Tisdag !

Hejhej !

Har nyss avverkat en dag på jobbet, Ska bli så sjuukt skönt att vara ledig imorn då jag bara varit det en dag sen förra måndan ! Vi ska befinna oss hos Vetrinären i Gällivare klockan 09 imorn så vi måste ändå stiga upp tidigt... Vi ska ta blodprov och eventuellt göra en gastroskopi på Oden för att få veta om han har nåt fel i magen..

Om ni minns den där gången när han inte ville äta på typ en vecka och dem på Gammelstads djursjukhus bara klämde på honom, tog tempen och sa åt oss att köpa Royal Canin istället ? Både före och efter det har det hänt några gånger att han inte direkt velat äta sin mat utan först ätit gräs ute och när det är dags för mat sitter han bara och skakar.

Den här gången skrek han dock till 2 gånger mitt i allt utan anledning så vi förstod att han nog hade mycket ont i magen och ringde jourvet. Äntligen en duktig och kompetent person som sa att det lät som typiska tecken på någon magsjukdom typ nån inflammerad körtel eller så. Så nu ska vi kolla upp det ordentligt en gång för alla på ett ställe där dem kanske är lite mer seriösa ! Hoppas att det inte är något allvarligt som man bara behöver medicinera.

Annars händer inte så mycket, jag har ju bara jobbat som en jävla galning men Emil har tagit fram köksgolvet, Först låg där en helt ful sliten korkmatta men under den fanns ett snyggt rutigt 60talsgolv.. Det var oxå ganska slitet men hellre ett snyggt slitet golv än ett fult :) Hallen har fått första lagret färg på väggarna och vi har slitit upp golvmattan i rosa toan där det istället ska bli en svart/vit rutig :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0