Slush - Recept

Här kommer mitt egna recept på Slush !



Denna med smak av Ananas & Apelsin

En 7a sprit
1 (litet) paket koncentrerad Ananas/Apelsinjuice
1 L drickfärdig ananas/apelsinjuice
2-3 dl socker
En kopp te (ca 2,5 dl)
Ev vatten om det blir för starkt, sött etc


Rör om allt detta i en stor bunke och häll sedan över i en burk som du ställer i frysen. Gör detta någon dag innan så du vet säkert att den hinner frysa ordentligt.

När det är klart fyller du ett glas till 3/4 och häller sedan över sockerdricka, cider eller liknande - Färdigt att avnjutas ;)

Det går givetvis att smaksätta slushen precis som man vill.. Citron, lime, svartvinbär, apelsin, kokos.. Ja det ni gillar ! :)

Måndag

Måndag och ny vecka idag.. Skulle egentligen ha jobbat till 16.30 idag men när jag kom till sista kunden var ingen hemma och jag fick inte tag på dem varken på mobil eller hemtelefon så det var inte så mycket mer att göra än att åka tillbaka och sluta för dagen. Det vart alltså bara 5 timmars jobb idag men det gör inget för jag är ändå rätt förkyld.

Nu när jag kom hem tidigare än väntat kan jag ju lägga lite mer tid på att laga någon god middag, Först hade jag bara tänkt steka köttbullar typ.. Fast iofs hade det varit rätt gott så det kanske blir det ändå :D

Nåväl.. Jag ska ta och kolla igenom all reklam nu och sen ska jag diska samt skicka iväg ett brev till min a-kassa. Är det inte jävligt konstigt att man aaaallltid måste skicka in alla papper typ 3 gånger innan dem fattar ? Tröttsamt.



Vi äter med stil på vårt fina porslin och med våra snygga bakelitbestick :)

Bitterfittan

Hahah hojja.. Nog nu med bortslösade bokstäver på töntar.

Idag har varit en väldigt lugn dag.. Har dock inte varit det minsta lilla bakis vilket var sjuuuukt skönt. Nivet kanske inte hur dålig jag brukar bli men om vi säger såhär; Jag spyr till 22 på kvällen och kan inte ens dricka en klunk vatten utan att spy upp den och sen massa galla. Fräscht men ni fattar poängen - Det har varit jäävligt skönt att vara pigg och må bra hela dagen som omväxling ! :D

Har städat iordning här efter allt folk och ätit frukost innan vi for till Godishuset, åkte runt lite på stan och sen skjussade vi hem Skinkan. For hem och bara var, vilade en stund, lagade middag etc innan vi åkte till Mamma på morsdagsfika.. Hon fick choklad och vi fick marängtårta med grädde, banan, hallon och daim som var smarrig :D

Till storheden och handla en massa mat åsså hem igen. Ser att klockan börjar bli mycket så man hinner väl inte med så mycket mer ikväll.. Imorn blir det jobb från 9-16 iaf.


Har ju föresten köpt ett par nya sängkläder som jag glömt att visa, Fina va ? 70-tal såklart :)

Haha sucker


Min senaste kommentar
Jag brukar inte läsa din blogg, men fyfan vilken tråkig och bitter blogg. Och du verkar också vara en tråkig, bitter och elak människa. Kul att läsa en blogg som handlar och en massa bitterheter. Skaffa dig ett liv eller ett par vänner och sluta klaga på allt och alla hela tiden.. Det är tragiskt!

Anonym givetvis men svårt att ana vem det är som tar åt sig så väldigt av vad jag skrev igår ;)
När man inte vågar stå för vad man tycker får jag helt enkelt svara här till dig som "inte brukar läsa" men ändå verkar ha en rätt stark åsikt.. Hur har du kommit fram till den annars ?

1. I ett inlägg där man skriver hur lyckad och rolig kväll man haft ute med sina vänner förstår jag inte riktigt vad denna kommentar har med att göra. Var det kanske en öm punkt att alla pappa-betalar töntar kan ta sina nya bilar och åka på nåt annat än en cruising för gamla bilar.

2. Om du tycker att min blogg är hemskt tråkig och bitter kan jag hjälpa dig på traven lite och hänvisa till krysset uppe i högra hörnet.

3. Jag har ett liv. Ett liv jag trivs väldigt bra med. Jag har världens finaste lägenhet, världens bästa pojkvän och ett jobb jag trivs utmärkt med. Kan inte begära mycket mer faktiskt :) Ja kanske en hund då :D

4. Skulle jag sluta klaga på allt & alla hela tiden ?? Det är ju det roligaste som finns så det lär ju hända när det växer apelsiner på antarktis. Och som vanligt när man säger vad man tycker är man plötsligt elaaak. Inte som att jag ska sätta mig och gråta nu för att nån tycker jag är bitter buhu snyft haha.

Så vad tycker ni.. Ska jag kanske börja flasha rattarna i varenda inlägg eller ta snygga dagens outfitbilder på mina moderiktiga kläder. Är det då man blir poppis här i bloggvärlden ?

Det som stör mig mest är ändå att nu när jag verkligen är genuint lycklig genom hela jävla kroppen, i varenda cell.. Då ska någon dum jävel komma och säga åt mig att jag ska skaffa ett liv och sluta vara bitter ? Du vet inte ett skit om hur bitter jag verkligen har varit.. När jag inte hade något alls att leva för, när jag inte ens orkade stiga upp ur sängen utan låg där hela dagarna för att jag helt enkelt inte hade något att stiga upp till. Vet du hur det känns och vet du hur stor skillnad det är mot för idag. Jag är ledsen om mitt raka och rättframma sätt sticker i ögonen på folk men vetni vad ? Det är inte mitt problem för ni kan välja att titta åt ett annat håll. Men kom fan inte och säg att jag ska ändra på mig för det avgör jag - Och BARA jag.

Tjoho

Nu har jag just kommit hem, Blev en tidig kväll för mig då jag kände att folket började bli lite väl skrikiga och jobbiga dvs fulla. Sen hade jag bara slush att dricka och det vart sååå sött efter typ 5 glas så jag tänkte att det är lika jag slutar dricka nu när vi har haft det som roligast så slipper jag bli så himla bakis imorgon oxå.. Vi ska ju till Mamma på fika då när det är Morsdag så då kan det ju vara skönt att vara lite piggare.

Hursomhelst så vart det en väldigt lyckad och rolig kväll som började med att Jag & baby grillade med Marre och skinkan som sällskap. Sen kom dem 2 kapitänerna från Skellefteå fulla med folk  alltså 10 pers bla Evert, Croner, Tommy, Linn osv osv så satt vi alla här och drack ett tag innan vi for ut på stan. Ganska mycket bilar men som vanligt ALLDELES för mycket fjantar som lånat sin Mamma & Pappas splitternya bil - Vad fan tror ni att ni har på en cruising att göra egentligen i en helt ny bil som inte ens är eran egen, nyktra och bara åker runt och glor å ser dumma ut. Samma folk i gubbiga typ 80 tals-audis, Far hem förfan. Hojja

Nåväl.. Jag åt då en miniburgare på Max som var förbannat god och nu tog jag nyss ett par bitar grillad fläskfilé. Känner mig sugen på en kopp te så ska nog fixa det nu och dricka innan jag går och sover. Tänkte jag skulle bli lite nyktrare så sover man bättre :)

GrillaGrilla

Okey nu är jag inte sur nåmer ;p

Har just förberett grillspetten och Emil tänder grillen så vi snart kan äta.. Jag är hungrig :) Ska ta mig ett glas Slush oxå åsådär. Skinkan & Martin skulle väl snart komma hit och dem från Skellefte var påväg så det blir nog bra.

Först ändrade ju chauffören sig en dag i förväg och inte skulle köra men nu verkar det som om det löst sig med annan :)

FÖRBANNAT

Nu är jag så JÄÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD !

Alltså.. Här har jag stigit upp halv jävla åtta på morgonen för att städa, diska, duscha, förbereda middagen och ALLT för att Emil skulle komma hem kl 11 och för att han har bjudit hit en jävla massa folk på grillning men inte tänkt ordna nånting själv.

Kommer Emil kl 11 ? Näe... Så jag ringer och frågar.. Då ska vi åka efter 12 nångång.

Åker vi kl 12 ? Nä.. Nu kom dem från Gällivare hit och ringde å sa att vi ska åka direkt så Emil säger 1 sekund i förväg att "nu åker vi" .

Jaha  ? Vad bra att jag hann torka håret, välja kläder eller göra mig klar ? Vad bra att jag inte har slösat halva min jävla dag på att ställa upp för andra och som vanligt fixa allt. Vad bra att jag inte ens hinner följa med på nåt jag längtat efter för att alla är så jävla dumma i huvet.
Vad bra att du kan vänta 10 minuter på mig när jag har lagt hela jävla kvällen igår och förmiddagen idag på att ordna allting så att du själv kan göra piss, skit och ingenting. Dumjävel

Som en blixt från klar himmel

Okey.. Igår var jag helt frisk & pigg.

Nu vaknar jag med nästäppa, en igensvälld halls och rinniga förkylningsögon. What's up with that ? Drack nyss en kopp the med honung iaf så det ska förhoppningsvis lindra lite. Nu är det ju inte så att jag är dödssjuk men det kom så himla plötsligt.

Ingen vila ingen ro hursomhelst för jag måste diska.. Massor. Bara lite vanlig disk men 2 grytor, en stekpanna, wookpannan och en ugnsform. Jag gör alltid så dumt nog - Att jag skjuter upp på grytor som jag tycker är det jobbigaste och sen är det plötsligt 100 smutsiga :)

Bäst att sätta igång så man hinner med allt.

-Diska
-Dammsuga
-Dammtorka
-Duscha

(Dagen D.. haha)

Godnatt

Nej nu måste jag gå och sova.. Är HELT slut !

Har ju först jobbat 9h och sen direkt kommit hem och lagat mat, varit till affärn, tvättat, gått med sopor, satt saker i förrådet, plockat iordning, vikt sängkläder, skurit och marinerat kött osvosv så nu orkar jag inge mer. Får diska, dammsuga och dammtorka imorgonbitti.

Vi ska väl på utställningen vid 12 eller nåt men för att vara ärlig har jag inte så stor lust med det.. Man träffar så himla många man inte vill träffa på sådana tillställningar. Plus att det blir såå tråkigt att vara där flera timmar. Menmen.. We'll se.. Emil ville ju att jag skulle följa men..

Min städskola

Som ni vet arbetar ju jag som hemstäderska vilket ger mig en tydlig inblick i vad folk har för vanor egentligen. Sånt ser man ju oxå bara man hälsar på hos någon eller liknande. Hursomhelst finns det ett par saker jag vill anmärka på.

- Snuskiga disktrasor
Att ha en disktrasa brunfärgad av smuts som stinker surt och allmänt ser ut att passerat sitt bästföre datum för länge sen tycker jag är riktigt äckligt. Vet ni vilken sjuklig bakterihärd dem är ?! Och med den torkar man ytor man skall laga mat och äta på. Iiiuuhh

Hur ska man göra då ?
Lämna ALDRIG trasan liggandes i diskhon eller bland en massa smuts, disk etc. Skölj av den noga direkt efter du använt den och gärna i kallt vatten på slutet innan du hänger upp den att torka. Då växer inte bakterierna lika fort. Koka trasan då och då, Lägg den i klorinlösning, tvätta i maskin eller köp nya. Vad som helst - Bara ha en fräsch.

- Kläder på golvet
Dem enda kläder jag någonsin skulle få för mig att lägga på golvet är mina sockar och knappt dem. Förstår inte hur man kan lägga sina kläder bland smuts, damm, hår, döda hudceller etc. Hur fräscha är dem då på en skala ? Varför inte lika gärna rulla sig själv i dammet ? Äh.. Ja ni fattar poängen. Det är vidrigt och det är ett väldigt bra sätt att skaffa sig husdjur av mindre modell.

Gör det enkelt för dig !
Är kläderna smutsiga lägg dem då för fan i tvättkorgen. Är dem rena - in i garderoben. Och skall du använda dem igen. Lägg dem fint på sängen eller häng dem över en stol. Många är alternativen fräschare än golven.


Fredag = Helg

Tjohoo äntlingen helg :D

Det ska jag fira med att tvätta, städa och diska ! :) Haha.. Nä men det är så att imorgon är det ju som alla säkert vet Cruising här i Luleå och efter utställningen men innan man far ut och åker ska vi ha någon slags Grillfest. Dvs vi ska Grilla och massa av Emils kompisar från Umeå/Skellefteå & Gällivare ska komma hit och dricka öl innan och sånt.

DÄRFÖR ska jag städa.. För att massa lurkiga raggare säkert bryr sig om sånt ;) Har ett ton tvätt på tork nu och en maskin som håller på och tvättar nu så jag är nog klar med det om en timme ungefär. Sen måste jag skära upp fläskfilén och lägga i marinad. Diska, plocka undan på balkongen osv.

Har köpt hem chips och så måste jag dricka ett glas Slush... Måste ju kolla så den inte blivit äcklig eller så ;)




Förra gången vi grillade blev det Älgstek och hemmagjord pottissallad men imorgon blir det kryddiga korvar och fläskfilé på spett med pommes till :)

Äntligen

Äntligen har jag varit till Kulturens Hus och lånat böcker.. Har tänkt göra det skitlänge nu men varje dag är det samma sak.. Man kommer hem, lagar middag, diskar osv och så har det helt plötsligt hunnit stänga men idag åt vi rester och hann dit i tid :) Åt mig själv lånade jag Hellfire som är en biografi om Jerry lee lewis. Åt Emil lånade jag Johnny Cash självbiografi som jag läst förut - Skitbra är den ! :)

Har även varit till affärn och skickat i väg ett Tradera-paket och sen har Mamma & Markus har oxå varit och hälsat på en sväng :)

NU måste jag diska och duscha åsen ska vi hinna blanda ihop våran slush innan Kniven mot strupen börjar för då är vi bänkade framför tvn :) Måste föresten betala en bunt räkningar oxå.. Både elen och försäkringen på bilen kom nu så de blir nog ett par slantar. Men jag ska inte klaga.. Har en riktigt låg lön och ändå har jag råd att leva som jag gör vilket jag är väldigt nöjd med :)


Johnny Cash

Och Jerry lee

Go Shoppin'

Nu har jag minsann var och inhandlat lite grejer som jag har behövt !

En ny diskborste, Hårsax, Knivslip och en stor bunke till att baka bröd i och sånt. Var även in på Coop och handlade. Emil köpte grillbricka, fläskfilé och marinad och jag köpte ingredienserna till våran slush vi ska dricka till helgen som ska vara smaksatt med annanas & apelsinjuice. Såklart var vi ju på systemet oxå då :)

Inte att förglömma köpte jag även choklad till Mamsen, Sån mörk premium som hon gillar.. En mint och en hallon :) Ni glömmer väl inte Mamma på söndag ? :D


Och vetniii, Eller ja.. Klart ni vet vid det här laget att jag har världens bästa pojkvän men ändå ! För någon dag sen höll han på och säga att han skulle ordna en överaskning åt mig osv. Nu hade det tyvärr inte gått för att den hunnit bli såld.. Ja alltså, Han hade tänkt köpa en bil åt mig - Fixa den snygg och besikta den och sen ge den som en present ! :D Känner mig inte så ledsen över att den blev såld utan bara tanken att han skulle göra det för mig är present nog :)

Inte nog med det, Nu innan han gick ut och skruvade bil torkade han alla golvlisterna i hela lägenheten :D

Mmmm :)

Vart lite gottasugen såhär på kvällskvisten så jag hastade ihop en god paj :)



Jordgubbar & Rabarber

50 g smör
1 dl socker
1 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker

Häll bär i en form, Knåda ihop degen och strö över. In i ugnen på typ 200 grader tills det ser klart ut.

MUMS med vaniljglass till !

Yipiii

TJOHOO LÖNIIING !! :D Bästa dagen på hela månaden lätt :D Fick dock inte lika bra lön denna månad som förra eftersom jag var sjuk och det var röda dagar under påsken i april. Satte ändå över 1700 nu direkt till mitt sparkonto.. Förra månaden satte jag 2000 så jag är ganska duktig på att spara vetni :)

Sen är det även så att jag sålt delar från vårt förra porslin.. Mammas gamla 90tals med blommor, Ni har säkert sett det på mina "Matbilder" Hursomhelst så har folk bjudit som galningar och jag har fått sålt ett litet fat för 290, ett större fat för 299 och en liiiten skål för 150. En större skål går ut ikväll oxå så jag tjänar nog cirka 1000 spänn på dem :D

Det är dethär porslinet jag sålt..



Nu ska jag snabba mig och laga middag.. Det blir Kycklingfilé i wooken idag med kokosmjölk & röd currysås. Med ris till. GOTT :)

Nada yada yada

Nä hörrni..  Idag har det inte hänt nåt spännande. Jag har jobbat och varit till en av mina nya kunder som jag tagit över efter en kollega och där alla var hemma.. 2 vuxna, 3 småbarn, en besökare och en byggjobbare... Just när jag skulle gå kom det nån till dit. Sånt är ju så tröttsamt.. Ska man ha städhjälp kan man ju åtminstone låta oss jobba ifred. Är inte så lätt att få till ett bra resultat när folk trampar runt skräp i dem rum man nyss dammsugit och typ gör fotspår i det nyskurade. Så tack och lov för dem som håller sig borta från hemmaplan då.

Sen så råkade jag säga åt Emil igår att jag mycket hellre cyklar i regn än i den stekvärme som var förra veckan. Ni tror inte det regnade när jag skulle hem idag ? Givetvis..

Diskade, lagade mat, plöjde igenom ett ton reklam, plockade undan etc och sen for vi till Dollarstore och köpte diskhandskar, tvål, tandkräm och såntdär bra att ha. Köpte även sånadär bantingspulverpåsar men jag äter ju dem ist för mat när jag inte hinner luncha så att jag iaf får i mig nånting.

Sen har jag då suttit här och letat igenom hela traderas 50-tals utbud haha.. :D

NU är jag hungrig och måste äta kvällis !

Söndag - Hemma igen

Hejhej !

Nu är jag tillbaka i Luleå igen efter en helg i Korpis & Fällan.

Det började med att vi åkte upp på Fredag direkt efter jobbet.. For och kollade på bilen, Det vart ingen affär och alltså ingen ny bil för mig. Den var mycket risigare än vad som sas och trots att den gick och växlade väldigt bra känner jag inte för att betala över 20.000 för en bil med massvis av skavanker och småfix så det fick vara. Känns trist eftersom jag verkligen hade ställt in mig på att ha en ny snygg bil med mig hem :)

Nåväl.. Lördagen bestod av lite fix, grillning osv. For runt lite hit & dit och sov sedan i fällan.

Imorse har vi stängt av vatten, kyl osv. Diskat, plockat undan och packat. For sedan till Korpis och åt, satt vid datorn, vilade etc innan vi åkte hemmåt.

Kom alldeles nyss hem och nu ska jag fixa iordning här litegranna och sen duscha :)

KATASTROOOF

Det är katastrof i städvärlden idag.. Det är så att på mitt jobb kan man inte leva utan våra underbara släta glasputstrasor från Nilfisk. Med dessa putsar man speglar felfritt, avlägsnar fingeravtryck från rostfritt, får spishällar att se fabriksnya ut, får kranar att gnistra och ja ni fattar ?! Dem är oumbärliga.

Och nu... Har jag försökt vara och inhandla nya flera gånger och fick idag veta att dem är restnoterade. Gaah.


Iaf så är jag hemma på "hål" nu i lite över 2h. Har varit och köpt frimärken och hämtat ut våra djuptallrikar. Måste äta lunch, vattna blommor, ta ut sopor etc. Middag köper vi från Subway efter vi slutat och sen drar vi !


Hasta la vista ! ;)

Torsdag

Hejsan alla vänner... :)

Idag har ju då som vanligt varit sjukt varm.. Kändes flera gånger som om jag skulle svimma när jag svettats & städat som en galning i värmen flera timmar. Fick dricka massor av vatten men hade tyvärr alldeles för klen lunch med mig - Ett äpple & ett päron. Inte mycket att hänga i granen

Påväg hem från sista kunden såg jag ett par välbekanta droppar efter bilen.. FAN den har gått varm och tryck ut vattnet tänkte jag och körde en bit, Mycket riktigt steg tempen direkt så jag for tillbaka och fyllde på vatten innan jag körde mot stan igen. Var då ute i sunderbyn och redan i gammelstan började den stiga igen så jag kom på en smart grej och satte på all värme som gick i bilen för att hålla motortempen nere. Vilket såklart funkade men var vääldigt svettigt i den här värmen! :) Kännde mig riktigt duktig där och tänkte att de bara var tur att det var just jag som körde jobbilen då, Inte för att vara dum men jag tvekar starkt på att nån annan skulle gjort annat än att bara köra tills den kokat helt typ.

Denna visdom kan jag tacka HOB:en för... Bilen jag hade förra sommaren som kokade VARJE dag.

Anyhow.. Så slutade jag efter det och for hem. Lagade middag och sedan åkte vi till Gammelstan och målade andra lagret på vårat bord. In på MAX på vägen hem där Emil åt chilisheese och jag drack en lyxmilkshake :)

Kom hem och skrev mitt nya schema och la in ett par nya kunder. Sen har vi sett världens bästa program Kniven mot strupen som äntligen börjat om igen :) Nu måste jag stressa lite med betalningar & traderapaket så jag hinner skicka iväg grejerna innan vi åker upp till byn imorn.

Långt inlägg vart detta men läser ni nu har ni ju iaf orkat ta er igenom det :D

Smart..

Vet ni vad jag har gjort mellan typ 18-20 ? Jo sovit !!.. Smart där.. Lär ju inte sova så gött inatt.

Steg upp där strax efter 20 då och duschade... Sen åkte vi ut på stan en sväng å kikade lite. Man märker verkligen att folk suktar efter solen nu såhär efter den svinkalla & långa vintern. Öööverallt ser man folk som är ute :)


Nu håller jag dock på att svälta ihjäl så jag ska gå och göra mig en ordentlig kvällsmat :D Mums ;)

Svettig Onsdag

Fyfaan vad varmt det är alltså !! Var 20 grader redan 06.30 när jag steg upp imorse så jag har svettats som en gris hela dagen ! Värst är ju när man ska iväg mellan kunderna och måste sitta i en bil som stått i solen ett par timmar.. Tur vi har AC iaf  :D

Egentligen skulle jag bara jobba mellan 8-15 idag men en av tjejerna har blivit halvtids-sjukskriven och behöver avlastning med sina abbonnemang så Jag & Åsa tog det och slutade inte förrän kl 17. Var som vanligt roligt att jobba med henne, väldigt länge sen sist.

Sen var det bara att cykla hem i värmen. Hade lovat Emil köttfärslimpa, potatis & brunsås till middag idag men jag var alldeles för varm och trött för att orka laga det. Istället vart det köttfärssås och makaroner.

Har ingen aning om vad vi ska göra idag.. blir så himla irriterad och rastlös för att det känns som om vi bara sitter bort alla dagar och inte gör något vettigt alls.

Buuhu

Nu är jag jättebesviken.. Har i typ en månad planerat att vi skulle vara hundvakt åt Troja den här helgen så vi har varit och städat ur huset i fällan för att vara där, har tvättat och packat hennes filtar, köpt mat dit osv.. Åsså säger Malin idag att hon inte behöver nån hundvakt. Vart så lessen att jag började gråta tillåme haha.. Emil fick krama om mig. Men asså det är verkligen JÄTTELÄNGE sen jag har träffat Troja och jag saknar verkligen henne - För er som inte hängt med så länge här i bloggen så är Troja "min" hund som jag tyvärr inte kunde ha kvar.

Men det blir väl att åka upp iaf och kika på bilen.. Så får vi se om jag kommer hem med en 126a eller inte :D


Såå.. Ända sen jag fick veta att Troja inte kommer så har jag legat i sängen och surat. Borde göra något vettigt nu som att rensa det där jävla vattenlåset och packa ett par grejer jag sålt på Tradera.

Imorn blir det jobb för hela slanten och äntligen börjar Jag & baby samma tid så vi kan cykla tillsammans på morgonen.. Första gången på 2-3 veckor :D




Mamma saknar sin älsklingsbebi

Sex and the city 2

Jag är ju ganska mycket av en pojkflicka.. Trots att jag älskar att vara "hemmafru", allt som är romantiskt, snutteplutt och gullegull.

Igår kom dock HELA min kvinnliga sida fram när jag såg trailern till Sex and the city 2 och skrek rakt ut (Och klappade händerna) "AAAAAAH Aidan är med i 2an, guuuuuud snart kommer den ut oooh jag måste se den !!"

Emil delade inte min entusiasm.

Tisdag

Hejhej !

Idag är min Lediga dag och vid det här laget vet ni väl hur dem brukar se ut ? Städa städa städa :D

Har en hel lista på saker jag vill hinna göra.. Får se hur långt orken räcker :)

Listan:
Diska
Duscha
Plantera tomater
Vattna blommor
Hämta ut fönsterventilsfilter
Rengöra "avloppet" alltså den där golvsilen under badkaret. USCH
Rengöra handfat + Badkar
Gå ut med massa sopor
Laga Lasagne
Tvätta
Hänga undan alla vinterkläder

Och säkert en massa mer.

Måndag

Hej Allihopa !

Här sitter jag och har ont i huvet.. Fick det alldeles lagomt en stund innan Mamma skulle komma hit och slinga mitt hår - Alla vet väl hur gott blondering luktar ? Tänk er den stanken + huvudvärk.

Slingningen var då som vanligt en plåga med den där stickan i huvet hela tiden och att riva ut allt hår osv. Tror dock att det blev rätt bra ? Svårt att se ännu när det är blött.

Ska gå och sova snart tänkte jag.. Är så jävla trött och imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut :D Hehe trodde jag ja, Lär vakna kl07 som vanligt :D

Lite Middagstips

Jag tömde just min mobil så här kommer ett par Middagstips från mig :) Inte allt för vacka bilder dock :D


Lasagne


Laxpanetter med hemmagjort pottimos


Spenat, vitlök och creme fraichesås med pasta.


Hammis med klyftis, lök och egen dressing.


Kebabgryta med ris


Ostschnitzel med klyftis och chilibea.

Hothot

Shit, Det lär nog bli varmt idag med ! Är redan +20 i skuggan så...

Jag har rätt nyligt stigit upp, duschat, ätit frukost och sådant. Ska bara göra mig klar så åker jag iväg till Storheden sen för att handla mat och bra-att-ha-grejer som deo, diskmedel etc. Tänkte jag ska passa på att åka tidigt så har inte bilen hunnit bli fullt lika varm.. Finns det nåt värre än att sätta sig i en bastubil ? Huuh

Sen idag är det tänkt att vi ska grilla så jag har tagit upp en älgstek som skall skivas & marineras.. Kokade pottis igår så jag kan göra en egen potatissallad till det :)

Funderar på om jag ska be baby följa eller inte.. Kul med sällskap men karlar verkar vara precis som barn i affärer "Åh kan vi köpa det här,  det här är jag sugen på, ååh vad länge sen vi hade det här" Typ.. ingen tanke alls på att pengar inte är oändliga och att man inte kan handla hem huuur mycket som helst så det ändå bara står och blir dåligt.

Nej, nu ska jag fixa håret & klä på mig.

Godnatt

Idag förtjänar jag nästan medalj så duktig som jag varit ;D... Som jag skrev tidigare har jag städat kök, toa, diskat + tömt disk. Sen dammsugit hela lghten, tvättat hängt och vikt. Bytt sängkläder och hela köret.. Skönt med en massa rent :)

Är väääldigt trött nu efter nattens korta sömn och dagens aktivitet så jag ska alldeles strax hoppa i säng.. Måste bara göra mig klar först. Emil är i Boden så han kommer väl hem inatt någon gång så får hoppas att jag inte vaknar. Konstigt nog har jag inte hört ett enda ljud när han kom hem mellan 3-4 inatt och då brukar han inte vara direkt tyst.

Det fula är att kvart över 4 imorse vaknade jag av nåt konstigt ljud.. Ljudet fortsatte och fortsatte så jag undrade mer och mer vad det var. Lät precis som när man har vindrutetorkarna på fast rutan är torr så tänkte att nån kanske lämnat bilen utanför å det slutade regna just eller nåt.. Steg iaf upp för att gå på toa och då ser jag en massa kläder överallt på golvet och hör att det hööga ljudet är min karl som snarkar.. Hittade honom tillslut i soffan med tvn på haha :D Försökte få honom till sängen både vid 4 & 6 men lyckades inte ;p



Ska oxå tipsa er om en jäkligt god kvällsmat/mellanmål som jag just åt :)



En ganska mogen & söt banan, hallon, grädde och kokos. MUMS var det ! :)

It's Official

Sommaren är officielt här.. 25 grader i skuggan hemma hos oss :)

Tjohoo

Det här vädret gör mig rastlös !!

21 grader varmt i skuggan och jag vill hitta på nåt men baby ligger i sängen och är bakis. Jag tycker bara mer och mer att det är att förstöra helgen att dricka för hallå ? Först ska man typ stressa direkt efter jobbet för att äta, göra sig klar, åka iväg osv. Sen ska man sova bort halva Lördagen och resten ska man bara dega. Sen dricker ju många på Lördagkväll oxå och då är det seg & deg hela Söndan åsen är hela helgen förbi och inget vettigt har man hunnit med.

Jag har då iaf stigit upp kl 09 och stekt plättar till frukost, diskat masssor, torkat bänkar + bord, spisen & fläkten. Kylen/frysen och alla skåpluckor. Sen tog jag tag i badrummet där handfatet, toan och speglarna fick sig en svängom :)

Nu ska jag dammsuga och sen måste jag till affären för att hämta ut våra mattallrikar som kommit och ett par nya skor åt Emil.

...

Jag har blivit en vintant vetni.. Men bara mousserande jordgubbsvin som duger åt mig ;) 59 kronor flarran så ganska exklusivt förstår ni :) Nuuu korka upp iaf och sen glida lite Buick.

Har jobbat 8-17.15 idag och sen cykla hem i steeekvärmen med tröja, munkjacka och skinnjacka.. Inte alls nå svettigt :D Haha.. Sen direkt till Mammsen och äta Tacos samt glass med jordgubbar till middag vilket var gött ! :D



____

Uppdate ett par x antal timmar senare: Har kommit hem nyss efter en kväll på stan, Kan ni fatta att klockan snart är 01 på natten och det är fortfarande 15 grader varmt ute ? Visserligen har det åskat och blixtrat som fanjävel men det led man ju inte av när man satt i en bil :D Vart då hursomhelst så trött nu så jag åkte hem medans dem andra fortsatte... Ska då bli sååå skönt att sova nu, ska bara äta lite chips först :D

Who the fuck cares ?

Alltså... What's up med alla äckel som måste berätta detaljerade historier om deras mens i sin blogg. Ingen bryr sig om hur mycket ni blöder, hur ont ni har, hur många dagar det varar eller hur dåligt humör ni är på.

UUUSCCH

Ledig Torsdag

Idag fyller Emil år så jag har stigit upp före honom och bakat scones, dukat upp och kokat the åt oss till frukost :) väckte honom sedan med en liten present på sängen, Den lite dyrare presentet har han fått i förskott så :)

Det var hursomhelst gott och det verkar bli jättefint väder idag oxå :) Så lägligt när man är ledig och allt :) Vet dock inte riktigt vad man skulle ha hittat på idag ? hmm..



Recept på scones
2 bröd = 8 bitar.

50 g smör
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1,75 dl mjölk

1.Rör ihop de torra ingredienserna med rumsvarmt smör och häll sedan i mjölken.
2.Knåda till en smidig deg och tryck ut till två runda bröd på bakplåtspapper, Nagga och skär spår av ett kors i så att bitarna lätt går att bryta isär.
3.Grädda ca 10 min på 250 grader.

Onsdag

Fyfaaan vad skönt att vara ledig imorn ! TJOHO.. Ingen långhelg för mig dock som för många andra då jag jobbar på Fredag. Inte mig emot.. Det är min långa Fredag denna vecka dvs över 9h vilket ger bra med fening ;)

Har så jävlajävla ont i huvet nu och har haft det sen vid lunch-tid så det var ganska jobbigt att jobba.. Ska ta ännu en tablett nu och se ifall det hjälper, Känner att det är från nacken det onda kommer så jag ska ta på mig en halsduk och sen be om lite massage.

Efter jobbet har det inte hänt dessmer idag.. Vi lagade hammis med bröd och klyftpottis till middag vilket var smarrans och sen åkte vi iväg till Storheden - Lite försent dock då vi trodde att Systemet hade öppet till 20 men det var visst bara på Torsdagar&Fredagar så det var bara att åka hem igen ;p


Polka vs Kokos

Nu har jag smakat ytterligare 2 av Marabou's nya smaker.

Först Kokos som jag tyckte var mycket godare nu än när den fanns sist för ganska många år sen.
Antingen har dem ändrat receptet eller så har jag ändrat min smak. God var den iaf med stark kokossmak (Smakar RIKTIG kokos och inte sådär konstgjort).
Säljs bara på rulle vilket jag tror är bra.. Skulle nog blir lite väl sött & mäktigt med en hel kaka.
3,5/5




Den andra är förstås Polka som man hört såå mycket om ! Alla verkar älska den men själv tycker jag att den är överskattad. Den är som en försämrad mintkrokant bara.. För söt och för svag mintsmak. Sen tycker jag att det är godare med krispig krokant än hårda polkagrisbitar i.
Den är god men egentligen onödig då det som sagt redan finns en supergod marabou med mintsmak :)
3/5

Motvind

Mygod vad trött jag var imorse trots att jag sovit bra och allt.. Ändå kändes det som om jag varit vaken hela natten. Kändes såklart extra jobbigt att cykla till jobbet idag oxå men jag tog mig i kragen och for... Det var motvind heela vägen !

Har jobbat mellan 9-15.30 och slapp cykla hem eftersom jag börjar här på Porsön imorn så jag kunde ta hem jobb-bilen :) Skönt

Kokade en köttgryta igår så nu håller jag på och kokar upp den igen så jag kan reda den åsså kokar jag ris till det. Är jäkligt hungrig och trött oxå för den delen men snart kommer nog baby hem så vi kan äta middag :)

Måste sen oxå duscha och vara till affären och hämta ut våra assietter :)

Har föresten budat hem en tavla från Tradera oxå, Hur snygga är inte sånahär på en skala ? Just denna är motivet i vit plast men oftast brukar det ju vara i koppar :)


Beslutsångest..

Nu är det ångest i hjärnkontoret ska ni tro.. Har ju länge velat ha en ny bil som ni förstår och nu har jag hittat en potentiell.. En bil jag vill ha men som för mig är ganska dyr. Den drar mycket bränsle och kostar ungefär dubbelt så mycket att äga som Volvon jag har nu.

Det är en fettysk vi pratar om.. Med v8 så alltså en lite törstigare bensinare. 20-25.000 kronor kommer den att kosta. MEN då är det en jävligt snygg bil jag inte behöver skämmas över.  Hmm hmm hmm.. Det finns mycket att fundera över. Pengarna har jag ju men frågan är om jag är beredd att lägga ut så mycket.. Har ju som bekant endel sparationsångest när det gäller mina pengar.


OM jag bestämmer mig för att köpa så blir det att åka på Torsdag och hämta.

Efterlysning !

Är det någon där ute som har/känner någon som har en sånhär pall som inte används ?

Jag vill JÄTTEGÄRNA köpa den isåfall. Röd, blå eller svart. Färgen kvittar !

Kan tänka mig att betala 2-300 kronor om den är i bra skick.

Måndag

Millan: Behöver du en anledning till att jag inte tänker lägga ut "dagens outfit" i MIN blogg, för att DU vill det ?

Aargh, Man kan ju bli något fundersam på vad folk har för liv som tjaaatar på okända människor om att dem ska ta bilder på sina kläder. O R K A

Anyhow.. Jag har jobbat en liten kort stund idag och hade föresten "Cykel-premiär" idag vilket inte alls var lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara, Det är ju så nära och det var riktigt skönt väder så det kändes bara uppiggande med en cykeltur :)

Har slagit igång en maskin och ätit lunch sen jag kom hem så nu ska jag ner och sätta kläderna på tork, dammsuga, diska osv.





Svar på tal

Nu har jag fått 2 kommentarer av en person som kallar sig "Millan" bloggadressen du uppger finns inte så jag svarar här.

Kommentar 1: "Dagens outfit?"
Kommentar 2: "Kan du inte lägga upp dagens outfit?"

Svar: Om detta ser ut som någon jävla modeblogg måste jag ju ha misslyckats rejält.. Har absolut inget intresse av att ta kort på mig själv för att visa okända människor vad jag har på mig. Så.. Om man letar efter dagens outfit är inte detta the place to be.


Här kan man däremot få se endel gamla grejer ;) Vårat porslinssamlande fortsätter och snart har vi bytt ut våran servis mot ett par gamla.. Som jag nämde kommer vi att samla omaka porslin då det är så svårt, dyrt och tidskrävande att hitta en hel servis i samma dekor.

Här är tallrikarna vi köpt idag, Bara 4 st så vi måste hitta fler :)


För er som inte vet heter denna Servis PIGG

Har även budat hem djupa tallrikar idag från servisen Spinett


Fina va !? :)

Söndag - Äntligen hemma

Ooh så skönt det är att komma hem ! Jag är ju en sån som verkligen älskar att vara hemma och det är så skööönt att få sova i sin egen säng, använda sina egna duschgrejer unt so weither  :)

Idag har vi stigit upp tidigt och åkt till Finland för att tanka, snurrade lite i pajala och sen for vi hem igen. Åt lunch, packade osv. Baby var ute och körde lite cross och jag satt vid datorn innan vi åkte mot Luleå.

Helgen i bilder:

Vi var i huset i Fällan som har hela inredningen kvar från 50-talet, Allt från spis & tapeter till gardiner och möbler :) Mycket fint för mig att titta på med andra ord.






(Kolla kornischerna i bakgrunden på denna bild. I LOVE såna men dem är ju så svåra att få tag på :()


Utsikten över sjön är inte så tokig den heller, Speciellt inte på sommaren.



På framsidan stod Buicken och frös


Och en av Amazonerna fick vädras lite :)

En snabb uppdatering

Hej !

Här kommer en snabb uppdatering från Korpilombolo !

Jag körde igår och vi kom fram vid 19.30 lagomt till nygrillad mat :) Drack lite vin & öl till det och sen for vi till Fällan och sprutade in lite radar i fönster och sådant där det kanske bosatt sig lite spindlar. Hem och sova dåligt hela natten för att det var SÅÅ varmt, solen började steka rejält på morgonen oxå så jag vaknade och var bokstavligt talat blöt av svett. Not so fresh !

Vid 10 hade vi ätit frukost och gjort oss klara så vi åkte iväg till Fällan där vi storstädade - Tog ut alla mattor, slängde skräp, dammtorkade, dammsög och skurade. Dammade även dukar etc så det blev fint och fräsht :)

Tog en cider i solen och åkte sedan tillbaka hit igen. Tog det lungt och såg nån film om inavelsäckel som mördade hit och dit. Har ätit ett Kivijärviskrov från grillen, löst korsord, fotat en massa och druckit kaffe samt breezers, Ska snart ta min sista ;)

Lär inte hända så mycket mer ikväll och imorn åker vi ju hem.. Då ska jag visa alla bilder jag tagit :)

Fredag !

HejHej !

Idag har jag bara jobbat mellan 9-14 pga att en kund avbokade sin städning. Skönt så hann jag städa undan och diska här hemma i lugn och ro innan vi åker. Hade ingen lunch med mig idag så jag har ätit nudlar och nu mumsar jag på ett chokladwienerbröd med en kopp kaffe med myycket grädde i. I love grädde ! Det går åt ca 5 dl vispgrädde i veckan här hemma hos oss mohaha :D

Uh, Det här wienerbrödet var verkligen mäktigt :S Måste äta nån macka innan vi åker för det blir rätt sen middag med tanke på att vi är framme i Korpis vid 7-tiden. Vi har beställt grillat iaf åsså har vi ju med oss lite gotta från systemet som jag hade premiär på igår ;) Köpte 2 breezers och 2 cider bara och Emil köpte olika öler.

Och på tal om Systemet... Måste varna er för denna vidriga cider ! Smakade den igår och.. Ja man blev allvarligt illamående av smaken. Jag tvingade i mig hela eftersom jag betalt för den men FY så äcklig.

Ska enligt systemet smaka: Mycket söt, fruktig smak med inslag av jordgubbar och lime. Ton av peppar
Enligt mig: Inte söt, Ingen smak av jordgubbar, lime eller peppar däremot är den vääldigt blaskig med någon ton av sötlakrits ? Påminner mig även om sån Energidryck på pulver som man fick när man var liten och hade magsjuka.

Uuh

USCH, Alltså om ni vill se en jävla grotesk film så se The Collector. Samma skapare som SAW-Filmerna. Fyfan vad jävla störd den var.. Både att den var äcklig och nivet mördaren dör aldrig och bara plågar alla och ingen lyckas stoppa honom. En sån cepe film så man bara sitter och skriker "Men döda honom dåååå"

Usch.. Nä den var vider !


Trötter

Mjaauu, Börjar bli riktigt trött ! Ska snart äta kvällis och hoppa i säng :)

Har faktiskt fått lite vettigt gjort idag som att ta bort extraljusen från bilen, städat ur den och dammsugit golv + säten åsså flyttade jag alla "vintergrejer" som kupévärmare,sop och rattmuff till bagaget. Kollade oljan osv.

Kom in och tog det lungt ett tag innan jag gjorde den otrevliga upptäckten att vi bara hade 4 skivor bröd kvar vilket inte räcker till kvällsmat, frukost och lunch till 2 personer ! Så det var bara att fara och handla.. Trodde vi skulle kunna skjuta på det tills vi kommer hem på Söndag men ikket ;p

Kom nyligen hem från Storheden och lagade matlåda åt Emil medans han diskade så nu har man då gjort nog för idag ! :)


Godnatt !

Onsdag

HEJ !

Idag har jag jobbat mellan 8-15 och sedan åkte jag buss hem. Egentligen borde jag ha farit till stan idag istället men tar det nån dag när jag har bil eller mer tid på mig.

Ska strax börja med middagen men känner att jag kanske måste ta en kopp kaffe först :)

Min present till Emil kom ju föresten hem idag.. En tröja han har velat ha från Noshame som dem tyvärr slutat sälja för flera år sedan har jag nu hittat en NY av på Tradera.. En åt mig oxå dessutom då säljaren sålde en i XL och en i S :D Så jag tror han kommer blir överaskad och glad :) Ska köpa en liten annan grej oxå men det är ju ingen brådska ännu :)

Till helgen åker vi iaf upp till Fällan och storstädar ur huset så det är färdigt att börja användas som vårt sommarhus :) Nästnästa helg tar vi Troja med oss och åker dit igen :)


Tjing ;)


Tisdag

Tänk att det bara är Tisdag ? Känns som att den här veckan gåt jättesakta !

Idag har jag trots missöden fått en maskin tvättad, dammtorkat hela lägenheten, lagat god middag, gått ut med sopor etc. Så lite duktig har man ju varit ! :)


Jag & Älsklingen har nu bestämt oss för att börja inhandla oss "nytt" porslin. Dvs gammalt porslin. Det är ju näst intill omöjligt att köpa på sig en hel servis utan att lägga ut hiskeliga summor och samla under väldigt lång tid så vi har kommit fram till att ha omaka porslin, dvs lite olika dekorer :)

Budade nyss hem 6 av dessa assietter så då har vi det.. Tallrikar är enkelt och djuptallrikar är lite svårare, Men det kommer :) Får se vad det blir för några, Kanske Spinett eller Pigg - Dem är ganska billiga och relativt enkla att få tag på. Helst hade jag haft en hel servis TEVE ! :)

Fortsättning

Här kommer en fortsättning på mitt senaste arga inlägg... Jag är VERKLIGEN irriterad för att jag inte kan tvätta nu när jag hade planerat det ! Jag stressade hem direkt efter jobbet bara för att hinna till min bokade tid helt i onödan.. Nu hade jag ju istället kunnat hunnit med att låna böcker på Kulturens hus samt köpa en liten födelsedagspresent åt Emil.

MEN NÄE, Jag for hem helt i onödan. ÅÅH


Jag har iaf nyss kokat potatis till middagen, Jag ska laga moussaka idag. Nu dricker jag en kopp kaffe och ska strax diska och gå ut med sopor. Jag har föresten slutat ha socker i kaffet, Duktigt va ;D

ARRRRGH

Alltså gissa hur jävla förbannad jag är nu på en skala... Typ 10 !

Kom hem från jobbet, gick direkt ner i tvättstugan för att hinna tvätta min enda lediga dag denna vecka.. Just idag är såklart den maskin jag bokat stendöd medans alla andra fungerade. Försökte vicka upp och ner alla vippsäkringar, trycka på slåpåknappen, dra in och ut nödstoppen men inget fungerade så jag ringde Lulebo's felanmälan vilket jag inte borde ha slösat min energi på ! I andra änden av luren satt en dryg gubbjävel som bara antog att när en tjej ringer och anmäler något är hon automatiskt en idiot som inte en provat slå på maskinen.

Jag: Hej jag ringer för att anmäla en trasig tvättmaskin. Den går inte att slå på fast all ström är igång och de andra maskinerna är på.
Gubbe: Jaha men vilken tvättstuga är det då ? (drygt)
Jag: Den i hus nummer 17-33
Gubbe: Ja men där finns det ju två tvättstugor vilken är det ? (ännu drygare)
Jag: Ja det finns 1 tvättstuga med 3 rum, maskinen jag pratar om är i grovtvättstugan
Gubbe: Jaha men har du provat att slå på den då ? (dumförklarande)
Jag: Ja och jag har testat alla säkringarna
Gubbe: Har du provat strömbrytaren på väggen
Jag: Ja alltså de enda som sitter på väggen är alla vippsäkringar
Gubbe: Det är säkert bara strömbrytaren
Jag: MEN DET FINNS INGEN JAG INTE HAR TESTAT
Gubbe: Ja men hur ska vi ha det nu.. tänker du gå ner och kolla om det inte bara är strömbrytaren eller ska vi skicka ut nån i onödan.. Du vet att det kostar ju pengar för varje person vi skickar ut på sånt här och sen är det inget fel. (ännu mer dumförklarande)
Jag: Ja men skit i det då förfan, det är ingen strömbrytare som är felet och det är ändå inte min uppgift att leta reda på vad det kan vara men låt den var trasig då. klick*

Så nu tack vare jävla skithögar som inte ens kan göra sitt jobb så kan inte jag tvätta idag !

SEN har jag köpt en tröja från Tradera... Nu 18 DAGAR efter avslutad auktion och en massa tjorv med en seg & förvirrad säljare har jag nu fått hem min tröja. En enorm jävla Medium trots att det stod S i annonsen. Så jävla less jag blir !!

Nyskurat ! :D



Åh så skönt, Nu har jag haft ut och dammat alla mattorna, dammsugit och skurat hela lägenheten. Nog för att jag dammsög alla rum igår oxå men tänkte de var lika att göra om det nu när jag skulle skura så det blir ordentligt gjort. Måste erkänna att det går väldigt länge mellan gångerna jag skurar men vi smutsar helt enkelt inte ner golven så jag tycker inte det behövs oftare heller ! :) Skurade såklart med Såpa iaf så nu luktar det gött, Hade även i lite barnolja i vattnet då jag läst att det ger fin glans åt laminatgolv ! :)

Medans diskade Emil en massa så det var oxå väldigt skönt att bli av med :)

Imorn jobbar jag bara ett par timmar så då ska jag tvätta när jag kommer hem.. Ides bara tvätta kläder igår så nu blir det handdukar och sådant.


Nu skaj ag ta mig en kopp te och bara känna lugnet resten av kvällen.. Vi var och åt mjukglass för ett tag sen men det vart alldeles för mycket sött & sliskigt så jag började må helt illa efter jag tryckt i mig allt :p

Måndag !

Idag har jag fått äran att lära upp ännu en ny medarbetare hos oss på Maid eftersom chefen tyckte det gick så bra sist och det känns ju kul att få lite ansvar :)

Vi har jobbat på hos mina kunder samt en annan pga att deras städerska var sjuk. Slutade iaf vid 15.30 och har kommit hem för en stund sen. Fick just besök av mensvärken from hell så jag tar det lite lungt nu med en kopp kaffe innan det är dags att börja med disk & matlagning.. Är sjukt hungrig nu så kan nog inte vänta med det allt för länge :p


Längtar tills bubben kommer hem så jag får kraaaama om honom <3

Nya Inköp

Idag har jag köpt Yvonne Rydings Cleansing lotion. Tycker hennes produkter är väldigt bra då dem verkligen inte torkar ut huden som så många andra gör, Man känner sig riktigt ren & fräsh efteråt och dem är dryga.
Just denna var billigast på Ica maxi så jag köpte den där men ska beställa Dag & Nattkräm från Eleven.se istället där dem var billigare om jag inte har väldigt tur och vinner en tub av varje nya & oöppnade på en auktion på Tradera som går ut snart ! :)



129 kr på Ica Maxi.
200 ml

Har sen tidigare ansikts-peelingen som oxå är jättebra :)

Söndag

Godmorgon !

Jag har stigit upp för en timme sedan och medan jag väntade på att Baby skulle vakna torkade jag bord, bänkar och skåpluckor i köket. Plockade undan i kök & vardagsrum och sen började jag med frukosten.

Vi ska nämligen åka och måla vårat bord idag vilket inte är en dag för tidigt ! Det är typ flera månader sen vi slipade det och har inte förrän nu fått fingrarna ur att börja måla det. På vägen hem ska vi handla mat på Storheden och jag ska in på Ica Maxi för att eventuellt köpa ansiktstvätt och dagkräm från Yvonne Ryding :)


Nu ska jag vattna blommorna och plocka fram färg, rollers etc så vi kan börja åka sen :)


Svål-Lördag

Hellow..

Efter att jag skrivit det senaste blogginlägget gick jag och la mig i ren frustration.. Sov en timme och väckte sedan Emil och sa att nu är det färdigsovet ! Då var jag så trött & hungrig att jag inte ides tillaga kycklingen jag tinat upp så det fick bli Kebabrulle till middag för oss båda - Inte nog med detta, Vi köpte även Loka, Chips & Dipp. Hann trycka lita kolakakor & vit choklad där imellan oxå hehe :D

Har sett på Svärdet i stenen men den var inte alls lika bra som jag mindes :p

Har lagat en riktigt god kycklinggryta nu som får bli morgondagens middag.. Älskligen var duktig som diskade och sen spelade vi Yatzy. Jag fick Yatzy på FÖRSTA slaget. Tjoho.. Vann rätt överlägset oxå ;)




GAAAH

Jag blir GALEN, Det kryper allvarligt talat i hela jävla kroppen på mig. Ute har det spöregnat precis hela jävla dagen och Emil.. Han har sovit ena halvan och legat i soffan halsovandes andra halvan framför det ena mer värdelösa programmet än det andra.

Jag däremot... Jag är galen av rastlöshet. Jag vill bara fara nånstans, göra nånting, hitta på nåt - Vad som helst !

I WANT TO DO SOMETHING. Det här gör mig så less... Det vore lika bra att skaffa ett helgjobb för så fort man är ledig så ska man "ta det lungt" VARFÖR DÅÅÅÅ ? Helgerna är dem enda dagarna på veckan man orkar göra nåt till skillnad från alla vardagar man kommer hem och är helslut.


Tvn borde aldrig ha uppfunnits eftersom den gör folk besatta och lata. Hur många finns det inte där ute som "bara vill ta det lungt framför tvn" FUCK TVN

Morsning !

Kanske är större delen av Sverige lite bakis idag ?? Inte då jag iaf :) Men min man däremot ;p.. Han kom hem kl05 och då hade jag ju sovit hela natten så det var allt lite svårt att somna om så vi låg och pratade ett tag tills vi båda kunde sova och sen steg jag upp vid 8 istället :)

Gick ut i regnet för att slänga sopor och kolla när det var jag hade tvätttid. Har tömt disk, plockat undan, deklarat och en massa sånt som man måste göra ;) Sen stekte jag Amerikanska pannkakor till frukost åt Emil och lite mer lunchliknande åt mig själv.. Det var gott iaf ! :)


Nu ska jag ta mig en stoor kopp kaffe, Är så sugen på det ! :D
RSS 2.0