Ha ! Jag vann !

Så jävla less jag börjar bli på alla grannjävlar som är idioter i tvättstugan. Mitt allra största irritationsmoment brukar vara några idioter här på gården som tvättar alla sina äckliga långhåriga hundars grejer och sen inte torkar ur maskinen efter sig ! Det är ett helvete att få bort allt hår. Jag brukar inte lida så mycket av det där med att folk snor mina tider åså men idag..

Ja då kom jag ner 17:05 och ser att både maskin och torkskåp är fulla med grejer. Hade det varit några minuter kvar hade jag kunnat vänta men nu var maskinen typ nyss påslagen och det i torkskåpet var inte ens torrt så då tog jag helt enkelt och slängde alla grejer i en tvättkorg, plockade ur den halvtvättade sjöblöta tvätten ur maskinen, påbörjade min egen tvätttid och låste dörren.

Så när jag kommer ner igen har dem hämtat sina grejer och satt upp en lapp (skräll) i stil med "Du har ingen rätt att ta ut våra grejer ur tvättstugan blabla, du har ju inte ens bokat tid tänk till nästa gång !"

Och då blir man ju Faan less.. Så, jag svarade dem med en egen lapp att "Jo, jag har faktiskt bokat tid idag den 2/5 kl 17:00 och det gör att jag har rätt att plocka undan det ni lämnat i tvättstugan på min tid, Kolla bokningarna ordentligt nästa gång. Osv

Å nu när jag kom ner igen hade dem tagit bort båda lapparna hahaha.. Så, jag vann.




Kommentarer
Tilde

åhhhhh jag blir så arg på sånt där!! bra jobbat elina;)

2012-05-03 @ 07:32:55
Åsa

hahahaa snyggt ;P

2012-05-03 @ 21:14:31
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0