Blä

Idag har varit en sån skitdag.. En sån dag när man tvivlar på allt. Sig själv, sina beslut, sin framtid.

Jag är så less på att bara snurra runt i gamla spår, Just nu är jag svinless på mitt jobb även om jag gillar det egentligen. Undrar vad jag "ska bli när jag blir stor" Vill ha nåt bra jobb men vill inte gå nån lång utbildning.

Jag vill ha en ny bil, men ändå ha kvar min gamla.. Fast mest ha en ny.

Vill ha Emil här eller vara där, fast jag vet att det är ett tag kvar.


Vill bara ha lite nyheter i vardagen, Nåt roligt, En nytändning. Jag är bara så less på allt(?) fast samtidigt vet jag inte riktigt vad det är jag är less på. Tycker bara inte om vardagen som den är nu.


Kanske känns det bättre imorgon.

HundNazi

Jag har gått och blivit Renras-Nazist, Helt utan att jag egentligen har märkt hur det hände men varje gång någon avlar på hundar av olika raser eller ens pratar om att göra det blir jag förbannad ! Varför då lixom ?

VARFÖR känner man behovet av att para sin hund om det inte är med en av samma ras eller upp till 4-5 olika inblandade, Ofta vilt skilda raser med helt olika egenskaper. Vad får man ut av det ? Vad är syftet ? Och tänker man nånsin på valparna och deras framtid, Tänker man på dem blivande ägarna ? Och vad händer egentligen med alla dem där pointer/schäfer/collie valparna på blocket som blir äldre och äldre samtidigt som dem blir billigare och billigare - Jag tror inte att alla blir sålda eller får stanna kvar i hemmet iaf. Det är vad jag tror.

Jag menar, Om jag får vara lite fördomsfull tror jag inte att ens en tiondel av alla blandrasägare bryr sig som att lägga dem pengarna det kostar att röntga knän,armbågar och höfter, kolla upp ögon, hjärta, allergier och nervsjukdomar men avlar det gör man - Utan att ha någon som helst aning om ifall hela kullen kommer lida av demodex, ataxi och ha D-leder vilket leder till lidande för både hundar och deras ägare. Ingen vill ha en hund som är dömd till avlivning redan vid födseln eller hur ? Men det vet man ju ingenting om förrän det är försent.

Jag menar, En seriös kennel skulle aldrig avla på hundar som inte är fullt friska i flera generationer bakåt och där är man nog oxå väl medveten om att ingen betalar 10.000 kronor för en sjuk hund och därför avlar man inte på skit heller.

Som förtydligande då om det inte framgår av det jag skriver så har jag INGET emot blandrashundar eller dem som köper en blandrashund jag har ju själv haft Troja förtusan och självklart kan en icke renrasig hund många gånger vara både friskare och leva längre när inte en massa hetsavel ligger bakom men nu jämför jag seriösa kennlar med alla dem som parar hejvilt kors och tvärs med lite vad som helst bara för att dem tycker hundarna skulle bli söta utseendemässigt eller för att dem ska bli lika snälla som sin Mamma. Det funkar ju inte riktigt så och dessutom borde det finnas en lag på att alla hundar man vill skaffa valpar med ska ha blivit genomgående hälsoundersökta. Dem allra flesta raser har ju sina typiska fel som dem dras med, Vissa har dåliga höfter medans andra får blåsljud på hjärtat eller tappar all päls av demodexkvalster och då förstår jag bara inte hur man kan vilja blanda ihop alla dessa rastypiska sjukdomar för att ge en valpkull ärftlighet av allihopa.

Nu vart det ju lite grötigt här då men det var vad jag hade på hjärtat !

Mot jobbet

Nä, Om man skulle hitta på något lunchliknande innan det är dags att bege sig mot jobbet. Eftersom det är sportlov blir det endel avbokningar för dem som har alla ungar hemma och så var fallet nu under förmiddagen. Visst är det skönt med lite ledigt men nu ville jag ju jobba samt att jag ändå stigit upp kl 07 för att vara redo ifall det skulle dyka upp nåt annat jobb åt mig.

Man blir så seg av att bara sitta hemma och vänta på att börja jobba och inte har jag gjort nån nytta heller under förmiddagen.. Bara suttit av tiden typ så det får jag väl skylla mig själv för ;p

Nåja.. Ska som sagt fixa nå lunch nu och sen gå mot bussen. Måste in nånstans och växla lite parkeringspengar och sen har jag två kunder på 2h vardera.


Starbar

Nu när jag ändå är mitt uppe i ett "Smakprovar-stim" kan jag ju passa på att tipsa er om denna mucho bueno chokladgodis (?)

Det är en av Marabous nyheter som beskrivs såhär:
En sagolik kombination av rostade, hackade jordnötter, mjuk kola, crisp och mjölkchoklad! En ny stjärna helt enkelt.





Och den är goood, Tunn smarrig mjölkchoklad, Sedan ett lager seg smarrig kola och till sist fylld med en len jordnötssmörsmassa med krisp i (även den smarrig såklart). Lite mer krisp och bitar kunde den ha innehållit så hade den varit perfekt ;)

4,5/5 poäng !

En dag



Nu har jag läst ut denna bok som jag för allt i världen inte kan förstå hur den kan hyllas till skyarna som feel-good bok. Jag tycker det är en feel-sad bok som man efter att ha läst ut bara känner sig helt hopplös som att "Jaha, allt går ju åt helvete ändå"

Det är svårt att beskriva den här boken utan att avslöja hela handlingen men känslan man har under hela tiden är "Men varför gör ni sååå, varför tog du inte den där chansen, varför gör du så mot dig själv, varför kan ni aldrig ta rätt beslut, meeen what the fuck, varför gör du sååå"

Och sen äntligen Jaa, ja äntligen går det åt rätt håll och så börjar man få hopp om att det ska sluta bra men så.. Ja givetvis går det åt helvete i alla fall. Jag gillar inte när det går dåligt i böcker och filmer.. Det är ju meningen att dem ska vara sådär rosaskimrande overkligt romantiska "och så levde dem lyckliga i alla sina dar"

Jag gillar inte olycklig kärlek. Nu vet jag inte om jag ens vågar se filmen.

Nåväl, Boken är jättebra ! Det är den. Någon feelgood är den dock inte enligt mig, Eller ja.. Vissa partier är det.

4/5 poäng !

Wella Professionals

Jag måste bara tipsa er om Schampot jag använder nu eftersom det nog är det bästa jag nånsin haft ! Jämfört med Bedhead Dumb Blonde som jag haft tidigare är skillnaden enorm !

Nämligen Wella Professionals:


Det finns i en massa olika varianter för fint, tjock, färgat hår och även oparfymerat för känslig hårbotten osv.
Jag använder det som heter Enrich för fint/normalt hår som även ger volym och det har allt man vill ha av ett Schampo !

Det är drygt, luktar gott, håret känns rent & fräscht länge och blir inte sådär tungt och hängigt utan lätt och luftigt. Mitt hår som för ett tag sen kändes så slitet att jag desperat ville klippa mig känns nu jättemjukt, lent och tovar sig inte alls. Dessutom får det en mycket glansigare och klarare blond-färg när det är nytvättat.

Till det använder jag den tillhörande inpackningen som balsam och den är verligen sjukt bra och gör håret såå mjukt och lent !



Båda finns på Lyko.se för 127 och 149 kronor !

Min meditation

Ååh vad jag är trött, Tror jag har någon bassilusk i kroppen eller något för trots att jag inte egentligen är sjuk eller så, Så känns det ändå som att jag inte orkar nånting.. Allt är bara så tungt och tröttsamt, tungt att andas, tung i huvet och hela kroppen känns som spagetti.

Har nyss lagat och ätit riktigkt riktigt god middag, Det goda bor verkligen i det enkla för det jag åt var smörstekt panerad fisk med kokt potatis mosad med smör. Lite örtsalt, peppar och citron på det och en sallad till. Himmelriket.. Mums !

En kopp kaffe och en blåbärskaka på det satt inte fel heller och nu efter att ha haft min dagliga "koppla av efter jobebt stund" som innebär att kolla runt på alla bloggar, facebook och diverse så ska jag hoppa in i Onepiecen och lägga mig i soffan med en bok. Det ska bli skönt :)

Boken jag läser just nu är En Dag av David Nicholls

Cheeseburger-Chips

Som ni kanske vet älskar jag att smaka på alla nya grejer..

Estrella har ju kommit ut med lite nyheter nu (Bla ost&chili-ringar och även grill-ringar som jag gärna vill sätta tänderna i;))

Men än så länge har jag iaf smakat dessa lite speciella Chips som jag tyckte var goda och dem smakade faktiskt burgare !



Dem kanske inte vart några jättefavoriter sådär men jag tycker dem helt klart var smarriga så 3/5 poäng får dem av mig !

Måndag

Jahapps, Den här måndagen vart inte som jag planerat. Skulle ju ha jobbat men nu är jag hemma med en olidlig huvudvärk .. Till saken hör då att jag haft ont i huvet nu typ hela förra veckan, hela helgen och än verkar det inte ha tänkt ge mig sig. Så himla tröttsamt !

Jag ska väl snart ta en tablett och sen ska jag försöka få det att gå över med lite massage, stretching osv då det är från nacken och ryggen det kommer. Ska ligga på spikmattan och så kanske jag tar en promenad så man får igång cirkulationen oxå.



Annars har jag väl inte mer att förtälja just nu, Ska betala lite räkningar å få se om jag får nån nytta gjort när jag väl är hemma. Viktigast av allt är ju att handla mat !

Hemkommen

Hej !

Nu är jag tillbaka i Luleå sen några timmar och ska alldeles strax hoppa i säng (I min egna sköööna underbara säng skall tilläggas då jag haft ont i huvet, nacken ryggen ja överallt hela helgen pga Emils hårda säng) Jag är lite av en prinsessan på ärten när det kommer till sängar.. Ja kanske en hel del annat oxå men ;D

Jaja.. Imorn har jag en 6timmars kund och sen blir det väl att handla mat osv.


Återkommer mer om vad helgen bjudit på men nu Godnatt ! :)

Godnatt, Hejdå

Åh.. Vilken besvikelse. Jag som hade laddat upp med chips och allt åsså hade dem ersatt Biggest Loser med friidrott ! :(


Nåja.. Får se det som att då fick jag mer nytta gjort och kommer i säng tidigare än om jag suttit klistrad vid tvn. Jag har just packat och sånt så nu ska vi gå ut på kvällspromenaden.


Imorn slutar jag ganska tidigt och sen åker vi uppåt :) Såå.. Jag kommer hem på Söndag igen.

Lite sömn tack

Åh fyfan vad jävla mongotrött jag äääääääääär, Vill bara lägga mig och sova sova sova men nädå. Jag måste bära ner lite grejer till bilen, slänga sopor, duscha, diska, packa... Bläääääääää.




Och inte ett ord till vill jag höra om den där prinsessungen ! Vem fan bryr sig ? Och det värsta av allt - Att dem spelade upp ett ljudklipp på Rixfm från födseln ?! Dvs en skrikande unge.. Vem vill höra nåt sånt undrar jag. Usch.

LillMagen

Ibland undrar jag vart allt jag stoppar i mig tar vägen, Tröck en hel kebabpizza idag och 10 minuter senare slank en semla ner.

Och förra helgen förvånade jag tillochmed mig själv.. Åt schnitzel och spagetti till middag vid 17-tiden och sedan ett helt Grand de luxe spicy cheddar vid 20 :D


NU ska vi gå ut på kvällsprommis, Det blir en tidig kväll ikväll och fyfaan vad skönt.. Ska ju jobba nästan full dag imorn och det är ju inte latmaskar som mig vana vid ;) Hehe nej men jag har jäkligt mycket som ska hinnas med efter jobbet oxå samt att jag bara är sjukt trött :)

Godnatt på er allihop !



Här är föresten den nygamla tröjan jag pratade om tidigare, Nu kan Jag & Emil fara ut med skoter och grilla korv och vara lika snygga i våra Helly Hansens. Han har ju en Orange som han fått av mig och den här röda är min Mammas gamla som hon köpte när hon var lika gammal som jag är nu :)

Onsdag

Vad veckan går sakta, Kan det inte bli helg nån gång :):) ?

Nåja.. Igår vart det inget bloggande och inte vet jag om det var nåt viktigt jag missade att knappra ner. Jobbade fram till lunch, var ute med Oden, köpte & åt semlor, lagade mat.. åt.. Jamen ni vet.

Idag har jag varit ledig på förmiddagen så jag har hunnit tvätta kläder, diska, vädra sängkläderna och bara allmänt småfixa. Har även börjat packa så smått det jag ska ha med mig i helgen och nu ska jag alldeles strax ner i tvättstugan igen. En promenad med hunden och någon form av lunchintag för mig ska jag oxå hinna med innan jag beger mig mot jobbet. Vi ska ha fotografering kl 12 och sen jobbar jag 2,5h efter det så det blir en kort skön dag :)


I eftermiddag ska vi till Mamma och company som bjuder på Pizza och semlor, Tänkte vi passar på att tanka bilen och sånt då oxå när vi ändå är iväg.


Denna dagen, Ett liv

HejHej !

Nu är snart denna dag till ända, Den har varit både bra och dålig kan man säga. Överlag bra med vissa irritationsmoment som tex SNÖ ! Jättefint och varmt väder med strålande sol har det varit men denna jävla snö gör mig så less.. Parkeringsplatserna på mitt jobb kan seriöst inte ha blivit plogade på flera månader, Det är som en enda jävla bergodalbana där man får kämpa sig både ut och in. Fick börja morgonen med att skotta för att kunna komma ut med min egen bil, samma visa på jobbet för att alls komma in på en P-ficka. Sen hade det varit nån olycka på E4an så jag fick stå å vänta å komma försent dit jag skulle samt att det var nå jävla obalans i däcken eller nåt på bilen jag körde så allt bara vibrerade så fort man kom upp i lite högre hastigheter.

Själva jobbandet gick bra och var inte speciellt ansträngande, kom hem till mitt gulledjur och gick ut på en promenad. Har lagat korvstroganoff till middag som blev jättegott och sen har jag bakat en kaka som blev ganska misslyckad men det gick att lösa ;D Den vart inte i närheten av färdig på den tiden den skulle så jag skar bort kantbitarna som var färdiga och sen fick resten åka in i ugnen igen, det var en långpannekaka så det gick bra att göra så men ändå störande.

Fick även veta idag att vi har obligatorisk fotografering på jobbet på Onsdag kl 12, vilket skulle ha blivit jävligt stressigt för mig att hinna tillbaka till den tiden och så hade det även inneburit att jag inte hunnit hem till Oden något under dagen och det är inte ett alternativ för mig men som tur var kunde jag ta den kunden en dag tidigare, imorgon dvs och det passade ju bra eftersom jag ändå inte hade något annat inbokat då :) Såå allt löste sig tillslut.

Nu ska jag bara prata med Emil i telefonken, äta kvällsmat, rasta Oden och sen sooova ;D Gud så skönt det ska bli !

Måndag

GodMorgon !

Idag har det äntligen slutat snöa och storma, Härligt :) +1 är det oxå så får se om våren redan har tänkt börja komma.. Inte mig emot ;)

Det vart då lite jobb idag så nu när jag druckit upp mitt kaffe ska jag gå ner och skotta fram bilen och så ska Oden få en till liten promenad just innan jag åker. Blir inte borta så länge.. 3,5 timme kanske.


Hursomhelst, Dags att börja göra mig klar nu !

We are ment to be

Jahapps, Då var helgen slut och älsklingsälsklingen har åkt hem. Tråkigt tycker både Jag & Oden men på Fredag syns vi igen så det ska nog gå bra :)

Idag har det som resten av helgen varit värsta snöstormen så vi har mest hållit oss inomhus utom Emil som varit så snäll och skottat fram hela min bil och parkeringsplatserna, startat igång och varmkört Joe osv.. Den har ju stått i flera veckor för att jag åkt buss men nu är det ju så varmt så jag ska börja köra igen :)

Och på morgonen medans jag var ute med Oden hade han tänt ljus och ordnat frukost åt mig - Hur gulligt är inte det då ?! Åsså har vi badat badkar med en massa tända ljus även där så det har varit en riktig mys-dag :)

Nu ska jag gå och diska och fixa lite innan mitt favvis tvprogram Äkta Människor börjar ! Får se om det blir någe jobb imorgon, Har inget eget inbokat så det är isåf om nån är sjuk eller så.. Detsamma gäller på Tisdag.








Strawbery Kiss

Vi gjorde ju en massa olika drinkar igår och den här tyckte jag var riktigt god :)





Mixa 1 del Jack Daniels och lika mycket Jordgubbssyrup/jordgubbsdrinkmix eller koncentrerad saft med frysta jordgubbar. Känns drinken för stark fyller du på med sprite till önskad smak och sedan häller du försiktigt grädde på toppen med hjälp av en sked :)

ChiliCheese :)

Mmmmmums !
Vi har nyss friterat Chili Cheese här hemma och gott var det :)

Dessa har jag hittat på Kvantum, Dem heter Chili Cheese Nuggets och finns även som Mozarella Sticks.


1. Värm upp oljan i en kastrull till 180 grader, Har du ingen termometer gör du "brödtestet" genom att lägga i en brödbit - Om den snabbt börjar fräsa/bubbla och blir gyllenbrun är oljan färdig att använda.

2. Fritera chilicheesen i omgångar, Dem är klara när dem fått en gyllenbrun färg. Vi åt dem med svartpepparketchup :)

Har man en fritös följer man såklart anvisningarna på den och så kan man även göra dessa i en vanlig ugn. Var alltid väldigt försiktig när du friterar hemma - Ha inte igång fläkten, låt inte oljan få kontakt med vatten och om oljan börjar brinna släcker man elden genom att lägga på locket !

Lördag

Åh vilken bra dag vi har haft !

Vaknade helt utvilad för det första.. Sen har vi varit runt på olika affärer, ätit god mat, spelat spel & druckit en massa goda drinkar, sett film och nu har Emil nyss gått en sväng till en av hans förra arbetskompisar som bor här på gården brevid.

Jag tänkte kika runt lite på datorn nu och sedan ta tag i köket som svämmar över av disk. Boring men it has do be done.. Nåt mer ska jag väl inte behöva göra idag.. Jo gå ut med Oden såklart men sen blir det sängen :)




Godnatt på er, Hoppas ni haft en lika bra dag !

Torsdag

Yiiihaa, Nu ska jag gå och sova så det blir imorgon fort och förhoppningsvis springer arbetsdagen oxå förbi i snabb takt för då kommer ju mina killar sen.. Det är alltid som dan före julafton när jag väntar på dem :) Det ska bli så roligt att ha dem här hela helgen och sen stannar ju Oden en vecka till ! :)


Ögonen börjar bli trötta så nu ska jag lägga mig en stund på spikmattan först för ryggens skull och sen sooova :)



Godnatt på er :)

Gäsp

Åh Gud, Jag skulle kunna döda för att få massage just nu !!

Först har jag jobbat.. 9 timmar utan rast. Pjuh.

Var tvungen att diska innan jag började med maten, som idag blev strimlad lövbiff i vitlökssås med pasta - Smarrigt värre !  Och så var det fullt med disk igen.. Tröttsamt.

Hursomhelst så ska jag bara lata mig hela resten av kvällen, På sin höjd att jag dammsuger soffan ! Ska se Sveriges mästerkock på tv och sen sovaaaa !


Men nu ska jag återgå till att slappa i soffan, Det är allt för jobbigt att knappra på dessa tangenter.


Blä !

Mitt humör sprang och gömde sig så nu är jag svinsur å irriterad på allt och ingenting !

Dagen då... For och jobbade ett tag, Fick såklart en bil som någon lämnat med helt tom tank.. Alltså jag blir såå förbannad ! Okey, visst, fine om man glömmer nån gång.. Men när det är så jävla slut att det tjuter bara man startar bilen - Då har man INTE glömt ! Och om man nu har så jävla bråttom att man inte ids lägga 10 minuter på att tanka så kan man väl för faan skriva på billistan att just den behöver tankas ?! Eller ska det vara så jävla svårt ??

Sen åkte jag och handlade i lite olika affärer på Storheden, Ätit jävligt god middag som idag blev bulgur, kallrökt lax och sparris. I bulguren hade jag även fräst vitlök, rödlök och spenat samt att jag hade kokat den i buljong, Sparrisen fick på sig lite smält smör, citron och kryddor.. Mumsfilibabba :)


Vad har jag mer gjort ? Typ dammsugit och dammat mattor..

Nu ska jag iaf äta kvällsmat så man får sova nån jävla gång. Ser inte fram emot att jobba imorn.

Godmorning !

Som vanligt då när man har sovmorgon vaknar man pigg som en mört hur tidigt som helst.. Så typiskt !

Nåja, Jag steg upp där vid 06.30 och efter att ha ätit frukost var jag faktiskt så duktig att jag satte igång med att dammtorka hela lägenheten, golvlister, tavlor ja allt så då har man gjort dagens goda gärning åtminstone :) Tänkte snart börja göra mig redo för att jobba en stund och sen måste jag verkligen åka och handla. Det är dock inte världens finaste väder ute.. Jooordens snöstorm med såndär äcklig blöt klibbig snö :S


Åsså är det ju alla hjärtans dag idag, Det blir inte något "firande" för mig idag utan vi får väl ta det till helgen istället när Emil kommer hit :)


Godnatt


Ides jag tvätta ?

Skotta fram bilen ?

Handla mat ?

Svaret är nej, Latmasken kom och bet mig i rumpan så jag gör ett nytt försök imorn :) Däremot har jag slängt massa sopor och städat allt i badrummet så det är ju alltid något ;) Nu är jag hungrig så jag ska göra mig nån god kvällsmat innan jag lägger mig i sängen och läser lite... Fick en avbokning till imorgon så jag jobbar bara 2 timmar som jag kan ta när som helst under dagen så jag får se om jag bara är ledig eller om jag ringer in å hör ifall det finns nåt mer jobb åt mig. Har ganska mycket jobb redan i veckan så det spelar ingen större roll egentligen, Hur trött jag är på morgonen får avgöra :)


Godnatt :)

Karlslokar

Det är väl ingen nyhet att Män brukar ha en benägenhet att glömma bort födelsedagar, årsdagar, bröllopsdagar osv..

Idag sprang jag in på Kvantum för att hinna skicka ett Alla hjärtans dag kort åt Emil så det skulle komma fram imorn.. Hittar inga kort nånstans varken där dem brukar vara eller bland chokladaskar osv så jag går och frågar en kille som jobbar där

Jag: Hej, jo jag undar vars ni har <3-kort jag har letat där bland dem vanliga å där fanns dem inte så jag tänkte om ni ställt dem nån annanstans i butiken ?
Han: Jaa nää vetu att vi har inte fått in sånt ännu utan det kommer till veckan
Jag: ??? Ser frågande ut
Han: Eller är det den här veckan ?
Jag: Ja imorn..
Han: Jahaaaa, öh ja.. öh vi får nog in dem idag eller imorn då.

Suck.. Gick direkt och frågade en tjej som inte heller hittade dem och tillslut fick jag veta att dem stod på brödavdelningen.. Brödavdelningen, Why ?

Jaja, Huvudsaken jag fick det skickat iaf. Jag har jobbat 9-15 idag och kommit hem samt ätit middag nu för en stund sen. Ska ta en kopp kaffe innan det är dags att springa ner i tvättstugan och tvätta det jag inte hann med igår. Måste även slänga en massa sopor och börja skotta fram min bil så jag kan fara å handla. Där har ni min kväll :)

HiHi






Semmelmuffins - Recept



Om man vill göra en lite enklare variant av semlor kan man göra Semmelmuffins !

4 ägg
3 dl socker
100 gr smör
2 tsk kardemumma
1 dl mjölk
2,5 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl

Mandelmassa
En skvätt grädde eller mjölk

Vispgrädde och florsocker

Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjöl, bakpulver, kardemumma,smält smör och mjölk som du rör ihop. Grädda ca 10-12 min i 200 grader. Låt svalna och skär sedan bort ett lock på varje muffin. Rör samman mandelmassa och lite grädde eller mjölk till en jämn smet. Gröp ur lite från varje muffins och fyll med smeten. Vispa grädde och spritsa på varje muffin. Pudra med florsocker.

Enligt receptet skulle det bli 10 stycken men då ska man ha bra stora formar för det blev då över 20 för oss, Vill man inte göra alla till semlor går det ju lika bra att stoppa ner några äppelklyftor, chokladbitar eller nåt annat i endel :)

Söthjärtat <3

Jag hittade några bilder på Oden som jag inte sett förut i min lillebrors mobil :)







En dag på vift

Hoff... Kom nyss hem så jag har verkligen varit hela dagen på vift. Först någa timmar på stan, Sedan följde jag med hem till Mamma & dem och har bakat, ätit middag, sett film, spelat spel och en massa annat. Har haft riktigt trevligt och så var även min storasyster där och vi träffas ju inte så mycket så det var roligt att umgås en hel dag "som vanligt" nu innan hon ska åka på ett behandlingshem.

Vad vi bakade ska jag visa er bild på sen och även receptet ska ni få, Det är nåt jag själv aldrig varken bakat, smakat eller sett förut :)

Sen har jag fått en ny (gammal) tröja oxå som jag tänkte visa när jag lagt in bilden ;D



Nu ska jag ta en kopp te och kika runt här på datorn lite innan jag ska lägga mig och läsa eller sova beroende på hur trött jag är ;P

Lördag

Nu beger jag mig mot staden och guuud så skönt väder det är idag, Bara någon enstaka liten minusgrad :)


Marabou Black

Ja letade, jag fann, jag köpte och jag smakade. Nu ska jag säga vad jag tyckte om den oxå..



Saltlakrits är ju mitt absoluuta favoritgodis, INGET slår det ! Jag tycker att kombinationen här är rätt god, lakritsbitarna är goda och bra i konsistensen, Krispiga men ändå inte för hårda.

Så den är ju helt klart god men jag vet inte om jag kommer längta efter att köpa den igen sådär direkt men det har nog mer att göra med att jag inte är någon chokladälskare och det väldigt sällan händer att jag köper det.

3,5/5 poäng får den !

Fredag

Och så var det helg...

Jag hoppade av bussen på Porsö C och köpte mig en såndär sallad man plockar ihop själv, täntke jag skulle njuta av den till en hyrfilm men salladen smakade typ skit pga räkorna och kräftorna som smakade som faaaan mycket klor alltså verkligen kallsup på badhus, Usch. Såklart hade jag ju tagit massor av just dem oxå. Nån film vart det inte heller eftersom jag redan sett dem flesta som verkade bra.

Däremot har jag suttit här vid datorn och sett ikapp dem avsnitt jag missat av Äkta Människor, Fan så bra serie alltså ! Först när jag hörde om den tänkte jag att nää faan det där är säkert nå skit men så såg jag 4e avsnittet med Emil när det gick på tv och vart helt fast direkt så nu har jag sett 1a och 2a men dem är en timme styck så det tar lite tid :)


Funderade på om jag skulle göra nån nytta nu men vid närmare eftertanke ska jag nog bara känna degen tills det är dags att sova. Imorgon ska jag iallafall besöka staden, låna lite böcker, kanske köpa något, ta en fika.. Ja vem vet :)



Om ni inte redan följer serien Äkta Människor kan jag verkligen rekomendera er att se den, Alla avsnitt som hittils visats finns på svtplay :)

Whiskey någon ?

Alla hjärtans dag närmar sig och jag tänkte att Emil skulle få en god Whiskey.

Problemet är bara att jag inte vet om jag ska ta en fruktig Irländsk blended eller en rökig Scotte eller kanske en bourbon ?

Alltså.. Bourbon brukar han typ alltid dricka så det vet jag ju att han gillar men känns kanske inte så speciellt att få det som present då.. Rökiga vet jag oxå att han gillar men när jag läste om Jameson och Tullamore Dew tyckte jag dem lät så goda så nu väljer jag mellan Jameson, Tullamore Dew, Laphroaig och Black Grouse. Vilket dilemma.. Det slutar väl med att jag tar den som har finast flaska haha :D






Onsdag

Hejhej !

Jag sitter just nu och väntar på min Mamma så jag kan få fara och handla, Måste ha henne till att skjussa mig eftersom det ännu är för kallt att använda min egen bil :) Så då får man äntligen fylla på kylen, Var lite kneoigt att få ihop både frukost, lunch och middag idag på det lilla som fanns där i :D

Imorgon skulle det väl ändå bli varmare så det ser jag fram emot, Har sån lust att fara och låna böcker på Kulturens hus, köpa bra å ha grejer, leta nån alla hjärtans dag present åt Emil och en massa sånt.. Ja jag har lust att fara runt på olika affärer helt enkelt men det får nog bli i helgen för då ska jag bara vara hemma här i Luleå :)


Efter handlingen blir det att bänka sig i soffan framför Sveriges Mästerkock och sen hopp i säng :)


Hemma Igen

Sådärja, Då var man hemma i Luleå igen.. Lite senare än planerat då jag missade bussen imorse men ändå :)

Jag varken ids räkna upp allt eller minns vad vi gjort hela helgen men kallt som faan har det då varit, jag har jobbat lite och varit på ett viktigt möte. Annars har vi väl mest bara myst och haft det bra, lagat god mat osv.

Åkte hem idag då med bussen som gick kl 17, var tvungen att gå hela vägen från Aurorum med packningen så det var mindre kul ;p Har oxå duschat nyss och borde väl fixa nåt att äta - Om det nu finns nåt, måste handla :)


Nåja.. Ska bli skönt att så sova sen, blir jobb imorgon som vanligt.


Godnatt !

Torsdag

Hej !

Nu är det brådis, allt ska jag hinna med idag eftersom jag slutar så sent imorn att jag funderar hur jag alls ska hinna med bussen !

Ska sätta igång nu alldeles strax, har bara käkat middag och sedan en Mazarin + gokaffe till efterrätt. Mums :)

Det som ska göras är följande:
Gå och ta ut pengar
Duscha
Diska
Vattna blommor
Slänga sopor
Packa klart

Osvosv, Ja allt sånt man gör när man ska åka bort. Funderar på att kasta iväg en jobbansökan oxå.




Varför tycker jag allra mest om dem bakverk de flesta andra tycker är äckliga ?

RSS 2.0