I see a darkness

Well, you're my friend, And can you see?
Many times, We've been out drinking
Many times we shared our thoughts.
But did you ever notice, The kind of thoughts I got?
Well, You know I have a love for everyone I know.
And you know I have a drive, To live I won't let go.
But can you see its opposition, Comes rising up sometimes
That its dreadful imposition, Comes blacking in my mind

And then I see a darkness,
And then I see a darkness,
And then I see a darkness,
And then I see a darkness.
Did you know how much I love you?
Its a hope that somehow you,
Can save me from this darkness.

Well, I hope that someday buddy
We have peace in our lives
Together or apart,
Alone or with our wives,
And we can stop our whoring,
And pull the smiles inside,
And light it up forever,
And never go to sleep.
My best unbeaten brother,
This isn't all I see.

Oh no, I see a darkness.
Oh no, I see a darkness.
Oh no, I see a darkness.
Oh no, I see a darkness.
Did you know how much I love you?
Its a hope that somehow you,
Can save me from this darkness.

Ja..

Vet varken ut eller in just nu...  Allt bara flyter på men samtidigt står allt stilla.

Jag har en pojkvän, en hund,  bra vänner och en stor familj.
Ändå känner jag mig så förbannat ensam..
Jag har allt jag behöver och mkt mer.. Men ändå har jag ingenting alls.

Det finns nog ingen i hela denna värld som nånsin förstår mig...
Och det är det, som är så jävla ensamt.

Onsdag

Idag när jag vaknade hade jag bestämt mig för att köpa bilen jag var å kollade på igår.. Blir en compact igen, Min tredje nu.. Man kan börja tro att jag har nån slags fetisch för dem.. Men riktigt så är det inte.. De är nog bara min favoritbil som jag kan tänkas ha råd med typ :).. Ska betala och hämta den imorgon så jag förmodar att jag kommer ha endel pengaångest ! :(
Vilket jag redan har för idag var vi först och lunchade på Ban Thai (Som förstås var väldigt trevligt).. Men det kostade pengar. Sen skulle jag ge en hundring till Mamma för Trojas veterinärbesök men den köpte jag en T-shirt för (Som dock var billig och snygg)

Men nu blir det verkligen en Snålarperiod ! Städade massor här hemma å ska se om Mamma kanske kan ta det som betalning.. Man kan alltid hoppas :)

Min första Veckorevyn kom hem idag också.. Köpte ju ett erbjudande med 5 nr + nå presenter. Men jag kan då säga redan nu att jag inte tänker prenumenera längre än så.. Jag märkte verkligen att man blivit för gammal för dom där tidningarna.. Stog bara om masssa svammel som jag inte känner för att betala för.

Hade tänkt lägga in en bild på Tröjan jag köpte men det fanns ingen på Gina Tricot's hemmsida så nåt sånt blev de inte.. Den är iaf svart med ett OldSchool tryck på..Svalor, Rosor och ett hjärta med en bandedroll runt, Med texten "True Love".. Just min stil. Och billig som sagt.

Tilde, Bilexperten

Jag: Vad kör man med för bil på våran körskola
Tilde: En Golf

(Som ser ut såhär)
image212


Så skickar
hon en bild på en bubbla
(Som ser ut såhär)
image213


Och sen när jag väl kommer till körskolan så
är det en Chrysler pt crusier
(Som ser ut såhär)

image214

Tihi

Tilde goes förnekelse.

Tilde och Sandra kommer in i klassrummet

Cissi till dem: HOROR
Sandra: Vad sa du ?
Cissi: Inget (A)
Tilde: Hon sa morrhår !
Jag: Haha nä hon sa horor !

Måndag 2

Har varit i skolan nu då och haft lite lektioner.. Fått en jobbig uppgift i Samhälls som går ut på att man ska ta det parti man inte gillar (I mitt fall moderaterna) å skriva å prata om allt bra dom vill göra (Som dom inte ens gör).. å ja. Det ska väl inte bli så jättekul. Dessutom måste man gå till Partiet å fråga massa frågor typ. Bleh.

Inte nog med det,På engelskan måste man välja en låt å stå å spela upp denf ör hela klassen å prata massa om den på engelska. Hemskt !...

Sen vet jag inte om jag har så mkt mer att klaga på. Jag skrev min bokrecension idag på svenskan och vi gjorde nåt muntligt grejs så då var det bortgjort iaf. Måste fortfarande göra Engelskaprov på Fredag + Låna ännu en engelsk bok. Åsså prov om hjärtat nästa vecka då. När fan ska man få lite lugn och ro ? Jag blir streeesad.

Cissi tvingade mig att äta massa godis idag och Sandra tvingade mig att äta en bulle så hon inte skulle se tjock ut själv. Å jag som inte ens var nå sugen.. Det får bli extra lång promenad med Troja idag ;p

Måndag

Och jag är hemma igen, Kom inatt och fast jag hade sovit på bussen igår oxå så var jag sjuuuuukt trött när jag vaknade nu imorse. Har egentligen inte tid att sitta här alls eftersom jag måste fixa mig å klä på mig å allt såntdär men det kom ett blogg-sug i mig som jag var tvungen att tillfredsställa en snabbis. Imorron har jag min första körskolelektion + teorilektion. Lite nervöst men jag hoppas att e ska gå bra :p

Sen måååste jag komma på vadfan min man ska få på alla stjärtars dag.. De är alltid lika svårt att komma på presenter.


Nåväl jag ska dricka upp mitt te, göra mig klar och sen bege mig ut i det jättekalla vädret.. Åka till skolan och ha Samhälls, Svenska och Engelska. bara 3 lektioner å ändå går jag till 15.20 :(

En litn en

Är det omoraliskt att vara otrogen? Ja verkligen, Och inte bara det.. De är sjukt elakt och egoistiskt me !

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land? Hm, Det är nog aldrig rätt att döda. Men det är mer acceptabelt i krig än i vanliga fall typ. För då är man inte militär utan bara mördare ?

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor? Ja, Man kan klara sig utmärkt med en njure så då räddar man ju den fattiga från sin fattigdom och den rika från att fortsätta vara sjuk å blabla.

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer för 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar? Ja då är det ju horan själv som tjänar pengarna på sitt "jobb" som hon isåf valt själv och blir inte utnyttjad till sitt arbete.

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar? Nej det vore så jävla moderataktigt att höja priset på sånt som dom vet att folk verkligen behöver. Och jag hatar moderater så Nej.

Är det acceptabelt rätt att begå självmord? Rätt å Rätt.. Om en person går så långt såg den förmodligen ingen annan lösning. Dessutom är livet ingen tvång och vill man inte va me längre så måste man inte.

Är det acceptabelt att ge dödshjälp? Ja!

Är det okej att döda en för att rädda fem personer? Svårt.. Vems liv är mest värt ? Vem avgör det ?

Är det viktigt att den som mördar får sitt straff? Ja absolut !

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig? Jadu, Vet inte om folk skulle bli så förvånade av nånting jag är inte så hemlig av mig.

Hur var du som barn? Elak, Hemsk och väldigt Elak.

Har du funnit harmoni i ditt liv? Haha nåt sånt finns inte.. Är det nåt man inser rätt fort så är det att de är tamejfan alltid nånting som ska jävlas.

Hur svarar du i telefonen? Hallå, Ja, Heeej, Hej bajskorv, Ja det är kronprinsens toalett AB, Ja hej detta är birgitta på försäkringskassan, Ja hallå du har kommit till marianne på skattemyndigheten. Ja jag roar mig med sånt.

Är du pinsam på fyllan? Eh, Det kan jag säkert vara men inte alltid.. Jag ve iaf många som är sjukt mkt värre än mig :)

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i? Farmen ! eller BB

Vad är lycka? Att ha pengar och kärlek. (Nej jag är inte cepe som svarar pengar.. Testa själv att leva utan får ni se hur lyckliga ni är)

Vilka personer beundrar du? Beundrar och beundrar. Jag är lite avis på att min lillebror Jakob är så jävla duktig på allting.

Har du någon fobi? Nae

Vad är det pinsammaste du gjort? Duu... de vet ja inte.

Äntligen Framme

Jag har ju en himla ovana att alltid åka för tidigt överallt.. Idag stressade jag som fan å var i stan en hel timme innan bussen skulle gå.. Så typiskt mig.
Nåväl.. Det började bra med skiitfint väder å inge mkt folk på bussen.. Fram till Skellefte där hela världen alltid kliver på.. Så var det med min ensamma åkning.. Fick sitta å trängas resterande 2 timmar med nån fet kille. På sjukhuset i Ume blev bussen sjukt jävla full.. Alla platser var upptagna och det stog folk överallt. Sköönt att äntligen få hoppa av.. Var dock tvungen att gå ända hem till Emil eftersom han fortfarande jobbar.. Det var långt, kallt och halkigt. Men jag överlevde, tappade inte bort mig och kom fram tillslut :p

Jag sitter här nu då å väntar på älsko, Skulle tro att jag ska mysa ihjäl han !!


Men jag saknar min hund...

ShorelineEver since I was eight or nine
I've been standing on the shoreline
always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away

oh this town
kills you when you are young
oh this town
kills you when you are young

I'm not the girl I used to be
this town has got the youth of me
all eyes turn hollow
from the work of sorrow

standing on the paving
by the office building
they've got so much to do
never time for you

we are shadows
oh we're shadows
shadows in the alley

you die when you're young
you die when you're young
you die when you're young

ÄlsklingDet här är Min & Emils låt
Känns som om det var igår jag åkte till honom första gången.
Redan då kändes det så rätt och självklart att vara med varann
Det är konstigt hur mycket en person kan förändra ens liv och hur lycklig man kan bli, Av att veta att världens underbaraste människa är Min och jag är Hans.
4 Månader, Tiden går så fort.

Jag älskar dig oändligt mycket

Min Middag

Som alltid när jag inte har nån aning om vad jag ska kirra för middag så kikar jag på Tasteline.se och idag sökte jag på tonfisk och hittade en mat som verkade god.. Jag gjorde dock om receptet endel för det skulle vara äckliga saker som sardeller och kapris i.

Jag satte i krossade tomater, tonfisk, lök, vitlök, soltorkade tomater,
oliver, tacosås och en massa kryddor. Det blev rätt så gott :)

Sen pep Troja en massa så jag var tvungen att gå ut med henne igen.. Det var snö upp till knäna överallt och massa bilköer å bilar som stog mitt på vägen å ja det var ingen måtta på nånting :p Sen sopade jag balkongen och hela trapphuset för där var det minsann massa snö oxå :p

Jag hoppas veerkligen att snöröjnigen kommer igång och att vädret är bättre och mkt mindre snöigt imorn för annars lär det ta tuuusen år att åka ner til Ume å bara för att det är jag kommer bussen att köra av vägen å allt möjligt :p

Jag ser det snöar

Som fan.. Världens snöstorm ! Har nog kommit 30cm bara sen imorse, Sen driver det ju som fan oxå så på vissa ställen är de multi med snö.. Det var alltså lite jobbigt att gå ut med Troja men hon tyckte de var kul.. Hade henne lös på ängarna å sparkade massa snö som hon hoppade omkring å försökte fånga.. Sötnosen :)

Dagen började med att vi hade Psykologi, Jag hatar det skitämnet... Jag gjorde klart min uppgift fortfort å slutade jättetidigt.. Gick till stan med Tilde & Sandra men bussarna hade visst slutat gå eller nåt pga av vädret så jag ringde min personliga taxi Mattias. Gick ut med Hunden direkt jag kom hem å nu har jag bara planerat att känna lugnet, Packa mina saker eftersom jag åker till Ume imorn åsså ska jag kolla igenom lite vad det är vi har prov på nästa vecka. Föresten engelskaprov imorn me.. De är ingen måtta va man måste anstränga sig.

Nåväl Nåväl...Kanske jag skulle ta en liten powernap :)

Hmm..

Jag började tänka på en grej..

De är ju värsta hysterin nu om att man ska tro på sig själv, Man ska peppa sig själv.. Man ska tycka att man är störst bäst och vackrast till 100%. Man ska ALLTID VARA BÄST !
Man kan bli precis vad som helst om man bara vill.. Men jag tror inte på det. Varför ska man inbilla sig att man är så jävla bra på allt, Att man är bäst ? För det är man ju aldrig.. Man är aldrig bra på allting, Det finns alltid massor man är riktigt värdelös på.. Nåt som nån annan är bäst på.
Och nånstans har ju alla sina begränsningar som man måste inse.. Man kan inte bli vad man vill bara för att man verkligen ger allt och försöker som fan. Inte en chans !

Jag håller med den gamla jantelagen som många verkar ha nåt emot...
"Man ska fan inte tro att man är nåt"


För det är ju så, I grund och botten är vi alla rätt lika.
Ingen är mer än nån annan...

Men va

Här sitter jag i flera dar å är sugen på att se Brokeback Mountain igen... Så ser jag nu att den snygga av huvudrollerna Heath Ledger har dött... Va är de för skit ?

Höhö Onsdag

Jag vaknade nyss med halva ansiktet i en pöl av dreggel och ont i huvet, Som alltid när jag sover på dagen. Men inte när jag sover på natten ? skumt ;p Sitter iaf och dricker en kopp the.. Jättegott heter det å de är då ett passande namn :) Måste klä på mig massa kläder å gå ut med Troja sen å det ska bli jobbigt för att jag har Mensvärk, Ont i handleden, Ont i huvet OCH så är det jävligt kallt ute -10 för att vara exakt !! :O

Direkt in å duscha efter det, Käka middag och sen övningsköra.. Sen ska jag ätnligen komma hem och göra ingenting ! :D Möjligtvis föra en konversation med min man över msn eller telefon ;p

Då vet ni det, Jag tänker inte berätta nå om vad jag gjort idag eller så av den enkla anledningen att det är OINTRESSANT !.. Iaf så fick jag VG i Arbetsmiljö.. Å de är bra för inte kommer jag ihåg att jag nånsin gjort nåt på dom lektionerna. Många timmars Psykologi imorn.. Jobbigt.


image211

Ååh, jag längtar verkligen efter att se Brokeback Mountain ännu en gång..
Den är så BRAAA !

Tisdag

Vaknade på helt fel sida idag.. Tänkte inte fara alls till skolan men jag ändrade mig och for. Vi hade Massagelektion och sen Samhälls så det var ju inte så jobbigt.. Vi gick tidigare för att Tilde skulle till Aeon och tatuera sig.. Jag hade ont i huvet och ljudet från maskinerna surrade i huvet, Jag stannade alltså inte så länge :) Men dom hade mtk fina mönster där till Oldschool tatueringar så det verkar som att nån där är bra på att måla sånt. Kanske blir där jag kommer göra min första gadd :)

For hem och fortsatte ha ont i huvet å nacken.. Käka middag, vilade lite åsådär. Känner inte att jag har så jättemkt att skriva om nu.. Inte för att jag brukar ha det men ändå. Det blir övningskörning imorn iaf.

TröttTrött

Det blir en tidig kväll ikväll... Är trött och har ont i magen. Har nyss borstat tänderna men egentligen är jag sugen på att äta nåt mer innan jag går å lägger mig.
Gjorde den goda tacogrejjen idag so vi åt hos tilde men den blev inte alls lika god hos mig.. Kanske för att jag satte färdig guacamole i den eftersom vi hade det hemma men ingen advokado. Men det var ganska gott iaf... är sugen på det nu, Måste nog äta lite iaf :) Hitills har min nyttiga vecka inte börjat bra :D haha.

Sen gick jag ut med Troja och hon drog för det mesta inte såå mkt ;p

Skola imorn med massage och sen samhälls, Jag har varit duktig och gjort mina läxor. Nästan hela iaf.Godniiiight

Kass Måndag

Jag var skittrött idag fast jag somnade relativt tidigt igår.. Ontontont i magen och på väldigt irriterat humör. Samma gammla idiotklass som springer mig på nerverna, För att inte tala om idiotläraren fru förståndshandikappad. Ja såjag ides inte vara kvar på sista lektionen.. Kikade en snabbis på stan men köpte inget idag.. Blir senare i veckan :)

Tilde: Sandra säger hela tiden "jag sjungde, jag sjungde" Det heter ju jag sjöng !
Sandra: Ja men jag kanske har talsvårigheter
Tilde: Jaha men hur svårt är det att lära sig ett litet ord
Sandra: Du, jag har faktiskt gått hos en PEGADOG

Jag:  Tildes hund kommer inte lära sig nånting, den kommer vara helt ouppfostrad
Tilde: Näää
Sandra: Joo för du kommer inte våga misshandla den när den gör fel
Tilde: DU JAG SKA MISSHANDLA DEN

Tills imorn har jag en Samhällsläxa så jag tänkte väl börja med den nu.. Och jag måste sluta sega med min bok. blä blä

Såja

Jag gjorde mig en varm macka.. En såndär dubbel i mackjärn med fiberrost, smör, tomatpure, cayenne, peppar ,salt, kalkon och ost.  Den blev god :) MEN imornbörjar nyttiga veckan igen.. Det är som ingen ide att ens försöka vara nyttig på helgerna.. Särskilt inte när jag är med Emil för han hatar ju typ allt som är nyttigt å då blir det inte att jag äter så mkt sånt heller :).. Sen har det ju blivit middagar å frasses + alkoholintag. Men imorn som sagt.. Ska stiga upp tidigt fast jag har sovmorron å hoppa i duschen för att sedan stå å kämpa med luggen några hundra år och sen inta en nyttig frukost :) Duktigt duktigt... Men jag kanske borde koncentrera mig lite på att träna istället innan hela min kropp förvandlats till en 90åring.. Börjar känna mig rätt gammal å grå med mina krämpor överallt :p

håhåjaja

Jag är såååååå trött... Har ingen aning om hur jag ska kunna hålla mig vaken, Lär bli tidig kväll ikväll. Måste bara ut med Troja sen och sitta vid datorn tills Emil kommer hem å skriver till mig.. Han for för lite mer än en halvtimme sen och jag saknar honom hemskt mkt redan. Vi såg en film idag "Black Book" men den var lite väl komplicerad och invecklad + väldigt lång.

Inte nog med att jag är trött jag är hungrig oxå.. Grymt sugen på det goda vi åt hos tilde men jag har inte ingredienser hemma. Skitsugen på bröd och aioli oxå men det finns ju förstås inte heller. Får väl se vad jag kan tänkas trycka i mig.. Jag är jävligt  sugen på nåt gott mataktigt iaf :D


image210

Min Helg

Har varit väldigt bra och trevlig :) Inte nog med att jag varit med Älskling sen i Torsdas det har även blivit middagar och party :)

På Fredag for vi och åt hos Emmeli å Danne där det bjöds på grillad karé, revbensspjäll, god sallad och potatisgratäng... Gin & Tonic och Öl till det :) For sen till Adam och var lite i stan innan vi for hem.

På lördag skulle vi ha farit till Stina & Skinkan med Troja men hon har fått något grejs i örat så vi skippade det.. På kvällen var det födelsedagsmiddag hos Tilde och det var sååå god mat ! Hann inte vara där så länge eftersom vi skulle till Boden... Var där ett tag Jag, Emil, Jan och Åhman innan vi hämtade Skinnet å Stina...Vi var ute nåra bra tag och bulten kom en sväng han med.. Käkade på frasses och efter 2 nån gång började vi fara hemåt. Vi somnade inte förrän efter 5 så nu är jag ganska trött... Å så jäävla sugen på en skitagod gegga man åt till nachos hos tilde. Även bröd med aioli hade varit välkommet i magen :)

Troja är ute med Malin å skulle prova dra lite grejer med en sele å Emil är å hämtar sin bil..


Jaja det var väl lite vad som hänt iaf :p...

What's wrong

Det är något allvarligt fel på denhär vintern.. Det är bara Is is is, Regn regn regn.
Detta är nordligaste norrland å vädret beter sig som om vi vore i skåne.

Nåja, Torsdag idag.. Stressade ihop lite Lyxmuffins igår som jag tog med til skolan eftersom Tilde fyller år imorn å vi inte har nån gemensam lektion då. Så vi åt dem på Psykologilekionen och pratade om å räknade alla vi strulat med.. Sandra & Tilde var klart värst :p
Slutade vid 11 så det var skönt :)... Gick ut med Troja när jag kom hem och det var.. Blött och halkigt som sagt.

Åt lite yogurt me massa nyttigheter i och sen har jag gjort en läxa.. Instuderingsfrågor i Meditation och Massage.

Det blir nog att Emil kommer upp till Lule iaf.. Hoppas han kan komma idaaag <3


image209
Exakt såhär såg dom ut, Det är inge bakpulver i så dom blir mer som kladdkaka
åsen sätter man en god chokladsås/gegga där i groparna som blir :)

Jag kommer ihåg receptet på själva muffinsen men inte till såsen :p

2 Ägg
3 dl socker
(Kan absolut minskas)
1,5 dl mjöl
1,5 tsk vanilinsocker
4 msk kakao
100 g smält smör
en gnutta salt
.

15-20 minuter på 150 grader.

Yess

Bara imorn å halva Fredan innan jag får pussa ihjäl min älskade :D

Imorron blir de psykologi för hela slanten sen hem å göra läxor.. What has happended to me ?! :DKära Dagbok

Nu har även priserna på teoriprovet och uppkörningen ökat.. Till 220 och 700 kronor. Det är tur att man inte behver blir förvånad längre. Är det  nåt man vet säkert så är det att tamefan allt ska öka i pris. Men får folk nå högre löner och studiebidrag?.. Nejdå.

För det första finns det ingen anledning att körkort ska vara så sinnessjukt dyrt att ta.. Alla behöver ju det, Särskilt här uppe där det är så långt mellan allting å folk måste köra massor bara för att komma till jobbet. Det borde vara gratis så viktigt som de är att ha det. Dessutom borde det ingå i OP som på Fordons.. Det är ju skitmånga som komer jobba som Distriktssköterskor, Brandmän, Ambulansförare och Inom hemtjänsten. Men nä ingen fattar nå.


Precis allt har blivit dyrare sen Sverige var korkade nog att rösta fram Moderaterna.. Korkade cepen.
Jag blir så Förbannad !

Hursomhelst... Idag var det bra i skolan, Istället för att ha en 3timmarslektion först och sen en lika lång efter lunch så har vi en gemensam 3timmars på morgonen och sen får vi uppgifter att göra å när dem är klara får vi sluta. Det är ju väldigt bra både eftersom vi får sluta tidigare och för att man verkligen gör sina uppgifter då. Jag for hem och sen til Dollarstore för att köpa hundben till Troja.. Har försökt göra lite andra saker oxå innan jag slog på datorn för att inte sitta här alltför länge. Borde gå å handtvätta några bhar.. Det är jobbigt. Men måste göras... Jag är även aaashungrig så jag måste ta nåt ätbart :)

Sitter föresten å planerar lite till alla hjärtans dag.. Det ska bli uuunderbart att inte vara ensam på den dan :D
image208

Baby

Spetsiga skor säger:
Her eyes were exiting, Her hair it was golden, Her lips were inviting, My heart she have stolen. Now were together, Me and elina :D

Spetsiga skor säger:
Now and forever, Pretty elina

Emil är den gulligaste bästaste bästa och jag är så lycklig så lycklig som har honom.
Älskar dig massor <3

Blooooow

Ikväll kl 21.00 på kanal 6.
Den måste alla se

image207

Verklighetsbaserad berättelse om George Jung, Riktigt bra :)
Ska sitta å skicka slängkyssar åt Johnny genom rutan ;)

Mycket att göra..

Minst sagt...

*Läsa ut bok och skriva en recension på den.
*Engelska glosor på Fredag
*Engelsk bokrecension (På en bok jag inte ens läst)
*Massageläxor till nästa Tisdag
*Engelskaprov nästnästa Fredag
*Prov i nåt vård/medicin ämne v.6 nångång.


Jag har alltså ungefär ingen koll alls på vad det är  vi ska kunna på proven, Som vanligt då. Vet inte hur det alltid lyckas passera mina öron. Jaja det brukar gå hyffsat ändå så det är bara hoppas att det fortsätter så ;p

Sen får vi väl se hur det går med Massagebetyget.. Tanten är ju helt cepe å satt idag å sa att hon inte ska betygsätta kursen alls å blabla. Helt mongo. Nåväl Jag borde verkligen köpa ett gymkort på hälsans...

Nu har jag kommit hem från skolan för några tag sen å sitter och svälter. Ska hålla mig ett tag till åsen äta.. De finns inge å göra. Förutom körkortsteori, städa, gå ut me hund, göra tusen läxor å andra jobbiga saker. Jag är trött.

Tröttis

Jag hade tänkt skriva om en massa idag men det har lixom inte blivit av och nu är jag jättetrött så de blir väl ett kort bara. Idag på Samhällslektionen var de ett jävla tjat om att man måste hjälpa andra länder om man kan å blabla. VISST SKA MAN DET, Men sen när har det blivit Sveriges uppgift att lösa världsfreden och hungersnöden ? Jag tycker Sverige gör väldigt mkt för andra länder.. Skickar pengar, mat, kläder, sjukvård, bygger skolor, sjukhus och barnhem över hela världen. Sänder trupper för att hjälpa till i krigsdrabbade länder OSVOSV. Listan kan göras lång. MEN varje år kommer tusentals och åter tusentals invandrare till Sverige. Och vad löser man genom det ? Nä ingenting tycker jag.. Kriget fortsätter ändå i deras hemland.. Folk kommer hit där det redan är brist på bostäder och jobb. Klasser på dagis och skolor är redan förstora och lärare saknas.

Men i Sverige får man inte säga att invandrarpolitiken är helt åt helvete.. Man får inte tycka att invandringen ska begränsas och dras ner radikalt. Nej det får man inte för då är man rasist. Men hur jävla länge till är Sverige svenskt ? .. Vi sjunger inte längre våran egen nationalsång på våran egen nationaldag, För att alla är inte svenska. Vi har inte våra skolavslutningar i kyrkan längre som det har varit genom alla år.. För nä alla är ju inte kristna. Det ska byggas moskeér och muslimska friskolor. Det ska daltas och anpassas.. Det ska försörjas och tas om hand.

Men på vems bekostnad ?


image206

Måndag Morgon

Alltid lika kul.. Jag har drömt jobbiga drömmar inatt dessutom. Till råga på det så äre över -10 ute brrr... Jag längtar inte efter att gå från Stan till skolan. Vrekligen inte :( Ska dricka upp mitt the nu.. Klä på mig färdigt och fixa denna tjorviga lugg.

Kul Jävla Jul

Denhär dan har ju då varit värdelös som alla andra... Ingenting har hänt. Hela dagen har min nacke å huvud plågat mig. Jag har inte idats göra nå alls. Skijävlakass dag

Och jag är ett otacksamt cepeoffer som aldrig fattar att vara nöjd över nånting. Nä jag bara klagar klagar å klagar på allt som finns.

Sunday Morning Coming Down

Jag vaknade nyss.. Steg upp trött å seg som fan, Tänkte att ja ska va en jävla latmask hela dan. Så säger Mamma "Hade du å Mattias bestämt nån tid" Jajustja fan ja ska övningsköra idag på dan medans de är ljust... Det hade jag helt förträngt. Sen måste man ju ut me hunden å allt sånt. Dammsugnig i mitt rum behövs verkligen, De är flera dar sen sist.

Nåväl.. Ska ta mig lite nybakt bröd nu till frukost å kanske en kopp te.. Ska piggna till lite, Få håret att se någorlunda normalt ut samt klä på mig.


Ja i övrigt har ja väl inte nå inplanerat.

Dagens

Dagens humör: Hm.. Alldagligt sådär bara. Ganska utrråkad å seg.
Dagens borde: Jag har redan gjort min läxa å varit ute å lekt med Troja så inga fler borden idag :)
Dagens frisyr: Har ett hårband för att slippa ha luggen i ansiktet ett tag.
Dagens klädsel: Adidasbyxor och svart linne.
Dagens planer: Inga alls..
Dagens materiella vill ha: Åh.. Vad ska man välja :D En ny snygg rymlig handväska.
Dagens längtan: EMIL EMIL EMIL. Jag dör snart.
Dagens fundering: Har tänkt mkt idag på WP å om Troja skulle gilla det, WeightPulling är alltså en hundsport.
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Att det inte finns nåt att roa sig med och att ingen är på msn.
Dagens personer: Emil.. Världens bästa.
Dagens irritation: Sega folk före mig i kön !
Dagens låt: Får väl säga Wanda Jackson - Blue moon of kentucky eftersom jag lyssnar på den just nu ;p 

Hoho

Ahmen vart fan håller alla hus.. De är typ inte en enda på msn. Var är Tilde tex ? Å var är Emil.. Tilde latar sig säkert å sover medans Emil säkert skruvar  i sin bil eller i nån tysk lastbil som han hatar å är jättesur över. De kan vara så. Huvudsaken är väl att alla borde tycka synd om mig just nu som har så tråkigt.

Idag har jar varit på storheden.. Jag kollade på Koppel, Halsband, Hundgodis, Selar och Leksaker i massor men jag köpte inget. Jag vet precis vad för skitsnyggt halsband Troja ska få nån gång när hon har fattat att i kopplet ska man inte dra utan bara gå fint fint :) Jag hittade även flera andra bra saker men det är så dyrt på dedär himla djurmagazinet. Jag gick på H&M iställe å köpte underkläder till mig själv. Jag vet inte ens om dom var snygga.. Dom var typ fulsnygga, Men det var rea på dom å jag hade ju presentkort :) Jag hittade en sån tunn tight tröja som jag har en ljusrosa å en svart av redan.. Men nu fanns dom bara i samma blåfärg som min bil och knallknallrosa.. Jag tog den rosa å började gå mot kassan men sen tänkte jag  att.. Njae. Den var billig å allt men jag la tillbaka den. Vet inte om jag vill ha en så färgstark tröja.

Hittade ingen bild nu men det är iaf ett 3radigt kedjehalsband med halvstryp :)

Lördag

Någonting säger mig redan att denna dag kommer vara grymt seg... Jag har redan absolut ingenting att göra. Skulle inte tro att jag ids göra nånting heller... Göra min läxa är då ett måste, Inte för att jag har lust med det när jag är trött, seg å uttråkad men ja. Jag måste gå ut med min hund oxå. Jobbigt värre när man är trött å seg. Jag var nyss så hungrig att magen skrek å hoppade omkring där inne för att få mat.. Men den känslan har försvunnit lite nu.. Ska iaf gå å äta åse om det bidrar till att man blir nå piggare.

Jaa, VAD SKA JAG GÖRA HELA DAN ?


Min söta

Jag har redan skrivit ett inlägg på lunar om min kära hund idag och lagt upp lite nya bilder på henne på pixbox.. Men måste göra det här med.. Hon är så underbaaar mitt lilla barn :)

"She is your friend, Your partner, Your defender, Your dog.
You are her life, Her love, Her leader.
She will be yours, Faithful and true, To the last beat of her heart.
You owe it to her to be worthy of such devotion"

image202

image203

image204

image205

Mina köp + Dålig kamera ?

Ja, Jag tänkte visa nu vad jag köpt åsen påpeka att min kamera är lite skum..

image198
Hittade äntligen ett rött diadem, Lite smalare å bulligare än jag tänkt mig
Men det var iaf på halva priset, Det är rödare å mindre orange irl än på bilden :)

image199
Det var även rea på Björn Axén grejer så jag köpte en Conditioner - Colorstay.
+ Ett genomskinligt nagellack från Depend som jag ska ha som överlack.

image200
Och här är hårbandssjalgrejen som jag hittade igår.. Söt :)

För det första är det väldigt svårt att veta vilken inställning man ska välja när man tar kort, Vissa har så stark blixt att motivet bara blir vitt, Andra blir bilderna för mörka... Så det är typ antingen mörka, suddiga, gryniga bilder eller såna med överstark blixt. Jävligt irriterande...
MEN, När jag fotade Troja ute med en inställning som skulle ta bilder i snö blev det hur bra som helst..Alltså har man bara rätt inställning blir det bra.. Men ingen blir ju bra inomhus !! :(

image201
Sötnos står och väntar på att jag ska kasta fler snöbollar åt henne... Med örona utåin som vanligt :)

Fredag

Känns inte direkt som att det är helg idag ? Det är väl för att jag inte är påväg till Ume å Emil inte är påväg hit eftersom han jobbar.. Tråkigt Tråkigt. Saknar han hemskt mkt...

Idag hade jag bara en lektion då.. Engelska, Vi behövde inte jobba så mkt utan gick igenom terminen, Skrev en utvärdering å hade betygsprat typ. Fick sluta tidigare oxå så det var ett skönt slut på skolveckan. Gick med Cissi på Åhlens sen där jag köpte lite grejer.. Tänkte faktiskt lägga in bilder på dem sen :) For hem och hade fått en skriftlig IG-varning av den där jävla fittan.. Så dum i huvet så det finns inte.. Menmen ska ju ändå gå till rektorn om det där så.. Ofta man kan ge en varning om att man ska få IG när 97% av kursen är gjord. Hon hade inte skrivit nånting om vad jag skulle göra för att få ett G heller.. Utan bara skrivit att jag inte gör nånting och att jag inte visar några färdigheter ?!? Till min mentor har hon tidigare sagt att jag är sååå duktig. Jävla idiot alltså !!

Så alltid är det väl nånting som lyckas förstöra ens dag.. Men jag ids väl inte bry mig dess mer om det.
Nu hade jag tänkt äta mat och sen göra min läxa eller vila en stund. Till middag blir det tacos å det ska väl bli gott :)

Nu kväll

Här sitter jag å äter gooomackor... När jag väl börjar äta vill jag bara ha mer å mer å mer !! :D

Imorn har jag lite sovmorron å de ska bli väldigt skönt  !, En lektion åsen en snabbis på stan för att köpa hårbandet jag hittade idag, ta ut pengar och kika om några underkläder jag har tänkt köpa har kommit in än.


Pusss...

Jaha, Inge läxgörande ?

Alltså... Jag skulle vara jätteduktig å göra bort min läxa.. Åsså hittar jag inte boken som alla svar står i ?!.. Jag är säker på att den ska vara här hemma nånstans.. Tänk om jag tagit den till skolan iaf ? Eller så har nog Mamma städat iväg den på något ställe.. Jaja får väl höra med henne när hon kommer hem. Nåvaäl, När jag ändå var  på duktigt humör så gjorde jag ett kapitel körkortsteori, Eller typ ett å ett halvt... Jag är nästan klar med hela häftet nu :) Tilde sa att Teorilektionerna börjar sista Tisdan i Januari å de är ju ganska snart så då blir det väl att lära sig lite mer åsen måste man väl läsa igenom hela boken 1-2 gånger eller nåt för att vara på den säkra sidan.. MY GOOD vad jag vill ha körkort ! :D

Asså fan va jag skriver kassa å meningslösa inlägg hela tiden.. Men ja. jag har väl inge bättre för mig ?

Soham ?

Jag tog nyss en powernap, Men endast en halvtimme för att inte bli sådär trött å seg efteråt... Jag vet inte om det funkade. Jag är fortfarande jättetrött !! Kanske skulle ha satt mig på en stol, blundat och sjungit SOOOO HAMMMM ist, Min massagelärare säger nämligen att gör man det i en kvart har man fått lika mkt energi som efter 4 timmars sömn. Jag vet inte om jag ska tro på det...image197

Torsdag

Idag hade vi våran första Psykologi-Lektion.. Varje Torsdag här framöver kommer vi ha en över 3 timmar lång sån lektion, Är det bara jag som tycker det låter ganska så länge att sitta å lyssna å jobba om saker man inte förstår sig på ? Eller ja.. Får väl se, Jag har som sett fram emot de lite eftersom psykologi kan vara rätt intressant men när man sett nu hela häftet med allt vi ska göra så känns det jobbigt. Vi fick iaf sluta tidigare så Jag, Cissi å Tilde kikade i stan lite efter ett rött diadem till mig.. Hittade inte ett enda men en fin prickig hårbands-sjalgrej. En snygg Björn Borg väska hittade jag oxå men den var för dyr..  + Att jag hittade en billig och värsta snygg tshirt som förstås inte fanns i min storlek :(

Nu på vägen hem höll jag på somna varannan sekund i bussen.. De var jobbigt. Skulle behöva ta mig en tupplur nu så kan jag göra läxa å gå ut med Troja sen.

Saker jag måste köpa
* Svart Nagellack
* Genomskinligt överlack
* Rött Diadem/ Hårband

Tjejlista

Hur tjejig är du?

[ ]Du har fler än 10 nagellack
[ ]Du har en parfym som kostade mer än 500,-
[ ]Du har eller har haft lösnaglar
[ ]Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild
[x]Du har färgat håret
[x]Du brukar säga "blonda" saker
[x]Du har alltid din mobil med dig
[ ]Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ]Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

Du älskar/gillar
[ ]Glitter
[x]Färgen rosa
[ ]Shopping
[ ]Dekorationer
[ ]Speglar
[ ]Skolan
[ ]Enhörningar
[x]Disney filmer
[ ]Ljus
[ ]Blommor
[ ]Mjukisdjur

Du shoppar på
[ ]C&A
[ ]Victoria´s Secret
[x]H&M
[ ]New Yorker
[ ]Gina Tricot
[ ]NK

Du säger ofta
[ ]Whatever
[x]Oh my god
[x]Vet inte
[ ]Cutie
[ ]Hett
[x]Visst
[ ]Ursäkta
[ ]Fabolous
[x]Säkert

Du läser
[ ]Frida
[ ]Cosmopolitan
[ ]Glamour
[ ]Marie Claire
[ ]Elle
[x]Vecko Revyn

Du tycker dessa filmer är bra
[ ]Elizabethtown
[ ]Girls Club
[ ]Freaky Friday
[x]The Notebook
[ ]A Walk To Remember
[ ]Sweet Home Alabama
[ ]Where The Heart Is
[ ]Just My Luck
[ ]John Tucker Must Die
[ ]Girls United
[ ]How To Lose A Guy In 10 Days
[ ]Mona Lisas Leende
[ ]My girl

Du brukar kolla på
[ ]Lost
[ ]America´s Next Top Model
[ ]Project Runway
[ ]Desperate Housewives
[ ]The Simple Life
[ ]Men In Trees
[ ]8th & Ocean
[ ]Greay´s Anatomy
[ ]OC
[ ]Laguna Beach/The Hills
[ ]Nip/Tuck
[ ]Gilmore Girls
[ ]One Tree Hill
[ ]Heroes

Gillar
[ ]Paris Hilton
[ ]Jessica Simpsons
[ ]Mariah Carey
[ ]J-Lo
[ ]Britney Spears
[ ]Beyonce
[ ]Christina Aguilera
[ ]Hilary Duff
[ ]Lindsay Lohan
[ ]Gwen Stefani

12 Tjejpoäng ;p

Gah

Ja är så jävla less idag, Irriterad på allt typ !!

Trött är jag oxå å har massa saker att göra som jag fan inte ids... Gå ut med Troja , Duscha, Läsa bok, Göra Teori, Göra läxa blablabla... Jag vill bara sooova.

Å den där cepeläraren... Har gett oss ig-varning nu så vi ska kunna förbättra oss, Å det är 3 lektioner kvar ?! Dumjävla idiot. Jag blir så förbannad på alla satans cepen.

Onsdag

Lång skoldag idag.. Nog för att vi fick sluta mer än en timme tidigare men ändå. Vi har som inte jobbat nå idag utan bara haft betygsprat, Lite information och sen sett film på andra lektionen. Dagen har varit ganska seg å lång men inte alltför olidlig ändå. Nu är jag hemskt hungrig å ska väl ta mig något ätbart.


Filmen vi såg var "Den Bästa Av Mödrar" å den var så hiiimla sorglig hela tiden.. Rätt bra iaf :)

image196

Alltså Usch

Jag gillar veerkligen inte att ha mousse, spray å annat kladd i håret. Det bara förstör.. Hår ska vara mjuuuukt. Inte hårt ihopstelnat ! Då måste jag ju bara tillägga hur otroligt smart det är av mig att klippa en frisyr som kräver sånt varje dag.. Ååå im so stupid ! Håret känns ju smutsig direkt oxå av sånthär kladd vilket betyder att jag kommer vara tvungen att tvätta håret hela dagarna, Å vet ni vad som händer då ? Ja då far min toning ut ur håret så jag får värsta gråa slitna svartfärgen.. Inte bra Inte bra.

Idag har jag iaf beställt prenumeration från Veckorevyn, Det ska bli kul att göra korsorden i den..Och att läsa den förstås ;D Tihi. Det var något extraerbjudande nu så man fick Halsband, Börs och 5 nummer för bara 98 kronor :D Jag var ju bara tvungen att slå till ;)

Vad har jag mer gjort ? Jo... Suttit å kollat på hus å hundar. Jag bara fantiserar å drömmer.. Men tänk va ljuvligt de skulle va.. Med ett eget hus så jag kunde ha 2 hundar.. Troja åsså en till hund.. Typ en renrasig Amstaff eller en Amerikansk Bulldog :D... Åsså skulle Emil få ha en Jämthund om han var snäll ;D


You may saaay I'm a dreamer, But I'm not the only one...

Vill ha

Måste köpa :D


image195

Tisdag

Det är en bra start på dagen att så fort man kommer ut ur sitt rum kommer  en överlycklig hund springandes å beter sig som om man inte setts på en månad minst, Sötnos :) Det fortsatte bra med att jag åkte med Cissi & Viktor till skolan så då slapp jag Bussen, Alla människor och att Gå från smedjan. Sen hade vi våran enda lektion för idag,  Massage våran lärare där är helt cepe.. Ja hatar hon. Ja sen slutade vi å jag snabbade mig mig hem å gick ut med Troja.. Gick först en sväng bara innan vi var nere p åängen å kastade pinnar å sparkade snö :) Försökte ta nåra kort oxå men jag lyckas aldrig med nåra bra.. Sen vill hon ju som inte stå still så mkt heller ;p


Jaja.. Käkade nyss å nu är jag tröööött.. Skulle va skönt med en liten liten powernap men det blir alltid att jag råkar sova så mkt längre än vad jag tänkt. Men ja.. En liten liten stund vore skönt att få sova :)

Kväll

Nu ska jag kasta mig i sängen å verkligen försöka somna tidigt så jag orkar upp imorn.. Lär väl måsta stå å kladda fast luggen hela morronen så jag inte ens hinner äta eller nåt :O Hoppas den inte kommer bråka alltför mkt med mig, Jag är väl inte van att behöva göra nåt åt håret :p haha... Jaja Emil ska iaf kanske köpa en husvagn som har har mailat på idag.. Väärsta kul ju :D :D


T
ror väl inte jag hade så mkt mer att tillägga.. Jag önskar och ber till gud att min klass antingen har dött eller att alla idioter fått varsin hjärna. Hur ska jag stå ut med dom varenda dag ? i just dont know...Goodnight Sweden.

Såja

Nu har jag varit ute ganska länge med Troja...Hade henne lös på ängarna här nedanför å kastade pinnar typ hela tiden som hon tyckte var väldigt kul.. Hon var så duktig å smet inte iväg eller gjorde något annat små hundar inte får göra :) När vi kom in löste jag lite korsord men de var så svårt så de var inge kul... Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra hela dan ? Jag är redan jättetrött men jag får inte sova nåt idag eftersom jag måste somna tidigt ikväll å orka  upp till skolan ! :(

Hursomhelst så måste jag nog köpa nåt slags fodral till min nya kamera, Vill inte att den ska bli repig eller så om man typ har den i väskan eller liknande. En ny handväska behöver jag nog oxå föresten.image193   +  image194
 =
  Bra

Måndag

Kom ju inte i säng tidigt alls igår som jag hade tänkt, Fast jag var skittrött satt jag här helt länge.
Vaknade iaf först vid 10 idag men tänkte att jag sover ett tag till.. Sen när jag vaknade en timme senare kom jag på att Mamma jobbar ju å att Troja har varit ensam i 5 timmar.. Kanske bäst att stiga upp ? Så jag gjorde det å käka lite frukost.. Ska ta å gå ut med min hund nu, De är värsta snöovädret typ.. Men de är inge kallt iaf :)


Jaja ska ta å klä på mig nu å gå ut, Återkommer senare.

Korkad ?

Die Mf säger:

Vi kom på igår att de finns typ inga killnamn på N förutom nils å niklas.. kan du komma på nåra ?

Amanda säger:

nasse?

Amanda säger:

nils-erik

Die Mf säger:

de är ett annat namn för gris korko

Amanda säger:

nils-petter

Die Mf säger:

ja men de börjar ju alla på nils

Die Mf säger:

du är så trög ojoj

Tihi

Min blogg har nog vart rätt så jävla trist på senaste, Har inte riktigt känt att jag har idats skriva å när jag väl har gjort det har jag bara kladdat dit vad jag gjort idag å sen inget mer typ så.. Jaa. Men det kanske blir någon ändring på det nu när skolan börjar igen så man inte bara sitter hemma hela dagarna.. Eller så blir det väl bara att man skriver hur jävla kass å tråkig hela skoldan har varit :P haha den risken lär ju vara ganska stor :)

Idag har vi möblerat om i badrummet å satt dit ett skåp med massa hyllor så jag ska ha en massa plats för alla mina saker som tidigare inte rymts.. Nice Nice :) Tror faktiskt jag ska gå å sätta dit lite grejer nu när jag ändå inte har något annat för mig.. Jag är skiitjävla trött men jag kan då inte gå å sova innan Emil kommit hem till sig å loggat in på msn. Det går bara inte..

Vad händer imorn då ? Kanske skulle behöva idas fara till stan å köpa ett rött diadem eller ett rött hårband för de behöver jag. Föresten så trivs jag jävligt bra i svart hår.. SNYGGT blev de :)

Söndag

Ja igår kom Emil då och någon timme efter det kom Markus, Cashi och Jarno å skulle hämta Compääkten.. Så skulle det bytas till vinterdäck men då passade inte dom fram så vi fick sätta fast dom gamla igen å fara å hämta nya så de tog ju lite tid å kallt var de, När de var klart for vi iaf å fyllde luft å hämtade papprena åsåntdär innan vi skulle käka på Max.. Det var gott ! Sen var de väl stan en liten stund åså for vi hem sen då.. Kom hem efter 02 nångång åsså gick vi å sov dårå. Sen idag har vi väl inte gjort dessmer, Varit å handlat lite gottis å Emmeli har varit här. Emil var iaf tvungen att åka buss hem å de var tråkit när han for.. Gullet.

Jaja.. Vilket jävla meningslöst inlägg.

Jag har övningskört ikväll iaf åsen kommit hem å käka lite cheeseballs å druckit cider. Jag är sjuuuuukt jävla trött men måste ut me hundisen nu. Jåååbigt minst sagt !.

Skola på Tisdag, Ganska mkt mer jobbigt. Måste vända tillbaka dygnet ju.


Blääuh

Överaskning

Jag ringde Emil å frågade vart han var åsådär...Så sa jag sen att hoppas vi hinner vara med varann en liten stund iaf.. Så sa han "Vi har ju hela natten på oss"... Så han ska stanna här å inte åka hem förrän imorn,
Va glad jag blir :D :D

S
å ja nu har jag svart hår och jag blev väldigt nöjd med det, Mkt snyggt ! :)
Ja har käka sushi till middag å jag är sugen på nån slags efterätt nu.
Tror dock inte vi har nåt som jag vill ha.


Nu kom nog Emil... lät som hans bil :P

Lördag

Jag är helt dagvild ännu, Det känns inte som om det är helg eller nånting. Dagarna som bara går å man märker ingen skillnad på dem. Iaf... Jag var ute med Troja för en stund sen å hon var så himla duktig när jag gick med henne lös.. Hon höll sig relativt nära hela tiden å kom varje gång jag ropade på henne, När hon började springa iväg lite längre bort å jag bad henne komma tillbaka gjorde hon det direkt.. Duktiga lilla hunden :)

Sen kom jag in å då hade Emil skrivit på msn att han kommer till Lule nu, Han ska sälja sin bil så jag får träffa honom en liten snabbis.. En kort snabbis tyvärr för han ska direkt ner till Ume igen :( Men men absolut bättre än ingenting. Just nu sitter jag med svart färg i håret å jag hoppas det blir bra... Ska skölja ur det sen då å försöka få min lugg att se någorlunda normal ut.. Hoppas Emil inte tycker den är ful :(


Jaja, Jag har väl inte så mkt mer att skriva.. :p

No Nerding

Jag har lovat mig själv att inte sitta vid datorn nästan nå alls idag, Anledninen är enkel...Dom dagarna jag har varit med Emil nu under lovet har min kropp mått jättebra, Inte en massa ont alls eftersom jag inte suttit nå vid datorn.. Kanske oxå för att jag inte varit ut med Troja varje dag som sliter å drar i mina redanonda muskler och senor. Nu har jag iaf varit hemma 2 dagar och inatt vaknade jag redan av hemskt jävla ont i nacken, Tog en somadril fick lite massage och somnade om.. Nu är det lyckligtvis ganska borta men jag känner redan att av den lilla stund jag suttit här börjar det värka igen. Jag måste alltså gå härifrån och göra nåt annat.. MEN VAD ?!

D
et är den stora frågan.... Kan väl börja med att dammsuga åsen äta frukost.image192

Kära Blogg

Denna dag har inte varit en bra dag.

Igår kunde jag inte somna för att ingen låg brevid mig och snarkade högt, Konstigt.. Ja.. Men det var lixom alldeles för tyst. Steg upp tidigt idag och vaknade nog pretty mutch på fel sida. For till stan efter jag ätit och gått ut med Troja.. Där hittade jag ingenting att köpa. Kanske lika bra det ?. Hos frisören var jag inte alltför onöjd med min frisyr... När jag kom hem ville jag bara gråta.. Vad har jag gjort ? Vad har jag utsatt mig själv, mitt hår och mitt utseende för ? Det är inte fint.. Jag kommer skämmas att visa mig såhär. Usch Usch

Det är Januari nu, Jag skulle ha varit klar med Teorihäftet i December enligt mina egna planeringar.. Det är jag inte på långa vägar. Jag skulle ha läst ut min Svenskabok nu på jullovet... Jag har inte läst en sida. I Suck

Min nya kamera kom iaf hem idag.. Men vem bryr sig. Jag saknar Emil.

Jag är jättetrött  å seg nu eftersom jag sov för en stund sen.. Jag stör mig på min lugg hela tiden, Jag vill lixom bara ta undan det störande håret från pannan å sätta det bakom örat.. Det går inte. Det kommer inte gå på minst ett halvår. This suck. Till råga på allt måste jag börja klä på mig nu och gå ut med Troja.. Bäst för henne att hon är en snäll hund. Känns alltid jobbigt före man ska gå ut men när man väl är ute känns det bara uppiggande och skönt.

Jaha

Nu har jag klippt mig, Jag ser ut som en bajskorv.


Eller inte vet jag ibland tycker jag det är fint men mest ser det konstigt ut å jag tycker de känns himla jobbigt att luggen kommer vara såhär kort nu för evigt nästan. Ja...Ja ska ge min hund mat nu.

Idag smäller det

HoppasHoppasHoppas att mitt hår blir bra :(

Iaf så är jag väldigt trött å hungrig men jag har fan ingen matlust, Jag tänker bara på alla 1000 saker jag måste köpa. Eller okey, Det är ingenting jag måste köpa men flera saker som jag vill ha. Å jag är nervös för vad vi får för schema i skolan nu.... Asså ååh, Jag bara tänker å tänker på alla onödiga och nödvändiga saker så jag får alldeles ont i magen. Så typiskt mig.


Jag måste läsa ut min svenskabok, göra teori, boka körlektion, köra hemma å göra tusen andra saker oxå. Va stressad jag känner mig.

Hemma Igen

Åkte hem från min älskling idag.. Det är 15 dagar tills vi ses igen. FATTAR NI ?!?! 15 JÄVLA DAGAR !!

Det är hur länge som helst....

Ja nu ska jag berätta om min dag... Vad som hände på morronen har jag ju redan skrivit.. Men sen skurade jag  Toan, Tvättstället, Badkaret å badrumsskåpet å allt. Det blev såå rent :D
Sen lagade jag goomat lagomt tills Söto kom hem åsså åt vi å kollade Simpsons... Emil sov en stund å sen myste vi ihjäl varann innan jag skulle till bussen. Resan var precis lika lång å oskön som vanligt... Jag är sååå jävla less på Luleå-Umeå, Umeå-Luleå så de finns inte !.. Men vad ska man göra... Det är ju för kärlekens skull :) <3

När jag kom hem mötte en übersöt jättejätteglad hund mig i hallen... Oj va hon var mysig. Jag klappade henne å kramade henne massor i 100 år minst. Sen såg jag att min säng var FULL AV HÅR. Jaha tänkte jag.. De var bara att börja ta bort å damma sängkläderna. Tog mig lite mat efter det, Kexchoklad till efterrätt å snart borde jag sova. Jag är iofs inte så särskilt trött men jag ska stiga upp relativt tidigt imorn. Typ 9-10 å vara med min hund åsånt innan jag far till stan.... Jag har frisörtid kl 13 å jag har mkt ångest över det :S HoppasHoppas att det inte blir fult ! :(

Emil fick iaf lova att fortsätta vara kär i mig även om de skulle se hemskt ut, Å det är väl det enda viktiga så :)

Okey..

Här sitter jag.. Onsdag morgon klockan jättetidigt på morronen. Jag har inte sovit bra inatt, Bara vaknat hela tiden. Å nu på morronen har jag bara drömt å tänkt på Skolan, Vart jag ska ha praktik, Om jag vågar klippa mig, När bussen hem går idag och allt såntdär. Tillslut tänkte jag att de är ingen ide att försöka sova så jag steg upp å åt en yogurt, Jag är förstås fortfarande hungrig och ska väl äta något mer, sitta här, diska och sen gå och sova igen om nåra tag typ.

Idag tänkte jag laga god mat åt Emil tills han kommer hem å hoppas att han blir glad. Jag vet att vi ska äta klyftpotatis men jag vet inte riktigt vad jag ska göra till det, Eller vilken sås jag ska göra. Jaja hoppas det blir bra iaf.

Min buss går antingen 18.10 men den tror jag inte ja hinner med så det får väl bli 20.10 om Mamma ids hämta mig halv 1 i stan. Det ska iaf bli jättejättetråkigt att åka ifrån Älskling. Dessutom har han jour nästa helg så vi måste vara utan varandra väldigt länge :(

Haha 2

Jag och Emil höll på laga mat... Så ides väl ingen av oss riktigt börja skära korvarna
Så Emil klippte dom bara på mitten (Såna små tjocka kryddiga korvar).Jag: Är den där saxen ren nu eller har du typ klippt ditt könshår med den ?
Emil: Ler väldigt skyldigt och tittar ner.
Jag: Men haha åååh du har ju säkert de på riktigt
Emil: Jag skulle aldrig

Haha

Jag höll på fråga kent om hur man gjorde klyftpotatis i ugn.

Die Mf: Asså jag har inge olja att spraya dom med, Kan jag pensla dom med smör istället ?
Kenta Kuk: Ja asså du kan ju bara sätta ut lite smörklickar på plåten å röra om då å då.
Die Mf: Ja jo de har du rätt i
Die Mf. Jag har hittat ett recept nu som jag tänkte följa
Kenta Kuk: Få se vad du har hitta förnå
Kenta Kuk: Säkert klyftpotatis med varma mackor eller nå.


Haha, För att förstå detta måste man iofs ha läst det tidigare inlägget om Mig, Kent och Varma mackor.

Såja

Nu är klockan snart 14 och jag är heeemskt hungrig, Det finns typ inget alls att äta.. Tänkte gå till affären men kom på att de går ju inte för jag har ingen nyckel å dörren låser sig när man stänger den så isåf kommer jag ju inte in igen :p...
Jaja nåväl, Än så länge idag har jag hunnit prata med Amanda nästan 3 timmar, Diskat, Dammsugit, Plockat ihop all reklam å tidningar, Tagit bort endel damm och almänt plockat iordning lite. Duschat har jag dock inte idats göra än.. Kanske tar en liten liten powernap först även om jag inte borde. Då kan jag aldrig somna ikväll å Emil måste ju sova när han ska jobba så då får jag ligga vaken själv å de är ju inge kul :p

 Puss :)

Onsdag

Ja nu sitter jag här i Ume, Har faktiskt sovit skitbra inatt fast Emils säng är den hårdaste i världen. Tyvärr så kändes dom 4 timmarnas sömn innan väckarklockan ringde typ som 15 minuter. Jag fortsatte iaf sova.. Väcktes med en hejdåpuss å somnade om igen.. Sov till vid 10 å har sen städat lite.. Nu pratar jag med Amanda fast snart ska jag duscha, diska och dammsuga. Gå å köpa något ätbart borde jag oxå :)Uuh asså jag vill inte åka hem imorn.. Ska ringa Mamma imorn å höra om jag inte kan stanna längre.. Fast då måste jag fixa nån som går ut med Troja och byta frisörtid. Aja får se hur jag gör.
RSS 2.0