Puh

Alltså.. Jag hade så stort bestämt mig för att denna vecka baara ta det lungt efter jobbet samt gå och sova tidigt för att klara av killer-jobbveckan. MEN.. Det har ju då inte gått så bra. Det som suger mest med att bo ensam förutom att man är ensam är att man måste göra jävlart ALLT själv. Det är bara så och hur fan ska man hinna handla, tvätta, städa, diska, laga mat, duscha och allt annat mellan typ 16-22. Så ska man ju klämma in andra ärenden, tvtittande och sådant därimellan.

Nåja.. Krämporna börjar avlösa varandra som alltid när det blir dem tunga jobbveckorna. Vet nån vad det är när man har som en strålande smärta från där ryggen går över till rumpa och ut i låret ?

Äh. Jag ska sluta gnälla nu.. Två sviiinstressiga dagar kvar och sen är det helg som ska spenderas med att... *Trumvirvel* STÄDA. Haha åh vad livet är roligt. Men sluta gnälla var det.. Min dag har sett ut som sådan att jag jobbat 7:30-16.30 ungefär. Kommit hem och lagat en god köttfärssås, håller på och tvättar kläder nu, ska strax ner och hänga på tork, sen diska och duscha innan mästerkock börjar.. Det är ju final idag :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0