Tisdag

HejHej !

Jag har just kommit hem från Storheden, Har äntligen blivit klar med alla julklappar så nu ikväll ska jag slå in dem så slipper jag tänka mer på det i år :) Sitter nu och smaskar på en räksallad som jag hackat ihop till middag.. Det går verkligen bättre och bättre för mig med det här att äta lite nyttigare :)


Annars har jag jobbat ett tag idag.. Och pratat med min Chef om att ta ut en veckas semester. Det är nämligen så att jag tänkte åka upp hela nästa vecka så Jag & Emil ska få en riktigt bra nystart, Vi har ju ändå varit "ifrån" varandra rätt länge nu så jag tror det blir bra att vi får ordentligt med tid i början till att bara vara utan stress och få hitta tillbaka till varandra i lugn och ro. Istället för att stressa fram och tillbaka nån helg hit och dit. Dessutom ska det bli jävligt skönt för mig att få bara vara ledig då jag hittils inte haft någon semester frånsett en vecka sommaren 2010.. Sen tror jag det blir nyttigt att få vila upp sig lite nu när det varit så mycket på senaste som tärt på all energi.

Ser väldigt mycket fram emot det iaf så jag hoppas verkligen att det inte blir nå tjorv med dem som ska ta mina kunder åt mig så jag blir tvungen att avboka allt å stanna här för att jobba - Jag var ju trots allt ute i väldigt sista minuten med att fråga om detta men inte kunde väl jag veta att det skulle bli aktuellt för mig att åka till Emil en hel vecka :D

Nej nu ska jag påbörja inslagningen av alla klappar.. Vart helt plötsligt väldigt brått med att hinna med alla julförberedelser när jag insåg att en hel vecka går bort :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0