Torsdag

Tjohoo, Imorn är det helg och jag får åka upp till mina gubbar ! Så kul det ska bli :)

Först väntar bara en jobbdag till strax efter 16, kasta i sig någon middag och lasta in allt i bilen så är man redo att avverka dem 17 milen :) Jag ska bytlåna en bil med Mamma och dem eftersom det är så sjuukt dyrt att tanka och min fettysk drar så mycket mer än deras lilltysk ;D

Nu ska jag se klart Biggest Loser så man får veta vem som vinner och sen är det sängen nästa :) Kommer nog hem på Måndag !


Puh

Alltså.. Jag hade så stort bestämt mig för att denna vecka baara ta det lungt efter jobbet samt gå och sova tidigt för att klara av killer-jobbveckan. MEN.. Det har ju då inte gått så bra. Det som suger mest med att bo ensam förutom att man är ensam är att man måste göra jävlart ALLT själv. Det är bara så och hur fan ska man hinna handla, tvätta, städa, diska, laga mat, duscha och allt annat mellan typ 16-22. Så ska man ju klämma in andra ärenden, tvtittande och sådant därimellan.

Nåja.. Krämporna börjar avlösa varandra som alltid när det blir dem tunga jobbveckorna. Vet nån vad det är när man har som en strålande smärta från där ryggen går över till rumpa och ut i låret ?

Äh. Jag ska sluta gnälla nu.. Två sviiinstressiga dagar kvar och sen är det helg som ska spenderas med att... *Trumvirvel* STÄDA. Haha åh vad livet är roligt. Men sluta gnälla var det.. Min dag har sett ut som sådan att jag jobbat 7:30-16.30 ungefär. Kommit hem och lagat en god köttfärssås, håller på och tvättar kläder nu, ska strax ner och hänga på tork, sen diska och duscha innan mästerkock börjar.. Det är ju final idag :)

Tisdag

Åhhh, Något mör jag är efter denna dag då !

Som vanligt var det tungt att slita sig upp ur en varm go säng på morgonen men det gick ;) Jobbade ett par timmar och sedan stod biltvätt på schemat så nu är den blank och fin.. Ett tag iaf :) Det är ju som omöjligt att ha en ren bil den här årstiden men nu har jag förhoppningsvis fått bort allt salt och skit för denna säsong !

Åkte vidare mot Storheden och köpte lite bra å ha grejer, Vidare mot Mamma där jag städat en hel massa och så tog vi hem middag från Max som till min STORA besvikelse hade tagit bort Spicy Cheddar från menyn och ersatt den med den nya Bacon Guacamole som skulle vara såå mycket godare. Det var den INTE. Väldigt smaklös om ni frågar mig och ganska konstigt komponerad. Guacamole och bacon hör inte ihop och så hade det väl passat bättre med en tacokryddad burgare isåfall eller åtminstone nån mer tacoliknande dressing än den som var på ? Till råga på det fick jag en Hot Creole dressing till stripsen trots att jag skulle ha en Green & Garlic. Jävla klåpare.

Har kommit hem nu för nån timme sen och tagit tag i disken, packat grejer jag sålt på Tradera och fixat med gardinerna jag tvättade igår. Nu vill jag bara dö, alternativt befinna mig på ett spa. Snart får jag sova iaf :)

Måndag

Måndag, Ny vecka och jag har redan börjat nedräkningen till helgen som alltid när jag ska åka till Emil eller han ska komma hit :) Det är så skönt när man har nåt riktigt roligt att se fram emot varje dag, Veckan går så mycket snabbare och enklare då när man varje morgon innan jobbet tänker "Efter idag är det bara 4 dar kvar, 3" osv :)

Idag har jag jobbat 9-15 och regnet har bokstavligt talat öööst ner hela dagen, Tror det smälte bort en hel del snö av det och sen kom solen fram sådär på eftermiddagen :) Jag hade tänkt tvätta men det fanns inga lediga tider idag så istället har jag tvättat lite gardiner som ändå inte tål maskintvätt i badkaret.

Just nu sitter jag och kollar på Familjen annorlunda och sen ska jag bara diska och sådär, Blir en tidig kväll så man kanske är lite piggare imorn än vad jag var imorse :) Då blir det en kort jobbdag, eventuellt tvätta bilen på jobbet och sen ska jag åka iväg till Mamma och hjälpa henne att städa inför hennes 50års kalas. Ska även till Storheden och handla lite grejer inför helgen typ sopsäckar och sånt.


Men nu ska jag återvända till tvn :)

Söndag !

Godmorgon !

Här slog man upp ögonen 06:30 och då kände jag mig pigg nog att stiga upp sen har jag satt igång med lite helgstädning. Skrubbat upp badrummet, vädrat sängkläder, torkat alla skåpluckor och vitvaror i köket osv.

Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe så är det dags att hoppa i duschen sen, Jag ska ju på våffelbjudning vid 11 så :)


Hej och Godnatt

Mina grannar har fest.. Och dem slutar aldrig vråla och skrika och hoppa som elefanter i golvet förrän 2-3. Så tröttsamt.

MEN, Det är ju löningshelg så man kan ju alltid hoppas på att dem far ut på krogen :D ?

Nåja, Jag har då ganska nyss kommit hem från Gammelstan och sådär.. Konstigt nog är jag redan trött trots att jag sov så jäkla länge idag :)



Godnatters !

Lördag

Aaaaah. Äntligen har min hemska huvudvärk någotsånär släpp så jag kan leva igen.. Först hade jag ju tänkt hyra film men jag tar nog istället och far förbi Willys.. Måste ändå handla mat och så köper jag med mig något gott och en frysmat och åker till Mamma när dem kommit hem efter middagen dem var bjudna på så äter jag där och bjussar på lite gotta (vet inte om jag köper nå fika, godis eller glass eller nån tårta eller vad?) Nåt gott ska ätas iaf !

Jag tror att Emmeli oxå skulle komma dit, ska ringa och höra.. MEN först ska jag springa ner (överdrift, snarare masa mig ner) till bilen och stoppa i motorvärmaren. Fräscha till mig med hjälp av rena kläder och torrschampo och sedan bege mig :)


Hej så länge !

What the Fuck !

Seriöst så är det så jääävla synd om mig idag ! Det är Lördag, En helt ledig lördag för bara mig själv - Med strålande sol och varmt väder dessutom men själv har man dragit ner persienner och rullgardiner för att ljuset sakta men säkert slaktar mitt huvud.

Jag hade så många planer idag.. Gå på stan, Åka till Storheden, Hälsa på i Gstad, Baka, Städa.. Ja jag hade så många alternativ, Alla lockande på sitt sätt men istället steg jag upp och dog en smula. La mig på spikmattan, svepte en alvdeon brus, masserade min nacke med Aloe Vera heat, dog lite mer och gick å sov i 3 timmar.

Huvudvärken är kvar. Men illamåendet har som tur var gett med sig så jag kunnat äta och dricka en treo. Nu har jag kokat kaffe oxå, Får se om min mage vill ha det men jag hoppas att koffeinet ska hjälpa mitt huvud lite.


Baah.. Life sucks. Det här är verkligen olidligt. Så fort det går över ska jag hyr film och köpa godis i mängder.. Springa runt som en yr höna och städa... Och imorn blir det våfflor hos Mamsen.

Helg

Hej !



Nu är det ju sena natten, Ska bara dricka en kopp te så hoppar jag nog i säng sen.. Är inte sådär sov-trött riktigt men blir kanske det när jag lägger mig. Har just sett Nyckeln till Frihet eller The Shawshank Redemption som den heter som ju helt klart är en av världens bästa filmer :)

Annars har jag jobbat till strax efter 13 idag, Har känt mig som småkrasslig och seg hela dagen så jag hoppas på att inte bli sjuk eller nåt sånt men nu känns det nästan så. Har då haft en jobbig jävla huvudvärk så på eftermiddagen la jag mig på soffan och råkade sova närmare två timmar, Inte så smart. Den värsta huvudvärken gick visserligen över men sen har jag haft såndär seg ihängande värk hela kvällen ändå så.

Imorgon hade jag nästan tänkt åka in till stan och shoppa lite men jag får se, Beror på helt vad jag har lust med då.. Tappade sugen lite när jag kom på att det var löningshelg, Är så drygt med allt folk.


Menmenmen, Nu blir det Godnatt !

Yihooo

Jag vet inte om det är jag som är knäpp eller vad men imorse regnade det som faan ute och det fick mig att bli på jättebra humör och få värsta sommarkänslorna haha :D Iofs har jag alltid älskat när det regnar, det är mysigt, luktar gott och luften blir så härlig.. Dessutom kan det ju inte regna på vintern så logiskt sett borde det vara normalt att få sommar eller åtminstone vårkänslor av det :)

Nu ikväll har jag då fortsatt med mina sommarkänslor och suttit på blocket och drömt & dregglar över alla fina bilar. Tänk om jag nån gång oxå har ett fast jobb med månadslön så jag kan ta ett lån och köpa mig en fiin gammal kärra :)

Fortsätter med att vara på bra humör eftersom jag har en kort, skön och enkel dag imorgon på jobbet :) Visserligen tänker jag tacka ja om jag blir tillfrågad om mer jobb men det känns bättre när man väljer själv att jobba mer än när man har det schemalagt. Pengar är ju alltid välkommer och på tal om det får vi lön imoooorn !


Godnatterss !

Värst vad den här veckan gick fort då ? Redan Torsdag imorn å ja har då inte hunnit göra nånting vad jag vet ?

Jaja, Jag ska då vara hemma i helgen dvs inga gubbar att längta efter så då spelar de ingen roll om veckan går fort eller sakta.

Idaag.. Har jag jobbat lite, hjälpt Åsa en sväng efter min egen kund och sen slutat. Prompade iväg till affären här på Porsön och handlade nå småtjaffs.. Vilket jag gjort varje dag denna vecka och det blir fan dyrt att hålla på så. Lite flingor här och lite frukt där, ett paket juice och bröd nästa dag åsså slinker det med lite grejer man inte ens skulle ha varenda gång. Hmmpf.. Ska fara till Storheden och handla som vanligt i helgen istället... Och så funderar jag på att shoppa mig lite nya sommarkläder, Det hade kommit in några fina plagg på H&M såg jag och så vill jag ha nya skor :)


Nej, Hopp i säng nu så man får sin skönhetssöm. Jobbar 8-15 imorn :)

Mmmm

Idag har jag ätit choklad i rent medicinska syften ska ni veta !

Som jag nämt tidigare får jag i mig alldeles för lite järn i min kost, dricker massor av kaffe som hämmar upptaget av det lilla jag får i mig och det gör mig då ofantligt trött.. Hela tiden.

MEN, Visste ni tex att 100g mörk choklad (70% kakaohalt) innehåller 15,2 mg järn vilket motsvarar 101% av det dagliga behovet då rekomenderad mängd för kvinnor i fertil ålder är 15mg om dagen :) Tyvärr innehåller choklad precis som kaffe det som gör att upptaget försämras så det blir lite mindre än det som kroppen faktiskt kan tillgodogöra sig. Men hallå, Choklad är gott och är det då nyttigt på det viset så är det ju bara en bonus ;)

I vanliga fall är min favorit Lindt's Excellence Chili


Och idag smakade jag denna som jag varit sugen på länge och den var SÅ GOD ! Tänk er chilichokladen fast med inslag av toblerone och krisp. Mmmums !

Anthon Berg Chili & Honey

Tisdag

Solen skiner och fåglarna kvittrar, Vilken fin dag ! :)

Jag har fått vakna av mig själv på morgonen eftersom jag inte börjar jobba förrän vid 11, Ska ta bussen om en sisådär 40 minuter.

Till frukost slog jag till med Fattiga Riddare - Vart jag nu fick det ifrån ?? Har aldrig gjort det själv och det är närmare 100 år sen jag åt det senast. Det var dock vääldigt mäktigt tycker jag nu såhär i vuxen ålder ;)

Nå, Jag ska väl se om jag hinner göra nån nytta nu innan det är dags att börja göra sig redo för jobb :)


Måndag !

Hejhej !

Då har man inlett en ny vecka, Har jobbat några timmar idag och sedan promenerade jag till Kvantum för att köpa aprikoser och rågflingor ;p Jag tänkte att jag skulle börja äta lite olika sorters gröt till frukost ibland istället för bara havregryns så det är till det jag skulle ha dem grejerna :)

Premiärade och gjorde gröt på rågflingor till lunch när jag kom hem, rev även ner lite äpple, pudrade med kanel och toppade med russin. Åt det med havremjölk och dem där rågflingorna kändes lite väl nyttiga gröten vart som så himla "grötig" haha vet inte hur jag ska förklara men jag kommer kanske att blanda ut dem med lite havregryn i fortsättningen.

Anyhow, Nog om Grötprat.. Jag har tvätttid nu om ungefär en timme så då ska jag sätta igång med det och lite annat som att slänga sopor, diska etc. Roliga grejer nivet :)

Ska förstås laga middag oxå som idag blir lite kylskåpsrensning på sånt som behöver ätas upp.. Typ parmaskinka, avokado, ruccolasallad, tomater, champinjoner osv så kanske någon slags sallad eller pastarätt ?

Söndag

Då var helgen slut igen !

Mina killar har åkt hem för någon timme sen och jag har just städat undan här, Det blir ju så mycket grejer framplockade, mer disk osv när man är fler än en ;) Dessutom har Oden börjat släppa sin vinterpäls så nu har jag dammsugit hela lägenheten + soffan, hans sängar, vädrat hans filtar & kuddar osv från allt hår.


Tidigare idag har vi varit ute på långprommis i finvädret, hälsat på samt fikat hos Mamsen & company och sedan vart det hämtmat till middag - Gopizza :)

Inte så mycket mer har hänt och mer lär det väl inte hända ikväll ;p Jag ska bara duscha och se sista avsnittet av Äkta Människor, Ska bli sååå spännande att se hur det går samtidigt som jag verkligen inte vill att det ska sluta :D

Leilas Formfranska - Recept



Ett riktigt gott och saftigt lättbakat bröd !

50 g Färsk jäst
5 dl Vatten
2 tsk Honung
2 tsk Sirap
2 dl Olivolja
1,5 msk Flingsalt
 dl Durumvetemjöl
10 dl Vetemjöl special

1. Smula jästen i en bunke och tillsätt fingervamt vatten, honung, sirap, olivolja och flingsalt.

2. Tillsätt durumvetemjölet och sist vetemjöl special tills degen går ihop och blir mjuk och elastisk.

3. Jäs i bunke under bakduk, i cirka 40 minuter till dubbel storlek.

4. Smörj formarma, Dela degen i två, knåda den lite och rulla sedan ut till två limpor och lägg i formarna där dem får jäsa under bakduk ca 30 minuter.

5. Pensla limporna med lite vatten, strö över lite flingsalt och gör ett snitt på längden.

6. Grädda i 25-30 minuter och låt svalna på ett brödgaller. (Med handduk över om du vill ha mjuk yta, utan om du vill ha den krispig)

** Det som är så bra med bröd är att man kan ändra receptet lite hur man vill. Jag använde tex bara vanligt vetemjöl i degen och bytte ut en del mot linfrön och havregryn, Något flingsalt hade jag inte så det blev vanligt :)

Italiensk Pastasallad - Recept

Det här är verkligen, helt överlägset den godaste salladen jag vet !



Receptet nedan är det jag gjorde igår, Inte så mycket grönsaker eftersom Emil oxå skulle äta, Annars brukar jag ha i tex körsbärstomater, kronärtskocka, sparris, bladspenat osv. Det är gott med nästan vad som helst :)

Pastaskruvar
Ruccolasallad
Soltorkade tomater
Svarta oliver
Lufttorkad skinka typ parma eller serrano
Rödlök eller Scharlottenlök

Dressing:
Olivolja
Pressade vitlöksklyftor
Lite balsameco
Lite pressad citron
Svartpeppar

Hacka och blanda ihop alla dem kalla ingredienserna färdigt i en skål, Koka pastan och direkt du hällt av vattnet blandar du pastan med dressingen så smakerna får komma fram av värmen, Rör sedan ihop med salladen.

Godernatter

Nu ska vi alldeles strax hoppa i säng, Älskling ska bara se klart nån film och jag ska ta en macka och en kopp te till kvällis. Känns som att jag börjar få ont i halsen så det blir nog fint med lite te :)

Idag då ? Ja vi har varit runt i en massa affärer på Storheden för att köpa allt från motorolja och hundmat till doppresent och människomat. Sedan har jag lagat världens godaste Italienska pastasallad som Emil först var väääldigt skeptisk mot eftersom han inte äter grönsaker men sedär, Nog gillade han den och åt sig mätt + mer där till. Mums vad gott det var, Särskilt med det nybakta brödet till - Recept på båda två kommer :)



Godnatt :)

Upp som en sol

Jag håller just nu på att baka bröd till frukosten, Formfranska vilket jag inte gjort tidigare så hoppas det blir gott :):)

Tyvärr är det ju alltid sämre väder på helgerna än på veckorna av nån anledning men vi hade väl ändå inte planerat in några större friluftsaktiviteter, Men på Storheden ska vi iaf :) Både jag och hunden behöver handla mat !


Helg ! <3

Så har man äntligen fått helg !

Har haft en riktig killerdag på jobbet så mot dagens slut var man lite mör ! Som tur var behövde jag inte ställa mig vid spisen utan åkte direkt till gammelstan och vart bjuden på tacos till middag och såklart en kopp kaffe och mandelchokladtårta till efterrätt, Det satt fint ;)

Åkte hem vid 19 då älsklingskillarna anlände till Luleå, Slängde ihop en ugnspannkaka åt Emil och nu längtar jag bara efter att få soooova, sjukt så skönt det ska bli :D :D

Måste bara byta onepiecen till nåt mer utomhusvänligt så Oden får sin promenad först, Sen ska vi snarka ikapp :)




Torsdag

Hej, goddag, godkväll.. !

Jag håller just nu på att städa lite, men bara lite. Igår dammade jag mattorna och dammsög, diskade osv så idag har jag vattnat blommor, skrubbat allt i badrummet och har nu sängkläderna ute på vädring å ska sätta på nytt påslakan på Emils täcke.. Ids inte byta det varje gång som jag byter mitt eget eftersom det sovs så himla lite i det :)

Mest troligt så kommer Emil & Oden hit imorgon men det är väl inte riktigt 100%. Egentligen ska ju Oden stanna här den här helgen och hela nästa vecka men eftersom att Emil ska vara borta hela påsken och inte kan ta Oden med sig så passar det bättre att han kommer till mig den veckan ! Så frågan är då om dem kommer hit ändå bara över helgen eller hur det blir, Det återstår ju att se :)

Hursomhelst är jag då bjuden på Tacos till Mamma och dem imorn, och sen råkade jag även tjata till mig att bli bjuden på våfflor för att det är våffeldagen men det är ju visst nästa helg så.. Vi får väl äta det sådär bara annars :)

Anyhoo.. Jag ska gå ut med soporna nu och sätta i motorvärmarsladden till bilen, Sen blir det hopp i duschen och slapp vid tvn :) Ska jobba med Anneli imorn, så då blir dagen lite lättare och lite roligare.. Är ju så skönt att nån gång ibland inte vara helt själv !

Slut som artist

Åh.. NU är jag slut !

Steg upp före 06 imorse, tog en extra tidig buss till jobbet, har jobbat närmare 9 timmar utan rast, kommit hem ätit och fortsatt städa hemma. D Ö D.

Sitter nu och äter middag för andra gången idag, var så hungrig ! Ska bänka mig vid tvn nu och bara slappa.. Har en lika tung dag imorn, och även nästa dag så att fylla på depåerna lite behövs.

Har smakat två nya färdiga pastarätter, Dem hade dem på extrapris i veckan och jag tänkte att ja det kan ju va bra att ha hemma.


Pasta med mozarella, körbärstomater, spenat och baslika. Mums mums mums säger jag bara, väldigt krämig och god !!


Pasta med köttfärssås, grillad paprika och mozarella. Blä blä blä. Smakar äckligt, bläig spagetti, köttfärssåsen är mer en.. soppa eller buljong med ytterst lite kött. Den grillade paprikan är inte så grillad och några tomater som på bilden ser jag inte.

Tisdag

Hej !

Idag har det varit full rulle med jobb från 8-16.30, Just nu sitter jag och kopplar av lite med en kopp kaffe som efterrätt - Mitt sockersug är faan inte att leka med men jag försöker att hålla mig på veckorna, Sen när det blir helg sätter ätar-orgien igång igen.

Lagade god mat idag, Ja igår oxå föresten då blev det fisk i kaviarsås som ju låter ganska äckligt men det är iaf fisk i ugnen som man brer över med en sås på creme fraiche, kaviar, citron, kryddor osv. Mucho smarrigt. Idag blev det vegetarisk Carbonara eller vad man nu ska kalla det. Jag fräste upp färska champinjoner, paprika, lök och vitlök som jag sedan blandade med spagettin och vanlig "carbonara-sås" nivet ägg & grädde. Mums :)

Nu ska jag bara samla lite ork att gå till affären, Måste växla pengar så jag har till p-platser i stan imorn eftersom jag har två kunder där. Undra hur det ska gå att besöka affären utan att köpa en Starbar (Ja, jag har blivit besatt av dem) Samt att jag är väldigt nyfiken på den nya Japp med hasselnötter. Åh att allt ska vara så gott :(


Sing me back home

Tillbaka i Luleå efter en helg uppe i byn !

Helgen gick som vanligt alldeles för fort men vi har hunnit med att vara till Pajala och kolla på en skoter samt köpa en annan, Emil då alltså. Själv köpte jag glass, kaffe och french hot dog haha :)

Vi har varit ute i solskenet på skotertur och grillat korv å bara njutit av solen ! Och en massa annat såklart men nu ska jag hoppa i säng så man orkar upp imorn.. Har verkligen fullspäckat jobbschema varje dag denna vecka så det gäller att få sin sömn :D



Godernatter !

Härligt Härligt

Vilket härligt väder vi har.. Svinvassa småhagel som sticker en i ansiktet av stormen åsså lite regn på det !

Nåväl.. Jag håller då på somna men vågar inte lägga mig på soffan för en tupplur eftersom jag har en buss att passa och skulle bli såå arg om jag råkade försova mig ! Jag ska ju då till Korpis idag, Om jag inte redan sagt det ? Bussen går vid 17 å är framme 20 såå att jag får väl sova på den :)

Tanken är att vi imorgon ska fara och köpa nån skoter (för man behöver fler fast amn har typ 100) och sen ska vi åka ut på någon utflykt med nån av dem redan befintliga skotrarna så jag hoppas på fint väder åtminstone ;D


Jaja, Trevlig helg !

Mackor <3

Mackor... Jag skulle kunna leva på mackor så jävla gott är det !

Satt och kollade på Sveriges Mästerkock åsså var dem i New York å lagade burgare, Tog ju inte många minuter innan magen började skrika så jag begav mig mot köket och gjorde 2 sjukt goda mackor !

Macka Nr 1: Rostat rasker som man gnider in med vitlök, ringlar över lite olivolja, strör över rödlök, på med extrarökt skinka och smula över fetaost !

Macka Nr 2: Rostat rasker som man gnider in med vitlök, smörar, klickar på aioli och svartpepparketchup som man rör ihop och brer ut, krydda med oregano, strö över rödlök och lägg på en skiva extrarökt skinka.


SÅ JÄVLA GOTT !

3 år idag !

Oden, Odensson, Odensonskan, Herr Odén, Palten, Korven, Grisen, Bruschan, Gubben, Hjärtat.. Ja, Kärt barn har många namn och idag blir han 3 år våran älskade lill-kille :)

Tänk vad mycket glädje och kärlek du ger oss, Varenda dag. Att ha hund berikar verkligen livet <3


Gårdagens lunch

Jag är verkligen hopplös på att idas laga mat åt bara mig själv och att äta ordentligt men en macka + drickyogurt till lunch och nudlar till middag håller inte så är det bara så nu än en gång ska jag skärpa till mig hade jag tänkt ! :D

Igår till lunch gjorde jag en god Sallad:



Italiensk salladsmix med bla ruccola och spenat
Ugnsstekta rödbetor
Fetaost
Svart oliver
Valnötter
Och en dressing på olivolja och citron

Till middag slog jag på stort och gjorde fisksoppa med bla torskfilé, räkor och saffran, Det var riktigt gott och blev över så jag fick mig mat idag oxå :)

Måndag

Så vart man ledig idag oxå.. Det vart inget extrajobb och jag börjar bli lite stressad av att det blivit så lite jobb på senaste. Alltid när jag blir tillfrågad om extrajobb råkar jag redan ha nåt annat inplanerat och när jag vill och kan jobba finns det inget. Å förra veckan var det ju sportlov så då fick jag typ 7 timmars avbokningar :S

Well.. Får lov att hålla mig från extra utgifter bara så går det bra !


Denna dag har jag börjat med att tömma disk, vika kläder, ta bort sängkläder, vädra täcken osv och nu ska jag åka och handla. Har tvätttid senare !


Söndag

Godmorgon, Godmorgon ! :)

Solen skiner men själv har man vaknat med huvudvärk, Igen.. Är uppe på 1,5 veckas huvudvärk nu så jag börjar bli lite less, lite smått så att säga. Hoppas det går över men i vilket fall som helst skall dagen ägnas åt att städa !

Ska bara smarra i mig lite frukost och gokaffe först så man får nån energi att sätta igång :)


Bilarna

Emil skaffade sig ju en ny bil idag och då menar jag en NY, i Våra ögon då.. För andra är kanske den oxå gammal men ändå :)

Först hade vi ju likadana bilar, Varsin w116 som ju är en ganska ovanlig modell så det var kul att vi hade 2 :) Iaf så bytte han bort den i tisdags mot en 124.. Lastbilsreggad så den vart jag nästan sugen på men då köpte Skinkan iaf den av honom igår.



Och idag vart det denna, Jag är lite avis och tänker att jag ska köpa den av honom så fort han tröttnat för det gör han alltid. Den är ju ganska snygg, ny, drar lite bränsle men har ju då tyvärr den där dieselskatten så vi får se :)

<3

Åh.. Vilken rolig Lördag. Här har man förväntat sig att vara själv hemma hela helgen så ringde Emil igårkväll och sa att han skulle komma hit till Luleå för att köpa en bil idag.

Steg upp tidigt imorse å tur var väl det för att när jag ringde Emil vid 8:30 bara för att fråga om dem börjat åka så sa han att "Ja vi svänger in på gården nu" och där stod jag i morgonrock helt nyvaken ;D

Han som sålde bilen hade inte tid förrän vid 16-17 så vi har bara slappat å haft det skönt hela dagen, Ätit från Max har vi oxå gjort.. Samt varit på godishuset å shoppat ;) Emil äter ju som ni kanske förstår jävligt mycket snabbare än mig så jag hade inte ens ätit upp mina pommes när han ätit upp sina samt halva sin hamburgare när han säger att "Kan du kolla på din hamburgare för den här smakar inge Umami alls?" (Jag hade tagit en spicy cheddar och han en Umami så hinner han ändå glufsa i sig halva burgarn innan han märker att det är helt fel) Nåja.. Jag vart då mätt på en halv burgare men nu är jag hungrig som fan igen, Orkar inte laga nån mat så det blir nudlar.

Och eftersom nu både igår och idag har gått åt till att ha roligt ligger jag jävligt mycket efter med mina "måsten" å får väl försöka få allt gjort imorn. Det ska handlas mat, tvättas kläder, byta sängkläder, slänga sopor, dammsuga, skura, diska ett berg. Ja allt som jag skjutit på i veckan ;p

Viiine

Ojoj nu är det sena natten, Ska snart hoppa i säng ! Har haft besök av Cissi & Josse ikväll.. Vi har druckit vin och skvallrat ihjäl oss, Som vanligt blir jag megabakis av minsta lilla droppe alkohol och har redan huvudvärk.. Förhoppningsvis hinner det väl gå över till imorn ;)

På tal om imorn skulle mina älskade hjärtan åka med Emils föräldrar till Umeå tidigt imorgonbitti för att han ska köpa en bil här i luleå.. Blir 3e bilen denna vecka haha. Nåja.. Blir kuuul att träffa dem är ju snart en hel vecka sen sist :)



Godnatters !

Sjukling

Buhu, Jag känner mig ännu krasslig. Trött och seg i kroppen, ont i halsen osv. Emil hade fått värsta förkylningen med feber nu så vi har väl smittat varandra antar jag, Hoppas det inte blir nåt sånt för mig, Eller ja.. Kan ju oxå vara lika bra att det bryter ut ordentligt än att man går runt å är halvsjuk i flera veckor men jag brukar ju aldrig bli sjuk så jag hoppas på att det stannar här och går över sen :) Huvudsaken att jag orkar med jobbdagen imorn bara så har jag ju hela helgen på mig att bli frisk sen :)

Ska bara ta det lungt denna helg, Vara hemma och sådär så tänkte jag ta på mig mycket extrajobb nästa vecka om det dyker upp något !

Idag då.. Har jag kämpat mig igenom en tung jobbdag och sedan åkt ut till Gammelstan. Var bjuden på middag där Teriyakikyckling med ris och sen hade vi köpt gofika från Bygårds till efterrätt samt att Mamma hade bakat chocholate chip cookies och jag hade med mig blåbärskaka så det vart riktigt kalas ;)

Tog det bara lungt där och surrade på, Emmeli var oxå där så vi var hela familjen =) Åkte hem strax före 20 och sen har jag inte hunnit göra mer än att prata i telefon med gubben innan Biggest looser började som jag ser på just nu men det slutar ju strax så då blir det hopp i säng :)
RSS 2.0