Pepparstek med Pommes Duchesse - Recept

Ojojoj, Middagen blev outstanding !
Köttet blev så otroligt mört och duchessen helt perfekta.
Riktigt pepprigt och gott ;D



Pommes Duchesse;
ca 8 Potatisar
1 äggula
0,5 dl mjölk
50 g smör
Salt & Vitpeppar
(detta är bara ca-mängder då jag inte använde något recept)

1. Skala, koka och mosa potatisen.

2. Smält ner smör och mjölk, mosa runt ännu mer, krydda och vispa med elvisp.

3. Spritsa ut på bakplåtspapper och grädda ca 15 min på 225 grader.

Pepparstek;
Färdig pepparstek eller biff som du rullar kanterna i peppar

Stek på medelhög värme i rikligt med smör tills dem är färdiga.

Grönpepparsås;
Smält ner lite mer smör i samma panna du stekte biffarna, tillsätt grädde, en skvätt soja, mortlad grönpeppar och eventuella övriga kryddor. Red med maizena.



Kommentarer
Jennifer

Ja det var det jag tänkte :)

Jag vill också ha en sån kyrka. Det finns tydligen såna här på kupan som dom inte har packat upp ännu. Men när dom gör det så skulle jag få köpa en först :D Dom är jätte fina.

2010-11-12 @ 21:38:39
URL: http://artondeoktober.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0