Mjau

Ostchnitzel och strips idag till middag, Äter vi något annat börjar jag fundera ?

Anyhow.. Efter jag skrivit det förra blogginlägget gick jag och la mig och sov och sov och sov och sov, Jag vaknade inte förrän 15:30 och då tänkte jag att tur att jag inte har en hustrumisshandlare till man nu för jag hade inte hunnit skura, inte lagat mat och varken duschat eller klätt på mig.

Jag styrde upp situationen genom att kolla på "Mannen som talar med hundar" i en timme och samtidigt lagade jag en god middag. Efter maten hoppade jag i duschen så att vi kan fara iväg och hämta nån sablarns bil. Gör vi något annat börjar jag fundera ?


Jag ska iaf tvinga baby att bära ut allt skrot i bilen så vi kan besöka en container och bli av med det :) I love ordning & reda.


Vart försvann du ?

Gäsp !

Efter att ha dammsugit, vädrat, rengjort toa, handfat, badrumsskåp och sökt jobb flög min ork ut genom fönstret. Skittrött !

Borde skura men då borde jag ta ut alla mattor på vädring och innan jag visar mig ute vill jag tvätta håret men innan jag duschar vill jag vila en stund. Sen borde jag gå med tusens sopor och dammtorkningen är kvar och blablabla.. Sen är det dags att laga middag och det tar aldrig slut.

Jag går helt enkelt och lägger mig :) Mmm vila.

Du är min man

Hittade denna hos Elin.

Tänk på en kille och fyll i ;

Är han i din ålder? Åldersmässigt eller i huvet eller ? Mihih.. Nä han är 3 år äldre.
Är han lång? Om man jämför med mig ja, Annars normallång kanske 185 typ.
Är han mogen? Inte så värst.
Är han söt? Vääldigt <3
Är han snäll? För det mesta
Kan du säga allt till honom? Jadå
Är han lätt att dela skratt med? Ja väldigt :p
Är han mobbad? Nej
Är han blyg? Han påstår det men jag tror inte alls på det.
Har han gjort dig ledsen? Ja det är klart.
Kan du prata med honom om du är ledsen? Ja.. oftast.
Kan ni dela glädje tillsammans? Javisst !
Har du varit arg på honom? Haha kanske.
Har du skrikit åt honom? Ja men det är väldigt länge sedan.
Har du kramat honom mer än tio gånger på en dag? Ja, Ja det blir säkert 100.
Har du tyckt att han har varit jobbig? Jaa när han bara svamlar och fjantar sig när jag ska göra nåt seriöst eller är stressad.
Tycker han att du är snäll? Ja han säger då jämt det.
Brukar du tänka på honom? Ja, alltid när vi inte är med varandra.
Brukar du sakna honom? Vad tror ni själva ?
Brukar du fälla en tår för honom? Haha nä.. Kanske om han nån gång är mycket dum.
Tycker du om honom mer än vän? Ja.. Ungefär så att jag älskar honom mest i världen.
Kommer han att lista ut att de är om honom? Haha. Kanske.

Onsdag

Igår var vi ute på restaurang och åt, Emil ville prompt fira våra 2 år eller så var han bara sugen på god mat ;) Vi bestämde oss för Eastern palace iaf där dem har middagsbuffé, Buffé är ju alltid trevligt och kul att det inte bara finns till lunch, Maten var ok men jag måste med handen på hjärtat säga att INGEN mat jag köpt eller smakat i Umeå har varit bättre än motsvarande i Luleå. Här är det dyrare, sämre service och inte i närheten lika gott.

Någon tröja från H&M blev det dock inte för att inget nytt hade kommit in när jag var dit på eftermiddagen, Däremot köpte jag denna halsduk:



Hem och slöa vid teven resten av kvällen.

Idag är jag svintrött och har drömt inatt att jag hade en jättesnäll och jättelydig söt amstaff tik som var vit & svart. Tråkigt att vakna :(

Nåväl.. Jag hade tänkt försöka städa ännu mer här idag. Det är som att dammet aldrig tar slut och det hinner bli dammigt igen där man torkade först innan man hunnit igenom allt.

?

En sak jag aldrig kommer förstå mig på...

Oversize





Det var inte snyggt då, Det är inte snyggt nu.

Go Shoppin'

Jag hade inget vidare flyt med Tröj-letandet men dem skulle få in nytt idag så jag skulle komma tillbaka i eftermiddag så finns den kanske då :)

Gick runt i en massa affärer och.. Ja jisses. Jag hade kunnat ruinera mig om jag ville.. Nästan iaf. Det fanns mycket jag behövde som en halsduk, en tröja, massor av underkläder, nya skor, ett bra schampo och en ny hårborste. När jag far till h&m i eftermiddag ska jag iaf köpa den fina halsduken jag sett ut :)

Sen har jag läst om alla tillsattsämnen i mat, sprungit mellan datorn och kylen och förfasat mig över allt skit tillverkarna fyller våran mat med ! Visste ni tex att bacon innehåller 5-6 olika tillsatser varav typ 3 är cancerframkallande ?! Eller visste ni att i Svennes kaviar finns E211 och E300 som tillsammans bildar en farlig och cancerframkallande kemisk reaktion ! Crazy..

Så då kunde jag inte hålla mig utan klickade genast hem Den hemlige kocken och Äkta vara. Man vill ju hemskt gärna kunna undvika åtminstone en del farligheter. Det som förvånar mig mest är att de farligaste tillsatserna finns inte som man skulle kunna tro i godis och såna kontgjorda grejer utan i korv, bacon, köttbular osv. Fy




Godmorning

Igår var vi på H&M Ersboda och där fanns tröjan jag letar oxå bara i S som minst så idag ska jag vandra in till stan för att leta en XS. *Hoppas Hoppas*

Har nyss vaknat och ätit frukost så jag måste väl göra mig klar och samla väldigt mycket ork innan jag går nånstans. + Att ett diskberg väntar på mig.


Alltså,..

Jag brukar kolla på "Ensam mamma söker.." ibland och nu sist började jag fundera på hur skulle jag beskriva min egen drömkille ? (Ja som Emil givetvis eftersom han är perfekt men nu menar jag lite mer specificerat).
Sen läste jag i Malins blogg att hon rabblat upp sin drömkilles alla egenskaper och personlighetsdrag vilket var kul att läsa så nu försöker jag mig på en egen sån lista.


Min Drömkille ska:

-
Ha en stark egen vilja och egna åsikter. Alltså ingen toffel - Jag hatar "Det tycker jag med, eller vad tycker du?, nä men asså jag tyckte bara så förut, jag håller med dig"

-
Acceptera att jag oxå har en väldigt stark vilja.

- Vara gullig och kärleksfull -
Men inte smörig och fjäskig, Lagom är alltid bäst.

- Helst inte komma från nån stad - För att såna människor har en tendens att vara fina i kanten, pryda, dryga, otrevliga, tråkiga osv.

- Vara speciell ! - Knäpp, charmig, barnslig.. Vad som helst fast på ett positivt sätt då som får en människa att sticka ut. Ingen tråkollesvensson tack.

- Ha saker gemensamt - Tex musik, intressen, livssyn, åsikter.. Anything.

- Bilar - Jag måste ha en kille som tycker om gamla bilar, är intresserad och duktig på det osv. Måste givetvis vara duktig på att skruva oxå.

- Inte vara modebög - Nej tack till nya bilar, bögiga modekläder, dålig musik, flashiga dyra töntiga saker.

- Ha en bra personlighet - I mina ögon alltså: Snäll, gullig, rolig, ärlig osv.

- Och det viktigaste av allt, Att man har roligt tillsammans.

Back in Umeå-Town

Att döma av rubriken är jag nu i Umeå. Vi lämnade lule vid 19 och var alltså här vid 22.

De timmarna vi satt i bilen lyckades jag missa flera auktioner på Tradera som slutade på helt billiga pengar så nu är jag lite besviken på mig själv :(

Hursomhelst så har jag vaknat för ca en timme sen och ätit frukost här vid datorn.. Ska  göra lite nytta här nu och sen egentligen bara vänta på att baby kommer hem från jobbet. Såg nu när jag slog på datorn att han har samma bild på Troja som bakgrundsbild som jag har hemma på min dator.. Gulligt :)

Viktigt meddelande

Det snöar !







Fy fy fy

Om man läser innehållförteckningen på en Coca Cola står det att den innehåller bla Surhetsreglerande medel (E338)

Coca Cola har egentligen ett så högt ph-värde som vinäger dvs väldigt surt så för att någon överhuvudtaget skulle vilja dricka cola tillsätter man mängder av socker och surhetsreglerande medel. Och vad är det där E338 då ? Jo det är fosforsyra, En medelstark syra som även används för att lösa upp rost. Och det häller man i sig..



Symbol för Fosforsyra - Varning, Frätande.


* Som tillägg, Det är nästan bara Cola-drycker som har fosforsyra som surhetsreglerande medel då de flesta andra läskedrycker använder sig av Citronsyra istället.

Vad tror ni ?



Haha ja alltså.. Det är bara håret som är det viktiga på bilden.

Det jag undrar är... Så ljust hår som jag har nu borde det väl gå bra att få blondt ?
Vad tror ni ?

Happy Face

Godmorgon Sverige !

Idag vaknade jag med ett leende på läpparna bokstavligt talat, För idag kommer nämligen baby från Korpis och sen åker vi tillsammans till Umeå :), Förutom det så firar vi 2 år as a loving couple imorgon och jag vågar nog påstå att vi dessutom är världens bästa par !

Jag har packat färdigt det mesta redan igår så nu ska jag hoppa i duschen och färscha till mig en hel del, Sen packa ner alla hygiengrejer så är de kläärt å betäärt.



Mmmmums !

Precious Cheese doodles och Cola ! <3


Jag har gått ner i vikt igen och väger nu då bara 39. Alltså det håller inte ? Jag kan inte leva hälsosamt om jag inte vill förvandlas till en spagetti.

 

Tack gud, då är det ditt fel om jag får hjärtproblem om 25 år.

Ursäkta röran, Vi bygger om


Köket före omtapetsering



Och efter



Jag är väldigt nöjd :)

Bilsjuk...

Har drabbats av bilinfluensan återigen..



Oh det är något med compakter jag inte kan motstå och jag är helt allvarlig när jag säger att jag ryser när jag ser dem.



En 123a kombi vore inte helt fel heller.



Och en 116, Ingen närmare beskrivning behövs eller hur ?

Som ni förstår vill jag ha en snygg skattefri diesel bil.

Kan även tänka mig en 145a eller gammal 245.

Dagens Stör

Dagens stör är följande:

Tjejer som (nu säger jag tjejer eftersom det oftast är dem som inte har någon koll) som har en "drömbil" dom sett någonstans och frågat vad det är för bil. Kanske har man hört av andra att just denna bil är snygg eller cool.
Kanske har man sett en bild någonstans. Vad som helst..

Grejen är den att man sååå gärna vill ha en bil av en specifik årsmodell och absolut inte nåt annat fast de kanske sett exakt likadana ut under en 5-års period. Eller så vill man jättegärna ha tex en Mercedes 280 (För det har man hört någonstans att den hette) men man har såklart ingen koll på att 280 bara är motorn och att modellen kan vara allt mellan 108-126 osv.

Ett exempel till.. Världens bästa bil är en 1958's starchief för dem är ju snygga .. Men inte en bonneville! Synd att dem ser likadana ut då bara att den ena är lyxigare utrustad.


Ni fattar poängen... Grymt störigt och jag förstår inte hur folk ids. Det är som att jag skulle gå runt och tjata om hur gärna jag vill ha en skimmel eller ett fullblod trots att jag inte vet ett skit om hästar eller vad det jag just nämde egentligen är.

<3

....
Du andas i min nacke, Håller din arm runt om mig,
Och jag är lyckligast i världen.
När du ligger så nära att jag kan känna ditt hjärtas slag.

Ditt skratt, ditt leende din röst.. Din varma famn som är den tryggaste platsen i världen.


Jag älskar dig så.


 

Stan

Idag har jag varit på stan, Mest för att jag hade möte på AF men sen kikade jag runt lite oxå i jakt på skor och en mössa. Kollade inte alls efter det men provade nå tröjor på h&m och jeansleggings på Gina Tricot.



Har tänkt beställa en sånhär men som tur var provade jag dem i butik och passformen var inte bra alls utan bara lös och hängig typ, XS var helt förstor och ja.. Den var förstor helt enkelt så det blev inget köp.


För ett tag sedan beställde jag denna tröja och I love it. Den är tight, skön, snygg ja allt så jag ville beställa en till men på hemsidan och katalogen finns den bara i fula färger. MEN då i affären idag hittade jag den i jättesnygg knallrosa ! Givetvis fanns den inte i min storlek så jag ska till storheden och leta sen idag och finns den inte där.. Ja då har jag 3 h&m i Umeå att genomsöka.

Historien om jeansleggings orkar jag knappt dra upp.. Man fick inte igenom fötterna i hålen där nere och då har jag ändå små fötter, Man fick joordens plattarsle och dem såg ut som strumpbyxor fram i grenen så no thanks, jag håller mig till riktiga jeans.

Hämd ljuva hämd

Jag utmanar Elin rullgardina viktualia Wikström som hämd.

Tje j l i s t a n
1. Har du ett par blåa string? - Ja, ett par.
2. Vem var den senaste du pussade? Emil såklart
3. Vad har du för bhstorlek ? 75C
4. Trivs du med det? - Jadå det är lagom
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Oj.. vet inte.
6. Gillar du nån nu? Of course
7. Vad gjorde du inatt? - Sov
8. Och i förrgår natt? -  Sov då med vettni
9. Vad gör du innan du ska sova? Tvättar ansiktet, borstar tänderna, kissar, klär av mig.. allt sånt.
10. Kan du prata med din mamma om allt? Nix
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Inte om jag inte skulle behålla det.
12. Har du varit gravid? Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Det skulle nog inte hända och eftersom jag nog inte vill gifta mig så nja..
14. Choklad eller glass? Beror på..
15. Push-up eller T-shirtbh? Har bara pushup
16. String eller hipsters? - String
17. Stövlar eller sneakers?  Sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans?  Jeans helt klart

T i o  s a k e r  o m  d i t t  l i v
1. Har du nånsin varit kär? - Javisst
2. Tror du på kärlek? - JA !!
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - Blivit kär i idioter och förlåtit allt möjligt för många gånger ? Ja kanske det isåf.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja det kändes som det då.. Men om jag jämför med om tex Emil skulle lämna mig nu.. Då var det andra nog bara småsår.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Det hoppas jag inte.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - Nej.. Men nu är min bästa vän min kärlek =)
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nej
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Nej.. inte numer.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Tror inte :)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja

T i o  s a k e r ;
D e t  d ä r  e l l e r  d e t  h ä r
1. Kärlek eller pengar? - Kärlek helt klart
2. Vin eller öl? - Hmm.. Vitt vin isåf.
3. Dag eller natt? - Dag
4. One night stand eller förhållande? - Förhållande !
5. Tv eller internet? - Internet <3
6. Pepsi eller cola? Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - Både och.
8. Färgfoto eller svartvita? - Både är ju fina. Svartvitt gillar jag kanske bäst.
9. Telefonkontakt eller face to face? - Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - Inget av dem.

T i o  "H a r  d u  n å n s i n"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - Nix
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - Nej men ibland önskat att man slapp leva.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Jag brukar inte ångra saker faktiskt..
4. Har du hoppat bungy jump? - Nej fy
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - Nej som tur var
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Haha never
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Jaa säkert
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Nej.. lär aldrig göra det heller.
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - Jodå
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - Haha många gånger

T i o  K ä n s l o r
1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Sådär
3. Är du fundersam? - Njä
4. Är du uttråkad? - Inte än
5. Är du tysk? - nej
7. Är du italienare? - nej
8. Är du fransk? - nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Nepp
10. Gillar du någon just nu? - Javisst

O m  d i g:
1. Hur mycket är klockan just nu?- 09.10
2. Namn? - Elina
3. Vart bor du? - Porsön, Luleå
4. Hur många barn vill du ha?- 2 kanske
5. Vill du gifta dig? -  Nej
6. Rullar du spaghettin eller skär den? - Skär
7. Har du ätit sushi ? - Ja mmmm
8. Favoritglass? - Twister
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 3-4 typ
10. Humör?- Trött

Ö v ri g t:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ja
2. Har du en hund? - Bara trojagumman då
3. Sover du helst själv eller med någon? - Beror på hur stor sängen är höhö
4. Tror du på spöken? - Nej nej nej

Sweet

Hur bra låtar ?!?

Warwick Avenue



Oh Boy

Bara lite... kanske

Förbjudna tanke !

Jag tänker att nu går det kanske bra att försöka blondera mitt hår igen. Trots att det nyss blivit mjukt & bra igen. Trots att det gick käpprätt åt helvete förra gången eftersom mitt hår vägrade bli ljusare.

Men....

Jag har ju ganska ljust hår nu så... kanske.. bara kanske :p

E-Lista

Elin den jäveln utmanade mig så nu måste jag göra den här jobbiga listan igen ! Den var nog svår förra gången och nu måste jag ju försöka komma på nya svar oxå.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga - hitta inte på egna.
Om personen som utmanar dig har samma första bokstav som du får du inte använda dennes svar utan måste hitta på egna.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller använda ditt namn som svar, förtutom i fråga 1.

1. Vad heter du? Elina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Enad
3. Flicknamn: Emma
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Entreprenör
6. Färg: Ebenholts
7. Klädesplagg: ?
8. Mat:
9. Sak i badrummet: Eluttag
10. Plats/Stad: Emmaljunga
11. En orsak att vara sen: Elavbrott
12. Något som man skriker: Erkänn !
13. Film: En sång för martin
14. Något man dricker: Energidryck
15. Band: Ebba Grön
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Engelbrektsgatan
18. Bil: Escort (Ford)
19. Sång: Ett och Ett's

Det gäller att vara ute i god tid


Okey, September är inte slut än och min önskelista sitter redan på kylen. OCH idag har jag även köpt årets första julklapp ! Det gäller att vara ute i god tid eller hur ?

Nej, För att vara lite seriös på det hela så hade dem ett jättebra erbjudande på Elgiganen idag på en sak som jag vet att Emil vill ha, Jag har ju redan gett honom sin 2-års present så då får jag spara på denna fram till julen. Hur nu det ska gå ? Jag älskar ju att överrösa honom med presenter hela tiden ;D

Sen köpte jag även vitaminer till oss på Apoteket. Jag tycker att detta märke verkar bäst för att det var det enda jag hittade som var allsidigt och komplett, Man behöver bara ta en tablett om dagen och de var det billigaste oxå.

 

Torsdag

Godmorgon gott folk ! Här sitter jag med frukosten uppradad framför mig och funderar på vad man ska roa sig med idag ? Jag har nyss duschat så jag kan visa mig ute iaf. Tror nästan att jag ska cykla iväg till Apoteket på mjölkudden och köpa vitaminer till Mig & Emil... Sen när mitt hår har torkat alltså.


Nuu ska jag kika runt på alla miljoners sidor och sen plocka till lite stök innan jag bestämmer mig för något annat.

Onsdag

Hmm, Lite dagvild blir man allt när det inte är någon skillnad på vardag & helg.

Idag försöker jag iaf få lite nytta gjort och har bla. uppdaterat mitt Cv på några bemanningsföretags hemsidor, Haft "telefonmöte" med AF, Sökt ett jobb och klippt ut tyg till ett par örngott jag ska sy.

Sen har jag passat på att vara ute i det fina vädret lite oxå men då fick jag ont i huvudet och började må illa ? Crap. Kanske skulle vila en stund men jag känner mig inte direkt trött.

Tryffel

Jag brukar vanligtvis inte vara sådär superförtjust i tryffel.. Men dessa !



Mmm mm mm mmm

Min Tacopaj




Deg:
100g Smör
2 dl vetemjöl

Knåda ihop till en deg och låt vila i kylen 10-20 min.
Häll lite olivolja i formen och tryck sedan ut degen.

Resten:
Stek ca 400g köttfärs och krydda med en påse tacokrydda, låt sedan lite vatten koka in. Krydda extra om ni känner för det.
Täck köttfärsen med creme fraiche smaksatt med chili,cayenne,paprika eller liknande.
Häll på Tacosås och lägg på tomatskivor. Strö sedan över riven ost och sätt i ugnen - 20 min på 225 grader.

Gött !

*
Glömde säga att pajskalet ska förgräddas i 10 min !

Lite bilder från Gårdagen





Blablabla

Nu är ja very trött !... På förmiddan gjorde vi inte så himla mycket men sen klockan 13 hade jag ju tid för den där CV-kursen som jag inte tyckte var så himla nödvändig.. Kändes som så jävla basic saker man fick lära sig där om att söka jobb, skriva cv och personligt brev. Så JA, jag hade klarat mig utan den.

Sen åkte jag hem.. Och Emil har ju oxå farit nu så det är inge kuuul. TUR att det bara är fåsenu.. 5 dar tills vi får vara med varandra igen.

PS jag är jäkligt sugen på nåt gott.

Tisdag

Mmmmums ! Jag gjorde nyss Amerikanska Pannkakor till frukost/lunch åt oss.. Gött :)
Till det åt vi glass, socker och min specialsirap som är ljus sirap blandat med kanel och citron.

Tråkigt är dock att jag ska på CV-Kurs på AF idag från 13-15 bluuuh.Boring

Måndag

Ojdå.. Kanske dags att skriva lite blogg ?

Nu är jag jättetrött så det blir väl en kortfattad version av dagen som började med att vi vaknade, åt frukost och gjorde oss klara innan vi åkte till Storheden och hämtade Troja & Ferdinand. Åkte ut till stugan vid havet där vi först hade hundarna lösa nere vid vattnet.. Gick upp mot gården och satt där i solen ett bra tag, lekte med pinnar och bollar, gick en promenad efter en väg innan vi for och lämnade hem dem igen eftr några timmar.

Åkte förbi Subway och köpte oss varsin baguette till lunch vilket var very gött ! Lagade Tacopaj till middag som oxå blev jäkligt smaskigt. Har varit ut och åkt en sväng och sen sett på Simpsons, vem vet mest och de korkade hollywoodfruarna.

Snart sängen skulle jag tro nu för vi är trötta ! :) Inatt har vi hållit varandra i handen typ hela natten..märkte det flera gånger när jag vaknade, Gulligt !

Håh

Alltså killar och att passa tider ??


Och jag att vänta.. Jag hatar att väntaaaa.

Gaah

Allvarligt, Finns det något mer ennerverande än när grannar borrar i väggar och tak ?! Jag blir galen av det där ljudet !

1. Hur länge måste man borra för att få fram ett litet hål ?
2. Hur många hålbehöver man egentligen borra ?
3. Hur ofta kan man behöva borra nya hål ?
4. Varför låter det som om det är i mitt tak dem borrar ?


Nu ska jag äta någon middag.. Ensam. Jag hatar att laga mat till mig själv, Det är så jävla tråkigt och ovärt.
Jag hade tänkt göra Tacopaj idag om Emil skulle äta här men han skulle äta mjölkstuvade makaroner & köttbullar nu innan han for. Ha ha ha tji fick han.. Mjölkstuvade makkisar är ju vidrigt :D

Söndag

Jag hatar att drömma "mardrömmar", Alltså inte såna om att man blir jagad av mördare osv men när man drömmer om att folk beter sig som idioter mot en, att saker som absolut inte får hända händer osv.. Jag är alltid på så jävla dåligt humör när jag vaknar då och kan tillochmed känna mig lite småsur på personen som varit dum mot mig i mina egna drömmar haha.

Som tur var gick då dröm-humöret över när jag steg upp. Det är redan lunchtid så jag ska strax ta och äta jättegoda rester från igår och sen hoppa i duschen. Hitintills har jag mest suttit och letat gamla grejer på Tradera, sökt jobb och lite sådant.



Lite av de grejer som finns på min minneslista på Tradera just nu är:



50-tals taklampa



Handdukshängare från Brevettato.

Som dagen före julafton

Jag är så trött att jag vill sova.. Trots att jag sovit länge imorse och tagit en tupplur under dagen.
Dessutom vill jag sova så att det fortare blir imorgon då min andra hälft kommer hit :)


Om jag ska berätta vad jag gjort under dagen blir det inte en så himla lång historia. Jag har planterat och skrivit cv. Kanske ätit lite... Suttit vid datorn, vilat och inte så mycket mer.

Har fått ett par kläder oxå som jag faktiskt ska ta och prova nu. Sen ska jag ringa min gosse innan jag tar plats i sängen.


Godnatt.

Mitt blomplanterande

Nu ska ni få se vad jag har gjort med blommorna jag var och köpte igår.



Fint eller hur ?

Jag har använt helt vanliga konservburkar som jag lagt i blöt och tagit bort etiketterna från.
Det är nog bäst att använda dem som har en guldaktig eller vit beläggning invändigt då de som bara har helt vanlig plåt börjar rosta väldigt fort.

Tyckte att kaktusar passade bra då man inte behöver utsätta burkarna för så mycket vatten då och så är ju storleken ganska lämplig.. Fast den största anledningen var väl kanske att Emil tycker väldigt mycket om kaktusar och vi ska ta dessa till hans lägenhet så :)

Dagens jag

Dagens Rätt


Dagens lunch:

Blandsallad med grillad kyckling & fetaost


Dagens Middag

Stekt kassler gratinerad i ugn tillsammans med broccoli och minimajs i en sås av grädde, havremjölk, västerbottensost, salt & peppar.

Till det en blandsallad och ris.

Myycket gott :)

Mätt igen

Men denna gång efter en nyttig frukost i form av en halv avokado med citronpeppar på hårdbröd, en halv banan, en kopp te och Omega 3-tabletter.

Har sovit ganska bra och länge inatt så det var skönt och sen har jag suttit lääänge på morgonen i lugn & ro och läst tidningar, reklam och allt möjligt. Nu ska jag plantera den andra blomman jag köpte igår :)

MÄTT !!

Uuuh, Ibland tänker jag att "Ja men jag tål nog nästan mjölk ändå.. Det är ju bara ibland jag får ont i magen" Svaret är nej ! Min mage blev inte alls glad efter att ha ätit denna middag men gott var det ! Mums..

Förrätt: Marinerade kronärtskockshjärtan och Ugnsgratinerad brie med tomat på Finn Crisp
Varmrätt: Pepparstek på grönsaksbädd med barbecuepotatis och rödvinssås.
Efterrätt: After eight cheesecake med grädde. Och te med grädde till det.

Göttans var det minst sagt men trist att inte kunna dricka nåt alls eftersom jag skulle köra hem.

Och den där stugan är verkligen fin, det går ju att bo där året runt och det finns en stor fin gäststuga, inglasad balkong, bastu, fristående tvättstuga och så ligger den preciis brevid havet. Tror bestämt att Jag & Emil ska åka dit på Måndag eller nån dag :)
Det är Mattias bror Daniel som äger den och dem bor ju i Dalarna så den är för det mesta ledig :D

Voi Hivatti

Om vi ska dra nån bra liknelse kan vi säga att jag på ett ungefär är lika pigg som ett kadaver !
Har varit sjukligt trött hela dan men givetvis kan jag inte sova, småont i huvet, ont i halsen (Vilket jag haft hela sommaren), hängig, seg, orkeslös... Ja you name it.

Men för att uppväga allt gnäll med något positivt kan jag säga att nu är mitt sockersug som bortblåst ! Emil har ätit massor av kakor här och jag har inte ens blivit sugen trots att jag rört i dem, känt lukten, vet hur dem smakar.. ändå vill jag inte ha. Sen har det ju gått jättebra att komma sig ut på promenader och cykelturer så jag känner mig minsann riktigt duktig ! :)

Vda nu meningen med det här blogginlägget var innan jag svävade iväg åt alla möjliga håll minns jag inte längre ?
Jag kan iaf berätta att jag nu äntligen hittat en bra vinterjacka... Fick hem den idag och den var snygg, känns jättevarm, rätt storlek osv. Great


Nu ska jag snart börja klä på mig och lite sådant innan jag åker iväg.

Fredag !

Nu har ungefär halva dagen gått och baby har åkt vidare upp till byn.. Vi har faktiskt hunnit med en hel massa idag.

- Kl 8 hade jag möte på AF med min jobbcoach
- Tankade
- När jag kom hem åt vi frukost osv
- Var på Växtriket och köpte 2 blommor som jag ska plantera sen
- Kollade oljan i min bil och utrustade den med kupévärmare och isskrapa !
- Öppnade min dator och dammsög den invändigt vilket BEHÖVDES, fyfan..
- Torkade hela databordet, dammsög bakom osv
- Dammsög mitt rum, hallen och köket
- For ut och cyklade.. 7-8 km kanske
- Hem och laga lunch, Hammis åt baby och Sushi åt mig
- Myste på och nu nyss åkte Emil så jag satte mig här.

Ikväll ska jag ut till en stuga vid havet i kallax.. Ska äta god middag där men måste nog sova först för jag är sååå trött !

Godnatt !

Nu är min älskling här.. Så jävla skönt fast vi bara varit ifrån varandra i 2 dagar.
Vi har gosat och kramats och skojat och skrattat och ätit och sett tv.


Ingen kunde göra mig lyckligare.... <3

Cykel och Chai

Idag har jag varit hemskt duktig som cyklade iväg till Kvantum för att handla, dit och tillbaka blev det faktiskt 8.6 km :D
Dock råkade jag komma dit lite innan det öppnade och fick stå där bland en maaassa pensionärer och vänta vid dörren som en idiot.. Vad är det med gamlingar föresten som alltid måste vara först överallt och inte kan ha nåt tålamod med nånting ?

Väl där inne fortsatte pinsamheterna.. Jag skulle handla billiga grejer som det var extrapris på som vi sedan ska ta med till Umeå (Jag brukar köpa med lite mat dit) och passade på nu när man fick 2 baconpaket för 10 kronor och samma pris för ett kilo pommes frites = Billigt ! Men som sagt pinsamt.. Först stå utanför som en pensionär och sen bara köpa extraprisvaror som en ännu mer pensionär. Jag köpte dock te åt mig själv oxå som inte var på extrapris ! :) Var ett Chai te smaksatt med bla kanel, kardemumma och nejlika... Ja ni vet ju hur det smakar ? Juligt och gott.

Cyklade hem igen och dog av trötthet när jag var framme.. Sov en stund innan jag steg upp och åt lunch. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen ? Det är nackdelen med att vakna tidigt - Man hinner med allt man planerat innan ens halva dagen har gått.

Torsdag

Hmm.. Idag har jag all rätt att vara trött men har dock inte riktigt tid med det.

Först kom Mamma kl 03.30 och sa att hon hade hjärtflimmer och skulle till sjukhuset. Sen vaknade jag av hennes väckarklocka kl 06 och efter det hade jag kryp i benen och var tvungen att stiga upp. Härmed förbannar jag kryp i benen som är så jävla jobbigt och störande eftersom att det bara kommer när man vill sova.

Men iallafall så sen kl 06 har jag hunnit tömma disk, dammsuga hela lghten, byta till rena handdukar på toan, läst tidningen och kanske något mer jag inte minns.

När kvantum har öppnat skall jag cykla dit och köpa lite grejs, sen ska jag till Mattias jobb och skriva ut lite papper inför mitt möte med jobbcoachen imorn. Om jag hinner och orkar ska jag vara på en blomaffär oxå.. Varför får ni se sen :)




Dagens nyttiga frukost.
- Ett fröjd med cream cheese, kalkon och röd paprika
- 2 Körsbärstomater
- Blomkål
- 2 Omega3 tabletter

Rå blomkål är så jävla gott !, Precis som alla andra råa grönsaker oxå är. Så ett tips till alla som inte tycker om grönsaker är att skippa den där frysta och sedan kokade skiten som ingen kan tycka är god. Bläk :)

Onsdag

Ska jag berätta vad jag har gjort idag eller ?


Varit i Måttsund och allt det där har jag ju redan berättat.
Plockat lite här hemma
Sovit
Tömt disk
Ätit
Sett vem vet mest
Sett Idol
Prata med baby
Löst korsord
Städat och diskrensat i datorn
Läst tidningar


Och det var nog pretty mutch it.... Imorn kommer baby.. Yeeeey :)

Houston, We have a problem

Vi har ett litet problem här hemma..





När någonting börjar ta slut köper vi nytt och sen ids man såklart inte stå och klämma på nån halvtom tub när det går så lätt med den nya fulla. Sen står de halvtomma där.. Och man köper fler.

Detta händer framförallt när det gäller tandkräm, hudkräm, hårspray, schampon & balsam osv.

Yey :)

Nu ska jag åka till Måttsund med världens snällaste, sötaste, gosigaste, mysigaste, duktigaste.... Hund ! <3



Uppdt: Eller nä !, Det började regna blööööh. Nu ska vi vänta å se om det slutar !


Uppdt Igen: Regnet försvann och jag åkte mot G-stad till Malin, Troja & Ferdinand. Så åkte vi allihopa ut till brukshundsklubbens agilitybana i måttsund. Vi var där nån timme och Troja var så duktig så :D

Efter det svängde vi förbi MAX drive in och köpte oss varsitt Maxmål som vi åt hemma hos dem innan jag for hem igen. Det var verkligen jättekul att träffa Troja och det var så himla länge sen sist.. Saknar ju henne så mycket :(

Här kommer någon bild på Söttjejen :)



Äckligt

Vill ni veta vad som får en människa att sjunka riktigt riktigt lågt i mina ögon ?


Det är när man är trevlig en dag, dryg en annan dag, snackar skit som faaan om folk som man hatar så jävla mycket och blabla - Sen är man helt plötsligt kompisar lite då och då ändå.

Personer som snackar skit om sina pojk/flickvänner för att dem är såna idioter och han eller hon är fan helt dum i huvet och jag hatar fan honom ibland och jag orkar inte med henne osv. Sen är man ändå tillsammans ? Vad för jävla kärlek är det att hata varandra varannan dag ? Kan man inte ens visa varandra den respekten ? Samma är det med "bästa kompisar" som man hatar och inte orkar med som bara är efterhängsna och jobbiga - Som man sen ändå frivilligt är med hela tiden. Är det inte lättare att stå för att man kanske tycker om att vara med den där personen ?


Människor är fan äckliga.. Tycker ni nånting så säg det rakt ut då förfan istället för att bete er som majoriteten av världen och snacka en jävla massa skit bakom varandras ryggar. Stå för någonting.

Nyfikeeen !

Jag pratade med baby i telefon och han skulle iväg och byta bil, Till en hemlig bil som jag tydligen skulle bli överlycklig av ?!.. Jag blir så nyfiken så nyfiken.. Nån bra partybil som jag tydligen tycker väldigt mycket om och som var helt fräsch.

Om den andra killen ville byta skulle jag få ett mms på den.. Jobbigt att vänta ! :)






??

Vad kan de va :D ?

En liten paus

Nä, Nu har jag sökt 8 jobb, vikt tvätt, hämtat posten, betalat räkningar och tränat med mina hantlar. Jag förtjänar bestämt en kaka och en kopp te ! :)

Godmorgon huvudvärk

Goddagens.. Trevligt för mig att vakna med nack/huvudvärk idag då, Därför fick det blir en Bamyl tillfrukost - med Axa's sockerfria müsli, russin, kanel och havremjölk.

När min huvudvärk har försvunnit (Eller före om den aldrig försvinner) Ska jag ut på promenad, Det är jätttefint höstväder idag.. Jag önskar att Troja vore här. Men nu först ska jag söka få se nu 1 2 3.. 10 jobb om det inte kommit ut ännu fler sökbara idag.


Wish me luck ! :)

Hemma i Luleå

Jag överlevde även denna bussresa.. Tydligen. Dock fick vi stå STILLA i 20 min pga vägarbeten.. Tacksamt.

Nu är jag då hursomhelst hemma och har nyss ätit kvällsmat i form av baconlindad kycklingfilé, sås och ris. Gött.
Nu ska jag sova och imorn blir det att söka en massa jobb.



Godnatt.

One more try

Ja då var vi där igen, Jag har nu bestämt mig för att ta tag i mitt liv och bli lite mer hälsosam. Förhoppningsvis håller det i sig lite längre den här gången än det brukar. Det är ju inte så lätt alla gånger.

Det är ofta som folk säger åt mig att du behöver ju inte träna för du är ju redan smal eller du kan ju äta vad du vill utan att det gör nåt när du ändå inte går upp i vikt. Men det är ju inte riktigt det som är grejen och jag tycker inte det spelar någon roll om man är tjock eller smal när det kommer till saker som att fylla sin kropp med skit eller låta varenda muskel man har förtvina typ.

För jag tycker det är nog illa att jag varit med på högst 5 idrottslektioner de senaste 6 åren, att jag ALDRIG tränar på min fritid, att jag är 19 år gammal och redan har haft kontinuerlig värk i kroppen under flera års tid. Att jag vet så jävla väl hur viktigt det är med bra kost och motion - Men jag skiter i det när det gäller mig själv.

 
Därför ska jag nu göra ett nytt försök att dra ner på allt socker jag stoppar i mig, minska på mjölkproduktsintaget för min mages skull och för att inte bli andfådd av en kort promenad ska jag träna upp min kondition och sen även försöka att få liite bättre tränade muskler.

Jag skulle verkligen vilja börja med någon träningsform som skulle passa mig tex Pilates, Qigong, Yoga eller något liknande men det är ju inte så roligt att göra det själv. Någon som vill träna med mig :D ?

En Present

Denna snygga50-tals sänglampa kommer Emil att få av mig i 2års present.
Jag fick den för bara 155 + frakt fast de vanligtvis brukar sluta på 4-500 kronor. Yey :)

E

Regler: Det här är svårare än du tror! radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till!

1. Vad heter du? Elina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Elvira
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Ebenholts
7. Klädesplagg: ?
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: En trafikkö
12. Något man skriker: Egoist
13. Film: Edward Scissorhands
14. Något man dricker: Enbärsdricka
15. Band: Eddie Meduza
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Eriksgatan
18. Bil: Edsel
19. Sång: Eight days a week
20. Aktivitet med mer än en deltagare: ?

Lördag

Denna dag har spenderats med lite allt möjligt.. Som alla dagar brukar börja började även denna med att jag vaknade, sedan steg jag upp och duschade och satte mig efter det vid datorn en sväng. När baby hade vaknat åt vi frukost och for till Mediamarkt, Myrorna och Röda korset, Jag köpte inget men Emil köpte ölglas och en barometer (Lite godis från Godishuset blev det oxå).

Efter affärerna åkte vi hem igen och lagade spagetti med baconsås, Vilade och myste, har sett lite tv, varit på promenad längs älven och nu ätit sviiingod middag i form av Ostscnhitzel och klyftpottis.


Ikväll ? I dont know.. Vi ska vara och hämta en bil och så kanske det blir någon film eller liknande lungt mys.

Tröttmössa

Emil sover, Jag sitter vid datorn och hostar

Emil: Vad ?
Jag: Va ?
Emil: Vad?
Jag: Vadå ?
Emil: Vad ?
Jag: Jamen vadå vad ?!
Emil: Vad har du blivit biten av?
Jag: VA ?!
Emil: Nä det var inget...

Helly Hansen efterlyses !!

Nu behöver jag alla människor i världens hjälp, Är det någon som vet ifall dessa tröjor fortfarande tillverkas och isåfall vart ? Någon som vet vad modellen heter ? All hjälp är väldigt välkommen. (Helst en Orange).


(En sån jag letar)

Det jag skulle köpa åt Emil idag var en tröja från Jula som var liknande på bilden men när jag kom dit var den ganska blek orange och inte alls lika snygg så jag köpte den aldrig. Nu är ja alltså på jakt efter en äkta HH, Har letat på Tradera men bara hittat för små storlekar :(


(Den som fanns på Jula och var fulare Irl)

Fredag

Tror inte jag skrev något igår efter att jag kommit fram men jag åkte ju då buss såklart.. Toan var trasig - jag var kissnödig. Och fast jag hade tagit med mig en kudde denna gång gick det inte att sova så jag läste i en bok (som jag ska tipsa er om sen för att den är bra) löste korsord och lyssnade på musik. I skellefteå hoppade det på 4 fula feta tjejer.. Som var kanske 23 och ändå betedde sig som 14åringar hela vägen.. Drog i varandras säten, skrattade, skrek och gnällde konstant om hur tråkigt det är att åka buss. Tröttsamt.


Sen köpte vi pizza till middag för att Emil har bestämt att man får äta flottmat en gång i veckan... och efter det såg vi väl på tv och såntdär tills vi skulle sova.
Jag har föresten köpt en ny vinterjacka nu, Det är en sån jag köpte förra året fast en med dunfyllning och en storlek mindre (den förra var en typ tunn kall för stor).



Idag ska jag fara på Jula och köpa en present åt Emil där som han verkligen kommer gilla :D Ska passa på att panta lite burkar samtidigt och slänga lite sopor.

Trashy.com

Denna sida är FARLIG !

Snart är det ju Halloween iaf och om man vill klä ut sig har den här sidan väldigt mycket fint att välja på, Personligen skulle jag inte tacka nej till deras underkläder. Mmm :)














Mmm ;)

Umbrella




Hot N Cold

Godmorgon !

Jag älskar hösten ! Det är soligt och lite småkallt.. Dessutom blir jag så nykär på hösten för att det var då Jag & Emil blev vi. Om jag inte minns helt galet är det kanske tillochmed just den här helgen för 2 år sen vi hade våran allra första date :):)

Kommer ihåg hur pirrigt det var men att det ändå kändes så jävla rätt första gången jag satte mig på den där bussen en vecka senare.. Och hur tråkigt det kändes att åka hem därifrån. Det är läänge sen nu, Men ibland känns det precis som igår.  <3


Nog om nostalgi, Jag har stigit upp för ett tag sen och varit ut med sopor + låst tanklocket till bilen. Det mesta är nerpackat och jag har fixat skjuss till bussen. Ska bara söka ett jobb, äta, ta ut pengar och såntdär :)



Kommer nog hem på Måndag.

Upp med hakan !

Nu känns det bättre !, Är fortfarande inte glad eller på jättebra humör men allt känns inte miserabelt iaf. Jag känner mig själv och är väl medveten om mitt knäpphumör och dess snabba vändnigar.

Nu är det iaf så att jag tydligen ska till Umeå imorn.. Jag trodde att jag skulle dit på typ Lördag men då ville baby att jag kommer imorn så då gör jag det. Då hinner vi ju umgås hela helgen istället för bara på kvällarna efter jobbet som det blivit endel nu senaste gångerna. Så nu har jag packat det mesta och åker 13.50 imorn, det är lika bra eftersom bussen är så sjukt full på Fredagarna.


Snacka om att jag flängt runt senaste veckan alltså.. Har kört bil nästan 60 mil och kommer innan veckans slut att ha åkt buss 100 mil. Jisses.


Godnatt på er nu, Jag är jättetrött.

:(

Idag är en sånhär dålig jävla dag. En dag när jag inte har nånting. Inget att vara glad över, inget att se fram emot, inga vänner och ingen familj. Jag har inget jobb och ingen inkomst. Jag kan inte flytta hemifrån och jag kan inte göra nånting och jag måste sitta på en helvetes buss 8 timmar för att få vara med min pojkvän ett par dar.

Precis som vanligt står jag på samma plats och trampar mig djupare ner i marken. Jag är så trött på att det aldrig finns något att se fram emot. Allt är sig likt och inget förändras.. Inget utvecklas.. Inget går vidare. Allt bara ÄR !

Slutkörd !

Jisses Amalia, Jag tror inte att jag har varit såhär trött på flera år ! Det började med att jag hade svårt att somna igårkväll, sov dåligt imorse.. Steg upp 02:25 och började åka runt och hämta upp alla 03.15. Jag körde tydligen som en galning så vi kom fram 20 minuter för tidigt fast jag var bombsäker på att vi skulle bli försenade - Eller så låg jag väl 110-120 jämt och är alltid en tidspessimist som tror att allt ska ta längre tid än det gör. Såg då inte en enda bil på samma sida av vägen som mig så det var skönt att få ha hela vägen för sig själv i 14 mil :)

Denna jobbdag var dock jobbigare än i måndags då denna affär var större och vi fick inte ens en enda liten rast. Slutade strax efter 11 och fick en påse bilar som tack. Lönen kommer nästa månad.


På hemvägen var jag så sjuuukt trött att jag fick tvinga mig själv att vara vaken hela tiden. Dessutom spöregnade det så nu ska jag inte köra bil på lääänge och imorn skall jag dessutom älska att vara arbetslös, Omväxling förnöjer :)

Studenter

Emil & Janne är ute och åker i hans 60's Chrysler Saratoga, En student kommer fram och börjar prata om bilen och vill bli skjussad i krogen till den.


Studentkille: Är det en smallblockare i den ?
Janne: Njäe det är en bigblock 386:a
Studentkille: Jahaa, en 86:a
Janne: Öh nä asså bilen är från 1960, Motorn är en 386:a

Sörlänningar

Jackan jag beställde från H&M var inte bra så nu fortsätter jakten på en snygg vinterjacka. Jag hittade en snygg på Tradera men det var en skidjacka så jag frågar säljaren:

Jag: Ungefär hur tjock är den, Är den varm nog för riktigt kalla vinterdagar?
Säljare: Jodå, det är ju en skidjacka
Jag: Jo det var därför jag frågade, dem är ju i regel tunnare än en vanlig vinterjacka.
Säljare: Jo men den håller nog värmen ganska bra, Fast inte i -15 kanske :D
Jag: Haha jaha, jag bor i Luleå och här är det ju ofta -25 men tack ändå.


Haha, En varm vinterjacka.. Håller värmen i minst 10 grader ! ;D

Stanna hemma för guds skull

Något jag tycker är jävligt irriterande är folk som är sjuka men ändå prompt skall gå på jobb/skola för att dem vill det, Men alla dem som blir smittade då ?

Detta stör mig extra mycket nu när Svininfluensan går. Om man känner sig sjuk och har symptomen - Stanna hemma. Om man tillochmed fått bekräftat att det är Svininfluensan man har - Stanna för jävelen hemma !
Hur kan man vara så egoistisk och obrydd om andra att man tänker så mycket på sitt eget behov av att gå till skolan, gå på stan, handla osv.

Tänk på alla som redan är sjuka på annat sätt och inte klarar av en influensa, har cancer, lungproblem,är infektionskänsliga, har nedsatt immunförsvar osv. Pga att folk inte kan hålla sig hemma och inte smitta ner varandra så dör människor.


Några saker jag själv tänker på för att inte få smittan:

- Handlar med kort
Alla vet hur äckliga pengar är, Sitt kort är det bara man själv som rör i.

 - Sköljer frukt och grönsaker
Vanligtvis orkar jag inte bry mig om besprutningsmedel och liknande men när man tänker på att alla klämmer runt på alla frukter innan dom köper så tvättar jag dem mer noga nu.

 - Tvätta händerna
Jag brukar annars inte vara så brydd om att man får bakterier på händerna heller men nu vill jag tvätta dem direkt efter att ha skakat hand med någon, hållt i pengar, rört i en massa handtag osv. Min handkräm Helosan är antiseptisk och jag har även en flaska handsprit till nödsituationer (tex offentliga toaletter) det ska man dock inte använda för ofta så att bakterierna blir resistenta.

 - Undvik att ta i hand
Detta vet jag att dem inte gör nu på myndigheter som typ Soc, Af och liknande. Smart ! :)

- Vidrör inte saker som handtag, räcken, ledstänger, handtaget på rulltrappor osv.
En naturlig grej. Folk hostar och nyser i händerna och sen rör dem överallt. Jag brukar dra tröjan/jackan över handen eller ta med ett papper om man ska gå in på en toa osv.

 - Ät nyttigt
Får kroppen i sig den näring vi behöver står man emot sjukdomar bättre och sen har vi ju kryddor och livsmedel som är infektionsdämpande, immunförsvarshöjande, antiseptiska osv. Vitlök och chili bland annat.

Tisdag

Hmm.. Jag som skulle göra en massa vettigt idag, Sovit hela dagen är vad jag har gjort.

Kanske ska sätta lite fart nu då istället så nåt blir gjort iaf. Eller vänta - Lite duktig har jag varit för jag har nämligen sökt hela 5 jobb !, Alla var typ extra och tillfälliga men ändå, vad ska man göra ? AF blir kanske nöjda iaf.. Men sen har jag tänkt på en cepegrej - Om jag får jobb nu i typ 2 månader, Då måste jag väl vänta 3 månader till igen sen för att få den där ungdomsgarantin. Kanske..


Meen.. Det jag ska göra nu är att gå ut med tusens sopor (börjar låta som om det är min favvosyssla), boka tatueringstid, färga ögonbryn och fransar (Vilket jag sagt i en månad nu men aldrig gjort), Äta lunch och tanka bilen. Ska ju köra till Skellefteå och jobba kl 03:15 inatt ! Lär vara trött.. :o

Myyys

Jag tror bestämt att jag ska sova jävligt gott inatt. Jag menar, Finns det nåt skönare än när man är jättetrött och sen är det dessutom lite kallt i rummet så man får gosa in sig i täcket ? Mmm :) Blir tidig kväll oxå så att jag får ta igen all förlorad sömn.

Jag lagade tacos till middag idag och det var ju som vanligt gött :), Ska göra mig någon god macka till kvällsmat nu och en kopp te med honung.

Sen äre gonatt !


Middag mitt i veckan



Kryddig lövbiff
Gourmet potatissallad
Spenat
Rädisor

Måndag

Sådärja.. Då har man kommit hem från Piteå. Klockan 04:15 imorse startade vi från Porsön, Hämtae upp alla runt hela stan och sen for vi. Jag har alltså jobbat som inventerare på ÖB där och det gick bra och var faktiskt inte speciellt hemskt eller jobbigt. Jobbigast var att ha sovit ett par ynka timmar och sen köra en massa bil.

På vägen hem såg vi en älg springa över vägen oxå och sen sprang den längs sidan för att det var ju stängsel. Nåväl.. Bara jag slipper krocka med någon så är jag nöjd.


Idag blir det jävligt lungt kan jag tala om.. Är så sjukligt trött !


TRÖÖTT

Hoff.. Jag är helt galet trött ! Fick ju inte direkt mycket sömn inatt, Vaknade tidigt imorse och sen kommer jag inte hem till Luleå förrän 00.25 inatt och sen måste jag börja åka mot Piteå vid 04.30 imorgonbitti. Yes.. Jag kommer ju inte alls vara sömnig.


Men nu är det dags att väcka upp gubben så ska vi grilla.. Jag ska börja förbereda klyftpottis och diska lite så vi har nåt att äta med :)

Igår - Burträsk

Igår hade jag ju lovat att köra till Burträsk och på Cruisingen där.. Och jag var ju less innan vi hade kommit fram typ haha. Där var det faktiskt en hel del folk.. Mestadels slitna raggare så det var ju lite olikt från skitcruisingar i Piteå med enbart fjortisar som lånat mammas bil.

Vad mer ska jag säga.. Det är inte så jävla kul att vara nykter och chaufför på sånadär tillställningar så jag hade det inte så roligt. Senare var det ju dags att fara hem och som jag anat sov dem andra då så jag blev själv med att hitta hem och hålla mig vaken 10 mil mitt i natten. Jobbigt


Iaf.. En ful grej. På vägen dit och hem körde jag genom Mora, Åland och Göteborg. Kul att bo i en liten by som heter så ;)

God Morgon !

Idag har jag vaknat med huvudvärk.. Nu har jag magknip oxå !

Men det kanske går över.. Hoppas jag iaf för att ikväll ska jag ju vara Chaufför på Burträsk Cruising.. Dit är det typ 13 mil eller nåt. Men före det ska vi göra lite annat grejs, Till att börja med ska jag färga babys hår nu och sen ska vi fara till Emma & Ville så jag får hålla o babyn. Hoppas den inte kräks på mig bara :D




Later

Bu

Fredag fredag...

Vad jag gjorde under förmiddagen vet ni ju redan. Sen hämtade jag upp Emil & vi for till Ånäset på besiktning.. 8 st 2:er vart domen.

Hem till Umeå, Handla åsså laga middag.

Jag är tröttjävel.

Up with the rooster

Jaha, Inte lite hurtigt då !

Jag vaknade kl 05 imorse och kunde inte somna om så vid 06 steg jag upp och gjorde frukost åt baby, pussade honom adjö när han for och nu tvättar jag alla hans kläder. Har dessutom hunnit diska !

Idag kl 13.30 ska jag åka iväg till BilDahl och hämta upp baby så far vi till Ånäset (7mil norr om Umeå) för att besikta Amazonen, Det fanns nämligen inte en enda ledig besiktningstid i Umeå så vi måste göra så om den ska bli klar till Lördag. Jaja, Innan dess skall jag iaf vara iväg med alla sopor samt städa ur Volvon.


Jag är världens bästa flickvän, Det råder ingen tvekan om saken ! :)


Minneslista för mig själv.
- Bli klar med tvätten
- Duscha
- Sova
- Äta lunch
- Förbereda middagen
- Sopor + plocka ur bilen

Torsdag

Yey.. Nu är jag uppe ur sängen. Men jag säger såhär - De dagar jag är så trött att jag kan sova halva dagen, Ja då behöver jag det ! Den här ursäkten funkar dock inte på latmaskar som vill det varje dag utan endast på mig som inte kan somna på kvällarna, sover dåligt på nätterna och vaknar före fan på mornarna.

Jag har dock varit uppe en stund i morse och ätit en morot och en nektarin och diskat diskBERGET i köket, ändå finns det disk kvar :O. Ska ta tag i det innan baby kommer hem och kanske ska jag kamma håret, borsta tänderna och klä på mig oxå :D

Jag ska laga scnitzel åt oss till middag och sen ska vi fara och handla, hem med maten och sen till garaget igen. Baby ska fixa en massa men jag vet inte vad jag ska göra där idag.. Jag vågar nämligen bara hjälpa till med dom sakerna som är så enkla att de inte kan bli fel - För visst är det hemskt när man råkar göra fel med nån annans grejer. Huja




In them old, Cottonfields back home.

Tjött

Pjuuh vad trött jag är ! Kunde inte sova nånting alls på bussen utan fick bara ont i röven. På tvn visade dem Mamma Mia 2 gånger och allvarligt - Vilke jääävla skit ! Sämsta filmen jag sett på länge.. Typ Girl power för klimakterie-kärringar. No Thanks !

Sen finns det en grej som är tråkigare än musikaler.. Att se musikaler utan ljud !

 

Nåväl.. Kom fram till Umeå och blev hämtad av baby som tvingade mig att äta onyttig mat för att han inte hade handlat och för att vi hade bråttom till Garaget. Så vi åt och sen for vi dit.. Jag städade ur bilen, dammsög noga och målade sedan golvet. Emil fixade en ruta som vi silikonade fast och sen var vi klara för idag.

 

Nuuu ska jag inte sitta här med för jag ska hoppa upp i knät på min gubbe och gossa in mig ! :)

Sälen ?

Jahaa.. Nu är jag helt klar för avfärd.  Bara att vänta på att bussen ska gå då..


Jag har suttit och kollat på jobb i Sälen både igår och idag.. Något lockar mig, Det vore kul att åka iväg till nåt nytt ställe och jobba ett par månader men nä. Jag skulle kanske ha gjort det om jag var singel.. Missförstå mig inte nu och tro att jag inte får åka för min pojkvän eller något sånt men jag skulle helt enkelt aldrig åka ifrån honom 5 månader, Både för att jag inte skulle klara av det och för att jag inte tror att något förhållande mår bra av att vara ifrån varandra så länge.

Hursomhelst vore det kul men samtidigt inte. Dessutom skulle jag ju längta hem andra dagen ;D


Amanda vågar iaf så jag ska hjälpa henne med lite ansökningsbrev :p

Godmorgon Sverige !

Uppe med tuppen idag ! Inte för att jag var pigg utan för att jag gav upp.. Inatt har jag verkligen sovit SOM EN KRATTA. Låg och vred mig ca 2 timmar innan jag somnade och sen vaknade jag igen vid 04 och hade kryp i benen (RLS). Hade egentligen ställt klockan på 09 men nu kom jag ju upp tidigare och har redan hunnit äta frukost, läsa tidningen, plocka fram kläderna jag ska ha idag och grejerna jag ska använda efter duschen och sedan packa ner.



Skönt att det regnar idag oxå.. Jag gillar att åka buss i dåligt väder :) Det är lixom mysigare och man somnar enklare =)


Hahaha

Så skrattretande.

Vad har man för självförtroende när man bara måstemåstemåste ha allt alla andra har ? Och sen bara måstemåstemåste skryta när man själv oxå har det ?


Inse.. Ingen tror på eller blir imponerad av allt ditt skryt som uppenbarligen bara är fantasier från din sida. Fast du kanske tror på dina egna berättelser ? Vad vet jag.



Tjoho.. Nu ska jag snart göra mig någon god kvällsmat och packa det sista innan jag går och sover. Imorgon ska jag stiga upp tidigt och göra mig klar, Sen blir det Umeå till på Söndag ! :) Vi ka fixa med Amazonen, gosas, mysa och vara på cruising i Burträsk bland annat :)

Dagens rätt

Skinkstek med ris & sås.



För visst var det 1/3 sås man skulle ha enligt tallriksmodellen ?

Jag håller för övrigt med om att mitt uppläg ser väldigt lyxigt ut ;)

Hamburgare my way

Nu ska jag tipsa er om en god Man tager vad man haver burgare.




2 Polarbröd
Västerbottensost
En burgare
Massa kryddor
Sallad

Stek hamburgaren på hög värme med en massa kryddor så den inte blir sladdrig och äcklig. Smält osten på det ena brödet i mikron och lägg sedan hamburgaren på det.
Toppa med sallad och det övre brödet.

 

Tisdag

Nu tror jag bestämt att ett Trött-monster kom och anföll mig för jag blev mitt i allt så trött att ja knappt kan hålla ögonen öppna ! :O Kanske tar en powernap om jag inte kommer på något annat att göra.

Jag har faktiskt varit duktig idag och hunnit med lite saker som att Tvätta, Söka ett jobb, Stryka dukar/handdukar, Ätit lunch och Varit på affärn. Nu ska jag bara posta ett brev och bära ner lite grejer i bilen så har jag gjort allt på min "Att göra lista" för idag :)





See you later...

Varsågoda !





RSS 2.0