Jag blir så less

Hade ju engelska nu på morronen å då började min lärare idiota sig å säga att jag måste ändra min attityd å inställning för min egen skull i livet å blabla att jag är så negativ å inte tycker nåt är bra. Ja tack det visste jag redan.. Å ingen jävel ska säga åt mig hur jag ska vara och göra. Så jag sa åt henne att min inställning är upp till mig och ingen annan. Sen gick jag.

Träffade Emmeli utanför Åhlens så vi gick å kikade lite bikinis, Jag hittade en rätt fin på Lindex som jag ska prova nån dag jag är på bättre humör. Sen gick jag med Cissi en liten stund i nåra affärer åsen for jag hem. Gick på affären å köpte mjölk å en energidryck så nu ska jag äta gröt å lösa korsord.. Sen blir det att läsa lite teori och duscha åsånt.


Åsså fick jag ett kort idag av Örjan & Barbro (Mattias föräldrar) Där det stog grattis å att dem önskade mig allt gott å att jag skulle komma å hälsa på för jag alltid var välkommen. Kanske jag måste vara förbi dit nångång. Hursomhelst fick jag 200kr oxå så det var ju bra.

Nu eta :D.... Å längta tills Emil kommer :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0