?

Patetisk kommentar från Anonym i Kiruna:
Hård jobbvecka? Kom igen? Du jobbar typ 3 h om dagen.. Och om du tycker att sopa bilen är jobbigt kan du inte ha ett särskilt jobbigt liv. Men kul att du var så duktig och slängde soporna här om veckan! Stor bedrift!


Hahah alltså.. Vart ska man börja ? För det första är det ganska smickrande att du ägnar dig åt att hålla koll på hur många timmar om dagen jag jobbar, vad jag tycker om snöiga bilar och hur ofta jag slänger soporna. Sedan att du gärna vill påpeka att jag INTE kan ha ett jobbigt liv är väl för fan skitbra.. Är det inte det som är tanken, att livet ska vara bra och roligt istället för jobbigt och tråkigt ?

Sticker det i ögonen på folk att endel nöjer sig med att bara jobba deltid och ändå ha pengar över under månadens slut, sur för att du själv inte har någon egen bil att sopa av, är du ledsen över att du inte får ägna dig åt lika beundrandsvärda bedrifter som mig - att slänga sopor. Eller hade du bara jäävligt dålig fantasi när det gäller att komma på något att gnälla om ?

Hejdå

Nu har jag kommit hem från jobbet för ett tag sen. Oden är promenerad, jag har bytt kläder, ätit och druckit energidryck så nu ska jag gå ner och köra upp bilen så jag kan packa den.. Stört hur mycket packning det alltid blir fast jag som nu bara ska vara en helg.. Men det är mina grejer, odens grejer åsså en massa mat.


Anyyhoo.. Dags att börja fara !

Same same

Hur kommer det sig att det alltid blir svinkallt, snöstorm eller regn och slask så fort jag ska långt iväg med bilen nånstans. Varför hade det bara inte kunnat fortsätta med samma väder som varit hela veckan ? Jag bara undrar..

Så nu har jag fått ägna min lediga morgon till att plumsa runt i snön, sopa balkong + trapphus och sist men inte minst hela jävla bilen. Nu ska jag ta och packa färdigt allt och sen ska jag iväg och jobba ca 3,5 h innan vi kan bege oss =)



Såå, Gott Nytt År på er om vi inte hörs mer detta år :)

Onsdag

Hejhej !

Jag har varit på rea idag, Eller jag har försökt. Det gick som det brukar gå.. Jag börjar ångra mig redan när jag ser hur fulla parkeringarna är, inser att det inte ens är nån ide när jag kommer in till kaoset i affärerna där allt hänger huller om buller och folk helt plötsligt har tappat vettet.. När jag ser kön till kassorna ger jag upp. Så nu har jag internetshoppat från H&M's vårkläder istället - Mycket trevligare =)

Handlade lite go mat till Nyår gjorde jag oxå, Men sen åkte vi hem.. Oden var inte alls på shoppinghumör och satt bara och gnällde i bilen. Jag var föresten in på Candycorner oxå men deras 800 sorters godis var inte så jävla imponerande.. Nivet såna äckliga avlånga halvrunda chokladgodisar som är fyllda med kokos (liknande bounty) fast man känner att dem är sådär billiga att chokladen smakar plast ? Dem godisarna såg jag säkert 5 gånger i hyllorna, En massa andra godisar fanns oxå flera gånger.

Nåja.. Före shoppingturen har jag jobbat mellan 8-12. Jag och Oden har såklart varit ute och promenerat och nu på eftermiddan har jag lagat mat och så smått börjat packa lite vilket jag ska fortsätta med nu. Har bara en kund på 3 timmar imorn och sen åker jag uppåt :) Ska även göra såntdär som är bra att göra innan man far bort som att diska, slänga sopor, vatta blommor etc.. Bäst jag sätter igång nu för jag har suttit här och kikat på kläder alldeles för länge :)

Funderar på om jag ska se Grabben i graven bredvid ikväll när den går på tv, Den är ju ganska gullig ändå :)

Back to reality

Jahapps... Då var det slut på "jullovet" för min del, Är smått avis på alla i min närhet som är lediga ända tills efter nyår =/ Men men så är det ! Dessutom vet jag inte ens om jag jobbar nåt imorn, Har inget på mitt eget schema så det är isåfall om någon är sjuk eller behöver hjälp.

Idag har jag varit i Ängesbyn en stund och avverkat 5e julbordet för i år som även får lov att bli det sista, Varit ute på några promenader med Oden och sedan mest känt lugnet.. Sett Skönheten och Odjuret på tv bland annat :D Hehe !




Drog nyss en liten vals med dammsugaren men nu är frågan om jag alls ska idas skura eller om jag väntar med det tills efter Oden har åkt till Emil igen.. Känns som om det vore ganska bortkastat att skura nu med tanke på slaskvädret som är ute då det dras in så mycket smuts. Jo jag bestämmer mig nog för det.. Mattorna är ute på vädring iaf så det får klassas som en något sånär seriös städning av golven :):)

I övrigt är det väl bara lite kvällsmat och en kvällspromenad som fattas innan kvällen är slut. OM jag är ledig imorn blir det att leta kläder på mellandagsrean :)

Godnatt

Oj oj oj vilken renlevnadsmänniska man är.. När resten av världen förmodligen befinner sig i dimman ikväll kom man själv just in från en 40minuters promenad :)

Nu är jag gode sömnig så sängen blir nästa anhalt ! Det som är skönt med att gå ut senare med vovve är att det inte är lika bråttom ut imoronbitti :)


Fan vad surt !

Alltså.. Jag tvingade iväg mig själv idag ändå, Tänkte att handla måste jag ju och då är det lika bra att ta resten samtidigt.. Var riktigt jävla sugen på godis så jag såg verkligen fram emot Candycorner men se det var stängt idag men öppet igår ?! H&M var oxå stängt så inte fan vart de nå !

Störande som fan att så många affärer inte har någon information på sina hemsidor om öppettider under helgdagar och sånt, Hjälper väl inte om de står att det är öppet söndagar om det inte är det på alla dagar som räknas som söndag ? Nåja.. Willys var då öppet och det kan jag rekomendera er - Att handla nu när folk bara har köpt julmat senaste veckorna för då måste dem rea ut en jävla massa "vanliga" produkter för att hinna få dem sålda innan datumen går ut så på tex Willys hade dem jättemycket rabatter på kött, pålägg, mejeriprodukter osv !

Förutom att handla har då inget vettigt blivit gjort idag och lär väl inte bli det heller. Jag har hyrt film och köpt gotta så :)




+



+



= Sant

Söndag

Godmorgon världen !

Jag ska just gå och lägga mig igen tänkte jag.. Är så sjuukt trött och har ändå inget speciellt att göra så soffan lockar för en liten tupplur :) Egentligen hade jag tänkt åka iväg på lite ärenden idag som att kolla rean på HM, handla mat, hyra en film och köpa lite snarva till ikväll men inte än på ett tag iaf.. Planerna ändrades när jag vaknade i morse och var omåttligt trött så istället blir det nog att ta det lungt här hemma och eventuellt traska iväg till affären här på Porsön för film & godis :)


Skönt att vara ledig imorn oxå åtminstone även om de inte blir nån vidare saftig julledighet :)

Till Oden

Oden fick såklart oxå en julklapp ! Mamma och Mattias hade köpt detta söta gosedjur åt honom som var nästan lika stort som han själv :)


Julklappers

Jag hade varit snäll i år med tyckte tomten.. Detta är vad jag fick :)

En glassmaskin, Yihoo.. Ska bli väldigt roligt att göra egen glass =)


En Sodastreamer !


Schampo och Inpackning från Wella Proffessionals


En rosa Onepiece (inte en äkta då) men tyvärr var den lite liten så jag måste byta till en större storlek :)



2 av dessa bakformar, en större och en mindre. Fick även 3 rosa baksålar men hittade dem inte på bild.


2 Jättefina glasskålar, Dåliga bilder jag vet !




Ljusstakar


Och sen fick jag även lite andra grejer.. En tavla, ljuslykta, handdukar, tshirt osv :)

God Jul !

Hej !

Kan väl börja med att önska er allihop en trevlig Julafton med god mat och fina paket !

Själv gjorde jag bort firandet igår.. Kom hem från jobbet och stressade på mig andra kläder, rastade Oden och drog iväg mot Gammelstan där vi åt massor av god mat innan julklappsutdelningen.. Jag fick massor av bra grejer men det tänkte jag fota och lägga upp i ett eget inlägg sen så blir inte detta så överdrivet långt. Emil fick oxå en massa saker så Mamma hade visst varit snabb med julhandlandet med tanke på att vi inte vetat så länge att vi skulle fira jul tillsammans :)

Hursomhelst var kvällen jättetrevlig och vi kom ganska sent i säng vilket kändes när jag skulle upp tidigt imorse och ut med Oden ! Känns verkligen att jag ligger back på energikontot efter en hård jobbvecka med mycket stress och lite sömn men nu ska jag baara vila resten av helgen :) Samt ta tag i mitt botrglömda hem då !

Nu imorse vid 11-tiden åkte Emil hemåt igen för att fira med sin familj och jag åkte mot Mamma och dem för att inta jullunch. Sen fick Jag & Markus för oss att göra milkshake så det var gött :)

Har kommit hem för en liten stund sen nu och ska packa upp alla julklappar och eventuellt tvätta lite kläder haha Japp, Tvätta kläder på julafton. Emil råkade få med sig extranyckeln som även går till tvättstugan så jag tänkte passa på nu när ingen annan lär ha bokat för tvättkorgen är verkligen full nu !

Anyhoo.. Ett inlägg med alla grejer kommer sen och tills vidare får ni ha en God Jul :)

Torsdag !

Hejhej !

Då var det dags för dagens uppdatering då.. Jag sitter visst här vid datorn och försöker komma på allt möjligt att göra förutom just dem sakerna som måste göras. Så typiskt !

Idag har jag jobbat mer än full dag, dvs över 8 timmar vilket jag gjorde även igår men det kan behövas för nästa vecka har jag mycket avbokningar så då blir det inte så mycket jobb. Är alltid så vid högtider när folk är hemma osv, Men före högtiderna ja då vill dem minsann ha städat.

Har skickat iväg både köttbullar och alla julklappar till Gammelstan idag men Laxcheesecaken måste jag göra nu ikväll och ta med dit imorn. Vi ska ju som sagt fira jul imorgon ! Kl 18 är middagen och kl 16 är jag färdig hos sista kunden men då måste jag till kontoret först innan jag kan åka hem oxå :s Emil & Oden kommer då hit imorn nån gång medans jag är på jobbet iaf.. Hursomhelst ska det blir kul att få hit min älsklingar, äta en massa go mat och öppna presenter i mängder :)


Här är alla julklappar jag köpt, Det blev hela 16 stycken i år och då har jag ändå bara köpt åt 5 personer.


Onsdag

Åh veckan går fort man hinner knappt med allt man ska göra men samtidigt fick den gärna gå ännu snabbare så man fick helg nån gång.. Hatar verkligen mina tunga jobbveckor.

Anyhoo.. Jag har jobbat 8-17 idag, panikfixat här hemma med julmat, julklappar, disk och så vidare. Ska äta kvällis nu och somna någorlunda tidigt ikväll tänkte jag, En jobbig dag väntar imorn bluuh. Usch jag känner mig stressad !


Nåja, i övermorn kommer mina älskade och det är ju nåt värt att vänta på ! :)

Damn

Gudars.. Tunga dagar det här. Mycket att stå i med andra ord..

För det första har jag sovit som ett härvelkors eller nåt inatt, Inte bra iaf.. Och sen fick jag mig 4 timmars extrajobb utöver det jag redan hade idag, skyndsamt hem och äta (Maten lagade någon på Max ;)) åsså iväg till storheden för att julhandla som resten av världen men seriöst varför köper folk mamma scans storpack köttbullar och risgrynsgröt på tub ? Då är det väl fan lika bra att låta bli att ha just dem saker på bordet som man ändå inte ids laga till själv för inte smakar det samma med nåsånt skräp.

Anyyhoo, Just idag skulle man kanske ha valt den enkla vägen för det känns inte så lockande att ställa sig och rulla + styckfrysa bullar just nu men it has to be done för vi ska fira redan på Fredag och jag jobbar till 16 eller senare resten av hela veckan och så har jag ännu nå småkompletteringar på julklappslistan och så ska en Laxcheesecake svängas ihop.



Bah.. Och en till grej ! Jag har inte druckit kaffe på en vecka.. Nada zip zero.

Måndag

HejHej !

Nu är jag hemma i Luleå igen efter en vecka på vift.. Vad ska man säga, Jag har haft det så jävla bra. Saknar redan Emil så jag blir galen.. Som tur var kommer han ju hit på Fredag <3 Har oxå varit sjukt skönt att slippa jobba !!

Julbordet/festen i Lördags var då jätterolig till en början men sen som vanligt när alla börjar bli för fulla blir det missförstånd och tjorv. Tröttsamt men så är det.. Och efter den baksmällan jag fick smaka på under Söndagen kan jag säga att nästa gång jag är full blir till sommarn tidigast det kan jag sätta en tusenlapp på !

Medans jag låg hemma och spydde tarmarna ur mig for Emil till Luleå och hämtade några skotrar, Egentligen skulle ju jag oxå åka hem på Söndagen men jag mådde så dåligt och var så trött åsen när Emil väl kommit tillbaka vart det så sent så jag bestämde mig för att åka imorse istället.. Steg upp vid 05 så jag var goode trött under bilfärden, kom till Luleå när jag alldeles snart skulle börja jobba så det vart en lite stressig morgon !

Nu är mitt enda måste för dagen att åka och handla mat men jag skjuter på det en stund till iaf.. Sen blir kvällen lugn, väldigt lugn :)

Lördag

Hejhej !

Var ett tag sen jag skrev nåt här men det har lixom inte blivit.. Vad har vi gjort sen sist då ? Jo vi har varit till Pajala på Julbord, varit hos Emils föräldrar, varit här på jobbet som vi är även nu och på dagarna har jag roat mig med att städa lite osv. I Torsdags var vi även en sväng i skitvädret till Finland för att tanka och hämta bildelar.

Jag har åtmintone haft bilen inne här i verkstan i flera dagar så att den fått tina av och eftersom det läkt in vatten nånstans när det regnat som fan här under hösten så har vi tagit upp golvmattor osv så allt fått torka upp ordentligt. Liten småservice har oxå blivit gjord som fyllt på alla vätskor, bytt lite slitna kablar etc. Och det viktigaste av allt.. I Bagaget och bakre hjulhuset har jag haft ett ganska stort rosthål där det kommit in en massa lera å gojs så nu är hela bagaget tömt, urspolat och skrubbat. Rosthålet hade Emil hunnit laga halva igår men nu är vi som sagt här på jobbet igen för att han ska göra färdigt det så man kan måla och rostskydda sen så är de klart :) :)

Ikväll är tanken att vi ska på ett annat julbord i Pajala med någon show efteråt med Emils chef & chefsfru så det ska säkert bli trevligt :) Nu ska jag hursomhelst ta och städa här på kontoret och så. Imorn är det dags att åka hem !

Hejhej !

Nu är jag på Emils jobb och har möjlighet att stilla mitt internetbegär lite hehe ;) Nej så farligt är det inte men jag väntar på att han ska sluta ås vi kan fara och äta någon god middag :) Sen blir det att baka lussebullar och han ska skruva skoter..

Vad har hänt hittils då, Jo jag kom ju fram igår vid lunchtid och då var det över 20 grader kallt så man var ju lite frusen.. Städade här på jobbet och sen åkte jag hem till Fällan och började med middag osv. Tog det bara lungt under kvällen och idag har Jag & Oden varit hemma på förmiddagen och diskat, städat å plockat lite.. Och kanske tagit oss en tupplur ;D Klart man ska få vila upp sig lite när man är ledig :)


Nej.. Nu ska jag nog börja röra på mig =)

Off we go




Så, Nu är man uppstigen.. Ska gå och äta frukost nu så kan jag börja göra mig klar, packa bilen osv sen. Mattias ska komma hit och hjälpa mig få upp huven & tankluckan så jag kan fara å tanka och därefter bege mig norrut :)

När jag kommer fram är ju Emil & Oden på jobbet så det ska bli skitkul att komma in dit å se Odens reaktion. Alltid när man dyker upp nånstans där han inte väntat sig blir han först såhär "Åh det kommer nån" upp med öronen och ser förväntansfull ut och sen ba "VAAAA ÄR DET DUU" Rycker till i hela kroppen och drar ihop sig och viftar på svansen så hela kroppen gungar och sen tillslut kommer han på att han ska komma fram och hälsa ! Söthjärtat <3

Finally !

Alltså jag har inte haft sånt jävla flyt idag på bilfronten.. För det första har det ju snöat som fan idag oxå och när jag skottat som en jävla jude för att kunna backa ut ur min parkeringsruta så hade ändå nån jävla idiot varit och skottat dit en ny hög på eftermiddagen så jag har tack vackert fått göra om det. Sen när jag kom fram till macken så är hela mitt jävla tanklock täckt av is ! Att få upp det var ju bara att glömma och imorn ska det bli mycket kallare så jag får försöka hacka och skrapa bort det som är kvar imorn eller typ hälla på varmt vatten eller nåt för tanka det måste jag ju, Annars tar jag mig inte så långt !

Problem nummer 2, Tror inte huven kommer gå att få upp heller pga isen men ska försöka få bort det oxå för jag vill gärna kunna fylla på Olja + Spolarvätska innan ja far. Nånå, Det löser sig säkert på ett eller annat sätt !

Hursomhelst har den här helgen varit den överlägset seeegaste och långtråkigaste någonsin typ ! Dagana har verkligen sniglat sig fram men det brukar dem väl göra när man väntar, Imorn är det hursomhelst äntligen dags att åka uppåt och som jag har längtat :) Jag ska ta och ställa in motorvärmartider till imorn och packa färdigt det sista, diska lite och sånt så får jag väl hoppa i säng sen !


Ses om en vecka !

Suck

Nu när jag äntligen sopat bilen så noga och ordentligt som det bara går (Hela bilen är typ täckt av is och fastfrusen snö) så att jag skulle kunna ha igång kupévärmaren utan att framkalla en massa mer is så börjar det givetvis snöa igen ÅÅÅÅH !

Nu måste jag snabba mig och duscha så jag fort kan fara iväg och göra mina ärenden. Tror nästan jag måste packa bilen idag oxå för imorn lär dörrarna vara fastfrusna igen.. Känns dock lite sådär att ha hela bilen full med massa grejer över natten eftersom jag helst inte vill låsa den.. Då vet man ju aldrig om man får upp den igen haha. Åh Livet är bra jobbigt ibland va !




Några stackars bilar utanför mitt jobb förrförra vintern ! :D

Söndag

God Morgon, God Morgon !

Här är man uppe med tuppen, Har just kollat lite öppettider på affärer jag måste besöka idag men nu närmast blir det frukost och sen måste jag gå ner och sopa av bilen så jag kan sätta igång motor och kupévärmare utan att bilen förvandlas till en igloo. Måste försöka få tinat upp dörrarna för i nuläget är det bara förardörren som går att öppna och jag ska ju packa bilen full i grejer så då kan de va bra att kunna öppna bak :) Ska även passa på att smörja in listerna med såndär silikonlistsmörj !



Sen då.. Ska jag duscha osv innan jag beger mig ut på lite shopping !

Baah

Jag som vaknade med en sån energi och lust att få en massa nytta gjort idag har fan knappt gjort nåt alls.. Deprimerande att det blir mörkt så jäävla snabbt ute. Dessutom är jag hungrig och har inte direkt nån lust att ställa mig vid spisen, Än mindre ids jag åka och köpa nåt... Och så har jag tvätttid kl 17. Bluh


Tror bestämt det blir korvstroganoff, det är ju rätt gott. Sen borde jag och min huvudvärk förtjäna en tupplur i soffan :)

Lördag

Assååå, Gissa vad som hände idag ?!

Jag sov ända till 10.20 och då vart jag dessutom väckt av Emil som ringde.. Han hade varit ut på partaj igår men ändå var HAN vaken före MIG, tjejen som vaknar 06.30 varje Lördag. Sjukt ;D

Nåja.. Frukost och kaffe har intagits till skenet av tända ljus och nu tänkte jag klä på mig och sopa av balkongen, trapphuset och sedan skotta mig ut på gården så jag kan gå ner med soporna utan att drunkna i snön. Egentligen borde jag skotta våra parkeringsplatser och sopa av bilen men av nån anledning känns det ju ganska bortkastat med tanke på mängderna snö som fortfarande vräker ner. Dessutom borde jag köpa en sån lätt snöskyffel i plast !

Anyhoo.. Jag tänkte roa mig med att städa och sånt idag. Så då vet ni det =)


Djup suck

Alltså den här dagen.. Jag orkar inte ens börja räkna upp allt trevligt den bjudit på för då blir jag bara på dåligt humör *Ännu sämre humör.

Jag har nyss käkat middag och druckit en energydrink så nu tänkte jag chilla järnet en stund och sen sätta igång och göra nytta, Har en hel lista med grejer som ska göras men det är bara bra så helgen går snabbt.. Det är inte ofta man vill att helgen ska ta slut men jag tror inte ni fattar hur sjuuuukt mycket jag längtar efter att få fara upp till Fällan och lugnet där. Att bara vara och inte ha några måsten överhuvudtaget. Jag ska sova länge på mornarna och bara njuuta av att ha semester och att få vara där med mina favoriter.




Nä. Om man skulle sätta igång då med sina göromål.. Ikväll tänkte jag se en film som går på tv :)

Torsdag

Åååh vad veckan går sakta.. Har trott igår att det skulle vara Fredag idag och har känts som det hela dan oxå men nä. En dag kvar ! En tung dag oxå bluh.. Men det ska nog gå bra bara jag tar med mig nån ordentlig lunch :)


Sen har ju då all jävla försenad snö passat på att komma idag och jag kan snabbt konstatera att det var jävligt mycket skönare utan den. Låg en decimeter över hela bilen när jag skulle hem från jobbet så de var bara till å sopa å få snö i skorna osv. Sen blir ju en gammal bil inte varm så fort och fläkten är väl inte direkt densamma som dagens modeller, Det i kombination med isiga torkare = Dålig sikt i snöstormen och snöröken efter 97an men fram kom jag och blev bjuden på våfflor till middag, Åt Bullens pilsnerkorv oxå så det inte skulle bli för sött åsen slängde jag mig på soffan en stund med en kaffekopp !

Jaa..Vad mer då. Kom hem vid 19, har slagit in dem sista julklapparna och bara tagit det lungt typ. Pratat i telefon osv men nu ska jag då hursomhelst hoppa i säng å sova så skönt så skönt :)

Onsdag

Hej !

Här är det full rulle för ovanlighetens skull.. Jag som är så van att varje dag är den andra lik både på jobb och fritidsfronten har nu fullt upp med att hålla koll på alla kunder som gör avbokningar, ombokningar, vill ha extrastäd inför jul etc samtidigt som jag ska vara ledig och ska meddela alla om det och blabla.

Imorn tex fick jag en avbokning på morgonen så antingen får jag sovmorgon eller så hjälper jag väl någon annan =) Anyhoo.. Så har jag jobbat till 16:30 idag och sen farit å handlat mat, duschat och ska nu se sistta avsnittet av Bonde söker fru och så kommer Mamma hit med köttfärs.. Jag tänkte göra bort att rulla julköttbullarna i förväg och frysa in så är det gjort och det är lättare att steka dem så.

Bara två dagars jobb kvar hursomhelst och sen blir det helg.. Och vet ni vad, Från Lördag till Söndag ska jag vara hundvakt åt en liten Boxertjej =) Hoppas det ska gå bra och att hon inte vantrivs allt för mycket här hos mig :)

Ska oxå såklart roa mig med att packa, fylla på olja + spolarvätska, täcka för kylaren på bilen och tanka den för på Måndag morgon styr jag norrut till mina Favviskillar <3

Tisdag

HejHej !

Jag har just kommit hem från Storheden, Har äntligen blivit klar med alla julklappar så nu ikväll ska jag slå in dem så slipper jag tänka mer på det i år :) Sitter nu och smaskar på en räksallad som jag hackat ihop till middag.. Det går verkligen bättre och bättre för mig med det här att äta lite nyttigare :)


Annars har jag jobbat ett tag idag.. Och pratat med min Chef om att ta ut en veckas semester. Det är nämligen så att jag tänkte åka upp hela nästa vecka så Jag & Emil ska få en riktigt bra nystart, Vi har ju ändå varit "ifrån" varandra rätt länge nu så jag tror det blir bra att vi får ordentligt med tid i början till att bara vara utan stress och få hitta tillbaka till varandra i lugn och ro. Istället för att stressa fram och tillbaka nån helg hit och dit. Dessutom ska det bli jävligt skönt för mig att få bara vara ledig då jag hittils inte haft någon semester frånsett en vecka sommaren 2010.. Sen tror jag det blir nyttigt att få vila upp sig lite nu när det varit så mycket på senaste som tärt på all energi.

Ser väldigt mycket fram emot det iaf så jag hoppas verkligen att det inte blir nå tjorv med dem som ska ta mina kunder åt mig så jag blir tvungen att avboka allt å stanna här för att jobba - Jag var ju trots allt ute i väldigt sista minuten med att fråga om detta men inte kunde väl jag veta att det skulle bli aktuellt för mig att åka till Emil en hel vecka :D

Nej nu ska jag påbörja inslagningen av alla klappar.. Vart helt plötsligt väldigt brått med att hinna med alla julförberedelser när jag insåg att en hel vecka går bort :)

Back to reality

När man bara har det roligt och mysigt en hel helg får man väldigt lite nytta gjort.. Närmare bestämt inget alls. Därför säger verkligheten välkommen tillbaka åt mig och jag har satt igång nu.. Tråkigt men det är lika bra att göra det idag för i veckan har jag så mycket jobb att jag knappast kommer idas städa direkt jag kommer hem oxå.

Har en maskin kläder igång nu och sen står sängkläderna på tur. Filtar, täcken och kuddar är ute på vädring och så ska jag dammsuga av bäddmadrassen. Mattorna är även dem ute på vädring så golven kan dammsugas & skuras. Efter det har jag väl bara kvar att sätta nya sängkläder i sängen så är det färdigt :)


Rolig kväll va :D ? Dessutom är jag sjuukt sugen på godiis ! :)

En braa helg !

Ja, Vad ska man säga.. Den här helgen kunde inte ha varit bättre.

På Fredagen har jag ju redan skrivit vad jag gjorde i inlägget nedan.. På Lördag steg jag upp tidigt och inväntade Emil som kom med Morgonbussen.. Trodde att jag skulle hämta honom från busshållplatsen men helt plötsligt dök han upp här med julmust & lussebullar åt oss :)

Tanken var ju att han skulle köpa en bil som vi skulle åka och hämta i Piteå men den killen svarade inte.. Och det gjorde heller inga andra ägare till intressanta bilar på blocket så det vart inga affärer den dagen utan vi åkte runt på en liten Julklapps och braåhagrejers shoppingtur istället :)

Jag skulle ju på Raj-Raj kl 19 så innan dess myste vi bara på, lagade Tacos och åt osv. Där på eftermiddagen fick jag även höra dem vackraste orden på väldigt länge... Nämligen att vi ska försöka igen, Vi ska försöka ordna det här <3

Jag åkte iväg på konserten och Raj-Raj levererade som vanligt.. Jävligt bra och roligt var det. Och så avslutade dem allt med Boeves Psalm.. Tilde & Idas Pappa, som även är basist i bandet gick fram till mikrofonen och sa att "Nu tycker jag ni ska tänka på nån ni tycker väldigt mycket om.. Eran Mamma, frugan, flickvännen eller vem det nu kan vara - Den ni tycker om allra mest" Och det var så jävla klockrent för att den där låten, För mig är den Emil och inget annat, Jag förknippar den så starkt med honom och att få höra den just igår med den uppmaningen kändes verkligen som ett tecken :)

Och sen att få komma hem på kvällen.. Till en lägenhet som INTE var tom och tyst. Där Emil hade hängt upp grejer jag behövt hjälp med, tänt upp all mysbelysning och bara var där. Jag tror inte jag kan beskriva vilken glädje det är att ha två täcken i sängen igen istället för att ena sidan är obäddad, att somna & vakna tillsammans, att äta tillsammans, gå ut med Oden tillsammans.. Att helt enkelt få vara med den man älskar mest.

Idag har vi då iaf varit till Piteå så han kunde köpa bilen.. Jag har blivit skitförkyld och har absolut inte tid eller råd att vara hemma så jag har gjort vitaminkickssmoothie, druckit te med honung, tagit alvedon och sitter nu här med halsduk på :) Ska just springa ner i tvättstugan för jag tror att jag har tvätttid ikväll.

Summa sumarum har helgen varit underbar och jag vill även ge ett Stort Grattis till Tilde och hennes Jonas som i Fredags äntligen fick sin lillkille <3

Fredag

Hej !

Ett litet blogginlägg i brist på annat.. Är trött och vill bara sova men måste först gå ut på kvällsprommis me lillhjärtat som just nu ligger här brevid och snarkar.. Sötnos <3

Idag har jag då jobbat förstås.. Kom hem och gick på promenad, plockade undan lite, diskade, satt vi datorn etc innan vi for till Gammelstan och blev bjudna på Pizza ! Tårta och kaffe till efterrätt satt oxå fint så nu är ja ganska mätt :)

Jag for förbi Storheden på vägen hem för att tanka och handla mat. Efter det har jag inte gjort många knop alls utan tagit det välförtjänt lugnt. Jo föresten.. På tal om min eviga konstanta trötthet.. Jag tänkte ju att så trött jag varit senaste tiden kan inte vara normalt utan jag har nog fått järnbrist eftersom ja slarvar endel med att äta ordentligt och veerkligen inte äter kött ofta utan de har blivit mycket fisk & kyckling mest. Tycker jag har blivit väldigt blek oxå och tydligen så får både kaffe och te kroppens järnupptag att minska massor och vad har jag levt på om dagarna.. Jooo kaffe ! :D Så nu ska jag minska på kaffet, äta mer järnrikt och så köpte jag Blutsaft på affärn :) Så nu jävlar ska jag bli pigg !!

Tidigt imorgonbitti kommer Emil hit med bussen och sen ska vi fara och kolla på några bilar åt honom så då har vi planerat att äta Tacos oxå som är jäkligt länge sen sist. Har dock ingen aning om han stannar här eller vad.. Kan säga så mycket som att jag är jävligt messed up och confused över situationen vi befinner oss i. Först var det helt klart finito och slut.. Sen var det han som började "komma tillbaka", han sover här, jag sover där, han tar med mig till sina föräldrar, vi pratar i telefon nästan varje dag och då läänge, däremellen skickas det en jäkla massa sms, vi har träffats i stort sett varje helg sen det tog slut och ja han är helt enkelt inte säker längre på att han vill vara själv. MEN han är inte heller helt säker på att vi ska vara tsm. Åååh.. Orka när folk inte vet vad dem vill.

Anyhooo.. Nu har jag sagt att det fan får vara nog med det här mellanläget.. Antingen eller, allt eller inget. Jag orkar inte med att inte veta vart man har en person, i vilket förhållande man är till varandra osv. Han måste bestämma sig helt enkelt. Och jag vet vart problemet sitter.. I know it so well. Han vill ha gobitarna..Vi ska ha roligt tillsammans, umgås å hitta på saker, alltid finnas där för varandra, vi ska ha det så jävla bra som vi alltid haft det men att tillhöra någon, att ha ett ansvar & skyldigheter gentemot någon annan, att ibland behöva sätta en annan människa före sig själv det är väl rätt skrämmande för endel.

Men jag hoppas att han fattar rätt beslut.. Uppenbarligen är det inte över mellan oss. Jag älskar honom alldeles för mycket för att låta honom gå, han kan inte släppa mig, vi vill vara med varandra för gärna för att låta bli. Det finns för mycket kvar för att bara kasta bort det.
RSS 2.0