Torsdag

Gaaaah, Jag blir galen snart ! Är fortfarande sjuk och har inte orkat jobba full dag idag heller.. Det stressar mig så jävla mycket att behöva tacka nej till/säga bort jobb och se framför mig hur lönen bara rasar.

Jag tror även att jag har blivit allergisk mot Pollen för.. Först hade jag ju vanlig förkylning med ont i halsen, slemhosta, täppt i näsan typ. Sen helt plötsligt fick jag en helt annan förkylning som jag då tror är pollenallergi.. Nämligen att jag är trött och utmattad hela tiden, kan inte andas ordentligt, och samtidigt som näsan är täppt rinner det typ vatten ur den. Något irriterande så nu har jag varit på Apoteket och handlat för över 600 kronor ! Köpte medecin mot rethosta, slemlösande x2, nässpray både vanligt och mot pollen, pollentabletter, solskydd, ipren, bamyl och ja säkert nåt mer jag glömt men nu har jag då fan till nästa gång jag blir förkyld :)

Jag vet att jag är gnällig över en liten förkylning men jag är så ovan, Jag är aaaldrig annars sjuk och om jag är det varar det högst 1-2 dagar åsså blir jag frisk igen men nu måste jag sitta hemma och göra ingenting flera dagar i rad bara för att jag inte orkar annat och måste bli frisk vilket är svårt uttråkande.. Speciellt när man har högar med saker som bara måste göras !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0