Surprise !

Gettin' ready for some cheese !

Ska alldeles strax cykla iväg mot Sandra men först ett snabbt stopp på vägen för att hämta ut mitt H&M-paket.. Minns inte exakt just nu vad det var jag beställde så det blir roligt med nån överaskning ;)

Fredag !

Tjoho då var det Fredag igen, Som vanligt har veckan gått fort men ändå sakta. Jag har ju faktiskt hunnit med att "göra" endel oxå som att hälsa på i Gammelstan, varit på stans kvällsöppet, städat och nu ikväll blir det ju Ostbricka som jag längtat efter ;) För att inte tala om imorn när jag får hämta hem Oden !!! Lyckan är total !

Jag gick ju ner till halv dag idag eftersom jag har så nedrans förkylnings-ont i kroppen, Jätteskönt kan jag säga att få lite sovmorgon ! Nu har jag nyss duschat och ska väl egentligen bara ta det lungt och göra mig klar åsånt innan jag åker till jobbet sen vid 12. Ska spela lite Gardens Of Time på Fejjan som jag fastnat som fan i ! :D


Det är föresten superfint väder idag, Perfekt för att ta cykeln till jobbet ;p


Torsdag

Puh vad tungt det har varit att jobba idag, jag har blivit så himla förkyld.. Eller inte typ hostig eller täppt i näsan som man brukar vara men ögonen kliar och svider, halsen likaså och så har jag ont i hela kroppen. Bläh.

Som tur var kunde en tjej på jobbet ta mitt tyngsta abb imorn så tar jag det andra själv, Bättre än att sjukanmäla sig hela dan ju ! Dessutom hoppas jag på att må bättre imorn.. Just nu håller jag på att somna men se de går inte för jag ska just cykla iväg till Kvantum och inhandla lite ostar med Sandra.. Henne kille skulle åka bort hela helgen så då passar vi på att ha ostbricka imorn ! Gud som jag längtat efter att hitta en endaste annan människa i världen som gillar mögelostar och sånt :D Haha

Nåja.. Jag har nyss diskat, städat badrummet och hängt ut mattorna iaf.. Planen var att dammsuga och skura oxå men det har jag inte orkat så jag får nog ta in mattorna igen så inte nån kattjävel pissar på dem.

Hörde ni föresten på radion idag - Om den där katten ! Det var en tjej (tror jag) som hade haft en katt hela dens liv och den var typ jättegammal 13 år eller nåt sånt och heeeelt plötsligt en dag hade den blivit GALEN och bara bitit och klöst sin ägare som besatt så grannen till sist fick komma och döda den ! Hon hade ringt 112 och allt men dem hade inte velat hjälpa henne i kampen mot katten haha ! Nåja.. Jag har alltid sagt att katter är knäppa :D

Nej men nu ska jag hoppa i kläderna och cykla iväg, Blir varma kläder så jag inte blir mer sjuk !



Magkänslan

Jag skulle vilja slå ett slag för magkänslan, Den där obehagliga känslan som alltid infinner sig när man bara vet att nån ljuger, att nån kommer svika en, att något dåligt är påväg att hända. Oftast förnekar man den där känslan, intalar sig att det inte är så.. För att man så gärna vill att det inte ska stämma.

En gång tidigare i somras blev Jag och Emil ovänner över något, det är inte ofta vi bråkar men då vart jag iaf så sur att jag sa nåt i stil med att det skulle bli så jävla skönt att åka hem till Luleå igen varpå han skriker att "men kom aldrig mer hit då".. Så jag steg upp tidigt nästa morgon, packade bilen och gjorde mig redo för att åka. Han ber mig att snälla snälla stanna, jag menade ju inte vad jag sa jag blev bara så arg jag vill inte att du åker !

Och då sa jag det som jag hade känt på mig ett tag, Jag sa att "Ibland inbillar jag mig att du bara låssas vara tillsammans med mig nu tills allt löst sig för dig med jobb och boende här uppe. Att det är därför och inte för min skull du vill att vi har kvar lägenheten några månader till.. För att du ska ha ett säkert kort att återvända till om det inte funkar med det nya jobbet osv" Jag skämdes när jag sa det.. Hur kunde jag tro nåt sånt om min älskling ?

Han lovade att så absolut inte var fallet, att han ville att vi skulle bo där tillsammans hela våran lilla familj. Att han absolut inte ville vara utan mig. Och jag trodde honom. Jag förnekade känslan jag haft och puttade undan den varenda gång den kom tillbaka.

Det gör mig både förbannad och ledsen. Kanske mest besviken över att han bara tittat på medans jag sagt till både min chef, alla mina kunder & arbetskamrater, familj släkt och vänner att jag ska flytta, när jag åkt till Ikea för att köpa saker till huset, när jag sökt jobb, när jag tagit ledigt för att åka på arbetsintervju, när jag bett min familj komma upp och hjälpa oss med huset och gården. När jag lagt massvis av både tid & pengar på att ordna med vad jag trodde skulle bli vårat gemensamma hem - Samtidigt som jag innerst inne visste att jag gör det här förgäves. Jag kände det på mig hela jävla tiden men förnekade det.

Kanske är jag naiv, eller är det så fel att tro sin sambo när han säger att vi ska flytta tillsammans.. Det var ju en självklarhet åtminstone för mig. Jag var väl så förblindad av att jag trodde vi skulle upfylla en gemensam dröm tillsammans, vi skulle flytta till vårat drömhus, vi skulle bo på landet som vi båda vill, kanske kunna skaffa en till hund, nu skulle Emil äntligen bli lycklig när han fick flytta till sitt paradis. Det har aldrig funnits med i mina planer att flytta från Luleå - Jag älskar min hemstad och är rotad här men jag ville göra det för honom och för oss.

Have you ever got the feeling that you've been cheated ?! Blåst på konfekten, fälld på mållinjen. Människor kan verkligen vara fruktansvärt elaka.

28 September

Idag skulle ha varit våran 4årsdag... Trodde att jag skulle vara mer ledsen idag men inte det som tur var. Har varit jävligt irriterad på en sak dock som jag kanske skriver av mig om när jag känner för det.

Nu håller jag allvarligt talat på att somna så jag ska ta en PK, gå ner i tvättstugan och hänga kläder på tork samt diska så ska jag börja göra mig klar sen för vid 17.30 ska jag åka in till stan med Sandra, Det är ju kvällsöppet idag så vi tänkte kika lite och ta en fika.. Jag är just nu galet sugen på kaffet jag ska dricka då ! :D

Annars idag har det inte hänt så mycket, Var sjukt morgontrött imorse som vanligt på senaste.. Tog mig knappt upp ur sängen men efter ett tags znoozande gick det bra och jag har jobbat 6,5 timme vilket jag tycker är alldeles lagomt för en arbetsdag.


Tack för idag

Jahaja, Då har man fått ännu en dag att gå.

Kom ju hem från jobbet vid 16, Åkte och handlade vid 18 och kom hem nyss så jag har inte behövt sitta sysslolös många minuter. Var med Mamma och handlade och snäll som hon var bjöd hon mig på den handlingen eftersom det vart så mycket utgifter för mig nu samtidigt som jag blir ensam med hyran osv. Förra månaden var det försäkring på bilen, denna månad blir det en massa dyra bildelar och så lägligt nog kom Oden's försäkring oxå :s

Åsså måste jag ju upp till Korpis tur och retur nu i helgen för att hämta Oden och om jag har otur måste jag ju göra samma resa igen nästa helg å de blir dyrt men förhoppningsvis kanske Emil kan komma hit å börja ta sina grejer härifrån då så Oden kan åka upp med honom. Nåja, Jag ska försöka att inte oroa mig dess mer över ekonomin, jag har ju börjat jobba mer nu så de löser sig säkert och så är de bara att leva snålt !

Nåja, Tillbaka till ämnet.. Vi var på Biltema och Ica Maxi oxå när vi ändå var på Storheden och sen åkte jag med hem till dem på lite kvällsfika.

Kom som sagt nyss hem, har packar upp maten osv men nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen börja göra mig redo för sängen, Är så trött så trött på mornarna så de ska bli skönt att komma i säng tidigt :)

Tisdag !

HejHej !

Fint väder det har varit idag va ? Jag var optimist och satte mig på cykeln imorse men höll allvarligt talat på att blåsa omkull så jag cyklade till en busshållplats istället och tog mig till jobbet på bekvämare sätt :) Sen när jag var hem en sväng på lunchen så såg jag till min förvåning att den lilla Carporten som står rätt nära min parkering hade helt och hållet gett vika för vinden och bara en halv vägg stod kvar medans tak, väggar, stuprör och allt annat låg utspritt på parkeringen.. Hela taket med bjälkar och allt hade blåst rakt bak och landat på ett släp som står precis mitt emot min bil.. Lite mindre än en meter till och min front hade blivit offer ! Pjuuuh.. Tur jag har lite tur här mitt i allt elände.. Det hade fan varit droppen ! :p Nu när jag kom hem hade dem dock varit här och rensat upp plockepinnet..

Jag har just ätit samma middag som igår då jag lagade pepparstek av fläskkött och en god gräddsås med halvfond till det och så klyftpottis så det var gött. Nu väntar jag mest på min lilla Mamma som ska komma och handla med mig.. Delarna till bilen har fortfarande inte kommit :s Nu känner jag medlidande för alla som inte har bil eller körkort.. Det är ju svinjobbigt !

Ikväll vet jag dock inte vad som händer, eller jo ingenting förstås men det gick inte ens nåt på tv så jag tror jag ska städa lite för ovanlighetens skull. Ni vet ju hur helt sjukt städfanatisk jag har varit tidigare ? Jag satt själv och läste igenom lite av mina gamla blogginlägg och vareeeenda vareeenda dag har jag skrivit nåt i stil med "Idag har jag dammat mattor, dammsugit och skurat.. Jag måste dammtorka imorn så det är nog bäst att jag passar på och tvättar oxå blabla"

Sen det tog slut mellan mig och Emil har jag dock kommit till insikt.. Inte förrän då insåg jag att jag lagt 100tals timmar på att städa när vi kunde ha gjort något roligare tillsammans, tjatat om att han ska hjälpa till, varit stressad varenda dag för att hinna med allt.. Allt som egentligen är totalt onödigt. Om nån hade frågat mig då om jag föredrog lite hår på golvet framför att inte träffa Oden på flera veckor eller om jag hellre bråkar om vem som ska dammsuga framför att ha någon att mysa ner sig i soffan med.. Ja då hade ju svaren varit så självklara. Men det är försent nu. MEN jag har lärt mig något av det.. Helt klart ! Jag har lagt i en helt annan växel och bryr mig inte om såna skitsaker längre.. Från och med då diskar jag nån gång i veckan, dammsuger när det verkligen behövs, tvättar när tvättkorgen är full och inte si och så ofta bara för att man måste.

Så vem vet, om lusten faller på kanske jag städar litegrann idag...

Godnatt

Ja, Vad finns det att säga mer än det jag redan ältat dygnet runt nu i snart en månad. En månad. Det skulle ha varit våran 4årsdag nu på Onsdag. Får se hur jag tar mig igenom den.

Kan inte sluta tänka på allt vi gjort, alla roliga minnen, allt vi gått igenom tillsammans. Känner mig verkligen som världens mest ensamma människa.

Får hoppas att denna natt blir bättre än förra, skulle verkligen behöva en god natts sömn och att jag får i mig nån frukost imorn. Det börjar bli tungt att jobba när det känns som om man ska svimma så fort man reser sig upp och imorn har jag full dag, Som tur är har jag en lunchrast så då kan jag nog åka hem och äta nåt.. Det är mornarna som är värst.

Why does all good things come to an end..

Jaha, Ännu en ny dag in hell. När ska det komma någon ljusning.. Jag bara undrar ?


Jag har sovit som en kratta inatt, bara vänt & vridit på mig, drömt en massa, inte kunnat somna om, haft ont i magen och mått illa av alla funderingar. Det är ändå ganska många dagar sen det var så sist så jag är inte direkt glad över att det kommit tillbaka.

Har ingen som helst lust eller ork att fara på jobbet utan mat i magen och såhär trött. Jag varken orkar eller vill men jag måste. Måste måste måste.


Det finns en sak som håller mig på fötter och det är att jag hämtar hem Oden till helgen.

Slut på helgen

Jahapp, Då har man fått ännu en dag att gå.

Vid 11 åkte jag ut mot Storheden och handlade lite, Bla apoteksvaror, ett gosedjur åt Oden och slingblondering åt mig själv.

Sen bar det av till Gammelstan där jag genast satte igång med att baka Scones & göra Sandwiches med olika fyllningar så vi kunde ha riktigt AfternoonTea :)



Här är Sandwicharna med cream cheese och olika fyllningar som gurka, patronskinka, kalkon och ost. Gott med lite salt till dem söta Sconesen som vi åt med Körsbärsmarmelad, lemoncurd och vispad grädde (ska egentligen vara clotted cream)



Blonderingen av håret vart då bra iaf, gjorde jättemånga så hela håret vart uppljusat och fint. Sen var det dags för middag och vi åt ungsstekt märgpipa (Från älg) med potatisgratäng och sallad så det var oxå gott. Sen har jag bara tagit det lungt framför tv, läst lite och sådant innan jag åkte hem igen vid 19. Var helt inställd på att det skulle vara Ensam Mamma Söker idag men då var de ju inte förrän imorn =/

Nåja, Jag ska väl börja göra mig redo för sängen nu. Det blir några timmars jobb imorn.

Söndag

Idag tror ja kommer bli en bra dag, Känner de på mig vettni ! Det är fint väder ute, sådär höstigt och kallt och jag ska först göra några ärenden på Apotek och mataffärer samt köpa slingmedel till håret.

Sen ska jag åka ut till Mamma med familj och få håret slingat, baka scones = antagligen äta scones oxå, snylta till mig middag, massage och ja allt sånt.. Det är alltid som att åka på avslappningsspa å fara dit typ :D Tror ja blir där mer eller mindre hela dan faktiskt !


Jag har då sovit tills nyss och börjat dagen med en Treo och en vitamintablett, Ska göra mig nån ordentlig frukost nu och sen bara snabbt dammtorka sovrummet, blir ju så jäkla fort dammigt där :S



Vi ska göra såna saftiga Engelska Scones (försöka iaf) istället för dem här torra Svenska man är van vid och så ska vi ha grädde och olika marmelader till, kanske göra lite Sandwichsnittar och dricka te till :) Mums !

Nå, Hoppas att ni oxå får en skön och avkopplande Söndag !

Godnatt

Ja, Kvällen blev inte riktigt så dålig som jag hade föreställt mig utan jag mötte upp Sandra på affären och så gick vi hem till mig och surrade ihjäl oss, Spelade TP och drack Pina Colada så nu fick man några timmar att gå och jag kan med gott samvete hoppa i säng och sova gott :)

Brrrrr vad kallt de är här föresten, Tror det är dags att börja slå igång elementen snart för det har varit 18 grader inne idag bara och ja har frusit konstant :p


Skiiiit

Men Fyfaaaaaan vad deprimerande det är att bara sitta hemma ensam, helt jävla ensam och bara mögla bort.

Vad ska man göra, Vad kan ensamma människor göra för att fördriva tiden.. Jag har redan läst bok och det var inte så superskoj. Det går inga filmer på tv och det behöver inte städas. Ungefär så långt sträcker sig min fantasi.


Jag får väl ta och fixa mig lite middag och sen koka kaffe.. Och hoppas att jag hittar på nåt att sysselsätta mig med. Om en vecka kommer Oden !

Påväg till mig

Alltid när jag ska beställa hem lite kläder börjar jag med att lägga allt jag vill ha i kundkorgen, Sedan ser jag att det blir för dyrt och väljer bort plagg efter plagg tills bara det jag verkligen vill ha återstår och priset kommit ner på en mer rimlig nivå. Det är inte alltid det lättaste men.. Det här blev kvar i korgen denna gång och är nu påväg hem till mig. Hoppas allt är bra bara.. Hatar när man får hem något som är alldeles för stort, inte samma färg som på bilden etc.











Belöning

Det som är väldigt bra med mitt jobb är att vi alltid får lönen i förväg om 25e infaller på en helg eller röd dag. Typ nu blir ju 25e först imorn på Söndag men då fick vi den igår och den var bättre än jag väntat mig så då unnade jag mig att beställa lite kläder från H&M.

Det blev en lång stickad polotröja, en skjorta, ett linne, en bh, 2pack fingervantar och en halsduk :) Jag har faktiskt kommit på EN "bra" grej med att bo själv och det är att jag har fått en till helt tom garderob nu som jag kan börja fylla upp för tidigare har min egen varit proppfull och för att kunna köpa nå nytt har jag känt mig lite tvungen att göra mig av med nåt plagg jag inte använder så mycket men nu slipper jag ju det problemet. Det gäller att försöka tänka lite positivt i all skit förstår ni.

Nu har redan typ hela förmiddagen gått och jag har inte direkt hunnit göra nåt speciellt.. Låg och läste ett tag i sängen innan jag steg upp, har pladdrat i telefon med Milla lite över en timme och sen ätit frunch, diskat och beställt kläder samt bara glott runt på datorn en hel del.

Nu ska jag hoppa i duschen vilket känns föga lockande för jag är sååå frusen å de har ju en förmåga att bli ännu värre när man ska kliva ur duschen blöt och iskall men de kan inte hjälpas, jag behöver duscha :p

Time goes by

Ååh vad tiden går SAKTA.. Vad finns det egentligen att göra för såna som mig som inte direkt har nå liv eller intressen ? Jag tycker ju så mycket om att bara vara.. Men inte själv. Sen tycker jag ju såklart om att hitta på en massa saker.. Åka på missions, hälsa på folk, festa, ha myskvällar, gå på loppis ja men vasomhelst ja är inte den som är den.. Men inte ensam ! Jag kan bara inte göra saker själv.. Vill inte att folk ska undra va de där är för sorglig ensam typ som far runt å roar sig på egen hand.

Idag efter jobbet har jag då sovit en stund på soffan i min SnugRug å de var skönt å behövligt. Sen har jag tvättat och vikt sängkläder (Själv, vilket är en sån typisk sak man måste vara 2 egentligen) Och sen bara suttit här å ätit godis & chips. Inte en enda bra filmjävel går de på tv heller !

Och nu har det snart gått 3 veckor.. Tänk vad snabbt man "vänjer" sig. Nu kan jag äta och sova. Drömmer inte mardrömmar men tror fortfarande att Emil ligger brevid mig när jag vaknar till på nätterna. Dagarna rullar på och jag hankar mig fram lite i taget. Försöker att göra vad som får mig att må bra. Men kommer inte ifrån att önska, hoppas, önska och hoppas. Undrar vad Emil gör, om han tänker på mig, om han saknar mig eller om det bara är skönt att slippa mig. Om han tar fram mobilen och tänker ringa men kommer på att näjuste. Om han oxå vänder sig om för att hålla om mig under natten fast ingen ligger där. Undrar hur Oden har det, om han mår bra eller om han ligger ensam hemma ?

Om det nånsin kommer att ordna sig..

Fredag

Fredag = Helg ! Skönt att sluta tidigt dessutom..

Jag har bara haft 2 kunder idag och däremellan har jag varit till Meca för 3e gången på en vecka.. Jag var in dit igår och lämnade tillbaka bromsskivorna som inte passade så ringde dem idag å sa att istället för att sätta tillbaka pengar på mitt konto hade dem råkat dra av lika mycket igen haha ! Så då var de bara att åka dit och få igen alla pengar.. Jag hade då inte hunnit märka att jag saknade 1900 spänn men det var ju snällt av dem att ringa så snabbt å meddela det :)

Åkte buss hem, Som vanligt. Nu har det regnat i 3 veckor frånsett lördag söndag som var soliga. Det får gärna sluta nu !

Har nyss ätit korvstroggis med ris till sen lunch och nu smaskar jag på några godisar och dricker Loka päron. Samlar krafterna lite för sen måste jag börja med disken, tvätten och en massa sånt ruuligt !

Torsdag

Så var det redan Torsdag, Känns som om veckan gått väldigt fort men jag har ju bara jobbat 2 dagar så det är nog därför :p

Nu känner jag mig sådär lagomt seg efter en hård dag på jobbet och har bytt till myskläder, serverat mig lite chips och öppnat en jordgubbsöl. Ska slå på Bonde söker fru som jag missade igår och bara ta det väldigt lungt :)

Hade tänkt tvätta idag men då var det fullbokat och jag klagar inte för jag orkade egentligen inte börja med det ikväll. Får ta det imorn ! Om jag inte blir inbokad på nåt extra slutar jag redan vid 13 :) Skönt !



Snugrug

Kolla föresten vad jag fick av min Mamma i present idag:

En SnugRug ! Det är en stoor mysig filt med ärmar som man kan krypa in i å typ läsa en bok eller nåt utan att filten alltid halknar ner sådär osv :)


Happyface

Åh.. Den här dagen har verkligen betytt jättemycket för mig. Vi har haft det jätteroligt och pratat på om allt möjligt, skrattat och skojat. Allt kändes bara så trevligt å naturligt.

Självklart hoppas jag att han kände likadant och även om den här dan inte förändrar nånting om hur läget är så var det hursomhelst en jättetrevlig stund tillsammans och jag resonerar då så att nog är jag hellre glad i några timmar och blir ledsen sen igen än att bara är ledsen ?

Om inte annat så är det skönt att veta att vi kan umgås bara som vänner å ha kul ändå.

Som alltid när man ska vara å köpa nån bil så drar det ju ut massor på tiden vilket det gjorde även idag så jag har kommit hem för 1,5 timme sen kanske å börjat byta sängkläder å lagat mig lite mat. Korv och Makaroner - Riktig lyxmat vettni.

Nu väntar jag att Mamma ska komma och hälsa på och sen blir det nog att lägga sig med en bok i sängen. Såg just att jag missat nästan hela Bodne söker fru !! Jäla skit !

Onsdag

Hej på er !

Idag är jag hemma från jobbet.. Vart ju väldigt plötsligt förkyld igårkväll å när ja vakna på morron kände ja bara att nää jag orkar helt enkelt inte stiga upp. Det var då inga problem att få nån vikare då de är många nu som vill jobba extra.

Mår dock mycket bättre nu än igårkväll men då har jag sovit länge och så tror jag nästan ja har haft feber inatt, Vaknade av att jag bokstavligt talat var blöt i svett så kanske febern jagat bort dem värsta bassiluskerna under natten.

Sen tror ja även att de kan vara nån slags vitaminbrist som börjar skrika åt mig att äta ordentligt, Tror jag lagat mat en gång på snart 3 veckor. Verkligen skärpning på den punkten men jag har faktiskt ätit hos Mamma oxå, ute på restaurang och färdig frysmat även om det allra mest blivit frukt, juice, yogurt å annat skräp.

Nu ska jag försöka få i mig nåt mer än just juice och yogurt som jag nyss åt och sen hoppa i duschen. Fick lite oväntat här ett Sms av Emil att dem kommer till Luleå idag för att han ska sälja en bil och köpa en annan och då undrade han om jag kunde köra honom mellan dem ställena. Visst - Min första tanke var säkert som eran att "Han vill ju bara utnyttja dig för att han inte känner nån annan där som kan hjälpa honom" Och så kanske det är.. Men samtidigt vet jag ju att det är vi tillsammans som kommit överens om att fortsätta vara bra vänner och jag ser hellre att han hör av sig när han ska till Luleå än att han inte gör det.

Sen kvarstår viktiga faktum som 1. Vill jag träffa honom - Ja. 2. Vill jag träffa Oden - Ja. 3. Vill jag få chansen att visa att jag vill ställa upp för honom, finnas där och vara en bättre vän/flickvän än vad jag kanske visat på senaste - Ja.

Förkyld

Jaha, Som ett brev på posten ska man bli förkyld oxå !

Ska då jobba imorn i vilket fall som helst, Behöver pengarna men hoppas jag mår bättre efter en natts sömn iaf för just nu fryser jag, ögonen kliar, näsan rinner och jag känner mig tung och varm i huvet.

Har druckit te med honung, tagit vitamintabletter och druckit en pressad citron så lite har ja försökt kurera mig iaf. Nu blir de nå kvällis och sen blir de hopp i säng med gosesockarna och halsduk på !


Shopping

Nog på tråkigheter i Bloggen för idag tycker jag.

Jag åkte ju iväg och handlade lite här under eftermiddagen, Bla så köpte jag en ny säng åt Oden. En likadan som han har tidigare men jag tänkte att det blir så jobbigt att släpa på hans grejer fram och tillbaka hela tiden åsså blir de så lätt att man glömmer nåt osv så det är lika bra att han har "en uppsättning" grejer här oxå :)



En sånhär blev det, Jag vet att den ser en aning oskön och tråkig ut men det är Odens favorit typ av säng. Vi har en såndär rund vadderad med kanter oxå men den gillar han inte alls så lika bra att köra på ett vinnande koncept. Sånahär finns ju lite varstans med på Rusta kostar en stor bara 129 kronor :)

Köpte även två fleecefiltar. Först på ÖB hade dem bara typ blommiga och sånt så där köpte jag en röd med vita prickar fast när jag kom på Rusta hade dem mycket snyggare i leopardmönster så jag tror han får den istället :) Filtar får man ju ändå aldrig för många av som hundägare när man ska ha i bilen, i sängarna i möbler där dem får vara osv.

Köpte även en handduk att torka tassar och sånt med + att jag i helgen köpte hundpåsar, tuggben och godis. Då behövs det bara lite leksaker. Tänket skaffa tennisbollar, en dragknut och något gosedjur. Han biter ju aldrig sönder sina grejer så dem räcker länge.

Tusen tack

Faaaans jävla fanjävel..

Tror ni bromsskivorna jag fått tag i till bilen passade då ? Nä, Inte ett jävla dugg. Asså jag tror nästan dem gett mig helt fel skivor snarare än att jag fått dem jag skulle men ändå inte passade. För jag hade själv letat rätt på vad jag skulle ha på hemsidan å ringde å angav artikelnumret på dem jag ville beställa men då börja han i telefon typ tjorva om en massa åsen när jag hämtade ut dem i Fredags vart de typ 500 kr billigare än va ja hade trott så jag hoppas på att dem gett mig fel å att jag kan få tag på rätt. Annars ser de mörkt ut ! Faan då att allt ska jävlas.

Mot Storheden

Time to cheer up hursomhelst för nu ska jag åka iväg mot Storheden där jag ska köpa saker åt Oden och mat åt mig själv !

Lånar Jettan av Mattias idag för Min gokärra är just nu påväg till verkstan på F21 där den ska få bromsskivorna bytta. Håll nu alla era tummar och tår för mig att det går vägen och att skivorna passar !


<3

Hatar det där jävla uttrycket "Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det" Jag visste så förbannat jävla väl vad jag hade och vad jag aldrig ville förlora.

Jag vet själv hur nöjd jag var över livet, Jag hade allt jag nånsin kunnat önska mig. Fast jag har ett sketet lowclass jobb med dålig lön, bor i ett slitet billigt bostadsområde, vi kör våra gamla skruttbilar men ändå fanns det inget jag skulle kunna komma på att jag saknade. Jag hade allt och det fanns aldrig något jag behövde längta efter. Mitt liv var fullkomligt.

Och jag avundas verkligen dem som får vara i Emils närhet nu. Jag skulle ge allt för att få höra hans skratt, se hans leende, se honom dansa runt och sjunga i köket kl7 på morgonen när jag egentligen bara vill be honom hålla käft med mitt dåliga morgonhumör, jag vill gosa in mig i hans varma famn, sätta mina iskalla fötter mellan hans lår. Jag vill gossa hans goa kinder, stryka i hans mjuka hår, pussa hans fina panna. Jag vill känna hans armar runt mig och vara tryggast i världen, jag vill känna hans lukt som jag älskar så mycket. Jag vill somna och vakna brevid honom.

Jag vill veta att min bästa vän står där bakom mig, att han alltid finns där, alltid är på min sida, alltid håller med mig. Jag vill inte vara utan min andra hälft. Är långt ifrån hel utan honom.

Nollställd

Jahapp.. Det var ett tag sen jag skrev här sist.

Helgen förflöt och efter många om och men kom Emil tillslut hit så att vi skulle få prata. Jag fick sagt allt det jag ville, han lyssnade och ja det gick bra, Det var som inget dramatiskt eller några konstigheter. Men faktum kvarstår.. Han tror att det är såhär han vill ha det. När jag hör det vill jag bara skrika rakt ut att Nejnejnej lämna mig inte, stanna kvar, låt mig följa med er vad som helst bara jag får vara med dig. Jag vill inte. Jag vill inte låta dig gå.

Men jag kan inget göra, står maktlös och tittar på när allt jag bryr mig om rinner mellan fingrarna på mig. Ser hur min framtid grusas och sprids för vinden, ser hur min kärlek åker iväg - och jag står kvar.

Fortfarande vet han inte, han tycker det är jobbigt och svårt att vara utan mig men att det är skönt att bara vara sin egen. Han vet inte exakt vad han vill, Om en månad kanske han kommer på att han vill att vi ska vara tillsammans men nu känns det här rätt. Hur ska jag ställa mig till det ? Ska jag hoppas på det, ska jag tvinga mig själv att inse att allt vi hade slutar här ? Och isåfall, Hur ska jag kunna göra det ? Jag skulle göra allt allt allt för att fixa det här om jag fick chansen.

Grejen är den att jag är så vilse utan honom.. Vem är jag, vem var jag innan oss, vad tyckte jag om, vad brukade jag göra, vad tycker jag, vad vill jag, vem är jag vem är jag. Jag visste ju hur min framtid skulle se ut, jag visste vad vi skulle göra nästa helg, om några månader och ett år. Allting var ju så självklart - Det var såhär och såhär vi skulle ha det. Men nu är jag inte inkluderad i planen längre och jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv ? Vart vill jag bo, vad vill jag jobba med, vad vill jag göra av min fritid, av min framtid. Åt vilket håll ska jag börja vandra nu ? Eller ska jag bara stanna här och stå still.. Fotrsätta med det enda jag känner till, för rädd för att ta ett enda steg åt något håll.

TröttTröttTrött

Gudars vad jag är trött idag.. Har stigit upp flera gånger imorse men varje gång varit tvungen att gå och lägga mig igen för att jag varit så trött.

Har varit helt vaken mellan 12-15.30 för då la jag mig i sängen och läste = läste några sidor och sov sen till 17.30 ! Nu är jag uttråkad och hungrig.. Har ingen aning om vad jag ska göra.. Vill inte bara sitta här och låta tankarna börja snurra igen.

Funderar på om jag ska åka till Gammelstan en sväng idag oxå.. Känns lite onödigt å fara dit bara för nån timme men timmarna blir lätt långa när man sitter själv.. Ska ringa å höra vad dem gör iaf. Det blev aldrig nå Dollarstore idag så det får jag väl ta imorgon... och Imorgon då kommer Emil & Oden hit. Nervöst men ändå skönt.. Och roligt att få träffa pälsbollen som alltid gör sin Mamma lycklig :)


Fuck my Brain

Alltså jag har blivit helt störd i huvet.. Jag drömmer så mycket knäppa saker på nätterna att jag knappt vet vad som är verklighet när jag vaknar. Jag har aldrig varit någon svartsjuk typ men nu börjar jag lixom inbilla mig att Emil säkert redan har hittat någon ny och att han säkert har träffat någon när han varit själv iväg på olika ställen och att han bara låssats vara tillsammans med mig tills han skulle få jobbet där uppe och ja ni hör ju själv hur stört det låter ?

Nog vet jag att Emil alltid varit mig lika trogen som jag varit honom men nu rör min hjärna ihop det för mig med alla dessa drömmar och jag vet varken ut eller in.

Antar att jag bara är livrädd för att bli ersatt.. För att nån ska få flytta in i mitt hus, ta hand om min hund och min man. Att nån ska få leva det liv som jag planerat för min framtid. Att han ska hitta nån som är allt det jag inte kunde vara, som kan ta vid där jag inte räckte till längre.


I said the night you left me, nothing worse could ever happend. But seeing you with someone new proved that I was wrong..


Åh vad skönt nu har jag fått lite saker uppklarade och vet hur det egentligen ligger till så jag behöver inte alls oroa mig för just den saken.

Jag har sovit väldigt dåligt inatt men ända från 12-12 typ och det måste vara personligt rekord för mig tror jag ! Nu är jag väldigt hungrig så jag ska gå och värma upp den halva pizzan jag har kvar sen igår om jag vågar.. Började må så sjuuukt illa inatt så jag trodde det var av Pizzan men det kan ju ha varit för att jag åt en enorm lunchbuffe vid 13 och sen pizza vid 17 och så drack jag läsk och åt choklad på det ! Så.. Ja det kan ju bero på det.

Det är jättefint väder idag, Hittils har jag bara stört mig på det. Undrat varför det är fint väder när livet ändå suger men nu när några kilon lättat från mina axlar ska jag ta och uppskatta det. Efter att jag ätit lunch och duschat ska jag cykla iväg till Dollarstore och köpa lite hundgrejer åt Oden. Det blir ju enklare om han har en säng osv här oxå istället för att man ska behöva dra med sig grejerna varje gång.

Från plus till minus

Idag har varit en bra dag.. Fram tills nyss.

Jag vaknade på morgonen, svintrött och hade såklart ingen lust att jobba. En tjej på jobbet som jag vet vill jobba mer hade bara några timmar eget jobb idag så jag frågade om hon inte hade lust att jobba med mig. Det är både lättare och roligare att jobba med nån annan + att dagen blir hälften så lång. Dessutom hann vi med en stoor lunch på Baan Thai.

Jag var proppmätt länge efter det men då bjöd Mamma mig till dem på Pizza och fast jag inte alls var sugen tackade jag ja, Det är ju inte direkt som att jag skulle ha lagat nån middag själv här hemma annars. Jag hade det väldigt trevligt i Gammelstan.. Läste, spelade buzz, såg på tv och fick mig lite fotmassage.

Tankade bilen på vägen hem (Och jo föresten jag har ju hämtat ut mina bromskivor idag så nu hoppas jag bara att dem passar!!) Kom hem, satte mig vid datorn och fick se något som gav mig en stor jävla spark i magen. Alltså jag orkar inte med mer salt i mina sår.. Snälla.

Hur fan gör man för att sluta älska nån, hur accepterar man att nån vill gå vidare i livet utan en när man själv inte har nån aning om hur man ska överleva utan dem ? Kan någon tala om för mig hur fan jag ska klara av det här ?

Har en sak att se fram emot och det är att Oden kommer hit på Söndag. Vet inte vad som skulle hållit mig uppe om han inte fanns..

Gubben..

Mitt älskade älskade lilla hjärta, Om du bara visste hur du fattas mig.



Jag är så himla besviken nu för att Emil skulle ju komma hit till helgen så vi kunde prata igenom allt och lixom bestämma hur vi ska ha det med allt och ja men lixom lösa allt med alla saker och adresser och saker som vi har tillsammans och hur det ska bli bäst för Oden ja men allt.

Det skulle vi ju förra helgen oxå men då vart det ju inget och allt vad det närmade sig helg nu kom han återigen på att han inte har tid. Men nu ska han iaf komma en dag och fixa med nån bil han har här och sova hos sin syster till dan efter men då ville han inte ta med Oden utan hellre lämna honom till sina föräldrar för att det inte ska bli så mycket miljöombyten för Oden. Men hallå ?? Är det inte bättre att han sover här en natt med mig - Sin ena ägare där han faktiskt bott i ett år än att han blir lämnad ensam med Emils föräldrar vars Pappa dessutom är allergisk. Jag förstår för det första inte resonemanget och blir för det andra så fruktansvärt besviken.. Om jag bara hade möjlighet och visste att jag kunde åka hem varje dag och gå ut med honom på lunchen så hade han utan tvekan fått bo kvar här med mig.. Men nu ska han bo där uppe och jag får träffa honom 1 ynklig vecka per månad och så ska jag inte ens få chansen att träffa honom när Emil ändå ska till Luleå och jag är ledig.

Jag sa ju självklart till att jag tycker han ska komma hit och att det är bättre att han är här med mig än lämnas där så då skulle han få följa - Och tur är väl det !

Jag blir bara så rädd att det kommer fortsätta såhär.. "Nej men det är bäst att Oden är här" eller liknande.. Eller att det kommer bli jag som måste både hämta och lämna honom dit upp varje gång han ska hit för att "Det är ju du som vill ha honom" Det här är precis som en skilsmässa när man har barn. Men en sak som är säker är att jag inte kommer förlora Oden, Aldrig aldrig nånsin. Det har det senaste året varit jag, jag och jag som valt bort en massa roligheter för att Oden inte ska vara ensam i onödan, det är jag som har gått ner massor i arbetstid för att han inte ska sitta själv hela dagarna. Och jag kommer inte att sluta kämpa för honom nu. Aldrig.

Godnatt

Nej, Nu ska jag hoppa i säng. Har haft besök till alldeles nyss men nu börjar det ju bli sent och jag är ju så sjukt trött på mornarna så. Hoppas jag sover bättre inatt än senaste dagarna då jag drömt jättemånga jobbiga drömmar så jag vaknat helt svettig och förtvivlad flera gånger under natten.

Imorn blir det jobb från 8-15/16 tiden iaf men sen vet jag inte.


Godnatt hursomhelst !

ÄNTLIGEN (Hoppas jag)

Jag har ju haft lite småproblem med att hitta nya bromskivor till min bil... Överallt jag hittils hört har dem sagt saker i stil med att sånt inte säljs längre men vafan en jävla slitagedel måste man väl ändå köpa till sin bil även om den är av äldre modell ?

Anyhoo, Ringde jag just Meca och efter en massa letande av han i andra sidan telefonen verkar dem ha hittat rätt och dem skulle vara här på Fredag så då hoppas jag verkligen dem passar, Annars vet jag inte vad jag gör ?! Börjar känna mig lite småhandikappad..




Nånå.. Nu ska jag hoppa i duschen. Milla skulle komma hit på ett tag å hälsa på.

Znark

Nu ska jag alldeles strax börja göra mig redo för sängen, är sjuuukt trött och tänkte även hinna läsa lite bok. Vet inte om jag går och sover för tidigt på kvällarna eller vad det är för varje dag vaknar jag innan alarmet och har svårt att somna om.. Men jag är ju så trött den här tiden så vad göra :p ?

Idag har jag hursomhelst jobbat 8-16, åkte buss hem och fick ganska snart besök av Emma som kom idag istället för igår. Vi har bara pratat och druckit kaffe och sådant trevligt. Sen har jag tagit itu med diskberget men mycket mer har jag faktiskt inte hunnit med idag ?


Som vanligt är det många tankar och funderingar som snurrar i huvet, kan egentligen inte göra mycket annat än att vänta och se. Godnatt på Er !

Måndag

Hej !

Idag har jag varit duktig och stigit upp, fått i lite mig frukost och tagit mig iväg till jobbet. Var dock tvungen att åka buss för att det SPÖÖÖREGNADE. Det regnade alltså helt sjukt mycket.. Jag har ju jättenära till busshållplatsen, hade paraply och gick fort men när jag kom fram var ändå både skor och hela byxorna nedanför knäna sjöblöta eftersom det blåste så mycket så det var lite surt och jag saknade min bil men Emil hade eventuellt hittat några Bromskivor nu - I Sollefteå ! Så hoppas dem var i hyffsat skick så han kan skicka hit dem.


Förhoppningsvis regnar det inte imorn så jag kan cykla !

Nuu har jag nyss ätit lite tidig middag för jag ska iväg och jobba sen igen eller jobba, Jag ska på ett kundmöte men det låg 2,5 mil utanför stan så jag får ändå ihop lite lön på den svängen.

Sen ska Emma komma och hälsa på och det var då länge sen sist så vi kanske har hunnit få ihop nå skvaller, Vem vet ;p

Söndag

Hej !

Morgonen och förmiddagen var i vanlig ordning sjukt tung men jag har försökt sysselsätta mig så gott jag kunnat, läst lite men till sist blev det för mycket tankar jag inte stod ut med så jag ringde Mamma.. Kändes lite bättre efter att vi pratat så jag snabbade mig att laga mat medans jag hade lite matlust och åt.. Sen for jag till affären och köpte lite Chips & Godis eftersom Mamma skulle komma hit och se en film med mig.

Åt typ 5 godisar och lite chips och ändå mår jag sjukt illa nu så det var lite ovärt och filmen då.. Alltså, Jag kan inte säga så mycket mer än att den var heelt jävla störd ! Sjuk alltså.. Och vissa scener var riktigt vidriga. Hojja.. Man kände som bara ett obehag genom hela filmen men då var det ju en Psykologisk thriller oxå så det var väl meningen.

Black Swan har enligt dem recensioner jag sett fått skyhöga betyg men av mig får den inte mer än 1,5/5 !

Fuck This

Vet ni vad.. Jag orkar inte !

Jag orkar inte vara utan den jag älskar mest av allt, Jag orkar inte vara utan min älskade lilla hund.. Att han var här igår gjorde bara att jag ännu mer insåg hur svårt det kommer bli, Jag orkar inte ha ångest över hur fan jag ska få pengarna att räcka till, Jag orkar inte jobba ännu mer när jag knappt orkar med en kund om dagen, Jag orkar inte bo ensam, Jag orkar inte leva utan att kunna äta, Jag orkar inte vakna varje morgon med en smärta i magen av att jag oroat mig alldeles för mycket alldeles för länge.

Jag orkar inte vara handikappad utan min bil, Jag orkar inte att det inte verkar gå att få tag på dem delarna jag behöver.



JAG ORKAR INTE.

Ok Lördag

Idag har jag ändå haft en helt ok lördag.. På förmiddagen kom min kära kusin hit till Luleå på besök. Vi gjorde Storheden och åt sedan mat från Max här hemma hos mig innan hon åkte och hälsade på sin Mamma en stund.

Under tiden kom Oden hit.. Och jag hade varit så nervös innan dess för att det var ett par saker jag ville prata med Emil om (okey jag vill typ prata igenom allt det här.. Nivet väl hur jag menar, När det tar slut så vill man ju prata igenom allt varför det blev såhär, om man inte kan förbättra det, om det är definitivt slut (för det vet han inte säkert), komma överens om vart vi står och i vilket förhållande vi är till varandra) för just nu tycker jag bland det jobbigaste är att jag inte vet hur man ska bete sig mot varandra när man inte är tillsammans.. Själv tycker jag att det är löjligt att man ena dagen pussas & kramas och bara tilltalar varandra som "älskling" och en dag senare vet man inte om man får ringa bara för att dumprata och om det är fel att säga att man saknar den andre.

Jag var så nervös att jag frös och svettades samtidigt som jag inte kunde sitta still.. Till ingen nytta då han bara kom hit, lämnade Oden, såg lite skamsen ut och sa att dem måste åka vidare. Ville bara lägga mig på golvet och gråta när han stängde dörren - Det här känns så onaturligt och FEL ! Det är den enda känslan jag får av allt det här.. Att det är FEL.

Hursomhelst kom all glädje tillbaka när jag var ute med Oden, Om ni bara förstod hur mycket jag älskar den där lilla palten ! Mitt hjärta.. <3

Milla kom tillbaka hit och vi har surrat om allt mellan himmel & jord, druckit te och bara umgåtts. Hon for nyss så nu ska jag bara sitta här vid datorn och kanske se nån film på tv eller läsa i min bok innan vi går ut på kvällspromenaden senare ikväll. Emil kommer och hämtar honom senare inatt och då ska jag be om en liten pratstund.. Man kan ju inte skjuta på det för evigt eller ?

I bet you never even know they do but..

I know somebody and they cry for you.
They lie awake at night and dream of you.
I bet you never even know they do, but somebody's crying.

I know somebody and they called your name.
A million times and still you never came.
They go on loving you just the same, I know that somebody's trying


Lazy

Jag har kommit på att jag är jävligt lat.. Som nu när jag är ensam med en miljon räkningar så måste jag ju börja jobba mer. GUUUUUD så jobbigt tänker jag och undrar hur fan jag ska kunna jobba mer än jag redan gör - Jag jobbar ju hela tiden ?!

Eller så inte.. För enligt dem senaste månadernas arbetsrapporter jobbar jag rätt exakt 25 timmar (ofta mindre) i veckan och det är ju just över halvtid så.. Några fler arbetstimmas borde jag väl kunna klämma in ?

Pust, stånk och stön.

Fredag

Konstigt nog, Väldigt konstigt nog har den här veckan gått ganska fort nu när jag ser tillbaka på den samtidigt som den vissa stunder känts overkligt lång.. Som flera månader och år.

Igår var en hyffsad dag.. Jag hade otur med ungefär allt, råkade he sönder en dammsugare, fick i halsen och spillde ut och hostade ut en massa dricka på det nyskurade golvet hos en kund, mötte en idiot på flakmoped som just vid mötet på en smal cykelväg körde järnet genom en djup vattenpöl så HELA jag var vattendränkt. Men på nåt sätt, När man verkligen upplever riktiga problem här i livet så orkar man inte bli upprörd över såna skitsaker. Det hoppas jag att jag tar med mig ur allt det här.. Vad som verkligen betyder något, vad som är värt att tjaffsa om, vad som är värt att bli arg på.. Vad som verkligen betyder något. Synd att jag skulle komma på det lite försent bara.

Fick tillbaka matlusten igår Em och åt middag på Max med Sandra. Det var gött, smakade nuggetsmål där för första gången men det är faktiskt godare på Mcdonalds ! Sen hände något revolutionsartat - Sandra var tvungen att åka och fortsätta jobba men jag hade inte ätit klart, kan inte äta fort och ville inte slänga maten så jag insisterade på att hon skulle åka och så satt jag själv kvar och åt upp. HUR DUKTIGT ?! Vem fan vågar sitta inne på en restaurang och äta ensam lixom ??

Minns inte riktigt vad jag gjorde igårkväll, Något oviktigt säkert och för ikväll har jag inte heller några planer. Jag har jobbat kort dag idag och lagat Fiskpinnar & pottis till sen lunch/tidig middag och nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kika runt lite här på datorn.

Hoppas att alla får en fin fredagskväll !

I brist på annat.

1. Hur gammal är du om fem år?
26 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Sandra på jobbet är den enda jag spenderat tid med idag och det var nog liet mer än 2 timmar precis.

3. Hur lång är du?
155

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Hur många lingon finns det i världen.

5. Vem ringde du senast?
Sandra

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Typ nu är jag snart hos dig

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Beror på

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
Igårkväll

11. Vilken ögonfärg har du?
Gråblå typ

12. När vaknade du i dag?
06.30

13. Vilken är din favoritjulsång?
Jag älskar ju julmusik men typ Jul, jul strålande jul, det strålar en stjärna, låt mig få tända ett ljus, nu tändas tusen juleljus och när juldagsmorgon glimma.

14. Vilken är din favoritplats?
Oj.. Hemma är nog bäst i alla lägen men jag älskar Jockfall oxå.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Typ jobbiga ställen som tandläkare osv.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ja.. Eftersom alla mina framtidsplaner just grusats, raserats och spridits för vinden så vet jag inte riktigt. Jag vet vart jag skulle vilja vara då iaf.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Att det skulle vara någon under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast
Minns inte

19. Hur stor är din säng?
160 bred

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
I underkläder

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 på min sida.

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Vilka städer har du bott i?
Bara i Luleå !

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Strumpor inne skor ute ?

26. Är du social?
Nepp

27. Vilken är din favoritglass?
Typ Twister, Cornetto jordgubb, Magnum mandel.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Är så mätt nu att jag inte kommer på nåt.

29. Tycker du om kinamat?
Javisst !

30. Tycker du om kaffe?
Ohjaa, ska faktiskt göra mig en kopp nu !

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten och kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida?
På höger sida av sängen men olika sidor av kroppen.

33. Kan du spela poker?
Nej, har aldrig lyckats förstå mig på det.

34. Tycker du om att mysa/kela?
JAAA

35. Är du en beroendemänniska?
Jag har inga beroenden så njä

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej inte en enda men jag känner massor av folk som har samma födelsedagar som varandra. Skumt

37. Vill du ha barn?
Nångång kanske men det är inget jag längtar efter eller känner saknas i mitt liv.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska isåfall.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Bassäng har ju inga djur i sig och är varmare men havet känns fräschare.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Jag hatar att spendera pengar men isåfall på viktiga saker man måste betala som räkningar.

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Kanske Ensam Mamma Söker just nu

44. Kan du rulla med tungan?
Rulla ihop den kan jag.

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Emil

46. Sover du med gosedjur?
Haha nae

47. Vad har du för ringsignal?
Har haft ljudlöst dem senaste säkert 5 åren.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, några finns de väl.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En bok.

50. Flirtar du mycket?
Nix

51. Kan du byta olja på bilen?
Inte byta.. Men fylla på.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på just nu med hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann.

54. Läser du dagstidningen?
Om jag har tillgång till den så läser jag gärna

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?

Nej

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Bandit Rock

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Ett "brev" till en kund.

59. När var du i kyrkan senast?
På Farmors begravning den 13/7

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Tycker typ inte att nån var så jättebra.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt tror jag är max.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Sandra hjälpte mig på jobbet idag fast hon inte hade behövt å de var snällt :)

Onsdag

Nu ska jag snart parkera mig i soffan... Ska se Bonde söker fru och sen Svenska miljonärer :) Till det ska jag ta mig en drink på pina colada och breezer pineapple ! Gött

Idag har jag varit sjuuukt trött, sov till 09.30 imorse och har sovit 40 minuter på soffan nu på eftermiddagen oxå men är ändå mongotrött. Antar att det tar endel energi att sitta och grubbla.

I morse var läget jäkligt dåligt men efter att ha pratat med Emil i telefon känns det bättre och så kommer Oden hit på Lördag vilket jag är jätteglad över ! Gud, jag ska gosa och kela med honom tills tillochmed han ledsnar (okey, det är omöjligt) men jag funderar nästan på att sova med honom i gästsängen.. Alltså jag vill ju sova med honom men att han fortfarande ska veta att man inte får hoppa upp i sängen hursomhelst och att han inte får vara i vårat (jaja mitt) sovrum. Så om jag sover med honom i gästrummet kanske han förstår att det bara är i den sängen man får vara ? Vad tror ni ?

Iofs vet jag ju inte ens om han ska sova här eftersom det beror på om Emil och hans kompis ska sova i lule eller om dem ska åka uppåt igen på natten.

Nånå, Hursomhelst.. Jag har nyss haft Mamma på besök iaf och så var vi och handlade lite mat. Dessutom har jag dammsugit, dammat mattor, skurat och diskat + dushat idag. Väldigt duktigt tycker jag !

Upp och ner

För tillfället känner jag mig nästan hoppfull på framtiden, allt är inte helt kolsvart och dem stunderna ska man ju ta vara på. Jag vill inte hoppas för mycket men samtidigt är ju hoppet det sista som överger människan.

Jag är hemma från jobbet idag, Det gick bra för dagens båda kunder att jag kommer en annan dag istället så då behöver jag inte ha ångest över att jag går miste om pengarna heller.

Mådde riktigt dåligt på morgonen, nästan som om jag fått magsjuka men det är så jag reagerar på sorg. Ont i magen och mår illa som fan. Nu däremot känns det bättre och jag passar på att äta lite.. Telefonen har gått varm under förmiddagen och jag måste säga att jag är djupt tacksam över mina vänner och familj som verkligen bryr sig, frågar hur jag mår, orkar lyssna när jag maler på (bästa sättet för mig att komma över saker är att bara prata, prata, prata om det tills allt är ute), men samtidigt kan prata om sig själva berätta saker de varit med om eller vad dem tycker & tror om saker och ting så man inte fastnar i sina egna tankebanor.

Mamma ska komma hit ikväll och åka med mig och handla men fram tills dess ska jag ta vara på den här positiva stunden och ta hand om det som förfaller. Exempelvis ta mig en dusch och diska. Eventuellt dammsuga lite och sängkläderna är redan ute på vädring så.. Helt försjunken är jag inte idag !

Skönt

Idag har ändå varit en helt ok dag ! Får man säga så utan att få skuldkänslor.. Ja det borde jag. Saknar Emil massor och vill bara vakna upp ur den här mardrömmen, vill att han ska komma tillbaka, vill att han ska ändra sig. Jag vill inte ge upp tanken om att vi verkligen hade något speciellt.. Något som jag anser oss fortfarande ha.

Förmiddagen var sjukt tung, fick kämpa tillbaka tårarna på jobbet, i bilen, påvägen hem och såklart släppte jag ut allt när jag kom hem. Har som tur var pratat massor med både Emma, Sandra och Milla så nu känns det bättre. Känner mig 20 kilo lättare av alla tankar jag samlat på mig. Har kunnat äta mer idag än igår, har läst bok för att få försvinna in i en annan värld ett tag och på nåt sätt känns det som om jag kunnat tränga bort det värsta ett tag.

Om jag låssas må bra kanske jag tillslut gör det.. Fast samtidigt känner jag mig lurad för att jag vet att jag går runt och intalar mig själv att "det kan inte vara slut ännu det kan bara inte det, det här kommer ordna sig, dem kommer tillbaka"


Nu ska jag gå och sova, lite senare än planerat. Hoppas att morgondagen blir uthärdlig.

För en sekund sen var du min.

Dag 2.. Imorse låg jag och vände och vred mig i sängen, funderade på om jag skulle sjukanmäla mig. Skulle nämligen till en kund idag som jag pratat mycket om flytten och det med så jag förstod att hon idag skulle fråga hur det går med Emils ben och vart hunden är nu och om det går bra med jobbsökandet osv. Vilket jag såklart skulle tycka det var väldigt jobbigt att svara på..

Fick ett sms av chefen om jag kunde jobba extra idag så då var jag ju tvungen att berätta åt honom oxå vad som hade hänt och att jag därför har det lite tungt idag och inte orkade ta på mig nåt extra. När allt känns lite bättre ska jag dock börja jobba lite mer ojämna veckor och om det går som planerat ska Oden bo hos mig en jämn vecka i månaden för då har jag lite mindre jobb men det blir för jobbigt för honom att byta hem varannan vecka så jag tror det blir bäst, Om än ensamt för mig.

Som tur var hade kunden stämbandsinflamation och hade inte haft nån röst senaste 2 veckorna så jag slapp några jobbiga berättelser. Det var inte lätt att jobba för den skull och förövrigt kan ju radion sluta spela kärlekslåtar hela jävla tiden !

Har då nu sen jag kommit hem suttit och skrivit på msn med en kompis som oxå har en Tornedalskarl.. Käns skönt om att jag inte är (var) ensam om att ha en man som har svårt att visa och berätta att han uppskattar en, ser en, hör en, bryr sig om en osv. Känslor är inte deras starka sida helt enkelt.

Samtidigt som jag fånigt nog önskar och hoppas att Emil ska komma på att inte han heller kan vara utan mig på samma sätt som jag inte kan vara utan honom försöker jag se det ur ett realistiskt perspektiv. Vi har ju faktiskt kommit till den här punkten flera gånger förut och alltid lovat att vi ska bättra oss, vi ska försöka ännu hårdare, vi ska verkligen visa varandra mer kärlek osv.. Men vi hamnar där igen. Det kanske är ett tecken på att vi haft vårat nu, att vi inte kan komma längre. 1 sekund senare skjuter jag den tanken ifrån mig för att.. Jag älskar ju honom och vill vara med honom. Räcker inte det ?

Jag undrar vad som är bäst för mig.. Att hoppas så länge jag orkar och vid det laget kanske ha vant mig vid situationen eller nu direkt möta den hemska tanken om att det är Ö V E R, S L U T. Förevigt ? Usch.. ryser av blotta tanken.

FanFanFan

Sådärja.. Nu har jag snart genomlidit en hel dag. Alltid något men jag måste få tillbaka matlusten om jag alls ska orka jobba och inte bli sjuk.

Det blir mycket självömkande nu men det får ni ta eller låta bli.. Jag måste få ur mig allt jag känner och tänker för att orka. Jag sitter just nu och kollar på Ensam Mamma Söker, Ett program jag längtat efter att det ska börja men jag måste erkänna att det är lite plågsamt med alla kärlekslåtar och allt prat om att kärleken är ju det viktigaste av allt och blabla.. Speciellt eftersom jag och Emil alltid brukade se den här typen av program tillsammans och jag brukade säga att "Har du tänkt på hur jävla lyckligt lottade vi är, Det som flera miljoner människor önskar sig mest av allt, det har vi" Men jag har inte det längre..

Ska försöka få i mig nåt ätbart nu och sen gå och sova eller nånting...Imorn är en ny dag. YIPEE

saknad












Mina hjärtan vad ska jag göra utan er... ?

Dag 1

Min första dag som singel/ensamstånde på 4 år då och tungt är det. Mestadels går dagen ut på att orka leva bara och att ta sig för att göra saker så man inte blir sittande med en massa ledsna tankar.

Har först på morgonen varit hos frisören och fräschat upp håret som fick bli både kortare och tunnare, Sen tog jag bussen till jobbet och åkte ut till en 2timmars kund. Samtidigt som det är skönt att hålla sig sysselsatt är det jobbigt att vara bland andra människor när man helt plötsligt kommer på att "hey, du är helt jävla ensamen och när du kommer hem kommer ingen var där, ingen kommer komma dit och du kan inte ens ringa dem och berätta hur jävla mycket du saknar dem för det är slut.. slut slut slut"

Problem nummer 2 är att jag har så jävla svårt för att äta när jag är ledsen, allt verkar äckligt och växer bara i munnen så jag har varit och köpt lite nödmat som juice, yogurt, nudlar osv så jag får i mig nåt iaf.

Problem nummer 3 är att jag saknar Oden så det gör ont.. Det är så jävla orättvist att det här ska drabba honom. Och det är så förbannat svårt för mig att acceptera att han inte kan bo här av en sån sketen anledning som att jag inte har råd.. För nivet att om jag ska ha råd med lägenheten själv måste jag börja jobba mycket mer än tidigare och när jag är helt ensammen om att ta hand om honom kommer det bli långa ensamma dagar för honom vilket jag inte vill.. Men samtidigt jobbar ju Emil lika långa dagar där uppe så jag vet inte.. Det är svårt att avgöra vart han har det bäst för att jag är ju ALLTID hemma efter jobbet och på helgerna medans Emil är mer borta/ute och sånt. Å andra sidan kan Oden vara lös och ute hur mycket han vill där vilket han inte kan här så.. Ja vem kan avgöra vart han har det bäst ?

Nu ska jag fortsätta sörja mitt miserabla liv och koka kaffe.. En positiv grej är att det åtminstone gick några bra program på tv idag och all sysselsättning som håller mina tankar i shack just nu är väldigt välkommna. Måste föresten springa ner i tvättstugan oxå och hänga på tork.

Tomhet

Jaa.. Vart ska man börja ? Vad ska man säga ?

Antar att dem flesta redan sett på min Facebook att Jag & Emil inte är tillsammans längre, Jag valde att göra det officiellt där eftersom jag är väldigt ledsen över det och inte skulle orka med att alla börjar undra utan då är det enklare att klargöra det direkt.

Hur blev det såhär då ?.. Jag antar att vi nånstans på vägen börjat ta varandra för givna, kanske inte visat sin uppskattning lika tydligt, att det blivit mer småtjaffs, att vi gjort mindre roliga saker tillsammans och ja.. Vardagen har lixom tagit över och jag tror vårat förhållande var för svagt för att klara en till distansperiod och att det blev droppen som fick det att rinna över.

Personligen var det här det absolut sista jag ville.. Jag älskar verkligen Emil obeskrivligt mycket han är verkligen min andra hälft. Min familj, min trygghet, min kärlek, min stöttepelare.. Ja mitt allt. Men.. Jag tror.. Eller vet att hans känslor svalnat mer än mina även om det här inte alls var vad han heller ville. Men på ett sätt var det nästan oundvikligt för det var åt det här hållet det gick och hade nog redan gått för långt.

Faktum är att vi redan gjort allt vi kunnat för att "allt ska bli som förut" för att vi ska bli bättre på att hjälpas åt, visa varandra kärlek och uppskattning, ha mer roligt tillsammans osv men det har lixom inte funkat. Det är nånting som fanns förut som inte finns längre.

Men samtidigt.. Det är så sjukt overkligt att jag inte ens kan fatta det själv. Jag & Emil ? Världens bästa par är inget par längre.. Vi som alltid haft så jävla roligt och hur vi har älskat varandra.. Det känns som om vi ALLTID varit tillsammans.. Jag minns inte ens vem jag var innan oss, vad jag gjorde eller vad jag tyckte om.. Jag antar att det kommer bli det tyngsta av allt - Att vänja sig av med honom. Att han inte alltid finns där.. Min bästaste bästa vän.. Fan. Och nu ska jag snart gå och lägga mig i sängen som luktar honom, vakna upp utan både honom och Oden imorgon, nästa dag och dagen efter det.

Jag är ensam nu.

.

And I've made up my mind, I aint waistin' no more time so here I go again, Here I go again....



En ny jacka



Här är ena jackan jag fick idag, Den tunnare skaljackan som är vind och vattentät. Tyvärr fanns den bara med lila dragkedja och jag hatar ju lila. Men i övrigt var den bra :)

Den är från 8848 Altitude och finns på barnavdelningen för 750 kronor på Inter sport.

Slut för idag

Nu börjar dagen närma sig sitt slut men den har varit rolig och händelserik  :)

Steg upp rätt tidigt imorse och promenerade med Oden och sen gick jag ut med sopor, plockade undan i köket och började grädda våfflor, vispa grädde och koka lite blåbärssylt. Det vart en god start på dagen innan Mamma kom och hämtade upp mig för en tur på stan.

Målet med stadsbesöket var att jag skulle få mig en höst/vinterjacka dvs en som jag kan ha i vinter medans det ännu inte är kallt nog för min stora, tjocka supervarma jacka som är alldeles för varm när det bara är kring 10-15 minus. Kikade mest i sportaffärer eftersom jag inte är intresserad av nån ullkappa som verkar vara det enda som säljs i vanliga butiker. Hursomhelst hittade jag en skaljacka från 8848 som jag tror blir bra med en fleece under och jag behöver ju en vind/vattentät oxå inför alla hundprommisar i höst. När vi just betalat den jackan såg vi ett reaställ med en mer vintrig och varmare (men ändå tunnare än min Everest-parka) även den från 8848 så då fick jag den oxå så nu böör jag nog klara mig hela vintern !

Tog en fika som för mig bara blev en vaniljlatte på Börje Olssons, Kände att våfflorna med sylt och grädde hade tillfredsställt mitt sockerbehov för förmiddagen ;D

Kollade i en massssa andra affärer oxå och avslutade rundan med att lämna tillbaka och låna nya böcker på Kulturens Hus :)


Under Eftermiddagen: Har jag och Emil trängt ner oss i soffan och vilat lite middag och allmänt bara tagit det lungt och sen åkte vi ut till Gammelstan och hälsade på.. Läste tidningar, åt chokladcheescake & drack kaffe, Spelade buzz, åt kvällsfika i form av mackor och kollade lite på tv.

Nu har vi nyss kommit hem och jag ska ta ut Oden på kvällsprommis och sen hoppa i säng med en bok :)

Pina Colada

Här får ni ett tips på en god "drink"

Nämligen: Systemets färdigblandade Pina Colada och Breezer Pineapple !







Mums ;)

Fredag

Ah, Äntligen helg ! Har varit så sjuuuukt trött varenda morgon denna vecka så det är knappt att jag tagit mig upp ur sängen. Inte för att det blir någon direkt sovmorgon imorn heller.. Oden ska ju ut och sen ska jag åka på stan med Mamma direkt dem öppnar men hursomhelst känns det ju alltid 100 ggr lättare att stiga upp när man är ledig än när man ska iväg och jobba :D

Idag var jag som sagt stört trött på morgonen.. Gick på promenad med Oden där ute i regnet när det kändes som om jag fick ett Sms (Oooh tänkte jag nu är det säkert förmiddags kunden som avbokar för att dem är magsjuka eller nånting) Tar upp mobilen men hade inte fått nåt..

Kommer in efter promenaden och får just då ett Sms av chefen... Nämligen att min förmiddagskund ringt honom och avbokat städningen pga att dem fått magsjuka. Hur sjukt ?! Haha

Såå... Då började jag inte jobba förrän kl 13. Vi åkte ut till Storheden där jag var på Systemet, Hm och Willys. Sen till Gammelstan för att Emil skulle kolla på en Åkgräsklippare som han köpte. Hem för lunch och promenad innan jag for iväg till jobbet.

Vi har varit lite feta och ätit Pizza till middag idag och sjuuukt gott var det som vanligt från Bergvikens Pizzeria som förövrigt är Luleås bästa. Jag tog "4 små rätter" som är en pizza uppdelad i 4 delar med Salami, Hawaii, Kebab och Indiana. Gött och skönt när man har svårt att bestämma sig :)
RSS 2.0