Fredag

Ja nu är jag i Pajala då, Det blev först lite stressigt å jobbigt på morronen för när jag kom hit var fortfarande Josse & Cissi i Perrä.. Men Cissi kom efter ett tag och jag slapp vara ensam ;p

Nu är jag tröööött eftersom jag åkte bil ända från Ume till korpis igår.. Vi var väl framme vid 01 typ åsså var jag tvungen att vakna redan kl 07.. Eh ja jag har inte så mkt intressant att tillägga. Jag ska gå och vänta på att Cissi ska duscha klart åsen ska vi väl typ.. Ja jag vet inte.. köpa virke och fylla på telefoni åsånt. Sen hoppas jag att Emil kommer till Pajala ikväll så jag får pussa på han... Min going

********

Oooh Ooooh What a fool I've been

Torsdag

Inatt har jag verkligen sovit skitjävla dåligt... Har haft hur ont i huvet och nacken som helst vilket inte blir bättre av Emils värdelösa kuddar. Ska fan köpa med mig nya hit :) Sen har jag till råga på det drömt så jäävla mkt stressande drömmar, Jobbiga och tråkiga.. Och typ sånt man inte vill drömma om.. Att man ska ha så mkt att tänka på hela tiden =/.. Nåväl, Efter att Emil farit till jobbet åde kunde jag somna om nån timme men fortfarande drömde jag massa oroande drömmar åsådär så nu vid 9 vaknade jag helt och steg upp.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, Men vid 16.30 åker vi iaf.. Ända upp till korpis och det lär ju bli segt, Ska in i lule en sväng så ska jag byta ut min packning där och sen far vi igen. Sover i korpis och tidigt på Fredag morgon kör Emil mig till Pajala å han far till Kaunis. Då ska jag leka med Cissi.. :) Men hujj jag är inte sugen på Alkohol.. Får väl blanda svaga groggar... Haha som om de lär bli så. nääe. Men jag hade tänkt de.

Nåväl.. Jag ska käka lite å få dagen att gå någorlunda fort. Måste duscha oxå.

Onsdag igen

Jag visste hela tiden hur det egentligen var.. Ja, jag har fattat det hela tiden och det var inte så svårt. Men grejen var att jag ville höra det från dig.. Jag ville att Du skulle erkänna. Nu har du gjort det och det är en blandad känsla i mig.. Det känns skönt och som en jävla stor lättnad.. Att nu vet jag,  Samtidigt som det är en besvikelse.. Att återigen hade jag rätt

Ibland önskar jag att jag inte hade så lätt att se igenom en lögn.. Tror det skulle vara lättare i många lägen.

List

VEM
Vem är i rummet med dej? Ingen
Vem fick du senast sms av? Emil
Vem tänker du på nu? Kom just å tänka på emil förstås
Pratade du senast i telefon med? Amanda
Vems hus var du senast i? Vems hus, Jag är i Emils lägehetshus nu
Sa du senast "jag älskar dej" till? Till Emil såklart
Vem önskar du var med dej nu? Emil såklart
Vem är din favoritsläkting? Farfar
Vem i din skola går dej mest på nerverna? Hojja hela klassen

VAR
Var går du i skolan? I stan
Var är din telefon? Den ligger här i sängen nånstans
Var är din mamma? Hon är väl på sitt jobb i boden tror jag
Var sover du? Nå för det mesta i olika sängar :D haha det där lät fel
Var handlar du mest? Jag handlar inte så himla mkt.
Var fick du tag i tröjan du har på dej? Om jag ska vara ärlig, Så har jag ingen på mig
Vart åkte du senast bil? Hit med Emil efter vi varit i affärer
Var i ditt rum är du? Vid datorn hemma hos Emil

VAD
Vad åt du senast? Vi åt köttfärs å spaghetti igår
Vad drack du senast? Vatten imorse
Vad är det för färg på dina byxor? Tihih jag har inga byxor heller på mig
Var är den närmaste saken som är blå? En stor sverigeflagga
Vad gillar du mest med skolan? Tilde, Cissi & Sandra
Vad har du på fötterna? Jag har inte på mig nåra sockar heller ;p
Vad är din favorit färg? Svart
Vilken film såg du senast? American Gangster
Vad hör du just nu? Datorn surrar, I övrigt är de tyst

HAR DU NÅGONSIN
1.Hånglat i mer än 3 minuter? Men ja förmodligen
2.Hovit i en annan säng? Ja såklart
3.Hånglat på en bio? Näfan
4.Hånglat i skogen? I skogen... De tror jag fan
5 Tyckt att din kusin är het? Haha nä incest :D
6.Sovit naken? Ja
7.Kört över hastighetsgränsen? Ja kanske nån gång
8. Målat om ditt rum? Nejdå
9.Dansat framför en spegel? Haha nä
10.Fått hicka? Jodå
11.Dumpat någon? Nja de låter ju så elakt... Men sagt att vi inte ska vara tillsammans nå mer.
12.Stulit pengar från en kompis? Nä så elakt
13.Hoppat i en bil med folk du just träffat? Ja typ om nån annan kände dem
14.Varit i slagsmål? Näe
15.Smugit ur ditt hus? Nix
16.Haft känslor för någon som inte känt detsamma? Jo visst.
17.Hånglat med en främling? Men ja
18.Älskar eller saknar någon nån? Såklart

Onsdag

Emil jobbar idag för första dagen den här veckan.. Jag har sovit tills nyss typ å drömt massa stressande å dåliga drömmar, Det gjorde Emil oxå för han höll på vrida sig i sömnen hela tiden. Men nu på morronen drömde jag jättekul dröm men den tog slut...

Nåväl... Jag vet inte vad jag ska göra idag medans jag väntar på att gubben ska komma hem.. Iaf så ska jag prata med Amanda när hon har lunch tänkte jag. Åsså ska jag väl äta nåt + lyssna lite musik.

Tisdag

Jag har äckligt ont i huvet och hatar någon mer än nånsin

Måndag

Emil  var sjuk idag så vi har varit hemma båda två å de var ju kul för mig att jag slapp vara ensam, Nästan direkt jag vaknade gick jag iväg till en affär som var här nära å köpte äpplen åt mig och en japp åt Emil eftersom de var synd om hansom var sjuk ;p ... Så kollade vi väl lite tv åsådär.. Vi skulle bada badkar men eftersom jag är så känslig gick jag upp direkt för de var damm i vattnet :D

Efter det for vi ut å gick i nån affär, Jag hittade en jacka jag ville ha åsså var vi å handlade på Ica Maxi..Nu ska vi väl laga mat tror jag, Har inte ätit nåt idag så jag är väldigt hungrig !

Söndag

Idag har varit en seg dag.. Först gjorde vi inget å när vi skulle hitta på nåt ringde Emils jobb såklart.. Jag har sett tv typ hela dan. Beck, Karlsson på taket, Mannen som talar med hundar, I huvudet på gynning, Skärgårdsdoktorn å säkert massa mer. Bleh ja har ont i huvet å börjar bli hungrig igen.. Tror ja ska koka nudlar eller äta macka.

Umeå

Inatt hade jag helt svårt att sova för att jag oroade mig så mkt över Troja, Men jag steg upp 5 iaf coh åkte till Ume, Bussen var nästan tomdå den for till lule men det blev lite mer folk på vägen, Jag fick sitta själv iaf och jag såg nån film på bussen så det gick inte allt för segt. När jag kom fram var det ju ännu morgon så vi msyte på lite åsådära.. Sen har vi varit och handlat å pantat alla Emils tusen påsar med burkar å flaskor... Lagat mat å sett Miami Ink..Nu vet jag inte vad vi ska göra... Äta lite godis kanske :)

Trött

Klockan är bara 21.50 men jag är ändå trött... Å det är faktiskt bra eftersom jag ska upp så tidigt imorn. Ska ställa klockan på 05 åsså blir det att äta frukost å fara till busstationen och påbörja resan.. 4h och 5 minuter i en oskön buss. Förhoppningsvis ska man väl slippa trängas med tusen folk så tidigt en lördagmorgon iaf :)

Eh... Vet inte om de var nåmer jag hade på hjärtat ?  Säkert inte.. Nu är jag iaf hungrig som vanligt och ska kirra nå goomackor och chaithe till det såklart :) Emil är chaffis ikväll tihih han måste ändå komma å hämta mig tidigt från bussen.. Jag ids inte gå iaf ;D


En värld som skiljer sig

Nu gör alla bloggare slut en efter en. Iaf Egoina, Kenza och Ungmamma

Ont i magen ?

Trojas mage är stor och hård, Alldeles svullen... Jag har varit ut med henne nu halv 5 och halv 6 för att se om hon ska skita ut vad det nu är hon har i magen. Hon har inte ätit nån mat heller fast jag har gett henne så det är lite konstigt. Mamma ringde till vetrinären och frågade, Dom sa att om hon äter maten och spyr upp den är det nåt som sitter fast i magen och då måste man röntga och kanske operera ut. Förhoppningsvis är det inte alls så allvarligt utan går över av sig själv.. Hon verkar iaf inte direkt sjuk eller så... Uscha hoppas de försvinner iaf så jag slipper oroa mig.. Särskilt eftersom jag åker bort imorron.
 
Lillgumman <3

Småfranska

image241
Här är brödet jag nyss bakade

Recept:
50 g jäst
5 dl vatten
50 g smör
12 dl mjöl
Åsså lite socker & salt.

Smula ner jästen med sockret
Värm upp smöret + vattnet och häll över jästen när det är fingervarmt
Häll i mjölet och saltet
Jäs 30 minuter under bakduk

Gör runda bröd och ha dem i ugnen ca 10-15 minuter på 225 grader.

Jag tog typ 7 dl vetemjöl special med fullkorn och 4 dl vanligt vetemjöl.
Jag tog alltså inte så mkt mjöl som det står i receptet eftersom det alltid blir mer mjöl när man ska baka ut det osv, Och man vill ju inte att det ska bli torrt så.

Fint Väder !!

Snövädret försvann fort och vid 12 blev det strålande sol.. Nästan så man blir sugen på gå ut :D Tihi
Meen jag har inte riktigt haft tid, Nyss har jag bakat, Dammsugit, Lekt lite med Troja och packat det mesta till imorn så lite duktig har jag allt varit :)

Funderar på börja me Omvårdnadsläxan så jag inte måste börja göra hela när jag kommer hem men.. Jag orkar nog inte. Måste ta de lungt nu å äta lunch har jag inte ens gjort än. Ska duscha sen å ut me hunden å allt dedär vanliga.

Jag köpte en t-shirt idag..
image238

En förra veckan
image239

Och den jag köpte för ett tag sen ser ut såhär
image240

Snöööö

Nu snöar det som fan ute.. Massor av stora stora flingor ! Jag som trodde de skulle bli vår nu snart :D Nåväl de är ganska varmt ute iaf så man får väl se vad det här slutar i.. Slask och is som vanligt skulle jag tippa på.

Vaknade tidigare idag än det var tänkt (Som vanligt) så nu har jag hunnit sitta en stund vid datorn å sådär. Måste ta å äta en ordentlig frukost så jag orkar med både skola och teoriträning på körskolan. Sen blir det hem och börja packa.. Fan jag måste ju hinna med stan oxå å köpa t-shirten dära å prova jeans. Nååå ja får se hur de hinns med me allting, Kanske blir vi inte så länge på körskolan ?


Ja nu ska jag iaf gå å kirra käk fast jag egentligen inte är hungrig. Sen skola !

Euh

Ju mer man lär sig om vården inser man att det är inget man vill jobba med. Usch


Idag har det bara varit saker att göra... Skola, Hem, Stan, Hem, Övningsköra, Hem, Ut me Troja, Malin och Ferdinand över en timme. Fyfan va jag är trött !!

Engelska då vi ska se klart och diskutera This is England sen ska jag prova jeans i stan och nog köpa den där
t-shirten jag hittade idag.

Nåväl... snart sova.

Vill haaa

Nu har jag varit in till stan igen och förstås hittat flera sakerjag ville ha.. Bla en skitsnygg T-shirt på Gina i samma stil som den jag köpte därifrån tidigare, Jag är ganska säker på att jag måste köpa den, Kostade ju bara 99. Men då hittade jag även ett par svarta stuprörs där som jag har letat efter länge så man får väl ta sig tid att prova dem nån dagoch sedan avgöra om man ids slösa pengar på.

I vanliga fall hade jag nog köpt dom men just denna månad lär bli väldigt dyr.
Åka till Ume 150
Åka hem från pajala 100
Alkohol ?
Trojas Vaccination 350

Sen var det säkert nåt mer.. Jag känner mig iaf inte sådärskitpigg på slänga pengar omkring mig. Men det finns faktiskt massa fint i stan som jag vill ha. Varför kan ingen köpa åt mig :(

Nu ska jag ta en macka och fara ut å övningsköra

So far, So good

Hittils har den här dagen varit bra.. Jag vaknade pigg och utvilad, Fick skjuss till skolan och slapp gå genom stan i blåsten. Våran långa psykologilektion var väl inte så kul men jag led inte överdrivet mycket av den eftersom läraren har börjat lägga in korta men täta raster, Det uppskattas ;p Sendå så fick vi en hemskrivning så redan kl10:30 kunde man gå hem för dagen.. Skönt :) Då slapp jag alltså stressa hem och hann kika i några affärer medans jag väntade på bussen.

När jag kom hem hade Troja tuggat sönder Mammas toffla så jag var tvungen att bli jättearg. Fattar inte varför hon nu mitt i allt har börjat bita i saker.. Är det nåt som händer när dom börjar bli 1 år som gör det ? äh jag vet inte.. Hoppas det inte blir något långvarigt. Vi gick iaf ut på isen där hon sprang omkring en massa.. En stoor jävla hare sprang förbi henne men hon såg ingenting min korkade hund, Det hade ju varit mkt roligare om hon börjat jaga den :D Sen gick vi en liten sväng med koppel då och sedan in.. Hoppas hon är lite trött nu iaf :)
Det är konstigt nog inte jag iaf.. Och tur är väl det för nu ska jag fixa lunch och sen kl 13:45 åka in till stan. Kommer väl hem vid 15 ooch vid 16 ska jag övningsköra med Mattias. Så det blir fullt upp hela dan eftersom det förmodligen måste göras läxor ochs städas. + Att jag ska handtvätta lite grejjer och börja packa till Umeå.

Summer of 2008

Är de nå som är säkert så är de att jag längtar nå jäääävulskt till sommarn.. Fyfan :)

Onsdag

Onsdag idag.. Inte Torsdag som jag gått och inbillat mig hela dan. Tänk så skönt om det hade varit Fredag imorn :)
Nåväl, Så är ju inte fallet..  Idag tog jag ätnligen tag i mig själv och lånade en bok.. Det blev The Adventures of Huckelberry Finn i svårighetsgraden Beginner haha.. Jag hatar verkligen att läsa böcer på engelska..Och när man dessutom ska recensera den sen. Usch Usch.. Men det måste göras iaf så då var det väl lika att välja en bok som chansen finns att jag ids läsa ut :)

Hade en lång tråkig lektion om Diabetes.. Det var tråkigt och ointressant. + Att lärarn visade så sinnesjukt äckliga bilder på ruttna svarta tår å äckliga bensår och läppcancer å allt möjligt svineri. Och dessutom tycker jag inte om att dom håller på å skrämmer upp oss om att man får cancer av allt.. Just nu tycker jag vi jobbar hela tiden om såna som dör i cancer när dom är typ 25 år. Inte roligt

Nu har jag som plan att vara vaken en timme ungefär och gå ut med Troja, Sen måste det då fan bli en stunds vila jag har så jävla ont i huvet.

Aj aj aj

Idag är jag sjuuukt stel i kroppen.. Vig som ett järnspett.
Måste bero på att jag sovit med så  jävla kallt i rummet inatt.. Så alla leder frusit ihop. Det ska jag komma ihåg till nästa gång,  Att ha elementet på. Igår hann jag just somna så ringde Emil, Han var påväg hem från sin utryckning så jag pratade med han så han inte skulle somna när han körde.. 00.15 la vi på och  då somnade jag på ca 1 sek. Har sovit skönt till 08:30 så jag känner mig relativt utvilad idag :) Dock världens stelaste kropp med ont överallt, tyvärr :p

Idag har jag skola 12-15 men förhoppningsvis kan man smita lite tidigare än så.. Nu ska jag hursomhelst gå och äta, Fixa håret å allt sånt innan det är dags att gå ut med Troja och fara till skolan.



På återseende.

Orkar Inte

Tilde påminde mig just om att vi har teorilektion idag.. Jag ids fan inte fara dit. Det känns ovärt men samtidigt får jag förstås ångest för att jag inte far dit.  Bluh Bluh

Det är så jäävla mkt man ska hinna med hela tiden, De ska städar å lagas mat, vara i skolan hela dagarna, läxor varenda dag som tar upp fritiden, Troja ska ha sin tid varje dag, De ska övningsköras å umgås å allt hinns bara inte med. Hur är det tänkt egentligen ?


image237

Tisdag

Dagen har inte varit jobbig i skolan men det var äcklig mat. Vi gjorde ett bus ;p
Bytte in mitt busskort efter skolan så nu slipper jag hålla på tänka på det, Jobbigt bara å börja använda det där när man är van med dem gamla :)

När jag kom hem hade såklart Troja bitit sönder en sko till, Iofs dom gamla som den ena redan var sönderbiten men ändå !!.. Jävla hund. Jag vet inte vad jag ska göra så hon inte gör sådär nåmer.. Jag gömde lite godisar som hon fick söka, Tränade spela död, Kastade lite boll å gömde russin under en burk å lät henne försöka få ut dem därifrån. Förhoppningsvis blev hennes hjärna lite trött ?   Eller så kanske den inte blev det, Vad vet jag.

Jag har hemskt ont i magen och ryggen, Trött är jag oxå. Dammsög nyss å plockade i ordning lite i köket. Till middag blir det väl att göra Kycklingsoppa. Känner att jag inte har nånting alls att skriva om så nu får det vara nog.

Ps Emil är bäst.

Snålisar

Det finns vissa personer som jag gärna skulle snoka ihjäl om dom hade en blogg.. Men nu har dom inte det. så jag får nöja mig med att läsa om vad resten av Sverige gjort idag. Och det går väl an det me ibland..

Jag blev lite sur nyss för att Emil lämnade mig ensam på msn, Men om sannigen ska fram borde jag göra detsamma och dra mig mot sängen. Faktiskt så är jag trött å ännu mer faktiskt så kommer jag vara det imorgon.

Äntligen har jag köpt nytt Chaithe.. Det var gott :) Såna där Hår,Hud&Naglar-tabletter har oxå införskaffats.


En lista på saker jag ska komma ihåg att göra denna vecka:

[ ] Låna Engelsk Bok ! (Onsdag)
[ ] Hämta ut nytt busskort (Imorn ps. KOM IHÅG)
[ ] Baka Bröd (Torsdag kväll)

Packa å duscha å blabla.... Sen åka till Ume och endast vara kär.

Måndag

Jo nu tänkte jag väl berätta om min dag som då började med en körlektion.
Jag tycker att handledaren är petig och jobbig. Hon säger inte vad jag ska göra men babblar på som fan om samma onödiga saker hela tiden. Det hon säger går ändå inte in i huvet när jag har fullt upp med att köra bland tusen bilar. Sen tyckte hon även att jag  tänkte för mycket  på trafikreglerna vilket jag inte riktigt förstår hur man kan göra. Tänker man inte på dem har man ju ingen aning om hur man får och inte får köra.. Alltså lär man sig aldrig.
Nåväl det kändes som om det gick bra iaf, Har en lektion på Fredag oxå så jag måste hinna övningsköra innan dess. Sen ska jag försöka köra hemma så mycket som möjligt innan jag bokar in nästa lektion.

Skola efter det som var seg och händelselös i vanlig ordning. Det var nån konstig mat till lunch, Typ en sås med kyckling,skinka, kassler å massa lök. Inte så gott. Såg film på Engelskan..  This is England som jag såg för ett ganska kort tag sen men den är bra så.

Kom hem åde då och gick ut med Troja, Tog ut en leksak som vi kastade massor å lekte med i snön. Var ute typ 40 minuter så förhoppningsvis blev hon av med lite överskottsenergi. Nu sitter jag å är trött å väntar på middag.

Jahaja

Direkt jag kom hem såg jag att Troja bitit sönder mina vinterskor som jag köt endast för att kunna gå ut med henne.. Den lilla hemskingen. Stackarn har väl varit uttråkad. Jag får ångest av att lämna henne hemma trots att det alltid är nån som går ut med henne till lunch. Iofs är det jäävligt länge sen hon bitit i något sist och hon hade faktiskt inte ens rört sitt tuggben jag lämnat åt henne så jag vet inte om det beror på att hon varit rastlös ? Svårt dedär...
Jag skulle iaf hemskt gärna vilja ha lite tips på saker man kan göra med sin hund så dom får tänka, Alltså mental träning !.. Såå.. Alla tips är väldigt välkomna !!


Nåväl.. Nu har vi nyss kastat lite boll här å jag har tagit ut sopor och sånt. Ska ge henne mat och själv ta en macka eller nåt så ska vi väl gå ut och leka lite.

Måndag Morgon

Här siter jag och dricker the, Åt just upp min macka och ska snart ta en halv banan. Kl 07:28 går min buss, Måste åka 4:an för att komma in till stan i så passande tid som möjligt. Har körlektion kl 09.00 fram tills jag börjar skolan typ.. Så det lär väl bli stressigt att hinna dit på 10 minuter, Menmen. Konstigt nog känns det som om jag är mer nervös nu än första gången ? Kanske för att jag inte ska åka med min gamla vanliga buss hahah.

Jag har iaf bestämt mig för att avboka mina lektioner eftersom körskolan bokat in typ alla jag har på en vecka, Som det är nu har jag inte råd att köpa fler så jag siktar in mig på att köra så mkt som möjligt hemma + träna teori åsså tar jag körlektionerna lite mer utspritt. 

Lång seg Måndag som vanligt.


image236

Ny Kategori

Jag har märkt att jag har ju ingen kategori om Troja... Vilket skulle behövas eftersom jag trots allt skriver ganska mycket om Lilltjejen. Jag ska alltså lägga till en ny kategori men det jobbiga med det är ju att man måste gå igenom hela bloggen och flytta alla hundinlägg till den ny kategorin då.. Det tar tid och är inte så jätteroande faktiskt :)

Nåväl... Imorgon lär nog bli en jobbig dag. För det första är det Måndag och längsta skoldan på hela veckan. Utöver det hae jag körskola på morgonen så jag går misste om min Sovmorgon :(


Nåväl, Nu ska jag sätta igång med BloggFixandet  ! :)

Det var Knugen, Silvia å Jag

Verkar som att denna dag också kommer gå i aktivitetens tecken... Iaf en stund :D höhö
Jag dammsög nyss noga och nu ska strax sängkläderna ut på vädring, Har lixom blivit en grej jag gör på helgerna och det känns som en bra vana.. Fräscht :)

Sen ska jag äta cheese balls som legat hela natten för att bli sega huhu :D

Har även kollat upp lite busstider åså.. Tror jag ska äka med en buss som går redan 5:45 på lördag så är jag framme vid 10 :)

image235

TRÖÖÖTT

Jag börjar bli riktigt riktigt trött nu och klockan är lite över halv tio bara, Illa :)
Inte för att jag har nån anledning at vara vaken ens.. Jag borde gå å göra mig klar för sängen nu på en gång faktiskt, Varför sitta å hålla sig vaken när man är trött och inte ens har nåt annat att göra. Det fattar jag inte riktigt men jag gör det ändå... Varenda dag sitter jag och håller mig vaken, Av ingen anledningalls förutom at jag inte "kan gå å sova såhär tidigt" Men de kan man ju visste... Ja, Emil skulle ju ringa å därför tänkte jag vara vaken men nu ids jag inte han ska säkert vara där på middag 125 år å vem ids vänta så länge ? inte jag iaf när jag är såhär himla sugen på sängen. Fast först lite cider :)


Gonatt skithögar

Booring

Jag har ingeeeeeeet att göra. Absolut ingenting.

Alla är ute å gör nåt kul ist för att underhålla mig på msn. Amanda är på middag å kan inte prata med mig i telefon. Exakt samma med Emil.. Bajsmiddagar.

Jag åt nyss en skål cheeseballs... Det var inte lika gott som jag hade för mig. Jag är fortfarande sugen på jordgubbar. Åsså skulle jag vila en stund vid 18-tiden men jag hann inte sova nå länge alls för Pappa ringde å pratade.. Så jag tänkte de är lika stiga upp man blir ändå så jävla sliten när man sover på eftermiddagarna. Nåväl... Jag har tråkigt som sagt.
Ska lyssna lite Meduza nu... .Fan tänk om man skulle ta en öl tillåme.. Ska sätta en i frysen

Äntligen

Jag har varit så upptagen idag att jag inte ens hunnit med att gnälla
Men nu ska ni fan få höra :D (Min favoritstund på dagen är dendå jag får klaga på alla andra)

Nr1: Såhär är det, När man far på Obs (coop) finns det alla vanliga kassorna dit mangår för att betala alla sina hundra påsar mat. Sen finns det en byggkassa där man får betala om man bara köpt nån enstaka sak. Som en toa tillexempel. MEN VAD FAN HÄNDER VARENDA GÅNG jag ska betala där ??

Joo en gammal jävla tant med sin gamla jävla gubbe står där och lastar upp sin mat trots skylten: MAX 5 VAROR  Där står dom och låssas som att dom inte har nån aning om vad som gäller.. Dom låssas att dom inte har nån aaaning om att maten köper man i matkassan. Allt bara för att få komma först.. Såna är dom gamlingarna. Tror att dom är nåt, Tror att dom har bråttom. Dom är ju ffs pensionärer och har inget annat att göra på dagarna än att tränga sig i affärer.

Nr2: Får jag fråga varför en massa jävla bloggare går och skriver kommentarer som "Ha en trevlig kväll"
LIKE I CARE ? Förmodligen inte. Min kväll blir knappast trevligare pga av deras kommentar. Dessutom är det ju falskt... Det fattar ju alla att dem bara vill att jag ska läsa deras blogg eftersom ingen annan gör det.
Men hey, Kanske har ni inga läsare för att bloggen eran är otroligt tråkig. Ge upp med era ass-kisser-comments !

Åhå inte illa

Dagen fortsätter akivit. Jag har övningskört i värsta trafiken med Mattias Gammel-Jetta som jag för övrigt aldrig suttit bakom ratten på förut. Den hade ju inge styr eller bromsservo eller nåt sånt men jag tyckte faktiskt den var mkt lättare att köra än Peugoten. For först till Dollarstore där jag köpte hundben och nudlar... Vidare till storheden i alla rondeller för att gå på OBS (coop) där jag skulle köpa 2 böcker på deras rea.. Ingen av dem fanns så nåsånt bidde de ikke. Hem bodenvägen å i rostbollsrondellen igen + mjölkuddsrondellen och stora korsningen vid elgiganten. Till Volvo förbi kvantum åsså hem igen. Så idag har det blivit Stadskörning (nästan) Rondeller, Parkering, Trafikljus och massa bra grejer.. Det gick bra hela tiden så jag känner mig nööjd :D

Nuu när jag varit så aktiv hela dan finns de ju knappt nå saker kvar att göra haha... Okey jag kan dammsuga, göra teori eller läxor. Men det låter väl inte så jättelockande. Jag är faktiskt tröt och jättesugen på sova men nu allra först måste jag ta på mig ett par jeans så Mamma kan nåla + sy in dem. SEN kanske det blir en tupplur... Ikväll ska det iaf käkas glass, ostbollar och drickas cider. Se på film har jag tänkt göra ;D


image234

Duktig Jag

Klockan är inte ens 10 än, Det är Lördag morgon och jag har redan hunnit med följande

*Dricka the och lösa korsord
*Tömma diskstället
*Diska en gryta, en stekpanna och en ugnsplåt
*Vattnat blommor
*Plockat ihop alla Trojas leksaker
*Läst tidningen
*Kollat reklamen
*Skrivit en halv sida av min Moderat-Läxa


Värsta aktivt ! Erkänn ja verkar va 45 år minst ! :D

Nuu ska jag äta något... Vet dock inte om jag ska göra nåt lunchaktigt nu eller
om jag ska göra en mer mättande frukost. Hur som helst ska jag till Dollar, Obs och HM sen.
Jag ska köpa hundben, Nån bok och kanske underkläder. Kanske... Om jag ids prova.
Dom såg så jäävla små ut i storlekarna så jag vet inte o jag vågar chansa å köpa min
vanliga storlek åsså är den kanske för liten.
Nåväääl. Idag och imorn får jag inte vara lat. Jag har 2 läxor som ska vara klara !

Chill Kväll

For till kvantum och köpte Tobleroneglass å Äppelcider (Fick dock inte köpa cidern när jag var under 18, Det var ju trots allt 0,7% alkohol i den) IDIOTER. Så Mamma fick köpa ut åt mig haha.
Väl framme hos Tilde satt vi å pratade å gnällde :)... Hon drack kaffe å jag vatten. Tillslut kom sandra å då började vi laga maten, Kycklingfile, bulgur och wookgrönsaker.. Det var JÄTTEGOTT :).... Föhörde varann på lite trafikregler, vägmärken och annat. Åt glass till efterrätt och sen satt vi väl mest bara och pratade.. Tilde fick för sig att fara på Cleo och jag tänkte att de var dags att åka hem. Man blev alkoholsugen ikväll..

Och på tal om det har dom höjt priserna nu på systemet.. Tack kära moderatväljare.

Bilder kommer från Tilde sen på den goda maten ;p

TeoriPlugg

Nu åker jag strax till Tilde fast först ska jag förbi kvantum och hitta nåt gott åt oss till efterrätt, Vad vi ska laga för mat vet jag inte :) Duktiga på trafikregler ska vi dessutom bli !



På återseende.

Dumma Djurägare

Jag sitter ju varje dag och kollar hundar på blocket... Och ganska så ofta ser jag bilder som dessa..

image232

image233

Alltså varför låta sin hunds klor växa sig såhär långa ?
Är man inte medveten om att hela gåställningen blir fel. Tassar, ben, knän, höfter och allt får ju heelt fel belastning eftersom hunden inte kan gå normalt med såna klor.
Dessutom växer pulpan längre och längre ut med klon och när man väl ska klippa klorna så skadar man ju pulpan.

Korkade människor.

Fredag

Dagen började inte bra... Jag mådde helt illa å kände mig väldigt svag och skakig. Tillslut började jag kallsvettas, bli blek i ansiktet å nästan tappa balansen. Kändes exakt som om jag skulle svimma så jag snabbade å la mig i sängen.. Det värsta gick över och jag steg upp för att få i mig nån mat iaf. Det blev bättre efter jag ätit men jag undrar ju ändå vad som är fel ? Har typ ingen matlust  å känner mig inte hungrig, Mår illa för det mesta, Är sjukt trött hela dagarna hur mkt jag än sover, Ont i huvet, Ont i nacken och känner mig som sagt helt svag. Måste nog kolla upp detta om de inte går över :S

Jag & Cissi gick till HM efter skolan för jag skulle köpa en ny bh men den fanns såklart inte i min storlek. Jag köpte en ny t-shirt iaf, Den hade lite konstig uringning men den var fin ändå.. Å billig :)

Åkte hem å släppte ut Troja på balkongen medans jag skulle byta kläder.. Å vad hör jag att en förbannades jävla kattjävel är på våran balkong å sitter å fräser åt Troja. Troja som såklart är en snäll hund gjorde inget annat än att gå närmare katten sakta å nosa på den typ (Hon har ju aldrig träffat nån katt förut). Men kattfan bara satt å fräste å reste ragg å var dum.. Jag ropade in Troja igen så inte katten sklle klösa henne. Sen försökte jag skrämma iväg kräket men den brydde sig inte ett dugg. När vi kom tillbaka från våran promenad var den som tur var borta iaf... Kommer den tillbaka ska den jävla få se. Jag ska inte ha nå katter på min balkong som är å gräver i soporna å pissar överallt.

Nu ska jag fixa något till lunch.. Dammsuga och sen måste jag höra med Tilde vilken tid vi ska komma till hon idag. Jag hade nog tänkt ta med nåt efterättsaktigt. Får se om jag ska baka nåt eller om det blir nåt man köper.
Pannacotta skulle ju vara så gott :D

Haha jobbigt

Ta fram din telefon och skriv upp de ord du lagt till i din ordlista.

ååååh,babycadillac,Ååh,Aah,bakat,äckel,bakis,äcklas,ballas

äcklaR,äcklarballs,bajsbajsa,bajsbarn,bajsar,bajshög,bajsis

caltex,basta,abstinens,åde,affe,beige,bdn,ådom,bensbyn

cepe,Cepe,cepen,besiktad,åhå,chaffis,ahaja,chaufförer

biffarna,cheese,chevrolet,cigghållare,äint,agree,cissi

bitti,bläh,blah,bleh,blend,åker,alive,blö,blogg,alone,blondera

blondt,björsbyn,bluh,aktigt,always,bobbelen,bock,bög,

ängesbyn,böjare,con,bonneville,compääkt,compis

boots,bonus,bordi,boring,corona,corrhy,ansvar,borttagen

anytime,anyway,åså,brb,åsådär,åsånt,brax,creedence

creme,cremefraige,crepes,brinken,aplåd,armen,broccoli

års,åsså,asså,äru,aquatini,cruisingen,brysselkål,buhu

bulgur,bunscha,busfrö,burgaren,busiga,aurorum,cylinder

byske,danne,dåså,farao,fåru,dedär,feelingen,feelings

dehär,fetast,did,fifan,dikes,ehm,dissar,dissat,fjant,

fjantiga,flåt,elina,flippat,fjortis,doa,enformigt,emils,fnizzah,

doki,dokkas,food,emmeli,dont,föresten,doris,färjävla,

förlåta,förrgår,försov,förtjust,framstjärt,frasse,frescht,friend,erkheikki

froosh,esso,ersnäs,fuck,dvärg,dudå,fufan,evil,duja

fullständigt,dumle,dummer,durå,fyfan,fyllo,fyllon

gäddbete,hähä,halå,icke,halebop,halkigt,halloj

hallon,hammis,hårband,hårar,gåsen,hardy,hårig

garris,happy,idas,hector,hedan,ides,hehe,ids,here

hertsön,hirvi,glassbar,inavel,inatt,goatt,godast,gnejs,iofs,hollow

gonajt,gonatt,gomen,goodmorning,honom,impackning,

inrett,hornen,hörru,instämmer,hotellet,hottie,gottit

isåf,grats,grease,grejer,grejerna,grina,gve,huhu

guling,gullig,gültza,itself,gurka,hurså,Hurriganes,

gustav,huvet,GYC,jå,jobbigt,jåbigt,kaeng,jadu,jadå

jalåda,kalkon,lakris,lången,kaninteliggastill,jänkare

lansjärv,jämtön,karaoke,lärkan,låssas,kärringar,kassler

kåt,jävel,latermjävla,jävlart,latmask,lawn,left,jera

less,lessen,lght,limited,limmet,kirrar,lixom,ljudlös

jobbis,jofan,lodis,lodisen,kofta,koftor,kön,komsi

know,köra,körberg,korpis,korsjärv,kossor,knullade

jouren,kramas,kramix,krumelurer,kvantum,juice

kuggnäs,julgodis,julkapp,lunar,josse,lusse,justja

KUX,kyrkogården,macho,macka,nae,nädå,nada,näfan,

maen,madre,nai,nåh,mäh,någe,nålar,malmen,nån

måntro,marshmallows,natti,måttsund,maybe,meddelanfr,meet

meh,nejjö,mercury,nerds,mesiga,nersuttet,ögd,ohja

milla,ohtana,olet,ökx,mobbat,mobilen,nobody,nödfall

omfg,ooh,mmm,nös,örd,nördar,nördiga,nördigt,morjärv

morning,morron,mörtar,orginal,oskönt,osmart,muffin,

nudlar,nuförtiden,othello,mums,mygga,nyköping

mysa,mytoman,packar,schem,schmack,painting

såklart,räktfors,panter,paska,påställd,rastat,satan

satans,rean,refreshments,segaste,sego,self

senilo,pdol,personalen,sweetest,sexiga,pickis

shame,sibylla,shit,pilkån,sinä,pinigt,pink,pinkat,

rimmade,pinscher,should,risig,piss,pissa,pissnödig

shysst,skabbigt,sjaföör,skallar,själsfränder,skämten

plättar,skattat,skevt,sleot,skit,skita,skiter,skööönt,skoter

skövlat,skrika,plutte,snabeln,rockabilly,rocky,smaskar

smaskis,smarr,pöh,smiska,polaran,solarium,sölis,

snoka,snoris,pöss,porsön,potenser,sötnos,

potta,pözz,pöuss,spatsiba,spindelnät,spindlar

proffesionelt,prommis,spottar,spray,spytt

ruccola,svampen,steker,sugen,sugigt,svikare

svikarn,svinig,punda,punka,rumpa,stötfångare,sushi

surig,pussas,rutvik,sweet,ryckerihelakroppen,pynta

pysslar,pytt,vafan,tallvik,tärningar,värsta,tatuera,tattoo

vetrinär,taxi,tg,tight,viina,tilde,tillåme,viljat,vinbär,tisse

thule,tjatade,tjorvigt,tjyv,tobbe,undanflykt,toffla

töjts,tommy,tönt,töntar,töntiga,töre,totally,touch

usch,tråkon,tsm,tss,utväxt,wää,wähää,wanha,yara

wasabi,wauh,yeah,wheels,xider,wiho,wish,woho,

Öh de var nåra st ja.

Låång Lista

1. Vad är klockan: 17:12
2. Vilket namn står på din legitimation: Amy Elina Isabelle Nordström
3. Smeknamn: Kallas bara Elina
4. Vad heter dina föräldrar: Christer & Agneta
5. Antal ljus på din senaste tårta: Vi brukar nog inte ha nåra ljus.
6. Husdjur: Jo 1 liten hundis
7. Hårfärg: Urblekt svart.. Alltså typ mörkbrunt
8. Favoritfärger: Svart
9. Piericing: Öron å ögonbryn 
10. Tatuering(ar): Ingen tyvärr
11. Födelseort: Luleå
12. Bostadsort: Luleå
13. Nuvarande bostad: Lägenhet på Porsön
14. Har du varit kär: Ja.
15. Har du varit i någon annan världsdel: Nej, Inte ens utanför norden.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej lyckligtvis inte
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Eh ?
20. Salladsdressing: Naae
21. Färg på strumporna: Jag har faktiskt inga på mig :D
22. Lyckotal: Jag har aldrig tur
23. Favoritfilm: Oj va svårt. De går inte att välja.
24. Favoritcitat ur en film: "May the wind be at your back and the sun upon your face.
May the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars"
(Blow)
25. Bästa semestern:  Typ ingen
26. Favoritmat: Ja de beror väl på.. Men på sommaren.. Goo grillat kött me strips å nån god sås , tzatsiki å sallad
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Kommer inte ihåg.
29. Tandkräm: Tror vi har Sensodyne nu
30. Favorit TV-program: Har inget
31. Favoritrestaurang: Ja.. Jag äter inte så ofta på resturang så ja vet inte.
32. Favoritfågel: Men usch fåglar är äcklia
33. Tycker inte om: Oj så mycket !
34. Sport att titta på: Är inte särskilt spännande
35. Snabbmatsrestaurang: Max !!.. Korvgubbens kycklingmål oxå
36. Senaste sjukhusvistelse: Ingen aning
37. Favoritdricka: Äppecider.. Vanlig alkoholfri
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Röd å beige
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte försökt än
40. Vem/var är du om 10 år: Ingen aning.. Har säkert inte kommit nånstans. Kvar här med nåt skitjobb.
 41. Vem fick du senast e-mail från: Platsbanken
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Kreditkort ?! Då måste man ju ändå betala allt sen.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Typ datorn, gnäller, äter
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Svär å gnäller å dumförklarar nog folk för mkt
46. Vän som bor längst från dig: Emil om man ska räkna han som vän. Annars Milla å Amanda
47. Vad retar du dig på: Korkade människor, Folk som tror att om är nå, Folk som snyter sig bland folk.
48. Det bästa du vet: Att få vara glad.
49. Läggdags: Typ 23
50. Vem tror du kommer att svara på det här snabbast: Snabbast ?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Alla som har ett liv.
52. Vad är klockan: 17.23
53. Favorit Beatle: John Lennon
54. Favoritspel: Tp
55. Favoritfilmmusik: Pulp Fiction har ju bra soundtrack.
56. Skostorlek: 35
57. Syskon: 3 bröder, 3 systrar
58. Favoritpålägg: Pepparsalami, Kalkon, Ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:  Barncancerfonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Nåt som låter vacker eller ? Ja vet inte.. bajs
61. Bästa bok du läst: Inte som andra döttrar eller Populärmusik
62. Är du Internetberoende: Haha JA
63. Favoritdjur: Hundar!
64. Gillar du snö: Joo, I viss mängd.
65. Favoritglass: Svårt.. Nu hade en twister varit gott.
66. När köpte du något åt dig själv sist: Kommer inte ihåg.
67. Är du långsint: Nja... De beror ju på va de gäller. Oftast är de bara envishet "Jag ska fan inte säga förlåt först"
68. Favoritgrupp/artist: Men samma som alltid
69. Vilken är din bästa egenskap: Ingen aning.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Körkort, Klara skolan.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Ja.. inte skulle de väl vara lätt men jo
72. Vad gör du i sommar: Jobbar.. Känner lugnet.
73. Mest intressanta stad du varit i: Ingen aning.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Sur-ikat
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Haha folks idioti. Hur endel alltid är glada.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Emil
77. Favoritgodis: Lakris
78. Spelar du nåt instrument: Nej inget
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ingen
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Jadu ja vet inte.
81. Vilken film såg du på bio senast: Oj de har jag ingen aning om de måste ha varit många år sen.
82. Senaste köpta skiva: Samma som ovan.
83. Roligaste konserten: Hurriganes !
84: Bästa känslan: När nå låter bli att jävlas me en.
85. Samlar du på något: Pengar
86. I sånt fall, vad: Pengar
87. Är du feminist: Ja visst ska väl alla ha samma rättigheter.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: En fiol.. Dom gnäller
89. Favoritskiva: Har nog ingen.
90. Bästa kompis: Men bajsa
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Tror inte jag syns så mkt.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att Emil inte kastar ut kattfan så jag kan komma dit.
93. Favoritlåt: Oj va svårt.. Inte kan jag välja ut bara EN
95. Har du en mobiltelefon: Jo... En SE w300i
96. Vem är du kär i just nu: Emil
97. Vad är det vackraste som finns: Bajs
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Överallt !
99. Är du homo- eller bisexuell: Näfan
100. Vad är klockan nu när du är klar: 17:32

Fan va jobbigt

Lagaa Maat

Dagen till ära, Eller vad man ska säga så tänkte jag laga en god middag.. Magen måste ju få sitt oxå :)

Kollade lite i Sopranos Kokbok en natt när jag inte kunde sova och bestämde mig för detta recept :p

Ugnsstekt kyckling med potatis, Citron och Oregano.

Självklart ska jag ändra lite i receptet men det blir  iaf ugnsstekt kyckling
med klyftpotatis. Ska göra en marinad nu med pressad citron, tunt tunt skivad vitlök,
Olivolja, Dragon, Flingsalt och kanske lite vitt vin ?

Potatisen ska jag förkoka lite och sedan spraya med olja och flingsalt. In med allt i ugnen
och sen är det bara att vänta :)

Återkommer senare med ett utlåtande ;)

image231

Alla hjärtans dag

Ja 14/2 idag... Min allra första Alla hjärtans dag som jag inte är singel.
Men vad spelar det för roll när man ändå ska spendera dagen ensam ?

Hade en lektion idag som var lång och tråkig. Snabbade på som fan med uppgifterna och fick sluta tidigare. Snabba genom stan i blåsten och fara hem. Troja blev jätteglad när jag kom hem åsså gick vi ut på isen idag oxå. Det är skönt där... Helt öppet å fint å inga andra människor eller hundar nånstans. Bara sol å snö och en glad Troja som springer omkring :) Hon är så fin min lillgumma <3



Mama don't let your babies grow up to be cowboys
They'll never stay home and they're always alone
Even with someone they love
Cowboys ain't easy to love and they're harder to hold
And they'd rather give you a song then diamonds or gold
Lonestar belt buckles and old faded Levi's each night begins a new day
And if you don't understand him and he don't die young
He'll probably just ride away

They'll never stay home and they're always alone
Even with someone they love.
Cowboys like smokey old pool rooms and clear mountian mornings
Little warm puppies and children and girls of the night
And them that don't know him won't like him
And them that do sometimes won't know how to take him
He ain't wrong he's just different
but his pride won't let him do things to make you think he's right

När man kollar ut genom fönstret

Skulle man kunna tro att de är skönt fint väder ute men det är det inte.. Solen luras. Det är egentligen blåsigt som faan och inte nå varmt alls ! Nåväl... Jag och Troja var ute på isen idag så hon fick springa omkring där å ha kul.. :)
Sen hade jag tänkt att jag skulle åka till Storheden med Tilde men hon hade redan farit till Hertsön så det blev inte av... Jag var iaf tvungen att fara till stan å köpa nya P-piller. På vägen hem träffade jag Magda & Cissi :)


Nuuuu.... Har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Har ju tusen läxor men vem orkar med dem.

Jaha

Jag är fortfarande förjävla less.. Nu kommer inte Jag & Emil träffas på MINST en månad bara för att den där förbannade kattjäveln måste bo hos han. Hoppas den jävla dör nån gång.

Ja men skit i det jag orkar inte gå runt å störa mig på nått skabbdjur hela dan. Jag vaknade iaf inatt av joooordens värk i nacken å huvet, Helt olidligt. Fick massera å stretcha lite innan jag kunde somna om igen. När det var dags att stiga upp i morse var det inte mkt bättre... Fick massage av Mamma, Satte på mig en halsduk och tog en Ipren. Kände att jag ändå inte mådde bra å typ mådde illa så jag bestämde att stanna hemma idag.. Ska sjukanmäla mig. Jag får alltid ångest när jag inte är i skolan.. Blääh. Jag har iaf grejer hemma jag måste jobba med å lämna in.

Nåvääl, Jag ska kanske med Tilde till  storheden senare idag eller imorn. På apoteket måste jag oxå. Värst va man ska hinna flänga hit å dit hela dagarna. Idag får jag hursomhelst INTE sitta vid datorn hela dan om jag nu inte vill förstöra min nacke helt !


image230

Men kul

Åt helvete med lovet pga av en sattakattjävel...

Jaha

Jävla va jag är bra på göra saker jag har planerat... Nästan så jag förtjänar en medalj. Har ju då stressat hem å ätit å allt sånt för att hinna fara till teorin.. Men gjorde jag de ? Nää.. Jag & Tilde bestämde att vi ides inte så de blir att plugga på Fredag istället. Fan va jag har mkt halvpåbörjade saker jag måste göra färdigt.. Blä. Ont i huvet har jag oxå å måste ut me hunden å duscha å allt möjligt.

Trött Trött Trött


image229

Trött som tuusan

Kom hem från skolan för ett tag sen.. Dagen var verkligen meningslös. Hade ingen lärare på hela förmiddan så vi gick på stan och sådant, Sen tillbaka till skolan för att ha Samhälls.. Snabba hem och hann få ont i huvet nånstans på vägen.

Är nå så jävulskt trött å vill bara sooova men det hinns inte med. Jag måste till Körskolan som börjar kl17. Före de måste jag äta å allt. Bläh.. Vill inte sitta där i 2,5 timme. Kommer garanterat dö eller åtminstone somna.
Need Energydrink !

To Do

  • Göra läxa, Samhälls
  • Läsa läxa, Omvårdnad
  • Dammsuga
  • Ut med hund 1 gång, 2 gånger


Nu har jag alltså gjort lite av de saker jag hade på listan idag.. Samhälls uppgiften tänker jag dock skjuta påså länge det går. Uscha har verkligen inte ork eller lust !
När jag kom hem från skolan idag blev det iaf en långpromenad med Troja.. Jag hade henne lös nere på isen där vi gick omkring.. Eller jag gick, Hon sprang. Nåväl... Det gick bra.. Det var fint och skönt väder oxå :)
Tog en timmes Powernap efter det men nog fan är jag lika trött nu igen.. Är sugen p gå till affär å inhandla energidryck.

Imorn ska jag komma ihåg att gå på apoteket och gallerix !

ThaiHoe


Tilde: Kolla den där kineshoran hon hade linnet så man såg hela brösten
Jag: Ja men hon har ju typ alltid så
Jag: De är föresten ingen kineshora det är en ThaiHora
Sandra: Ja men de är Same Shit
Tilde: Different eyes


Jaja det kanske inte var så kul när man inte hörde det IRL, Då var de kul :P

Nåväl imorn skulle vi tydligen redovisa vårat Samhällsjobb och vi är veerkligen inte klara så idag/ikväll måste jag verkligen göra det !. Dessutom skulle vi ha läst igenom nå Omvårdnadsgrejs till imorn åsså ska ju Psykologiuppgiften vara klar. Usch va jobbigt.
Idag i skolan hade vi iaf inget att göra på dom 2 första lektionerna.. Svenskan slutade vi jättetidigt så jag orkade inte sitta själv å vänta över en timme för att ha Engelska när Cissi inte ens var där. Jag måste börja vara på alla dom lektionerna nu så jag inte får en massa mer frånvaro än jag redan har.

Jag hade planerat att gå ut med Troja nu direkt eftersom de är så fint väder men nu när jag väl sätter mig ner å känner efter märker jag att jag är jäävligt trött. Fyfan.. Skulle så gärna vilja sova. Tror vi går en snabbis nu så hon får vara lös lite åsså sen in å ta powernap.

Haha

Emil pussar mig på örat


Jag: Aah ! Vakum i örat du sög typ ut halva hjärnan
Emil: Ja jag fick knappt nåt i munnen så de var nog halva.

Så gott !

  
image228image227



Här sitter jag å smaskar Daim å dricker Powerking :) Mkt gott !! Var på Willys med Emil tidigare och kunde inte motstå :) Han har föresten åkit hem nu min sötgubbe och länge är det tills vi träffas igen fast då är vi med varann hela sportlovsveckan och så har vi ju faktiskt varit med varann sen i Söndas nu så jag får väl vara nöjd :p

När jag kom hem stekte jag en burgare som jag satte Salt,Peppar,Grillkrydda och Cayenne på. Dressing på nedersta lagret. Sen lök, Stark tacosås och tomat uppe. Det blev starkt och gott men som vanligt börjar jag alltid må illa när jag ätit hemmagjord Hammis.

Nåväl, Nu blir det att känna lugnet en stund och sen gå ut med Hunden. Är rätt trött nu men piggnar väl till lite av Powerkingen iaf :)

Lördag på storheden

Idag for vi till Storheden och kollade i alla affärer tills vi blev trötta på det.. Hade fått nån Korvgubbenrabatt så att ett skrov bara skulle kosta 45, Vi köpte varsitt å ändå kostade det 144.. Så vi fick betala 72 ist för 45. När vi påpekade att vi hade rabbatterna sa turken bara att han redan tagit betalt.. Kul.
For hem och åt det då å de var då en jävla besvikelse... Köttet var slaffsigt som en gammal jävla disktrasa. Inge kryddor.. Brödet helt uppblött av dressing å snålt som fan me sallad + Sega strips. Bortkastade pengar ? Svar JA !

Har iaf köpt mig ännu ett par jeans.. Nu när alla gamla börjat växas ur.
Emil köpte en jacka som han håller på å syr om nu för den inte var riktigt i hans smak.. Kräsen ;p
Sen köpte jag godis som jag blev less på direkt och en leksak åt Troja.

Vad mer då ?... Ja Milla var förbi en sväng å mer har nog inte hänt. Jag sov en liten stund när Emil såg nån film. Börjar nästan bli lite hungrig nu igen fast jag ätit hela dan.  Ovanliigt.

Bläh

Först vaknade jag av att Emil gick på toa.. Jag trodde det var dags att stiga upp men klockan var bara 07. Magen skrek efter mat så jag steg upp då iaf... När jag väl stigit upp mådde jag bara illa å hade ont i magen och ingen matlust alls. Drack lite the och gick å sov igen. Klockan ringde och det var dags att stiga upp på riktigt...
Måde fortfarande helt illa å känner mig typ.. Seg.. Halvsjuk. Hade väl säkert kunnat fara till skolan eftersom vi bara har en lektion men usch jag mår så illa så det får vara. Ska gå å säga till Emil om något tag att jag är hemma idag. Fast jag måste nog vänta en stund iaf.. Han var så glad över att få sova länge idag :)

Nåväl Nåväl... När han vaknar har jag tänkt att vi ska se film "The Assasination of Jesse James".
Senare idag typ eftermiddag ska vi till Ängesbyn och låna några fler filmer så man kan se på sportlovet tex.
Sen vet jag inte om vi skulle hitta på nåt annat ikväll... På lördag blir det iaf storheden.

vafan

Mobilen har gått varm heeeela jävla dan.. De ba sprutar in sms å folk ringer. Det är lite ovanligt haha :D

Nåväl.. Hade en lektion idag och sen kom dom från ett gamlingshem å ville locka oss att söka jobb där i sommar. Fårvälse... Jag har gode stor lust att bara jobba 3 veckor i sommar å bara slöa resten. Men ja.. Får se. Pengar vill jag ju ha å tänk om jag inte har nåt att göra hela sommarn då så jag bara sitter hemma å ångrar att jag inte sökte mer jobb ? Jaja får se.. De är en stund kvar.


Direkt jag kom hem ringde jag Mattias så for vi med Benzoraman till Boden... Hon går så fint så fint å ligger som ett strykjärn på vägen.. Goobilen :) Tihi. Jag hittade föresten massa gamla besiktningspapper och orginalhandboken.. Lite seriöst :) Iaf... Nu står den inne i garaget å de känns skönt som tuusan =)

Jag är på bra humör, Dock lite ont i huvet. Jag är ledig imorn och på Fredag kommer älskling.. Lalalaaa :)

Asså Va

I flera flera år har jag användt en och samma Handkräm och Kroppslotion, CCS från Apoteket... Jättebra och parfymfri. Men nu har dom TAGIT BORT den...Så mamma frågade om dom hade nån annan parfymfri.
Men njaaae de var dåligt med det... Vart är ens världen påväg. Ska man inte ens kunna köpa hudkrämer utan hemsk tantstank på Apoteket så är det ju ganska illa.

Jassåå

Fick nyss ett sms från körsolan att de blir inge Teori idag å att man istället skulle göra åt vägmärkestest ? Vart det finns har jag ingen aning om.. Ska ta å kika i mina böcker om det finns nåt sånt. Annars får jag väl bara sitta och träna på dem. Det är verkligen länge sen jag hållit på med Teori sist. Inte bra !

Jag var iaf ute med Troja för en stund sen och ute är hon lika glad och busig som vanligt så det kändes ju som en lättnad. Däremot började hon pipa litegrann igen när vi kom in men nu tror jag hon sover. Haha det låter verkligen som om det är mitt barn jag tjatar om 24/7, Måste nog skärpa mig lite :) Iaf så är jag klar med en läxa nu.. Skönt :)


image224   image225

image226

Tisdag

Är hemma från skolan redan nu, Gjorde bara provet och åkte hem.. Tror provet gick bra det verkade iaf väldigt enkelt. Nåväl...
Min hund är sig inte lik.. Hon verkar inte alls lika glad, Hon vill inte busa, Kommer inte och hälsar när jag stiger upp eller nu när jag kom hem åsså gnäller och piper hon hela tiden. Väldigt mystiskt...Hoppas hon blir som vanligt snart igen så jag slipper vara orolig ! Ska kolla sen nrä vi går ut om hon är sig själv då.. Drar i kopplet och vill springa lös. Gör hon inte det är det verkligen nåt som inte är som det ska. Har försökt att klämma å känna på henne för att se om hon har ont nånstans men det verkar inte så... Några tips på vad det kan vara ?



Iallafall... Idag MÅSTE jag göra en läxa som ska vara klar imorn. + Att jag har teorilektion kl 17. INTE KUL

CleaverHeads

Mina smarta vänner !


Jag:
Ah men det är alla hjärtans dag på Torsdag men jag ska nog fira den med Emil på Fredan.. Den femtonde alltså.
Tilde: Hur kan det vara den 14e på Torsdag om den 15e är på en Fredag ?!?

Haha ja huur är det möjligt... ? ;)

Cissi: Det är nästan 23 grader kallt ute :O !
Jag: Nä det är ju bara 11
Cissi: Oj, jag kollade visst inne

Tjött

Usch va trött jag är.. Men jag borde inte sova.. Nog för att jag inte kommer överleva utan en powernap, Kanske skulle ta en medans jag väntar på att Mamma kommer hem å lagar mat. Orkar fan inte fixa nån middag själv idag. Jag ska snart ringa Emil och berätta om vårat barn som föddes inatt :P haha... Nåväl, Vi fick sluta tidigare idag å de var då väldigt skönt ! Imorn har vi bara prov så att de ska bli skönt det med. Har dock tusen läxor + teorilektion imorn. S U G E R !. Jag hatar att ta körkort. Jag vill bara ha det !



Gryyyymt sugen på maxmat :(

Skumt

Jag har drömt två nätter i rad nu att jag har fått barn... Små ungar. Först en jättekonstig minibebi som inte var klar å nu inatt en färdig blodig kladdig baby. Men sen var den försvunnen. Varför ska jag alltid drömma så knäppt.. I dont know.

Nu har jag hursomhelst inte tid att sitta här.. Ska äta frukost och gömma min lugg. Klä på mig och fara till skolan för en eeh... Intressant dag. Det är KALLT ute.

Ps.Ska komma ihåg att ta med mig böcker hem som jag behöver.

Länge sen

Men nu är det dags för lite tidsfördriv: En lista

Senaste:

Kompis du träffade: Nina & Josse

Personen du pratatade i telefon med: Pappa

Du fick sms av: Emil

Du kramade: Troja om det räknas, Annars Emil.


Favorit:

Nummer: Har inget

Färg: Svart always

Årstid: Sommar !


Frågor och svar:

Det första du gjorde i morse? Vaknade och gjorde läxa.

Vad åt du sist? Skinkstek, Sås och ris.

Vad irriterar du dig på? Datorn segar

Tror du på distansförållande? Ja absolut.. Jag vet att det funkar men att det många gånger kan vara svårt och jobbigt att träffas mkt mer sällan än om man bodde nära varann. Det krävs mycket mer engagemang från bådas sidor. Men det bevisar väl bara att man verkligen älskar varann :)

Vem tänker du på just nu? Emil Emil Emil

Tror du att personen tänker på dig med? Just nu vet jag inte, Men han säger iaf att han alltid tänker på mig :)

Vart reste du sist? Reser aldrig

Vad gjorde du igår kväll? Hm.. Dator typ.

Kärlek, skönhet eller kreativitet? Kärlek !!

Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ohja absolut. Men det är inte så ofta jag ser nån.

I vems säng sov du i igår? Min egen. Ensam

Vilken färg har din tröja? Svart

Saknar du någon? JA! Emil
 


Kärlek:

Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? Ja det har hänt

Har du någonsin sagt "jag älskar dig"? Jadå

Har du en flick/pojkvän? Ja <3 <3

Är du nöjd med det? Ja... I looove  him.

Har du varit otrogen någon gång? Njae lite


Relationer:

Vad ser du hos en partner? Vad jag ser ? Man ser ju det personen är.

Till vem sa du jag älskar dig senast? Emil såklart.

Känner du att du älskar dina närmaste vänner? Njaa

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? Nej

Hur länge har du känt din bästa vän? Några år

Anser du att man kan ha samma relation med ett husdjur som en vän? Nej det är inte samma sak.

Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren? Nix pix

Vilken relation har du till dina klasskamrater? Klassjkamrater ? I HATE THEM

Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet? Nej, Man kan väl inte råför vart man hittar sin kärlek.

Läppar eller ögon? Ögon

Kortare eller längre? Längre

Snygg mage eller snygga armar? Hm.. Mage kanske. Eller armar är ju som alltid snygga.


Har du någonsin:

Tappat bort glasögon/linser? Nej

Brutit ett ben? Nope.

Röntgats? Nej inte det heller

Krossat någons hjärta? Det tror jag väl inte.. Eller

Fått ditt hjärta krossat? Eh ja

Nobbat någon (som haft känslor för dig)? Ja

Gråtit när någon dött? nja...

Winterpics

image219

image221

image222

image223

Min sötaste söta :)

Söndag

Okey jag har ju verkligen inte haft nåt att skriva om i helgen.. Å det har jag egentligen inte nu heller. Men tänkte väl ändå berätta lite om vad jag gjort. Mest för att ha något att göra :)

Idag har jag försökt vara lite duktig och göra läxa. Är helt klar med en av dem nu men till några andra behöver jag böcker som jag smidigt nog lämnat i skolan. Måste iaf plugga till Omvårdnadsprov ikväll. B-o-r-i-n-g !
Var ute och övningskörde nu för en stund sen och det gick bra.. Körde till gammelstan åsså mot storheden, tuna och hem. Tränade lite start å stopp i backe + backning och backa runt hörn. Det gick faktiskt bra :)

Sen sa Mattias att han ska försöka fixa så jag kan ha bilen i garaget i Boden så det hoppas jag verkligen på :D Isåf blir det att fara dit med den i helgen med Emil åsså ska vi även till Ängesbyn en sväng. Usch va jag längtar tills han kommer hit. Känns som en evighet sen vi var med varann sist.. Men det är de inte som tur var :D


Nuuu ska jag lägga in bilder från kameran, Har tänkt göra det nu hela veckan men har lixom inte idats. Nog för att de bara är bilder på Troja men iaf :D

No Kidding

Bloggtorka.. !

Illa jag mår illa

Varför köper man ens godis när man vet att man börjar må illa efter bara några st. Och till den andra frågan.. Varför fortsätter man äta när man mår illa ? Mystiskt må jag säga.. Fast kanske mest korkat.

Den här dagen har iaf varit bra.. Jag har varit på bra humör även om jag haft ont i huvet å nacken å varit trött å allt sånt. Det har ändå varit bra. Lite sur blev jag dock på att man inte får nån hjälp av dom som jobbar på Hemmakväll att hitta filmen man ska hyra när dom inte ens har nån ordning så man kan hitta nåt själv.

Nåväl, Min bror hyrde Pirates of the Caribean så jag har sett den lite till å från... SnyggoJohnnyDepp :)



Nä hörni jagär fakiskt trött så jag ska kika lite på H&M och sen blir det faktiskt sängen. Skönt :). Kanske jag orkar med nåt vettigt imorn... Förhoppningsvis :)

Goomat

En grej som är skönt nuflörtiden.. De är att jag känner inte denhär panikstressen varje Fredag att "OH MY GOOOD JAG MÅSTE GÖRA NÅNTING IKVÄLL BARA FÖR ATT DET ÄR FREDAG" Så var det alltid förut å man blev helt desperat om det inte fanns nåt att göra eller om ingen skulle supa osv. Nu är det inte så jävla kul att supa längre, Kanske lessnat ?  Hursomhelst är det skönt att inte behöva hålla på så varje helg.. Eller dom helgerna jag inte är med Emil vill säga för då har jag ju automatiskt nåt att göra.

Idag har jag sovit en stund efter att vi hade varit ute i ovädret... Har varit sugen på godis hela dan och bestämt att när Mamma kommer hem, Då ska vi minsann till Godishuset.. Oj va de s ka bli gott :) Just nu står föresten en Tacopaj i ugnen och gottar sig.. Ska bli smarrrr när den är klar. Kan lägga upp ett recept sen och kanske en bild ;p

Fredag

Dagens humör: Trött som fan !
Dagens borde: Borde ha tagit hem böcker så jag kunde gjort nån
av alla mina läxor.
Dagens frisyr: Hah ja.. De är lite hursomhelst. Har inte orkat fixa luggen.
Dagens klädsel: Bytte om så fort jag kom hem så nu har jag myskläder :)
Dagens planer: Har redan varit i  skolan och varit ut med Troja så nu har jag
inga måsten kvar. Däremot ska jag köpa godis ikväll ! :D
Dagens materiella vill ha: Parfymer (Escada Rockin' Rio & Jessica Simpson Hula Girl)
Dagens längtan: Jag längtar efter att få vara mer med Emil.
Dagens fundering: Usch.. Funderingar mår man aldrig bra av. Jag ska inte tänka på nånting idag.
Dagens beroende: Inget vad jag vet men väälidgt sugen på godis !
Dagens tråkigaste: Att ta sig till och från skolan i snöstorm.
Dagens roliga: Har inte varit med om nåt kul än så länge :)
Dagens låt: Vet inte.. Har inte lyssnat på nån musik än.


Jag är verkligen jättetrött så nu blir det en powernap. Skönt. Hoppas dock att jag inte vaknar upp med ont i huvet som jag brukar göra.

           
image215                                          image216

Ooh va gärna jag skulle vilja se ut som Masuimi Max... She is toooo hot.

Uscha

Igår var en väldigt jobbig dag... Men nu ska jag ta tag i mig själv jag kaninte fortsätta såhär.
Jag är så lessen hela tiden och låter det gå ut över Emil och är otrevlig hela tiden. Jag är hemsk och nu ska det få ett slut, Jag ska verkligen ändra på dethär nu. Min gubbe är det bästa jag har.. Världens underbaraste.

Jag känner mig för övrigt väldigt stressad... Läxor som ska vara klara nästa vecka är följande

*Träna till ett prov i Omvårdnad.. Om hjärtat. Tisdag v6
*Göra ett arbete om en engelsk låt. Måndag v6
*Göra två uppgifter i Psykologi. Torsdag v6
*Hemskrivning i Gerontologi. Onsdag v6

Ja ni ser det är en hel del.. Sen ska man klämma in teori och allt annat man måste göra varje dag. Städa laga mat gå ut med hund.

Nu ska jag iaf strax fara till skolan i snöstormen och ha engelskaprov som jag inte alls tränat till + Att jag verkligen måste låna en engelsk bok nu. När jag kommer hem blir det att bjuda lite på Tradera och gå ut med Troja. Jg måste städa oxå.. Riktigt noga med dammtorkning och allt sånt. Tur jag har sakre att roa mig med hela helgen. haha.

Föresten är det marknad i boden i helgen som jag väldigt gärna vill kolla på.. Men får väl se om det blir av ?
RSS 2.0