Onsdag

Lite dagvild blir man allt när man jobbar helger och är ledig mitt i veckan men Onsdag skall jag väl kunna räkna ut att det är idag. Jag har då jobbat kvällar nu i veckan och är ledig idag och imorn.. Egentligen på Fredag oxå men då ska jag jobba istället för en arbetskompis som behövde vara ledig.. Jobb i helgen blir det oxå så inte behöver man sitta sysslolös !
Nåja.. Eftersom jag är ledig steg jag upp tidigt imorse och styrde iväg mot Luleå, som vanligt på somrarna är det ju mer vägarbeten än vanlig väg så det var lite drygt.
Har varit förbi mitt gamla jobb, tankat och sen varit på Storheden. Jula, Öb, Byggmax, Willys och Systemet avverkades och på endast en timme hann jag klart med alla ärenden. Köpte färg till hallen + trappen som blir ljusgrå med petrolblå kanter på trappstegen, ledstång etc.. Tror golvet där ska bli vit eller mörkgrå. Toan på nedervåningen blir babyrosa :)
Ja åsså lack till träpanelen i bastun, svart färg till husgrunden, röd utefärg, vit färg till väggar & golv i källaren, en massa spackel, penslar, roller etc etc.
Lite mat och systemvaror till marknaden på det så var allt klart och betart :)
Nu är jag hos Mammisen och ska äta middag här innan jag far och kollar till lägenheten och tar med lite grejer därifrån innan jag åker hem igen.. Tänkte först stanna i Luleå till imorn men jag längtar ändå bara efter mina killar så det blir redan ikväll :)

Torsdag

Oj vad dagarna springer iväg, Redan Torsdag !

Idag har jag varit ledig och gjort lite nytta hemma som att dammsuga, skura, tvätta osv. Tog sen med mig alla sopor och ett gäng jackor och åkte till korpis. Jag håller på med projekt att tvätta alla Emils jackor som skall hängas undan för sommaren... Det var väl bara typ 13 stycken så alla tjockare vinterjackor har jag tagit med till hans föräldrar som har torkskåp till skillnad från oss där det skulle ta flera dar att få dem torra ;p

Så fort Emil slutar jobbet ska vi åka till Pajala och lämna någon lastbil så jag kör efter så han tar sig hem igen :) Hoppas nån affär där fortfarande har öppet.. Skulle behöva kika på lite tapeter och färg :)

Menmen, Nu ska jag betala lite räkningar och sådäär.

Ja hej hej !

Jag har haft bloggen lösenordsskyddad här ett tag men nu är den läsbar som vanligt igen.

Kan väl kort sammanfatta att jag trivs som fisken här uppe i Korpis, Har inte saknat Luleå en enda gång och på jobbet trivs jag minst lika bra !

Nu väntar i bara på att få tillgång till huset så vi kan börja fixa allt som fixas ska !

Lördag

Ja, Jag har haft bloggen lösenordsskyddad här ett tag och kommer ha det ett tag framöver men sedan återgår allt till det vanliga :)

Tänkte bara snabbt uppdatera om att Emil kom igår och nu idag har vi varit och handlat en massa mat innan vi börjat fylla bilarna med min packning. Tar nu i första hand bara kläder, köksgrejer och badrumsartiklar - Inga möbler eftersom vi får tillgång till huset först vid månadsskiftet !

Mamma, Mattias & Markus har varit här idag och tagit avsked så nu är det alldeles snart dags att lämna luleå ! Ska bara duscha och packa det sista sen så kan vi börja rulla...

Onsdag

Ska väl börja med att Gratta världens bästa land på sin Dag ;)



Själv har man firat med det som i dagens samhälle nog är numero uno som Sveriges Nationalrätt nämligen Tacos ;) Till efterrätt gjorde vi lite oväntat sådär Mjuk Pepparkaka med Lingongrädde :) Göttinamnam.. Har sett Narnia och slappat i soffan åsådär. Som ni kanske förstår har jag varit i Gstad på middag.

Tidigare under dagen har Emmeli varit här och hjälpt till med att måla några bordsben, Jag har slängt lite sopor, handlat mat och en massa bra å ha grejer ute på Storheden och sen har jag faktiskt inte hunnit med mycket mer idag.

Imorn blir det liet jobb och att tvätta.. Fan vad tiden springer iväg, Nyss var det ju flera månader kvar till flytten !

Nånå.. Nu ska jag gå och diska !

Tisdag

Hej !

Jag har fått en avbokning idag på morgonen så då hinner jag göra lite nytta innan jobbet som idag bara blir 2 timmar innan jag ska åka till stan och träffa Tilde & Charlie ! Jag har ju inte sett den lille krabaten ännu så det ska bli kul.. Jag har inte träffat Tilde heller på länge för den delen !

Då när jag ändå är i stan tänkte jag passa på att lämna tillbaka lite böcker och kanske shoppa lite på Apoteket. Lika bra att köpa allt man kan tänkas behöva när man sen ska bo mitt ute i skogen ! :)

Tror oxå att jag ska försöka hinna vara till Myrorna med en massa grejer som ska skänkas bort, åsså börjar det vara tomt i kylen. Fan vad blev det här för en stressdag nu helt plötsligt ? Tur man är ledig imorn så jag kan hinna göra en massa saker då :)

Nu kommer hursomhelst Mattias snart med flyttkartonger åt mig, Det kan ju behövas.



Mina killar...

Åh vad jag saknar mina gossepaltar ! Det är faktiskt helt sjukt länge sen vi träffades.. Flera veckor sen men hur overkligt det än känns är det bara 5 dagar kvar tills vi får vara med varann jämt - alltid !


Hoffhoff

Ja Fyfan, Nog börjar man bli gammal ! Jag har mått mycket sämre än jag förtjänat idag.. Har faktiskt stigit upp ur sängen först efter kl 17 så hur jag ska somna ikväll... Ja jag vet inte :)

Nåja, Mamma & Mattias kom då hit vid 16 en sväng för att hämta bort lite skrot från min balkong som ska föras till återvinningen och så hade dem med sig nybakt klådda och jordgubbsproviva (Thank god for that).

MEN jag kan inte hjälpa att jag är sugen på chips, dipp och en film i soffan resten av kvällen. Men ute spöregnar det och jag orkar inte gå :(

Nåja, Jag hade då en trevlig kväll igår med några fina tjejer från jobbet och det var ju extra kul att träffas sådär utanför jobbet nu när jag snart ska sluta. Och vad jag ska sakna alla.. Den som lyckas hitta en arbetsplats med mer snälla, hjälpsamma och roligare personalgäng ska få en guldstjärna.


Men som sagt.. Chips dipp och film någon ?

Fell in love

Åh jag har hittat en Parfym som luktar sååå gott !

Vintage av Kate Moss ! Jag måste gå till någon affär och prova den så jag vet om doften passar mig eller om jag överhuvudtaget tål den.. Har ju blivit så känslig på lukter senaste åren =/



Den är ganska liknande min all time favourite ever Escada Magnetism :)

Mätt !

Ja herrejistanes vad mätt jag är nu..

Till middag vart det smördegsinbakad fläskfilé, pottigratäng, sallad å bröd. Sen tröck jag i mig lite godis, drack kaffe och orkade knappt efterrätten som var glass med varma hallon, körbärskompott, rabarberkolasås å en jäkla massa tillbehör. De var gött !

Mest låg jag dock i soffan å läste tidningar och latade mig ;), Välbehövligt såhär efter hela arbetsveckan.

Nu ska jag snart hoppa i säng å kika i min nya kokbok åsen slå igen mina blå.. Måste stiga upp kl 07 imorn då jag har tvätttid :S

Bra Fredag

Idag har varit en bra dag !

Till en början både spöregnade, haglade och snöade det men det är enligt mig inte nåt att gnälla över, vilket hela facebook inte höll med mig om. Det är ju braaa med lite nederbörd så alla växter kan bli gröna och fina, det blir mindre pollen i luften och så är det så härligt med sommarregn som får hela världen att kännas fräsch och väldoftande !

Hade en lätt arbetsdag och fick även idag fina presenter av mina snälla kunder, En kruka med rosor och en kokbok :)

Tog och tvättade av bilen när det ändå var fint väder och jag hade slutat tidigt. Ska nu börja fräscha upp mig lite och ta en kopp kaffe så ska jag åka ut till Gammelstan sen.. Mamma & Mattias har bröllopsdag så det blir middag där och ikväll får jag kanske besök av Emmisen :)


Och inte att förglömma.. Ägarbytet på huset gick igenom idag ! Yeey

RSS 2.0