Go Shoppin'

Jag hade inget vidare flyt med Tröj-letandet men dem skulle få in nytt idag så jag skulle komma tillbaka i eftermiddag så finns den kanske då :)

Gick runt i en massa affärer och.. Ja jisses. Jag hade kunnat ruinera mig om jag ville.. Nästan iaf. Det fanns mycket jag behövde som en halsduk, en tröja, massor av underkläder, nya skor, ett bra schampo och en ny hårborste. När jag far till h&m i eftermiddag ska jag iaf köpa den fina halsduken jag sett ut :)

Sen har jag läst om alla tillsattsämnen i mat, sprungit mellan datorn och kylen och förfasat mig över allt skit tillverkarna fyller våran mat med ! Visste ni tex att bacon innehåller 5-6 olika tillsatser varav typ 3 är cancerframkallande ?! Eller visste ni att i Svennes kaviar finns E211 och E300 som tillsammans bildar en farlig och cancerframkallande kemisk reaktion ! Crazy..

Så då kunde jag inte hålla mig utan klickade genast hem Den hemlige kocken och Äkta vara. Man vill ju hemskt gärna kunna undvika åtminstone en del farligheter. Det som förvånar mig mest är att de farligaste tillsatserna finns inte som man skulle kunna tro i godis och såna kontgjorda grejer utan i korv, bacon, köttbular osv. Fy






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0