Deklaration

Ja nu har jag nyss deklarerat över internet, Var ju inte så avancerat eftersom de varken skulle dras eller betalas tillbaka någon skatt åt mig. Nu måste jag bara söka skattejämkning inför sommarens löner.

image289


Har nyss lagat middag och ätit.. Det blev broccoligratäng med bacon och kornris som är någon ny nyttighet som Mamma köpt hem, Man blev helt mätt av det å de smakade typ ingenting så ja... Jag är iaf sugen på nå efterrätt men jag ska försöka hålla mig. Ikväll ska jag ut och övningsköra en sväng... Och dessutom har dom gjort om pixbox helt dåligt, Ja gillar inte när dom håller på å ändrar saker som var så bra så från början.

Åsså har jag bestämt att jag inte har tid med nåt kalas å inga släktingar får komma hit å vara jobbiga. På onsdag ska jag bjuda Markus, Mattias, Emmeli å Daniel på tårta å fika iaf. I helgen är jag upptagen med att vara med Emil, Vi ska å kika på min fina bil som han inte har sett ännu.. Sen tänkte vi hälsa på Skinkan å Stina i deras nya lägenhet som vi inte heller sett än åsen vet ja inte va mer vi ska... Kanske låna Troja en stund :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0