Sjukling

Buhu, Jag känner mig ännu krasslig. Trött och seg i kroppen, ont i halsen osv. Emil hade fått värsta förkylningen med feber nu så vi har väl smittat varandra antar jag, Hoppas det inte blir nåt sånt för mig, Eller ja.. Kan ju oxå vara lika bra att det bryter ut ordentligt än att man går runt å är halvsjuk i flera veckor men jag brukar ju aldrig bli sjuk så jag hoppas på att det stannar här och går över sen :) Huvudsaken att jag orkar med jobbdagen imorn bara så har jag ju hela helgen på mig att bli frisk sen :)

Ska bara ta det lungt denna helg, Vara hemma och sådär så tänkte jag ta på mig mycket extrajobb nästa vecka om det dyker upp något !

Idag då.. Har jag kämpat mig igenom en tung jobbdag och sedan åkt ut till Gammelstan. Var bjuden på middag där Teriyakikyckling med ris och sen hade vi köpt gofika från Bygårds till efterrätt samt att Mamma hade bakat chocholate chip cookies och jag hade med mig blåbärskaka så det vart riktigt kalas ;)

Tog det bara lungt där och surrade på, Emmeli var oxå där så vi var hela familjen =) Åkte hem strax före 20 och sen har jag inte hunnit göra mer än att prata i telefon med gubben innan Biggest looser började som jag ser på just nu men det slutar ju strax så då blir det hopp i säng :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0