Lördag

Idag segade vi i sängen och var tuvngna att stressa iväg till boden. Emil träffade tatueraren, Vi kollade min bil , Träffade Jan & Martin + Att vi var tvungna att fara till Unbyn så Emil kunde byta ett spridarrör i sin bil. Först därefter tog vi oss till Bilutställningen.. Som vi inte var på så länge eftersom jag behövde mat... Från Max. Idag är iaf en olidligt varm dag och nu är Emil en latmask som vill sova så jag inte har nåt alls att göra i hela världen.

Kväll

Nä nu måste man väl börja gå å lägga sig, Har varit och handlat och sen har Emil grillat kött å ätit. Jag åt 2 Bullens korvar å lite strips. Drack en Budweiser och nu blev jag trött... Måste hinna och orka med många saker imorn



- Kolla Compääkt i Boden
- Träffa Tatuerare
- Bilutställning storheden

Allt det före 13 typ.. Så.. Ja gonatt :)

Vidriga Människor !!!

http://www.var-finns-min-hund.se/page_1204661295352.html

Länken ovan måste alla kolla på, Det är så hemskt att man verkligen börjar gråta.. Hur fan kan man gör nånting sånt ?

Lalala..

Dagen går seegt när man väntar.. Men nu borde Emil alldeles strax fara från Ume iaf så då är det någon timme kvar att vänta, Jag gillar inte att vänta. Hursomhelst har jag sovit ett tag men vaknade för att Emmeli ringde å hörde om vi skulle komma å grilla korv å dricka nån öl.. Det kanske vi ska.. Ska fråga Emil först och så måste vi fara och handla... Tydligen tyckte Mamma jag skulle betala maten för jag var skyldig hon pengar men ändå.

Ska ba säga åt er oxå att dom rosa trosorna man kan se några inlägg ner, Dom är huuuur sköna som helst ! Alltså verkligen helt ljuvliga, Man känner dom typ inte ens så det var ett väldigt bra köp. 2 st för 99 på Cubus, Finns i Ljusrosa, Cerise, Ljusblå och Svart - Alla med vita prickar. Eftersom jag inte visste hur underbara dom skulle vara köpte jag bara ett par och dom kostade då 59 kr st :)

Har solat idag så man ser faktiskt en svaag svaag solrand :) Mihi... Åsså har ju fått en massa fräknar i facet såklart. Har målat tånaglarna oxå för typ första gången ;D Heh.... Nä nu ska jag inte uttråka er med onödig info och gå å käka eller nåt iställe :)

Eh jaha

Blev nyss på dåligt humör å ska snart berätta varför.. Först ska jag bara skriva om dagen.

Det blev inte mkt till Engelskalektion utan hade bara betygsprat.. Jag hade VG på i stort sett alla uppgifter + På nationella så ett VG blev det, Tur de.. Jag hade börjat oroa mig att hon skulle sänka för att jag har så mkt frånvaro och varit så sur å slö på senaste.

Josse var i stan så jag åt lunch me hon å Cissi å babblade på osv innan jag skulle fara hem.. Luktade på lite parfymer i stan medans jag väntade på bussen och hittade en jag gärna skulle vilja ge till Emil men den kostade 475 för en liten flaska så de var lite dyrt, Ångrar att jag inte köpte den när den var på rea i Boden.. Menmen, Det är lätt att vara efterklok.

Kom hem nu för en stund sen å ska väl driva min tid med nåt, Dricker en kopp the nu och ska hänga upp en affisch, duscha och sola.. Problemet är bara i vilken ordning jag ska göra allt. Tror jag ska börja med att sova en stund för att jag blev så less nu.

Min Mamma är som sagt sjuk å tror som vanligt att hon ska dö å att det är mest synd om henne i hela världen å som att man inte kan göra nånting själv för att man är lite sjuk. Iaf så började hon tycka synd om sig själv för att jag sa att hon ska komma å spika fast en spik i min vägg för det är ju hemskt jobbigt så sa jag att jag ska fan dammsuga å laga mat å fara å handla åt henne.. Å vad säger hon då ? Jo att egentligen borde jag ju kunna betala oxå ? Heh jo.. glöm din dröm. Innan jag skulle börja köpa mat hem för mina egna pengar. Så jag sa att hon borde skämmas att ens komma med såna förslag. Ja så nu blev jag sur å less.. Visst att vi aldrig har nåra pengar men lite väl jävla patetiskt är det att be sina barn köpa mat åt familjen.

Hallåw

Äntligen Fredag igen :) Soligt och varmt ute...

Var av nån konstig anledning inte hungrig när jag vaknade så jag tänkte skippa frukosten men nu 20 minuter senare skriker magen efter mat så jag måste nog fixa mig nåt ätbart iaf :)... Å jag har ont i handen, Måste ha legat på den isömnen eller nåt. Not nice.


Nåvääl... Ska till skolan sen å ha en lektion 09.50-11.10 och jag hoppas vi inte får sluta 100 år tidigare så jag hinner äta lunch i skolan. Sen hem å duscha å göra sig snygg haha.. Nä men duscha å städa å lite sånt innan Emil kommer. Sen blir det väl att laga middag.. Äh. Behöver ju inte räkna upp allt lär ju ändå skriva sen så.



Have a nice daaaay :)

Kääära läsare

Idag har varit en väldigt sovig dag.. När jag kom hem från skolan sov jag till 11.30 typ, Sen sov jag mer än en timme efter middagen oxå så jag får väl se hur det går att somna inatt ;p

Det har hursomhelst varit långtråkigt här hemma, Helt tyst bara för att Mamma är lite sjuk å ligger i sängen å tror hon ska dö.. Jag har iaf försökt hålla mig sysselsatt för att inte sitta vid datorn så mkt men.. Ja det blev mest att sova ;p... För ett tag sen har jag satt ett nytt påslakan på det täcket Emil har när han är här, Å det där låter ju lite konstigt typ som att han sover i nåt gästrum eller nåt haha men det är faktiskt så enkelt att vi har varsitt för att man inte ska hålla på å dra av varandra täcket :) Sen har jag klippt naglarna och nu ska jag snart gå ut på en promenad.. Erkänn duktig jag ääär :D ?

Heh nåväl, Jag lovade ju bilder på mina nya inköp så ifall nån vill se så kommer dom här :)


image321
Trosorna som jag blev helt kär i,
Det är ju inte ofta det finns fina i denhär modellen men dessa var göllia :)

image322
Å såhär ser jag ut i Tjejkläder haha :D
Dålig bild i know men man kan se att mitt hår blivit rätt långt iaf :)


image323
Och detta är maten jag lagade igår som jag tyckte såg så färglad och fin ut så jag tog en bild :)

:)

You may say I'm a dreamer, But Im not the only one...

Har suttit å kollat lägenheter i Boden & Luleå. Men inte bara det.. Massa resor har jag kikat på oxå.. Fan va dyrt allt är =(

Har försökt sola idag oxå då men jag tycker solen har känts rätt klen så inte tror ja de gjorde någon skillnad. Har småplockat å städat lite men känner inte att jag ids göra några större insatser idag. Ska hänga upp en affisch och sätta ett nytt påslakan på extratäcket. Har tänkt äta Bullens Pilsners till middag å de ska bli förjävla smarrigt :)

Får se om man orkar med nån promenad sen :)


image320

haha smart tjej

Emmeli tipsade mig om en rolig blogg, Och Ja.. Skrattretande är den sannerligen. Ni måste kika.

villblismal.blogg.se --> sen kollar ni hennes kategori "Mat Idag".. Seriöst.. Tror hon att man går ner i vikt genom att byta ut maten mot läsk, kakor, kaffe, mackor och bullar. Korkade människor de finns här i världen alltså...

Såhär ser en av hennes matlistor ut:

Frukost; 4 rostade med smör + ost, drack två glas o'boy.

Lunch: pirog (som man värmer i micron...), 4 kakor, 1 glas pepsi

Fika hos pojkvän: två bullar, två pepparkakor, nån kaka, 1 kopp kaffe.

Kväll: makaroner & korv.

1 päron & 1 clementin.

Resten ser typ likadan ut förutom att dom innehåller pizza,burgare osv var och varannan dag. Lycka till med beach 08 :)

Ajaj

Nu har jag och min hemska huvud/nackvärk pallrat oss till skolan.. Det enda jag gjorde där var att sitta å babbla med mina fruar, Drack Cakao Creme och lämnade in nå böcker. Liite mer värt hade det ju varit att jobba dom här två veckorna än att fara till skolan och sedan fara hem en halvtimme senare..Lite surt men sånt är livet.

Som jag nämnt några gånger idag har jag väldigt ont i nacken och måste försöka hålla mig från datorn idag.. Hur nu det ska gå ?.. Det är verkligen inte det jag är bäst på. Skulle vilja ha massage av Mamma men hon ligger typ å är sjuk.. Jag får väl oxå lägga mig i sängen. Kanske sova en stund och sen se om det blir nåt solande idag då :)



Imorn kommer älskis, Jag längtar :)



Föresten är det lite störande att de flesta kommentarer man får är "Kolla in min blogg blabla".. Hade era bloggar varit värda hade jag nog redan läst dem varje dag.

B l e h

Ja alltså jag har ju varit på som bra humör idag då.. Men inte fan kan de hålla i sig en hel dag. Nu är jag bara less på det mesta och dem flesta. Jag är less på skola å inte vill jag nå hellre jobba eller sitta hemma..


Saknar Troja ganska mkt.. Borde hälsa på henne. Borde hälsa på Farmor & Farfar oxå. Borde ta körkort men ärligt talat känner jag mig inte motiverad till det för 5 öre..  Alltså verkligen inte, Det är bara ett jävligt stort ångestmoment.

Å jag har inget liv.. Men grejen är den. Jag vill ändå inte ändra på nåt.. Jag vill inte träna eller umgås med folk hela dagarna. Jag vill inte hitta på en massa saker och jag vill inte supa varenda helg. Jag vill inte göra nåt men jag vill inte bara sitta här heller. Att ta sig för nånting.. Att göra nåt känns alltid så jobbigt att det alltid är enklare att skita i det... Äh alltså jag vet inte. Jag bara svammlar. Man är väl aldrig nöjd helt enkelt.

28/5

Idag är ingen vanlig dag
För idag är våran 8månadersdag :)


Lika kär nu som då, Eller ja.. Mer kär nu kanske :)

Hursomhelst, Sen jag skrev sist har jag lagat en god middag som var Ris, Kasslerskivor, Broccoli och sås som var i ugnen.. Gott :) Fick en glass av Markus till efterrätt som inte var lika god ;p

Sen var det tänkt att jag skulle ut och övningsköra men jag orkade fan inte så jag ställde in det, Har iaf fått en vettig sak gjord idag å det var nån läxa om Utvecklingsstörningar. Sitter å är trött å fryser nu så jag funderar på om man skulle orka en promenad idag oxå ? Tror faktiskt jag ska göra det nu så är det inte så länge kvar att vänta på Frusna män sen :)

Onsdag

Dagen har hittils varit bra fast jag var så jävla trött när jag for iväg till skolan imorse. Vi hade inte jobbig lektion utan fick bara lyssna på prat och bli bjudna på fika. Fick en uppgift jag inte har gjort så jag ska väl göra den här nå idag.
Efter skolan gick vi på stan Jag & Tilde.. Provade en massa och köpte ett såntdär långt linne från Cubus, Det satt 100 ggr bättre än dom på Gina. Köpte även ett par toksöta trosor och ett par svarta leggings. Mina första såna kläder ever.. Får se om jag kommer använda dem, Ska försöka iaf :D Om jag ids slänger jag in bilder på dem sen :)


Nu ska jag äta lunch och hoppas på att solen kommer till våran balkong snart.. Det är lite tidigt för det än.




Have a nice day !


Det blev inget solande för solen försvann... Åt Havregryns gröt och en hårdbrödmacka med ost och tomat till lunch innan jag for med Mamma för att hitta jobbskor åt mig. Jag tycker de är rätt viktigt att ha bra skor så man inte börjar nöta ut fötter, knän å rygg redan nu så jag tänkte köpa mig ett par ordentliga. Funderade på Foppatoffler bara för att alla säger att dom är så sköna så jag provade äkta Crocs men dom var fan inte sköna alls. Så provade jag Birkenstock som oxå sägs vara väldigt bra men mina favoriter blev ändå ett par Träskor med rätt hög klack och nån mjuk specialsula.. Väldigt sköna men dom fanns inte i min storlek så jag köpte inte.

Nu när jag kom hem kollade jag på skosidan www.have2have.se där dom har en massa bra å mkt billigare skor än i affärerna.. Där fanns dom i min storlek och kostade bara kring 400 så det blir väl att beställa :) Sen kostade frakten bara 29 hur mkt man än köpte så de var bra där ;p. Stog dessutom på sidan att dom passade utmärkt för arbete inom vård, städ och kök =)

image319
Båstad Orginal Mjuktoffel - Tror jag att dom hette :)

Good Evening

Ja, det får väl bli ett inlägg till innan det är dags för sängen..


Dagen har inte varit allt för spännande.. Jag har Tvättat, Sovit, Duschat, Lagat mat, Ätit, Lärt lillebror hur man tvättar ett handfat på rätt sätt, Fått massage i min nacke vilket inte hjälpte så mkt.

Var duktig och gick ut på en promenad.. Det var härligt väder men det hade varit roligare om man hade nån att gå med. Det får bli i helg med min vackra man.. Vi har ju faktiskt börjat med sånt och det är bra :) Dessutom är det en trevlig sak att göra tillsammans.


Imorgon blir det skola tyvärr men förhoppningsvis blir det inte långvarigt. Inte för att jag vet varför jag vill snabba mig hem när jag ändå inte har något att göra. Det är iaf frusna män imorn och jag har läängtat. Jag som inte ens gillar tv men det är mkt underhållande att se på.


Emil är med Oskar och kollar på nå bilar men när han kom hem skulle han ringa mig så jag får försöka se om jag hittar något att göra tills dess..Kanske göra en jättegod avancerad kvällsmat :)



image318

Nu har jag nyss druckit the och fått mig lite massage så ska jag hoppas på att min nacke blir lite mindre stel.. Har inte haft sådär olidligt ont i den på jättelänge men nu tror jag det är blåstens fel, Borde egentligen ha nån slags halsduk :)

Hade nyss tänkt byta bloggdesign och göra min likadan som Tildes (Jag kan inte ens göra en länk) för det såg snyggt ut och jag vill ha en enkel som ska vara svart och vit. Men sen tänkte jag att de kommer säkert bli fult bara för att jag är så kass på såntdär å den jag har nu är väl inte sååå ful ?.. Eller är den det ? Ser den ut som att man typ "ååh va tråkig blogg orka läsa den"

Tihi

Här sitter vi och roar oss.. Jag, Min Musik och Min vackra sångröst haha :D Sjukt egentligen hur mycket plats det måste ta upp i hjärnan alla miljarders låttexter man kan utantill... Eh vettiga funderingar man har när man har lite att göra egentligen.. Heh. Nä jag känner mig på rätt bra humör av nån anledning :)

image318

Uppdt; Gick och la mig för att vila en stund.. Den stunden blev som vanligt längre än jag tänkt mig och jag vaknade upp helt seg och med ont i huvet. Satt ute i solen ett tag men det är ju så jäävla långtråkigt. Förstår inte dom som kan ligga å sola flera timmar... Nä jag får nog vara en viting den här sommaren oxå ;p

Har ingenting att göra nu så jag ska väl hoppa i duschen och frächa upp mig :)

Tisdag

Har sovit lika jävla dåligt inatt å bara snurrat omkring å vaknat hela tiden.. Orkade mig upp på morronen, Fixade mig och for till skolan för att se att vi inte hade någon lektion förrän vid 13. Tror jag iaf ? Cissi sa det och det kom ingen lärare men ganska många från klassen var där ändå så.. Inte vet jag, Ids iaf inte fara dit en gång till bara för att ha nån frågesport. Lämnade iaf in en bok och mitt papper om Måltidsersättning.

Gick tillbaka till stan i det skitblåsiga vädret.. Såg äckelkinesen som förföljer tjejer på Smedjan så jag blev rädd och åkte från shopping istället. Usch han är så äcklig !!


Men vad ska jag göra idag då ? Typ handtvätta lite bhar och duscha. Nå mer vet jag inte.. Ska bara längta tills de blir helg :)


Dagens humör: Ja varken glad eller sur.. Trött och hungrig om det räknas till humör.
Dagens mående: Just nu rätt okey.
Dagens borde: Fara till skolan men som ni kanske just läst ids jag inte en gång till.
Dagens frisyr: Luggen uppsatt på ena sidan.
Dagens klädsel: Svarta Fornarina, Svart linne, Svart t-shirt med vita svalor, nån ros, döskalle åsånt.
Dagens smycken: Halsbandet jag fick av Emil.
Dagens planer: Önskar att jag hade några
Dagens materiella vill ha: En plattång
Dagens längtan: Längtar efter helgen för då kommer Emil hit.
Dagens fundering: Helst skulle jag slippa fundera.
Dagens beroende: Ja Läppsyl är väl mitt beroende varje dag.
Dagens tråkigaste: Typ att sitta här själv hela dan.
Dagens tidning: Läste Metro lite snabbt när jag väntade på bussen.
Dagens låt: Har inte lyssnat på nå musik idag eller haft nån låt i hjärnan så ingen ännu.
Dagens naglar: Naturella.. Ska smörja naglar och nagelband med Mandelolja sen.
Dagens hemsida: Ja det får väl vara blogg.se då :)
Dagens mat: Åt äcklig musli med mjölk till frukost samt ett nyttigt bröd med kalkon och sallad + The

Bläh

Har så mkt att tänka och fundera på så jag får aldeles ont i magen å börjar må illa..

Oroar mig över pengar som vanligt.. Kan denna pengaångest bara försvinna från mig. Jag har pengar, Jag är jättebra på spara och slösar typ aldrig.. Ändå måste jag oroa mig över det jämt och ständigt. Egentligen är det nog Mammas ekonomi jag oroar mig över.. För att hon alltid måste tjata om hur dålig den är. Kan hon inte bara vara tyst så jag slipper det. Så jag slipper känna mig dum som inte vill flytta till en mindrfe lägenhet, Känna mig slösig när jag äter eller måste till frisören. Så jag bara kunde få slippa ha dåligt samvete hela tiden

Å jag vill skrota DSU och KUX.. Jag orkar inte tänka på dem å att det aldrig blir nåt av. Visst det är att kasta pengarna i sjön men det vore en sån lättnad om dom bara försvann.

Jag oroar mig över sommaren.. Hur ska det gå att vara i Ökx ? Kommer det gå bra och tiden gå fort eller kommer jag bara vara ensam och jobbet förjävligt ?. Inte vet jag..  Jag tänker oxå att jag inte vill att det ska gå ut över mig och Emil så vi får mindre tid tillsammans. Jag vet ju att han kommer vara i korpis då men jag oroar mig ändå över det. Det är mitt största problem.. Jag vet att saker inte är något problem - Men ändå oroar jag mig för dem.

RASTLÖS

Jag är jävligt rastlös just nu... Har strykit handdukar, Plockat till lite i förrådet, Ätit lunch, Pratat med Emil, Pantat burkar, Köpt rakhyvlar och nu har jag absolut inget att göra... Jag har tråkigt och är jättehunrgig.

Ute blåser det som fan, Precis som alltid annars i denna stad.. Det är nog det sämsta med Lule.. Att det fan bara blåser å blåser. När jag var påväg till affärn var det nån utlänning som bad mig om hjälp, Han stog å försökte ta ut 200 kronor å de kom ut en hög 500lappar varje gång han försökte.. Jag visste ju såklart inte varför det gjorde det så jag var inte till stor hjälp :p

Ska gnaga på en morot nu å försöka sätta mig på balkongen å hoppas på att det inte blåser så mkt där. Vill bara få lite sol på mig.

image316

Måndag !

Sista skolveckan för mig nu och idag är jag ledig :D

Var trött imorse så jag hade kunnat sova mkt längre men steg upp nu vid 09 ändå för att hinna få lite vettigt gjort idag. Har hittils hunnit Dammsuga och tömma disk. Är sjuukt hungrig nu så jag ska äta innan jag gör mig klar och åker till stan för att kika lite kläder och sådär. Sen blir det hem och steka på balkongen så man blir lite mindre kritvit ;p



Have a a nice day :)
J
a nu är jag hemma igen, Var väl i stan en kvart ungefär.. Provade den där Tanktoppen på Gina å precis som alla andra kläder som säjs nu så såg den förjävlig ut på mig. Tappade lusten till att idas gå i alla samma gamla affärer om å om igen när jag ändå inte hittar nåt så jag for hem. Nåt solande vet jag inte om det blir eftersom solen försvann å inte har kommit tillbaka ordentligt än. Ska gå å kika igenom reklamen nu.

B-oring

Personligt:

1. Vad heter du? Elina antagligen
2. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja? Trivs väl rätt bra med Elina men Elin är oxå fint.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma hade 100 förslag men pappa gick bara med på Elina
4. Vilket stjärntecken är du? Oxe
5. Vilken årgång är du? 1990
6. Var bor du? Porsön, Luleå
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? Fåse, 6-7 ?
9. Vart skulle du vilja bo? Lämnar inte Norrland iaf !
10. Vilken skolklass? Går ut 2:an nu
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Bara ha ett jobb jag trivs med och inte kass lön.



Kläder:
1. Vad använder du just nu för jacka? Svart skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor? Svartvita DCshoes
3. Favoritfärg på kläder? Svart
4. Favoritmaterial på kläder? Bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Snygga jeans från J&Company, True Religion eller Antik Denim.
6. Favoritaffärer? Vet inte riktigt, Shoppar som inte så mkt.
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte många kronor, Köper inte nåt klädesplagg varje månad.
8. Favoritmärke? Fornarina & Lee eftersom de är typ de enda Jeans jag använder :)
9. Vad har du för byxstorlek? 24/25
10. Tröjstorlek? XS-S


Ditt rum:
1. Stort, litet eller mitt emellan?
Ja de är inte så stort men det duger åt mig.
2. Vilken färg på tapeterna? En mörkröd vägg och 3 beigebruna
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Ja ljust trä och svart.
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Sängen för den är skönast, Datorn räknas väl kanske inte ?
5. Vad vill du ändra där inne? Tycker de är bra.
6. Vad har du där inne av följande?
a) Tv?
Ja
b) Video/dvd? Ja
c) Dator? Ja
d) Stereo? Nej, Lyssnar ju från datorn.
e) Telefon? Mobil ;p
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret? Lägenhetshus, Likadana som mina.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Sitter vid datorn och sover.


Blandat:
1. Vad heter din morfar? Han är död men hette Atle
2. Vad har du i din..
a) Jackficka just nu? Nycklar, Leg, Bankkort, Presentkort och Busskort.
b) Handväska ? Börs, Bricanyl och Engelskabok
3. Vad är du beroende av? Inget förutom själklara saker som mat å sömn typ :p
4. Vilket land kommer du ifrån? Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du? Såna jag tar från Mattias jobb.
6. Vad tror du på? Haha ja inte vet jag
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Hör till kristendomen men ska avskriva mig från kyrkan.
8. Vad köpte du senast? Energydrinks
9. Har du några husdjur? Nja, Troja bor ju inte hos oss längre.
10. Vad bor du i? Lägenhet, En 3a

Dagens helt enkelt

Dagens kläder: Ljusa jeans, Svart linne, Svart tröja, Svarta underkläder..Svarta socker oxå för den delen.

Dagens mat: Kiwi, nektarin och macka till frukost, Smörgåstårta till lunch, Fläskfilegryta till middag

Dagens dricka: Har druckit en Energydrink

Dagens sms: "Jag sitter just och skryter åt jan hur jävla bra du är och hur tur jag har som har dig"

Dagens köp: Inget, Ringde på en fin 50talsbyrå men den var såld :(

Dagens mående: Ja bra men typ irriterad å allmänt less

Dagens måste: Gjorde 2 smörgåstårtor

Dagens finaste: Troja.. Är världens finaste hund.

Dagens längtan: Emil.. Och körkort.
Dagens planer: Har funderingar på att cykla å sola men det kommer jag faktiskt aldrig idas.
Dagens vill ha: Ett såntdär långt linne från Gina

Latmaskar är dom allihopa

Amanda är en latmask som bara sover
Emmeli är en latmask som bara sover
Och Mamma är en latmask som bara sover


Jag gillar inte att vara vaken själv :p Ska nog väcka Amanda iaf så vi kan gå å äta frukost. Sen idag kommer Markus hit oxå så ska vi ha Morsdagsfika med Smörgåstårta och nån kaka.. Ska bli gott ;p Dessutom är det skitfint väder idag så man kanske måste sitta i solen en stund.... Mest längtar jag ändå efter att ringa Emil och prata riktigt länge :)



Hih, Nej nu frukost :D

Jaa... Nu har jag nyss följt Amanda till bussen. Emmeli har varit här sen igår och nu är Markus och Mattias här oxå.. Jag kan verkligen inte beskriva hur jävla skönt det ska bli när alla åker hem.. Jag är en sån obotlig ensamvarg jag orkar verkligen inte med en massa folk runt omkring som ska prata å skratta. Nä nu vill jag bara att dom far hem så jag kan lägga mig i sängen och ringa Emil... Usch va trött jag blev nu plötsligt.

Föresten var det helt varmt ute.. Nu behöver inte sommaren komma nåmer, Det är för varmt och det har börjat komma insekter... USCH. Nä nu ska jag kasta mig i duschen.

Story of the Day

Fan va lite folk som läser min blogg idag alltså.. Har jag ett väldigt ointressant liv att läsa om eller är det bara så att vissa har ett liv och inte sitter hemma en Lördagkväll haha :D ? Kanske beror det på både och ;)

Jag är ju med Amanda jag och vi har varit då på stan idag som tidigare nämt.. Sen la vi oss å sov en timme innan vi åt middag. Latade oss ett bra tag innan vi tog oss ut på en promenad, Svängde förbi affärn å köpte oss 2 Energydrinks var + Att jag köpte cigg åt min syster då.

Nu sitter vi bara här å allmänt snackar bajs å Amanda hon skrattar åt allt jag säger, Fast nu pratar hon me sin Karl som har ringt henne nu säkert 4-5 gånger idag.. Att man ids, Min buspojke har då skickat ett sött sms att jag är hans käraste och att han alltid älskar mig mest så jag är då nöjd ;D.. Men hungrig de är jag då.. Tror vi ska göra varma mackor nu åsså ska jag dricka en Budweiser.

Nä men gud va jag skriver massa onödigt.. Kan förstå dem som inte ids läsa.. Hih ska gå å äta nu :)

image315
Vi är ganska snygga båda två.

Blixten

Jag: Läser på en Löpsedel där det står "Björn slog Älg vid E4an"
Amanda: Slog han älgen ?!
Jag: Men ojoj det heter ju så när en björn dödar nåt
Amanda: Jaha jag trodde de var nån som hette björn som hade gjort de.

Ja idag åkte vi in till stan för att äta på Exotic och Amanda ksulle köpa en grej till sin karl. Så kom vi dit då för att äta Buffé men det serverade dom tydligen inte på helger så vi blev sura å gick därifrån.. Så hittade vi ingenstans att äta och gick tillbaka dit för att äta 4 små rätter, Det stank målarfärg där inne.. Det var helt jävla smutsigt och ofräscht värsta slitna inredningen och ja man blev inte lockad att äta där.. Sen gav dom våra drickor till ett annat bord å kom å svammlade där åsså fick vi inga nya drickor.. Så fast vi hade beställt mat och allt gick vi därifrån. Vi hade väl säkert blivit matförgiftade där... Vi åt iaf på Dagberts isället innan vi for hem.. Köpte föresten lite godis oxå.

Det var jävligt mkt folk i stan idag oxå men vi kikade knappt i nåra affärer alls så det gjorde inte  så mkt. Nu har vi nyss kommit hem å jag vet inte vad vi ska roa oss med. Hejdåå

Blixten

Jag: Bussen går om 20 minuter då hinner ju du byta kläder
Amanda: Vadå ska jag byta kläder ?
Jag: Ja men inte ska du till stan i dom där
Amanda: Nähä.. Jaha skämms du över mig då
Jag: Nä men dom undrar ju va du är för skogsmulle från Överkalix.

Sen var vi inne i en Smyckesaffär


Expiditen:
Jo det här är lite billigare för det är av stål, Det andra var silver
Amanda: Jaha vad är skillnaden ?

Hm

Ja alltså nu är jag ju bara irriterad.. För en vecka sen kom jag på att det skulle vara kul om vi gick ut å åt nu innan skolan är slut.. Jag, Cissi, Sandra och Tilde... Men senast igår hade inte Sandra tid och Tilde inte råd.. Så då bestämde Jag och Cissi att inte heller gå.

Men oj, Nu kunde visst både Tilde & Sandra fara dit och äta utan att säga nåt.. Eller ja Cissi kunde dom ju ringa och fråga om hon skulle med... Men mig ? Nä ikket... Hyggligt värre

Fredag Äntligen

Vaknade före väckarn idag helt utvilad och pigg, Men nu när skolan snart börjar är jag helt trött, Skönt att jag bara har en lektion iaf åsså ska jag äta på skolan åsen far jag hem å väntar på Amanda. Jag lagade nyss världens äckligaste gröt till frukost.. Fyfan va äcklig den var, Den blev helt salt  å hård å gammal å seg bleh.





Hurriganes - I saw her standing there

Ja självklart for man ju till skolan i onödan.. Hade visst ingen Engelska om man var klar med alla uppgifter så jag gick å fick papper om matersättning och frågade om vi var klara med allt arbete i skolan nu eftersom jag hade tänkt jobba sista skolveckan isåf.. Och jag tror det skulle gå bra.

Kom hem nu iaf å håller på svälta ihjäl för att matsalen inte hade öppnat än.. Nu måste jag laga mig nån mat som jag hade hoppats på att slippa. Ska dammsuga och vädra mina sängkläder oxå nu.

Kvällis

Hej kära vänner nu börjar det närma sig kväll å jag tänkte väl skriva av mig lite vad jag har gjort sen sist. Jag har plockat iordning bland alla mina papper.. Typ jobbpapper, Bilpapper,Skattepapper å allt sånt. Sen har jag slängt en massa papper oxå + Att jag påbörjat mitt Samhällsprov och sen slutade jag med det och kollade på Sanningens Ögonblick som inte var nå kul idag... Nu pratar jag med Amanda och den jäveln ska få boka uppkörning nu..Fusk.

Imorn har jag en lektion och sen far jag hem å väntar på Amanda åsen tillbaka till stan. Det blir inge Exotic imorn utan på Lördag, GOTT !

Nu måste jag äta innan jag svälter ihjäl och sen försöka göra lite mer på dedär provhelvetet.. Uscha.

Håhåjaja

Det tar på krafterna att vara vaken.. Har varit så jävla trött nu senaste veckorna när jag haft praktik och en massa måsten som hängt över mig hela tiden. Nu var det väldigt mkt som lättade från mina axlar idag och jag kunde verkligen tänka att fyfan va skönt.. Praktiken är klar, Teorin, Introduktion i Ökx klar osvosv. Kom hem och duschade åsåntdär innan jag tog mig en powernap... Som blev en typ 3 timmars sovstund hehe.. Vaknade av att Mamma kom hem med fika å ett grattiskort - Snällt :)

Har nästan bestämt mig nu för att skita i skolan sista veckan och börja jobba tidigare istället så jag får en veckas ledighet mellan de att jag börjar i Ökx.. Den veckan kan jag ju vara hos Emil. + Att den första veckan där då jag tänkt börja jobba ska vi till Rödbergsfortet med nån guidad tur och sen äta på nån resturang, Allt på betald arbetstid.. Håh jag har världens slappaste jobb :)

Sen har vi bestämt oxå att eftersom Emil är uppe i byn dom veckorna jag jobbar i Ökx kommer jag ju att åka dit till han när jag är ledig och så ska vi ha med våra hundar och vara i Fällan.. Helt mysigt kommer de va :)

LÄTTNAD

Igår var jag som sagt så förbannat nervös.. Kunde varken läsa eller göra faser ordentligt för att jag var så okoncentrerad. Hatade mig själv för att jag alltid börjar plugga i sista sekund... Har inte kunnat sova nå bra inatt heller för jag var så orolig att jag inte skulle klara det så alla skulle tycka att jag var dålig. Steg upp kl 07 och gjorde någon fas.. Åt frukost, gjorde mig klar, dammsög och bara tog det lungt.

Åkte till vägverket, tog bild till själva körkortet.. Satt och väntade samtidigt som jag kände hur jag började bli rädd igen att jag inte skulle klara det... Ännu värre blev det när vi satt vid datorerna och väntade på att få börja men tillsut tänkte jag att vafan tänker jag med.. Det är klart jag kommer fixa det. Och det gjorde jag.. 63/65 wiiho :)

Så nu känner jag mig bra som sammanlagt bara gjort 14 test och inte ens läst igenom hela boken... Ja fyfan va skönt att slippa tänka på det nå mer nånsin.. Verkligen en lättnad. Gick iaf å mötte Tilde så åt vi lunch.. Sen när jag kom till praktiken kl12 var det ingen där jag känner så jag tänkte att vafan ska jag vara här 2 timmar för och for hem. Det är värsta fina varma vädret ute och det här är en bra dag. Jag måste göra lite läxor men...

image314

Haha

Amanda: Är jag bäst ?
Hennes Pojkvän Jens: Jo, Är jag de ?
Amanda:
Jens: Nähä vem är de då ?
Amanda: Elina

Jävla skit

De är ju lika jag inser att jag aldrig kommer klara det där förbannade provet.. Nu går det skitdåligt å jag gör en massa slarvfel å får mindre rätt än jag brukar bara för att jag är så jävla stressad å nervös. Varför börjar jag dagen före ? varför ?

Jag skiter i dethär nu det får bära eller brista jag kommer väl ändå aldrig hinna ta nåt jävla körkort å gör jag det går väl bilen sönder å gör den inte det så har man ju hursomhelst  inte råd att tanka.

HÅH

Jag fick sluta tidigare idag för att jag jobbat så bra under dagen å de har jag fan... Sen har jag fått mitt betyg och ett utlåtande där det stog att jag är väldigt lugn och passar utmärkt att jobba med dementa och att jag har klarat min praktik med glans även om det är en speciell avdelning. Det var ju bra, Och imorn börjar jag efter provet.. Alltså efter lunch och sen skulle jag få sluta kl 14  så ja det blir nog inte mkt praktiserande imorn inte.


Är skittrött nu å jag måste orka plugga sjuuuukt mycket teori, Laga middag, Äta, Duscha och bli klar helt med en Engelska läxa. Ja ni hör ju hur jobbigt det låter ??

Sen tjatar min sommarjobbschef om när jag kan komma på introduktion.. Ska säga att jag itne har nånstans att bo. Vafan ska jag gå på introduktion för när jag haft 5 veckors praktik där för.

Jo föresten, Jag är ju Oxe... I stjärntecknet alltså, Å det är Emil med så i båda våra horoskop idag stog det "Idag kommer du och din hjärtevän att gå skilda vägar blabla" Så jag blev alldeles rädd å var tuvngen skriva ett sms  att de skulle vi väl inte haha.. Emil tyckte det var svammel.

image313

GAH

Jag blir så less... Måste alla jävla fittungar glo på just min lunar så jag måste bli arg hela tiden. Usch bara försvinn

Är skitjävlatrött nu å ska snart cykla iväg till skitpraktiken.. Fyfan.. Bara en dag kvar efter idag. Uuh prov imorn.
Hojja va dåligt humör jag blev på nu bara för att..... jävla jäveljävlar

smart jag

Alltså nu går jag och lägger mig, Här blir inga barn gjorda.

Alltså.. Är jag trög eller är jag trög. Jag har Teoriprov i övermorn och vad gör jag.. Ja inte pluggar jag iaf. Nejnej här sitter jag och bloggar, msnar, pratar i telefon och äter. Jävligt bäst för mig att jag inte kuggar isåf ska jag hata mig själv forevaah.

Alla mina läxor som ska lämnas in innan betygen sätts.. Vart är dom ? Ja dom ligger här i en stor stor hög alldeles ogjorda. Vad är det med mig som inte kan ta tag i nånting ?. Ja vem vet... Nu ska jag sova iaf. Mina ögon svider.

Snäll Amanda

Amanda: Asså min Mamma har börjat bli helt snäll jag vet inte vad det är med hon, Jag får pengar hela tiden.
Jag: Jaha hon kanske har fått cancer hahaha
Amanda: Joo hon har varit på Mamografi för nån dag sen
Jag: Men guud tänk om hon har det på riktigt
Amanda: Jo
Jag: Nä men hon kanske har vunnit pengar ?
Amanda: Ja men isåfall måste hon ju säga det så jag kan kräva henne på mer.

3Lista

3 namn jag går under: Elina, Elinagris och Elina
3 saker som skrämmer mig: Att få cancer eller nån annan dödlig sjukdom, Att nån jag älskar ska få det, Att Emil ska lämna mig.
3 saker jag har på mig: Linne, Byxor, Bh
3 sanningar: Jag älskar Emil, Jag älskar mat, Jag sitter vid datorn mer än jag gör nåt annat.
3 saker jag verkligen vill ha: Körkort, Lägenhet, Jobb... Och Troja.
3 personer jag utmanar: Alla som vill såklart ;D


Hittade den här i Emmas blogg, Tänkte direkt kopiera den så såg jag sen att hon utmanat nån Elina.. Kanske var det jag eller nån annan Elina :) 

Äntligen Hemma

Fick sluta redan 19:40 idag så det var skönt :) Såklart kunde jag inte hålla mig att vara nyttig där idag heller men det gör inget. Har stått i köket från det att jag började tills klockan 18 å skalat å hackat miljoners frukter som jag sen gjorde en paj av så dom inte skulle hinna bli gamla.. Sen har jag gjort vaniljsås och lagat Middagen åt dem. Diskat, Torkat, Städat, Tomt å fyllt diskmaskinen och allt så dagen har varit rätt rolig.

Sen har det gått lite segare efter det.. Men skönt att jag fick sluta tidigare iaf :)
Cyklade hem och har suttit här en stund, Har bestämt att göra Smörgåstårta till Morsdag för det hade både Jag & Emmeli varit sugna på länge. Sen blir det ju att käka på Exotic på Fredag oxå.. Smarr Smarr :D

Sen kommer ju Amanda på Fredag oxå så då blir det väl att gå på stan och sådant.. Hojja jag är verkligen en såndär människa som borde lära sig att leva i nuet.. Tycker ja alltid skriver bara om sånt om ska hända om flera dar :D


Hihihi... Nä, Nu äta.

Tisdag

Praktik idag.. Bara 3 dagar kvar om man räknar med den här. Vill verkligen inte dit men måste stå ut.
Hade sovmorgon idag så bajstilde passade på att ringa å väcka mig kl07, Härligt.


Är trött som faan å stel i hela kroppen. Måste hoppa i duschen, klippa naglar, äta lunch och fundera vad jag ska ha till Middag idag på praktiken. Är där mellan 13.30-21. Bläh Alltså jag gillar inte att gå kvällspass.. Då är man upptagen med det precis hela dan, Man hinner ju som inte göra särskilt mkt före man börjar, Sen kommer man hem kl 21 och är helt jävla slut. Orkar inte göra något mer den kvällen.. Sen ska man stiga upp tidigt nästa morron igen. Suger.

Och föresten, Nu kan man ju snart börja göra sånahär listor vad man ska göra i sommar som man kryssar i sen när man gjort det ;p... Ska skriva en här nu och sen ska jag väl kanske ha den på lunarpressen, Burkar ha så på somrarna alltid :)

[ ] 22/5 Teoriprov
[ ] 5/6 Skolavslutning
[ ] 9/6-27/6 Jobba på Aka
[ ] 14/6 Hurriganes
[ ] 30/6-25/7 Jobba på TG
[ ] 26/7-30/7 Classic Car Week i Rättvik
[ ] 31/7 Tatuera mig 

Det var inte igår

Som jag gjorde en lista sist inte ;p... Säkert har jag väl gjort denna flera gånger men.. Vad gör man inte i brist på annat :)

Fakta

Ditt namn: Amy Elina Isabelle Nordstöm

Din ålder: 18

Din födelsedag: 27 April

Syskon: Jonas, Emmeli, Sofia, Jakob, Markus och Julia.

Hårfärg: Svart som blekts lite till mörkbrunt

Ögonfärg: Blå

Skostorlek: 35


Förhållanden:

Vem är din bästa vän? Emil & Amanda

Har du en pojkvän/flickvän? Ja, En söting.

Hur länge har ni varit tillsammans? Inne på 8 månaden nu

Hur långt var ditt längsta förhållande? Nuvarande

Vem kysste du senast? Älskling.. Igår


Grejer:

Var shoppar du helst? H&M är ju rätt bra. Annars blir de mest att beställa.

Hur många par skor har du?: 6 tror ja

Hur många par byxor har du? Jadu, ska räkna. 17 st


Favoriter:

Färg: Svart, Vit, Rosa typ.

Mat: Ja de mesta egentligen.

Killnamn: Brukade vara Johnny men dem flesta vet väl varför det numer är mitt hatnamn.

Tjejnamn: Oj svårt.

Ämne i skolan: Inget alls faktiskt.. Skola suger.

Klädesplagg: Underkläder är ju dom snyggaste.

Sport: Usch

Musik: Ja men de gamla vanliga..

Fras/mening: Typ ja vet inte.. bajs

Har du någonsin..

Snusat? Ja

Rökt? Ja.

Hoppat bunge jump? Nä fy farao

Brutit mot lagen? Ja.

Fått dig själv att kräkas? Ja

Nakenbadat? I Badkar

Varit kär? Ja.

Börjat gråta för att få som du vill? Nej fyfan va fjantigt.


Extra:

Tar du droger?: Intet

Vad använder du för shampo?: Just nu Barnängen.

Vad är du mest rädd för?: Men att vara ensam å oälskad å dålig.


Första:

Första bästa kompis: Eve

Första bil: En långcompääääkt.

Första kärlek: Ja.. Markus eller Oskar.

Första husdjur: Har haft lite av varje. Hamstrar, kaniner, en tam tupp, katter, hund.

Första semester: Ingen aning

Första jobb: Har inte haft nåt riktigt än

Första köpta skiva: Magnus Uggla - Kung för en dag.

Första konsert: Men hur ska man komma ihåg.


Sista
Sista alkoholdrycken: Öl

Sista bilfärd: Bussfärd mellan Umeå-Luleå räknas väl.

Sista filmen du såg: En om Hurriganes

Sista ringda telefonsamtal: Amanda

Sista bubbelbadet: Ja, de är väl 28 år sen typ.

Sista spelade cd: Spelar inte skivor sådär jätteofta ;p

Sista kyss: Älskling.. Den frågan fick jag ju nyss

Sista gången du grät: Ja det kommer jag inte ihåg..

Sista måltiden: Åt tortelini till Middag för massa timmar sen.

Dejtat en av dina bästa kompisar?: Hah nej

Blivit arresterad?: Njae

Blivit kär vid första ögonkastet?: Jo.. Eller mer förälskad kanske. Eller ja.

Varit på tv?: Tror jag inte

Fått ditt hjärta krossat? JA

Sagt att du älskar någon utan att mena det?: Nej, så gör bara cepen.

image312
Cause I've always wanted me one that was long and black :)

Måndag em = Trött

Var egentligen bara på en lektion idag och den slutade 10.30, Sen väntade vi på svenskan till kl 12.25 men jag var bara där en kvart eller nåt för vi skulle se film på hela den lektionen + Film på hela Engelskan.. Alltså 3 timmar film. Vem orkar när man har viktigare saker att göra ?... Jag blir alltid lika less på dom sista veckorna innan lovet, Det finns inget värt att vara i skolan för.

Nåväl, Jag och Cissi kikade runt lite i stan samt gjorde ett litet bus. Var i stan ett tag till efter det och sen åkte vi hem. Jag ringde Amanda och pratade ett tag med henne innan jag började med en läxa jag skulle ha lämnat in för några månader sen å nu är den äntligen klar, En bokrecension på Engelska. Är trött som faan nu men jag ska ta å dammsuga och äta middag. Kanske måste ta en powernap oxå så jag orkar plugga teori sen.

Sen är det väl bara duschen och datorn som gäller. Föresten så har jag fått brev att ja bara behöver betala 7% i skatt, Det var trevligt.



None but ourselves can free our minds..

Måndag

Så, då var man hemma och kan återuppta bloggandet och bloggsnokandet huhu :)

Kom hem igår vid 00.30 å var jävligt trött  så det blev hopp i sängen direkt. Vaknade nu och ska sitta här ett  tag innan jag ska göra mig i ordning och äta frukost före skolan.. Uscha skola och jag har fortfarande inte gjort nån av mina 100 läxor som ska hinna lämnas in och jag ha rinte tid i veckan heller för att jag antagligen måste plugga teori, Det kan jag verkligen inte sega mer med.

Såg föresten när ja gåkte hem igår att de redan hade kommit massa husvagnar med förtält å allt på havsbadet haha dom måste ju vara liite besvikna på vädret ;D. Drömde föresten jobbiga drömmar inatt oxå... Dont like that.

Söndag

Och idag är det dags att åka hem :( Kunde egentligen ha åkt med Emils föräldrar gratis men jag hade inte lust att åka hem så tidigt så jag åker som vanligt med 20.10 bussen ikväll för 150 dyra kronor.

Nu kom vi nyss hem, Har varit å köpt godis, garaget, kikat på nån loppis å kört runt i hela ume typ. Jag fryser å är hungrig på mat... Ska gå å mysa med Emil i soffan en stund nu.


Puss

Lördag

Hejhej, Nu har jag inte suttit vid datorn en enda minut på hela dan, duktigt eller hur ?

Dagen började med att vi åt åsånt innan vi for till garaget å tog ut Villes freschcompääkt.. For till stan å åt mjukglass som var jättestor så jag inte orkade den. Sen har vi varit hemma åsånt innan vi for iväg på middag.. Har varit där massa timmar innan vi snurrade i stan lite och for hem. Jag är trött.

Fredag

Har känts som att det varit Lördag hela dan bara för att vi varit lediga. Dagen började med att Emil for å skruvade vid 8-9 åsen fortsatte jag å sova till vid 12 då han kom hem, Kirrade lite lunch åsen for vi å besiktade bilen, De gick bra och efter det var vi på Systemet, H&M, Och handlade mat.. Köpte en ungsform och alla ingedienser så vi kunde göra Tacopaj som vi nyss åt till middag.

Ska ta någon öl nu åsså ska vi ut å åka lite i solen lite =)

Nu kväll

Uscha vad trött jag är, Tänkte berätta vadvi har gjort idag... Först åt vi å myste å allt sånt. Sen har vi varit på promenad längs värsta fina skogsvägen me massa åar å fina hus, Mysigt :) Det var dock väldigt kallt ute. När vi kom in såg vi en film om Hurriganes som var rätt bra.. Den tog nyss slut så jag tog mig en macka å nu ska vi byta sängkläder å soova :)

Lite konstigt

Nu har jag läst i 2 tidningar olika annonser att man ska komma hit å dit å fira Norges Nationaldag å skriva in dikter om Norge å blabla... Jävligt konstigt tycker jag att man inte vågar fira sitt eget land för att det är rasistiskt. Så då kan man ju fira andras istället.... Svenskar är så jävla fega.



Framme i Ume:
Hade som sagt Nationella på morronen åsen åkte jag hit.. Vägen var inte såå olidlig som den är bland. Sov till pite, lyssnade musik , läste teori, pratade med Milla.. Åsånt. Åsen var jag framme.. Emil skulle komma hem senare idag ringde han å sa för att han ska skruva i sin bil. Som han ska göra imorn oxå.. Skitbil. Jag är döööödshungrig nu men säkert finns de inget att äta. Hursomhelst började jag skura toan å vika in tvätt å vädra å allt de första jag gjorde när jag kom hit.. Jag är hopplös :p

Hejhejhej

Hej hej hej jag är bara fjorton år.. Haha

Tänkte bara skriva ett inlägg i brist på annat.. Har fortfarande inte packat för jag inte kan bestämma mig vilka kläder ja ska ha imorn å vilka jag ska packa ner. Måste höra med Emil först vad vi ska göra så ja vet va för kläder som passar.

Ja är jättekissis så snart måste ja springa på toa, Å jag har en center i jackfickan som jag är så sugen på.. Är säker på att min huvudvärk skulle försvinna om jag åt den. Men man får äcklig hud och stor mage av choklad !

Hursomhelst är jag hungrig... Åt spenatsoppa å rostat bröd till middag, De var skitgott men hur länge håller man sig mätt på lite vatten å gräs ? Not long.. Måste gö nå gomackor eller nå som jag kan äta till Frusna Män.

image311


Onsdag

Hujj, Trött och ont i huvet som vanligt. Fan va jag är less på min nacke... !


Idag har jag fått en massa beröm av flera i personalen men dom gillar inte alls den andra praktikanten på min avdelning Hähä :D. Slutade kl 16 iaf och cyklade hem, Var jorldens svettis efter dagen så jag hoppade direkt i duschen och fräschade till mig, Sen åt jag middag å nu ska jag snart börja packa så allt är klarrt å betarrt imorronbitti :)

Det går skitbra för mig att vara nyttig.. Jag har ju bara ätit lite godis idag. En japp, Daim, Lakrisal, Filmrulle och kaka. Skiiitduktig... Ehm. Hujj va dålig ja är.


Men mest har jag ont i huvet.. Poor me !

Åh Dålig Dag

Denhär dagen är inte heller nå bra.. Jag känner mig ledsen och nedstämd. Säkert är jag världens sämsta människa idag oxå.. Så känns det. Jag har inte idats göra nåt vettigt hittils.. Bara dammsugit och målat naglarna. Måste äta nu snart fast jag inte har någon matlust. Sen måste jag ta med nån mat att äta på praktiken oxå.. Så jobbigt. För att inte tala om när jag ska cykla dit bort.. Himlen ser orande ut, Kommer nog börja regna när jag kommer halvvägs.


Åh va skönt, Ringde nyss Tilde å vi bestämde att äta varmkorv på kvantum till middag så då slapp jag laga något nu. Men måste iaf gå å äta lunch nu. Tror de blir lite gott å blandat.. Typ mackor å frukt å the å proviva å allt :p


Grattis Älskling :)

Några minuter senare: Haha öh ja man kan ju inte annat än skratta åt detta väder.. Nu är det +6 å snöar som fan. Hoppas de slutar så ja kan cykla ändå. Mongoårstider.. De skulle ju bli sommar nu. Slutar väl med att man får hoppa runt midsommarstången i vinterkläder.

Tisdag

Trött... Igår var en skitdålig dag. Som tur var pratade Jag å Emil i telefon 1h 45 min så allt kändes bättre sen å jag kunde somna,.. Dock inte förrän efter 01 så det var tur att ja börjar sent idag. Steg upp vid halv 9 å läste lite reklam, Fan va tråååkigt de är att inte ha någon dagstidning :(... Åt Musli med russin, mjölk och banan. Det var inge gott idag.. Gillar egentligen inte musli för de är så jobbigt å tugga allt.

Har tömt disk oxå å plockat lite i köket, Borde dammsuga men även gå till affären å panta lite samt köpa rakhyvlar och hämta ut nå gratis libressegrejer som jag fått nån kupong i posten om. Får se om man orkar med nåt utav det, Måste nog hursomhelst ta en powernap innan jag far till praktiken annars lär jag ju aldrig orka till ikväll. Näfan jag måste nog gå till affären nu.. Ska köpa minitamponger och en powerking oxå. Ifall ni ville veta.

Åsen måste man ju kirra nåt att ha med som Middag idag oxå.. åh så jobbigt. Längtar tills praktiken är över !

Människovärde

Vi hade en diskussion idag på Samhällslektionen.. Läraren försökte framhålla att alla människor har ett och samma värde som aldrig kan kränkas, Som man aldrig kan förlora. Vissa i klassen tyckte att alla förtjänar en andra chans.

Alla förtjänar inte alls en andra chans. Man kan visst förlora sitt människovärde, Man förtjänar visst att straffas för resten av sitt liv pga av vissa handlingar. Sina handlingar har man endast sig själv att skylla för.. Ingen annan.

Det finns så många exempel.. Som han Englamördaren förtjänar han en chans till, Bör man frige honom om ett par år så han kan våldta och mörda fler små barn ? Och Juha Valjakala som mördade en hel familj utan någon som helst anledning, Är det smart att släppa ut honom på permission hela tiden trots att han rymt nu ett X antal gånger. Psykopater som kan gå in i vilket hus som helst och mörda hela familjen... Kan man säga att han är ju sjuk och kan inte ta ett fängelestraff så vi släpper ut honom istället.

Så ja, Sitt människovärde ska man fan inte ha något kvar av när man själv visat att en annan människas liv inte betyder ett skit genom att ta det ifrån dem.

image310

Jaha jävla skitdag

Asså... Jag ids inte ens ta upp nånting. Å jag ids inte säga nåt för då är de bara jag som gör allt värre. Kan ju sitta här istället å vara arg för mig själv. De är ju ganska trevligt ändå.
Jag skulle så gärna ringa till Amanda nu, Hon är ju den enda som har vett att hålla med mig.. Även om hon inte tycker samma som mig så förstår hon när jag är på det humöret att ja bara behöver nån som håller med mig, Som är arg med mig och som hatar dem jag hatar fast hon inte har nån anledning. Det är bara det jag behöver nu.... Att nån jävla jävel kan säga att jag har rätt å att de är som jag tycker.

Men hon svarar inte... Jag har ringt säkert en miljon gånger.


Å maten blev inge go.. Jag satte massa mer kryddor än de stog i receptet å ändå smakade det ingenting.

Jag gjorde en dressing till som bestod av creme fraige, Tacosås och lite pressad lime. Sen satte jag skivad lök och tomat på. Hade såntdär nyttigt hamburgerbröd så då blev det godare. Mamma sa iaf flera gånger att de var skitgott å att ja måste skriva ner vad jag hade i eftersom ja aldrig kan följa ett recept utan att ändra hit å dit som jag tycker. Så jag ska väl göra det nu då.. Tur att nån tyckte de var gott för de var faan jobbigt att tillaga.


Å nu är jag bara sur sur sur. Ska lägga mig i sängen å hata allt. BLÄ !

Såja

Nu är man hemkommen från skolan där man så vanligt inte hade ett skit att göra.. De är så irriterande såhär i slutet på året att lärarna bara försöker hålla kvar en fast dom vet lika väl som vi att det finns verkligen inget att göra. Lite tidigare fick vi sluta idag iaf så de var skönt. Sen gick vi i stormen till stan och fick skjuss hem sen av Viktor så de var ju snällt.

Nu håller jag såklart på att svälta ihjäl så snart ska jag börja laga mat. Ska göra en ny maträtt idag så jag hoppas det blir gott. Jag är egentligen jävligt less på lax men fårse om dehär kanske smakar lite annorlunda :) Ska nog ringa Amanda så jag har nån att prata med när ja lagar mat :p


image309
Både bilden och receptet hittade jag på bloggen
 Kryddburken.wordpress.com

8)

Rubriken ska föreställa en nörd, En Smiley me glasögon :)


Anledningen till det är att jag känner  mig ganska så nördig som sitter vid datorn och äter frukost.. Läser bloggar och sånt viktigt :), MEN varje morgon när jag nördigt loggar in har jag redan flera läsare.. Det måste betyda att det finns fler som jag, Som läser bloggar på morronen ;p

Det är värsta finvädret ute med massa sol men ändå är det kallt... Jag som ville ha nå fina kläder. Inte massa varma. Men de är ju alltid så denna tid på året, Kallt på morgonen åsen håller man på svettas ihjäl resten av dan.


Ja asså... Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite innan jag ska till skolan, Går skitlänge idag.. Ändå till 15:20 så vi får hoppas att jag överlever.

Åååh

Om man bara kunde få önska bort människor från jorden.. Om vissa äckel bara kunde försvinna föralltid.
God damit i hate you.

Jag åt nyss kvällis, Lingongrova med philadelphia och kalkon. En halv banan och vindruvor. Gott :)

Träffade Magdas hund idag, den bet repor i min skinnjacka å bet trådar i mudden, Lerade ner mina byxor. Men var söt ibland emellanåt oxå haha.



Ja men som sagt, Om du bara kunde försvinna jävla herpesface. USCH

Söndag Em

Ja här sitter jag igen, Har inte fått nått vettigt gjort idag känns det som.. Har duschat och varit ut med Troja sen sist jag skrev iaf ;D... Åt nyss Middag; Kyckling i sås med soltorkade tomater, körsbärstomater,purjo och paprika + Ris till det. Nu blev det vindruvor och en kiwi till efterrätt för mig :) Gottigt ! :)


Min bästa vän, Min trygghet
Min kärlek... Mitt allt.
Jag älskar dig Emil.




Och föresten kan alla modebloggar försvinna ni har FULA kläder !
Å Körslaget är ett jävla fjantprogram, Råkade se nån minut av det idag. Usch vilke svammel.. Å Vilken tönt brolle är.

Kände bara att jag ville dela med mig av mina tankar till er :)

Huh Nyvaken igen

Blev så trött av morgonens aktivitet så jag gick å la mig igen, Drömde om att ja var me Skinkan & Stina i nåt hus åsen att jag var i ängesbyn å uti nån hund osv. Så vaknade jag av att Malin ringde å hörde om vi kunde ha Troja & Ferdinand idag för att dom skulle på IKEA å de kunde vi ju bestämde jag men jag var snäll mot Mamma som jobbat natt å sa att vi hämtar dem när hon har sovit klart.

Men sen gick jag å väckte henne så de var säkert att vi kunde så hon inte skulle bort eller nåt så jag skulle bli själv me 2 hundar :D.... Det skulle hon inte men det går nog bra. Synd bara att Troja har nån magsjuka så man måste gå ut med henne så ofta ;p


Nä nu måste jag vakna till liv lite !

image307
Ferdinand - HamiltonStövare och Karelsk Björnhund

image308
Och Troja - Amstaff och Labrador

Jag är ju knäpp.

Igårkväll pratade jag först med Amanda 2h 20 min, Sen med Emil en timme.. Jag somnade strax efter 01 nån gång så varför jag vaknar kl 07 idag det är ju en gåta. Men så är det, Drack nyss min morgonkopp the och ska dricka mitt linfrövatten nu och sen hörrni ska jag ut på en lång cykeltur :)

När jag kommer tillbaka är det dags för dusch och frukost. Sen ska jag bara hoppas hela dan på att Magda kommer hit me sin sötohund :)


Det regnade när jag skulle ut imorse så jag väntade tills det slutade åsen for jag.. Sjukt jävla dålig kondition har jag å kallt om örona var det, Hade helt ont i dom å halsen när jag kom in.. Tänkte inte på att jag fortfarande var förkyld. Ringde iaf Emil när jag kom in, Sen ringde jag Amanda å pratade med henne medans jag nyss åt frukost. nu la vi på å jag har inget att göra igen..... Boring Boring Boring.

Tidsfördriv

Fem SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ja några centimeter, Trivs faktiskt med min längd.
2. Skulle du vilja väga mer? Nej ! Eller ja om vikten var muskler
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/ hade någon? Ja det beror ju på anledningen. Men jag skulle bli jävligt ledsen.
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Näe
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nja.. Hellre bara ta nåt glas ;p

Femton HAR:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Haha ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Jo nån gång.
3. Har du syskon? Jo många
4. Har du någonsin haft sex med någon? Haha ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Jaa
6. Har du varit full den här månaden? Jo på Pite Cruising
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nja har inget annat å göra.
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? Nix
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Yess
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? Ne
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre än dig? Ja typ
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Mja inte så mkt.
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Nä å tur är ju de
14. Har du haft sex med mer än tre personer? ;)
15. Har du ljugit på någon fråga än då? Nix

Arton VEM:
1. Vem är din bäste vän? Amanda
2. Vem älskar du? Emil !! Och Troja
3. Vem hade du senast sex med? Men Emil
4. Vem vill du bli full med? Fåse.. Vet inte vem som är roligast.
5. Vem är den bästa artisten? Eddie Meduza
6. Vem pratade du senast i telefon med? Amanda, Pratar med henne nu.
7. Vem har du en liten crush i? Emil har jag en jättestor
8. Vem är snyggast i hela världen? Det vet jag inte.
9. Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Till nån som verkligen behöver dem.
10. Vem är snällast i världen? Jag vet inte riktigt.
11. Vem vill du prata med? Pratar ju nu med min vän Amanda, åsså ska Emil ringa sen så då har jag pratat me dom bästa.
12. Vem sov du senast med? Emil
13. Vem såg du senast full? Alla i Pite.. Typ Emil, Martin, Jan ådom
14. Vem vet allt om dig? Allt vet väl ingen.
15. Vem kysste du senast? Emil såklaaart
16. Vem kramade du senast? Trojisen sötnos
17. Vem kan berätta allt för dig? Dem som vill.
18. Vem kan du berätta allt för? Allt kan man väl inte åt nån.

Strange

Idag är jag trött, Jättetrött... Men ändå på något konstigt vis på väldigt bra humör. Ja ni hör  ju hur fel det låter.. Äh de går nog över snart ;p

Som ni kan se här i inlägget nedan så har jag dammtorkat å det var då i grevens tid, FYYY vad dammigt det var jag borde verkligen skämmas.. Usch det var så dammigt så. Men nu är det inte det längre å va skönt det känns :) Jag gjorde körkortsfas B efter det, Den om Landsvägskörning, Mörker och Halkkörning. Det kändes lite svårt men jag fick iaf 63/70 så jag var duktig :)

Troja hon är magsjuk för att hon hade varit å ätit nå äckel när dom var ute i skogen så vi var å köpte medicin åt henne som vi for å lämnade, Å va roligt de var att träffa henne.. Sötnosen !

Nu ska jag gå å diska ur några blomkrukor och sätta ner ett par sängkläder i min flyttahemifrån-låda, Sen ska jag lyfta in ett litet bord i mitt rum. Då vet ni det.

image306

Till lunch idag: Havregrynsgröt med linfrön och kanel + mjölk och russin.
Ett Husman sport plus med ost.

Middag: Quinoa + Tomatsås med paprika och purjo.
Ett Husman sport plus med ost till det oxå :)

Nu är jag G A L E T sugen på en stor jävla godispåse !

Lördag Morgon

Inatt har jag inte varit lugn å avslappnad alls i sömnen utan bara virrat runt å snurrat å hållit på så nu känner jag mig allt outvilad. Ringde Emil när jag vaknade å tänkte att de skulle bli kul att väcka han så tidigt på en Lördag när han hade varit ut igår... Åsså var han redan vaken, Otur ! :P

Vi pratade en halvtimme typ åsen sa vi att nu skulle vi gå å äta... Men jag mådde lite illa så jag satt mig här vid min bästa vän istället :) Men nu snart ska jag gå å göra någon frukost. Väljer mellan om jag ska göra gröt eller tonfiskbaguette ? Baguetten lät ju helt klart mest lockande... Sen kanske man skulle ge sig ut på en cykeltur, Cyklade till affärn igår å kände hur skönt de är å hur länge sen de var :)

Skriver en liten lista här åsså stryker jag över sen om jag lyckas göra nåt av det:

*Dammtorka
*Göra körkortsfas
*Engelska Läxa
*Nån form av motion
*Fråga Magda om hon ska komma å visa sin hund. (Skulle nog komma imorn)

Flotto

Haha ja alltså här sitter jag å äter chips å dricker öl..  säkert nyttigt men väldigt gott. Köpte en av Amerikanarnas nationaldryck Budweiser 3,5% :) Goo var den. Chipsen däremot blev ja less på direkt som vanligt, Att ja aldrig lär mig att de inte är nån ide att köpa en stor påse som jag måste trycka i mig sen ändå.

Har suttit nu rätt länge å lyssnat igenom massa musik å valt mina absolut bästa partylåtar genom tiderna, Såna jag har nött å nött å nött å lyssnat på miljarders fyllor å sjungit med å bara älskat dom.. Såna som fortfarande är skitjävlabra fast man nött dem flera år.. Såna har jag valt ut å ska bränna på en skiva :)

Sitter å längtar som faan efter sommaren, Allra mest just nu till 14/6 då Hurriganes kommer till Boden, Fyfan de kommer bli så kuuuul !! Så ska vi grilla å allt sånt före.. God damit :)

image305

Latmask !

Jag hade såå mkt planerat idag, Jag skulle dammtorka å göra teori å läxor å allt... Hur mkt av det har jag gjort hittils ? Inte ett skit. Det enda jag kan tänka på nu är chips och cheese ballz... Måste fan gå å köpa hur onyttigt det än är jag bara måste haaa :)


Ska visa bild på mitt nya linne då, Svårt att ta kort på sig själv.. Det ser lite ut som ett nattlinne på bilden men de är jättesött IRL, Funderar på  att köpa ett likadant i ljusgult/vitt :)

image304

Nerd

Jag: Asså kan du fatta att jag kommer bo i Ökx heela Juli ?!
Emmeli: Ja vadå menar du hur du ska kunna leva utan mig eller ?
Jag: Nä jag tänkte mer på hur jag ska kunna överleva utan bredband, Eller utan internet överhuvudtaget.
Emmeli: Men du har ju kompisar där
Jag: Ja men jag kan väl inte gå runt till alla å be om att få låna datorn
Emmeli: Men ja mena kanske att du kunde UMGÅS med nån istället för att bara sitta vid datorn
Jag: Jaha...


image302

Bra Dag

Vaknade rätt så utvilad för en stund sen, Det är skitfint väder ute och jag har bara en lektion innan jag ska på stan å leta saker att köpa :) Hoppas bara att min Engelska lärare inte hinner göra mig på dåligt humör :S

Nu ska jag koka mig lite gröt och sen blir det som sagt skolan och stan.


Några timmar senare:

Cissi var inte på Engelskan så jag var helt ensammen där, Vi skulle träna till nationella som vanligt men jag hade ingen penna så jag satt mest bara av tiden vilket typ alla andra oxå gjorde. Fick sluta en stund tidigare och gick till stan.. Jag hade som vanligt svårt att hitta nåt i dagens mode som föll mig i smaken men några fina linnen hittade jag på Cubus, Köpte ett som jag kan visa en bild på sen och ett annat fint ångrar jag nu att jag inte köpte så jag tror jag ska inhandla det med här nån dag. Sen hittade jag en så jäävla fin kofta på Gina men den kostade 349 å var ändå helt tunn åså så jag vet inte... Den var verkligen snygg men de kändes lite dyt för den.

Kom på nu att jag glömde kolla på bikbok om dom hade nå jeansshorts för inga på hm passade då. Köpte iaf ett nagellack, nå ansiktsrengöring och p-piller oxå. Sen for jag hem å åt nyss lunch..

Ja det är väl vad som hittils hänt.. Det är fortfarande fint och varmt väder å jag måste ta tag i lite grejer nu som jag bara skjuter på.

Uscha

Här sitter jag å löser korsord i Kommunaltidningen, Det brukar vara helt svårt men nu har jag klarat ganska mkt ändå :) Pratade nyss med Amanda ganska länge å åt en Mango och drack en Pressad Apelsin, Är ändå hungrig nu så jag ska ta å göra mig nå gomackor :)... Ska bli jävligt skönt med sovmorgon imorn var så jääävla slut när jag kom hem idag.. Sov nån timme å vaknade helt borta å hade ingen aning om vart jag var, vad jag hade gjort hela dan å om det ens var natt eller dag, De var lite småobehagligt :p


Började nyss av nån anledning att tänka på kvalster.. Hujja va äckligt med miljontals äckeldjur som bor i ens sängkläder å gardiner, mattor osv :S. Dom trivs i fukt och värme så dom lär ju öka i antal som fan nu när sommarn kommer, Tur att jag dammar mina sängkläder så ofta å att jag inte har nåra mattor eller gardiner i mitt rum. Men hos Emil finns de nog gott om dem kan jag tro.. Bläh :S

Åsså läste jag att när man är allergisk mot damm å typ nyser å de börjar klia i ögonen å näsan, Typ som de gör på mig då är de egentligen kvalstrenas avföring som man är allergisk mot. Den flyger omkring i luften å är äcklig. Och visste ni att om man inte har tvättat sina kuddar de senaste 3 åren är det mer kvalsteravföring i dem än stoppning.. Usch så ofräscht å det är så jävla många som har ohygiensikt å äckligt å stökigt i sina sängar. Verkligen tur att jag inte har det.. Ska storstäda som fan i mitt rum i helgen har jag bestämt. BORT MED ALLT DAMM !


image301
Usch fyfan va äcklig jag är som lägger in denhär bilden, Jag ryserå de börjar klia som fan i håret när ja ser den. Hujjja.
Så alla barn.. Städa nu ordentligt !



 

Haha

Såja, Då var ääääntligen den här praktikveckan avklarad. Fy så skönt att slippa det i 4 dagar... Men sen är det dags igen.

Dagen började att jag åkte buss å mötte Tilde så gick vi dit, Snodde godis å smaskade i omklädningsrummet. Det har alltså gått skitbra för mig att vara nyttig idag jag har bara ätit bulla, en daim och en kexchoklad hittils haha.
Skulle egentligen ha slutat kl16 men vid 15 ljög jag att ja hade såå ont i huvet å for hem... Å vetni vad som händer ? Jo självklart får jag ont i huvet på vägen hem.. Tack gud.

Satt å kollade lite reklam nyss å ja ska väl snart äta middag eller vila middag kanske ? Mina ögon har bråkat med mig hela dan å varit jättesvidiga å jobbiga.. Kanske har jag gått å blivit pollenallergiker på sena dar ?  Vem vet, Jobbigt har det då varit iaf.. Hur ska jag orka göra nå vettigt idag då ? Mina läxor å teoritränandet går de fan inte fort framåt med.. Har ju snart provet så ja borde kanske träna litegrann iaf.

Imorn har jag en lektion åsen ska ja kolla kläder å gå på apoteket sådeså.

Äntligen Hemma

Fick ett sms idag att jag inte behövde laga någon mat utan att Mamma skulle fixa det på vägen hem ? Undra vad det kan vara för något gott :D ?

Nåväl.. Jag ska berätta om min dag som ni säkert är jätteintresserade av... Började kl 8 å dagen har rullat på som vanligt bara, Hade handledarmöte kl12 så dom kom Ulla så satt vi å pratade Hon, Jag och Min handledare. Jag är godkänd i praktiken så de var ju bra och sen är det 3 stycken idag som har sagt att jag passar såå bra att jobba med Dementa för att jag är så lugn ? Lugn är jag lugn ?... Jag vet inte, Har faktiskt aldrig hört från någon tidigare att jag ska vara det men de kanske jag är :)  Innan jag skulle gå hem stal jag en biskvi som jag åt upp hela fast den endast smakade smör och socker + Att jag börjat mitt nyttiga liv.. Går ju skitbra hittills iaf. HA HA

När Jag & Tilde var på bergviksskolan å åt fick vi se väärsta slaggiset.. Mellan två pojkar, Kanske 7 år. Såhär gick det till: Pojke 1 retar Pojke 2 för att han måste torka av ett bord å säger "Nanananaa" Då blir 2an sur å slänger disktrasan i ansiktet på 1an å sen far den ner i hans mat.. 2an springer fram å tar upp trasan å kastar den en gång till i ansiktet.. Då sparkar 1anhan å dom slåss lite innan han börjar kasta trasan ännu mer medans han gråter. Sen sprang han ut å välte ut nåns mattallrik.. De var ganska spännande.

Och jag har duschat en helt själv idag.... Jo. Ja tror inte ja hade nåmer att berätta nu. Måste duscha å allt.

Onsdag

Jag är ju så jävla snabb på morronen så ja tänkte lika att slå på datorn en sväng.. Låg å pratade med Emil igår tills vid 12 fast jag hade tänkt sova tidigt men än så länge är ja inte så värst trött, Men lär väl bli...Värsta mulna regnvädret är de oxå.. Hoppas det inte börjar regna medans jag måste gå från eller till nån buss :)

Tilde är där idag så de ska bli skönt att hinna skvallra å klaga med nån före vi börjar, På lunchen å när vi slutar :)
Har värsta träningsvärken efter att ha kört me en tung jävla rullstol i massa uppförsbackar på nån mjuk grusväg..Poor me.

Nä nu ska jag börja kila vidare snart...
Måste bara tilläga hur kassa ni är.. En enda läsare kunde kommentera å de var Emma. Skärp er jag kommer inte ge mig.. Vilka är ni som läser ?

Nyfiken

Jo... Jag var nyss på väldigt dåligt humör men nu blev jag lite gladare, Är skitrött men håller på å gör en kopp the nu så jag ska bli lite piggare iaf :)
Jag längtar till på Fredag för då slutar jag tidigt och ska gå på stan sen.. Ska köpa lite sommarkläder å eventuellt nån till present åt Emil.. Men mest saker åt mig själv tänkte jag. Han har ju redan fått parfym å Lp-skivor å säkert nåt mer senaste månaden så.. Nu måste jag slösa på mig sjäv haha :D Nä men typ ett par jeansshorts, nå linnen å t-shirtar å tunna tröjor typ. Sen såg jag att dom hade extrapris på Isadora Nagellack på H&M.. Kostade bara 40 ist för 65 så ska köpa mig nåt sånt.

Nåväl.. Det andra jag tänkte skriva var att jag vill att ni som läser ska kommentera vilka ni är.. Kanske är de några som snokar å inte vill erkänna.. Haha jag skulle inte vilja erkänna alla bloggar jag läser men man kan väl kommentera med bara sitt namn å inte bloggadress eller nåt ? Ja men ni fattar poängen.. Jag har ingen aning om vem alla är å vill VÄLDIGT gärna veta..

SNÄLLA säg nu vilka ni är :) ?

Tisdag

Tänkte nyss skriva Torsdag som rubrik.. Huh vilket önsketänkande ! :(

Idag har dagen gått mkt fortare än vanligt på praktiken för att jag hade en annan handledare som var jättebra å lät mig göra saker istället för att bara stå å glo som nåt fån. Först tänkte ja att de var lite äckligt men de var inte särskilt farligt å det kändes ganska så mkt mer meningsfullt att vara där när man gjorde något..

Tilde var ju inte på praktiken så jag hade ingen att vara med på rasten, Gick därför å åt fort som fan å jobbade in resten så jag fick sluta tidigare å skönt var det för jag höll verkligen på svälta ihjäl nu när jag kom hem.. Lagade korvstroganoff av chorizo med ris till.. Det blev lite väl starkt så stackars Mamma kommer väl dö nu ;p Hihi

Sen har ja pratat me Amanda å nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra ? Typ läsa lite bloggar.. Å jag vill äta Toleroneglass, Bra det går för mig å vara nyttig ;D

Hej igen

Vad har jag gjort sen sist vi  sågs... Inte allt för mkt. Sovit en stund, Pratat lite mer med Amanda, Dammsugit, Läst reklam och ätit äckelpannkaka till middag. Övningskörde till Frisören, Klippte mig och for på Willys.. På vägen dit blev jag på jäävligt dåligt humör för att Mamma började ringa å prata i telefon istället för att hjälpa mig när jag skulle backa ut ur en liten trång parkering med bilar överallt.. Så efter Willys körde jag inte nåmer å jag är ännu jävligt irriterad + hungrig + att de sticks i tröjan på ryggen av en massa avklippta hårstrån som säkert ligger där.

Inte så stor skillnad på mitt hår, Eller ja man känner ju å ser litegrann att de är kortare men målet var ju att få det lite fräschare så det hoppas jag att det är. Imorn är det äckelpraktik å jag får gå själv och äta igen för att Tilde ska tatuera sig  istället. Jag är trött å allt är bajs.. Ont i halsen har jag oxå å Emil är inte ens på msn.

Har bara fått gjort en läxa idag så dagen gick ju inte som planerat.. Hujj ja är så trött å less. Måste ta nå gott att äta.


Jag är på lite bättre humör nu men fortfrande hungrig.. Ska fxa nån goo kvällsmat snart åsså blir det väl the till det så min hals snart ska börja må bättre. Jag sitter å oroar mig för helgen.. Emil har jour så jag kan inte åka till han och Mamma ska jobba natt.. Jag vill inte vara ensam hemma.

Nästa helg däremot ska jag till Umeå, Tror inte vi har nån Engelska på Fredan så isåf kan jag åka ner redan på Torsdag.. Kanske skulle Emil ta ledigt Fredag oxå så vi kan hitta på något :) Nåväl det är ju ett tag kvar men ändå.. Jag har inget att skriva men jag vill göra det ändå :)


image300
All you need is love



Blixten

Amanda: Jag trodde först att Bryssel var Londons huvudstad

Måndag 5e Maj

Vaknade för ca 20 minuter sen.. Höll redan igår på å fundera om jag kanske skulle vara hemma idag, Ids inte skola å dessutom har jag ont  i halsen å nacken. Men jag får ändå ångest för att få en massa mer frånvaro%. Ska verkligen göra en massa läxor idag och det är ett MÅSTE att ta tag i det. Sen idag kl 18.00 har jag frisörtid så då blir det att fräscha till håret lite.. Skönt :)


Nåväl nu ska jag dricka upp mitt the och göra någon frukost innan jag börjar arbeta ihjäl mig, Synd att det alltid är dom jobbigaste uppgifterna man sparar till sist.. Hih. Nu ringde Tilde nyss å frågade vilken buss jag skulle ta så då fick jag lite mer ångest att jag latar mig hemma.. Hmm

1 timme senare

Hojja va trött ja är.. Å Värsta ont överallt. Men jag har fått gjort en läxa iaf, Filmanalys till svenskan.. Har käkat frukost och tömt disk å småfixat lite. Borde dammsuga å dammtorka + alla läxor men hur ska man orka när man är så trött ? ... Kanske ja skulle köra slut på mig själv totalt åsen sova nån timme :) ?.. Jag får se.

Söndag

Dagens humör: Jodå bara bra
Dagens mående: Ont i huvet och väldigt ont i nacken, Annars bra.
Dagens borde: Säkert läxor och teori men ja ska inte göra nå av det ikväll. Skönt
Dagens klädsel: Lee Leola Jeans och svart tröja.
Dagens smycken: Ögonbrynsstav, Töjningar i öronen och Silverhjärtat jag fick av Emil.
Dagens planer: Hade bara planerat att vara med Emil å det har jag redan varit.
Dagens fundering: Hmm.. Vet inte. Kanske om ja ska orka skola imorn eller jobba på hemma.
Dagens roligaste: Att vara med Emil såklart.
Dagens tråkigaste: När han åkte hem.
Dagens tidning: Har bara läst reklam ;p
Dagens program: Kollar just nu på dedär Sanningens ögonblick eller va de heter
Dagens naglar: Röda
Dagens hemsida: Måste väl vara blogg de då
Dagens mat: Har ätit Lövbiff med potatisgratäng och sen en orginalburgare.. Nu är jag hungrig igen.


Sitter nu å kollar Sanningens Ögonblick å tycker synd om tjejen när hennes kille sa att hans kompisar hade snyggare flickvänner, Att han varit otrogen å att han önskade att hon hade silikonbröst. Huh jag hade ju blivit galen :p... Nu är det lite tråkigare för att de är nån skånig som dom bara frågar om hennes katter.

Söndag

Ja det blev Pite igår..  Sen på kvällen ringde Emil å hade kommit ända från Korpis för att överaska mig men då var jag ju inte hemma så då kom han till Pite med chaufför, Hur jävla sött som helst ! :) En karl som åker 30 mil för att överaska de är bra skit :)

Idag har jag inte varit nå bakis alls trots att jag drack mkt mer än planerat... Kom hem ganska tidigt men vi somnade inte förrän mkt senare så det blev att sova rätt så länge idag.. Lagade lövbiff till lunch och sen kände vi lugnet, myste och duschade osv innan vi for på Willy å hämtade mat från Max.. Fan nu måste jag verkligen skärpa mig med onyttigheterna, Men gott var det iaf !


Nå imorron skola kanske, Får se...

Hojja va less

Konstigt att de alltid ska bli en jävla massa svammel så fort man ska göra nåt.. Nu har väl Cissi hittat nån annan att åka med så då duger det inte längre att fara med dem man redan bestämt. De är ju ganska bra stil ändå...

Såå.. Eftersom Sandra kör å Tilde ska vara nykter känns det ju inte direkt värt för mig att följa med för att sitta ensam å dricka. Men nån cider å öl kan man ju dricka bara för att ändå.. De är ju iaf fint väder :)


Nu middag iaf !

Lördag

Idag blev det att stiga upp tidigt för att fara ut till Arcus, Jag köpte ett fint 50-talsbord i teak och en stekgryta. Fanns egentligen hur mkt saker som helst jag ville ha men ja man kan ju inte bara kasta pengar omkring sig. Träffade först Pappa & Jakob där åsen Min farbror Kent å frun birgitta... Å Mormor oxå förstås.

For å åt hos Marcus å Mattias åsen for vi till Boden där Mamma fick gå på systemet innan vi for till detdär fiket.. Det var typ skiitsnyggt me alla gamla grejer å helt mysigt å allt.. Men mkt folk var de idag å de är väl inte så konstigt med tanke på vädret. Helt sinnessjukt jävla varmt... Jag har hållit på dö i bilen men nu var det skönt att komma in i en sval lägenhet.

Pite ikväll med tjejerna, Men det är ett tag kvar tills dess.. Måste svalka mig å gör anågon middag å kanska ta på mig några kläder osv ;p

USCH

Bleeh, Nyss var det en blomfluga som flög omkring här överallt.. Så sa jag åt Emil i telefon ba "men jävla blomfluga."... Då flög blomflugan in i min mun !! Kan ni ens fatta hur äckligt.. Där låg det en död blomfluga drunknad i slem på min tunga ! Det var inte det trevligaste jag varit med om kan jag säga er.. Ungefär lika mysigt som att få en mygga i näsan när man är snorig.

Nåväl.. Jag pratade iaf med Emil nyss ganska länge eller inte så länge men ett tag iaf fast nu skulle han å Filip köra massa bil på nå skogsvägar så vi sa hejdå. Han ska komma hit tidigt på Söndag min gubbe så vi hinner vara med varann innan han far vidare till Ume.. Så det ska jag längta efter heela dan imorn :) Hujj va jag är kär <3


Imorn måste jag stiga upp tidigt för jag ska med Mamma på stora loppisen i Arcus och sen ska ja me Hon, Lotta å Mattias till ett 50tals cafe i boden, Man kan ju alltid hoppas på fint väder å att vi tar Pontiacen dit :D

Å vad har jag gjort hittils ikväll då ? Jo jag var jättesur först å grinig som en liten snorunge av nån anledning jag inte har nån aning om så jag började kasta böcker  å hålla på fjanta mig, Men då for Mamma med mig till storheden så allt blev bra igen haha... Nåväl, Där köpte jag sånahär blibrun-tabletter, Vettefan om dom funkar men testa kan man ju. Sen köpte jag ostbågar oxå men dom var inge goa alls, Smaka fan bara salt i mängder. Uscha

Ääh nu ska ja sluta babbla... Borde ta nå kvällis på en stund men först ska man väl snoka runt lite.

Uppdate

Hejsan kära vänner och ovänner.

Nu har jag varit på vårdcentralen å inte hade jag nå halsfluss inte, Bara något virus som ska gå över av sig själv å det var ju tur det, Emil är på vårdcentralen i Pajala nu så han ringer väl kanske sen och säger vad han fick för diagnos :p

Efter det for vi å skjussade Troja till Malin och jag övningskörde därifrån till Hertsön för att lämna Emmeli och hem sen igen. Idag gick det väldigt bra att köra.. Skitbra faktiskt men jag var tvungen att börja skrika för att jag blir så satans förbannad på folk som inte kan köra i rondeller å fan inte ens kan anstränga sig så mkt som att blinka så åtminstone folk ser vart dom ska. Ja så då blev jag då alldeles förargad. Har nyss kommit hem nu å är redan hungrig men jag lär väl få vänta en stund på middag.. Ska gå å pissa nu åsen dricka en cider å känna lugnet, Jag är så tröööött så jag tror jag måste ta en powernap fast jag redan sovit en timme idag..

Nåväl ja ska inte tråka ut er mer med mitt babbel.. Måste nog damsuga.

Fredag

Man blir helt dagvild i såna här långledigheter.. Hursomhelst så vaknade jag nyss, Är ganska trött fortfarande men steg iaf upp och åt lite frukost. Emmeli är påväg hit nu å skulle leka med Troja som ska åka hem till Malin igen senare idag.


Ser inte fram emot kvällen, Emil är ju i korpis å har såå mkt att göra å Mamma ska jobba hela natten å alla andra ska säkert oxå var så hemskt upptagna. Jag vill inte sitta själv hemma..


Ööh less, kl 09.50 skulle Emmeli strax komma, Nu är klockan 12:35 å jag väntar fortfarande. Less.. Där ser ni. Aldrig nånsin kan nån passa en tid. Mamma har iaf ringt nu till vårdcentralen så dom skulle ringa upp snart.. Hon tyckte jag skulle ringa själv nu bara för jag är 18 men det tyckte inte jag. Får se då iaf om ja måste dit på nån bajsundersökning.. Gillar inte sånt.

Hahaha å på tal om bajs... När Mamma skulle tvätta kläder var de en lapp på torktumlaren att man inte skulle använda den för att de var nån idiot som hade skitit i den.. De kallar jag frescht ;p

Sen börjar jag nästan misstänka att de är min batteriladdare det är fel på för ingen av mina digitalkameror går att slå på för det är heelt slut batteri fast jag har laddat flera gånger. Dumt

Torsdag Kväll

Har kommit hem från Pappa nu ungefär en timme sen. For dit 15:30 och käka en hel jävla massa gooomat åsen tårta å bullar... Är fortfarande mätt kan jag ju meddela.


Gick ut med Troja direkt jag kom hem åsen har jag suttit här å småsnokat lite.. Typ ingen är på msn å Emil svarar inte i telefon. Undrans va ja ska roa mig me nu då ?


Hade ja verkligt int nå mer å skriva ? De verkar inte bättre än så.. Nåå jag ska fortsätta läsa om andras liv åsen antar jag att ja återkommer nå innan de är dags för sängen :)

Kissolle

Ditt namn? Elina
Smeknamn? Har inget riktigt sådär.
Ålder? Är en glad tjej på 18 vårar. Haha
Låt just nu? Hurriganes - Oh yeah, Fick den nyss på hjärnan eftersom de är min ringsignal.
Låt som påminner dig om sommar? Hm.. Eddie Meduza och Gyllene Tider är alltid somrigt.
Låt som påminner dig om vinter? Nu äre jul igen å nu äre jul igen.. Nä men ja vet inte.
Favoritcigaretter? Inga alls för ja röker aldrig !
Beroende av? Närhet I think.
Brukar du skratta för dig själv? Hahah Men ja.. Jätteofta. Både tyst inom mig och högt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Jag är kär i dig".. Av Emil. Jag gillar att man fortfarande gullar sig med varann även om man varit tsm ett tag så jag blev glad :)
Brukar du bli för full? Ja typ om jag dricker med Cissi ALLTID. Men nu äre länge sen sist.
Gillar du italiensk mat? Njaa, sådär
Gillar du vegitarisk mat? Ja det är väl gott men inte lika  som kött.
Är du allergisk i mot något? Njäe
Hur svarar du i telefon? I hemtelefonen: Hallå !
I mobilen: Hallå eller ja
Vem ringde du senast? Emil
Vem ringde dig senast? Pappa
Vad sa den du senast pratade i telefon? Att han skulle skjussa Jakob på fotboll å hämta Emmeli & Danne åsen mig.
Antal sömntimmar inatt? Typ 9
Sov du ensam? Ja
Brukar du komma i tid? Alltid Alltid
När mår du bra? När jag inte har något att må dåligt över.
Hur känner du dig nu? Typ stressad å lat samtidigt.
Vanligaste färg på dina kläder? Svart.
Vad tycker du om fötter? Beror ju helt på. Vissa är skitäckliga å andra neutrala.
Är du smart? Förmodligen
Är du aktiv i skolan? Så sälln som möjligt
Vad saknar du? Emil
Hade du en bra kväll igår? Ja nog dög den åt mig
Vad gjorde du i helgen? Förra helgen var jag med Emil, Nu i helgen vet ja inte va ja ska.
Vad gjorde du helgen innan den? Hur fan ska man komma ihåg.. Tror jag bara var hemma då ? Eller i Ume
Favoritdryck på morgonen? The
Rakar du benen? Ja men inte så ofta, Dom är inte så håriga.
Rakar du armarna? Nej de känns lite överkurs.
Är du blyg? Inte så mkt nu som förut.
Är du social? Ibland.
Sysslar du med någon idrott? Hellre dör ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
Vad skulle du gjort om du var kille för en dag? Räkna mina hjärnceller.
Är du nöjd med ditt liv? Som sagt, Det finns alltid saker man vill förändra.
Om inte, vad vill du ändra på? Heh passande fråga ;p... Typ att Emil bodde nära mig, Ha körkort, Jobb och att Troja kunde bo med mig/oss.
Vad har du för bh på dig just nu? En blå spets. Epa-Blå säger Emmeli. Dsu-Blå är den :)
Vad har du för trosor på dig just nu? Helvita.
Använder du parfym? Ganska sällan.
Sminkar du dig varje dag? Nej
Var är du född? Luleå BB
Är dina föräldrar skilda? Ja.
Hur många barn vill du ha? 2 verkar lagom.
Vem röstar du på nästa val? SOCIALDEMOKRATERNA!
Vem röstade du på sist? Har nyss fyllt 18
Vilken är din favoritkanal? En avstängd Tv är en bra Tv.
Vilken är din favorittidning? Kuriren huhu :D
Vilken är din favoritskådis? Johnny Depp.
Gillar du att duscha? Nej det gör jag inte men man måste.
Gillar du att bada badkar? Bara med Emil.
Gillar du att basta? Nä fyyfan.
Gillar du att bada? Nej
Gillar du att åka skidor? Nej
Gillar du att gå? Nej.
Gillar du att åka skridskor? Ja
Gillar du att åka slalom? Nej.
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Undra om jag ens har sett nån.. Inte vad jag kommer ihåg.
Vilken är den sämsta film du sett senaste månaden? Sunes Sommar.
Choklad/Lakrits? Lakris
Popcorn/Chips? Chips
Läsk/Vatten? Vatten
Mjölk/Vatten? Vatten
Kaffe/Teé? The
Juice/Vatten? Vatten
Sprit/Cider? Sprit
Vem är den senaste som du åt ute med? Emil
Har du vunnit någon tävling? Haha ja men de måste ja väl ha gjort.
Kan du laga mat? Ja.
Har du tankat någon bil? Ja.
Har du tankat någon moped? Jo
Har du tankat någon motorcykel? Nej
Har du tankat någon skoter? Ja.
Har du beställt kläder från internet? Ja
Har du beställt kläder från någon katalog? Joo
Vad föredrar du? Shoppa/Beställa? Köpa i affär så man kan prova åslipper lämna tillbaka.
Vad föredrar du? Gå/Cykla? Åka bil helst, Men cykla är bra oxå.
Vad föredrar du? Bil/Buss? Bil!
Vad föredrar du? Skoter/Moped? Eh.. bil !
Vad föredrar du? Bio/Hyrd film? Se hemma
När var du på bio senast? 100 år sen
När bodde du på hotell senast? Ja de måste vara 200 år sen då.
När cyklade du senast? Förra året innan snön kom.
När badade du senast? Sist ja var i Ume (Badkar)
När dushcade du senst? Igår.
När bastade du senast? Länge sen å tur var väl de. Fyfan va ja hatar bastu.
När dansade du senast? Haha jadu.. 300 år sen.
När åkte du skoter senast? Några år sen.
När körde du skoter senast? Samtidigt som ovan.
När åkte du moped senast? Öh.. länge sen
När körde du moped senast? ANTAGLIGEN LÄNGE SEN
När körde du bil senast? I förrgår.
När åkte du bil senast? Igår
Hur många syskon har du? 6
Hur många bröder? 3
Hur många systrar? 3
Hur många barn har du? 0
Hur många barnbarn har du?  0
Hur många kusiner har du? 10 kanske
Hur många morbröder? 1
Hur många farbröder? 3
Hur många mostrar? 1
Hur många fastrar? Inga
Brukar du titta på Bingolotto? Eh nej
Vad brukar du göra om du inte kan somna? Vrida å vända.
Vad brukar du göra innan du somnar? Ja typ.. ligga å försöka somna.
Vad brukar du göra när du vaknar? Kolla vad klockan är.
Är du rädd för döden? Lite
Vad läser du för bok just nu? Körkortsboken.
Är den bra? Nja
Favorit färg? Svart
Favoritnummer? Vet ej
Vad har du för färg på dina byxor du har på dig just nu? Ganska ljus jeansfärg
Din tröja/t-shirt/linne? Svart
Vad har du för färg på dina tapeter? 3 Beiga väggar å 1 röd.
Vad har du för färg på ögonen? blåa.
Var det jobbigt att svara på dessa frågor? Ja frågorna skenade ju å blev mer å mer meningslösa.

Vilket ska man välja

Det är lite svårt dehär med att veta vad man ska göra sånahär helger då man inte har något planerat. Ska man passa på å bara ta det lungt å ha det skönt eller ska man passa på att göra allt man inte hinner med på vardagarna.. Som typ läxor, dammtorka blabla.

Man hinner ju inte med varken det ena eller det andra under veckorna så båda behövs ju göras, Det är ju en dubbelt så lång helg nu så kanske kunde man dela upp den och göra både och :)


Ja så får det bli...  Ska äta lunch om typ 1,5 Timme och sen ska jag å Troja ta en promenad. Senare idag blir det middag och tårta i Ängesbyn. Och sen.... Ja då ska jag väl sitta här åsen sova igen. Fan va dagarna flyger iväg fort ibland.


image299
Vi har lega i soffan å sovit nu Jag & Troja å hon var så jävla gullig. Jag låg på rygg åsså låg hon med sitt huvud på min mage å höll om mig med ena frambenet :) Sen blev det trångt så jag vände mig med ryggen mot henne, Då satte hon ändå tassen runt mig.. Vem behöver en pojkvän när man har hund :D haha

Sen åt jag innan vi gick ut på promenad.. Det var jättevarmt ute å skitfint väder så vi satt ute på balkongen ett tag sen oxå :) Nu ligger hon i köket å är söt.. Hon ska stanna här till imorgon. Faan om man bara hade haft möjlighet att ha henne hemma alltid. Om man hade möjlighet att gå ut med henne på dagarna. Å om det å nått sätt kunde fixa sig så jag inte behövde lämna henne hela tiden när jag ska till Emil.

Å föresten kom Mamma nyss hem från Mormor som hade skickat med pengar till mig, En kavel, stekpanna, Glasskål, Tårfat och Tårtbestick. De var bra :) Mindre bra är att Mormor börjar bli så senil å hon hade typ tomt i både kylen å skafferiet så hon lär ju inte äta så mkt heller. Å sen att hon vägrar ta emot hjälp av nån.
RSS 2.0