Torsdag !

Goddag kära vänner !
 
Nu tar jag helg och skönt ska det bli... Har ju haft en 2-dagars vecka and i loove them ;) Idag har vi även haft Meänkieli-Kurs för sista gången och det var ju lite tråkigt.. Alltså, Man vill ju lära sig mer ! Men nu har jag åtminstone fått väldigt mycket mer kunskap än innan, Jag förstår mycket mer och jag kan göra mig förstådd om än inte helt korrekt alla gånger. Sen pratar ju i stort sett alla på mitt jobb Finska så jag har ju alla chanser att lära mig i vardagen om man säger så :)
 
Nå vad mer då.. Mamma, Markus och Mattias kommer hit på Lördag så nu är det storstädning som står på schemat ikväll och imorgon. Ska även handla så man kan bjussa på nå god mat. Jag har varit smart och skickat en lista på storhandling åt Mamma så man slipper bli ruinerad här på små skitdyra skitbutiker :)
 
Nu ska jag gå och koka lite spagetti, Jag är så hungrig att jag har ont i huvet ! Sen måste jag ta mig ut på promenad med Oden.. Det har blivit plusgrader och regnat hela dan så nu är det halt som satan ute. Helt sjukt, man glider typ iväg när man står nånstans och till råga på det bor vi uppe på som en kulle och har en brant nedförsbacke när man ska ut från gården så det är ju typ bara att ställa sig och glida ner i 120 och hoppas på att inte slå ihjäl sig.
 
Nåja... Det var allt för den här gången.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0