Back to reality

Jahapps... Då var det slut på "jullovet" för min del, Är smått avis på alla i min närhet som är lediga ända tills efter nyår =/ Men men så är det ! Dessutom vet jag inte ens om jag jobbar nåt imorn, Har inget på mitt eget schema så det är isåfall om någon är sjuk eller behöver hjälp.

Idag har jag varit i Ängesbyn en stund och avverkat 5e julbordet för i år som även får lov att bli det sista, Varit ute på några promenader med Oden och sedan mest känt lugnet.. Sett Skönheten och Odjuret på tv bland annat :D Hehe !




Drog nyss en liten vals med dammsugaren men nu är frågan om jag alls ska idas skura eller om jag väntar med det tills efter Oden har åkt till Emil igen.. Känns som om det vore ganska bortkastat att skura nu med tanke på slaskvädret som är ute då det dras in så mycket smuts. Jo jag bestämmer mig nog för det.. Mattorna är ute på vädring iaf så det får klassas som en något sånär seriös städning av golven :):)

I övrigt är det väl bara lite kvällsmat och en kvällspromenad som fattas innan kvällen är slut. OM jag är ledig imorn blir det att leta kläder på mellandagsrean :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0