...

Well I ain't first class but I ain't white trash...

Emil & blondinbella skäms

Blondinbella skäms över att köpa toapapper och det kan man väl förstå så fin som hon är, Men det gör Emil oxå.. Emil som älskar att bajsa och alltid vill vara macho men inte knapsu - Han skäms över att köpa toapapper.

För någon vecka sen kom det även fram att han skäms över att köpa Katt/hundmat: "Det är så pinsamt, För då tänker alla jahaaa han har en katt"

Alldeles nyss kom jag på vad jag tycker är pinsamt.. Ni ska få höra men jag tar storyn från början.

Jag åt frukost idag men ides inte laga någon lunch, När mamma sa vad vi skulle äta för äcklig mat till  middag gick jag och la mig.. Sedan vaknade jag på helt fel sida och om möjligt ännu hungrigare än när jag la mig.
Subway tänkte jag - Klart jag ska köpa mat därifrån !.. Gick ner till bilen och upptäcker först där att jag har glömt nyckeln, Upp och hämta den (humöret sjunker här ytterligare) och far till Subway som tydligen stänger kl.15

JAHA tänker jag och far till Ica, I ren frustration går jag direkt till färdigmatsdisken för jag har fan inte tänkt laga nån mat idag. Och där går jag, tittar och väljer... Men jag är inte ensam. Där går en ful tjock kille  30-årsåldern - Förmodligen ensam och oskuld. Så skäms jag.

Över att jag köper färdigmat. Som en patetisk ensam människa i en etta med kokvrå och inte en enda kokbok.

Nyklippt

Sådärja.. Idag har jag varit och fräschat till barret. Vart en hel del som försvann fast jag inte hade tänkt det först.. Och oooh vad mjukt och fint det känns nu :)

Här kan ni se skillnaden.

Före:




Efter:


I'm going down down down down

Alltså man har ju sina upp-och-ner perioder... This is down.

Allt känns för tillfället bara så hopplöst jävla tråkigt och meningslöst. Sommaren är slut och jag kan ärligt säga att jag inte gjort en enda rolig sak INTE EN ! Jag missade midsommar i Erkheikki för att Emil hade jour, Jag jobbade pajala marknad, Jag jobbar Lulekalaset, Jag missade enda bra kvällen på farmen för att det var jour även då. Och jag känner mig besviken.. Inte en enda jävla rolig sak har jag fått vara med om. Och ja - Jag är bitter !

Och imorn missar jag Thåström bara för att jag inte har nån att se honom med.


Alltså.. att jag ens ids. hejdå

Jahaja

Okey, Nu har jag lite mer ork att skriva.. Jag har jobbat till 14 idag och for direkt hem efter det. Det var jättevarmt och jag blev en svettboll. Men nu har då jag och min bil blivit goda vänner.. I början gillade jag inte att den hade choke, servo och sådant jag var ovan med haha. Men nu går det som sagt bra.

Sen har jag suttit här vid datorn och ätit plommon, druckit PK, msnat osv. Åsså har jag bokat en klipptid till imorn  så man får kapa bort lite slit-hår och bli lite uppfräschad :) Funderar även på att byta hårfärg inom någon framtid.. Har bara lite svårt att bestämma mig för vilken färg.


Imorn är jag iaf ledig och det ska bli så jävla skönt. Ska som sagt klippa mig och vara å småshoppa lite grejer åsen börja packa lite smått så allt är färdigt när jag slutar jobbet på måndag.

hm..

Idag tänkte jag vara lite privat... Jag är bara så less.
Man blir så trött.

Systembolaget Rekordsäljer

Läste nyss i tidningen hur mycket vi Norrbottningar egentligen handlar på systembolaget.
Är det bara jag som tycker att dessa mängder låter som väldigt mycket med tanke på att Norrbottens invånarantal bara är 250.000 människor ?



Från Januari 2009 till Juni 2009, Alltså på ett halvår köpte vi:

* 304.000 liter sprit
* 4,2 miljoner liter öl
* 427.000 liter cider/blanddrycker
Och
* 7000 liter alkoholfria alternativ

(Sedan kan vi lägga till all hembränd sprit, Det vi köper i Finland och allt smuggel från Danmark och Tyskland)


Topp 3
Det här köpte vi mest av:


Sprit:
1. Renat brännvin
2. Lord Calvert
3. Koskenkorva Vodka

Öl:
1. Sofiero Original
2. Norrlands Guld
3. Lapin Kulta

Vin:
1.
Foot of Africa
2. JP Chenet
3. California White

Hej Onsdag

Jag är helt dagvild men nog är det väl Onsdag idag ?

Jag har drömt så mycket hemskt inatt så hälften vore nog.. Först drömde jag om nån hemsk man som lurade ut en massa tjejer att simma med balklänningar på sig i en sjö och sen kastade han spjut på dem så att alla dog. Det var tjejer jag jobbar med, såna jag känner, såna jag gått skola med osv.

Sen drömde jag att Emil hade blivit tillsammans med nån annan tjej medans jag var borta men Emil var inte Emil utan han var en liten negerpojke som hade blivit tillsammans med en mörkhyad tjej på mitt jobb.

Sen var jag med en barndomsvän till mig i Umeå och klättrade över ett staket och skulle gå på en stig längs vägen.. Men då började plötsligt stigen luta som faan neråt och var helt av blankis så jag bara halkade ner rakt mot en kant och där var det typ 20 meter ner till marken så jag skulle ju lätt ha dött om jag ramlade.. och där hängde jag.

Sen skulle jag åka flygplan och då började dem säga i högtalarna att planen skulle störta osv.


Haha drömmar låter så fjantiga alltid men jag lovar att det var hemskt på riktigt :p

Godnatt

Nu är det strax dags för sängen.. Jag har haft en otroligt lång och seg dag så nu är det nästan skönt att den är över. Eller det är ju bra att dagarna tar slut så att jag fortare får åka till älskling..  Visst är det underbart att man efter 2 år fortfarande är barnsligt nykär ? Jag älskar Emil så mycket att det finns inte... Pratade nyss med honom och sa godnatt åde.

Jag har även ätit kvällsmat och pratat ett bra tag med Amanda.


Åsså har jag ju köpt en kofta, En sånhär fast ljus mintgrön.
Jag vet att den ser rätt kärringaktig ut men jag tror den kan vara söt.
Dessutom var den så billig.

<3

Åh

Baby kom hit... Dom hade varit till Luleå och hämtat 2 bilar så då kom han och hälsade på en sväng. Vad glad jag blev ! :)

Älskedu <3

Weirdo..

Jävla skumt... Nivet hur man alltid inbillar sig hur skönt det kommer bli att vara ledig och att man bara ska vila upp sig och ta det lungt när man änligen har chansen. Det håller ju typ 2 timmar !! Nu är jag uttråkad.. OCH jag är less på Mamman på gården som dygnet dygnet runt ropar på sin jävla unge.. Jag är trött på att höra Amandaaaa, Amanda vars är du, Är Amanda där, Amandaaaaaaaaa

Ja ni fattar.


Min mamma kom hem igår och var så glad och hade en överaskning åt mig. En hallonöl.. Tyvärr var jag tvungen att förstöra glädjen med att säga att jag redan smakat den och inte gillade den värst mycket. Ska dricka den nu tror jag... Och äta lunch och sen sova för jag börjar bli trött... Väldigt trött.


Emma & Villes bebbe kommer ju snart så vi har köpt presenter.
Här får ni se.


Grön molnbody från Meandi


Vit body med älg! Haha

Tisdag

Inatt var jag övertygad om att jag fått svininfluensan ! Trots att jag fått massage och tagit en bamyl innan jag gått och lagt mig vaknade jag av att jag hade SÅÅ ONT i huvet, axeln och nacken. Sen har en viss gullig pojke lämnat kvar sin förkylning här innan han for så ont i halsen har jag och är sådär allmänt krasslig.
Jag steg upp och tog en Panodil och värken försvann.. Nästan helt. Så jag har nog klarat mig trots allt ;)


Skönt att vara ledig idag.. Jag sov till 09:21, hoppade in i duschen, åt plommon vattenmelon och god macka till frukost.
Sen bar det av till stan där jag flyttade över min lön till rätt konto. Yey - Jag är så rik :)


Vad mer ? Jag har inga planer för dagen förutom att ta det lugnt. Ska kladda ihop lite fler arbetsansökningar och kanske sova en stund ;)



Jag älskar Emil oändligt mycket och saknar honom så. Bara en vecka kvar :)

Burn baby burn

Shalala... Inte fan kom det nån finne och kollade på bilen. Jag blir så less på alla idioter ? Vad tjänar man på att ringa runt på annonser å säga att man ska komma å kolla när man ändå inte gör det ?.. Anyway så ringde det en annan karl från Växjö idag som ville åka tåg upp och köpa men han skulle höra av sig när han hade bestämt.


Jag har som sagt bakat... Sett lite på tv, pratat med baby, vilat, dammsugit, fått min stela nacke masserad och sökt jobb för glatta livet. Har faktiskt hunnit skicka iväg 5 stycken ansökningar.. 4 av jobben är i Umeå. Så nu är det väl bara att vänta å se.


Inget mer lär hända ikväll.. Ska göra nån god kvällsmat och bara ta det lungt & sova tidigt. Imorn ska jag först och främst på stan och flytta över min lön till rätt bank.

??

Har allt det här goda något med detta att göra ??






Eller är det helt enkelt så att byxorna krympt i garderoben ??

Chokladmuffins med Frosting

Har hunnit baka idag oxå, Blev Chokladmuffins med chokladfrosting :) Gött




Chokladmuffins:

100g Smör
2 dl Strösocker
2 Ägg
1,5 tsk Vaniljsocker
0,5 tsk Bakpulver
1 krm Salt
2 dl Vetemjöl
4 msk Kakao

1. Rör ihop ägg och socker om du vill ha kladdiga kompakta muffins, Vispa om du vill ha dem fluffiga.
2. Smält smör och låt det svalna.
3. Under tiden rör du ner resterande ingredienser. Häll till sist ner smöret.
4. Grädda på 200 grader i 10 minuter.

Chokladfrosting:

Philadelpia
Florsocker
Vatten
Kakao

Jag använde inget recept men det finns massor på nätet eller så gör ni som jag.. Prova er fram.


Dagens Rätt

Dagens Middag i all enkelhet.

Sallad gjord på blandsallad, paprika, körsbärstomater, lufttorkad skinka, fetaost, svarta oliver, ärtskidor och gurka.
Och ett underbart gott bröd från Café Trend som heter Tresur




Måndag

YEEEEY, LEDIG !!! :D


Har kommit hem för en stund sen och nu borde jag kladda ihop nå arbetsansökningar.. Vilket alltid är lika jobbigt. Sen skulle det komma nån guube från Finland och kika på Mercan idag.. Bäst att han köper den annars behöver han fan inte komma ;p



Nånå.. Ingen tid att förspilla. Måste äta något oxå.

Söndag

Åh bara imorn kvar sen är jag ledig en hel dag.. Gud vad det ska bli skönt !


Tråkigt nog åkte Emil idag men före det myste vi en massa, var på Öb, Biltema och Jula. Vart inte att fara på utställningen idag eftersom att det regnade hela tiden. Jag började då jobba 14 och fick sluta en halvtimme tidigare dvs 20. Dessutom var det skitgod mat idag och inte speciellt stressigt eller nåt.


Nu är jag då väldigt trött och har lite ont i huvet/nacken. Ska väl bara hålla mig vaken lite längre, göra nån kvällsmat och sen sova som ska bli såå skönt !

Lördag

Idag var det fan inte skönt att stiga upp 05.45 eftersom jag sovit som en jävla kratta inatt.. Inte bara inatt utan en massa nätter men nu var det extra dåligt. Kunde verkligen inte somna så efter 12 nångång gick jag och la mig i Marcus rum.. Kändes ju dumt att lämna Emil själv i min säng nu när han äntligen är här men vi sov båda bättre men när vi fick mer plats :)

Anyway så somnade jag skitsent.. Vaknade hundra gånger och sov allmänt skitdåligt. Men jag överlevde dagen ändå.. Så for jag hem till Baby och vi gjorde väl inte alltför mycket då.. Sen lagade vi Lasagne till middag som vart vääldigt god. Efter middagen ville jag provköra min bil så for och tankade den samt köpte en PK på Willys. Tankade på Minipris där bensinen kostade 12.44/L skitbilligt. Not


Ja.. Sen har jag varit trött... Klippt Emils hår, tittat på när han badat badkar och sen har vi druckit the och löst korsord. Vi kurerar oss mot förkylning vettni. Nu sitter han här och bankar på stolen och vill ha uppmärksamhet.. Vi ska på Hägnan imorn på Norrlands motorhistorikers visningsgrejs. Jag börjar inte förrän klockan 14 så.

Åh :)

Ooh så trevligt !
Först fick jag lönen från mitt första jobb - 10.000 kronor. Och nu fick jag just hem en lönecheck på 3.400 som jag inte alls hade nån aning om ! Hade helt glömt bort att jag hann jobba ett tag inom vården innan Juni var slut :D



Yey :)

Money Money

4000 kronor fattigare

Jag har köpt en volvo
Det trodde ni aldrig va ?
En vit 244 med b23a, overdrive.. Och servo tillåmed.

Jag ska sälja min Mercedes, Det trodde ni inte heller va ?


Det trodde inte jag heller.


Men så är det.


Undra hur länge man ska ha kvar den här bilen då.. Och vad ska man köpa nästa gång ? Tihi nä nu ska jag sluta. Ska ha den här hela vintern.

Elako

Vi skulle grilla och for på affärn för att köpa hem något mer då köttet inte riktigt räckte till 2 personer.
Så går vi där bland diskarna och väljer..

Emil: Felet med dig är att du är tjej men ändå äter du så mycket.

Köpa Köpa Kläder

Jag hade just tänkt göra en beställning till HM men då ville Mamma kolla först om hon skulle köpa nåt så jag får göra det ikväll då.

Det här fina ska jag köpa :)


Mörkblå hoodie i Velour


Mörkgrå lång kofta


CeriseRosa Bh


Ett par trosor i samma färg som egentligen inte hör ihop med Bhn men de var snyggare än dem tillhörande :)


   

Sen har jag inte riktigt bestämt mig ?
Tror att jag ska köpa en sånhär jacka men är inte säker ännu... Och om jag ska köpa en är jag osäker på vilken färg.
Lutar nog åt den vita ändå.

In Pictures

Min "helg" i bilder.



Vi grillade så det rök.



Baby var grillmästaren.. Och pratade i telefon.


Jag drack Hallonöl från Hor-Trädgården


Sen gick jag in och..


Tillverkade klyftpottis


Money Money

Till alla er som undrar varför jag alltid snålar och sparar, tycker att mina pengar inte gör någon nytta på banken.. Att de är till för att användas osv. Nu ska jag tala om för er varför det är så bra !

För att jag utan problem bara kan bestämma mig för att köpa en bil närsomhelst utan att ens behöva sälja den jag redan äger, för att jag aldrig behöver vara pank, för att jag aldrig behöver tacka nej till något jag vill ha.. Får jag lust att resa eller åka nånstans så är det bara jag gör det.. För att det är värt att köpa viktiga saker istället för att slösa alla pengar på småskit man inte bryr sig om.



Imorn hämtar jag hem nybilen och sen sätter jag Compakten på blocket. Vilken svikare jag är ;D

Jordskalv

Tydligen har man känt ett jordskalv tydligt i Luleå idag då skalvets centrum var i Kalix.. Men det missade ju jag eftersom att jag är i umeå :p


Tröttsamt värre dock med töntar som ringer SOS för såna saker.. Vad ska dem göra åt saken och är det inte lite korkat att blockera en livsviktig linje för att ringa och säga att man är rädd för en skakning i marken ?

Onsdag

Idag är den inte efterlängtade dagen - Dags att åka hem :( ... Som tur var kommer baby till mig om bara ett par dagar :)


Jag har nyss vaknat och började direkt plocka undan i köket.. Vi grillade igår och gjorde klyftpottis till och det vart jättegott. Sen provade vi ju som sagt Hoegaardens hallonöl och dem var OK.. Jag kommer inte köpa dem igen men dem var ganska goda om man svalde snabbt. Godare än öl - Inte lika sliskiga som cider. Dock är ju burken lika liten som en PK å ändå kostar dem 14.50.


Nu idag är planen den att jag ska dammsuga, diska och tvätta kläder. Sen har jag ett dilemma som jag står inför. Jag har hittat en annan bil jag funderar på att köpa. Men hur ska man kunna bestämma sig ?

Min Dag

Regnet försvann så jag gick med glas & kartongsopor. Något Sex and the city blev det inte för att det inte fanns några avsnitt.

Jag har suttit vid datorn, ätit, städat, diskat, sovit och sånt typiskt tidsfördriv - Men snart kommer äntligen baby hem :)

:D

Fan vad denhär dagen började bra då ;p Låter som om jag fått ett jobb.. Bara 3 dagar i September som inventerare i Luleå, Skellefteå och Piteå men ändå kul & bra !

Får veta säkert på 1-2 dagar :)



Här i Umeå regnar det då.. Vilket det gjorde igår oxå.
När Emil kommer hem ska vi fara i nån affär åsså ska vi köpa å prova Hoegaardens hallonöl :)


Mer vet jag inte ? Jo vi såg en ganska bra film igår om Jerry lee Lewis. Sen sov vi.. Och jar har ju ganska nyligt vaknat. Ska göra mig nudlar nu och sen ska jag se lite Sex and the city på datorn :) Hade egentligen tänkt gå med en massa sopor men orka i regnet.

?

Varför svider pyttesmå skärsår så jävla mycket ?


Trallalaa

Känns som att det är Fredag imorn för att jag ska åka till Umeå direkt efter jobbet. Men så äre ju inte.. Bara Söndag. Men man blir så jävla dagvild när man jobbar på helgerna, Tycker jag iaf.


Har sovit som en jävla kratta flera nätter i rad nu så därför var det väldigt uppskattat att Mamma hade köpt hem en PK åt mig :) Mmmm så gott.. Är jättelänge sen jag druckit nå Energidryck sist så ska ta den snart :)

Vad mer då ? Jo jag har ju nyss kommit hem från jobbet... Ska Packa & Duscha idag åsså ska jag ju laga en god middag av nå fint kött med stark green curry-sås åsså en matlåda till imorn som ja kan äta på bussen, Ska göra nå baguetter med rostbiff :)



Jag älskar Emil !

Men könsooord

Om ni vill veta har min stubin så jävla brunnit ut.. Fyfan vad jag har hatat mitt jobb idag. Eller inte jobbet kanske men... Alltså först kom jag dit och vart ensam i en timme för att en var sjuk och en slutade. Sen har dom jävla klåparna inte gjort NÅNTING på förmiddan typ... Diskmaskinen var inte tömd, soporna var kvar, tvätten var kvar, en i rullstol hade inte varit på toa, en hade dem inte lagt för att vila middag, en hade fått medicin fel tid, inget 14-fika var förberett och såklart inte middagen heller. Jag vart så jääävla less !!


Sen orkar mitt tålamod inte med gamlingar som går in i alla rum och stör folk, pissar överallt, bara sitter och babblar om allt och ingenting och som inte fattar nånting man säger utan bara gör tvärt om hela tiden och går runt och försvinner iväg. Då blir det tillslut ganska så jävla ansträngande att försöka le och snällt förklara om allt 1000000 gånger i hopp om att det ska gå in. Men det gör det inte.


Jävligt jävligt skönt att jag fick sluta tidigare iaf !

Mmm

Me want


Damnit

Men jävlar vilken sovmorgon då... Har sovit jättedåligt inatt så nu vid 07.30 gav jag upp. Har läst tidningen i lugn och ro, löst korsord och ätit frukost.

Eftersom jag börjarkl 14 idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt nu på förmiddagen. Måste knåpa ihop några arbetsansökningar, Se om jag kan packa lite smått till umeå och sådant. Måste bara piggna till lite - Är såå trött !

Hiihih

Nu har jag varit i Gammelstan och spelat The Sims 3. Jag gjorde mig och Emil.. Haha alltså Emil blev svinlik.






Hahah och våran bil då, (För er som inte vet så har Emil en bronsfärgad solfilmad 240)

Så Skönt

Det slog mig just att... Sen ett bra tag tillbaka, Just nu och förhoppningsvis även i framtiden har jag lugn & ro i mitt inre.

Jag behöver inte oroa mig en massa, Jag är inte uppstressad och nervig. Jag är inte på en evig jakt efter någonting jag inte vet vad det är, Jag måste inte flänga runt efter upplevelser tillfredsställelse eller bekräftelser. Jag är bara jag, Jag har vad jag har och jag gör vad jag gör - Och det räcker !

Det är helt och hållet tillräckligt. Jag har allt jag behöver. Förstår ni vilken lättnad den känslan ger ? Jag har ALLT.



May the wind always be at your back,
And the sun upon your face.
Let the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars.

Rabarberkaka

Den här kakan bakade jag till mitt "Studentfika" och även igår. Väldigt god variant på torra pajer.
Dessutom väldigtväldigt enkel.




Ingredienser:
2 Ägg
1,5 dl Strösocker
2 dl Vetemjöl
400g Rabarber
1,5 dl Pärlsocker
75-100g smält Smör

Gör såhär:

1.
Sätt ugnen på 225 grader, Smörj och bröa en form med 24  cm's diameter - Helst en form med löstagbar kant.

2. Vispa lätt samman ägg och socker, Rör sedan ner mjölet och häll smeten i formen. Strö över rabarbern hackad i ca 2 cm stora bitar.

3.  Täck med tunna skivor smör - Använd osthyvel. Strö över rikligt med prälsocker och grädda i ca 30 min, Tills kakan känns torr.

***
Jag tyckte 400g rabarber vart lite  för mycket så jag använde lite över 300g. Bytte ut hälften av pärlsockret mot farinsocker och rev även citronskal över.

Ps. Vaniljsåsen är ju också hemmagjord men den har jag inget recept på.

Åhh

Asså gud är emot mig... Våran dator tar typ inte emot Sims-spelet.. Eller asså det är skivläsaren det verkar vara fel på  för INGET händer.

Hoppas det fixar sig sen för ja vill fan spela :p...  Mamma är en latmask och ville att vi skulle beställa junkfood till middag idag och jag sa väl inte nej direkt så det ska bli väldigt gött ! :) Jag har bestämt mig för Kebabpizza, Är faktiskt länge sen jag ätit det.. Väldigt länge sen.


Det där receptet jag skulle lägga in kommer sen.. Nu ska jag be Mamma beställa för ja svälter ihjäl.



Ps. Skönt föresten att jag börjar kl 14 imorn :)

Godnatt

Jag orkar inte skriva nåt... Börjar kl8 imorn och ska sova strax.



Imorn ska ni få ett recept på en rabarberkaka.

Torsdag

Idag är min enda lediga dag på hela veckan... Så vaknar jag upp och är typ sjuk, Eller ja inte riktigt sjuk kanske men med en väldans huvudvärk, ont i halsen och täppt i näsan.
Tyvärr har jag inte tid att bry mig om det utan jag har först varit på affärn och skickat ett boxpaket samt köpt grön curry-pasta, Sen kom jag hem och frankerade ett Tradera-paket som jag med väldigt mycket våld tillsut lyckades knosa in i brevlådan - Hoppas inte frimärkena eller adresslappen gick sönder bara :s

Resten av dagen måste jag oxå anstränga mig en massa med saker som att laga en svingod wook till middag, byta sängkläder, dammsuga och allt såntdär jobbigt. Först av allt borde jag kanske äta frukost ? Det låter som en bra ide fast nu har ju klockan iofs hunnit bli lunch... Jag röstar på nudlar !


Mat-lista

Jag hittade en lista på en mat-blogg... Och den var rolig för mig att fylla i :)

Mest avvikande mat du tycker om: Surströmming kanske, Det är ju inte så många i min ålder som tycker om det men det är ju så GOTT !, Sen tycker jag ju väldigt mycket om rökt hjärta.


Mest avvikande mat du inte tycker om: Kanske ugnspannkaka, Det hatar jag verkligen medan exakt alla andra verkar älska det. Segt, uppvärmt mjölgegg. Nej tack


Mest typiska mat du inte tycker om: Blodpudding, leverbiffar, bruna bönor, sill, fiskbullar och sådant päckel gillar väl ingen.


Och mest typiska mat som även du gillar: Ja pizza, hamburgare & tacos måste jag väl säga då haha


Favorit bland utländsk mat: Sushi ! Och Thailändskt såklart.


Favorit bland svensk husmanskost: Oj, Alltså riktig gammal husmanskost är fan inte min grej. Men hemmagjord palt är ju gott :)


Och något svensk du tycker mindre om: Hehe lättare där då. Köttsoppa, Isterband, Kålpudding och de jag nämnde på fråga 3. Mjölkstuvade makaroner hatar jag också.


Godaste matbrödet: Foccacia ! Mmmm


Godaste bakverket: Ååh vad svårt !! Lyxmuffins och Silviakaka är det jag kommer att tänka på nu. Och dammsugare/filmrullar såklart ! :D


Bästa vardagsmaten: Wook eftersom det är gott och enkelt samtidigt som det går att variera väldigt mycket och göra billigt. Sen tycker jag väldigt mycket om olika biffar och korvstroganoff.


Och någon vardagsmat du är riktigt trött på: Köttbullar & makaroner, korv & makaroner, köttfärssås & makaroner. Allt såntdär skit man har ätit hela livet.


Din favorit på restaurang: Jag har inte råd att gå på fina restauranger så när jag gör det blir det oftast Thailändskt på Baan Thai som jag älskar!

  

Vad föredrar du till efterrätt: Hmm..Nån god kaka tror jag. Sött men inte för sliskigt och tungt. En rabarberpaj kanske  :)


Vilken krydda uppskattar du mest: Färsk vitlök absolut ! Sen använder jag cayenne, chili, paprika och curry i det mesta jag lagar faktiskt. Mer eller mindre.

  

Och en krydda man kan slopa helt: Jag hatar dill, Och tycker inte så mycket om örter i allmänhet.. Gillar inte rosmarin, salvi, timjan och sådant. Kryddpeppar och lagerblad är väl inte heller så smaskens.


Sista frågan, Vad är delikatesser för dig: Löjrom, mögelost, rökt/torkat/gravat kött.

Tappade bort rubriken

Nu har jag kommit hem efter att ha varit ett par timmar i Gammelstan... Fastnade ju såklart i  The Sims 3 haha !, Det var ju kul och så när man hade fler saker att välja på men det var oxå mycket konstigare och svårare system på grannskapen eller vad man ska kalla det.. Ni som spelat det fattar säkert ? Sen tyckte jag inte om att grafiken har blivit så jävla Playstation-aktig.



Så såg jag halv åtta hos mig där innan vi for och tankade åsen hem. Jag börjar bli hungrig så jag ska väl förbereda nån god kvällis snart.


Ps. Jag skulle ge bra mycket för em fotmassage just nu ! Fyfan vad ont i fötterna jag får av att springa runt på jobbet hela dagarna.

Onsdag

Yeeey imorn är jag ledig ! Fan vad skönt :D


Nu åt jag nyss korvstroggis & mackaroner så jag blev dödsmätt. Är ändå svinsugen på nåt gott så kanske jag köper nåt litet på affärn sen. Måste ändå vara och köpa en massa frimärken.

Funderar oxå på om jag skulle fara till G-stad en sväng. Mamma skulle ändå dit efter jobbet och Marcus behövde hjälp i Sims 3 som jag själv förövrigt är väldigt nyfiken på :D Åsså behöver jag tvätta kläder och tanka bilen.

Västerbottensostgratinerade Grönsaker (Och en baugette)



En väldigt enkel rätt/tillbehör

Ta de grönsaker du tycker om som går bra att gratinera, Täck med Västerbottens ost och ha i ugnen tills osten fått fin färg.

Här på bilden har jag Paprika och förkokta Svartrötter. Vi gjorde även Zuccini men det äter ju inte jag så :D

(Och en baugette med ClubSandwich-röra och sallat) ;)

Tisdag

Åh äntligen hemma från jobbet... Det måste vara skitspännande att läsa min blogg varje dag "Nu har jag kommit hem från jobbet, nu ska jag snart till jobbet" Men det är ju precis så spännande mitt liv är just nu. Jag blir så trött.. Åsså hade jag ju ställt in mig helt mycket på att vara ledig imorn åsså var det inte förrän på Torsdag :(




Nåväl.. Jag har läst tidningen och löst korsord. Sen läst en massa bloggar. Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen ska jag fan ta en välbehövd powernap

Godnatt !

Har inte hänt mycket under kvällen.. Jag har duschat, sett tv, pratat med älskling och såntdär. Nu åt jag nyss kvällis och ska kasta mig i sängen. Är helt trött åsså börjar jag ju 06.45 imorn.


Och en bra grej... Nu har vi hittat orsaken till att min bil kokada hela tiden. En slang hade spruckit så där läkte det hela tiden ut lite vatten och när det blev för lite i kylaren började det ju såklart koka.



GODNATT !

Nationalteatern

Ibland sätter jag mig ner och lyssnar på gammal musik. Och då menar jag musik som jag älskade för massor av år sen.. Mina barndomsidoler - Nationalteatern, Ett proggband från 70-talet.


Barn av vår tid


Sent en lördag kväll

Men min absoluta favorilåt med dem är nog ändå Bara om min älskade väntar. Den fanns inte på youtube men den är u n d e r b a r.

En sån söt ;)

Se vilken gullig tomat ;)



Hemmagjord Müsli

Jag har alldeles nyss gjort mig en burk egen müsli. Det gick fort, Var väldigt enkelt och blev väldigt gott !

I den hade jag:
Havregryn
Rågflingor
Krossade linfrön
Solrosfrön
Pumpakärnor
Sötmandel
Hasselnötter
Torkade aprikoser
Russin
Kanel
Honung
Lite vatten

1. Hacka nötterna och blanda dem med alla torra ingredienser förutom frukten.

2. Lös upp honung i lite vatten eller använd flytande honung som du sedan blandar ner ordentligt i müslin. Häll upp på en ugnsform och värm på 200 grader till den fått lite färg och torkat.



3. Låt svalna och tillsätt sedan den torkade frukten.



Klart !

Givetvis är det bara fantasin som sätter gränserna. Blanda i kokos, fröer, olika nötter och gryn. Alla torkade bär och frukter passar. Do what you feel like :)

Måndag

Bra start på dagen ! (Inte)

Nån hade tagit sig friheten att placera mig på en annan avdelning idag utan att ens fråga mig för att dem behövde mer hjälp där. Så då satte dom mig dit trots att det fanns två ordinarie att välja på som kan något om den avdelningen. Kändes inte så kul att komma till ett ställe där man inte har nån aning om Vad nån heter, Vem nån är, Vad dem har för vård/hjälp/stödbehov, Vad dom har för rutiner eller nånting. Sen när jag väl kom dit då så var den personalen sur för att de kom en vikarie istället för en ordniare när det var dem ordinarie som skickat mig dit... Efter en timme fick jag som tur var gå tillbaka till min avdelning igen ! Skönt


Resten av dagen har gått fort.. Hade ju så få timmar idag så.

Söndag

Okey, Det har varit riktig bloggtorka denna helg men inte har jag väl tid att sitta vid datorn när jag är med baby :)


Idag bjöd han mig på mjukglass på Frasses Glassbar, En ENORM mjukglass som jag vart så mätt av så att jag inte orkade följa med till Emma & Ville som bjudit dit oss på rabarberpaj + Att jag var så jävla trött då så jag sov tills Emil kom hem igen.

Så har vi gjort det vanliga.. Ätit, myst en massa, vart i nå affärer och såntdär.

Var såklart tråkigt att åka hem men jag ska nog åka dit igen nästa Måndag - Torsdag när jag är ledig :)



Och... som vanligt så älskar jag min baby mest i världen.

Lördag

Kort sammanfattning:

Idag har vi varit på Vännäs Motormusem, Ätit, Vilat, Sett film, Hälsat på Emma & Ville. Nu är det Ondskan på Tv och jag har ont i huvet.

Fredag

Tralalaa nu är jag framme Umeå sen någon timme tillbaka. Jobbdagen gick bra... Bussresan var okey för att dom visade två filmer: Rallybrudar och en annan rolig om jag inte vet vad den hette.

Vi har varit och handlat å ätit middag å baby har varit så duktig och städat överallt för att jag skulle komma mihih :)

Torsdag

Äntligen hemma :) Hehe.. Nä detta jobb-pass har faktiskt inte varit speciellt jobbigt alls, Svinlugnt med andra ord.

Bilfan kokar igen.. Nu får den stå på felsökning under helgen åsså lånar jag jettan å kör med till veckan. Kanske är det nån liten läcka nånstans så när det blivit för lite vatten i kylsystemet börjar den koka av den anledningen. Kanske är det så.


Anyway.. Åt nyss kyckling, ris och sås. Ska väl ta nån kopp te nu åsådär. Måste packa allt färdigt ikväll oxå för imorn åker jag lite tidigare direkt från jobbet till Umeå. Ska bli kuuul å va me älskling !


Hoja jag är stressad som vanligt när jag ska åka bort.. måste packa och förbereda allt å är så rädd att glömma nåt.

Torsdag

Skönt med lite sovmorgon idag men jag har en fråga; Hur fan ska jag orka jobba hela eftermiddan/kvällen ??


I övrigt har jag inte mycket att förtälja om dagen, Har ätit, gått i tvättstugan, Satt i motorvärmarn på bilen, packat lite... Läst tidningen. Ja nivet, bara väntat på att börja jobba.


Ikväll blir det stressigt att göra färdigt allt till imorn. Menmen.. Äh nu ids jag inte skriva nåt mer.

Bilar i mina tankar

Alltså jag kan inte tänka på nånting annat än att ja vill byta bil. Allvarligt ? Jag har kört med HOB:en i en vecka och nu vill jag ha nytt ! Vad är det för jävla sjukdom som drabbar alla bilägare ??

Grejen är att jag vill ha en snygg, fräsch, skattefri bil... Det har jag men jag är fortfarande inte nöjd. Jag vill ha nåt annat.. En w116 eller w126. Säkert skitbilligt.


Onsdag

Fy.. Nivet igår så berättade jag ju om att jag jobbade med en tant som var så himla elak hela tiden. Allt jag gjorde var fel fel fel, Allt påpekades, Aldrig aldrig nånsin var det nog.. Och allvarligt. Alla jag har jobbat med där säger olika saker.. En säger att man ska göra på ett sätt och nästa säger precis tvärt om. Hur jävla lätt är det att göra rätt då ?

Och sen.. Vem fan ids börja skälla ut någon för att de säger "Behöver du hjälp med något", "Hans lakan blött, skall jag byta det".  Vem orkar påpeka att man tagit en annan gryta att koka potatisen i än vad hon brukar. Varför blir man sur för att någon använder den vita osthyveln istället för den bruna. Jag är inte den som tar åt mig av vad andra säger men när man blir utskälld för exakt allt man gör börjar det faktiskt bli lite halvtråkigt. Så tillslut sa jag ifrån.. Hon bad så heemskt mycket om ursäkt och hade inte alls menat att klaga på mig och blabla. Förhoppningsvis menade hon det för så jävla kul är det inte att göra sitt bästa och sen ändå bara få skit för det.


Nåväl... Jag slutade kl 13 idag och for in till stan efter det. Folk var idioter och körde hursomhelst hit och dit och tutade som fransmän. Bilköer och trafikarbeten överallt och inte en enda ledig parkering så långt ögat kunde nå. Jag gav upp och for hem.

Nu kom jag på att  jag har ett paket att hämta ut på affären åsså behöver jag köpa frimärken så ska väl pallra mig iväg dit nu innan jag somnar.

Från mig till dig

Baby om du tänker läsa min blogg, Sluta nu. Jag ska visa dem andra vad jag köpt i present till dig. Så tjyvkika inte ;D




Jo som sagt.. Jag har en underbar pojkvän som jag är väldigt kär i. Han låter mig ofta få som jag vill och gör sitt bästa för att alltid göra mig nöjd. Han är så snäll och gullig och omtänksam min älskling.
Bara för att han är så bra förtjänar han en present.






Dem här snygga byxorna har jag köpt åt honom.
699 kronor på Sivletto och såå snygga !

Sjuk ?

Hujja, Jag mår inte alls bra idag heller. Fick ont i huvet direkt jag kom hem från jobbet och nu mår jag illa ,fryser och är helt trött. Uh

Tisdag

Jag har världens segaste dator och jag är dödstrött. Vill sova en stund men har nog svårt att somna på nätterna ändå så borde nog låta bli.

Idag hade jag ju en kort dag vilket var skönt men jobbade tyvärr med en kärring som gnällde på exakt allt man gjorde och inte gjorde. Allt var fel och hur/vad man än gjorde borde man ha gjort på ett annat sätt. Hennes sätt. Nåväl.. Det jobbade ju en jättesnäll oxå så det gick bra :) Denna snälla människa skullle även byta en timme med mig så jag kan åka till Umeå på fredag.. Min buss går ju 13.50 och jag slutar inte förrän 14 egentligen så jag hade ju annars inte hunnit :)


Nu ska jag väl göra nån marinad till nå kebabspett som vi ska grilla till middag idag.


Puss på Emil.

Thåström

Jag hade inte tänkt gå på Luleåkalaset men jag måste se Thåström igen, Jag måste bara det.

Risken är väl att jag får gå själv eftersom ingen lär vilja följa å se han men då får det bli så. Jag tänker inte missa det iaf.


Måndag

Ledig ledig ledig... Fast har ändå ångest som fan för att jag sjukanmälde mig igår fast jag mådde helt dåligt på riktigt. Varför får man dåligt samvete när man gjort något som inte ens är fel ?

Nåväl.. Känner mig helt uppstressad över allt fast jag försöker att låta bli. Hade tänkt gå på marknaden i stan idag men jag skiter nog i det, Marknader har ju bara skrot ändå så. Dessutom köpte jag en present åt Emil igår för 770 kronor.. Bara sådär. Han fyller inte år eller nånting. Bara för att  jag älskar honom så mycket.... Hoppas han blir överaskad och glad !! :D

Åsså har jag nyss packeterat 2 grejer jag sålt på tradera. En tröja och en jeansjacka.



Hmm hmm hmm... Inget mer att skriva kanske. Jag är trött och borde dammtorka.

Ps

Det heter AsFalt och inte AsValt.

Jag älskar oss !

Nu har jag åkt iväg och träffat baby en sväng. Mötte dem på Örnäset då och som tur var skulle dem käka på Max i Lule så vi for dit och åt men jag tog bara en Supreme Jr. Följde ju egentligen bara för att sällskapa. Spolade i en 10L i bilen och sen kramade & pussade vi varandra farväl.





Jag älskar oss ! <3

My love

Nu ska jag snart åka iväg till Örnäset för att träffa baby... Dom ska lämna av Sara där och eftersom att det är Emma & Ville som kör så ids dem inte stanna på Porsön oxå, Därför åker jag dit istället så hinner jag träffa baby en liten minut. Vilket det såklart är värt !


Ska bara göra mig lite snyggare först :D

Söndag

Är hemma idag fast jag egentligen skulle ha jobbat 06.45-14.00. Var så jävla trött när jag vaknade imorse så det var inte klokt och sen när jag steg upp kändes det som om det snurrade i magen, mådde illa och kunde inte få i mig nån frukost så jag sjukanmälde mig och gick sen å la mig igen. Somnade seriöst på typ 30 sekunder och vaknade 6 timmar senare. Väldigt olikt mig men jag var väl antagligen helt slut efter den har långa veckan med allt nytt att lära sig och komma ihåg, jobb varenda dag och dålig sömn & mat. + Allt som har jävlats med mig.


Nu är jag då piggare iaf efter att ha fått sova ut :) Får se vad jag ska hitta på idag.. Hade behövt dammtorka iaf.

Öhh

Jaha vart fan ska man börja ?

Har varit svinkallt idag.. Somnade sent igår och började tidigt idag. En gubbe på jobbet vart helt dålig och fick åka ambulans till sjukhuset.. Misstänkt hjärnblödning. Så en var tvungen att följa med och jag blev ensam kvar med 8 boende, En halvtimme tills jag slutade och en jävla massa att göra.

Oj, Glömde jag nämna.. Biljäveln kokade imorse igen - Och när jag for hem.. Vart dock inget stormkok eftersom jag hann stanna innan tempen vart för hög.

Kom mig då hem tillslut men nog börjar jag känna mig lite less.. Här sitter jag och är dödstrött i Luleå istället för att vara i Pajala på marknad med en bil som jävlas istället för att vara snäll och jobbar min sjätte av sju dagar denna vecka imorn. Fyfan... Är det dehär som kallas livet ?



Jag själv en dag som denna.

:( :(

Åååh vad jag saknar min Älskling ! Det var jättetråkigt idag att jobba när jag visste att jag hade fått träffa honom om jag varit hemma !

Nu kommer vi inte ses förrän nästa Fredag och då är det 11 dagar sen sist.. !


Jag saknar ihjäl mig !

Fredag




Shiiises vad trött jag är !! Undra hur jag ska orka jobba till 20.30 ikväll ? Får väl pimpla kaffe eller något. Hoppas jag jobbar med nån kul ikväll då går det alltid fortare.


Är helt nervös också för att bilen ska börja koka igen men idag är det ju flera grader kallare så hoppas det går bra.


Och något mer intressant än såhär kan jag nog inte bjuda på. Finns bara 3 saker att säga och det är att jag är trött trött trött. Och jag vill inte inte inte jobba hela helgen. Och Emil hade tänkt komma förbi idag påväg upp till Pajala men det går inte eftersom jag är på jobbet då och det är tråkigt tråkigt tråkigt.

Såja

Nu har jag lugnat ner mig lite efter dagens bravader.. Däremot känner jag mig lite nervös för att köra med bilen nu ifall den skulle börja koka igen. Vet ju som inte riktigt varför den började idag.. Skulle vilja ha ett nytt termostat så har man en risk mindre iaf.

Nu har jag iaf ätit middag och kvällis sen jag kom hem och borde överleva natten ;) Borde sova snart men måste idas borsta och tvätta ansiktet och allt det där först. Och ni tror ju det är nå jävla varmt ?! Har ändå haft fönstret öppet helt länge men var tvungen att stänga för att det kom in ett kryp.




Min UNDERBARA dag

Låt mig berätta om min underbara dag !

- Det började med att jag var typ inparkerad.. Svinlätt att ta sig ut med en ikket servoutrustad fettysk.
- Hamnade bakom en traktor på en lång väg där det inte gick att köra om
- Kommer fram till coop där dem inte hade frimärken som jag behövde
- Ser att det droppar under bilen. Varken olje eller tempmätare lyste så jag körde till jobbet (Bara ett par 100meter)
- När jag kommer fram ryker det som fan under huven. Biljäveln kokar och sprutar vatten nertill
- En kärringjävel med sitt barn och barnbarn står och glor
- Jag blir förbannad på bilen och kastar iväg fronten till stereon
- När jag kliver ut ur bilen säger tanten som stått och glott 100 år "Det droppar nåt under bilen" varpå jag skriker JAG VET och går iväg arg som fan.
- Jag får jobba med jordens jävla idiot som inte ens jobbar på min avdelning egentligen ändå visste hon exakt hur man skulle göra allt där (Allt tvärt emot hur man SKA göra). Idioten dumförklarar mig och är dryg hela jävla tiden. Äter en massa, dricker kaffe osv och lämnar all disk till mig istället för att stoppa in den i diskmaskinen själv.
- Låser dörren och vägrar låsa upp "för att den ska låsas kl 17" fast vi skulle låsa torpet, plocka in alla utemöbler och vattna blommorna.
- Medans jag är på rast dör en på avdelningen
- Idioten fortsätter att vara en idiot
- Och jag har ont i huvet hela dagen.


I just love my life sometimes.

Torsdag

Godis godis godis, Fan vad jag är sugen på godis.


Sov ända till 10:20 idag och sen har jag duschat och ätit lunch. Blev en omelett med köttfärs i och det var ganska gott me tanke på att jag inte gillar omelett. Nu ska jag ta ett glas proviva och äta lite jordgubbar.


Lär inte hända så mycket under dagen, Börjar ju jobba på 2 timmar så.

+++

Och förutom att jag hatar allt som har med bilar att göra idag så hatar jag att jobba, att vara trött, att vara allergisk mot goda saker, knott, mygg, bromsar, att det är så jävla varmt, hög luftfuktighet, att jag är så jäääävla sugen på vad som helst som innehåller socker, helst lakris som jag tydligen inte tål och som är det godaste i världen !! Jag hatar att Emil inte fick jobbet i boden och att det andra jobbet är försenat till hösten, jag hatar att det är 26 mil till umeå, jag hatar att bensin är dyrt, jag hatar att duscha och jag hatar att alla är idioter.

Jag hatar att alla är cepestörda fula äckel, jag hatar att jag missar pajala marknad, jag hatar att jag jobbar varenda jävla helg, jag hatar att allt är tråkigt, jag hatar folk som stinker svett och folk som står å pratar mitt i ingångar i trappor och vartsomhelst där man är som mest ivägen, jag hatar att man blir svettig av att dricka te, jag hatar att ha ont i fötterna och att mina ögon svider, jag hatar att åka buss till umeå, jag hatar att allt gott är onyttigt, jag hatr att inte få vara ifred, jag hatar frågor.


Jag hatar allt helt enkelt okey ?

Jag blir vanheden

Jag har för typ en vecka sen bestämt mig för att inte låta mitt humör styra mitt liv men ibland får jag gode jävla stor lust att slå sönder allt som finns i närheten.

Jag skulle fara och tvätta min otroligt skitiga bil på min Mormors gård.

När jag kommer dit är det bromsar, mygg och knott i massor. Jag hade korta byxor och en tshirt.
Ingen har nån aning om vart vattenslangen är så jag får använda en stump på en meter. Räckte säkert svinbra till att spola av en hel bil.
Farten på vattnet var ungefär = 0
Temperaturen på vattnet var ungefär -100
Efter att ha stått med händerna i det där vattnet började dem göra ganska ont
Det dyra bilschampot jag hade köpt löstes inte upp eller löddrade i kallt vatten utan blev till typ små vita klumpar ist. Ungefär hela flaskan gick åt.
Biljävelns lister har nog sett sina bästa dar och vatten läkte in.
Det var sand överallt och smutsen bara spred sig.

Jag blir bara galet jävla less och nu har jag glömt att låsa bagaget så måste gå ner till parkeringen och göra det nu.

Onsdag

Idag efter mitt besök på Flora's gick jag en sväng på stan. Köpte Dentan, 3 par trosor och ett grönt te med smak av havtorn - Kustfröjd tror jag att det hette.

Det var skitvarmt och överallt stank folk svett, Snälla nån vem går på stan och stinker svett ? USCH

For hem och har ätit middag och fått hem en tunika jag beställde från ellos i veckan, Ska ha den på jobbet tänkte jag. Nu ska jag bara vänta på Mamma så ska vi åka till Mormor sen så ska jag tvätta bilen på hennes gård.


Kinesiologi

Nu har jag varit på mitt första besök hos Luleås Kinesiolog.

Inom Kinesiologi hittar man obalanser, allergier, överkänsligheter osv. De ser vart problemet finns och hur stark det är.Sedan kan man om man vill behandlas där och bli fri från tex allergier.

Det började med att hon ställde lite frågor om mig, mitt hälsotillstånd, varför jag kommit dit osv.
Jag var där för att ta reda på om jag är allergisk mot mjölk eller inte, Om det är nåt annat jag inte tål, Varför jag alltid är trött, har ont i huvudet och svidigt i ögonen tex.

Sen fick jag lägga mig på en brits där hon kände runt på mig och kom fram till att det "dåliga" satt ganska högt upp på magen, nedanför brösten mellan revbenen typ. (Just där min mage sväller upp när jag ätit något med mjölk). Sedan fick jag trycka med min arm mot hennes samtidigt som hon höll sin andra hand på olika ställen av min kropp - Det gick bra och jag hade kraft i armen, Däremot när hon höll handen på det dåliga stället där det itne fanns någon energi hade jag ingen kraft alls ! Det låter jättekonstigt men det var verkligen så, Jag var själv skeptisk först men det är sant.

När hon hittat vart problemet fanns började hon söka efter orsaken. Tydligen hade jag en bakterie i den nedre magmunnen som jag fått någon gång av en magsjuka eller om jag ätit tex räkor eller kyckling som burit på den bakterien och sen har inte min kropp kunnat läka bort den själv - När då denna bakterie finns klarar inte magen heller av att bryta ner starka proteiner som tex mjölkprotein (Jobbigt att det var just mjölkprotein jag är överkänslig mot för då hjälper det ju inte att äta laktosfria produkter)

Sen la hon små ampuller med olika ämnen i mot min mage för att känna om jag var känslig på nåt mer och helt oväntat så tålde jag inte Soja.. Vilket inte är så enkelt som det låter. Soya finns nämligen i de flesta baljväxter (Detta förklarar varför det kliar i halsen efter att jag ätit groddar och ärtskidor)

Dessa saker får jag inte äta pga att de innehåller soja:
LAKRITS (Älskade älskade lakrits)
Alfalfagroddar
Mungbönor
Haricot Verts
Limabönor
Jordnötter
Kikärter
Ärter
Linser
Adzulu, tamarind och bockhonsklöver (Har aldrig sett eller smakat)

Och jag ska undvika alla produkter på Ko-mjölk

Så kortfattat finns det en bakterie på magens slemhinna och jag har ätit en massa jag inte tål. Mest troligt är det därför jag har så torra svidiga ögon, torr näsa och torra läppar. Allt det hör ju till samma slemhinnor.

Så jag bestämde att vi skulle påbörja en behandling, Det skulle bara ta 2-3 gånger innan det läkt så jag tänkte att det kanske kunde vara värt det. Behandlingen gick till så att hon tog saliv från min mun med en tops och kopplade det till en maskin som det gick sladdar från till mina händer där jag fick hålla i två stora järnkulor. Jag vet att det låter jävligt skumt och svammligt men på detta sätt har massor av människor blivit av med starka djurallergier och allt möjligt så jag tror på det.

Ett sånthär första besök/konsultation kostar 600 kronor
Varje behandlingstilfälle kostar 560 men när jag tog min första behandling idag ingick det ju i "första besöket-kostnaden"

Min Dag

Åh vilken lyxig dag det här känns som !

Nu har jag först färgat Ögonfransar & Ögonbryn, Ska äta Sushi till lunch och 13.30 har jag tid för en Kineseologisk konsultation.




Men där var det nog slut med lyxen. Ska tvätta lite kläder och ikväll blir det att tvätta bilen - Som är väldigt smutsig efter att ha stått så länge. Kan dock inte göra någon motortvätt idag utan högtryck och allt krom ska jag putsa på nån dag bara när tillfälle ges.



RSS 2.0