Snart helg !!

Jag var som helt inne på att det var Onsdag idag men nej, Torsdag it is ! Bara en låång dagjävel kvar så får man ta helg sen.. Har den drygaste turen av dem alla imorn menmen, it has to be done.
 
Idag har jag jobbat 06.45-13.15 och sen hade jag min finska kurs på två timmar efter det.. Faktiskt börjar jag ha lärt mig en hel del nu, Inte då så att jag kan formulera hela meningar men bara man kan en massa ord och fraser så kan jag ju åtminstone förstå och göra mig förstådd ! :)
 
Åkte förbi affären påvägen hem och handlade lite.. Ska göra en Farsdagstårta i helgen åt Emil, Han är ju typ Pappa åt Oden så ;) Får se hur jag gör om jag helt håller mig ifrån eller om jag kan unna mig en tårtbit när jag hållt mig helt 1,5 vecka. Får se.
 
Nu har jag då en jäkla huvudvärk samt att det inte finns nåt varmvatten till att diska förrän Emil kommer hem och har eldat så det får bli nåt enkelt till middag som inte kräver en massa verktyg nämligen Parisare ! Jag har köpt såna grova hamburgerbröd och så gör jag en sallad till så blir det nog inte så farligt onyttigt :)
 
Visste ni att i Södra sverige är en parisare ett smörstekt bröd med en köttfärsbiff och stekt ägg på.. Det är kanske inte så tokigt det heller.
 
 
VS
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0