Torsdag

Hej, goddag, godkväll.. !

Jag håller just nu på att städa lite, men bara lite. Igår dammade jag mattorna och dammsög, diskade osv så idag har jag vattnat blommor, skrubbat allt i badrummet och har nu sängkläderna ute på vädring å ska sätta på nytt påslakan på Emils täcke.. Ids inte byta det varje gång som jag byter mitt eget eftersom det sovs så himla lite i det :)

Mest troligt så kommer Emil & Oden hit imorgon men det är väl inte riktigt 100%. Egentligen ska ju Oden stanna här den här helgen och hela nästa vecka men eftersom att Emil ska vara borta hela påsken och inte kan ta Oden med sig så passar det bättre att han kommer till mig den veckan ! Så frågan är då om dem kommer hit ändå bara över helgen eller hur det blir, Det återstår ju att se :)

Hursomhelst är jag då bjuden på Tacos till Mamma och dem imorn, och sen råkade jag även tjata till mig att bli bjuden på våfflor för att det är våffeldagen men det är ju visst nästa helg så.. Vi får väl äta det sådär bara annars :)

Anyhoo.. Jag ska gå ut med soporna nu och sätta i motorvärmarsladden till bilen, Sen blir det hopp i duschen och slapp vid tvn :) Ska jobba med Anneli imorn, så då blir dagen lite lättare och lite roligare.. Är ju så skönt att nån gång ibland inte vara helt själv !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0