Haha

Grunden i ett lyckat förhållande är att respektera varandras åsikter:

Die Mf säger: Jag blev just sugen på rostat bröd, Sånt med frön uppe på som man skär skivor själv med marmelad eller lemoncurd
Spetsiga skor säger: Jaaa smör sen apelsinmarmelad å sen kaviar

Spetsiga skor säger: De e så sjukt gott!!!

Die Mf säger:HAHAHA

Die Mf säger: FY

Spetsiga skor säger: Sjukt sjukt gott
Die Mf säger: Kom inte här å äckla ner min våta dröm om goda mackor

Spetsiga skor säger: Äh käft

Boring ?

Fan va dagen går sakta ? Känns som om klockan ska vara typ 22 men nix, Den är bara 19 !

Segt... Jag har pratat med Emil & Amanda 2 gånger var sen jag kom hem, Vilat en stund, Dammsugit och ätit nudlar till middag bara för att jag är så jävla lat å less på att laga mat. Inspiration tack ?


Snart är det iaf helg, Och då kommer Emil hit så vi kan göra en massa kul saker.. Yey ! :)

Okey

Vi hade lekiton i Etik där vi skulle diskutera lite olika situationer och sånt. Jag skrev upp allt Tilde har missat på ett papper så hon förhoppningsvis kan jobba ikapp sig lite.

Sen gick jag till körskolan.. Som jag skrev tidigare hade vi ju bestämt att hon skulle kolla min körning och antingen ge mig eller inte ge mig ett intyg att jag får göra halkbanan. Men nä, Hon var inte ens där.. Istället fick jag köra med nån helt ny okänd som inte hade nån aning om att det bara var därför jag bokat en körlektion. Förutom det så hade dom en ny bil på körskolan som var så jävla cepe...Jag tyckte det gick skitdåligt men läraren tyckte det hade gått ganska bra å att jag skulle träna på att kolla mer i speglarna och att paralellbacka (Som säkert är svinviktigt att lära sig) Jag bad honom hursomhelst berätta åt hondära hur det hade gått och sen skulle hon ringa mig och säga om jag får nåt intyg eller inte typ ? Vilket jag säkert inte lär få.. Jag är så jävla jävla jävla less på den där förbannade svammelkörskolan.




Och nu är jag dödstrött.

Skola

Guuud va lång den här morgonen har varit, Måste ha stigit upp alldeles för tidigt. Men det var nog bra ändå för jag har ÄNTLIGEN kommit igång med min Psykologiuppgift som skulle varit inlämnad i 2:an.


Min buss går på 30 minuter ungefär så jag ska klä på mig och sånt nu innan jag far till skolan för att ha lektion en timme och sen körlektion. Jag ska be till gud att det går jättebra.

Me so nervous

Usch vad jag är nervös idag ! Jag har en körlektion där körläraren ska kolla hur jag kör för att se om hon kan ge mig ett intyg till att få göra halkbanan. Ja visst låter det stört ? Men tydligen har dom inga koner så man kan göra manöverprovet bara så nånting säger mig att hon bara kommer försöka leta efter alla fel jag gör för att få sätta dit mig och tvinga mig att ta 10 lektioner till på hennes värdelösa körskola. Och visst, Jag kanske behöver ta några körlektioner eftersom jag hittils bara tagit 2 men inte på den där skitskolan.. Och jag SKA få göra halkbanan. Jag ska nog visa henne..

Nåväl, Jag ska gå och äta frukost nu. Tänkte äta nått riktigt gott och nyttigt som typ Kiwi, Passionsfrukt och en Banan kanske. Kan nog behöva en massa vitaminer så jag blir av med min förkylning nån gång detta år. Börjar inte skolan förrän 12.30 idag men jag ska nog åka in med bussen 11.43 och lämna tillbaka en bok på biblo, Kolla efter ögonfransfärg och sen äta i skolan om Sandra, Tilde eller Cissi är där :)


Visste ni att en enda kiwi fyller hela dagsbehovet av C-Vitamin ?

En Lista

Vet inte om jag redan fyllt i denna lista nån gång ? Tyckte jag kände igen endel frågor men den kändes även lite obekant.

Tänk på den du tycker om och svara på frågorna

Är han svensk?
Nä Tornedaling, Mihhi skojja jo han är svensk.

Är han i din ålder?
Pretty Mutch, 3 År är ju inte stor åldersskillnad.

Är han lång eller kort?
Lång jämfört med mig iaf, Fast han är nog rätt lång annars oxå.

Är han omogen eller mogen?
Omogen lätt :p

Är han, söt/vacker/fin?
Ja, Sötast/Vackrast/Finast

Är han okysst?
Näpp

Är han snäll?
Oftast

Är han lätt att prata med om allting?
Hmm.. Ja om det mesta.

Är han lätt att skratta med?
Haha ja de gör vi så ofta så.

Brukar han skämta om att ni ska in på toan och ha sex?
Nej det har då aldrig hänt

Är han populär i eran skola?
Han går inte skola

Är han mobbad?
Men nä

Är han blyg?
Nej det tycker ja inte, Men han var det med mig litegrann i början ;p

Är han framåt?
Framåt.. Ja det är han väl

Har han någongång gjort dig ledsen?
Jadå

Har han någongång gjort dig glad?
Jo det med

Om du är ledsen, kan du prata med honom då?
Nja.. Jag gör inte det så mycket längre.

Om du är glad, delar han glädjen med dig då?
Ja det tror ja väl

Brukar du skrika och ofta vara arg på honom?
Nä, Ibland är jag arg men de är bara när jag är JÄTTEarg jag skriker. Å de är inge ofta alls.

Brukar du krama honom mer än 10 ggr på en kväll?
Jaaa, Jag tycker vi kramas hela tiden.

Tycker han att du är jobbig ibland?
Haha säkert.. men han visar det inte iaf ;D

Tycker han att du är snäll och rolig?
Han säger det iaf.. Å jag är ju faktiskt snäll och rolig så :D

Har du sovit hos honom nångång?
Nån gång kanske

Har han sovit hos dig nångång?
Jaaa, En gång frågade jag min Mamma jättesnällt å då fick han sova här :)

Har ni duschat ihop?
Ja, de är ju det bästa.

Brukar du tänka på honom?
Always

Brukar du sakna honom?
Så fort vi inte är med varann, Ibland börjar jag sakna honom innan jag ens åkt hem.

Brukar du fälla tårar för honom?
Inte så mycket.

Och sen till den sista frågan .. vad heter han?
Emil

Heeeijj

Vetni vad jag har gjort idag ?

Nåt jättespännande !


Jo jag har suttit vid datorn sen jag kom hem.. Asså hur går det till ? Jag bara sätter mig här och sen är det helt plötsligt kväll ? Knäppt hur tiden kan springa iväg. Iofs har jag plockat iordning lite grejer, Kikat i nå kataloger, Löst korsord och skrivit en bokrecension.. + Pratat med Amanda 2 gånger.. Ungefär 1 timme eller kanske lite mer båda gångerna så ja :p


Jag ska ta och skicka iväg mina tatueringsbilder till Emil nu... Eller om en kvart rättare sagt för jag kan slå vad om alla pengar i världen att han kollar på Famil Guy nu. Men sen så :) Ska även fixa mig nå kvällsmat och gå på upptäcksfärd i frys och skafferi så jag kan börja planera vad ja ska laga för mat i helgen som faller min gulleplutt i smaken :)

Måndag

Hej kära läsare ! :)

Imorse var det en väääldigt trött Elina som vaknade av att Johnny Cash sjöng I walk the line i mobilen. Jag steg upp, Duschade och åt frukost innan jag for till skolan för att ha Samhälls, Svenska och Historia.. Låter som om den här dagen skulle kunna vara den tråkigaste och jobbigaste på hela veckan men det är den inte. Jag tycker så mycket mer om såna lektioner är vårdämnena.. Hujja. Jag har väl rätt linje va ?

Jag ids inte laga mat idag så jag har suttit och varit hungrig sen jag kom hem, När jag insåg att det är ett tag kvar innan Mamma kommer hem började jag äta chips och chokladmuffins, Säkert bra mellanmål ;p

Och jo, Jag sa ju att jag skulle berätta mer om helgen men jag tror jag skippar det.. Vi har inte gjort så mycket att berätta om, Bara haft en jävligt mysig helg med bara varandra :)


Nu ska jag ta en kopp te och kanske börja förbereda middagen litegrann. Sen är det nog fan bara att bestämma sig för att ta tag i lite läxor. Här är en lista på vad jag har att göra:

* Skriva 5 sidor om en Psykisk sjukdom
* Läsa en bok + skriva bokrecension
* Skriva en argumenterande text om barnuppfostran
* Läsa om Demokrati och statskick
* Påbörja det där jäävla projektarbetet

Söndag

Dags att åka hem idag igen då.. Å de är alltid lika tråkigt. Som tur var är det ett par timmar kvar.

Igår bjöd Emil mig på resturang för att vi firar 1år och det var såklart väldigt snällt och gulligt ! :)


Skriver väl mer när jag kommer hem eller nåt, Har ont i huvet nu och ids inte ;D

Tröööttt

Självklart fick jag inte vara ifred på bussen idag heller.. I Skellefte hoppade det på nån gubbe som luktade sprit och satte sig brevid mig och babblade HELA vägen till Umeå, Och då menar jag verkligen Heeeela vägen !.

My god det var jobbigt. Kom till slut fram då och Emil hämtade mig. Vi lagade mat å kikade tv.. Sen gjorde vi en hemlis innan vi badade badkar. For nyss å köpte pepsi som vi ska dricka till cheesedoodles. Om jag inte hinner somna innan dess. Jag är verkligen dödstrött !

Godmorning

Imorse drömde jag att det var snöstorm å jag höll på skotta hela gården med en konstig maskin. Jag var lika pedantisk som vanligt och kunde inte sluta förrän det var helt jämnt överallt.. Och det snöade mer å mer så ni kan nog lista ut att skottandet aldrig tog slut. Min granne däremot stod och sprayade med nå medel och putsade sitt staket med en liten trasa.. Mitt i snöstormen.


Haha hursomhelst... Jag ska äta nån frukost nu och sen packa färdigt allt och åka till skolan. Klä på mig ska jag såklart göra oxå. Det regnar som faaan ute idag så jag hoppas det har slutat med det tills jag ska gå genom hela stan 2 gånger.
Och dessutom är det så svårt att packa.. Jag vill ha med mig en massa saker till att ha på bussen, Typ nåt att äta och dricka, Nån tidning eller bok osv men det har jag ju inte plats eller ork att bära runt på. Äh.. måste iaf gå å  göra vettigare saker nu :p

Torsdag kväll

ÄNTLIGEN,  Nu är det bara en natt kvar, Några timmar i skolan och ytterligare några timmar på bussen och sen får jag äntligen äntligen vara med Emil ! Tänk att det är två hela veckor sen vi träffats sist :O

Å vi ska ha det så himla himla mysigt nu hela helgen.. ! :)


Min huvudvärk gick som tur var över idag för att jag åt chips, Det är sant ! Det blev lite bättre när jag åt mat åsen kände jag att jag behöver fan nåt salt.. Så åt jag chips och värken försvann ! :)


Nåväl.. Ja har pratat en massa med Emil & Amanda idag med som vanligt.. Sen har ja suttit vid datorn och kikat Höök på tv. Äter polarkaka med smält ost till kvällis nu och ja ska väl försöka komma i säng på ett tag så jag kan stiga upp å packa klart allt imorn. Måste skriva en kom ihåglapp.

En till lista

Snodde en lista av Josse (Jbrynefall.blogg.se) men kortade av den lite :p

Är du kär just nu?

Ohja

Har du kysst någon idag?
Nee :(

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?
Jadå

Har du ett förhållande?
Ja

Hur många har du varit tillsammans med?
2, Tog ett tag för mig att inse att seriöst är bra :D haha

När går gränsen vid otrohet?
Alltså det beror på men typ.. Ringa, Smsa, Msna med andra på ett flörtigt sätt, Umgås med sina ex. Eller att ens pussa nån annan.

Har du varit otrogen och om ja, varför?
Ja, Jag strulade med en annan fast vi inte gjort slut än för att han gjorde det först, Och för att förhållandet ändå var förstört

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det?
Nej

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut?
Före mitt nuvarande Oskar, Det tog slut för att han var störd.

Är du romantisk?
Ja, Gärna mycket och ofta... Försöker iaf ! :)

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän?
Nej det är väl förbjudet ?

Är du svårflörtad?
Nä det tycker jag inte.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Bara Emil.

Har du lekt med någons känslor?
Nej aldrig lekt.. Men kanske inte brytt mig om ?

Har du haft sex med över 20 personer?
Naaae

Hur länge höll ditt längsta förhållande?
Hittils 1 år

Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
Jag vill absolut ha ett förhållande. Ensam är dåligt.

Har du varit tillsammans med två samtidigt?
Verkligen inte !

Är du en bra pojk/flickvän?
Jag tror och hoppas det.

Hur många har du haft sex med i år?
1 såklart

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
Älskling

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med?
Nja, Mja kanske.. Om man fortsätter ha sex fast man gjort slut.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?
Haha inte vet jag.

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän?

Haha nix


Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen?
Hmm..Det ska isåfall vara när man är gammal å vet att man aldrig lämnar varann. Det är tex väldigt sött att min Farfar har hans och Farmors namn intatuerat med ett hjärta.

Listing

SAKER PÅ TEVE SOM FÅR MIG ATT...
Kräkas:
Dirty Sanches kan man fan börja må illa av.
Gråta: Extreme Homemakeover, JA SKOJJA !! Kanske en sorglig film.
Skratta: That's 70's show, Malcolm ett geni i familjen
Bli glad: Jaa.. Ingen aning.
Byta kanal: Ointressanta program.
Inte zappa: Intressanta program ?

SENASTE...
äckliga lukt du känt: En äcklig happiskvinna på ikea som STANK PISS på ca 20 meters avstånd.
goda lukt du känt: Vet inte, Har ont i huvet så då är jag jävligt känslig på lukter.
gången jag kände mig lycklig: Jag vet inte, Är en sån negativ jävel så jag låter nog inte ens mig själv vara det.
gången jag grät: Ja men de är ju skönt att de är så länge sen att man inte minns det iaf ! :D
inköpet: Senaste.. Öl i Finko.
spanet: Spanar fan bara på min karl å ingen annan :)
biofilmen: Oj, Ingen aning.
palmen jag låg under: Stackars mig har aldrig ens sett en äkta palm irl.
person jag velat ge en käftsmäll: Emil kanske :D

PEST ELLER KOLERA...
gå naken över Sergels torg/sjunga karaoke live i teve:
Haha.. Hm.. Karaoke ?
aldrig mer få äta på restaurang/aldrig mer få äta chips: Aldrig mer äta chips
vara inlåst i en skrubb med Linda Rosing el Helge Fossmo: Haha Linda Rosing lätt.
lyssna i 24h på Carola som talar i tungor/Ernst Kirchsteiger med sina bästa citat: Haha fan den var knivig.. Tar väl BögErnst då
göra en tarmröntgen eller ha hemmorojder i ett år: Röntgen lätt

Gaash

Nu har jag stört ont i huvet igen men innan jag går och vilar ska jag berätta om min dag.


Den började ju som ni kanske läst med en rejäl försovning för att jag ställt klockan fel och inte märkte det förrän klockan 8 då det var ganska för sent, Som tur var kom Sandra och hämtade upp mig (Och cissi som oxå var sen) åsså for vi och lärde oss Qi gong och Thai Chi. När det sen var dags för Thaimassage smet vi.. Hoppas läraren inte märkte.

For och hämtade Tilde och sen for vi mot Happis där alla var precis så risiga som ordet happistattare påpekar. Vi gick iaf runt där i affären å den enda saken jag kom dit för att köpa fanns inte så.. Ja jag köpte skärbrädor åt Emil. Sen kikade vi i affärerna runt omkring Ikea och jag köpte lite godis.


Över till Finland sen då där jag köpte ett 12-pack Karjala och 2 longdrinks. Fick sjukt sjukt sjukt ont i huvet på vägen hem så nu ska jag lägga mig ner och dö en smula.

Shit

Stälde klockan en timme försent å vi som skulle på studiebesök idag... Med läraren man får IG på hela kursen om man missar en gång.



En sån jävla tur att Sandra kunde hämta mig.

Gonatt Gonatt

Nu när jag ändå har skrivit om sak-samlande hela dagen kan jag ju tilläga att jag tycker det är störande med folk som inte gör det utan bara panikköper allt samma vecka som dom ska flytta hemifrån för vad resulterar det i ? Massa fula billiga saker som fan inte matchar nånstans. Typ jysk och rusta style de luxe ! :)

Och jag stör mig på folk som bor i sina fula små ettor med sina fula små möbler för att dom inte ids fixa bara för att dom ändå inte ska bo där nå länge.. Bara några år eller så ?

Haha fast det är ju inte min huvudvärk egentligen.. Men jag kan lixom inte låta bli att störa mig på fula hem.


Å vad som verkligen är fult är dom som tar med sig sina flick/pojkrumssaker.. Typ nallar å affischer å små töntiga tavlor med änglar på å sängkläder med hjärtan å soffkuddar med "i love you text". Å vad har killarna, Dom har mest ingenting.. bara tomt å tomt.. å inga saker alls. Haha nä.. Nu får vi hoppas att jag själv inte gör så ;)


Jag bara svammlar.. Gonatt.

Tips & Tricks

Nu har jag ett tips till alla där ute som oxå jämt har ont i nacken och ingenting hjälper:

*Smörj in och massera där du har ont och blås sen med hårtork på stället så det blir riktigt varmt. Massera igen eller sätt bara på dig en halsduk. Då mjukas musklerna upp och blir mycket mindre stela. Och det hjälper verkligen. Jag satte även liniment på efteråt och nu har värken varit som bortblåst i massor av timmar ! Sköööönt !


Om jag ska berätta lite om vad jag gjort under dagen så blir inte berättelsen så lång. Har suttit väldigt lite vid datorn, Sovit, Dammsugit, Tömt disk, Läst nån tidning och såna småsaker. Sen har jag pratat med Emil i säkert 2 timmar idag med om allt möjligt och omöjligt :)

Så himla kul att vi ska till Ikea imorn alltså ! Jag ska nog inte köpa nåt där förutom ett durkslag till Emil och kanske nån annan överaskning till honom från Candyworld eller Alko. Ska även köpa en överaskning till Mamma för att hon är så snäll. Till mig själv ska jag köpa godis och öl :)

Paket ! :)

Det blir ett till inlägg nu för jag måste ju berätta att ett paket kom hem med posten idag och det var mitt brödskrin eller vad man ska kalla det :)


Det är ett exakt sånthär fast ljusgult, Så snyggt !


J
ag börjar ju faktiskt ha samlat på mig endel 50tals-grejer nu.


Sånahär bestick med svarta bakelitskaft har jag

Och ett sånthär perstorp-grytunderlägg

Gasolin - This is my life



En jävligt bra låt, Som nån gjort en jävligt dålig video till. Anyway.. Lyssna ! :)

GAH

Snart ger jag fan upp.. Tillslut tog jag en Somadril Comp. Som ALDRIG sviker med att bota min smärta.. Men hjälpte det den här gången ? NAE.. Inte ens det hjälpte.. Jag gick och sov ett tag och i samma sekund som jag slog upp ögonen började det dunka igen. Jag blir g a l e n !



Tycker du själv att du är..

..snygg?  svar: Njä, Det finns så många som är snyggare.. Många som är fulare oxå iofs
..rolig?    svar: Haha jaa, Jag älskar min egen humor.
..sexig?   svar: Kanske när jag lägger den sidan till ;p
..stark?   svar: Haha eh.. Jag är den svagaste jag känner.
..smart?  svar: Jaa, Det tycker jag.

Faaan

Idag vaknade jag med jordens ont i huvet och nacken IGEN. Nu har jag haft konstant ont i typ en vecka och börjar bli ganska less. Jag har förutom det fått tillbaka min förkylning, Känner mig allmänt trött och hängig hela tiden + Att jag fått ful dålig hy och släpper hår som aldrig förr.. Vad händer ?


Jag har iaf nyss slagit på datorn och har inte suttit här mer än en 10-15 minuter men nacken säger emot redan så jag ska bara lägga in bilderna på dem nya sakerna och sen gå och göra nåt annat. Det blir alltså ingen skola idag eftersom jag inte orkar, Synd eftersom det var ganska viktigt idag. Nåväl..


Twistburken


Cacaoburken


Fatet/Skålen


Lampan

Headache

Huvva nu har jag fått ont i huvet igen fast jag inte ens har suttit nästan nå vid datorn ! Har pratat i telefon med Emil i över 2 timmar tror jag ? De var då trevligt iaf och vi pratade om när vi just hade träffats å allt vi har gjort å allt som har hänt åså.. Jag älskar typ att prata om sånt ! haha :) Men vi pratade även om lite planer för nästa helg.. Då vi ska göra en kul grej om det passar då ! :)

När vi hade pratat klart gick jag och fixade mig en jordgubbssmoothie och en lingongrova med cream cheese och kalkon. Ska äta en till macka nu eftersom det inte blev nån middag idag.. Å det hade varit sååå gott med en kopp the men jag kommer väl ha nog svårt att sova idag antar jag ! Har sovit mellan 09-10.30 på morronen och sen 14-16.20 på eftermiddan.. Inte bra alls men det var skönt :p



Jo, Jag har fått lite fina grejer av min snälla Mamma idag.. En gammal twistburk, En gammal cacao-plåtburk, Ett 50talsfat och en 50talslampa :) Snart kommer nog min snygga brödlåda i plåt hem oxå, Även den från 50talet :) Kan ni fatta hur snyggt jag kommer ha det när jag flyttar hemifrån ??


Haha nåväl.. Jag kan faktiskt ta kort på dom där grejerna imorn och visa här i bloggen =)

Å föresten, Hade jag vetat igår att jag skulle inkassera såhär mycket pengar i veckan skulle jag ju aldrig ha varit så snål med min klädesbeställning. Får väl kila in på en H&M affär och köpa mig nå söta underkläder.. Fast justja, Min underklädeslåda är ju redan överfull.. Justja så var det.

.

Nyss ringde det mig från ett väldigt skumt nummer, Efter att ha kollat upp det var det Norstat i Linköping. Antagligen hade dom ringt fel men om dom inte har det.. Vad vill då mig nåt företag i Linköping ?



Jag kan iaf tala om vad jag vill.. Att du din jävla apa ska sluta läsa min blogg nån gång.

Bajs ?

Jag skulle just gå och äta. Det var en gryta av fransyska med kokosmjölk, sweet chili, thai curry åsånt gott. När jag kommer till köket är det för det första potatis till.. Och hela grytan är förgiftad av morötter, kålrötter och lök. Det måste Mamma ha glömt att berätta. Fyfaaan å jag som var så hungrig.


.....

En sak som är bra är iaf att jag fick hem en lönespec nyss som jag fullständigt glömt bort.. 2000kr som jag inte alls kom ihåg att jag skulle få. Det är ju alltid välkommet. Nu är jag upp över 30-strecket igen på kontot. Härligt

Vad som oxå är härligt att jag nu i veckan får studie och underhållsbidrag.. 2300 kr till

Hmm Jaa

Nu har vi fikat åde, Cissi kom inte men det var trevligt ändå fast de blev ett ganska snabbt fika eftersom Sandra & Tilde skulle hem och fortsätta med renoveringen av Sandras apartment. Cupecakesen tyckte jag inte blev lika goda alls som vanliga chokladmuffins + att dom var mycket jobbigare att göra så... Jag ska nog inte baka dem fler gånger :p

Jag hade lagt upp helt fint vilka som var dumle i och vilka som var snickers å ändå råkade Tilde som inte tål nötter få en med snickers, Tur att hon inte dog iaf :) Sandra hade ju med sig lilla Yrsa som var gullig och galen :p



Och jag har varit på dåligt humör.. Väldigt irriterad sen igårkväll och jag har väl inget val annat än att fortsätta med det. Jävla äckel.

Hih oj

Jag skulle ju bara sova en liten liten stund men klockan hann visst bli 10.30 innan jag vaknade så jag ringde min betjänt och bad han komma hit med ett paket mjölk medans jag hoppade i duschen. Nu står smöret och blir varmt och när det mjuknat ordentligt ska jag börjar baka, Gör en dubbel sats eftersom Emil så gärna oxå ville ha :p


Mmm Mmm Mmm, Bara hoppas att jag inte råkar tappa ut all smet på golvet nu eller nåt.... Och jag måste få tag i Mamma så jag kan koka kaffe.. Inte vet jag hur man beter sig med en perkulator.


Anyway så MÅSTE jag äta lunch nu.. Håller på dö av svält.


Tisdag

Och varför vaknar jag alltid så tidigt ? Vill min kropp inte ha sömn eller vad är det ?.. Har varit vaken ganska exakt en timme nu och funderar på om jag ska sova en liten stund till innan jag börjar Städa, Duscha, Gå på affärn, Baka osv. Det vore skönt så jag tror ja ska göra det nu.


Idag stör jag mig på:
*
Folk som röker, snusar, dricker när dom är gravida
*Att det tar så länge att få fram varmvatten på morronen. Vem fan vill tvätta sig i kallvatten då ?

Idag är det bra att:
*Emil har börjat slipa ner lången, Så snart bllir det omlack
*Och att det på Lördag kommer nån och köper taunusen.

Tack för idag, Slut för idag

Jag beställde som sagt en Tröja från H&M idag, Först hittade jag jättemycket jag ville ha.. Sen valde jag ut det jag helst ville ha och då var jag nere i 550kr.. När jag sedan konstaterat att jag behöver fan inte nå mer underkläder så var det bara 2 tröjor kvar och jag valde bort den ena. Visst är jag duktig på att spara pengar ?.... Men den där fina fina bh:n med tillhörande trosor hade trivts jättebra, Både på mig och i min garderob :)


Nåväl, Det har inte hänt så mycket idag.. Kom ju hem strax före 16, Åt middag, Kollade reklam, Valde ut kläder, Har pratat med Emil & Amanda 2 ggr var. Suttit vid datorn lite även om jag försökt göra det så lite som möjligt. Har gjort klart min läxa i etik och nu sitter jag och äter kvällsmat. Gjorde en smoothie nyss med banan och svartvinbär i, Faktiskt helt okey.


Skulle ju egentligen ha varit på en föreläsning nu ikväll men både Jag och Mamma var så ömkliga med våra nackar så vi orkade inte. Hon gick på affärn och köpte gotta till oss istället och till min bakning imorn. Ska stiga upp ganska tidigt imorn fast jag är ledig å baka då så cupecakesen hinner gotta till sig innan dem kommer hit vid 13. Jag kanske är knäpp men jag tycker inte att alldeles nybakt är gott när det gäller kakor.. Dom måste stå sig ett tag för att bli bra.

Jaja, Men gonatt på er då.

Welcome to my closet

Jag har beställt en ny tröja :)

Fin va ? :)

Måndag

Och jag som hade längtat till skolan, Det var ju precis lika tråkigt och meningslöst som alltid annars. Cissi  bara sov, Sandra kom försent och Tilde kom inte alls. Lektionerna var tråkiga, Jag var hungrig och dom serverade bland det äckligaste om finns - Potatisbullar. Och jag fick bara mer och mer ont i huvet allteftersom tiden gick.


Nu är jag iaf äntligen hemma och har ont i både huvud och nacke. Vet inte om jag ids fara på den där föreläsningen. Efter en hel dags lyssnande på babbel känner jag lixom att jag har fått nog.



Hm.. Skönt å vara ledig imorn iaf.

Hejhej

Jaha nu är jag här och skriver igen ! Har tvättat, fixat naglarna, dammsugit, tömt disk och ätit middag som var god, En ganska stark soppa med räkor, bambuskott och minimajs :)

Har även hittat recept på det jag ska baka till fikat.. Det ska bli chokladcupcakes med snickers smält där inne. Tilde tål inte nötter så jag ska göra med dumle oxå :)


Sen hittade jag en lista jag aldrig sett förut som man ska svara på frågor om sin pojkvän så ja tänkte göra den :p


Hur gammal är din pojkvän ? 21 år

Vad heter han ? Emil Wanhatalo

Hur länge har ni känt varandra ? Hmm fåse, 4 år kanske

Hur länge har ni varit tillsammans ? 1 år

Hur blev ni tillsammans ? Ja vi var ute och drack, och sen så ja... :p Nästa helg åkte jag till honom och helgen efter blev vi tillsammans. Vi blev kära i varann helt enkelt.

Vad hos honom var det du föll för ? Det var nog att vi var rätt lika, Tyckte om mycket samma saker, Hade massor att prata om, Hade alltid kul med varann och det kändes bara RÄTT.

Vilka är han bästa respektive sämsta sidor ? Dom bästa är att han så ofta är glad och positiv, Att han försöker hitta på mycket saker att göra å att han är så gullig mot mig åså :p Dom sämsta är att han blir arg över saker man inte fattar varför han blir arg haha

Hur skulle du beskriva hans stil ? Haha ja, raggare kan man väl säga.

Tycker du om det ? Javisst ! =)

Finns det något du skulle ändra på honom om du kunde ? Jaa, Att han skulle vara lite mindre ego :p

Tror du att ni kommer vara tillsammans länge till ? Det hoppas jag absolut !

Har ni pratat om att gifta er ? Haha ingen av oss vill gifta sig men vi har iaf bestämt att om vi gör det ska jag heta Elina W Nordström

Eller bestämt vad era barn ska heta ? Ja vi har väl pratat om det nåra gånger kanske ;D

Vad tror du han tycker är dina bästa/sämsta sidor ? Dem sämsta är att jag alltid är negativ och på dåligt humör och dem bästa att han har roligt och trivs med mig.

Hatar du hans musiksmak ? Neeej vi har typ samma.

Kan ni vara er själva med varandra ? Ja det har vi alltid kunnat och det var nog mycket det som fick det att kännas så rätt

Har ni ett bra sexliv ? Ja alltså.. Det går inte att beskriva... LOVELY ! :) haha

Har ni samma syn på livet ? När det gäller vad ?

My God

Fyfaaaan, Nu är jag OLIDLIGT uttråkad. Det finns verkligen inte ett skit att göra och jag får ont i nacken direkt direkt direkt jag sätter mig vid datorn. Buhu..


Har iaf pratat länge i telefon med Emil och sen Amanda en stund så det var ju trevligt och drev lite tid. Men nu då ?



Får väl gå på toa, tvätta nåra bhar, sen fixa mina naglar och dammsuga hela lägenheten.. Vart kommer alla skräp ifrån ?

Söndag

Och snart är äntligen helgen slut måste jag nästan säga..Den har varit grymt lång, seg och tråkig så nog ska de bli skönt att få göra nåt på dagarna.. Eh på Måndag iaf för Tisdag Onsdag har vi ju inga lektioner.. Men uppgifter att göra hemma iofs. På Torsdag ska jag med tjejerna till Ikea åsen Finland, Tror inte jag ska köpa nåt på alko men däremot gooölen dom säljer på mataffärerna :)

Kanske man skulle ta och bjuda tjejerna på fika på typ Tisdag, Är ni intresserade av att komma å smaska lite ? :)



Haha fan, Läste nyss igenom det jag skrivit.. Och jag håller på att öva mig att leva i nuet, Det verkar inte gå så jävla bra för mig och mitt lag va :p ? Haha Me Suck.


NU ska jag försöka hitta på nåt att göra och det kommer inte bli det lättaste !

NattiNatti

Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut och jag ska nog strax ta å avsluta den :) Är jäklans trött men hade tänkt vara vaken lite längre idag så man får ta sig en sovmorron imorn.


För övrigt saknar jag Emil tråkigt mycket, Ibland är det mysigt att längta efter nån men när man börjar sakna för mycket blir det jobbigt.. Saknar att ha nån att svammla å skratta med. Att bara sitta å prata, Gå på en promenad, Laga mat och äta tillsammans, Mysa, Duscha, Bada... Ja men ni vet, Allt man gör som är roligare när man är två ! Tur att det bara är en vecka kvar tills vi får vara med varann igen ! :)

Jag Älskar Dig !

Lilja 4-ever



Nånstans i det forna sovjet bor 16-åriga Lilja, Hennes Mamma har lämnat henne ensam och hon har ingenting..Utom sin vän Volodja. När hon träffar Andrej tror hon att allt ska lösa sig och följer med honom till Sverige, Där hon blir inlåst och tvingas jobba som prostituerad. Volodja som inte heller har nånting eller nånstans att bo blir ensam kvar.

Huvva, Man får en stor klump i halsen av den här filmen. Den är så hemsk och sorglig med tanke på att det verkligen är såhär världen ser ut för sååå många tjejer. Fast ändå, Varje gång jag ser den här filmen tycker jag mest synd om Volodja..Vet egentligen inte varför men det gör jag.

Har ni inte redan sett den så gör det !

Blondiie

Jag saknar mitt blonda hår nu igen, Inte detdär jätteblonda utan mer den här lagoma blondfärgen

Herrejistanes

Har ni nån jävla aning om hur mongo-mätt jag är ? Vräkte i mig en massa mat nyss.. Eller ja åt bara ett hårt å ett mjukt bröd + chips å ändå blev jag så mätt. Drack cider till å åt en mumsmums till efterrätt så de gjorde väl sitt de oxå.


Ja hörde en fågel viska i mitt öra att nån tagit med sig ingredienser till San-Fransisco.. Bäst att påminna så man får sig en goodrink. Fast först ska jag lägga mig ner och dö en smula me min mätta mätta mage.


Min duktiga man

Emil ringde nyss, Han hade vart ute i skogen å hittat en massa gotta.. Dvs. en massa compaktdelar som gamla dörrarna med horluckor, bagagelucka, Nå emblem å lister å allt vad det nu var :) Det ska på och sen ska den lackas om.. KUL VA !? :) Jag tycker egentligen den ska va svart men Emil vill nog ha den mörkblå så det blir väl så. Är iaf jävligt kul att det händer en massa saker med den ! =)


Markus & Mattias ska tydligen komma hit med Tacos som vi ska äta till middag med dem, Tror fan de sprutar Tacos ur öronen på mig snart.. Hoff bara man inte blir less ;p Kan fan inte förstå mig på alla såna som har ätit Tacos varenda fredag hela sitt liv.. Hur enformig får man bli ?


Hohoh nä nu ska jag fortsätta mitt händelselösa liv, Har ont i nacken som sagt så försöker hålla mig från datorn å de går inge bra för att de inte finns nå annat å göra.

HOJJJJAA

Vill ni veta nåt jääävligt äckligt ? Jävligt jävligt äckligt ? Ja det vill ni

Jag skulle ju som sagt nyss äta soppa, Och det gjorde jag.. Jag åt flera tuggor åsen såg jag.. En liten liten fluga flyta runt på skeden, Fyfan tänkte jag å trodde de var en blomfluga som drunknat dit.

Men sen !! När jag började kolla runt i soppan var det insekter överallt ! Typ 20 insekter flöt runt i min soppa.. Döda visserligen men jävligt äckliga ändå. Mest troligt kom dom från broccolin eftersom de fanns insekter kvar i grytan vi kokat den oxå. Så tack kära äckelpäckel för att jag aldrig mer kan äta broccoli och tack för att jag har en flugfarm i min mage nu.




Såhär såg dem ut, Små gröna med svarta ben.. Precis som en bladlus.

Yeey

Nu har jag varit å övnigskört å de gick helt bra, Har varit till Willys, Smedjan, Hertsön och sen hem igen så det blev endel körning. Ganska mycket i stadstrafik, Korsningar, Rondeller och mycket parkerande, I parkeringshus dessutom.. Å allt gick bra. Skönt när man har såna där bra gånger :)


Köpte vitaminer på apoteket "Vita Max Kvinna" och flourtabletter.. På Willys blev det en powerking ofc :)
Imorse gjorde jag föresten klart en av mina läxor i näringslära och sen sov jag en timme till, Man bllir så fort trött när man stigiger upp tidigt :)


Å när vi ändå håller på kan vi ju lika gärna ta en Dagens:

♥ Dagens frisyr: Hmm.. Otvättat ? Haha
♥ Dagens klädsel: Hade jeans en svart tröja och skinnjacka när jag var ut, Nu har jag på mina myskläder igen :D
♥  Dagens smycken: Inga alls, Bara i ögonbrynet och öronen.
♥  Dagens vill ha: Skulle vilja ha en starkare svart hårfärg, De är typ svartbrunt nu så.
♥ Dagens mest förvånande: Jaa.. Jag har som inte hunnit bli förvånad över nånting idag.
Dagens längtan: Längtar självklart efter Emil !
♥ Dagens tidsfördriv: Hittils det som står ovan och sen kanske det blir att bada badkar, baka eller nåt annat.
♥ Dagens tankar: Jaa inte har jag hunnit sitta å fundera så mycket idag å det är bara skönt !
♥  Dagens beroende: Nå inget
♥  Dagens minus: Ont i nacken
♥  Dagens plus: Att det är jävligt fint höstväder
♥  Dagens godis: God tacogegga med chips som är kvar från igår. + Min powerking
♥  Dagens känsla: Glad.. på bra humör.
♥  Dagens hemsida: Publishme.se och bloggkoll.se

♥  Dagens nails: Haha skabbiga med gammal svart avskavt.

♥ Dagens tv: INGET
♥  Dagens föda: Ska äta soppa nu med kyckling, broccoli och ädelost.
♥ Dagens irritationsobjekt: Inget än, Skönt !
♥  Dagens borde: Läxor, Inte sitta vid datorn.
♥ Dagens önskan: Att dom hör av sig från boden snart.
♥  Dagens personer: Älskling, Han är den enda :)

♥  Dagens betyg av 5 möjliga: 3 Hittils.


Nu äta !

Uppe med Tuppen

Eh, Fan va tidigt man kan vakna på en Lördag... 07.43 var det färdigsovet men de gör inget för jag har börjat somna så fort å sova så bra på nätterna, Skönt ! :)

Det tråkiga är bara att man vet att de blir så många timmar kvar av dagen å de är jobbigt när man inte har nåt att göra alla timmar. Ska gå å göra mig nå te nu å kanske nå frukost sen när affärer åsånt öppnat ska jag in till stan å köpa nå vitaminer.



Och ja, Jag ska väl försöka få gjort lite läxor :p

Hmm

Shises, Det här måste vara den långsammaste dagen EVER. Mamma har redan gått och lagt sig av nån anledning så det är helt mörkt och tyst här.. Tror jag måste slå på lite musik så stämmningen inte är så kyrkogårdsaktig.
Ingen är på msn, Ingen uppdaterar sin blogg, Ingen ringer mig och ja.. Jag har väldigt tråkigt.


Vet som inte alls vad jag ska hitta på nu ikväll.. Har ju endel läxor att göra så om andan faller på så kanske man får nåt gjort ! :) Har iaf skrivit om 3 bär nu så en uppgift är nästan bortgjord ! :)

Puss

Jag är dödstrött ! Helt galet... Jag skrev ju i mitt förra inlägg att jag skulle vila men det gjorde jag aldrig, Jag gjorde läxor och allt möjligt annat. Sen körde jag bil i kl16-trafiken och handlade på kvantum.. Och vet ni vad ? Det gjorde resten av Sverige oxå.. Fan va jag hatar folk, Jag ska aldrig mer handla på en Fredageftermiddag.


Bäst för Mamma att hon lagar god mat nu annars blir jag sur, Å bäst för mig att jag går på toa nu innan de börjar lukta kiss här och på tal om det stank de som fan på mejeriavdelningen, Det stank piss ! Och jag sa högt åt Mamma att det luktar som om nån har en vuxenblöja på sig här som borde byta nu för det stinker fan piss.. Hon höll med och jag hoppas piss-stinkaren gick hem och duschade nu.



Me love you long time ;)

Fredag

Håhåjaja, Fick sluta tidigare idag (Jobba hemma ist) och det var jäävligt skönt. Var helt slut faktiskt så det skulle nog inte blivit mycket gjort på den lektionen. Ska lägga mig och vila en stund nu så jag orkar Laga middag, Övningsköra och Handla sen.

+ Alla miljoners läxor

* Skriva om 2 svampar och 3 bär
* Läsa och recensera ett häfte om mat typ
* Göra en lång jobbig Etik-Uppgift
* Skriva en massa om en Psykisk sjukdom


Ja alltså, Jag behöver väl inte skriva mer om hur min helg kommer se ut :p ?

Visdomsord

Jag läste den här unga tjejens blogg som nyss dog i cancer, Fattar ni.. 20 år och man dör av en sjukdom. Jag vet inte vad jag  tycker är värst.. När unga människor dör i sjukdom eller genom olyckor, Det är lika jävla hemskt båda två.

Och visst är det så, Man tar livet för givet.. Varenda jävla dag ! Sitter å gnäller om att man inte har råd med ett par snygga jeans, att man har utväxt i håret eller en finne på hakan. Man är sur om man inte har nåt att göra en helg och fan va hemskt om man inte har 5 pålägg att välja på när man ska äta frukost.

En hel dag kan bli förstörd för att det är dåligt väder ute, Man sitter å surar i skolan för att man inte ids vara där. Vi är så jävla korkade allihop... Vi har allt, allt allt allt man kan önska sig. Vi är unga & friska.. Vi har vänner och familjer, Vi älskar och är älskade. Vi kan göra precis vad vi vill... Vi har alla möjligheter i världen. Men vi är inte nöjda ändå..


Så man kan ju fråga sig, Vad fan krävs för att en människa nånsin ska bli nöjd ? Tycker ordspråket jag har i ett inlägg här nedan var jävligt bra:
Friden kommer innifrån, Sök den inte utanför.


Hmm..

When you put your hand in mine, There aint no ever mountain we can't climbe.


Jag vore helt enkelt ingenting utan dig.


Love you ! :)

Amagad

Gud jag är så nervös att det kokar i huvet och rinner svett i armhålorna !

Torsdag

Har nog aldrig haft så stora påsar under ögonen som idag, Sopsäckar som Cissi brukar kalla dem. Det spöregnade hela tiden när jag väntade på bussen och hela vägen mellan stan & skolan.

Varje minut idag har känts som en timme och det är ännu länge kvar av dagen. Denna oändligt långa ovisshet.. Det finns inget värre än att gå runt och undra, att inte veta...

Jag fick IG i psykologi, Jag har varit på alla lektioner och gjort alla uppgifter utom EN, Läraren sa att om jag gjorde den sista uppgiften bra skulle jag få ett VG, Jag ides aldrig göra den och därför fick jag ett IG. Orka ? Om man har fått G+ och VG på alla övriga uppgifter hur fan kan man då ge ett IG på grund av en sketen jävla uppgift, Jag hatar den där jävla läraren.

Kikade i stan lite och åt på Max med tjejerna så nu mår jag illa och är 65kr fattigare men vem bryr sig.. Jag har ingen glädje av mina pengar ändå.


Det är höst nu och jag hatar det, Vädret är exakt samma som inom mig. Grått och spöregn.

?

Vem i hela världen kan man lita på ?





Jag läste föresten ett visdomsord eller vad man ska kalla det som Buddha en gång sa:
"Friden kommer innifrån, Sök den inte utanför"

En lista för Tjejer

Jag har tagit den här listan från angelica1987.blogg.se, Där nere till vänster har jag faktiskt en länk till hennes blogg eftersom jag tycker den är så bra. (Ett bedårande barn av sin tid)

Vem sms:a dig senast? Det var min Mamma som skrev att jag fått massagetid hos en man, Jag vill inte.
Vem kysste dig senast? Nå men Min älskade Emil såklart !
Vem kramade dig senast? Samma som ovan vettni
Vad har du för bh på dig just nu? En röd med vita prickar och vit spets, Från H&M.
Vad har du för trosor på dig just nu? Tillhörande Bh:n
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Pang varje gång någon läser det här dör en arab. Skicka vidare till alla du känner så kanske våra barn får ha sina cyklar ifred"
Vad brukar folk få för intryck av dig? Det kan väl inte jag svara på. Men jag tror att de flesta uppfattar direkt att jag är rätt reserverad och negativ.
Har du någon gång klätt dig horigt? Nej, det tror jag väl ändå inte ?
Har folk kallat dig slampa/bitch/hora? Säkert nån gång, Inte nåt jag lagt på minnet iaf.
Har du kallat någon för slampa/bitch/hora? Säkert nån enstaka gång, Tycker det är rätt lama ord om man verkligen vill vara dum. Vem tar åt sig av det lixom ? Man ska komma åt personers ömma punkter istället ! :D
Har du slagit någon riktigt hårt? Med mina tändsticksarmar ? Nääe
Använder du parfym? ibland
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Bröst, Mage, Rumpa. Eller hjärnan kanske ?
Vilka slags killar faller du för? Fåse vad dem har gemensamt.. Såna som är egoistiska tror jag ? Inget ont med det ;D
Vad kollar du på först hos en kille? Helheten, Alltså vad han har för stil.
Vad är klockan? 15.57
Vilken färg har din mobil? Svart
Vad ska du göra nu? Ska strax laga mat, En ny thailändsk maträtt med nya riktiga thailändska ingredienser
Har du svårt att släppa andra tätt inpå livet? Ja, Det är inte nåt jag gör. Emil är faktiskt den enda jag verkligen verkligen öppnat mig för.. Både bra och dåliga sidor alltså :)
Är du social? Nej, väldigt osocial
Känner du att du orkar en fråga till? Jadå
Vad tänker du när du vaknar? Att jag måste stiga upp.
Kan du gå utan smink? Ja absolut.

Höstful ?

Jag och Sandra pratade igår om att man känner sig så ful å sliten på hösten. Typ allt är blekt och grått, Håret glänser inte och man är allmänt tråkig bara. Nu har jag ju iaf nyklippt och nyfärgat hår.. Min hud är ju lika blek som vanligt men jag hade tänkt färga Ögonfransar & Ögonbryn, Det brukar ju fräscha upp lite :)

Och sen, Så har jag bara gått ner ännu mer i vikt nu.. Har inte vägt såhär lite på typ 5 år. Måste gå upp nåt kilo så kan nån ge mig tips på hur man kan göra det fort ? Vill som inte bara vräka i mig en massa flott å skit som är dåligt för kroppen så helst ett hälsosamt sätt... Måste nog gå in i nån hälsokostaffär å fråga för ja fattar mig fan inte på alla pulver osv.



Nuuu måste jag gå å rensa en grillad kyckling, Jobbigt värre !

Är det bara jag ?

Allvarligt, Är det bara jag som inte fattar grejen med alla tv-serier som ska nötas ihjäl ?

I typ 60% av de bloggar man läser Skrivs det om, Läggs in bilder, Laddas ner,  Ses och Gråts till alla jävla serier.. Sex and the city, One Tree Hill, Gilmore Girls.. Och ja you name it man kan ju fortsätta räkna upp hela dagen om man vill. Men allvarligt hur orkar man ?... Tv är så värdelöst !.. Eller så är det bara jag som sagt.. Jag kollar inte ens på Idol eller Simpsons längre.




Haha kneppt

Jag gjorde ett personlighets-test som jag hittade på internet, Tog det via en länk så tyvärr vet jag inte vad sidan heter och duger heller inte till att skapa en länk i min blogg dit !

Såhär löd domen för mig iaf:

Din personlighetstyp:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker

Erkänn bra det stämde om mig ?! (Dom som känner mig alltså)
Och dem där yrkena, Verkar ju fan jobbiga... Men chef, Domare, Advokat och såna skulle ju passa mig perfans perfektikus ! ;)

Hjälp mig ?

Jag har ett problem, Mitt schampo !

Jag använder Herbal Essences nu och mitt hår blir äckligt å flottigt så jävla fort av det ! Grouse.. Så har nån nåt tips på bra schampo som helst inte ska vara nåt skitdyrt som typ Björn Axen eller Sachuan.

Barnängen får jag elektriskt hår av
Sunsilk gillar jag inte
Fruktis suger
Och Herbal Essences är som sagt inte bra heller.


Så vet ni nåt annat bra ?

Asså, Jobbigt

Alltså, Vet ni hur jobbigt det är när man sitter som på nålar och väntar på ett besked ?
Nånting jag har längtat mycket efter, Länge.. Kanske snart kommer hända. Önskningen kanske slår in.
Eller så gör den inte det !
Hur fan ska man veta innan man faktiskt får veta. Det är ju så jobbigt att vänta. Särskilt när man som jag vill börja planera allt in i minsta detalj.

Och sen alla funderingar på det då, Det är ju jobbigt att fundera.
Tänk om det nu skulle bli så, Hur blir det då, Hur kommer det att kännas hur kommer det att vara. Kommer det att funka ?

Och om det inte blir nåt, Vad fan händer då ? Vad ska man då komma på för lösning ?
Vad fan ska man göra då ?



Ja ni märker, Vi blir ju inte kloka nån av oss. Varken ni läsare eller jag som skriver ;)

Lite utvilad

Jag var så otroligt trött idag så jag har sovit middag i 1,5 timme ungefär å de var fan skönt ! Nu sitter jag bara och väntar på middag och det ska bli gottans idag, Tacopaj ! I love it ! Och nu när Emil inte är här ska ja ha på en massa tomat hehe ;)


Å ja va har ja mer å berätta ? Ja kände mig helt dålig när jag läste Sandras blogg (nissandra.blogg.se) för att hon hade gjort så mycket läxor idag, Så kom jag på att jag är ju fan själv klar med alla dom sen tidigare så det var skönt. Men det är ändå jobbigt med det där projektarbetet som ingen av oss kommit igång med =/


Ja jag har ju fan inget att skriva om i mitt ointressanta bajsliv, Jag fick iaf lite nya strumpor av Mamma nyss å de var ju bra eftersom de är hål i mina å vissa är sånadär cepen som bara far ner vid hälen. Haha ja ni märker ju, Jag har fan inget att skriva om... Hejsvejs

Nödvändigt

Fara till skolan och vända var väl ungefär vad som gällde idag, Hade "lektion" i en halvtimme om ens det.. Dvs. Vi fick en uppgift som vi får göra hemma denna och nästa lektion. Det innebär att jag är ledig idag, Imorn och även nästa Tisdag, Onsdag ! Helt galet ;)


Nu ska jag gå och läsa igenom lite post, En h&m-katalog, Nya buffé och Åhlens-katalogen. Ingen jacka kom idag heller =/


Disturbing

Idag stör jag mig på:

*
Att det alltid blåser i Luleå
* Att man blir så pissnödig av Te
* Patetiska människor som bara hoppar mellan sina egna rester
* Fortfarande att min cykel blev stulen, Jag behöver den varenda dag !
* Att alla mina favoritartister är döda och att ny musik enbart är skit. Hur ska jag kunna hitta musik jag inte redan nött ?
* Att det har blivit mode att gilla 50-tals grejer, Nu är allt jag vill ha dyrt helt plötsligt.





To be continued nångång ;)

Tisdag !

GODMORNING SWEDEN ! ;)


Idag borde jag fan vara utvilad med tanke på att jag sovit mellan typ 23-09, Skönt !! :) Det är så jävla härligt att börja skola såhär sent, Då hinner man sova länge + Göra en massa andra saker å slipper stressa med allt, Jag ska åka med en buss som går 11.43 så ja.. Det är ju ett tag kvar.


Ja.. Jag hade kanske inget vettigt att skriva kom jag på ;) Ska gå och tömma disken och göra nåt att äta.

Godnight

Oj va många inlägg det hann bli idag då.. Så blir det ibland men nu ska jag ta och hoppa i sängen å hoppas på att jag somnar direkt.. Eller åtminstone om inte så jättelänge ! :) Imorn börjar jag kl: 12.30 och har bara en lektion så det ska bli skönt... Dom hade tydligen haft i uppgift att skriva en kärleksdikt och en hatdikt på Svenskan idag så jag ska väl försöka göra det i veckan så jag kan lämna in det nästa lektion, Synd då bara att jag HATAR poesi.. Jävla skit.


Jajuste, Sängen var det. Godnatt..

En Lista

Ditt namn? Elina Nordström
Smeknamn? Bara Elina
Ålder? 18
Låt just nu? Iggesundsgänget - Blåögda flicka
Låt som påminner dig om sommar? Hmm.. Kommer inte på nån speciell just nu
Låt som påminner dig om vinter? Pass där med
Favoritcigaretter? Jag röker inte
Favoritsnus? Grov lätt
Beroende av? Inget, Emil isåfall
Brukar du skratta för dig själv? Ja typ när nån skriver nå kul på datorn :P
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Nå kedjebrev
Brukar du bli för full? Kan hända, Men är jävligt länge sen sist
Gillar du italiensk mat? Ja, De är väl gott
Gillar du vegitarisk mat? Inte så värst
Är du allergisk i mot något? Lögner tål jag inte
Hur svarar du i telefon? I hemtelefonen: Gör i stort sett aldrig det
I mobilen: Hallå, Hej, Ja osv
Vem ringde du senast? Amanda
Vem ringde dig senast? Emil
Vad sa den du senast pratade i telefon? Jag och Amanda pratade på om allt möjligt.
Antal sömntimmar inatt? 8 eller nåt sånt
Sov du ensam? Jo
Brukar du komma i tid? Jag kommer alltid alltid alltid för tidigt.
När mår du bra? När jag är behövd, När saker inte går emot mig och så
Hur känner du dig nu? Slö typ
Vanligaste färg på dina kläder? Svart
Vad tycker du om fötter? Inget speciellt.. äckliga fötter är äckliga. Vanliga är det inte.
Är du smart? Självklart
Är du aktiv i skolan? Ja jag försöker iaf
Vad saknar du? Emil och Troja
Hade du en bra kväll igår? Ja fast de var ju tråkigt att Emil åkte hem då.
Vad gjorde du i helgen? Var i korpis med Emil å gjorde en massa saker.
Vad gjorde du helgen innan den? Var med Emil en dag och med Amanda en.
Favoritdryck på morgonen? Vatten, Te, Proviva
Rakar du benen? Då och då
Rakar du armarna? Nej
Är du blyg? Ibland
Är du social? Nej
Sysslar du med någon idrott? Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp
Har du spytt offentligt? Jo
Om ja, var det det mest pinsamma du varit med om? Haha nä
Vad skulle du gjort om du var kille för en dag? Gråta för att jag inte hade nån hjärna.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv? Många har väl betytt mycket genom åren.
Är du nöjd med ditt liv? Ganska
Om inte, vad vill du ändra på? Att Emil bor här, Att jag har ett extrajobb och får körkort.
Vad har du för bh på dig just nu? En blå spets.
Vad har du för trosor på dig just nu? Ljusrosa, Ja jag matchar alltid.
Använder du parfym? Ganska sällan då jag har så kraxxigt i luftrören
Sminkar du dig varje dag? Nix
Var är du född? Luleå ! :D
Är dina föräldrar skilda? Jodå
Hur många barn vill du ha? 2, En pojke och en flicka.. Klyshigt va :D
Vilken är din favoritkanal? Uuhh tv blä
Vilken är din favorittidning? Korsordstidningar och Kuriren
Vilken är din favoritskådis? Al Pacino, Robert Deniro och Johnny Depp.
Gillar du att duscha? Nej
Gillar du att bada badkar? Ja, Bara med Emil
Gillar du att basta? NAAE
Gillar du att åka skridskor? Jo :D
Gillar du att åka slalom? Nej det är ju livsfarligt
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Kommer inte ihåg vad jag sett för filmer
Vilken är den sämsta film du sett senaste månaden? -
Choklad/Lakrits? Mmm båda på varsitt sätt.. Men mest lakrits
Popcorn/Chips? Chips ! åååh, kom just på att ja har gömt chips i köket
Läsk/Vatten? Vatten
Mjölk/Vatten? Vatten
Kaffe/Teé? Tee
Juice/Vatten? vatten
Sprit/Cider? Dricker alkofri cider just nu å de är gott så cider
Vem är den senaste som du åt ute med? Sandra & Tilde (Cissi tittade på)
Har du vunnit någon tävling? Jadå de har jag
Kan du laga mat? Jo, Det är jag rätt brapå faktiskt
När var du på bio senast? Oj... Det kommer jag verkligen inte ihåg när det kan ha varit.
När bodde du på hotell senast? I somras
Hur många syskon har du? 6
Hur många bröder? 3
Hur många systrar? 3
Brukar du titta på Bingolotto? Nä fyfan de suger nowadays, Annat var de förr
Vad brukar du göra om du inte kan somna? Snurra runt, Tänka.. I värsta fall stiga upp igen
Vad brukar du göra innan du somnar? Stänga av dator åsånt.
Vad brukar du göra när du vaknar? Ligga kvar typ 5 minuter och sen stiga upp
Är du rädd för döden? Inte för döden direkt, Men rädd att den ska ta någon ifrån mig.
Vad läser du för bok just nu? Ingen faktiskt
Favorit färg? Svart
Favoritnummer? Har inget
Vad har du för färg på dina byxor du har på dig just nu? Ljusrosa ;D
Din tröja/t-shirt/linne? Svart
Vad har du för färg på dina tapeter? Beige och Röd
Vad har du för färg på ögonen? Grå typ, Blå i solsken ;p
Var det jobbigt att svara på dessa frågor? Nå... Ganska :D

The Spider

Amanda: Ååh jag måste döda en spindel
Jag: Men slå den bara med en sko
Amanda: Men den såg ju att jag skulle döda den
Jag: Haha jaha såg den det
Amanda: Ja den såg ju att jag höll i nåt å tänkte döda den så den sprang iväg
Elina: Haha men alltså hur smarta tror du spindlar är

Korvgryta ?

Här är receptet på min nya maträtt

1 halv hackad lök
1 halv strimlad röd paprika
Hackad falukorv
Creme fraiche
Grädde
Tomatpure
Chilisås
Svartpeppar
Spiskummin
Paprikapulver

Stek korven mycket så den blir välstekt och krispig istället för sladdrig. När den är färdigstekt häller du i löken, Sen kryddorna.. Lite senare paprikan och sen fraichen, grädde, tomatpure och chilisås. Klarrt ! Jag åt ris till, Är nog godare med makaroner eller tillåmed nudlar, Matlagningsnudlar alltså.

My Song

Min låt, Som Emil alltid sjunger för mig haha :)

Det duger

Vill ni veta vad jag har gjort idag ? Jag har faktiskt varit lite aktiv iaf, Bla. har jag klippt ut bilder till mitt projektarbete, Tömt disk, Dammsugit. Jag tog bort plastskydden som sitter nedanför kylskåpet och frysen, Om ni kollar där på era är dom säkert oxå dammiga.. Jag tog iaf bort dom och diskade dem samt dammsög under kylen och frysen.. Vääldigt dammigt !

Hämtat posten har jag oxå gjort men ingen jacka hade kommit hem till mig :(, Nu ska jag gå och laga middag, Det blir en ny maträtt som jag har uppfunnit idag, Hoppas det blir gott ;D Kommer med recept och det sen.

Eat Fresh !



Subway kommer till Luleå !!

Hur glada är vi inte på en skala nu ? :D

My God

Idag är en såndär dag man bara vill stanna hemma och skita i skolan.. Är så jävla trött, seg och hängig. Känner mig sjuk alltså. Och hur olidligt ont jag har haft i huvet och nacken under natten ska vi inte ens prata om.. Det är fortfarande inte bra men bättre iaf.


Ska göra frukost nu och sen fara till skolan, Ska försöka vara där hela dan iaf men vi får väl se hur det går.





Hoppas ni andra har fått en bättre start på dagen ♥

Nu har jag bestämt mig för att stanna hemma idag, Lika bra att göra det när man känner sig sjuk på riktigt istället för när man bara är slö och less. Jag ska hursomhelst försöka att sitta så lite som möjligt vid datorn så min nacke får vila upp sig lite från det iaf.

Smart

Jag pratar med Amanda i telefon om att lången snart ska besiktas

Amanda: Men kan ni inte sälja den till mig ?
Jag:
Amanda: Men kan du sälja din gula åt mig då ?
Jag: Hah men nää den ska ju jag ha
Amanda: Men den blå då ?
Jag: Nää inte är den nå å ha
Amanda: Men jooo
Jag: Nää, du skulle ju ta din Mammas bil ?
Amanda: Men den är ju inge snygg
Jag:
Amanda: Nää, Ja vill helst ha en epa-blå vespa
Jag: HAHA
Amanda: hahahahaha
Amanda: Ja menade ju Merca ! Inte vespa !

Hoff, Trött

Jag är dödstrött nu ! Har varit jättetrött den här tiden hela helgen faktiskt.. Hade ju varit skönt på ett sätt att somna tidigt nån gång men det är inte riktigt min grej.. Jag kan bara inte somna före 23 eller jag kan inte gå och lägga mig före det kanske ? Det är nåt sånt iaf ;p... Hursomhelst, Även om jag hade velat gå och lägga mig nu så går det ju inte, Jag kan ju inte gå och sova innan jag vet att Emil kommit fram säkert till Umeå. Hoppas verkligen att det inte blir nå problem.. Eller Inte nå mer problem kanske man ska säga, Han hade nämligen fått punka innan han ens kommit till Piteå ;p


Jag har iaf duschat nu och ätit 2 plommon och en passionsfrukt, Sen drack jag Te. Lite senare ska jag göra mig nå mackor åsådär men nu ska jag först och främst gå till Mamma å be om massage.. Är stört stel i axlarna.




Och på tal om Lången föresten, Emil har varit så jävla duktig nu i veckan och fixat en massa.
Bland annat så har han tagit ut generatorn och fixat den, Slitit ut alla jävla kablar å gjort om så lysen, blinkers å allt det funkar. Det är inte samma problem som förut med stereon och han har skruvat fast grillen ordentligt. Sen har han bytt hardyskivan och fixat avgassystemet och ja.. Han är så himla himla duktig !

Och underbar, Som köper en bil för att jag ska bli glad. Underbara pojke !

Söndag

Såja, Nu är jag hemma och Emil har nyss börjat åka mot Umeå, Vi kom hit till Lule för ungefär en timme sen.

Idag har vi varit med gula 140in och ställt undan den för vintern, Varit till Pajala med Adam som köpte en bil och sen packat och ätit innan vi for. Lången gick bra hela vägen, Inga problem alls så jag hoppas verkligen att det ska gå lika bra nu hela vägen till Umeå. Själv ska jag hoppa i duschen nu och sen blir det väl att kirra nå ätbart och ta en kopp te vid datorn ;)




Jaa.. Jag ids inte berätta nå mer om vad vi har gjort för jag är så slö å trött nu men det har iaf varit väldigt skönt att få vara med Älskling eftersom det inte blir igen förrän nästnästa helg då vi ska fira våran 1årsdag :) Min älskade älskade gubbe.

HEJ !

Som ni vet är jag i korpis nu, Sitter å väntar på att maten ska bli klar och är dödstrött ! Har hållt igång hela dagen.. Har varit i Fällan och Pajala å Emil har skruvat både cross och lång. Långens fel blev rätt enkelt fixade bara för att jag har världens duktigaste man så ikväll ska vi ut å åka ! :)


Igår var vi med Adam&Filip och även en sväng till fällan..


Meen, nu ska vi doa something :)

Fredag Morgon

Jag drömde att jag åkte bil till Mormor med Mamma och råkade svälja en snus, En general.. Jag gillar inte ens general.


Sen steg jag upp och fixade frukost som jag sitter och äter nu, Ska dricka mitt te sen och börja göra mig i ordning. Har Historia, Samhälls och Näringslära idag och jag hoppas verkligen på spöregn så vi slipper skogen :D. Efter skolan blir det som sagt att äta i stan och sen åka till Korpis, Skönt !


Och nu fick jag nyss ett Sms av Cissi att jag kan åka med henne och Viktor till skolan istället, Skönt ! Då slipper jag buss och att bära alla tunga grejer genom stan ;D



Jaja ha en trevlig helg allihopa ! :D

Torsdag Kväll

Jag sitter och väntar på att mina lussebullar/lussekatter ska jäsa färdigt så jag kan sätta in dom i ugnen på gräddning. Medans passar jag på att blogga lite, msn:a och packa till imorron. Egentligen behöver jag ju nästan ingenting eftersom jag tar på mig rena kläder imorn och kommer hem på söndag ? Så lite underkläder och skönare byxor typ. Åsså tandborste å allt dedär.

Imorn har vi lång skoldag och ska dessutom ut i skogen på den sista lektionen !! Tilde ska tydligen ta en massa kort oxå så då kan man ju inte ens se sliten ut, Å jag som ska ha min nya höstjacka som inte alls är lika snygg som skinnjackan ;p . Efter skolan ska jag äta middag i stan och 17.10 går bussen till Korpis :)


Var det nåt mer jag hade på hjärtat ? Dont know..


Puss

Hoff, Värsta Aktiva

Tänket berätta om maten jag lagade idag, Pasta med tomat&basilikasås

Receptet löd såhär:

Pasta
1 pkt Bacon
1 burk Creme Fraiche Tomat&Basilika
1 röd paprika
Cayennepeppar
Svartpeppar
Salt

Stek baconet och rör sedan ner den smaksatta creme fraichen, Krydda och häll i slutet ner hackad paprika och kokt pasta. Rör om åsså är det klart.

Betyg: Det är jävligt lätt och går fort men är alldeles för klent smakmässigt för mig, Och för mycket paprika. Jag brukar aldrig följa ett recept helt men nu gjorde jag det och blev som sagt inte riktigt nöjd. Jag har själv uppfunnit en liknande rätt där man steker bacon och sedan tillsätter vanlig creme fraiche, vitlök, curry, cayenne, salt, peppar och paprikapulver. Sen i slutet sätter man dit hackade körsbärs tomater.. Detta äter man sen till pasta och det är mycket godare.

Så det är ett bra recept men för lite smak :)

Piss

Jag är på dåligt humör och vill sova.

Change of plans

Nu är planerna för helgen lite ändrade, Jag åker till Korpis imorn efter skolan och kommer hem på Söndag.


Jag har nyss duschat och ska äta en macka nu innan jag går till affären, Ska köpa Creme Fraiche Tomat&Basilikia, Kesella och Saffran. Ska nämligen baka lussekatter som överaskning åt Emil. Jag skulle vilja påstå att jag är en väldigt bra flickvän ? För visst är man det om man bakar lussekatter i September :D ?


Återkommer senare idag med recept och betyg på maten och baket.


Tills vidare; håll till godo med två bra låtar ! :)




Pashion for Fashion

Haha nej, Jag har aldrig tyckt om mode men man kan väl ändå fylla i en lista om de trender som finns ;D

1. Spets - Mmm, I like it ! Särskilt på underkläder.. Men även linnen med spetsdetaljer.
2. Höga stövlar - Väldigt snyggt men inget för mig.
3. Vadlånga kjolar - Nej
4. Baggy jeans -  Väääldigt okvinnligt
5. Det dressade modet - Fint, Stilrent.. Men hör väl mest hemma på kontor.
6. Halvöppna, typ håliga skor - Peeptoe is cuute !
7. Kilklackar - Nej fult, Det gillar jag verkligen inte.
8. Capen - Hahah nej, På Harry Potter kanske.
9. Leopardmönstrat - Snyggt !!
10. Kappor i glada färger - No, They shall be black
11. Rutigt - Ja, Snyggt !
12. Väst - Nej det tyckte jag inte var någon hit. På servitriser kanske :) ?
13. Hatt och andra huvudbonader - Nej det är inte snyggt och förstör frisyren.


Torsdag

Trodde det var helg tidigt imorse men det stämmer ju inte riktigt, En skoldag kvar och sen :) Inte för att jag har nåt att se fram emot bara för att det är helg ? Kommer inte ha nåt att göra förutom på Söndag då Emil kommer hit en stund när han åker hem till Umeå från Korpis.


Min dator är ungefär segast i världen och vill inte alls samarbeta idag så jag ska gå och fortsätta klippa ut bilder på mat och sånt till mitt Projektarbete. Sen om jag blir sugen på nåt ska jag äta frukost och så finns det väl alltid lite småplock som ska göras, Jag ska duscha och skulle behöva en sväng in till stan faktiskt för att se om jag hittar nån bra burk till badsaltet där då :)

Hittade föresten ett recept idag på linneasskafferi.blogg.se (Pasta med tomat&basilikasås) som verkade gott, Får se om man lagar det till middag idag kanske :)

Lyckliga Jag

Åååh :)

Jag har varit på världens sämsta humör hela kvällen, Har inte funnits ett ruttet piss-skit att göra och jag har varit SÅ less !... Men nu, Nu ringde nyss Emil världens sötaste samtal... Han sa så fina saker så jag blev alldeles rörd och började längta ihjäl mig efter honom.

Min världens bästa, Vad faan vore jag utan dig ?




Det här blir ju sista uppdateringen ikväll så jag tänkte berätta lite om dagen då. Efter att jag hade varit på Storheden kom jag ju hem och fixade lite, När Mamma kom hem övningskörde jag till Dollarstore och det gick bra men jag hittade ingenting där.. Jag är på jakt efter en fin glasburk med lock som jag ska sätta badsaltet i så ska kika lite på internet nu på typ ikea osv.

Och vad som händer imorn har jag ingen aning om ? Har absolut inte nånting planerat och vi är ju som sagt lediga

Follow Me

Jag tror jag ska finnas på bloggkoll nu, Där kan ni följa min blogg (Och alla andras) och se så fort jag eller nån annan uppdaterat. Ungefär som bevakade bloggar på lunar. Jag har använt bloggkoll ganska länge för att ha alla mina favoritbloggar samlade på ett ställe istället för att  klicka runt på alla.

Så om ni alla inte redan använder bloggkoll, Gör det.. Det är slappt ;D

Så mycket bränner du i Timmen

Energiåtgång i kcal för olika aktiviteter / timma:

Arbete sittande50Aerobics500
Städning200Cykling (16 km/h)500
Promenad300          
Löpning (10 km/h)960
Dansa300Löpning (16 km/h)1140
Simma (20 m/min)350Styrketräning (medel)300
Hantverksarbete400Styrketräning (tungt)500

Kolla, Bra va ! :) Inte trodde man att det var så effektivt att städa, dansa och promenera. Lika mycket som att styrketräna :)

Hmm

Jag kom inte hem med så mycket av det jag skulle ha från Storheden. Men jag köpte en måttsats och en såndär diskskrapa till Emils lägenhet + Badsalt till oss. Sen åt jag två varmkorvar till lunch och köpte en Energydrink.

Ansiktsmask glömde jag och nån billig Gainer fans inte. Får fara på Dollar nån dag.. .Idag kanske ? Mamma skulle ju sluta tidigare så då kanske jag kan övningsköra dit.


Nu sen jag kommit hem har jag Pratat med Emil, Rengjort toan, Tvättat bhar och hämtat posten som jag ska kolla igenom nu. Nåt läxgörande har det alltså inte blivit. Men sen kanske :) ?



Jag köpte ett Orange Badsalt med lukten Exotic :)

Onsdag

Idag är det Onsdag, Jag är ledig och tänkte fara å göra lite ärenden vuxet uttryckt ;)

Nä men om en halvtimme ungefär ska jag åka till stan och sen byta buss till storheden där jag ska kika på lite Badgrejer, Nån present, Ansiktsmask och nån slags Gainer.


Sen ska jag i lugn och ro gå omkring och kolla i alla affärer för alltid annars när man är där har man bråttom nånstans, Men inte idag ! :) När jag kommer hem har jag lite Bh:ar som ska handtvättas och så ska jag nog laga korvstroganoff till middag.




Have a nice day ! :)

Fnizza?

Har du ett par blåa string?
Ja men bara ett par

Vem var den senaste du pussade?
Emil

Vem var den senaste som pussade dig?
Emil de me såklart

Vad har du för trosor på dig?
Hotpants med svarta å vita blommor typ

Har du mens?
Nej, Som tur var inte

Vad har du för bhstorlek ?
75 C

Trivs du med det?
Ja, Men lite större kunde dom ju va.

Vem sov du senast med av samma kön?
Eh ingen aning.. Kanske Amanda

Vem sov du senast med av motsatta kön?
Emil antagligen

Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil?
Kan räkna, 38

Gillar du nån nu?
Jag ÄLSKAR nån

Vem isåfall?
Men Emil ?

Vem strulade du med senast?
Emil igen

Vad gjorde du inatt?
Försökte sova, Drömde jobbiga drömmar

Och i förrgår natt?
Eh sov typ

Vad gör du innan du kan sova?
Snurrar, Tänker, Snurrar mer

Kan du prata med din mamma om allt?
Eh Nej

Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?
Haha, Ja de skulle kanske vara på sin plats.

Har du varit gravid?
Nix

Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig?
Nja... Jag har inte tänkt gifta mig så.

Choklad eller glass?
Båda är ju gott.. Men mest choklad.

Bindor eller tamponger?
Haha men usch ! Bindor såklart, Är medlem i fräscha klubben
Nä men.. allvarligt, Tamponger.. Eller Menskopp haha

Push-up eller T-shirtbh?
Har aldrig använt T-shirtbh så Push up

String eller hipsters?
Jag har inga hipsters, Men hotties när man ska sova eller va mysklädd ;D

Stövlar eller gymnastikskor?
Streetskor bara

Kjol/klänning eller jeans?
Jeans 4-ever ;)

Me Bored

Jag är fortfarande stört less på allt svammel med halkbanor och körskolor. Bokade en tid idag för att göra Manöverprovet på Börjes men dom gör tydligen inte sånt där utan dom kollar på ens körning i allmänhet och när man är redo för halkbanan (Enligt dem) ger dom en ett intyg. Och om man inte tänker ta en massa lektioner då ? Om man bara vill göra det förbannade provet !!!!!... Jävla cepen, Ska iaf dit på en lektion så får jag höra vad hon säger. Inte förräns den 30 September fanns det nån tid.. Vadå LESS ?

Det positiva just nu är väl att vi är lediga Imorn och på Torsdag, Eller lediga å lediga. Vi ska jobba hemma.. Halva folkhälsoläxan har jag gjort, Historieläxan och börjat småskissa lite på projektarbetet. Ska iaf fara ut på Storheden imorn och kika efter lite smått och gott.. Ska b.la. köpa nå badolja/badsalt eller liknande. Sen får vi se vad jag hittar för något. Det är alltså nåt litet till Emil jag ska leta efter... Vi har bestämt att inte köpa nåt stort till 1årsdagen utan göra nåt för pengarna istället.. Typ äta på nåt finare ställe.


Jag är cepesugen på nåt gott nu och på dåligt humör. Antar att de blir en promenad til kiosken.. Där jag ändå aldrig kan bestämma mig för vad jag vill ha och blir ännu surare.. surt. Eller så ids jag inte ens gå dit.. Brukar va så. Så jävla less

Familjegraven



Här är boken jag läst de senaste dagarna; Familjegraven av Katarina Mazetti, Fortsättningen på Grabben i graven brevid.

Den är roande.. Lättläst, En bra bok att driva tid med helt enkelt.
Jag tyckte den var bra.
Men samtidigt gillar jag den inte alls. I hela boken framställs familjelivet helt värdelöst, Att skaffa barn förstör hela ens liv, Mannen bryr sig alldrig och kvinnan blir utbränd. Antingen är författaren ensam&bitter eller en manshatande feminist. Vet inte vilket av dem men den här boken passar kanske singeltjejer bäst så dem kan ligga och gotta sig i huvudrollernas olycka och känna att dom har det bra ensamma.

För oss som har någon man tänker sig sin framtid med blir man bara rädd, Är det verkligen sådär det kommer bli ?

Haha nä men, Slutbetyget blir knäpp men läsvärd.

Färdigpausat

Ja, Jag ska börja blogga igen och vi sätter igång direkt med ett klagoinlägg. Det låter väl bra ? Om det inte gör det så skriver jag ett ändå för jag är så jäva irriterad.


Jag är irriterad på alla idioter idag som kallar sig Rockabillys, Alla är Rockabilly hit och dit. Men inte särskilt många verkar veta vad det egentligen är. Rockabilly är inte att sminka sig som om det var fest på blåkulla, Det är inte att ha den mest överdrivna frisyren, Inte heller om att klä sig med så många opassande tillbehör som möjligt.. Det är inte Leopard, Prickigt, Midjebälten, Svalor, Blommor, Klänningar, Gubbkepsar, Plåttriga smycken och mönstrade handväskor. Det är deffinitivt inte piercings och töjningar.

Det är inget annat än skrattretande när folk klär sig så och sen påstår sig gilla 50-tal. Hade nån sett ut sådär på 50talet hade de blivit placerade på en cirkus och ingen annanstans.


Och sen till musiken !, Det är inte Go getters eller andra nya "rockabillyband" där det enda man hör är ståbasen. Vet ni vilka som gjorde Rockabilly ? Jo det var Bill Hayley, Buddy Holly, Gene Vincent, Johnny Cash, Elvis Presley, Wanda Jacksson och liknande.

Såg ni några stört överdrivna tjejer till rockabillybrudar där? Nä, Där såg vi helt vanliga artister i enkla kostymer.


Visst får folk se ut som dom vill, Precis hur fan dom vill... Men man ska fan inte kalla sig nåt man absolut inte är.

Funderar...

Asså jag är lite kluven... Jag tycker ju det är jätteroligt att blogga. Det är skönt att skriva av sig om allt möjligt, Skriva ner recept, När man gjort nåt särskilt, Sett nån film eller läst nån bok. Har man tråkigt kan man alltid gnälla av sig lite eller göra nån lista. Det är skönt helt enkelt.... Att skriva.


MEN, Då är det ju så att alla som bloggar garanterat har oönskade läsare. Personer man inte tycker om eller helt enkelt såna man inte vill ska veta allt i ens liv. Och det är så det känns för mig, Min blogg är ju väldigt personlig.. Och anledningen till att jag slutade skriva var just att det finns folk som jag inte tycker behöver veta allt om min vardag. Men jag ska tänka på saken, Kanske kan jag fortsätta att skriva fast på ett lite mindre personligt plan. Inte ta upp dem mest privata sakerna.

Det känns ju ändå dumt att jag ska gå miste om nåt jag tycker är roligt pga andra.

Okey

Jag slutar blogga för en stund... För att jag behöver det. Jag behöver att ingen vet vad jag har gjort senaste dagarna. Jag har inget behov av att skriva av mig om mitt privatliv så att alla kan se. Det mesta är ganska jobbigt just nu, Det är mycket som tjorvar.. Det är höst och jag är som vanligt mer nere då än annars. Jag har absolut ingen lust att gå till skolan, Ingen matlust, Ingen lust att tänka på allt och alla jag hatar.



Därför tar jag en paus.. En Välbehövlig paus. Jag ska bara fokusera på Mig&Emil, Att inte shabbla bort skolan bara för att jag inte är på topp.


Så är det, På återseende.

Vardagslyx

Ja här sitter jag och lyxar mig lite med ett glas vitt vin med jordgubbar i... Till middag lagade jag nåt så lyxigt som köttfärssås och makaroner.. Det var very gott.


Pratar med Amanda nu för andra gången idag, Sist pratade vi bara en timme så ;p



Imorn kommer gulleälsklingen och ja... Jag ska pussa på han :)




Jaha

Ja... Det var jobbigt att stiga upp imorse och ännu jobbigare att ha 2 Omvårdnadslektioner om Folkhälsa med jobbigaste läraren ever, Eller nä.. Näst jobbigaste. Ingen är värre än Doris !

Vi hade ju planerat sen förra veckan att fika idag men då gick Tilde och bokade in en klipptid istället, Bad Ida komma till stan och vara med henne och bestämde att träffa Joel ?! Hur tänker man.. Vi blev iaf less på hon å nu blev det inget fika alls. Great.

Jag är dödshungrig nu, less och inte på så bra humör eftersom allt roligt vi någonsin planerar aldrig aldrig aldrig blir av.



Ska dö ett tag och sen nån gång i framtiden göra lite läxor.

Spanskt internskämt

Spetsiga skor: 3200, Sitter som fint
Die Mf: Presenter åt mig för hela slanten ! :D
Spetsiga skor: Haha om du hade fått bestämma så
Die Mf: Meh
Spetsiga skor: Hur säger man mycket eller många på spanska ?
Die Mf: Mucho
Spetsiga skor: Mucho presentos
Spetsiga skor: Un dos hiados ;)
Die Mf: No presentos, No hiados of you know what i mean ;)
Spetsiga skor: Aha bene forte utpresninko
Die Mf: Haha si si, Claro

Syr-puppa

Emmeli: Varför är du på så bra humör när Emil inte ens är här ?
Jag: Asså ja vet inte !, Jag var typ på bra humör idag när jag vaknade ?
Emmeli: Av nån konstig anledning
Jag: Ja precis
Emmeli: Ja det måste kännas ovant för dig.

LEEESSSSSS !!

Nu är jag så förbannat jävla less att det fan inte är riktigt klokt. Jag är less på att överhuvudtaget bry sig om att försöka ta körkort när det enda det går ut på är att lura folk på pengar. Jag har ju inte gått på nån körskola och därmed inte gjort manöverprovet.. Alltså måste jag göra det i Pite före halkbanan, Man har bara 2 försök på sig och om man inte klarar det måste man betala hela summan (1820 dyrajävlakronor) och åka hem. Man måste betala för hela jävla skiten fast man inte ens får prova på halkbanan !!  Så ja hej å hejdå åt min halkbana 10/9, Nu är det ju bara att boka nån jävla lektion på nån kuk-körskola å göra det där provet så man får slänga bort en massa pengar på halkbanan sen. Yey jag kommer få ta körkort mitt i vintern. Hurra...Me fucking happy.


Skulle som sagt fara och övningsköra idag då men självklart så ska det alltid segas och sölas så jag hinner tappa lusten, Ska jag göra nåt ska jag göra det direkt och måste jag vänta skiter jag i det. Nå vi for iaf till G-stad och det spöregnade som faaan å jag blev galen på att inte se nåt å ja.. Jag sket i att övningsköra nå mer och nu är jag på så jävla dåligt humör att jag snart exploderar.


Far åt helvete ?

Och vad var det jag sa ? Det går fan bara ut på att lura folk på pengar !!.... Skulle se idol nu då men nä det finns ju inga kanaler i mitt rum  för att vi gått över till det digitala nätet.. Och då gäller kanalerna bara i ETT RUM, Ja men great nu kan man ju lika gärna slänga bort både tvn i mitt rum och den i markus rum. Vd ska man med dem till när man ändå  bara kan se på en tvjävel.. Klart som fan att de där fittbolaget vet att varenda jävla familj har mer än en tv.. Bra då kan man ju utnyttja det genom att komma på sånahär ceperegler

Onsdag eftermiddag

Vi hade en kort skoldag, Ungefär en timme  för att vara mer precis.. Jag har bestämt mig nu att mitt projektarbete ska vara om Mat & Hälsa och hur det vi äter påverkar oss, Lite om functional food osv. Gick till kulturens hus efter skolan och lånade två böcker om det och sen åkte vi hem... När jag kommit hem åt jag lite, läste en tidning, vattnade blommorna och dammsög. Sen började jag bli trött och kom på att jag måste sova lite så jag orkar övningsköra sen..

Jag sov och vaknade i en dreggelpöl av att Emmeli ringde, Hon frågade om dem fick komma hit och äta middag och jag sa att det gick bra om dom var normala när dom kom hit. Hon lät helt som vanligt i telefonen så det ska nog gå bra.. Jag har lagat den jättegoda Italienska Pastasalladen med ruccola, parmaskinka, soltorkade tomater, kronärtskocka, pinjenötter och världens godaste dressing på det. Smaarrr

Onsdag

Och jag känner mig slö... Har inte sovit så värst bra inatt och drömde bara jobbiga drömmar. Steg upp nu kl:09 och måste samla kraft att duscha.. Hatar att göra det på morronen. Menmen... Det måste väl göras ändå i guess.


Störande att bloggkoll inte funkar nu heller, Jag gillar ju att läsa igenom alla inlägg jag missat under kvällen,natten,morronen.



Och ja, Den här veckan känns typ lång och seg. Men idag ska jag övningsköra, Imorn ska vi tjejer och fika hos Sandra och på Fredag kommer min Älskade. Så nåt att se fram emot har jag ju varje dag iaf =) I Helgen ska jag kanske äta middag med Amanda men det har vi inte bestämt riktigt säkert ännu.




Måste bara tillägga att det finns ingen tid på dagen som jag gillar så mycket att lyssna massa musik som på morronen. Som för att komma igång med dagen typ.. Bra musik som man blir på bra humör av, Riktigt högt.
<3

Tröttis ;D

Jag är skittrött nu och det ska bli sjukt skönt att gå och lägga sig. Förhoppningsvis somnar jag direkt i min gosiga säng med nya sängkläder :)


Ska sova jätteskönt har jag bestämt, Ända till kl:09 då jag ska stiga upp, duscha och äta.. Börjar 12 imorn och har projektarbete till kl:15 då vi slutar. Ska hämta ut min nya höstjacka imorn oxå :) Kan behövas så man slipper förstöra skinnjackan i allt regn.




Godnatt Gott Folk

Fodi

När jag är stressad och nervös får jag ont i magen och kan inte äta... Just nu är jag väldigt stressad och orolig över många saker.. Men jag älskar ju att smaska på massa gott. Så när man inte har nån matlust måste man anstränga sig och göra nåt riktigt gott som man kan njuta av sen ! :)


Just nu är jag egentligen sugen som fan på sushi men jag ska göra lite goda mackor, Har både Mögelost, Löjrom, Parmaskinka, Tomater å sånt gott hemma som jag ska göra lite smått å gott av :)


HUNGRYY

Så, Nu är man äntligen hemma.. Sitter och väntar på mat.. Ska äta Kassler med goomögelostsås och ris Smarrr.

Har fått endel nytta gjort idag ändå som tex varit in på LLT och nu ska mitt kort tydligen funka, Lånat en bok av Katarina Mazetti som heter Familjegraven och är en uppföljare på grabben i graven brevid. Kl 16 hade jag klipptid och sen övningskörde jag hem och det gick jävligt bra och problemfritt fast det var jättemycket trafik så det kändes bra :)






That's all for now i guess ! :)

Gain Weight

Jag har just kommit fram till att jag måste gå upp i vikt,  Alla jeans hänger och ser fula ut i låren. Och det är nästan lika fult som för tighta jeans som pressar ut fett överallt. Men how to do ? Jag är ju redan onyttig... Tilde kan ge lite åt mig, Hon vill gå ner i vikt.. Av någon oförståelig anledning ;D


Men nu börjar det hursomhelst bli dags för skola. And it's so funny funny

Tisdag

Skönaste skoldan på veckan och jag har ont i magen...


Idag ska jag:

*Duscha
*Ringa Mattias om skjuss till stan
*Vara in på LLT
*Skola
*Frisör
*Hem


Måste först och främst ringa Mamma och höra om det verkligen var idag och vilken tid jag skulle klippas..

Dagens störningsmoment är att varken bloggkoll eller pixbox funkar.

Håh

Hoff, Jag får magsår av allt !

Var till Emmeli för ett tag sen å.. Ja det var ingen kul syn. Det är så svårt att försöka bara skita i nån och tänka att de måste ta tag i sig själv och sitt liv på egen hand. Men det är så svårt när hon inte har nånting.... Det är så svårt. När det är ens egen syster

Störigt

Jag är så irriterad, För tidigare idag när Jag & Cissi skulle åka hem så funkade mitt busskort fortfarande inte fast jag fyllt på det förra veckan så busschauffören började skälla ut mig å säga att vi fan haft flera veckor på oss att fixa busskorten å att jag fan inte åkte en enda hållplats utan att betala... Så jovisst det vara bara betala då (Trots att jag satt in 1500 på det där jävla kortet som vägrar funka).

Men anledningen till att jag är irriterad är för att när Mamma sen ringde till de som har hand om busskorten sa dem att det har varit struligt med att få korten att funka men att busschaufförerna vet om det och man får åka även om korten inte börjat funka ännu. Dumjävlagubbe... Hade jag vetat det då hade han ju fått höra.

Hemma Igen

Idag var jag tvungen att stiga upp redan 05.05 för att hinna med min jättetidiga buss.. Som jag sov i precis hela vägen, Lite väl skönt å slippa vara vaken den där skitsträckan. Så där satt jag och sov å sov å sov.. Och mitt huvud ramlade å for sådär jobbigt som när man sover i bilar å bussar.. Sen vaknade jag av att jag snarkade till jättehögt, Det är alltid lika pinsamt.

Kom fram till lule 10.25 och snabbade mig till skolan.. Hade Samhälls, Svenska och Historia idag. Har fått två nya lärare som är helt seriösa.. Alltid lika jobbigt.

Sen funkade inte mitt busskort heller fast jag fyllt på det förra veckan.. Så ja... Det var oxå störande. Men nu är jag hursomhelst hemma och kan känna lugnet. Börjar inte förrän 12.30 imorn, Har en lektion och sen frisör så den dagen ska jag väl orka med ;)... Ska äta och byta sängkläder nu.



I med och motvind, Alltid Du & Jag.
RSS 2.0