Djup Suck

Alltså, Man blir bara mer å mer förbannad för varje dag som går med Moderat regering.
Det dom har pratat mest om är ju att "Det ska löna sig att arbeta", Visst.. Självklart ska det göra det. Men deras metoder är ju så jävla sjuka att de finns inte.
Nu har dom alltså bestämt att sänka sjukpenningen med några % för att folk ska vilja jobba istället för att vara sjuka (Som om folk är sjuka avsikligt)
Men även att när man har varit sjukskriven i mer än ett år ska man inte få nån sjukpenning alls. Nä om man får Cancer, Hjärnblödning, Hjärtattack eller nån annan härlig sjukdom så får man skylla sig själv å får inte ett öre att leva på.

Jag blir så förbannad.. Och jag hoppas att alla som varit idiotiska nog att rösta fram dom ångrar sig innerligt.. Jag fattar verkligen inte hur man kan vara så jävla dum i huvet, Nej jag fattar inte. Det går åt helvete för Sverige.


Eller har jag fel ? Det kanske är jätteroligt med höjda a-kasseavgifter,Höjda böterssummor,Höjda trafik å bensinskatte, Sänkta bidrag, Sänkt sjukpenning.. Och framför allt Sänkt förmögenhetsskatt som hela Sveriges befolkning har sååå stor nytta av.
Ja yipee.. kul !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0