Fredag

Hallå allihopa !
 
Här vräker snön ner, Var lite orolig igår att det bara skulle bli is och slask av det hela då det var plusgrader hela dagen men nu ser det ut att ha ordnat upp sig ;)
 
Det är ju Fredag idag och det är min jobbhelg så nu blir det 2 kvällar i rad och sen en dag innan man får ta lite ledigt :)
 
Jag ska ta och klä på mig nu, promenera med hunden och äta något nyttigt till lunch innan jag åker mot jobbet. Bestämde mig igår för att nu får det fan vara färdigfläskat... Vi äter godis, kakor, glass ,dricker läsk etc varenda jävla dag och när julen kommer blir det väl ännu mer så igårkväll beställde jag hem en Detoxkur, samma som jag kört förut och då ska jag förutom att dricka den under 20 dagar sluta med både kaffe och socker samt äta nyttigare såklart. Ganska tufft men man måste typ göra så om man ska bli av med suget.. Åtminstone när det gäller en godisgris som mig.
 
Något säger mig att jag kommer vara lite av en bitch här framöver ;)
 
 


Kommentarer
tilde

hade också behövt det... iförrgår bestämde jag mig för att sluta med godis... ja vad hände då? jag gjórde chokladbollar som blev oemotståndliga. INTE OK!!! :(

2012-11-02 @ 22:03:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0