Lördag

Det vart en ganska tidig kväll igår för att jag var så trött.. Under kvällen var vi hos Emma & Ville ett tag och tog ner Amazonen från dem till Garaget.

Idag har det hittils inte hänt så mycket.. Vi har städat lite och ätit lunch. Jag ska börja göra mig färdig strax för vi ska nämligen på Födelsedeagsfika idag.. Emma fyller år och sist vi var där på Villes födelsedag var det en väldigt smarrig tårta :D Så innan vi far dit ska vi förbi Blomkiosken och köpa en liten present.. Tror vi skulle köpa en blomma i kruka för dom håller ju så mycket längre än en bukett ;p

Fredag

Nu är tvätten äntligen klar.. Det blev 4 maskiner så det tog ju sin lilla tid. Emil hade börjat må dåligt på jobbet så han kom hem imorse.. Kul för mig som slapp vara ensam. Fick vara lite betjänt åt honom åsså städade jag toan, Åt lunch åså.

Sen for vi och handlade och sen gick vi på en promenad.. Det är verkligen fint väder ute. Varmt och strålande sol som har börjat värma :) Nu har jag fått ont i huvet och är trött... Varmt är det  här inne oxå.

Ska väl börja med middan på nån timme.. Det blir plättar idag.

Ledig Fredag

Ååh vad gärna jag hade sovit längre idag när jag jobbat kväll igår och är ledig idag. Men har man tvättstuga så har man och det är bara att stiga upp ;p

Har satt i första maskinen för typ en halvtimme sedan och sen har jag plockat till lite här i lägenheten. Måste dammsuga idag eftersom jag aldrig gjorde det igår :D

Torsdag

Idag har jag inte så värst stor lust att gå till praktiken... Jag börjar 14 och min handledare 16. Jättekul.

Jag har iaf stigit upp för en stund sen och plockat till all disk i köket och gjort mig en kopp te.. Ska kika runt nu på datorn allt jag behöver se och sen blir det att

-Diska
-Duscha
-Laga lunch + middag
-Och om jag ids ska jag dammsuga eller sortera tvätten.

Sluut


Trött



Sådärja.. Då har man avverkat ett kvällspass 14-21... Ganska trött är man ju då man kommer hem så jag har ätit kvällis å ska snart gosa ner mig med karln i sängen. Mmm :)

Imorn är det samma pass som idag så har sovmorron då me, Nice.

Nä hojja ja orkar inte skriva nåt mer.. Imorn kanske.

<3

I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line

I find it very, very easy to be true
I find myself alone when each day is through
Yes, I'll admit that I'm a fool for you
Because you're mine, I walk the line

As sure as night is dark and day is light
I keep you on my mind both day and night
And happiness I've known proves that it's right
Because you're mine, I walk the line

You've got a way to keep me on your side
You give me cause for love that I can't hide
For you I know I'd even try to turn the tide
Because you're mine, I walk the line

I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line

Jag älskar dig Emil ! <3

Mmm



Mmmmm ;)

Onsdag

Jisses vad fint väder det är idag !! Typ -1 och strålande sol.. Verkligen synd att Emil jobbar så vi inte kan promenera :)

Jag hade en väldigt skön och behövlig sovmorgon idag.. Jag går nämligen 14-21 idag och även imorgon. På Fredag är jag ledig :) :)

Nåväl.. Jag har inte nåt annat att säga idag. Ska väl egentligen bara vänta på att få börja och sen på att få sluta.

Tisdag 2

Det var inge Semmel-Köp, Dom såg ju äckliga ut å var dyra så de fick vara ! Däremot slängde jag gamla konservburkar åsånt där i en container och väl inne i affären så jag att dom hade billig Blandfärs - Sagt och gjort jag köpte 1.4 kilo. Gott

Istället för semlor köpte jag ett paket Chocolate chip cookies, Är dock inte ett dugg sugen på dem nu utan vill bara ha riktig mat. Tur för mig att jag ska laga korvstroganoff då.. Det som är så tuwsans gott !!


Nä nu Diska - Laga mat - Äta - Slänga sig i soffan.

Tisdag

Jag slutade kl14 idag oxå så jag kom hem för kanske en halvtimme sen. Idag gick mycket fortare än igår så det var lite roligare. Det är jättefint väder ute oxå så jag ska gå till affären på en stund.. Måste nämligen köpa en semla, Vet att jag alltid blir less på dom å tänker att det inte är så gott egentligen men jag var så sugen när alla på Praktiken åt idag så jag ska köpa iaf.. En om året måste man ju äta :)

Sen har jag då att sysselsätta mig med.. Måste diska och laga middag + Lunch till Emil imorn. På tal om Emil så jobbar han kväll ivkäll vilket är lite tråkigt då man måste vara ensam hemma så länge.

Dag 1 på Hemgården

Första dagen på Praktiken idag. Det är alltid en jobbig dag.. Man vet inte om man ska göra nåt, Om man ska avvakta och mest titta på eller hur man ska bete sig. Kan väl ändå säga att det gick bra.. Personalen verkar snäll och ganska gulliga boende.

Började kl:08 och slutade nu 14 eftersom de var första dan.. Jag är ändå helt trött nu och har helt ont i kroppen. Tog en liten snabbkoll vid datorn men ska gå och diska nu och sen laga middag åsså skulle Emil handla på väg hem från jobbet.

Nä nu göra lite nytta..


Tänkte lägga in en bild på hur min praktikplats Hemgården ser ut men det funkade visst inte så då får det vara.

Goodbye

Hejdå till min bilddagbok som jag nyss tog bort. Det var bara tråkigt och det fanns ingen annan än Josse som hade nån intressant att kolla på så :p

Även Hejdå till Luleå och skola 5 veckor framöver !



Så hejdå. Nu åker vi.

Skrovmåål



Dagens Middag...

Jag har varit trött och sur hela dan, Jag ides verkligen inte laga nån mat men jag ville inte slösa pengar på att äta ute idag igen när vi var på Baan Thai igår.

Gulle-Baby bjöd mig på Frasses.. Jag åt skrov och det var smarrrr :)

Kebab-Lunch

Min lunch i typ förrgår.



Stekt Kebabkött
Taco-sås
Creme fraiche
Köpes Guacamole
Blandsallad
Paprika
Lök
Pitabröd

Bajs ?

Idag är jag på jävligt dåligt humör. Jag har sovit svindåligt inatt och jag är bara trött och sur. Dessutom har jag lovat att komma på Amandas fest men ärligt talat känner jag inget större sug efter att kolla på när folk spelar Guitarr hero eller lyssna på skrikande till Singstar. Jag tänker ändå inte gå på nån jävla krog. Och bara nu för att jag skulle dit har Emil planerat annat.. Så antingen åka jobbig buss till Boden och gå i storm eller sitta hemma och mögla.



So very funny day.


Okey nu ska jag inte vara allt för negativ... Emil kom hit imorse och väckte mig ganska tidigt, Vi for på affärn och köpte glass & vispgrädde så vi kunde äta våfflor till frukost. Mycket gott kan jag lova :)

Sen har jag packat endel.. Och Emil har sovit. Jag är sivntrött och grinig som en liten unge i trotsåldern.

Förbannades jävla Fitt-Myndigheter

Nu är jag så förbannat jävla less att jag bara vill ge upp med det här satans körkortet.. Det går ju fan inte ut på annat än att förstöra för folk. Som alla vet ska ju en Halkbana vara giltig i 4 år. Jag gjorde min Halkbana i December men tydligen går den ändå ut samtidigt som mitt Teoriprov den 22 Maj. Ett halvårs giltighetstid alltså.... För att dom har hittat på nån ny regel som går igenom den 1 April. Den innebär att man måste göra en 2-delad riskutbildning och då gills tydligen inte den skiten jag kastat 1700 spänn på för nån ynka månad sen.

Så åt helvetes jävla tröttsamt.. Så klarar jag inte min uppkörning måste jag göra om ALLT.. Allt allt allt allt. Det är ju förbannat kul med tanke på att jag säkert har ork och lust till det. Självklart är jag svinsugen på att kasta ut ytterligare tusentals kronor på SKIT SKIT OCH ENBART JÄVLA SKIT !


Vägverket, Regeringen och alla Sveriges körskolor kan ju fara långt åt jävla helvete och stanna där.

Orka försöka
Orka anstränga sig
Orka inbilla sig att nånting nånsin kommer gå som man vill
Orka hoppas att man ska lyckas med nåt...


Orka ett jävla skit.

Fredag Kväll

Jaha.. Då har man sysselsatt sig den här dan oxå.. Är trött så de ska bli skönt att få gå sova tidigt fast jävla tråkigt att sova utan baby. Nåväl... Mer plats åt mig ! :D wäähä

Har varit å övningskört nu då en massa och med 3 olika bilar... GammelJettan, LillMazdan å Mickes NyToyota så där fick man lite omväxling :) Nå det gick bra med allt iaf... Körde, Backade, Parkerade åsåntdär blandannat.

Åt "Familjemiddag" i Gammelstan och sen for Emil iväg och jag ut å körde. Kom hem nyss å känner mig som hungrig. Ska fixa nåt gott att äta, En kopp te och sätta mig med min bok :) Fick föresten Bio-Biljetter av Mattias så Jag & Baby ska nog å se nån film på Söndag.. Ska bli kul :)


Fredag

Vi har sovit dåligt inatt båda två så idag är en trött dag.... Vi har ganska nyligt varit på Baan Thai och ätit gomat :) Emil for just iväg till kronan för att fixa med Dsu... Byta däck, Isolera slangar, Sätta fast säten, Grill och såntdär som kan vara bra att ha gjort innan man kör den till Umeå vilket vi ska göra på Söndag.

Så då blir han borta med det hela dan.. Jag ska övningsköra när Mattias slutat jobba och sen ska vi till Gammelstan på middag. Emil ska dricka med sina vänner ikväll och jag ska packa åsånt, Läsa min bok och sooova !! :D Men imorn är det jag som ska på kalas.. Amanda har ju fyllt år så det blir att fara till Boden och dricka.. Tror dock inte jag sätter min fort på nån jävla krog :p


Haha ja ojdå.. Nu blev ju det här en hel helg-planering.. Men då vet ni ju vad som händer för mig i helg iaf ;D

Hojjjja

Idag vill jag bli besparad något som allmänt anses som så väääldans gulligt å puttinuttigt.

Gravidmagar

Fyfan för dem och alla blivande Mammor som lägger ut hundratals bilder på sina pixboxar..  Hur vidriga är inte dom där monstermagarna med miljoners bristningar, konstiga former, det där blålila strecket som sträcker sig längs med hela magen.. och nästan värst av allt. Den där utstickande naveln. Fy säger jag åt bebismagar. När bebisen väl kommit ut.. Dåå är det gulligt och puttinuttigt.

Lalalaa

Det vore trevligt om min kära mor kom hem och lagade mat åt mig snart... Me hungry.

Sen ska jag duscha å fräscha till mig lite.. Baby kommer ju idag och det ska bli såå mysigt så. Synd bara att ja måste vänta så länge, Han jobbar till kl:20 idag och sen köra bil 26 mil på det så.. Det är ju några timmar till han kommer.

Imorn ska vi hursomhelst äta lunch på Baan Thai och det ska bli förbannat gott !!


Och ööh..  Idag har jag läst bok, tvättat, vädrat sängkläder, spikat fast en spik, ätit, druckit te, datanördat. Och inge mer.

På tal om...

Och på tal om Traci Lords...
Det finns bilder på henne i boken varav en som jag tyckte hon hade en väldigt fin hårfärg på. Jag har ju planerat att bli rödhårig nu istället och detta vore väl en fin färg ?

Nattens Barn

Den andra boken jag lånade igår var Nattens Barn av Traci Lords.



Såhär står det på baksidan:

Tolvåriga Nora Kuzma kom till södra Kalifornien med sin Mamma och tre systrar på jakt efter ett stadgat liv. Men åratal av sexövergrepp och likgiltiga föräldrar drev henne ut på gatorna i Hollywood och raka vägen till en agentur för nakenmodeller.
I kampen för att överleva antog hon namnet Traci Lords och blev Penthouse-utvik. Vid femton års ålder var hon en världsberömd porrdrottning som drunknade i ett hav av sex, droger och lögner till FBI slog till mot hennes hem bara några dagar efter hennes artonde födelsedag.

Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna. övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska, skivartist och det viktigaste av allt - en lycklig och frisk kvinna.

Och det är ju sjukt.. Att en 15-åring spelar in 20 porrfilmer på ett år, Blir misshandlad av sina pojkvänner, Inte har några vanliga vänner, familj eller ställen att bo på. Det finns ju riktigt inte i ens värld att det kan vara så. Men det var det och detta är en helt sann självbiografi som iaf jag tycker är väldigt bra och fångande.

Stör-Lista

Idag stör jag mig på:

-
Folk som inte jobbar, Inte går skola, Har praktik eller gör nåt annat vettigt på dagarna och sen ändå gnäller på att dom jämt är trötta, Att dom är så stressade och att allt är så jobbigt. Exakt vad är det som är jobbigt om man inte gör nåt ?

-
Folk som har typ 3 eller fler axelband när dom bara har ett linne på sig. Att ha dubbla bh:ar är lika pinsamt som att fylla ut förstora bhar med papper - Som endel gör när dom är typ 12 år. Kanske man ska ha vuxit ifrån sånt när man närmar  sig 20 ?

Krokodiler talar inte svenska



Idag lånade jag denna bok, Den tredje i serien och även den sämsta.

Tror jag skrattade en enda gång medans jag läste ut den på typ en halvtimme.. Not god at all.

Så läs mycket hellre Gamla tanter lägger inte ägg. och Gud som haver barnen kär, Har du någon ull?

Gammaldags Fruktkompott

Jag kikade runt lite i skafferiet och hittade påsar me torkad frukt som någon måste ha glömt bort eftersom de blivit ganska så hårda. Snål som jag är tänkte jag att det är ju så onödigt att slänga bort. Sagt och gjort jag kokade upp dem och gjorde en Fruktkompott (Lite likt kräm fast inte alls sådär tjock och kladdigt utan mer som en halvtjock fruktsås med frukt i)

Bild och recept kommer från http://www.tasteline.se/



1 Påse torkad frukt (225g)
5.5 dl Vatten
1 Tsk fruktsocker
1 Msk citronsaft
1 Msk potatismjöl
2 Msk vatten

1. Koka frukten i vattnet i ca 10-15 minuter. Rör i fruktsocker och låt koka en stund till. Rör ut potatismjölet i lite vatten och tillsätt redningen medan du rör krämen.

2. Servera med mjölk.

Nu följde jag ju inte exakt receptet utan ändrade lite som jag själv ville. Sen tillsatte jag även kokos och kanel.

Onsdag

Ja herregud jag och mina sjuka drömmar... Inatt har flera timmar varit zombies, krig, sprängda skjutna och spetsade människor. Och det var inte alls hemskt.. Jag ville fortsätta drömma hela tiden för att få veta hur det skulle sluta. Vem som skulle vinna - Vi eller zombiesarna eller vad dom nu var. Sen blev drömmen till nåt krig där vi blev jagade och skjutna ännu mer och det var bomber, spioner och taggtrådar. Ja... Väldigt spännande dröm. Och jag behöver nog inte berätta att jag såg Dawn of the dead i förrgår :)


Nåväl.. Jag vaknade vid 8:30 idag och steg upp.. Har druckit en kopp te och kikat runt min dagliga runda här på datorn. Bloggar, Pixbox, Ams, Lulebo, Tradera och Garaget. Nu skriker magen efter mat så jag ska gå och kika vad kylen har att erbjuda.


Och vad jag ska göra resten av hela dan har jag då ingen aning om ? Är ju ledig idag och imorn.. Har inga läxor eller nåt annat som behövs göras. Svinkallt ute fortfarande så jag tänker då ikket stoppa näsan utanför dörrn.

Roar mig med en lista

Mig själv med tre ord: Negativ, Omtänksam och noggrann
Jag ville bli när jag var liten: Polis
Är du kittlig: Ja, Mycket
Spelar du något instrument: Nej, Men jag hade gärna kunnat
Något jag absolut inte äter: Sill, Lever.. Och säkert en massa mer
Vad sa du senast: Oj jag vet inte.. Hejdå i telefonen kanske om jag inte pratat med mig själv utan att minnas det.
Det här är jag bra på: Men svår fråga... Hmm Jag är väl bra på att komma ihåg saker, Städa baka och laga mat, Kramas.
Brukar du svära mycket: Ja, mycket mycket.
Vad vill du jobba som: Egentligen vad som helst. Som helst inte ska innefatta bajs.
Gillar du att sjunga: Ja, Det gör jag nog
Gungar du på stolen: Njä, Har slutat med det.. Fast gungstolar är ju trevliga
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: Tror inte jag kommer göra nya piercingar men tatueringar kommer det ju såklart fler av.

Dagen

Vad har du gjort idag: Inte alls mycket än.. Ätit, Datorn, Dammtorkat, Pratat i telefon, Smsat
Vad ska du göra ikväll: Sitta 4 timmar på en oskön buss.. Yeey
Vad är det för veckodag: Tisdag
Dagens dryck: Har inte druckit annat än vatten så.
Dagens pålägg: Smör och pepparsalami
Vad saknar du idag?: Ja vad saknar jag... Byxor på benen.
Dagens humör: Ja.. Helt okey. Antar att jag blir uttråkad snart men hittils går det bra.

Annat

Morgon- eller nattmänniska: Båda.. Är pigg då men trött under dagarna.
Hur många kuddar sover du med: 1 åt gången men har 3 i sängen
Hur tidigt stiger du upp: Beror på när jag börjar. Men ofta tidigt även på helger
Snarkar du: Njä, De händer ibland

Favorit

Färg: Svart.. Rosa och vitt är oxå fint.
Mat: Säger Baan Thai-mat.. Mmm där ska Jag & Emil äta på Fredag
Plagg: Jaa.. Mina nya ljusa jeans kanske
Skor: Har inga favoriter
Ställe: Vet ej.. Var som helst där man är med nån man vill vara med och gör nåt kul.

Kläder & mode

Favoritplagg i garderoben just nu: Är inte hemma men i Emils garderob finns en snygg tröja jag brukar tjuva.
Favoritfärg på kläder: Svart.
Vad hade du på dig idag?:  Nu har jag tofflor, Trosor, Bh och en Emil-Tshirt
Smink: Nada


Senaste:

Person som sov i din säng: Det borde nog var jag
Person du pratade med: Ulla min lärare
Person du gick på bio med: Jag minns inte
Kram: Emil imorse
Puss: Oxå Emil imorse.. <3
Känslan: Att jag får ont i nacken här vid datorn och borde göra nåt annat.
Resa: Hit till Umeå och hem idag..
Dröm: Jaa den var jätteknäpp som alla mina drömmar...
Person du träffade: Emil innan han for till jobbet.
Personen du pratade i telefon med: Ja men Ulla fortfarande
Personen du fick sms av: Emil.. Han hade ont i nacken, Tyckte det var orättvist att jag skulle se film idag när han var tvungen att jobba och att han hoppades dan skulle gå fort så han fick krama mig snart.

Antingen eller

Bio eller promenad: Idag skulle jag välja bio, Det är svinkallt
Har du någon kompis som är fjortis? Näe
Är du helst med killar än tjejer? Ja båda är väl bra
Har du kysst en främling? Ja
Pussar du dina vänner hejdå? Haha varje dag.
Säger du puss hej i telefonen? Till Emil bara.

Vänner

Har du en bästa vän? Ja
Vem säger du allting till? Ingen
Vem förstår dig allra bäst? Amanda..
Vem kan du inte leva utan? Vill helst inte leva utan Emil och min familj.

Tisdag

Ulla ringde nyss och väckte mig, Äntligen är det klart med min praktikplats och jag börjar på Måndag.. Najs Bajs. Att det är klart alltså.. Inte min praktikplats. Hursomhelst skulle dom ringa mig därifrån idag.. Kan ju va bra så jag vet vart jag ska åså.

What to do idag då ? Ingen aning alls.. Emil jobbar ju, Det är sviinkallt ute och jag ska åka hem idag. Ska väl äta nu strax och sen kanske fortsätta mitt dammtorkande, Sova eller se film. Alla 3 alternativen låter ju så spännande.

Trött & Ensam

Nä nu får Emil komma hem tycker jag.. Jag är trött på att vara hemmafru för idag.

Jag har:

*Dammtorkat
*Dammsugit + skurat
*Diskat + Torkat bänkar
*Ätit x2
*Rengjort i badrummet
*Gått med sopor
*Suttit vid datorn

Tror jag ska slå på ett avsnitt Värsta Språket nu.

Måndag

Och jag har nyss vaknat.. Emil blir alltid sur när jag får ligga kvar och sova när han måste jobba :D Hihi

Jag har väl inte fler planer för idag än att jag ska dammtorka, diska och sådär... Men först äta.



Uppdate: Dammet tar aldrig slut här !! :O... Och nu är jag rädd att allt damm från golvet ska virvla upp och lägga sig på mina nytorkade ytor när jag ska dammsuga.

Hola

Söndag idag fast det känns ju som Lördag.

Igår kom jag fram hit vid 12-tiden efter en hemskt härlig 4timmars bussresa. Vi åt lunch och gick på en promenad i solsken och nån enstaka minusgrad, Skönt :) Sen for vi och handlade och hem och gjorde pizza till middag.

Såg en rätt bra film som heter Sling Blade, bara myste och somnade ganska tidigt. Jag fick typ nåt knäppt mitt i natten att det bara vred om magen och jag började må svinilla och behövde spy men inte kom det nåt. Bara slet sönder min mage.. Mådde då bra när jag vaknade sen i morse så lite mystiskt var det då.

Har just plockat å städat lite.. Ska äta fukost/lunch och sen ska vi ut på promenad igen :)

Johnny Cash <3

Nu har jag sett dokumentären Johnny Cash at Folsom prison och den var ju givetvis bra som allt annat som har med J.R att göra. Hur mycket jag än funderar kan jag inte komma på en enda artist jag tycker bättre om än honom.

Vad kan jag ha varit.. 12 kanske, När jag hörde I walk the line för första gången och sen dess är jag fast. Verkligen fast, Och jag tröttnar inte. Jag lyssnar på honom nästan varje dag, Jag har I walk the line som alarmsignal på mobilen och som ringsignal har jag The general lee. Filmerna och dokumentärerna om honom ä svinbra och detsamma gäller böckerna.

There's just something about him :)









TRÖTT

Hojjaligen va trött ja alltid blir så fort jag kommer hem... Blir väl så när man börjar varva ner. Har varit en rolig dag idag.. Har mest bara svamlat på med tjejerna å inte gjort så mycket jobbigt i skolan.. God mat var det oxå. Åsså fick vi ju sluta tidigare :)


Sen jag kommit hem har jag tagit bort sängkläderna, Satt ut kuddar & täcke på vädring och dammsugit bäddmadrassen. Så nu är det inga sängkläder alls i sängen och jag som sååå gärna skulle vilja vila en stund. Håller verkligen på att somna. Men jag ska ta mig en kopp te och sen handtvätta nå tröjor och göra en Religions-Uppgift.


Och sen ska jag nog inte göra mycket mer ikväll förutom att kolla på Johnny Cash at Folsom... Så klockan 20 sitter jag deffinitivt bänkad framför teven och njuter ! :) Ska nog sova tidigt ikväll så det fort blir imorgon.. Ska bli så roligt att åka till Älsklingen som jag saknar så mycket ! :D... Han hade föresten köpt en present åt mig idag så det ska bli roligt att se vad det kan vara för nåt :)


Fredag

Guuud vilka sjuka drömmar jag har drömt inatt..  Slog ihjäl en männinska. .Eller först sköt jag honom och sen slog jag hans huve mot en öppen spis så många gånger att de bara var köttslamsor kvar. Jag  blev äcklad av det i hela drömmen men ändå fortsatte jag att döda honom. Knäpp jag.


Jag steg upp tidigt idag fast jag har sovmorgon.. Duschade och har packat lite. Känns så jävla knäppt att det är imorn jag ska åka och inte idag.. Brukar ju alltid åka på Fredagar. Menmen... Det är ju inte så länge kvar ändå, Åker 07.50 imorn :)

Nu ska jag iaf börja klä mig och göra mig klar för att fara till skolan.. Det är svinkallt ute och jag är trött :(


Nåväl.. nu först och främst skola. När  jag kommer hem ska jag byta sängkläder, packa klart och såntdär.


Juste, Det är ju Fredag den 13:e idag... Bäst man är försiktig :)

Tradera

Gissa hur gärna jag vill ha detta ?

Fanns rätt många på Tradera men alla kostade kring 500 och uppåt.

Domino, Stig Lindberg

Nya Inköp

Jag skrev ju igår att jag köpte nya trosor på Lindex, Det var 3 för 2 och blev sammanlagt 109 kronor. Överkomligt pris alltså.

Det jag köpte var mjukisbyxtrosor.. Såna man har under mjukisbyxor eller när man är hemma typ. Eller när man sover. Inte under jeans iaf.

Nå hursomhelst.. Såhär såg dom ut

Gardintrosor


Pricktrosor


80-tals GlamTrosor

Mintchokladkaka.







Jobbigt att skriva ju :)
Ibland får man vara lat !! :D

Torsdag

Idag vaknade jag med jordens förkylning IGEN. Tack... Jag hann ju nästan bli frisk !

Så då var det extra bra att vi är lediga idag.. Ska bara försöka kurera mig då, Göra läxor och sånt. Jag hade ju egentligen tänkt vara ute med Troja idag oxå men det är nog ingen bra ide när jag blivit sjuk + Att det är 16 grader kallt nu, (I solen !)




Jaja.. Det var väl det jag hade att säga for now. Ska se om man ids göra nåt vettigt nu.


Onsdag Kväll

Fan va jag är utrråkad

Fan vad jag inte ids göra nåt

Fan vad jag är trött

Fan va gärna jag vill veta vilken vecka jag ska börja min praktik

Fan va gärna jag vill ha ett jobb till sommarn

Och fan vad jag vill att det inte ska vara ett vårdjobb.

Bilddagboken

Fick nå ryck och skaffade mig en bilddagbok...

ElinaNordstrom.bilddagboken.se

Onsdag !

Idag är  en mycket bättre dag än igår !
Det är jättefint väder, Det var inte alls nå jobbigt i skolan och jag fick höra jättesnälla saker av lärarna vi hade som typ att det är en fröjd att ha elever som mig och att jag gör deras jobb roligt och  att jag är så duktig och blabla. Sånt känns ju extra roligt att höra när man inte känner sig sådär jättebra.

Tyvärr var jag ensam i skolan idag men det gjorde inte så mycket.. Vi slutade tidigt och jag gick till stan i det fina vädret. Svängde in på Aurora & Lindex där jag köpte Frimärken och Trosor.


Tog bussen hem och möttes av en underbart söt hund, Troja är här till på Fredag så det är kul :) Har fått adressen till enhetschefen på min praktikplats så jag har mailat henne nu och hoppas på ett snabbt svar om när, var och hur jag ska komma dit osv.



Nu ska jag äta lunch och posta ett paket.. Kanske man tar en promenad med gumman sen oxå :)

Fuck it

Okey.. Såhär är det.

Jag kuggade på uppkörningen idag.. Jag blev inte godkänd på sånt jag tycker jag kan och som gick bra. Däremot blev jag godkänd på det som gick åt helvete. Detta gör det lite jävla svårt att veta vad man ska träna på.


O
ch när vi kommer till träningen.. Jag är i Umeå nu 5 veckor framöver och kommer inte kunna övningsköra nånting.

Mina körlektioner är slut, De få körkortspengar jag hade är slut, Mamma är arbetslös och Pappa är ju inte direkt känd för att bidra.


Mitt godkända teoriprov går ut i Maj så jag vill ju gärna hinna klara det tills dess. Men vad fan ska man göra.. Bara ta uppkörningar tills man klarar det eller vad ? Komma dit och skämma ut sig gång på gång och kasta 1100 kronor åt helvete för varje misslyckat försök.



Så Belive Me... Det känns nog surt redan utan att bli förhörd av hela världen hur det gick och varför + en massa råd om vad man borde och inte borde ha gjort.

Gjort är gjort... Jag sumpade det helt enkelt.



Piece of shit

Och till er som undrar är svaret: Nej

Varför: För att jag är helt jävla värdelös, för att jag inte duger till ånting alls och för att jag helt enkelt var för jävla dålig.

50 Frågor

1.Vad heter du? Elina

2. Vad kallas du? Har inget annat smeknamn än Elina

3. Har du piercings? Nej inte numer.. Bara i öronen.

4. Har du tatuering? Ja 2 stycken

5. Ska du skaffa barn? Ja, Det har jag planerat iaf

6. Hur lång är du? 155 kanske

7. Har du någon fobi? Ingen fobi direkt

8. Värsta känslan? Att bli riktigt sårad och sviken kanske eller när någon man älskar lämnar en.

9. Människa som gör dig enbart glad? Finns nog ingen som BARA gör en glad

10. Människa som gör dig enbart ledsen? Samma som ovan.

11. Senast köpta skiva? Tomma brännskivor :D ?

12. Senast lästa bok? Oj det minns jag inte riktigt... Grabben i graven brevid kanske

13. Vem fick du senast ett blandband av? Har aldrig fått nåt.

14. Har du några fordon i ditt ägo? Nej dom står på Mamma

15. Jag vill vara? Lycklig

16. Hur ser folk på dig? Tror de flesta tror att jag alltid är sur.

17. Vad vill du helst ha nu? Körkort :)

18. Är det många som läser din bilddagbok? Har ingen

19. Tycker du bäst om kall eller varm oboy? Kall är nog godast, Fast varm är också smarrig

20. Vad har du för intressen? Bilar, Matlagning, Bakning, 50-tal i allmänhet som design osv.

21. Vilken var din första konsert? Haha ja.. Vad kan det ha varit.. A-Teens ?

22. Är du pinsam på fyllan? Nja.. Inte så ofta.

23. Är du blyg? Inte alls nu nåmer jämfört med nåt år sen.

24. När kräktes du senast? Typ Annandan eller nåt

25. Vad tycker du är äckligt? Luder, Fetton, Smuts, Damm, Insekter

26. Vad tycker du om sex före äktenskap? Jag tycker det är något väldigt självklart.

27. Hur svarar du i telefon? Hej, Hallå, Ja

28. Har du varit kär i någon av samma kön? Nej

29. Är du en bra flickvän? Jag gör mitt allra bästa och faktiskt tror jag att ja är det.

30. Somnar du med TV:n på? Nej, Aldrig någonsin.

31. Är mustasch eller skägg snyggast? Skägg

32. Har du långa naglar? Ja ganska

33. Vill du ha biologiska barn? Javisst.. Tror inte jag skulle adoptera.

34. Brukar du bli våldsam när du är arg? Nej

35. Mössa eller öronmuffar? Mössa om man måste välja

36. När grät du senast? Jaa.. när tusan kan det ha varit. Jag minns inte så kanske nån vecka sen.

37. Använder du klocka? Nej

38. Vem var du med på bio senast? Det är så länge sen så jag har ingen aning, Men nån kompis var det ju.

39. Hur många lampor finns det hos dig? I mitt rum ? 2.. Varav 1 funkar

40. Vem ringer du om du är ledsen? Ingen...

41. Vem är 21:a kontakten i din mobil? Orkar

 42. Vem är 35:e kontakten? Inte

43. Vem är 57:e kontakten? Räkna

44. Nämn en sak som du gör dagligen? Går på tosssi :p ?

45. Nämn en låt som du aldrig tröttnar på? Dire Straits - Walk of life

46. Föredrar du läsk eller vatten? Vatten lätt

47. Vad skulle du kunna äta 7 dagar i veckan? Inget eftersom jag blir så fort less om jag äter samma

48. Vem kommer du aldrig sluta älska? Svårt att säga.. Det vet man aldrig.

49. Vad lyssnar du på just nu? Inget

50. Vad ska du göra nu ? Pissa först och främst, Sen göra nåt till kvällis.

Pjuh Skönt

Nu har jag äntligen fått en praktikplats !! Väldigt skönt.. Dem skulle ringa mig imorn å säga när jag ska komma och så. Jag ska iaf vara på en Demensavdelning på ett Äldreboende/Sjukhem som ligger väldigt nära Emil. Det var ju inte alls den sorts praktik jag ville göra men när jag inte fick nån annan får jag nöja mig med det.. Jag får ju vara med älskling massssor och så var det ju bra att jag fick på ett ställe som låg nära. Skönt när man kan gå hem under lunchen och så :)

Så nu har jag en sak mindre att oroa mig över.

Var ute med Mamma och tränade på säkerhetskontrollerna på bilen.. Det gick bra men ska ändå nöta lite till ikväll och imorgonbitti.

Har hållit på och fixa med en AllaHjärtans dag present, Vilat, Ätit middag och sådant. Jag ska ta en svängom med dammsugaren nu och hämta in ett täcke jag haft på vädring. Sen blir det nog mera lungt ikväll. Ska sova tidigt och så.


Crappy Day

Värd dag ? - Svar Nej

Det började med att vi möttes på Arbetsförmedlingen där vi lyssnade på babbel och jag var dödstrött. Sen gick vi ända drifrån till skolan (Dom som bor i Luleå vet att man inte gör det frivilligt) När vi äntligen kom fram åt vi lunch och väntade 1,5 timme på nästa lektion där vi bara såg en värdelös bajskass film.

Sen gick jag hem.. Var  så trött och på dåligt humör så jag orkade inte gå på Historian.


Imorron gäller det... Jag är rädd. Jag måste fan plugga in säkerthetskontrollerna men dem fastnar verkligen inte i huvet. Jag har fortfarande inte fått nån praktikplats heller och jag är jääävligt stressad.

Söndag - Godnatt

Denna helg har jag varit mer fysiskt aktiv än typ senaste månaderna tillsammans. Skönt att ha varit ute å rört på sig å fått lite nytta gjort men vädret hade ju kunnat vara bättre.

Jag och Baby har haft så kul tillsammans oxå å svammlat å fjantat oss en massa å haft massa mys med Film & gott, God mat, Bad, Tända ljus osv :) Så det har verkligen varit en jättebra helg.. Kändes ju som vanligt tråkigt när han åkte hem ikväll men det är bara en vecka till vi ses och då ska vi vara med varann i 5 hela veckor... Känns nästan overkligt !! :D


Nåväl... Idag är det Söndag så skola imorn.. Vi skulle mötas på Arbetsförmedlingen men jag vet inte vilken tid ? Tusans. Jag är då så sinnessjukt trött nu så jag ska bara ta en macka och sen hoppa i säng å sooooooooova.



Min Älskling  <3

The curious case of Benjamin Button

I Fredags var vis hos Emils syster Sara och kollade på film.
Vi såg The incredible life of Benjamin Button, Jag hade hört att den skulle vara jättebra, Hade helt höga förväntningar på den osv.



Tyckte dock inte att den var speciellt bra alls.. Visserligen hade vi ingen text och ljudet var dåligt så man hade ganska svårt att hänga med och hinna höra allt de sa.

Hursomhelst var den alldeles för lång och man blev så trött så trött av den. Stundtals bra men inte mer än så.

Såå.. Helt värdelös var den inte men det är ingen film jag rekomenderar.

Dagen då allt gick Fel !

* Vi stiger upp tidigt och äter frukost medans vi väntar på att bilen ska bli varm. När vi kommer ner till bilen har motorvärmaren inte ens startat.

* Vi åker till Ängesbyn och ska dra upp DSU med traktorn.. Med nöd och näppe och efter ett avslitet spännband går det.

* När Emil ska börja byta däck är hjulbultarna för långa. Däcken går inte att byta, Vi får fylla på de gamla.

* När vi efter några timmar i kylan ska köra bilen därifrån tar den sig inte ens upp på gården i all nysnö och med värdelösa för breda sommarsulor, Dessutom är den så sänkt att bakhjulen lutar inåt och får ungefär 0 fäste. Pappa får dra upp oss med traktorn på vägen.

* Vi börjar köra.. Bilen far som en gelétårta hit och dit på vägen. Däcken gör inget annat än spinner. Ingen värme tänker funka och rutorna fryser igen.

* När vi äääntligen kommit fram till Porsön är parkeringen igensnöad, Bilen bara slirar och fastnar. På 3e försöket dör den och går ej att starta igen. Batteriet är dött.

Sounds like a funny day huh ?.... Jag gav upp och gick in. Emil ringde Adam så dom ska ta den till kronan nu och sen fara till Ängesbyn och hämta Caddyn. Emil kan ju inte direkt ta Dsu:n till Umeå nu när allt bestämt sig för att gå åt fanders.

Sluut !

Fyfarao vilken ansträngande dag !... Det började med att vi vaknade 9.30, Steg upp och åt frukost innan vi klädde oss varmt och for till Ängesbyn.. Lägligt nog var det ju -20 där nu när vi skulle vara ute hela dan. DSU:n hade fryst fast så jääävla mycket så hela nedre däckkanten var under is.. Så vi fick skotta, skotta, skotta... Tömma bagaget på snö och sätta fast luckan, Hugga lös all is osv... Sen tillslut kunde vi dra lös den. Orkade inte hålla på sen nåmer så vi for därifrån vid 16. For till Ö&B en sväng, Hem och äta middag.. Bada badkar, mysa åsånt.


Nu är jag så jääävla jäävla trött & slut efter allt jobb så det blir säkert en tidig kväll. Ska ju orka upp tidigt imorn oxå så vi kan fara dit och byta däck, skruva fast sätena osv så Emil kan köra hem den till Umeå. Tycker synd om honom.. Det lär ju inte vara varken varmt eller behagligt.. Å sakta lär de ju oxå gå. MenMen :)

Hihu

Elina: Vetu det var en Sidensvans här på våran balkong igår
Emil: Jaha visst är det dom som kan vara allamöjliga färger
Elina: Nja njä de vet ja inte
Emil: Jo men jag har för mig det för jag samlade på döda fåglar när jag var liten

Verkligen mycket Snö !

Haha ja.. Hade man bott i Sthlm hade man nog haft "Snökaos" nu... Har väl kommit 2 decimeter nu och driver gör det som tusan så det är riktigt mycket på vissa ställen. För att inte tala om hur det är på vägarna ! :O Men ganska kul å köra i en massa snö ändå :D... Nu har jag övnigskört 2 gånger idag.. Först till skolan imorse och nu på eftermiddan var vi och handlade samt hämtade Markus i gammelstan så det blev en sväng då oxå. Skulle egentligen träna på backa & parkera ikväll men det lär inte gå då dom inte skottar parkeringarna..




Kom hem och åt middag + En muffins till efterrätt :) Ska dammsuga nu tänkte jag och träna lite på säkerhetskontrollerna.


Satt och kollade igenom lite bebbe-bilder på Troja. Sötare hund lär inte finnas.



Torsdag

Lägligt lägligt.. Bara för att vi ska vara ute hela Lördan blir det en massa minusgrader och snöstorm nu. Det var ju trevligt. Jag övningskörde till skolan idag så jag slapp gå iaf men när vi slutat var det bara att bita i det sura äpplet. Vi fick föresten slua tidigare idag oxå av nån anleding.. Jag vet inte vilken men man säger ju inte emot direkt.

Tror det börjar lösa sig med min praktikplats nu iaf, Måste vara på ett Äldreboende igen och det ska ju bli roligt med tanke på hur mycket jag tycker om bajs och sånt. Nåväl.. Allt är inte kul här i livet.


Ska försöka skriva lite om Revolutionerna idag, Övningsköra, Duscha och hoppas på att Emil kommer idag. Det var bara kanske han skulle orka köra hit efter 13h jobb. Då är man kanske trött... Jag vet nån fler som är trött - Och det är jag. Ska ta en kopp te nu.

Djurplågeri

Och ja, Jag tycker ju såklart oxå att det är helt sjukt det som kommit fram nu om hur dem gör för att få fram allt dun till Täcken, Jackor osv.

Gässen plockas alltså levande, Flera gånger om.
I den andra videon här nedanför visas även hur man tvångsmatar dem med nån speciel mat så attderas lever ska växa sig extra stor.




Great

Nu har ungen i grannfamiljen fått nå värstinghögtalare.. Han har insett det här med att bas är coolt. Jag har nu ett evigt dovt dunkande ljud i värdelösa rytmer.

Thank you



Kolla föresten in www.argalappen.se om ni söker nåt roande ;)

Wednesday

Hejsan.. Idag hade vi en låång lektion i Geriatrik. Denna brukar vara rätt intressant men nu har vi då som vanligt oturen att få nån jävla lärarkanditad som ska ha oss som försökskaniner.. På våran bekostnad givetvis. Hon kan inte undervisa, Inte hålla sig till ämnet eller säga något som helst relevant. Efter att hon upprepat samma saker ett 20-tal gånger började jag bli ganska less....

Vi fick sluta tidigare iaf och gick å åt nån vidrig jävla hundmat innan jag blev hämtad av Mattias... For och kikade på volvo en sväng och sen for jag hem. Har packat ett par jeans som jag ska skicka iväg till nån köpare och ätit en muffins.


Nu ska jag antagligen inte göra nåt vettigt alls... När FAAN ska jag orka börja med min Historieuppgift ? Förslagsvis typ nu då den ska var inlämnad i övermorn.

God Sallad !



1 dl Risoni (Kokt i kycklingbuljong)
Toscansk Salladsmix
Lufttorkad skinka
Soltorkade tomater

Och det viktigaste av allt
Blanda olivolja, balsameco och pressad vitlök detta skall hällas över den varma pastan så smakerna riktigt exploderar.

Veeery Tasty.

Gifflar


Glömde ta bild på mina egna så googlade fram en bild.

Det här behöver du :
50 gram jäst
50 gram smör
2½ dl mjölk
2½ dl naturell yoghurt
1 msk honung
1 tsk salt
12 - 13 dl rågsikt vetemjöl 


GÖR SÅHÄR :

Smält smöret i en kastrull och slå i mjölk + yoghurt. Ljumma till 37 grader. Smula ner jästen i degbunke eller maskin. Rör ut jästen med degvätskan och tillsätt honung, salt och nästan allt mjöl. Arbeta ihop till en smidigt deg. Låt jäsa under bakduk ca 45min. Ta upp på mjölat bakbord och kavla ut degen till rektanglar som du sedan skär trianglar av (ca 10*20cm) som rullas ihop till gifflar! Låt jäsa på plåt under bakdduk ca 30 min. Pensla med uppvispat ägg och strö över sesamfrön. Grädda i 250 grader ca 8-10 min.


Vi hade inte rågsikt hemma och vetemjölet var slut så jag använde Vetemjöl special, Dinkelmjöl och Grovt lantbrödsmjöl :)

Tyckte det var lite tråkigt utan smaksättning så i endel satte jag Tomatpure, peppar och oregano (Pizzasmak), Jordnötssmör i några och Smör & Persillade i dem flesta. (Persillade är en krydda med salt,vitlök och persilja)

Fekalom i Halsen

Jahej, Lite sovmorgon idag oxå... Har druckit te, Ätit en macka och läst om Amerikanska Revolutionen. Mitt arbete om Amerikanska, Franska och Industriella Revolutionen ska vara klart på Fredag och jag ärligt säga att jag inte vet ett skit om nån av dem, Visst ordet Franska Revolutionen har jag väl hört men mer än så är det faktiskt inte.. Borde jag skämmas nu :P ?


Nä men allvarligt... Jag ska knåpa ihop ett arbete här nån dag. Kanke idag tillåmed


Förövrigt har en enorm slemboll bosatt sig i min hals, Han verkar inte ha några planer på att flytta ut heller =/


Jaja hejdå.

Vaaad ?

Snälla lilla gud vad har jag gjort för ont ?
Vad gör jag för att jämt och ständigt tvingas stå ut med nya saker.. Är det nåt slags test ?

Alla hjärtans dag

Snart är det Alla hjärtans dag som ni vet.. Eller snart och snart, Det är inte länge dit iaf. Jag har börjat kika på lite presenter åt Emil - Hade tänkt mig nåt litet och inte alls nåt dyrt eftersom jag har väldigt mycket utgifter nu och ändå har gett honom hundratusen presenter. Men hursomhelst.. Jag ville ändå ge nåt mest för att visa lite kärlek på kärleksdagen ! :)

Hade lite olika ideér som en Fin skål med godis i, Fat med ljus, Nån bok eller nåt sånt. Men jag tänkte att jag ringer ändå och frågar ifall han vet nåt han vill ha och Joo.. Han ville ha en v8 med låda till, En dvd-box eller en lampskärm som slutade tillverkas för 40 år sen !! :O

Nu fick jag plötsligt väldigt mycket prestationsångest över min lilla present som nu kommer framstå som en bajskorv i jämförelse med hans önskningar... I Think my baby is a bit spoiled ;)
Haha nä men jag tror fortfarane att jag kör på nån liten gulle-grej + En sak jag ska göra själv. Nivet som ett häfte med presentkort fast på typ upplevelser... God middag, Bada med tända ljus och lite andra saker ;)

Måndag

Fyy vad jag har drömt jobbigt inatt.. Först att Emil träffat en annan tjej och lämnade mig, Det var dödshemskt !! Som tur var vaknade jag och insåg att det inte hänt på riktigt. Sen sov jag nån timme till och drömde allt möjligt stressande som att jag försov mig och såntdär.

Kl 06.30 vaknar jag av ett Sms från min Mentor... Jag börjar inte förrän efter lunch idag och då har jag bara en lektion. Fatta slö vecka ! Jag har bara en lektion varenda dag förutom Fredag.. Crazy ! :)


Nå hursomhelst kunde jag inte somna om efter det fast jag försökte en bra stund och nu har jag suttit ett litet tag här vid min dator som bestämt sig för att vara extremt seg idag ! Ska skriva en ansökan och sen ska jag baka Bröd.


Okey vi hade visst ingen lektion alls idag fick jag höra nu.. Då har man stigit upp, Duschat och snabbat sig med Brödbak i onödan... Fast det var ju bra att man fick det gjort iaf ! :) Här skrivit klart den där ansökan oxå så ska skriva ut den så ja kan skicka iväg. Måste skriva nån fler oxå till Sommarvikariat inom vården.. Ska ta det i sista han om man absolut int får sig nå vettigare jobb.

Såå nu då ? Jag har ju gjort mig helt klar å allt men har inget att göra nu då de inte vart nå skola. Om man skulle idas fara en sväng till stan iaf ? Jo jag tror ja gör de. Bussen går ju på 10 min så.

Recept på bröden kommer sen.

Can't wait to kiss you baby ! :)

Om 4 dagar kommer Älskling och det gör mig så glad glad glad !!! :)

Älskar min Sötpelle mest i hela världen.

My new Jeans

Har ju glömt visa senaste inköpet...

Ett par ljuusblå Lee x-line ! Så länge som jag letat ett par jeans i riktigt ljus blå färg, Äntligen. Är inte det lättaste kan jag tala om.



Storlek 24/32 så ja tror de blir att sy upp litegranna ;p

Söndag

Hallå !


Idag vaknade jag med huvudvärk igen... Nu efter att ha Ätit, Druckit te, Fått massage och tagit en Huvudvärkstablett känns det bättre. Jag har sängkläderna ute på vädring och väntar just nu på att Mattias ska komma hit så vi kan fara ut och Övningsköra :)

Ska fara förbi en affär då och köpa jäst så jag kan baka Matbröd, Det blir Gifflar idag som jag ska sätta lite olika fyllningar i som t.ex. Kryddsmör, Mögelost och Soltorkade tomater :)


Det är föresten världens finaste väder idag oxå.. Jättesoligt, Vindstilla och fint. Hade Troja bott hos oss nu hade Hon & Jag deffinitivt varit ute på isen nu !


RSS 2.0