God Jul !

Hej !

Kan väl börja med att önska er allihop en trevlig Julafton med god mat och fina paket !

Själv gjorde jag bort firandet igår.. Kom hem från jobbet och stressade på mig andra kläder, rastade Oden och drog iväg mot Gammelstan där vi åt massor av god mat innan julklappsutdelningen.. Jag fick massor av bra grejer men det tänkte jag fota och lägga upp i ett eget inlägg sen så blir inte detta så överdrivet långt. Emil fick oxå en massa saker så Mamma hade visst varit snabb med julhandlandet med tanke på att vi inte vetat så länge att vi skulle fira jul tillsammans :)

Hursomhelst var kvällen jättetrevlig och vi kom ganska sent i säng vilket kändes när jag skulle upp tidigt imorse och ut med Oden ! Känns verkligen att jag ligger back på energikontot efter en hård jobbvecka med mycket stress och lite sömn men nu ska jag baara vila resten av helgen :) Samt ta tag i mitt botrglömda hem då !

Nu imorse vid 11-tiden åkte Emil hemåt igen för att fira med sin familj och jag åkte mot Mamma och dem för att inta jullunch. Sen fick Jag & Markus för oss att göra milkshake så det var gött :)

Har kommit hem för en liten stund sen nu och ska packa upp alla julklappar och eventuellt tvätta lite kläder haha Japp, Tvätta kläder på julafton. Emil råkade få med sig extranyckeln som även går till tvättstugan så jag tänkte passa på nu när ingen annan lär ha bokat för tvättkorgen är verkligen full nu !

Anyhoo.. Ett inlägg med alla grejer kommer sen och tills vidare får ni ha en God Jul :)


Kommentarer
Anonym

Hård jobbvecka? Kom igen? Du jobbar typ 3 h om dagen.. Och om du tycker att sopa bilen är jobbigt kan du inte ha ett särskilt jobbigt liv. Men kul att du var så duktig och slängde soporna här om veckan! Stor bedrift!

2011-12-29 @ 22:32:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0