Måndag !

Hejhej !

Då har man inlett en ny vecka, Har jobbat några timmar idag och sedan promenerade jag till Kvantum för att köpa aprikoser och rågflingor ;p Jag tänkte att jag skulle börja äta lite olika sorters gröt till frukost ibland istället för bara havregryns så det är till det jag skulle ha dem grejerna :)

Premiärade och gjorde gröt på rågflingor till lunch när jag kom hem, rev även ner lite äpple, pudrade med kanel och toppade med russin. Åt det med havremjölk och dem där rågflingorna kändes lite väl nyttiga gröten vart som så himla "grötig" haha vet inte hur jag ska förklara men jag kommer kanske att blanda ut dem med lite havregryn i fortsättningen.

Anyhow, Nog om Grötprat.. Jag har tvätttid nu om ungefär en timme så då ska jag sätta igång med det och lite annat som att slänga sopor, diska etc. Roliga grejer nivet :)

Ska förstås laga middag oxå som idag blir lite kylskåpsrensning på sånt som behöver ätas upp.. Typ parmaskinka, avokado, ruccolasallad, tomater, champinjoner osv så kanske någon slags sallad eller pastarätt ?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0