Måndag

Idag var en bra dag i skolan, Vi behövde inte göra nånting å vi hade rätt kul Jag, Tilde å Cissi. Sen var det dags för Muntilga Nationella i Engelska å då spelade lärarn in då vi prata så de var inge kul men ja antar väl att de gick bra hon sa då det iaf, Å om det inte gick bra så är de inget jag bryr mig det minsta om. Åkte hem å när jag gick nu uppför trappan å kom in kände jag bara att det är ingen liten hund där inne som blir överlycklig nu när jag kommer hem... Jobbigt. Undrar om jag nånsin kommer vänja mig...


Vad jag ska roa mig med idag vet jag inte.. Ska äta mat snart iaf för ja är väldigt hungrig. Emils present kom idag iaf så ja ska öppna å kika innan ja slår in den ;)

Min lillebror har föresten kvalificerat sig till nån shacktävling i globen, Jakob alltså. Hanär fan helt otrolig som är så jävla bra på allt i hela världen. Mystiskt.


Börjar fan snart tro att ni gör det för att jävlas.. Nu har jag fått 3 till skitkommentarer "Lät som en bra dag","Ha det bra" Jag skiter i vad ni tycker om min dag.


Kommentarer
Marie

Lät som en härlig måndag, ha en bra kväll =)

2008-04-14 @ 15:34:41
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se
Olivia

jobbigt med nationella prov "/

2008-04-14 @ 15:37:27
URL: http://oliviaochrebecka.blogg.se
angelica

ha de bra :)

2008-04-14 @ 15:37:39
URL: http://angelicasjolin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0