Todaay

Ja jag tänkte väl skriva nu lite om vad som hänt idag... Skolan var ju rätt kul för att vi bara svammlade på som vanligt, Fick sluta tidigare så det var oxå bra. Då gick vi till stan å kikade lite på Åhlens, Hm och Gina.. Såklart hittade jag 108 miljarders saker jag ville ha.. Ja kanske inte men skitmkt fint hade dom på hm iaf så dit ska jag ta mig en tur imorn eftersom vi slutar redan till lunch :)

For hem och berättade för Mamma att dom ringt å gett mig jobb så då började vi leta lite vart man hyr rum åsånt så imorn ska hon ringa å höra.. Isåf tar jag ju det direkt.. Ska bli kul att jobba där å få en massa pengar.. Särskilt kul känns de att chefen ringer å ber en jobba så man inte ens behöver söka eller nå själv :)

Ja å efter det skrev jag om Eu - Fredsprojektet, Nästan en hel sida.. Ska fylla på lite mer imorn så har vi nog allt sen.. Så ni vet Tilde & Sandra behöver ni inte göra nåt men Cissi du måste slava å rita framsida :)
så har jag gjort klart mitt häfte med vägmärkestest samt varit ute och övningskört i värsta stadstrafiken i 100 rondeller å 28 trafikljus minst.. Det gick bra och jag kände mig stressad ;p Så kom jag iaf hem och satt mig här.. Nu är jag hungrig och ska ätaaa nå gomackor eller nåt :)


Jaja, De var väl allt.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0