Fredag

Hej bloggen !
 
Du har visst blivit lite åsidosatt här på senaste men nu har jag all tid i världen (nåja) att knåpa ihop några rader. De är nämligen så att jag är hemma sjuk för tusende dagen i rad.. Sist jag jobbade var för en hel vecka sedan !
 
Förra Lördagen var jag ledig pga begravningen, Jag har inte nämt något om den här men det var en väldigt fin och personlig begravning. Ett hav av blommor och en ordagrant fullsatt församlingsgård. Det var en bra präst, Inget prat om gud utan bara om Henrik, livet och döden. Tanja sjöng jättefint och solen sken som aldrig förr under gravsättningen. Jag tycker det känns lättare nu, När man har fått ta avsked och med egna ögon fått se kistan sänkas ned. Även om det fortfarande är svårt att förstå så hjälpte det åtminstone litegrann.
 
Bilden är tagen från "Tillminneav-sidan"
 
På Söndagen var jag sjuk, Måndag-Tisdag var jag ledig men fortfarande så sjuk att jag missade uppropet på skolan. På Tisdag mådde jag bättre och var på en rolig Shoppingresa till Haparanda & Finland med min kära kusin. Trodde att jag skulle orka jobba på Onsdagen men vart sjukare än ever under natten och fick åka till läkaren istället.. Det visade sig att jag hade akut bronkit/luftrörskatarr dvs infekterade luftrör så det förklarar ju varför jag hostat 100 gånger i minuten och knappt kunnat andas. Pencillinkur på det och hemma Torsdag/Fredag oxå. Men på Söndag då jävlar ska det jobbas ;)
 
Jag har alltså ägnat veckan åt att göra så lite som möjligt och försökt bli frisk. Håller på och räknar lite Matte varje dag och ska ta mig en liten pluggarstund nu oxå :) Men nu vet ni iaf att jag lever och vad jag gör !
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0