Godmorgon !

Jag tror minsann att jag skall steka plättar till frukost idag.. Mums :)

Men först kan jag ju berätta om gårdagen.. Började med att jobba till vid 16, åkte ut till Gammelstan där jag blev bjuden på Tacos och hallon/blåbärspaj till efterrätt. Sedan blev det en film och lite godis till det :)

Väl där fick jag även hjälp av lillebror att fixa mitt efterlängtade Wordfeud i mobilen, loggade in mig med lösen på deras tådlösa nätverk men när jag for därifrån försvann det ju såklart och här hemma hos mig finns det bara låsta. Hur ska jag nu kunna spela ?! Hur gör alla andra ?? Måste man "köpa" internet till telefonen, skaffa något särskilt abbonnemang eller hur gör man ? Väldigt störande att det ska vara så komplicerat.

Nåja.. Idag ser ju ut att bli en fin dag men jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den ? Hade planer på att börja plantera om alla mina krukväxter fast då måste jag först åka och köpa blomjord. Den som lever  får se - Jag är öppen för förslag.


Kommentarer
Anonym

Jag har wifi och spelar på vårat internet. Har du ingen router? har också internet i mitt abonnemang men det använder jag väldigt sällan.. Kolla på halebops hemsida om man kan köpa, Tror mitt kostar typ 49kr månad:b

2012-05-13 @ 10:07:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0