Helgeen

Aah i fredas då vare ju Parrrty i lången, Skulle föreställa mitt födelsedagskalas.. Men hur deltagande jag var går ju att diskutera.. Vet inte riktigt hur jag lyckas. Aja.. Missade väl det mesta osv.. Känns som triiisst. Sen har jag vart rätt så sjuk resten av helgen, Imorn valborgs iaf å jag vet inteee vad som händer. Vet inte ens om jag har skola, ska fa dit imorn iaf så lär det väl märkas.

Åååhååå :(

Tisdag, Im Stressed

Har börjat bli sjuk nu, Halsen åde så jag ska vara hemma imorn.. Ska passa på då att göra bort en massa uppgifter vi fått i Medicinsk Grundkurs, Jag känner mig duktig.. Gjorde läxa igår oxå :) Jaja.. Jag måste ringa Pappsen om diesel oxå å säga grattis  åt han eftersom han fyllde år idag men jag hade inte tid att fara dit, Var ju å tvättade lången.. Det tog ett jävla bra tag å ändå såg jag när den torkade hur jag hade slarvat, Illa :)

Vad är det mer jag ska komma ihåg, Jo att välja vad jag ska ha för tårta till på Torsdag då Mattias,Moster, Mormor, Mli & Danne kommer... Bäst för dom att jag får bra saker, Annars var det i onödan haha ;)

Imorn kommer nog mina nya skjortor föresten :D Wiii

Min älskade

Jag är lessen idag... Jag har ångest, Beslutsångest... Vet vad jag måste göra, Men vad man måste är inte ofta vad man vill. Du är så fin.. Så vacker.. En riktig skönhet på 4 hjul. Vad har jag utan dig, Vad är jag utan dig.. Finns inget annat.. Den där bilen är det enda som är MITT.. Den är MIN <3 Och det gör ont i hjärtat, Det gör ont på riktigt.. Å nu tycker alla att jag är helt dramatisk å nördig.. Men nån som inte gillar bilar kan ändå inte förstå. Å det värsta... Det är att jag lär aldrig få chansen att köpa en ny.. :(  Å jag kan bara tänka mig.. Typ på nån cruising i sommar, Om jag skulle se den.. Sen nån annan ha kul som fan i den. Jag skulle dö.


image9

Idaaag vetnivad

Ska jag berätta om nånting jag hatar... Alla vet ju att jag hatar det mesta... Men idag, ska jag berätta om hur värt det är att hata esteter. Nu menar jag inte alla som går Estetiska programmet utan såna som nån gång när dom var 14-15 år kom på att "Nämen oj jag är ju annorlunda, Jag ska bli alternativ". Äckliga töntar är vad dom är allihopa.. Klagar på samhället å kallar alla andra människor för den "Gråa massan".. Eftersom vi är likadan allihop :O... Haha att dom ens ids komma med såna yttranden.. Hey ni har lixom alla samma frisyr, samma fula kläder, samma äckliga sminkning, samma fula fotoposer, samma töntiga jävla converse som ni allihopa måste ta kort på å lägga in på bilddagboken, För ni som är så annorlunda kan ju inte ha en pixbox som vanligt folk.. oohnej. Å stackars er, som är så deprimerade att ni måste cutta era armar. (p.s glöm inte att ta kort). haha gah. ja det var allt för idag

Im in love

Jag vill haaaaaaa
image7


Idag är det lördag å igår var jag sååå toffel, Jag skulle fara ut.. Men före 12 blev jag så trött att jag gick å sov iställe.. Haha så illa, Jag börjar bli ooold.
Jag lagade god mat igår iaf å smörjde in min skinnjacka så litelite nytta gjorde jag ändå. Å idag har jag vaknat rätt tidigt så jag har hittils hunnit sätta ut sängkläderna på vädring,Dammsugit och tvättat kromlisterna.
Creds till;  Yes diskmedel som är världens bästa att tvätta bildelar med ! <3

Jaja, Nu ska jag snart fara till storheden å köpa Autosol blandannat.


Jaa, jag har varit nu på storheden å köpt autosol, blommor å en tavla. Sen har jag kommit hem å gjort knallrosa jello som smakar körsbär... Nu ska jag snart äta lövbiff,tzatsiki,sallad å barbeque-potatis.. Smaarrr

Bajs Överallt

Jag skull vilja vara full.


Å fan va jag inte ska till skolan imorn.. ska vara nykter hela helgen. ja nog är de ul ändå.. INT

Så Less

På att allt jag tycker om lyckas jag förlora, Allt jag försöker mig på går åt helvete.. Allt jag rör vid förstörs och allt jag påbörjar ger jag upp.


Jag är så jävla dum i huvvet, Prioriterar fel saker hela tiden å i slutändan blir det ingenting av nånting.



Namn: Amy Elina Isabelle Nordström
När är du född? 1990
Piercingar: 5 mm öra, vanligt andra öra.. ögonbryn
Längd: kortkort, kanske 155
Vikt: 41
Skostorlek: 35
Hårfärg: Blondt
Är du kär i någon? Ah jag är nog de, Eller nä.. jag vill nog bara ha nån. eller saknar..vet inte
Tycker andra att du är attraktiv? Ask Them daah
Använder du droger? Jo hela tiden
Röker du? Nix
Vilket schampoo använder du? Silverschampo just nu
Vilken parfym använder du? Idag Morgan de toi - Love
Vilka skor använder du? Adidas Superstar före mesta
Vad är du rädd för? Insekter, Djur, Att bli ensam..åsånt :p

Anser du själv att du är snygg? Haha, Jo jag e snuggast
Vem är snyggast? Jag ?!, Haha nä men Johnny Depp
Har någon varit otrogen mot dig? Yes
Vad har du gjort idag? Skola
Vad gjorde du igår kväll? Sov
Vad vill du helst ha nu? Nån att pussas me
Har du nytvättat hår? Ja det har inte ens torkat än hiahia
Vad luktar du nu? Schampo å parfym
När blev du fotograferad senast? Vet inte, Tilde filmade igår iaf
Vad har du för puder? Inte nåt så ofta
Saknar du någon nu? Så många och så mkt.
Hur många datorer finns i ditt hus? 2
Har du några högklackade skor? Jo 2
Har du blivit hotad via telefon? Haha nae
Vill du ha barn? JA JA JA, Helst imorron :D
Hur skulle din bästa vän beskriva dig med ett ord? Suuuur ;D
Vilken färg har du på dina underkläder nu? Rosa/Svarta
Längtar du till din nästa födelsedag? Men klart jag gör !
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? Nej, då skulle dom ju ljuga
Har du rakat dina ben någon gång? Ja flera gånger tillåme :O
Vilka språk kan du prata? Svenska, Engelska å lite spaniisch
Skulle du kunna ha silikonbröst? Men lätt
Vem pratade du med senast? Markus typ
Vad pratade ni om? Orka lägga på minnet :P

Bögjävel

Att jag blir less på alla dessa ryggradslösa människor som inte kan säga sanningen om hur nånting är nångång.. Bögar allihopa ! .... I övrigt har dagen varit bra, Vi var i skolan å busade med såpa å nå spray åsånt :) Jag köpte mjuglass... Vi slutade tidigare och for hem å smuttade lite på nån öl å nån cider i solen.. Oj så trevligt de var.

Sen kom jag hem, Var vaken en stund men gick å sov nåra timmar sen, Vaknade nu vid 19:30 och gick å åt middag. Nu sitter jag här å har ont i huvet som jag alltid får när jag sover för länge på dan, Åsså är jag irriterad å helt nervös för att lången inte ska vara klar tills nästnästa helg eller att nånting annat ska skita sig.. Å det kommer bli så jäävla dyrt med diesel å dricka å allt... fyyy

Måndag idag

Och skola, Första gången på 6v... Kan väl inte säga att det var ansträngande eller jobbigt direkt.. Var typ på en lektion, Och kanske 10 minuter på en annan. Sen har jag kommit hem å verkligen inte gjort nåt vettigt... Har suttit å skrivit med Kent idag om hur värdelöst ångest är... Dessutom ska jag tillägga att han nog förmodligen är den mest förstående människa kan hitta. Det måste jag fetdigga... Creds ! :) Sen har jag funderat å funderat... Undrar om jag kanske skulle testa gå till nån psykologfan ändå.. Det börjar blir jobbigt när man inte ens står ut med sig själv, Sina egna tankar, känslor eller beteenden. Men jag vet inte.. känns så jävla stört ändå. Jag får väl se, får väl se.




Why does all good things come to an end ?

Lördag 14 April

Och jag skulle inte tänka på det eller dig idag. Jag skulle inte göra det men de är väl oundvikligt kanske.

Idag har jag iag vaknat skittidigt :s, Sen for jag å Markus till bilen å dammsög å putsade lite vinyl åsånt, Skulle mest sätta nå läderputs åde men nåsånt hade vi visst inte så.. Det fick bli lite annat, Rensade bagaget osv. Imorn om det är varmt ska jag ta ut å tvätta den, Känns lite onödigt att börja putsa krom innan man gör det. Jaja sen for vi hem å käka åsånt innan jag for ut med Cissi... Josse kom sen oxå :)  Just nu är jag bara skittrött för att jag sover så jävla lite hela tiden, men jag ska hålla mig vaken nu å sova sen så mitt dygn kanske blir liiite mindre skevt. Jag är hungrig oxå föresten så jag ska göra kaffe & macka typ. Gottit :)


I might say that I don't care
Hold my head up in the air
Even tell my friends I'm glad that you don't call
But when the day is through
That's when my heartaches start anew
And that's when I miss you most of all

And my arms keep reaching for you
And my eyes keep searching for you
And my lips keep calling for you
And my shoes keep walking back to you

My world just seemed to die
The day you said goodbye
And I can't forget no matter what I do

Halli Hallå

Denna dag började som många andra dagar, Värdelöst !... Jag vaknade 7-8 fast jag hade somnat vid 4, Jag kunde inte somna om å steg upp iaf.. Åt och tvättade sen ramen till min grill... Som faktiskt blev riktigt blank och fin :D Efter det började jag bli Skittrött, Grinig å Sur som jag alltid blir med mitt trötthumör... Jag ville bara sparka å skrika som en liten unge :), Jag gick å la mig men kunde inte sova ordentligt för jag drömde hela tiden att jag försov mig å inte han med till IKEA å allt sånt... haha. Jag vaknade sen iaf å ringde å sa att jag skulle följa, Men ändrade mig igen och for inte. Istället bakade jag den kaka dom jag tänkte göra tidigare i veckan (När jag blev överdrivet ag för att det inte fanns ägg) Nu hade vi alla ingredienser... Så jag bakade alltså :) Sen ringde Mamma å sa att hon hade köpt en ny hårddisk åt mig... Det var här min dag blev bra istället för dålig... Logiskt eftersom Mamma köpte den åt mig å jag slapp alltså slösa på mina egna pengar :)... Sen hade hon köpt kycklingmål från korvgubben som var lika gott som vanligt men jag hade ont i huvet och mådde illa :(. Sen  då så for jag till bilen, Till kux:en alltså..Städade ur den llitegrann bara för jag hade inte med mig så mkt grejjer. Ska dit imorn med dammsugare, Lite vinylglans åsånt. Jag har föresten tagit några bilder med mobilen som jag ska lägga in =)

_blow @ pixbox.se

12 April !

Idag fyller Evelina och Helena år, Grattis till dom ! :)

Idag har jag iaf hunnit med endel, Jag har sprayat klart grillen och dammsugit mitt rum. Sen har jag sovit en stund innan jag for till Pappa, Där träffade jag Malin en sväng, Hämtade min laddare till mobilen (ÄNTLIGEN, skulle dött utan den).. Men jag får ju skylla mig själv om jag är klantig och glömmer den i Ökx, Tur Milla kunde komma med den :) JAJA nog om laddaren !. Vi tog med KUX:en därifrån iaf å det gick bra å allt sånt... Lämnade den i garaget hos Mormor, For hem..Käka middag åsen har jag satt i mitt nya örhänge som kom idag :)

Imorron är det Fredag å jag vet inte vad jag ska göra riktigt...Funderar på IKEA, Men då kommer jag hem typ 20-21 på kvällen å kanske missar nåt kul. Å om jag stannar hemma kommer det självklart inte hända nånting nånstans, I vanlig ordning ;)       Jag vill grilla å dricka ööööl !!


image6 

Om Mig :D

Den stabila Oxen har en lugn, ansvarskännande läggning och står stadigt med båda fötterna på jorden. En tålmodig, omtänksam personlighet, Som noggrant överväger alla sina handlingar.
Ett stort behov av såväl ekonomisk som känslomässig säkerhet är kännetecknande och Oxen planerar gärna långsiktigt för en tryggad framtid.
Envishet och viljestyrka hör till bilden, Liksom en långsam metodisk strävan mot högt ställda mål. Oxen behöver få agera i sin egen takt, Därför det inte är någon idé att försöka stressa eller påverka denna fridsamma men bestämda natur.
Här finns ofta både en praktisk och huslig läggning samt en förkärlek till naturen. Oxen älskar allt som är vackert och njutbart; God mat och dryck, Konst och musik, Blommor, Dofter, Erotik, Komfort och skönhet i alla dess former.
Baksidan är att Oxens materiella intressen och ägandebegär tenderar att ta väl stora proportioner. Det är inte ovanligt att den betraktar även sina nära och kära som ägodelar.
Vidare kan det utpräglade trygghetsbehovet resultera i svårigheter med att bryta upp och påbörja något nytt. Oxen vill inte gärna ta några risker utan är i regel förnöjsam som det är. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och vara väl genomtänkta.
Uthållighet och tålamod hör tecknet till, Liksom stora fonder av värme och sinnlighet. Humöret är följaktligen lugnt och välbalanserat. Om inte Oxen blir tillräckligt retad vill säga. Då kan reaktionen bli mycket märkbar och dessutom tendera att hålla i sig. I grund och botten är dock Oxen lojal och välmenande och försöker alltid att se till de goda sidorna hos sina vänner. Barn och djur ligger i allmänhet denna godmodiga natur extra varmt om hjärtat.
Tecknet styrs av skönhetsplaneten Venus, varför de flesta Oxar har en säker känsla för kvalitet, färg och form samt en instinktiv medvetenhet om saker och tings "värde".
Verksamhetsområden som har med ekonomi, natur eller skapande att göra brukar locka, alternativt något yrke som går ut på att med tålamod hjälpa andra att utveckla sina resurser.

Inte för att nån lär idas läsa men det var ändå kul att typ allt stämmer :)

image5 

Meeen

Gissa om gud har hata mig nå idag... Jag hade mina sängkläder ute på vädring och dom blåste självklart ner hela tiden, Jag skulle duscha.. Å då fanns de inge vatten på typ 4 timmar :O, Sen skulle jag städa å då hade Mli lånat dammsugarn.. Å när jag skulle äta var köttbullarna frysta i mitten... De sög å jag har med andra ord inte fått nå gjort idag. Bluäääh iaf... Jaja

One thing just lead to anoooother. One dance, One rose, One kiss ;)



image3

Idaag

Är det Måndag tror jag, Blir alltid helt dagvild när det är lov. Ska iaf bli skönt att vara ledig en hel vecka till.. Inte för att jag vet vad jag ska göra eller så men det ska bli skönt ändå :) Å jag vill fara piiimplaaaa i valls !!, Ska nog åka dit iaf imorn kanske ifall att Milla skulle å hämta en bil menmen, Får väl se hur de blir. Inatt har jag iaf drömt garnmånga skiiitaskumma drömmar å flera var helt hemska å stressande.. Nåra andra var bara sjuka. Nu är jag iaf helt jävla uttråkad å vet inte vad jag ska göra... Jag vil hitta på nåååååå. Ska typ gå å sova jag är trött



En blick som sedan länge varit brusten
såg in i en som flammade som eld.
En fråga lika själlös som allt för ofta ställd 

Ja, jag ville känna doften av ett fyllo mot min kropp
för att tvätta bort en helt annan arom.
Och jag tänkte att om svinen kan bli renade av lera
så skulle du gå som en nyfödd därifrån.

Jag saknar ju dig...Jag försöker att glömma men endel dagar hinner tankarna ikapp.

Lördag

Det blev parrty igår då... Ganska kul iaf :)


Mat: Kan seriöst inte välja, Typ nå grillat kanske :) 
Dryck: Loka Päron just nu
Ämne i skolan: Som jag hatar mest lr ? haha
Stad: Överkalix, Om det nu kan räknas som stad hihi
Plagg: Fornarina å nån tröja :P
Skådespelare/ska: Johnny Depp.
Bok: Inte som andra döttrar
Låt: Ååh...Så svårt att välja.. Men wild side of life får det bli nu
Sångare/ska: Johnny Cash <3
Band: Band... Thule då lr nåt =)
Film: Ojdå, Riktigt svårt att välja
Sort av skor: Adidas Superstar :D
Färg: Svart.
Tv - program: Så ska det låta :D
Godis: Lakriiiis =)
Smink: Diorshow !!
Accessoar: Hmm... Onödigt
Hemsida: Lunarstooorm
Högtid: Pdol ! haha skojja ba men.. Tiden före jul typ :)
Sport: Give me a break

Skärtorsdag

Och jag vill passa på att önska alla Emo's en trevlig Nationaldag ! :D hihi

Idag har jag vaknat tidigt å åkt till stan... Det blåste väääldigt mkt och det var mycket kallt oxå.. Inte så härligt :(.
Sen har jag kommit hem å nu är jag jättejättetrött å vill sova :) Jag känner mig fortfarande ganska handikappad utan mobilladdaren... Stackars mig då :p      Imorn fyller Cissi år iaf å jag  hoppas att det blir kuuligt parrty :D




image2 <3 <3 <3 <3

Huuh Kaallt

Nyss var det sommar å nu är de värsta snöstormen :O What's happening ?!...
Jaja jag har iaf varit i Ökx sen i Söndas, Jag var mkt dålig då för jag gick till bussen där vid 17 som vanligt.. Å vad märker jag när jag redan är där, Joo att det tydligen är Söndag så bussen gick inte förrän kl 21 :O Det var inte så väldigt roligt att vänta.. Menmen jag har iaf haft kul där å skönt har det varit att komma bort härifrån !... Idag skulle jag iaf åka hem så jag gick i kylan til Bränna å skulle ta ut pengar för att ha råd med bussen men för ovanlighetens skull så funkar ju inte CEPEBANKOMATEN !, Jag blev väldigt stressad å ringde å väckte Amanda å fick låna nåra kronor åsen gick jag till busstationen å åkte hem. Sen har jag gått från Aurorum då, Det var jättekallt å nu sitter jag bara här med min rygg som har blivit nå fel på så den gör jätteont å som typ låser sig hela tiden, Inte så härlit. Jag börjar iaf bli hungrig nu så jag ska ta å kolla vad som finns att äta.

Joo, Föresten så har jag läst en bok.. Som heter Kirre å den var sååååååå bra. Den handlar om ett litet barn som föds å det är jättesynd om han för han har en alkismamma som är typ 17 å inte tar hand om han. Den är jättesorglig :(
RSS 2.0