Stackarn

Alltså.. Idag hade Emil varit ute och gjort något medans Oden var själv inne, Sen hade han bara gått och släppt ut honom oxå och såg först när Oden började gräva i snön att han blödde massor från tassen. Han tänkte att han säkert grävt i någon isklimp och rivit upp ett sår då men när dem gick in igen för att plåstra om det såg han en stor blodfläck i hallen och sedan att en av Odens klor var helt avbruten typ så att pulpan var helt framme på ovansidan ?!

Antagligen måste han ju ha fastnat på nåt sätt med klon i något och typ brutit/vridit lös den men jag fattar som inte hur det ska ha gått till och i vad han kan ha fastnat för han hade inte alls ont i den och märkte själv inte av det.. Hursomhelst då så klippte Emil bort hela den stora klobiten som var lös så nu vet jag inte vad vi ska göra riktigt ? Det kommer ju ta år och dar innan det växer ut igen så jag hoppas verkligen inte att det ska bli nåt tjorv nu med det.. Det positiva är ju att själva pulpan inte är skadad men den är ju väldigt utsatt nu när inget skyddar den. Han har iaf ett plåster på där nu och när dem var ute hade det bara börjat blöda litegrann men ååh.. Det gör ont i Mammahjärtat och jag är så orolig att det ska bli nåt värre.. Det är åtminstone tur att han inte har ont !

Vad tror ni, har ni hört om nåt liknande som hänt och vet vad man kan göra åt det ? Det är väl bara när man råkat klippa av pulpan som man brukar låta veterinären "bränna" den ?

Stackars lillhjärtat !



Kommentarer
Amanda

Åh, så söt!

2012-01-08 @ 12:36:05
URL: http://mjuppi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0