'm on Fire

Fredag

Åh, Ni ska bara veta hur seeeg denna dag varit... Vi började 09.50 och hade Historieprov, Det tog ungefär 15 minuter eftersom varken Jag eller Sandra kunde nåt. Sen var det 2 timmar hål som gällde innan vi hade Samhällsprov som oxå tog ca 15 minuter.. Då var det bara att vänta en timme till på vår sista lektion där vi fick tillbaka ett prov vi gjort före lovet.

I vanliga fall känns såna skoldagar rätt bortkastade men idag känns det bara bra, Jag har varit på exakt varenda lektion den här veckan så jag känner mig jätteduktig  ! :) Nu kan jag med gott samvete åka till Emil redan på Onsdag :D


Idag skulle Mamma stana i Gammelstan så det blir att laga middag åt bara mig själv, Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på men det lutar nog åt tonfiskgegga med makaroner, såå gott :)

Jävla Hm

Jag är kär.... Igen











Kom hem till mig små vackra ting :D

Våran Svenska Sjukvård

Våran svenska sjukvård, En av dem bästa i världen blablabla.. Ja vi har hört det förut. Men vad fan spelar det mig för roll att det är gratis upp till 20 när dom ger fan i att ta ungdomar på allvar ?

När jag sen sa att jag ibland har så ont att jag inte kan sova och tillåmed vaknar av smärta så säger hon "Men ta en stor dos Ipren innan du går och lägger dig så räcker det nog hela natten, Ta 400 milligram" ÄR DET ETT SKÄMT ? ... En vanlig sketen iprentablett ? Skulle det hjälpa när jag nyss sagt att inga andra än Somadril som gör mig alldeles yr hjälper.


Så... Min läkartid innebar att doktorn konstaterade att jag har spänd nacke... No shit sherlock. Jag blir så less.

Sopor !




Som ni vet är jag ju rätt noga vad gäller sopsortering, Att inte slänga skräp på marken osv.

Jag läste nyss i en tidning att Norrbottens Län ligger på 3:e plats av vilka som är sopsorterar mest och bäst ! Bra va ?.. Men i Västerbottens Län (Där Emil bor och inte har sopsortering) Där är dom näst sämst i hela landet.. Det är väl lite konstigt att 2 län som ligger alldeles brevid varandra kan vara så extremt olika på den punkten ?


Hursomhelst borde alla inse hur viktigt det är att återvinna allt för det förstår väl varenda människa att det inte finns oändligt med träd på jorden eller att det vi gör järn av som finns i våra gruvor aldrig kommer ta slut, Att plast görs av olja som är en bristvara osv.

Såhär sorterar jag:

Papper -
Tidningar, reklam, papper osv.
Kartong - Mjölkpaket, toarullar och alla andra kartongförpackningar
Plåt - Konservburkar, kapsyler och andra plåtföremål
Plast - Hårdplast som schampoflaskor, burkar och andra förpackningar
Glas - Burkar och flaskor sorteras i färgat och ofärgat glas
Kompost - Matrester, äggskal osv.
Brännbart - Här ska så lite som möjligt hamna.

Givetvis ska man även panta alla burkar, plast och glasflaskor.

Tusans

Tusans oxå, Jag som just satt och tänkte att de var så skönt att vara lite pigg för en gångs skull.. Men nu känner jag då hur tröttheten håller på anfaller mig, Ska ta en kopp kaffe så kanske det blir bättre.


Visste ni föresten att i Sverige dricker vi i genomsnitt 103 liter mjölk per år, Jag tyckte de lät ut mycket men för 50 år sen drack vi 220 liter per år och person.. Ganska mycket ändå.


Allåå !

Hallååå kära läsare idag är det Torsdag vilket betyder att den här veckan på något vis har gått jävligt snabbt, Vintern närmar sig oxå i ganska snabb takt och i morse var det 5 grader kallt !
Jag har julklappar att slå in och jag är jättesugen på glögg, Att göra julgodis och att julpynta.. Men det är samma som varje år.. Man börjar för tidigt och så hinner man nästan lessna på julen innan den ens börjat... Tosssigt ;)

Anyway, Nog om julen.. Idag var det bara Jag & Sandra i skolan eftersom att Tilde & Cissi är latmaskar. Vi hade hursomhelst Folkhälsa och gjorde färdigt en hel studiemodul ! :) Fick sluta tidigare och det var bra eftersom att jag har en läkartid idag kl13 så då slipper jag stressa till den.

Snipp snapp snut

Så var dagen slut. Snart iaf


Sitter här och äter lite kvällsmat i form av två varma mackor.. Surdegsbröd, Tomatskivor, Cayenne, Basilika och ost. Gott men man bränner sig på tomaterna som vanligt :)

Hm hm... Vad har jag gjort idag då som kan tänkas vara värt att berätta ? Jag har jobbat lite på mitt projektarbete och skrivit om Protein och Antioxidanter. Sen har jag läst igenom mina anteckningar från Historielektionerna om det nu kan vara till nån hjälp inför provet. Har pratat med Amanda & Emil... Druckit några liter Te och en kopp kaffe. Jag åt en god kyckling&pasta gratäng till middag och till efterätt blev det kiwi och mango. Smarrrigt


Jag ska nog inte vara vaken så länge till nu utan det blir bara att kika runt lite och sen sova. Börjar nämligen tidigt imorn, 8.15... Bluh

Hååh

Jag tror jag måste lägga mig ner och dö några år bara för att jag har så jääävla myckte stora och jobbiga uppgifter nu från skolan, Och grejen är den att vi får ju nya småuppgifter på varenda lektion oxå så då blir det ju att man gör dem och alla större uppgifter läggs på hög. Så orkar man aldrig  göra dem å ja.. Ni fattar poängen, Jag måste ta tag i dem NU !

Dessutom har jag lovat mig själv att göra alla läxor denna vecka och gå på alla lektioner så jag kan åka tidigare till Emil nästa vecka.. Så det är fan bara att jag sätter igång, Men det är  svårt när det ska vara så hopplöst jobbigt. Kanske måste göra som Blondinbella säger.. Ta på sig mysiga kläder, Sätta sig på nåt skönt sätt och äta vindruvor och dyr choklad medans man pluggar så blir det såååå roligt ;)


Grejen är den.. Jag har ingen choklad, Det är kallt, Jag har ont i huvet och jag är jävligt trött = Noll plugglust.

Dagens Köp

Alla bilder är klickbara



Min julklapp till Mamma, En tvättkräm till ansiktet från Boots No7


Mina nya vantar, Fina va ?


En av julklapparna till Emmeli


Och en present till mig själv, Man fick dem gratis när man köpte nåt från Boots så det var trevligt :)
303 kronor gick kalaset på.

Hahah...

Jag och Cissi kom till skolan för att ha ett gemensamt muntligt prov i Statskick.. Vi kunde ingenting. Läraren skrattade och bad oss plugga till nästa vecka. Jag tog med mig ett skriftligt hemprov istället och ska försöka mig på det även om det ser jävligt jobbigt ut.

Efter skolan gick jag till Åhlens, Dom hade jättemycket fina vantar så jag köpte ett par där ist för dem jag hittat på cubus. dom hade även rea på en av sakerna jag planerat att ge Emmeli i julklapp så det köpte jag oxå. Men inte nog med det, Jag köpte Mammas julklapp med.. Så det känns ju skönt iaf att ha gjort bort 3 saker.

På Akademibokhandeln hittade jag masssssor av böcker jag ville ha så jag ska ge det som förslag åt Emil som julklapp åt mig :)



Ska äta lunch nu och ta bilder på det jag köpte så lägger jag in dem sen. Har ett projektarbete och 3 prov att sätta igång med så.. Eh ja. Jag orkar inte ens tänka på hur jobbigt det kommer bli. Jag ska mest troligt till Vårdcentralen idag och prata om mitt dumma huvud och nacken. Förhoppningsvis kan jag få remiss till en kiropraktor eller sjukgymnast inom en snar framtid.

Heeij

Blir ett snabbt morroninnlägg nu bara för att..

Ska snart fara iväg till skolan en snabbis för att göra ett prov, Har i vanlig ordning inte pluggat ett skit men jag hoppas det går bra ändå.. Slutar direkt efter det, Kanske äter lunch i skolan och sen ska jag kika lite på stan efter julklappar och köpa nya vantar åt mig själv :)



Nu ska jag göra mig klar iaf ! ;)

Hahahi

Varför får inte jag köra grus när tommy körberg?

Varför får inte jag klösas när Keanu Reeves?

Varför får inte min katta ligga där Ikeas Katalog?

Varför får inte jag säga snopp när Jerusalem?

Varför får inte jag kuta, när Jerry Springer?

Varför får inte jag hugga ner träd när Agneta Fältskog?

Fläskfilé med klyftpotatis och sallad.

Idag har jag kastat ihop en ganska god maträtt.

Kan börja med receptet på Salladen:

Eller recept och recept, Jag använder ju inte nåt sånt men jag ska berätta vad det är i den.

Salladskål
Gurka
Fetaost
Rostade Pinjenötter
Limepeppar
Lite pressad citron
Olivolja

Först skar jag alltihop och rostade nötterna (Stek dem på hög värme i torr panna). Kryddade och satte i lite olja och citron som en dressing och sen var det klart. Nu tog jag bara vad jag hade hemma och både gurka och salldskål är ju relativt smaklöst så har ni möjlighet välj hellre Bladspenat, Ruccola eller liknande.


Fläskfilen hade vi i kylen sen tidigare och klyftpotatisen gjorde jag. Om jag får säga det själv blev dem jävligt goda ! Satte först olja och flingsalt i ungsformen, La klyftorna med skalet nedåt, Hällde på lite mer Olja, Salt och peppar.

Mmm :)


 

5 saker

Läste en blogg som utmanade alla läsare


-
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

  • Varje morgon plockar jag bort de hårstrån jag tappat i sängen under natten. Även dem under kuddarna.

  • Jag pratar nästan alltid med mig själv när jag är ensam hemma.

  • Jag älskar Surströmming

  • Jag är beroende av läppsyl och hudkrämer, Och JA jag säger och skriver lÄppsyl.

  • Jag älskar att inte spendera pengar. Jag älskar att summan på mitt konto bara ökar, Och att jag aldrig har några nya flashiga saker gör mig ingenting. För jag älskar mina pengar.

 Nu utmanar jag Sandra, Tilde, Emma och Amanda !

DO IT

En NY lista

Här kommer en lista som jag aldrig gjort förut, Jag snodde den av Malin (Trojas nya ägarinna)


 

Tror på: Mig själv, Fakta och sånt som kan bevisas
Tror inte på: Spöken, Andlighet, Lögner och sällan andra människor.
Roas av: Ironi, Sarkasm och saker på andras bekostnad.
Oroas av: Ovisshet, Framtiden och Förändringar. Att inte ha stenkoll på allt ungefär. Kontrollfreak ?
Stolt över: Saker jag lyckas med, Prestationer och andra saker jag gör bra.
Missnöjd med: Allt jag inte gör bra ?
Skulle aldrig: Låta någon annan styra över mitt liv.
Okänd talang: Jag har nog tyvärr ingen sån
Mina bästa egenskaper: Ärlig, Är mig själv, Bestämd, Och ganska snäll är jag väl ?
Mina sämsta egenskaper: För ärlig, Dumtjurig och sur
Laster: Mitt humör
Kör: Mammas Mazda
Drömmer om: Att få vara lycklig, Leva livet med den jag älskar och att lyckas med mina mål.
Ser: En hel massa saker på databordet
Lyssnar på: Inget
Förebilder: Har ingen sån.
Årstid: Höst
Ångrar: Oj.. Jag brukar faktiskt inte älta sånt jag gjort fel eller inte gjort.
Favoritmojäng: Datorn typ
Motto: Vet inte..

Trööött

Att man skulle vara pigg för att man sovit bra och länge under natten verkar inte stämma för jag är då lika jävla trött idag som alla andra dagar.

Dagen på Universitetet var ganska så jävla bortkastad och maten var viiiidrig ! Vi var tvungna att äta på Stuk för att resten av världen bestämt sig för att bilda en stört lång kö utanför Mikes Exotic.

Jag hade tänkt fara antingen till stan eller storheden idag men det får bli imorn för jag är sååå trött. Ska kika runt på Tradera en stund nu åsså blir det kanske att  sova sen.

Tisdag

Wake up love, The sun came to see you :)


Idag var det skönt med en sovmorgon och jag somnade nog före 23 igår oxå så nu ska jag väl ändå orka vara vaken hela dan :) Satt och kollade på kyssjohanna.se igårkväll och hittade så jävla mycket fint.. Och dyrt givetvis :(

Bla det här jättefina halsbandet med jordgubbsglass på från Q-pot


Och ett gulligt örhänge från samma märke

Nuså


Jag börjar nästan tro nu igen att jag är känslig för mjölkprodukter..  Är så svårt att säga då jag äter det så sällan förutom i väldigt små mängder eller i mat. Använder ju oftast havremjölk men nu när jag ätit vanlig mjölk med flingor i några dar har jag haft ont i magen alla dom dagarna.. Helt spänt känns det och som magknip. Så det är väl bara att börja vara lite försiktig med det igen men det blir nog inga problem då jag som sagt inte känner av grädde, creme fraiche eller cream cheese då man har det i så små mängder i det man äter. Svårast att motstå är absolut ost !.. I looove cheese!

Haha nåväl.. Jag drack nyss en smoothie med havremjölk, havregryn, hallon, banan och kanel.. Tasty :) Före det pratade jag med Emil ett tag om lite allt möjligt och såg Toppform. Emmeli har varit här och jag har gjort en extrauppgift till svenskan som var att skriva om Bellman.

Skulle egentligen vilja gå å sova eftersom det inte finns nåt att göra men det blir nog svårt så länge som jag sov idag, Har ju iaf sovmorgon imorn då vi har Besöksdag eller vad  man ska kalla det på Universitetet, Vi ska få gå rut och kolla på dom olika utbildningarna och sånt så det ska bli kul, Dessutom får vi äta gratis lunch på nån av resturangerna där :) Förutom det ska jag försöka ta mig till Storheden för att köpa en julklapp som fanns på extrapris nu och när Mamma kommer hem blir det att färga håret.

Även solen har sina fläckar

Ja ibland kan även den bäste ha otur

Tilde: Men jag tycker Family Guy är mycket bättre än American Dad
Elina: American Dad & Family Guy är ju samma program fast på Engelska och Svenska
Tilde: Nää
Cissi: Nä i American Dad är Pappan typ President eller Csi-Agent
Elina: Ja men vad heter Family Guy på engelska då ?
Cissi: Hahaha
Tilde: Hahaha
Elina: Åh :(
Sandra: Haha sa Elina det där ?

Trötttt

Gud vad trött jag var imorse när mobilen ringde men det var då bara att tvinga sig upp och fara till skolan.. Började en ny kurs idag, Alternativ Medicin som inte verkade så kul. Hade samhälls och pratade om presidentvalet och sen gick vi tjejer till Baan Thai och åt lunchbuffe som var very tasty :) :)

Kom tillbaka till skolan och hade Svenska där vi skrev färdigt våra uppsatser om Barnuppfostran (Äntligen). Efter det var det dags för Historia och då gjorde vi ärligt talat inget annat än satt och skvallrade å babblade ihjäl oss. Det var iaf skönt att sluta eftersom att jag är så himla trött och det var en lång skoldag.

Jag har nyss läst igenom alla bloggar och druckit en kopp the, Ska skicka iväg några Traderapaket nu och typ göra en läxa och laga mat.


Skulle helst vilja sova.. Sååå trött !

GAH

Så jävla surt !... En auktion på ett par svinsnygga lee-jeans skulle gå ut om 6 minuter och jag skulle bara gå från datorn en snabbis.. Givetvis glömde jag bort det och kom tillbaka nån minut för sent.. Och det värsta av allt, Dom gick ut för 1 krona. 1 jävla krona och jag missade det..  Faaan å


Nu ska jag göra mig klar för sängen så man orkar upp tidigt imorn.. Och det ska bli så jävla skönt att sova i mina nya sängkläder :), Det kan fan inte finnas nåt skönare än att sova i alldeles nybäddat :D


Gonatt puss

Bara för att

Bara för att jag inte har nåt att göra och äntar på att Emil ska komma fram till Umeå tänkte jag fylla i nån gammal lista. Kan ju vara kul.. Eller inte kul.


DITT LIV

Vad heter du?
Elina
I mellannamn? Amy & Isabell
Vart bor du? Luleå
Trivs du där? Givetvis, Allt är perfa förutom att Emil inte bor här.
Brukar du läsa horoskop? Ja, Domgånger jag läser en tidning.
Har du körkort? Tyvärr inte, men jag jobbar på det.. Ibland.
Favoritdjur? Hund ! <3
Vad spenderar du dina pengar på? Buss till Emil mest, Sen saker å kläder typ.
Festar du? Sällan numer
Sprit, cider, vin eller öl? Hm.. Ja svårt att välja. Allt går väl
Brukar du bli för full? Inte nu nåmer
Antal kuddar i sängen? 3
Kan du baka bullar? Ja kan baka allt !
Bläck eller blyerts? Bläck helst
Mc donald's eller burger king? Har aldrig ätit på BK men inte kan de va så svårt att va bättre än McD?
Är du allergisk mot något? Nej :)
Äger du ett busskort? Jaa å tur är väl de
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Röd only
Vad åt du till frukost? Hmm.. Kycklingpaj  och sallad.
Hur ser du ut idag? Ruffsig i håret efter duschen
Har du haft sex idag? Johodå
Nästa mål i ditt liv?  Körkort, Gå ut skolan med hyffsade betyg, Få ett jobb och flytta hemifrån.
Vad såg du senast på tv? Hemliga svenska rum hette det nog
Hur svarar du i mobilen? Hallå
Vem ringde du senast? Emil igår
Vad sa den du senast ringde? Att han var klar med bilen och påväg hem till mig
Antal timmar sömn inatt? 8 kanske
Sov du ensam? Neej, Med älskling
Vad innehåller din favoritnattmacka? Salami och mögelost kanske, Eller bacon kalkon och stark sås.

SENASTE PERSONEN SOM

Sov i din säng?
Jag och Emil slummrade en stund idag
Såg dig gråta? Emil
Fick dig att gråta? Vad kan de ha vart nudå.. Kommer inte ihåg.
Du delade en drink med? Emil
Du gick på bio med? Oj.. Ingen aning. Nån jag var kompis med förut typ
Du gick på stan med? Cissi eller Tilde
Skällde på dig? Mamma

SAKER

Tar du droger?
NEVER !
Dricker du? Om jag är törstig
Vad är du mest rädd för? Att förlora Emil.. Eller att nån i familjen ska dö.
Vilka kläder sover du i? Trosor
Vart vill du gifta dig? På nån plats som har en stor personlig betydelse.
Vad hatar du verkligen? Folk som sjuger, Falska fega människor, Korkade folk
Har du varit kär? Japp, I 13 månader
Kör du? Övningskör
Har du ett jobb? Nä :(
Gillar du att ha folk omkring dig? Neej
Är du ett hälsofreak? Nej men jag är mån om min och andras hälsa


DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? Neej men blivit lite lessen
Köpt någonting? Ja Bussbiljett, Mat, Fika
Varit sjuk? Nej lite krasslig bara
Sagt "jag älskar dig"? Joo
Velat säga till några att du älskar dem? Jag har ju sagt det ?
Träffat nån ny person? Nix
Saknat någon? Jo, Emil sen han for
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Ja

SENASTE

Låt du hörde?
Ingen aning, Måste vart nån i bilen
Drink du köpte? Har aldrig köpt nån drink i hela mitt liv
Sak du stal? Kommer jag inte heller ihåg men säkert nåt jag behövde
Mat du åt? Macka och smoothie till kvällis
Gången du åt en 7-Eleven korv? Har aldrig hänt
Människa du slog? Emil..Men bara på skoj :P
Senaste stora bussresesan? Hem från Ume ?
Senaste långa telefonsamtal? Med Emil
Senaste dusch? Nyligt
Senaste irritation? Vet inte.. att jag har ont i magen nu kanske





Söndag

Jahapp... Då var helgen slut. Men jag ska inte klaga.. Har ju fått vara med Emil sen i Torsdas och vi har haft det väldigt kul och mysigt. Idag var vi till Boden på Retrocafét och sen en sväng på storheden. Kom hem och myste å sov en stund innan vi åt god middag.. Sen umgicks vi bara en stund till innan Emil skulle åka hem.. Och självklart saknar jag honom redan.

Jag är trött som faan och har nyss dammsugit och bytt sängkläder.. Måste hoppa i duschen och plugga historia nu. Gud så jobbigt !! Dessutom så kommer vi inte ha nån sovmorgon på Måndagar nu nå mer heller så det är synd om mig :p



Jag älskar Emil mest i världen för han är bäst bäst bäst !

Lördag

Känns som söndag.

Gårdagen blev inte så långvarig eftersom det var svindött ute både i Boden & Lule.. Skönt att vakna upp i morse och inte ens må dåligt iaf ! :) Vi åkte buss till Boden för att hämta bilen som tydligen fått dieseltorsk igår så.. Ja den gick inte att starta utan vi fick dra gång den.. Sen slutade kopplingen lägligt nog att funka så Emil fick specialväxla hela vägen hem och det var svinkallt att stå och vänta medans dem försökta  få igång bilen. Men nu är jag hursomhelst hemma i värmen och har ätit lite marabou.. Ska ta en macka och en kopp te nu och så kanske jag vilar en stund eller nåt. Emil är nämligen på skroten och lagar bilen så jag ska vänta på honom.. Vi ska äta på Frasses idag och hyra en film sen.

Vi skulle ju och fika på Retrocafet idag men det blev inget då så vi tar det imorn.. Menmen.. Nu kirra nåt ätbart :)


RSS 2.0