En helg i Luleå

Så, Nu kan jag lite kort sammanfatta våran helg :) Jag hade haft ett ganska starkt Luleå-sug senaste tiden så det var jätteskönt och roligt att åka dit hela "familjen" :)
 
När jag slutat jobbet på Fredag åkte jag hem och började packa bilen så vi kunde åka direkt Emil kom hem. Vi  stannade i Överkalix på Vippabacken för att smarra i oss varsin Schweitserschnitzel innan vi fortsatte färden söderut. Jag körde ända därifrån och jag kan säga att det var ett rent helvete i kolsvart mörker, spöregn och mina kassa däck som tappar greppet såfort man kör i en vattenpöl. Nåja men vi kom fram helskinnade.. Jag släppte av Emil & Släpet i Persön där han bytte bort en skoter mot en bil.
 
Annars han vi väl inte göra så mycket mer den kvällen, åt pannacotta och tog det lite lungt och bara umgicks innan det var dags att sova.
 
Uppe med tuppen på Lördag morgon för att gå ut med Oden och sen sätta igång med goofrukost ! Jag gjorde snittar på vitt bröd med philadelphia/Lax + några med pepparrot och så vanliga med skinka. Bakade Engelska scones, kokade te, vispade grädde, tog fram lite olika marmelader och lemoncurd. GOTT :)
 
Sen satte vi igång med alla ärenden, åkte Luleå runt i en massa garage för att hämta olika däck, bildelar, möbler, etc som vi haft lite här och där + en snöslunga vi köpt hit till huset :)
 
Stohandlade på Biltema en massa till huset och till våra bilar. Typ dörr/fönsterlister, glödlampor, lampkupor, färger, gummimattor, överdragsklädsel och en massa sånt som INTE är kul att lägga pengar på.
 
Bunkrade även upp från Systemet och en jävla massa mat som ju är det viktigaste av allt ;).
 
Åt middag, vilade och åkte hem. Så.. Det var den helgen det :) Idag börjar allvaret med jobb igen !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0