Torsdag

Jag är som sagt ledig idag.. Har inte sysslat med nånting vettigt alls hittils. Eller jo jag har varit ute med Troja, Det snöade jättestora flingor å var nollgradigt, Lagom promenadväder alltså.. Vi gick ner till ängarna här vid sporthallen å där släppte jag henne lös för första gången själv. Annars brukar Malin eller Mamma eller nån annan hund vara med.. Men nu var det bara vi två.. Och hon sprang inte iväg långt från mig och hon kom när jag bad henne..Hon följde mig när jag gick åt ett annat håll och jag blev allmänt positivt överaskad.. Det kändes väldigt kul :) Iofs var det ju inga andra Hundar, Människor eller andra störningsmoment där men det kändes ändå bra.

Måste ringa min mentor och prata om min praktik, Vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen.. Jag är rädd att hon ska bli arg å säga att jag får IG å inte nåt studiebidrag å blabla. Men jag måste ju ringa iaf.

image143
Ah men vafan lägger hon in en bild på pyttipanna för ?!, De ser ju inte ens gott ut tänker ni nu.
Men, Det är faktiskt så att direkt jag började steka pytten så började jag tänka på Nina... Tänkte att jag bara måste ju lägga in denna bild.. Ni andra kommer ändå inte fatta :P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0