Valmöjligheter

Ni vet hur det är, Om man har varit arbetslös ett tag finns det aldrig några jobb men så fort man får ett jobb dyker det upp 5 till osv.
 
Nu för en månad sen fick jag ju en fast tjänst på mitt jobb och självklart ska det bara därför starta en Yrkesförarutbildning i Pajala (För lastbil alltså).. Under tiden jag bara varit vikarie har det startat en i Ökx som bara gällde för boende i den kommunen och sen en här i Korpis som bara var för ams-offer. Den som startar nu är självklart öppen för alla. Först kändes det som en självklarhet att söka till den men när jag började tänka på att säga upp mig från ett fast jobb, att inte ha nån inkomst på 10 månader etc började jag fundera.
 
Min egen tjänst är på 52% och nu idag fick jag erbjudande om jag vill gå en fast rad på 75% under 3 månader istället och under tiden vara tjänstledig från min 52a. Så nu måste jag fundera på det oxå haha.. Åh ! Det är ju tur att jag inte är den mest värdelösa människa på att fatta beslut. *grav ironi*
 
Nåja, Bäst vore om nån bara kunde säga åt mig vad och hur jag ska göra ! Jag ska fundera på saken men det lutar nog ändå åt att utbildningen får vara den här gången och att jobba lite mer under sommaren skadar väl inte, Sen kan jag ju alltid gå tillbaka till min mindre tjänst.
 


Kommentarer
Emma

Haha såg oxå att de skulle börja..
Sånt kan dom väl ändå fixa när man inte har ett jobb..

Kommer upp till byn typ den helgen lönen kommer, vi måste fan ta å dricka kaffe.. inte sett dig på svin länge..

2013-04-11 @ 14:26:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0