Onsdag

Hejhej !

Jag har varit på rea idag, Eller jag har försökt. Det gick som det brukar gå.. Jag börjar ångra mig redan när jag ser hur fulla parkeringarna är, inser att det inte ens är nån ide när jag kommer in till kaoset i affärerna där allt hänger huller om buller och folk helt plötsligt har tappat vettet.. När jag ser kön till kassorna ger jag upp. Så nu har jag internetshoppat från H&M's vårkläder istället - Mycket trevligare =)

Handlade lite go mat till Nyår gjorde jag oxå, Men sen åkte vi hem.. Oden var inte alls på shoppinghumör och satt bara och gnällde i bilen. Jag var föresten in på Candycorner oxå men deras 800 sorters godis var inte så jävla imponerande.. Nivet såna äckliga avlånga halvrunda chokladgodisar som är fyllda med kokos (liknande bounty) fast man känner att dem är sådär billiga att chokladen smakar plast ? Dem godisarna såg jag säkert 5 gånger i hyllorna, En massa andra godisar fanns oxå flera gånger.

Nåja.. Före shoppingturen har jag jobbat mellan 8-12. Jag och Oden har såklart varit ute och promenerat och nu på eftermiddan har jag lagat mat och så smått börjat packa lite vilket jag ska fortsätta med nu. Har bara en kund på 3 timmar imorn och sen åker jag uppåt :) Ska även göra såntdär som är bra att göra innan man far bort som att diska, slänga sopor, vatta blommor etc.. Bäst jag sätter igång nu för jag har suttit här och kikat på kläder alldeles för länge :)

Funderar på om jag ska se Grabben i graven bredvid ikväll när den går på tv, Den är ju ganska gullig ändå :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0